Robinson

Mitt favorit porgam är Robinson jag kollar alltid på det på lördagarna och den som jag igentligen alltid har hejat på är Anna Lundh.Hon tycker jag skulle vinna för jag tycker att hon är den bästa överlevaren i Robinson, och hon var så nära att vinna.Jag beundrar henne för att hon är så himmla stark och som jag sa en riktig överlevare.Hoppas att du Anna såg min komentar som jag la in på din blogg.

På Eskilstuna

Idag efter jag och Gabby hade varit i Centrum så åkte vi och hennes familj till Eskilstuna för hennes lillasyster hade en cup som var idag.När vi kom dit så hade hon sin sista match.Sen när hon hade duchat och byttom så skulle vi åka iväg.Jag och Gabby hade jätte kul vi åkte karuseller där och åt poppcorn sen efter det så åkte jag, Gabby och hennes föräldrar hem, men hennes lillasyster och hennes lag sov över på ett ställe och det var deras lag som skulle åka karuseller men då ville jag och Gabby också det.Det var en speciell karusell som vi gillade mäst så det åkte vi mäst.För att det var mycket roligare än alla anndra.

Till Centrum

Idag så ska jag och Gabby till centrum och kolla fall om vi hittar något att ha på oss på skolavslutningen.Hoppas vi hittar något.

Min hamster


Den här bilden är på min hamster Elsa.

Sent på kvällen

Sen på kvällen så gick jag och Gabby ut och fottade med min kamera och det blev jätte fina, läskiga och coola bilder men jag kan inte visa dom idag eller om ett par dagar men om ett tag så kan ni få se vad vi har tagit.Det var några bilder som var på mig och det såg nästan ut som att jag var död på vissa av bilderna , sen var det coolt för det var så mörkt ute så man såg inget bakom allt var bara svart.
Men nu ska vi gå och sova för klockan är 24:22. God natt

Fredagskväll

Ikväll så ska min kompis Gabby sova över hos mig vi ska kolla på Talang och äta gott. Solen skiner nu ute nu, vi kollar på Talang snart ska jag gå och hämta godiset.Tidigare idag så var jag i skolan. Och efter skolan så cycklade jag, Gabby,Julia och Ida hem till Ida , när vi var hemma hos henne så bakade vi chokladbollar men det blev lite löst så vi la upp allt på en talrik och hällde vi på pärlsocker.Efter det så la vi den i kylen.Efter 20 min så tog vi ut den och dog en bit var ,och så fick vi en bulle var sen gick vi in på datan ett tag sen var kolcken mycke och jag och Gabby cycklade hem tillsamans då bestämde vi oss för att hon skulle sova över hos mig.

Mitt första inlägg


Det hät är mitt första inlägg, hoppas det jag skriver om är intresant att lästa, och skriv gärna komentarer efter inläggen.Om nån har någon fråga så fråga på.

RSS 2.0