Gårdagens match

Hej allihopa!
Eftersom jag inte hade tid att skriva om gårdagens match idag i skolan så gör jag det nu! Det var en ganska speciell match därför får den ett eget inlägg.
När vi kom till matchen var vi endast 10 spelare + våran tränare som hoppade in och spelade lite då och då, hon spelade i alla fall så mycket hon orkade. Dessutom hade vi lånat in två tjejer från 99:orna, så egentligen var vi bara 8 från vårat lag. Efter första halvlek låg vi under med 2-0, men vi kände ändå att vi hade chans att i alla fall göra det oavgjort. I andra halvlek skadades två av våra spelade och våran målvakt hade ont i foten och hade ibland svårt med utsparkarna. En bit in på andrahalvlek var vi endast 6 spelare på planen, vilket ledde till att vi avbröt matchen när det var 8 minuter kvar. Matchen slutade med att det andra laget vann med 4-0 (om jag minns rätt).
Det är synd att det blev som det blev, men det var riktigt bra kämpat av alla oss som var med! Nu är det bara att ladda inför nästa match som är i morgon! :)
Inte så passande bild till inlägget, men hade inte direkt någon "fotbollsbild".