Idol 2009

Heej. Jag brukar kolla på Idol om jag har tid på kvällarna. Fast på senaste tiden har jag missat lite. Men jag vet inte än om det är någon seciell som jag vill ska vinna, men jag får se om jag kommer tycka att någon speciell ska vinna sen. Brukar ni kolla på Idol. I sånna fall vill ni att någon speciell ska vinna?


Lådan...

Igår så var jag hemma hela dagen och städade lite. Eller jag skulle men det blev inte av med det. Det ända jag gjorde var att fixa iorning en låda till Elsa där hon kunde leka i. Jag satte i ett hjul i lådan som hon kunde springa i, som jag hade köpt dagen innan när vi var i Skärholmen. Men snart så ska jag göra iorning hennes bur, så den blir färdig nån gång :) Så här blev bilderna:


Hittills är det lite tomt men jag ska lägga i fler saker sen.
 Jag håller på att göra fler saker på slöjden.

         
          En bild på det nya hjulet.

Helgen

I helgen på lördagen så var jag och min familj i Skärholmen för vi skulle köpa lite saker som vi behövde. Jag köpte två stycken långa t-shirtar. Den ena var svart och den andra mörklila. Efter vi hade varit där i ungefär 4 timmar så åkte vi hem. Klockan fem samma dag så var vi bjudna på middag hos några vänner. När vi kom dit så åt vi mat, vi åt kött med potatis och sås till. Efter maten så kollade vi på Kändisdjungel ( det var final ) och till det så åt vi godis. När klockan var 21:30 så åkte vi hem. När vi kom hem så var Amanda & Sebastian hemma. Dom kollade på fotboll och åt godis. Sen efter ett tag så gick jag och la mig och läste.

         

Veckans bild??

Hmm... Jag vet inte om jag ska börja med veckans bild eller inte, vad tycker ni?? Om ni tycker att jag ska börja med det så kommer det alla fall den första bilden av veckans bild nu. Sen får vi se fall om jag fortsätter med det.

           

Gissa

Nu ska ni få gissa vilken av dom här blommorna som är ätbar, bild 1 eller 2. Nu vet inte jag om ni tycker att det är lätt men vi får vell se. Ni kan komenterna svaret. Men fuska hälst inte. Jag kommer att säga svaret om 7 dagar. Allså den 29/9.
                 

Lärt Ozzy

Heej. Jag och min lillasyster har lärt Ozzy en ny sak. När vi var ute vid studsmattan så kastade jag upp en tennis boll på studsmattan och då ville Ozzy ta den men han kan inte komma upp på studsmattans kant, så vi la upp hans tassar på kanten och sen efter det så kan ha ta upp dom skelv. Så nu när man kastar upp en boll på studsmattan så tar han upp tassarna på kanten och försöker att ta bollen.

           

Igår kväll

Igår kväll så var jag, Angelica, Gabriella och min kusin Måns ute vid stutasmattan. Jag höll på att kasta bollar till Ozzy (pappas hund) medans dom andra hoppade på stutsmattan. Det fanns jätte långt gräs under stutsmattan, så då började dom ta av gräset, och så spred dom ut allt studsmattan.


    Gabriella           Angelica           Måns

Sedan så la dom ihop allt i en hög.
Och sedan så...
 
kastade Angelica allt i luften.

Senaste fotade bilder

Här är några bilder som jag tog sist när jag fotade:


Den här bilden är fotad på ett par plommon.
         
Plommon, men med himmel i bakrunden.

Den här bilden är fotad på kvällen när jag var på väg till Skåne.
         
Den här bilden är också tagen när jag åkte till Skåne, men inte lika sent på källen.


Ny hamster

Heej. Jag vet att det här kommer att låta lite konstigt men i alla fall... jag har en hamster som heter Elsa som ni kanske vet. Och jag vill att hon ska få ungar,så vi ringde till djuraffären och frågade om man kune få låna en hanhamster så Elsa kunde få ungar. Och det gick, så på Tisdagen så gick jag till djuraffären och hämtade en hane. Den var ganska söt faktiskt. Den var inte korthårig som Elsa är, utan lite långhårig och dessutom ljusare päls.Heej

Heej, nu på morgonen så hade jag lite tid att vara inne på datan så då tänkte jag att jag skulle visa en häftig bild som jag tog när jag åt frukost. Det är en bild på en varm kopp med te.


Djurdag

Idag så var det som en djurdag, jag var med olika djur nästan hela dagen. Efter att jag hade ätit frukost i morse så åkte jag och min familj och hämtade upp Lena och Olivia våra kompisar, för att Olivia skulle få en kattunge så då skulle vi följa med och kolla på en kattunge som dom hade hittat på blocket. När vi kom dit så såg vi 5 söta kattungar springa omkring. Alla var tingade förutom en, och den kattungen bestämde dom att dom skulle köpa, så dom kommer att hämta den nästa vecka :) Innan vi skulle åka och hämta Lena och Olivia, så ringde mamma djuraffären och frågade om man kunde få låna en hanhamster så att min hamster kunde få ungar. Och han som jobbar där sa att det gick bra, så på Tisdag så ska vi hämta hanhamstern. Efter att vi hade kollat på kattungarna så åkte vi och lämnade Amandas böcker hos mormor, och när vi var framme så mötte vi mammas kompis Ingrid. Och hon hade med sig sin nya dalmatinervalp som hon hade köpt för inte så länge sedan. Sen så åkte vi hem. Mamma skulle skriva ut några saker på hennes jobb, och då fick jag följa med och städa där, och samtidigt så fick jag pengar för det. Jag fick 150 kr för 2 timmar. Jag damtorkade, dammsög, och skurade golvet. När klockan var sju så åkte vi hem, och nu så sitter jag i soffan och kollar jag på tv.

         


Godmorgon

Nu på morgonen så vaknade jag klockan 08:45 ungefär, jag gick upp och satte mig framför tv, och satte på ett vänner avsnitt. Sen så skulle mamma äta frukost så då tänkte jag att jag kunde äta när frukosten ändå var framme. Så jag gjorde iorning två mackor och satte mig vid tv och kollade på Vänner samtidigt.


Gårdagen

Igår på dagen så var jag och min familj hos morfar för att äta lunch. Vi var där ganska länge efter att vi hade ätit lunch så gick vi in, för det hade blivit lite kalt. Där inne så fick vi effterrätt. Vi fick glass med bär. Och efter ett tag efter vi hade ätit glass med bär så åkte vi hem. På vägen hem så lämnade vi Amanda hos Sebastian. Sen så åkte jag och mamma till mataffären och köpte godis och lita andra saker. Sen när vi kom hem så satte jag mig framför tv, med en skål med godis. Jag kollade inte på något speciellt pogram. Det blev lite olika, för jag satte på tv när det var mitt i ett. När klocka var 23:00 så gjorde jag iorning mig och la mig och läste lite i en hund tidning sen så somnade jag.

Coola bilder

Kl. 09:30 skulle jag vara på källbrink för att jag skulle ha match. Vi mötte Trångsunds FF. Vi vann med 6-0 efter bara en minut i första havlek blev det mål, det blev en bra start och ett bra slut. När jag kom hem så blev jag sugen på att fotta så först så fottade jag lite på blommor, och vissa blev jätte coola. Sen så gick jag till min  hamster och fottade henne när hon var nyvaken. Så här blev bilderna:


Det var dom bilderna som jag tog på blommorna, nästa bild är på Elsa när hon är nyvaken.

Komentera gärna vad ni tycker :)

Komihåg: Kopiering förbjuden.

Fint väder??

Heej, idag när jag kom hem efter skolan så var jag ganska trött, men kommer nog att bli pigg sen när jag ska ha fotboll. Just nu så är jag inne i mitt rum och är inne på datan. Nu när jag tittar ut genom mitt fönster i mitt rum så är det blåsigt och molnigt. Idag på dan så var det klar blå himmel men det värkar der inte som att det är det längre.
 


Mobil

Jag vill ha en ny mobil, men jag vet inte exakt vilken jag vill ha men igår så åkte jag, mamma och Amanda iväg och kollade på mobilder till oss i familjen efter jag hade haft fotboll. Vi åkte först och hämtade en lampa som mamma hade beställt, som vi skulle ha mellan köket och matsalsrummet. Men sen så åkte vi till Elgiganten och kollade. Jag hittade en mobil som jag hade sett innan som jag skulle kunna tänka mig att ha. Det är en sån som man fäller upp. Och sen så kan man byta skalet som är på ovansidan, det finns massa olika att välja på. Vilken tycker ni är finast?? Mobilen heter: w508 fall om ni undrar. Så här ser mobilen ut även med olika skal:          


Fredagskväll hos Ebba

I Fredags så var jag på Ebbas fest som började kl. 18:00. Hon bjöd på hamburgare och sedan efterrätt.
Vi hade sedan tipsrunda, och sedan hade vi limbo. Och jag vann en gång och den andra så blev det lika mellen mig och Klara. Vi hade sedan militär limbo. Sen gjorde vi inte något annat speciellt. När klockan var 21:00 så var festen slut men jag skulle sova över hos Ebba så jag stannade. Ebba  hade köpt ett tv-spel på dagen efter skolan som heter Little big planet. Och jag visst inte exakt vad det var så hon viade mig det sen så var klockan ganska mycket så vi gick och la oss. Här kommer lite bilder från festen.

         


Brida

Heej, jag har nyss läst ut boken "Brida". Jag tyckte att den var ganska bara faktiskt och skulle kunna tänka mig att läsa några anndra av Paulo Coelhos böcker. Så här står det på baksidan:
Irlänskan Brida är en ung och vacker kvinna med en ovanlig gåva. Hon är nyfiken på magi och uppsöker en mästare för att lära sig måntradionen. Med magins hjälp hoppas hon kunna besvara vissa frågor i sitt liv.
Det allra viktigaste för henne är att lära sig att upptäcka sin andra hälf : den som behärskar månens tradition vet när hon står inför själens andra halva. Men under hennes resa i mysteriernas värld väcks även tvivlen. Vill hon verkligen lära sig traditionen som kan avslöja vem som är hennes livs kärlek? Är det någon hon ännu inte har träffat, eller finns han närmare än hon tror?Fotboll

Heej, jag kom hem för en timme sedan från fotbollsträningen. Idag på träningen så gjorde vi inte något speciellt men i början så gjorde vi 2 och 2 övningar och sedan hade vi en match. Sen nu när jag kom hem så var maten precis klar. Idag så blev det lax med pasta och grönsaker:)


Hmm...

Hmm... vet inte riktigt vad jag ska skriva. För idag gjorde vi inte något speciellt i skolan, förutom att vi hade spanska på morgonen och det är ganska kul faktiskt. Men annars så har vi inte haft någon speciell lektion idag. Men kl 15:30 så ska jag möta Ebba vid Grillpalatset , och så ska vi cyckla till fotbollen som börjar kl 16:00. Sen när jag kommer hem från fotbollen så ska jag nog kolla lite på Vänner, det är ett tv-pogram. Jag fick nämligen låna en hel box med alla avsnitten av Amandas komis Olivia. Men nu så ska jag sätta på mig mina fotbollskläder. Så vi ses kanske senare.


Blommor och annat

Här kommer lite bilder jag tagit på blommor och annat :) 

                                   

Det var dom bilderna som jag tog senast när jag fottade.

RSS 2.0