Ändrade planer..

Hej allihopa!
Matchen som jag skulle ha spelat tidigare idag blev inställd, för vi var för få spelare, bara tio stycken. Det var verkligen synd för jag var så taggad på att få spela, jag har nämligen inte spelat match på ett tag nu. Precis när jag hade satt på mig mina fotbollskläder och skulle snart åka så fick jag reda på det. Istället gick jag och min syster ut och sprang i ett spår som finns i närheten av där jag bor. Vi gick första varvet och andra varvet sprang vi och då det började regna ganska mycket, men det gjorde inte så mycket. Det var verkligen skönt att få komma ut och jag kände att jag behövde göra någonting annat eftersom matchen blev inställd.
Resten av dagen har jag pluggat so, inte så intensivt, men jag har hunnit skriva en del i alla fall. När klockan var strax efter åtta så bestämde jag och min syster för att gå och köpta lite gottis. Vi köpte vindruvor, nötter, choklad och även lite andra saker som vi behövde här hemma. När man ska plugga går det lite lättare om man har något gott att äta på!
Klockan är halv tolv nu så jag tänkte gå och lägga mig och läsa lite. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag med fint väder, själv har det regnat nästan hela dagen. Vi hörs i morgon igen, godnatt! :)

COPYRIGHT!

Kommentarer
Postat av: Emelie Bohlin

allt bra? :D

2012-05-12 @ 23:55:17
URL: http://emeliebohlin.com
Postat av: malin

2012-05-13 @ 15:28:11
URL: http://modforstyrka.blogg.se/
Postat av: malin

Haha oj, blev lite fel i kommentaren förut...

Är du intressrad av att köpta en eller två helt nya dofter från Victorias Secret?

2012-05-13 @ 15:28:53
URL: http://modforstyrka.blogg.se/
Postat av: EBBA

SV: okej härligt det! :D

hur är läget idag?

2012-05-13 @ 16:39:43
URL: http://anderssoneebba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0