Tack så mycket

Hej, skulle bara vilja tacka Ebba, Hanna och Marre för alla dom fina smsen jag har fått av er :D

 1.  Det finns en människa
 som alltid står i
 rampjuset i mitt
 hjärta och det är du!
 Du kommer alltid
 vara en san vän för
 mig och jag hoppas
 att du tycker samma
 sak om mig...,
 Skicka vidare det här
 till alla som har en
 plats i ditt hjärta!

 2.  - Du vaknar upp i ett
 rött rum, utan
 fönster och utan
 dörrar, ingen panik!
 du är bara i mitt
 hjärta! för idag är
 bästa-vänner-dag.
 Sänd den till dina
 bästa vänner, även
 mig, om jag är en av
 dina vänner.
 du e min vän :) kram.

 3.  Tack vare dig, står
 jag på egna ben. Jag
 älskar dig. Du ställer
 alltid upp och är
 glad. Du är helt
 enkelt en äkta vän
 för mig. Tanken av
 ett liv utan dig, får 
 mig att falla ner på
 knä. <3

 4.  " Ser du stjärnan i
 de blå, ja den lyser
 för oss två " skicka
 denna låt till alla dina
 bästavänner som
 betyder nått för dej <3

 5.  Jag står på bron och
 tittar ner,
 Ett litet steg , sen
 finns jag inte mer, 
 jag blundar och
 känner vinden i mitt
 hår nerför min kind
 rinner sakta en tår, i
 handen håller jag ett
 kort på min bästa
 vän jag viskar; "förlåt
 mig. Men vi ses nog
 aldrig igen" precis 
 när jag ska ta mitt 
 sista steg ut hör jag
 en röst "de får inte
 va slut" !
 Jag vänder mig om,
 de är min vän som
 skriker jag bryr mig
 inte, fast jag vet att 
 jag sviker.
 Jag tar mitt sista
 andetag och
 försvinner sedan ner,
 min väns sorgsna
 ögon är de sista jag
 ser.

 6.  När jag grät, torkade
 jag tårarna. När jag
 ramlade, klev jag
 upp igen. När jag
 blev sviken, gick jag
 vidare. När mitt liv
 rasade, byggde jag
 upp det igen. Men
 om jag skulle förlora
 dej, då skulle tårarna
 få rinna. Då skulle
 jag inte kliva upp
 igen. Då skulle jag
 inte gå vidare. Då
 skulle jag låta mitt liv
 rasa.

 7.  Vi sitter på ett berg
 ovanför havet. Du
 säger:
 - älskar du mig?

 Ja svarar inte och du
 ser att en tår
 droppar Ner i havet.
 - gråter du?

 Och jag säger:
 - När du hittar den
 där tåren så ska jag
 sluta ÄLSKA DIG min
 vän<3

 Vitsen med det här
 är att du aldrig
 kommer att hitta min
 tår. Jag ÄLSKAR DIG
 min vän!


Skånes djurpark

Hejsan. Igår så var jag, Angelica, Gabriella, pappa och Åsa på Skånes djurpark och det var lite juligt för att det fanns ljusslingor och det fanns också tomtenissar och jultomtar där. Det fanns lite stånd där man kunde köpa olika saker och framförallt fanns det djur. Det fanns en jultomte där som delade ut julklappar så vi gick dit och där fanns det också lussebullar, så jag och Angelica deldae på en för dom var så stora. Efter vi hade kollat på alla dom olika djuren och varit hos tomten så åkte vi hem. Sen lite senare på kvällen så kollade vi på Robinson och åt glass.
Sen idag så skulle vi åka hem, och vi åkte ett tåg som tog lite längre tid än X2000 tåget. När man åker X2000 så tar det 3 och en halv timme, men nu så tog det 4 timmar och 45 minuter. Under resan så ritade vi, skrev önskelistor till pappa, åt mat och Angelica gjorde lite av sina läxor. Vi satt längst bak i tåget så vi kunde se ut bakom tåget och det såg ganska fint ut så jag tog ett fotto. Sen när vi var framme vid 3 tiden så vad det ett tag tills Angelicas & Gabriellas mamma skulle hämta dom, så vi köpte en varsin glass. Pappa & Gabriella tog en Magnum glass, Angelica tog en Twister och jag tog en Nogger.

              
              

Veckans bild

Hej, jag har inte skrivit på ett litet tag så jag ska berätta vad jag har gjort. I onsdags så gjorde jag inte något speciellt, förutom att jag packade min väska för på torsdagen så skulle jag till pappa efter skolan. Men Angelica & Gabriella följde också med. Men nu idag så var vi ute i skogen med Ozzy, och sen så kollade vi på vidios när vi var små. Men nu så har pappa har börjat lagat mat. Eller jag tror det i alla fall, och vi ska äta tacos :D Men sen lite senre ikväll så ska vi äta chips & godis och kolla på Idol. Jag vet inte vem jag tror ska åka ut, men vi får vell se. Men nu så ska jag lägga upp veckans bild.

         

Gamla fotton

Hej. Idag så var det en helt vanlig dag i skolan med, svenska, matte, geografi och engelska. Sen när jag kom hem så kollade jag lite på tv och snart ska jag sätta på mig fotbollskläderna för jag ska på fotboll klockan 17:25. Eller vi ska i alla fall åka då. Nu ska jag visa några gamla fotton på mig när jag var liten. Tycker att det är roligt att kolla på sånt:)
Dom 2 bilderna som kommer är tagna när det är snö ute. Det kanke inte är lite tidigt med snö nu men det är ju första advent på söndag.

Den här bilden är tagen på mig, Angelica och Amanda :)


Lördag + Söndag

Heej, nu ska jag berätta om vad jag gjorde i lördags och söndags. I lördags så vaknade jag runt 09:00 - 09:30 tiden. Jag gick upp och åt frukost och sen duschade jag och sedan satte jag på mig mina fotbollskläder. För jag skulle ha fotboll kl 13:00. När klockan var 12:25 så fick jag skjuts till fotbollen. Fotbollen höll på i 1 och en halv timme, och sen efter fotbollen så åkte jag hem och gjorde iorning mig. Sen så hämtade mormor mig för jag skulle äta mat där. Igentligen så skulle vi åka hem till mig sen efter maten men jag stannade där lite till. Samma kväll så kollade jag på Robinson och det var det första avsnittet för iår. På söndagen så vaknade jag lite tidigare än lördagen. När jag vaknade så tänkte jag att jag skulle sortera lite i mina lådor. Så det var det jag gjorde efter frukosten. Jag höll på ett tag tills mamma kom hem för hon hade varit på ett spa från lördagen till söndagen. Idag så var det en helt vanlig dag förutom att jag hade utvecklingssamtal, och det gick jätte bra.
Men nu har jag bytt musik tema till Amanda Jensen låtar.

                                             


Veckans bild

Hej, som ni kanske vet så var jag på Kvarnbergaskolan igår kväll. Jag tror att jag vet vilken profil jag ska välja men jag vet inte till 100%.
Dom profilerna som jag kan välja mellan är:
Tjejerna i min klass kanske ska välja:

• Allt om mat: Ingen
• Allmän profil: Igen
Bild & Form: Jag & Cilia
• Dans: Hanna, Malin och Marre
• Design & Media: Igen
• Drama: Igen
• Handverk: Cilia (kanske)
• Handboll: Ingen
• Ishockey: Igen
• Mode & Design: Igen
• Musik: Madde
• Naturvetenskap: Clara
• Vildmark: Ebba
 
Nu till veckans bild:
Det är bara fråga om ni inte vet vad det är :PKvarnbergaskolan

Heej, ikväll så ska jag till Kvarnbergaskolan klockan 18:30. För att och kolla på dom olika profilerna som man kan välja mellan, sen när man börjar i 7:an. Jag vet inte riktigt vad jag ska välja än, men jag hade tänkt att jag kanske inte ska välja någon. men jag får se. Jag vet inte exakt vilka profiler som finns men jag får se vad jag tar. Jag har på mig att bestämma till den 1/1-10, så jag har gott om tid på mig att lämna in lappen.
Nu ska jag berätta lite kort om vad som hände idag i skolan. Först så hade vi Spanska i Kvarnbergaskolan och sen när vi kom till skolan så hade vi svenska, och sen nästa lektion så hade vi engelska, matte, mat, rast, råd, klassråd, ea och sist så hade vi jumpa. Nu så ska jag äta mat innan jag åker till kvarnberga, och det är några i min klass som också ska dit dom som jag vet ska dit är: Hanna, Ebba, Malin (B), Madde och jag tror att Marre också skulle komma.

Redan pepparkakor

Heej, idag så var jag hemma hos Ebba och bakade pepparkakor. Det kanske låter som att det är lite tidigt att baka pepparkakor nu. Men jag och Ebba var tvungna att göra det bara för att vi skulle göra en artikel till skoltidningen som vi är med i och då sa dom att vi skulle ta ett fotto på oss när vi bakade :P Men innan jag berättar mera om det ska jag berätta om vad som hände idag i skolan. På morgonen så hade vi först samling, matte, rast, läsning, jumpa, lunch, rast och sen sista lektionen var svenska sen så slutade vi 13:20.

                                           

Blandat

Heej, nu har jag ändrat musiktemat, så den här veckan så har jag blandat dom 8 bästa låtarna jag vet.


Segeltorp!!

Hejsan! Idag klockan 12:00 så hade jag match på Hamarby IP. Det var min första match med Segeltorp och även första gången jag spelar en match på en 11 manna plan. I fösta halvlek så gjorde vi 2 mål och sen efter det så blev det inga flera mål så det blev 2-0 till oss :D Innan matchen började så fick jag välja en matchtröja. Jag fick välja mellan nr 3, 15 och 21 och då så valde jag 21 och Ebba valde 15.

               
               

Veckans bild

Nu ska jag lägga upp veckans bild + att jag ska berätta lite om dom senaste dagarna. I fredags så var jag på Julias fest. Vi badade först och sedan åkte vi hem till henne och åt mat och sedan åt vi godis och kollade på filmen " Wild Cild ". Idag så hade jag fotbolls träning och efter det så åkte vi till morfar och åt mat för han har fyllt år. Men nu så sitter jag framför tven och kollar på Beck.

         


Mammas pojkar

Heej, idag så hade jag fotboll klockan 18:00 till 19:30 och sen efter träningen när jag kom hem så kollade jag på Mammas pojkar som jag kollar på varge vecka. Jag tycker att det roligt att kolla på det. Sen så i skolan så hade vi nationella läsdagen. Så då kunde jag passa på att läsa lite ur min bok.

          
              

Fotbollsgalan

Hejsan, igår kväll så kollade och på Fotbollsgalan som var klockan 20:00. Guldbollen som dom delade ut fick Zlatan . Så nu så har han fått 4 stycken Guldbollar. Nu ska jag visa  er ett klipp från förra året när han vann.


Cascada

Hej, nu så har jag ändrat musiktemat till Cascada. Hade lite svårt för att välja vad det skulle bli men sen kom jag på det.


Ny uppfart

Hejsan, i fredags, lördags, och idag så har det varit byggarbetare hemma hos oss för dom ska fixa i orning våran uppfart. Så som det ser ut nu ser ni på bilderna nedan för, sen kommer jag även visa hur det blev sen när det är klart.

               
            

Lördagen

Heej, igår så kom det några byggarbetare hem till oss för dom skulle fixa iorning vår uppfart och även trappan upp till huset, och idag så kom dom igen och fortsatte att gräva och bygga. Klockan 13:00 idag så hade jag inne träning med Segeltorp (mitt nya lag), och det gick jätte bra och jag hade jätte roligt. Sen när jag kom hem så skrev jag ut några bilder som jag satte på min lilla hylla. De mästa av bilderna var på Ozzy och två av dom var på Elsa. Den ena bilden satte jag i en ram som jag har dekorerat. Den ramen satte jag på mitt nattduksbord. Sen så fick jag ett hjärta av min mamma som jag också satte där (kolla på bilderna nedan för).

  
            

Veckans bild

Nu ska jag lägga upp veckans bild, och ikväll så ska jag kolla på Idol och äta godis, hoppas inte att Tove åker ut fö jag hejar på henne.

         

Snö och regn

Hej, idag så har det varit både snö och regn. Men snön smälte när den kom ner till marken. Men det slutade snöa sen och då kom det bara regn, och jag som ska ha fotboll ikväll :∫ På morgonen så hade vi Spanska i Kvarnbergaskolan, där man skulle hitta på egna meningar som man skulle skriva upp på ett papper. Sen hade vi också geografi, matte, ea, klassråd, jumpa och sen hade vi rast och mat också, men jag skrev nog inte i rätt orninging. Nu ska jag sätta på fotbollskläderna, så hej då.

                        
Komihåg att kolla på kommentaren som jag skrev på inlägget "Ozzy" för där står det en fråga till er.

Senast

Jag hade tänkt att jag skulle lägga upp dom två senaste tagna bilderna, och dom finaste. Sen vill jag berätta att idag när jag var på väg hem från skolan så snöade det ändå ganske mycket. Men det smällte när det kom ner till marken.

            
             

Ozzy

Nu ska jag visa er lite söta bilder på Ozzy som jag tog nu på Höstlovet.


Det här är en bild på Ozzy sent på kvällen. När Ozzy låg på govet så la Angelica en kudde under hans huvud och en filt på.
                            
                            Angelica hon hade lagt en filt om Ozzy och det såg så sött ut så jag var tvungen att fotta han.Jag undar bara en sak, och det är om det är någon som vet hur jag ska göra så att texten blir vit där kommentaren står. Men sen så har jag ändrat så att om man vill lyssna på musiken så måste man sätta på den själv.


Musiken

Hej, jag undrar bara vad ni tycker om att jag har musik på min blogg.

1. Tycker ni att det är bra som det är.

2. Tycker ni att jag ska ta bort musiken.

3. Om ni tycker något annat.


Pink

Nu så har jag ändrat musiktemat till Pink. Jag har nog alltid tyckt om hennes låtar. Jag gillar när det är lite rockigt.


Veckans bild

Nu ska jag lägga upp veckans bild. Jag skulle igentligen lägga upp den i Fredags men jag hade inte tid med det. Förra veckan så sa jag att den skulle vara läskig men det blev nog inte det.

         

Pyssel

Heej, jag har inte skrivit på några dagar bara för att jag har inte haft tid med det. I fredags så åkte vi till våra kusiner för vi skulle pyssla där, och jag målade på en ram, där jag sedan ska sätta in ett fotto som jag ska sätta på mitt nattduksbord. Det var det jag pysslade det låter kanske lite lite men jag gjorde nogrant. Sedan efter vi hade pysslat så åt vi mat och sedan så fick vi godis och glass medans vi kollade på Idol.RSS 2.0