Gott nytt år!!

Ville bara säga gott nytt år och lägga upp en passande bild!! :D

Källa

Vi ses nästa år igen

Hej, det här bli tyvärr det sista inlägget i år, men vi ses nästa år. När man säger vi ses nästa år känns det som jätte länge men det är bara några timmar :/ :) Idag så har jag fotat lite smått, varit inne på datorn och läst lite. Men snart så kommer gästerna och då kan jag inte blogga mer. Men som jag sa så ses vi nästa år.

(kopiering förbjuden!)

Jag älskar iPod

Hej, idag så vaknade jag vid halv tio, men låg kvar i sängen ett litet tag och var inne på internet på Olivias iPod (min syrras kompis). Jag vill verkligen ha en sån, man kan lyssna på musik, spela spel och det bästa är att man kan vara inne på internet gratis om man kopplar mobilen till ett nätverk, och så kan man skaffa en massa appar. Som en mini dator känns det som. Men den kostar 2700 så det är tveksamt att jag får en sån när jag fyller år (jag fyller år den 8/1).
Just det idag är det ju nyårsafton, jag lovar att jag ska fota raketerna. Måste bara komma på vilken inställning jag ska ha på kameran när man ska ta foto på fyverkerier. Vet ni det? Krossad julkula :/

(kopiering förbjuden!)

Dagens outfit

Har inte så jätte stor lust att skriva en massa idag för jag är jätte trött efter igår. Somnade klockan ett så nu lägger jag upp dagens outfit istället :)

Klänning/lång tröja: Står ej på lappen
Kofta: H&M
Tajt: H&M
(kopiering förbjuden!)


Min design & header på bloggen

Jag vet att jag har haft den här header jätte länge nu och jag vill också byta. Men jag kommer inte kunnde fixa den nu på lovet för jag har alla bilder och allt hemma i Stockholm på min dator, så ni får tyvärr vänta tills efter lovet om det är okej? :) Dåblir det en lite vintrigare header, den jag har nu är ju lite sommrig :)
Nu på lovet så ar vi sjungit Singstar en hel del :)

(kopiering förbjuden!)


Tema pyjamasparty :)

Hej, nu kommer det lite bilder på Angelica med pyjamasparty tema.

    

(kopiering förbjuden!)
Foto: Jag - Modell: Angelica - Smink: Jag


Bilder från igår

Här kommer det lite bilder från igår när vi var och åkte skidor med familjen. Just nu så är jag så gott som ensam hemma. Pappa och Åsa är och lämnar små syskonen i Stockholm och min stora syster är hos våran kusin. Men det är bara bra för då har jag tid att blogga :)
Det är mest bilder på Angelica och Gabriella :)

 
(kopiering förbjuden!)

Skidor i morgon :)

Hej, nu så har jag kommit hem efter en lång dag. Narnia filmen var bra och den var extra bra när det var i 3D. Rekommenderar att kolla på den om ni gillar dom andra Narnia filmerna. Vi fixade aldrig en kamera väska till mig på elgiganten men vi ska kolla lite på internet i stället :) I morgon så ska vi åka skidor, och det är första gången för små syskonen, så det ska bli kul att lära dom lite. Hoppas bara att det inte är för kallt för då är det inte så skönt att åka, ses sen i övermorgon för jag har inte tid att blogg i morgon.
                    
                    (kopiering förbjuden!)

Narnia 3D

Hej, idag så kommer vi att kolla på Narnia i 3D med hela familjen. Bion börjar vid ett och sen efter bion så kommer vi gå lite i affärer och jag kommer få välja en kamera väska som jag fick i julklapp av pappa & Åsa :)

Källa

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit :)

Byxor: H&M
Linne: JC
Kofta: H&M
(kopiering förbjuden!)

Bilder tagna med EOS 500D

Hej, nu kan jag föra över bilder från den nya kameran till datorn. Så nu kommer det lite bilder som jag tog igår.
Sminkade mina syskon och sen så fotade jag dom med olika teman. Först blir det prinsess tema :)

    

(kopiering förbjuden!)
Foto: Jag - Modell: Gabriella - Smink: Jag


God jul i efterskott!

Hej, hade inte en enda minut över för att göra ett inlägg igår. Men nu hade jag lite mera tid. Igår så kom gästerna vid ett och då åt vi julbord, vet inte varför tiden gick så fort men sen vid tre så kollade vi på Kalle anka och sen vid fem blev det julklapps öppning.
Det jag fick var:

1. Nagel saker
2. Jätte söt mugg
3. Mascara och läppglans
4. Tuggummi
5. Halsband
6. Armband
7. Ögonskuggor
8. Berlock
9. Armband
10. Presentkort på Akademibokhandeln
11. Presentkort på Åhléns
12. 250 kr
13. Canon 500D
14. Kameraväska
15. Spel tillsammans med syskonen
16. Tröja
17. Parfym

Har säkert missat något men kommer inte på någon mera nu :) Blev mest nöjd med min kamera, men måste installera ett program innan jag kan föra över bilder till datorn så ni får vänta några dagar tyvärr :(
Kameran jag fick:

Källa


En lång och jobbig dag...

Hej, idag så har alla här hemma hjälp till en del med att städa, klä granen m.m. Har inte mått så jätte bra idag p.g.a trötthet och magont. Men blir nog bättre i morgon, hoppas jag :) Men har ända kunnat göra dom sakerna som jag skulle göra. Men det roligaste var att göra dom små marsepan figurerna, här kommer lite bilder på dom som är tagna med mobilen :) Gick inte att föra över så jag visar dom i över morgon. Blir ingen bloggning på julafton. Bild från förra året :)

(kopiering förbjuden!)


Dagen före julafton

Hej, jag vet att jag sa att jag skulle blogga igår men det var så att vi åkte och julhandlade igår jag var borta nästan hela dagen så jag glömde bort det. Blir inte så mycket bloggande idag heller eftersom det är dagen före julafton och vi ska städa, klä julgranen, göra julgodis och en massa andra saker. Det är snö storm ute just nu och det kommer inte sluta snöa förens i övermorgon så vi kommer nog bara kunna gå ut när vi ska gå ut med Ozzy.
Hej då ses kanske lite senare :)

(kopiering förbjuden!)


Jullov!!!

Hej, just nu så sitter jag i bilen påväg till skåne med pappa och syskonen. Tog ledigt i morgon, men jag missar bara pepparkakor, en kram och en mandarin sa min lärare :) Kommer inte kunna blogga mera idag men vi ses sen i morgon. Hej då :)

(kopiering förbjuden!)

Besökar rekord :)

Är lite glad just nu har nämligen fått besökar rekord. Ni kanske inte tycker det är så många men för mig är de det :)
Unika besökare:

Sidvisningar:


Kalt...

Hej, kom hem för inte länge sen, bussen var försenad i 10 minuter så det var väldigt kalt och stå där och vänta. I morgon är det sista dagen jag går i skolan innan det bli lov! Tar nämligen ledigt på onsdag och dom 3 sista lektionerna imorgon :) Nu ska jag fortsätta packa, hej då :)

(kopiering förbjuden!)

Svar på frågorna :)

1. Vad vill du jobba med när du blir stor?
Svar: Jag vet inte riktigt än, men jag skulle kunna tänka mig att jobba på en resturang eller som fotograf, och kanske på ett sjukhus. Men vet inte än :)

2. Vad var det roligste med att träffa Kenza och Tyra?
Svar: Allt var roligt! Men gillade mest när dom skrev och ritade autograferna :)

3. Har du några djur, i så falll vilka har du eller har haft?
Svar: Jag har fiskar, men tidigare har jag haft en hamster, 2 marsvin och 2 kaniner :)

4. Hur gör du när du har sånna där små fina blommor på naglarna ? Asså hur gör du dom ? x)
Svar: Jag tar en tandpetare och gör prickar med den :)

5.Varför började du blogga?
Svar: Det var min kompis som ville att jag skulle börja blogg och jag tyckte det var kul så jag fortsatte :)

6. Vilket är ditt favoritplagg just nu?
Svar: Jag kan inte svara på den frågan har många som jag gillar väldigt mycket :/

7. Vad önskar du dig mest i julklapp? :)
Svar: En system kamera :D

Hoppas ni blev nöjda med svaren :)
Hej då <3


Frågestund!

Hej har aldrig haft frågestund innan men under hela dagen så har ni chansen att ställa hur många frågor ni vill till mig, och jag kommer svara på alla i slutet av dagen mellan 8 och 9 :) Hej då <3

Mat lista

Här kommer en mat lista :)

Varm dryck  

Varm choklad
Kall dryck  Juice
Alkoholhaltig dryck  Dricker inte alkohol
Drink  Gills banan milkshake?
Pålägg  Skinka och gurka
Grönsak  Majskolv
Frukt  Mandarin
Bär  Smultron
Krydda  Peppar eller salt
Godis  Surt och lakris
Snacks  Chips
Choklad  Marabou
Ost  Brieost
Sallad  Pappas sallad
Tårta  Ingen aning
Bakverk  Bulle?
Sås  Kantarell
Glass  Nougat
Snabbmat  Pizza
Flingor  Frosties
Pizza  Ingen aning
Naturgodis/Nötter  Cashewnötter
Soppa  Broccoli soppa
Utländskt kök  Ingen aning
Halstablett/Tuggummi  Läkerol
Äter inte  Messmör och vitchoklad

Källa

Har träffat Idolerna 2010

Hej, när jag och mamma kom till centrum så stod Andreas Weise på scen och jag blev lite förvånad för jag visste inte att Idolerna skulle komma till Huddinge. Vi kolla på när dom sjöng och dom som var där var: Minnah, Olle, Lennea, Andreas och Geir :) Efter alla hade sjungit så blev det en jätte kö till att få en autograf så jag och mamma gick i affärer i ungefär 20 min och sen ställe jag mig i kö och fick allas autografer. Köpte också Idol skivan 2010. Biler kommer lite senare. Hej då :)

Vaknade klockan 10

Hej, idag så vaknade jag först klockan 9 som jag brukar på lördagar men jag var så himla trött så jag sov till 10 istället. Idag så ska jag och mamma iväg för vi ska handla lite julklappar. Dom jag har kvar att köpa till är: pappa, Åsa, Angelica och Gabriella men resten har jag redan handlat till :) Hej då <3
Gammal bild från mobilen :)

(kopiering förbjuden!)

Tacokväll :)

Hej, har precis ätit middag, vi åt tacos och det är lika gott som vanligt. Kommer aldrig tröttna på det :) Vet inte vad jag ska göra nu eftersom Idol har slutat så vet jag inte vad jag ska kolla på för program. Kanske går någon film, får kolla det. Ses igen i morgon då jag ska julhandla :) Här kommer lite bilder från mobilen.

Hur ser era tacokvällar ut? Så här ser min ut idag :)


(kopiering förbjuden!)

I vecka kvar till julafton

Hej, är helt slut efter en ganska kort dag i skolan :) Om en vecka är det julafton så därför fick vi julbord idag i skolan. Var helt okej men den på julen är godare :) I helgen har jag en massa saker som ska göras det här är bara en del av dom:

• Städa

• Köpa julklappar

• Bokuppgift (läxa)

• Läsloggar (läxa)

• Köpa fisk mat som håller länge

• Packa

Grey´s Anatomy

Hej, fick reda på igår att Grey´s Anatomy inte kommer tillbaka förens till våren! Kommer inte kunna vänta till dess, så långt kvar :( Tycker det är ett jätte bra program :)
Någon som håller med?

Grey's Anatomy - TILLBAKA I VÅR
Källa

Avatar

Hej, idag så har det varit en slapp dag i skolan. Först så hade vi matte och efter det så hade vi SO - prov och det gick nog ganska bra :) Sen när det var klart så kollade vi på Avatar och åt godis. Sen hade vi lunch, åt lite eftersom man kanske inte mår så bra av att äta godis till lunch. Efter det så fortsatte vi kolla på filmen och när den var slut så gick vi hem. Egentligen så skulle vi haft bild men det blev ingen. Alltså missand vi sammanlagt 4 lektioner idag :) Fast ingen var särskilt viktig ändå :) Sen så har vi ingen fotboll idag pga. vädret :)

Just det mina yngel har nu namn dom heter Bertil, Ivan och Klara :) Det var Issa som kom på det, tycker det var bra namn så det blev så :)
Kolla gärna in på hennes och hennes vänners blogg

http://elihis.blogg.se/ :D
Tagen idag (jag och min kompis gjorde hjärtana).
(kopiering förbjuden!)

Veckans låtar

Dom här två är veckans låtar :)
Daniel Adams - Gubben i lådan

Låten börjar efter 28 sekunder.
Jay Smith - Like a prayer

Veckans bild

Här kommer veckans bild :) Tagen hösten 2010 :)

(kopiering förbjuden!)

Som ett barn på julafton...

Hej, nu är det ungefär en vecka kvar till jul så jag kan inte vänta länge till tills jag ska få öppna mina julklappar. Idag i skolan så sa jag att jag kände mig som ett barn på julafton för att jag längtar så mycket :)
Någon som håller med...? Nehe okej då jag får vara helt ensam med att tycka det... :)

Mina yngel

Hej, jag hittade tillslut 3 yngel och en råkade jag faktist döda, annars hade det blivit 4 :) Fråga mig inte hur, det var lite hemskt :( Hoppas dom överlever natten bara :) Skriver mera om detta i morgon (hmm... måste handla yngel mat också). Bild på ett hus som finns i Huddinge som har en massa lysen på deras hus :)

(kopiering förbjuden!)

Sluta gömma er! :)

Hej, idag när jag var på väg till bussen med en kompis så ramlade jag när vi skulle gå över en trä sak som man har på parkeringar och när jag reste mig upp så skrattar en kille åt mig (så taskigt) fast det gjorde inget eftersom jag skrattade själv :D XD. Nu när jag kom hem så skulle jag ge mina fiskar mat och då hittade jag ett yngel (jag tänkte äntligen!) och då hämtade jag håven och "yngel buren". Men sen när jag kom tillbaka så var den borta :( Bara den inte han bli uppäten... 5 min senare, vänta nu!!!
Bara för jag började skriva om det så hittade jag den :D Nu är den i säkerhet ett litet tag i alla fall :)
Hoppas ni ser den lilla stackare som blev ensam kvar :) Bara för att jag sa det så hittade jag ennu en till :) Aja ses senare hej då :)


(kopiering förbjuden!)

Den här blir det

Nu har jag valt kamera, den här bli det! :D

Kolla kamera

Hej, snart så ska jag och mamma iväg för vi ska kolla på system kamera till mig. Pappa har valt ut några som verkar vara bra som jag ska kolla på :)
Har ni några tips om kameror? :)

Källa

Bilder från igår

Hej, igår innan vi åkte in till stan för att äta middag så var jag ute och fotade, här kommer dom bilderna :)


(kopiering förbjuden!)

Eventet med Kenza & Tyra

Hej, bilderna kom upp lite sent men det är bara för att sladden till kameran fanns på mammas jobb. Men nu kommer i alla fall bilderna. För er som inte vet så var jag på sergelgatan 8 på stadium för att träffa Kenza och Tyra i torsdags :)

Kenza, jag och Tyra

De jag gav till dom :)

Autograferna jag fick

Fina Olivia

Innan det började så var vi och åt på Pizza Hut (det här är vad Olivia åt).
(kopiering förbjuden!)

Bilderna som jag tog idag lägger jag upp i morgon för nu ska jag in till stan för jag ska äta middag med släckten på någon fin resturang :)
Ses :D


Ska ut och fota

Hej, som ni kankse vet så har jag lånat en kamera från mammas jobb som är jätte bra, det är 14.1 mega pixels. Eller den är bättre än den jag hade innan i alla fall. Så nu ska jag ut och foto medans jag kan :) Hej då, ses senare.
Så här ser kameran ut

Idol 2010 - final

Hej, om en timme så börjar Idol finalen och det ska kul att se deras sista upptädande och se vem som vinner. Själv tror jag att Jay vinner men det spelar ingen roll för mig :) Men jag vet inte vem jag vill ska vinna men det var ju länge sedan en tjej vann så det skulle vara kul om Minnah vann. Vem vill ni ska vinna eller vem tror ni ska vinna?
Jay och Minnah tävlar mot varandra i Globen. Foto: Stella
Källa

Min namnsdag

Hej, idag efter skolan så åkte jag buss ner till centrum för att möta mamma och Amanda och sen åkte vi hem. Har inget planerat nu ikväll men jag ska kolla på Idol finalen och mysa. Nu ska jag kanske göra lite läxor, för vi har två prov nästa vecka. Hej då :)
Här är årets namnsdags present, jag brukar inte få presenter på min namnsdag men jag behövde ett par vantar.

Förra årets present :)

(kopiering förbjuden!)


Bilderna kommer senare

Hej, ska snart till skolan men lägger upp bilder från igår när jag kommer hem eller senare på kvällen när jag hittat sladden till kameran så jag kan föra över dom! :)
Bild från i sommras :)

(kopiering förbjuden!)

Saknar Paris

Hej, har ingen lust att skriva idag men skriver bara lite så ni vet att jag lever. I kväll ska jag in till stan som jag sa och skriver mera om det i morgon (i morgon är det min namsdag).
Hej då :) Här kommer en bild som jag tog i Paris förra året.

(kopiering förbjuden!)

Vit eller blå snö?

Hej, är jätte hungrig just nu, mamma är på väg hem och har färdig mat med sig, så det är bara att vänta. Idag när jag gick från bussen och hem så tog jag ett foto med mobilen och det jag inte gillar med dårliga kameror är att snön blir blå och inte vit, tycker det lite märkligt "/ Tänk om snön skulle vara blå och inte vit :)
Bilden som jag tog (ganska suddig).

I Centrum

Hejsan! Idag efter skolan så var jag i centrum med Yar, Hanna och Marre och hade jätte roligt tillsammans. Vi kollade lite i affärer och sen var vi på Donken ett tag och sen gick jag för att möta Amanda och dom andra gick hem. Men nu är jag hemma och ska snart börja göra läxor. Det är så himla kallt ute, önskar att jag var i Grekland nu :) I kväll så ska jag kolla på Grey´s Anatomy eller så ska jag spela in om jag inte ska göra läxor. Hej då :)


(kopiering förbjuden!)


Lång dag i skolan

Hej, just nu så är jag ganska så trött. Jag har precis ätit och tidigare så gjorde jag läxor. Blev klar med båda svenskan och engelskan.
På torsdag så ska jag in till stan för att träffa Kenza och Tyra på sergelgatan 8 på stadium, (mer information hittar du här) klockan 19.00 ska vi vara där. Har träning den dagen men kommer nog inte gå på den fär att jag har fortfarande jätte ont i halsen.

(kopiering förbjuden!)


Såå glad :D

Jag är jätte glad just nu för att...
skriver varför i morgon :)

Ingen fotboll för mig :(

Hej, igår så hade jag lite ont i halsen men sen när jag vaknade i morse kunnde jag knappt prata. Hade ont i halsen och var ganska hes och hostig. Så jag kunde inte vara med på idrotten idag så jag fick kolla på. Så därför kan jag inte heller vara med på fotbollstränigen i kväll, men då ska jag plugga till SO och spanska provet som är nästa vecka. Men nu så ska jag göra i ordning någor varmt att dricka. Hejdå :)

(kopiering förbjuden!)

Syskon kärlek 2

Vad tycker ni är syskon kärlek egentligen?

(kopiering förbjuden!)

Allt möjligt roligt

Hej, nu är jag hemma igen efter en super mysig helg hos pappa. Har inte så mycket mera att säga men nu kommer det lite bilder som jag hade lovat.


(kopiering förbjuden!)


Är på väg hem

Hej, just nu så sitter jag i bilen på väg upp till Stockholm :) Sen när jag är hemma igen så kommer jag lägga upp lite biler från bl.a igår.

(kopiering förbjuden!)

Gårdagens bilder

Hej, hade inte så mycket tid att blogg igår så jag skriver lite nu på för middagen för jag kommer kanske inte hinna blogg så mycket idag heller, för hela dagen är fullbokad med massa roligheter. Igår sjöng vi Singstar och spelat lite andra playstation spel, och så klart kollade vi på Idol, tyckte att det var bra att Jay och Minnah kom till final! Idag så ska vi vara ute lite mera men även spela playstation.
Bilder från igår



(kopiering förbjuden!)


Veckans bild

Här kommer veckans bild :)

(kopiering förbjuden!)

Bil resa

Hej just nu så sitter jag i bilden på väg ner till Skåne. Jag hoppas att det kommer bli kul att vara där i helgen. Har verkligen saknat Ozzy så det kommer vara kul att träffa honnom :) Vi åkte nästan på en gång efter jag slutat skolan. Men nu ska jag vila lite, är trött efter en lång dag i skolan :)
Ozzy <3

(kopiering förbjuden!)

Skriver mera senare

Hej just nu så är pappa och syskonen hemma hos mig och vi kommer åka om undefär en halvtimme så det blir bara lite kort just nu, men skriver mera senare.
Hej då :)

(kopiering förbjuden!)


Kallt och fint ute

Hej, lite konstig rubrik men det är så det är ute nu, kallt och fint. Idag så har det var en jätte bra dag som vanligt men jag är bara lite trött. Våran bild lärare var sjuk så vi fick sluta tidigare, vi slutade 12.20 fast i vanliga fall skulle vi slutat 14.00. Men jag kom ändå inte hem förrän halv två för det går knappt några bussar till Solgård vid den tiden. Ska till pappa i morgon så jag ska hinna packa och göra lite läxor innan dess. Nu blir det lite bilder som jag tog idag efter skolan. Synd att jag inte har någon kamera nu annars hade jag fotat för fullt men det fick bli lite bilder som är tagna med mobilen :)



(kopiering förbjuden!)

RSS 2.0