Veckans bild

Hej, jag vet att jag skulle ha lagt upp veckans bild för ett tag sen men nu kommer den i alla fall :)

(kopiering förbjuden!)

Centrum m.m

Hej, idag så har det varit en lång dag men har inte lust att skriva vad jag har gjort hela dagen och ni orkar kanske inte läsa så mycke heller. Men efter skolan så var jag nere i centrum med min kompis och vi kollade i affärer och sen så var vi inne på donken och delade på en pommes och mikeshake (jag vet idag så var vi onyttiga). Vi pratade ganska mycke om allt möjligt men sen så var vi tvugna att gå för klockan blev så mycke ;) Jag vet att Idol är slut nu men hade inte lust att kolla idag för jag ville göra lite andra saker först:) Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp bilder idag men hinner inte det nu kanske någon annan dag.
Måste träna lite på spanskan nu och kolla lite andra bloggar, hejdå ;)

(kopiering förbjuden!)

Senare

Hej blir bara lite kort nu innan jag ska cykla iväg till fotbollen. Idag så har jag varit hemma hos Emelie efter skolan och så har vi hållt på med hennes hamster och spelat olika spel. Bilder på hamstern Wilma visar jag sen i kväll eller i morgon efter skolan ;)
Hej då, nu så ska jag laga mat till mig och Amanda.


(kopiering förbjuden!)

Hej hej

Hej, nu så är jag hemma hos Emelie och väntar på att hon ska komma hem. Hade orientering idag så jag fick sluta tidigare. Men vi fick vänta på bussen ganska länge så det var lite tråkigt. Det var ganska lätt men i början så hittade vi inte ettan men sen så fick vi hjälp och efter det så hittade vi alla. Men råkade gå förbi 15 men det gjorde inget sa läraren ;) På orienteringen så var det två lärare som hade med sig sina hundar och den ena hade en rottweiler valp som var hur söt som helst men den var ganska bylg och hade svansen mellan benen :) Sen när Emelie kommer hem så kommer vi åka iväg till djuraffären för Emelie ska köpa en hamster :)
Hur har eran dag varit?

Källa:
http://www.maximillianfox.com/images/Rottweiler/F_kull/Rottweiler080525_06.jpg

Snabbt innan jag åker

Hej det här blir ett kort inlägg innan jag ska iväg på fotboll. Vi måste åka hemifrån om en timme och jag har inte ätit eller satt på mig kläder så jag har lite brottom. Idag så hade jag utvecklingssamtal och det gick jätte bra och är väldigt nöjd. I morgon så kommer vi ha orgientering och det kommer typ ta en timme så det blir att jag slutar vid 10 i morgon och då så kommer jag gå hem till Emelie och så kommer jag följa med henne till djuraffären för hon ska köpa en hamster. Kankse lite stav fel, men jag hinner inte kolla igen det nu.
Det var allt, hej då ;)

Vad tycks? Tagen i helgen, själv är jag ganska nöjd ;)
(kopiering förbjuden!)

Hur många bilder...

...kan man ha egentligen?
Svar: Ingen aning ;)
Hej, nu är jag hemma igen efter en helg hos pappa. Jag tog en massa bilder och vill visa alla, men det blir nog lite mycke så jag lägger bara upp dom bilderna som blev finast och intressantas.
Eftersom att det är så många bilder så blir det i minniatyr. Men det är bara att klicka på bilden :)
  
  
   
  
  
   
Om ni har frågor om bildrna så är det bara att kommentera ;)

Mobilblogg

Hej, här kommer ett mobil inlägg. Idag så har jag gjort lite läxor, fotat jätte mycke, varit ute och varit hos farmor. Alla datorerna är upptagna så då bloggar jag kort via mobilen. Bloggar mera i morgon, hej då;)

Målat på väggarna ;)

Hej, har inte hunnit blogga så jätte mycket på sistone men nu så ska jag lägga upp lite inlägg. Igår när vi var hon pappa första dagen så målade vi lite mera på en vägg som vi har i vårat rum. När jag och Angelica var mindre så målade vi lite på väggen men då var Gabriella för liten så nu så målade vi lite mera på väggen alla tre. Angelica och Gabriella var dom som målade mest, jag vet inte riktigt om jag tycker det blev så himla fint, kanske lite mycke rött och rosa. Men vi hade inte så många färger så det blev så.
Så här blev det.


Ni ser kanske vad jag har målat och inte. Men vissa saker målade jag för 3-4 år sedan ;)
Kanske bloggar senare men nu så ska jag ut och spela kubb med pappa och små syskonen :)
Hej då <3


Husbil

Hej, just nu så sitter jag i husbilen på väg till pappa. Dom andra gör läxor medans jag är inne på pappas mini dator ;)
Igår så var jag med Angelica och Gabriella på Bromstensskolans dag. Vi var där från 4 till halv sju och sen gick vi till husbilen och åkte hem till mig för att hämta min packning. Vi åkte en liten bit och sen så stannade vi och sov. Men nu så är vi på väg ner igen. Vi gick upp halv sju för att vi skulle komma fram så tidigt som möjligt.
Hejdå ;)
Här är en bild som Angelica ville att jag skulle lägga upp. Hon kallar hunden för Molly ;)



Åker iväg över helgen

Hej, kommer kanske inte hinna blogg i morgon bara så ni vet, för jag ska till pappa och tar ledigt på fredagen så jag åker dit i morgon efter skolan med pappa och små syskonen. Ska bli jätte kul har några saker som jag redan nu vet vad jag ska hitta på med Angelica & Gabriella när vi är där ;)
Skriver sen igen på fredag.
Hej då :)

Film

Hej, idag så slutade vi tjugo över tolv för att vi hade ingen bild lektion den här veckan heller för att våran lärare skulle på möte. När jag kom hem så gjorde jag i ordning en smoothie och satte på filmen New Moon som jag köpte av Ebba för hon ville inte ha den. Köpte den för 50 kr så det var det värt, annars kostar den 179 kr i butik ;) Men jag kollade inte på hela för att jag kom på att jag måste göra klart läxan innan jag ska på fotboll och fixa lite saker innan jag ska till pappa.


Nyklippt :)

Hej, kom hem från frisören för någon timme sedan och jag blev faktiskt ganska nöjd. Har inte någon jätte bra bild på hur det blev men har några bilder ;)



Klippte bara lite i topparna och lite uppklippt som jag kippte sist :)

Mina favoriter just nu!

Det här är mina favorit låtar just nu. I alla fall dom jag kommer på ;)
Vilka är dina favoriter?

    
 
  
                                 
Tog väldigt lång tid att väjla och jag har säkert glömt någon som jag gillar, men nu får jag inte ändra mig mera ;)

1,2 eller 3?

Hej, idag så tog jag en massa bilder tror det blev 50 och alla blev ganska bra ;) Ska visa dom 3 som jag blev nöjdast med ;)
The three best today
1.

2.

3.

Vilken tycker du är finast 1,2 eller 3?
(kopiering förbjuden!)

Ekorrar

Hej, idag så såg jag två ekorrar som satt i vårat träd utanför dörren. Dom har varit där i ungefär 2 timmar nu och håller på att skala nötter så dom skräpar ner lite på tomten, men det gör inget ;)
Han ta lite bilder och filma, men vidio klippet kommer lite senare :)


    

    
     Vissa är lite suddiga med jag kunde inte gå så långt fram ;)

Vad ska jag göra?!

Hej, vaknade för ett tag sen men har ändå inte ätit frukost än eller satt på mig kläder. Men ska göra det efter det här inlägget ;)
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag så jag undrar om ni har några förslag?
Vad kan man göra på en söndag?

Tacokväll :D

Ikväll så blev det en tacokväll efter jag och Ebba hade varit och kollat på Eclipse, som var väldigt bra ;)
Älskar tacos!
Älskar ni tacos??

Match + bio = bäst!

Hej, idag så ska jag och Ebba spela match klockan tolv till ett och sen efter det så ska vi kolla på bio på Heron city, så vi kommer duscha där när matchen är slut. Vi kommer kolla på Eclipse, vi vet att vi kollar på den ganska sent eftersom att den kom ut i Juni och nu är det September. Men bättre det än aldrig ;)
Har ni sett den??
Här är trailern för Eclipse.


Veckans bild


(kopiering förbjuden!)

Converse ♥

Hej, hade inte tid att blogga igår efter jag hade kommit hem från Skärholmen, så jag visar vad jag köpte nu och lite bilder från idag i skolan ;)
Svarta converse och en tröja var det jag köpte.
Bilder från igår och idag :)
 
På väg dit                     En jätte mal                 Lite fiskar

Svarta converse           Chokladboll (närbild)     Chokladboll och Idol

Tröjan                          Jag i skolan                  Yar som äter godis

Chokladfontän

Till er som älskar choklad så finns det att köpa en chokladfontän på teknikmagasinet, såg det i deras tidning idag.
Vem vill inte ha en chokladfontän?


Bankrån i Huddinge Centrum

Hej, när jag var på väg hem var jag tvungen att ta en annan väg för att vid Huddinge station så stog det två polisbilar och två poliser vid hörnen av två hus med pistoler i händerna och riktade mot någon som jag inte kunde se. Vet inte vad som hände men jag kunde ju inte gå fram och kolla för det skulle ju vara korkat. Men sen när jag kom hem så ringde mamma och sa att det hade varit ett bakrån och att rånaren fortfarande var kvar nere i centrum och dom har varit tvugna att få ut folk från vissa affärer så inga skulle bli skadade. Mammas kompis hade varit i centrum just då och hört tre skott.
Tips: gå inte ner till Huddinge centrum!


Bild från ett tidigare rån i Hudding centrum.
Källa: http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1324114!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg&imgrefurl=http://www.expressen.se/nyheter/1.1324091/tva-banker-ranade-i-huddinge&usg=__KbiA9KP3aM8Iyiv20cQwbkkwkFc=&h=231&w=420&sz=18&hl=sv&start=7&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=ycf2xPrMVOGQLM:&tbnh=69&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dhuddinge%2Bcentrum%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1R2ADRA_svSE372%26tbs%3Disch:1

08.20 - 12.10

Hej, idag så slutade vi jätte tidigt. Det är bara för att vi hoppade över bild lektionen och så kommer vi ha längre bild lektion någon annan lektion. Sen så skulle jag egentligen ha fotboll ikväll men den blev inställd för att det ska spelas en match där vi brukar träna. Egentligen så skulle vi sluta två men nu blev det tio över tolv i stället;) Eftersom att vi slutade så tidigt vet jag inte riktigt vad jag ska göra men förmodligen läxor. Har en tills i morgon och två tills på fredag.
När slutade ni idag?

På idrotten

Hej igår så regnade det på morgonen, men som tur var så slutade det regna sen när jag skulle ta mig till skolan. Det regnade inte på hela agen men sen vid två när vi skulle ha idrott så började det ösregna. Vi skulle ha ute jumpa för att vi skulle springa 3 km utomhus. Efter ett tag så regnade det lite lika mycket och sen när vi nästan hade sprungit klart så slutade det. Jag var jätte blöt och det hade börjat regna igen. Jag bestämde mig för att cykla hem på en gång och duscha hemma i stället för det var sista lektionen.
Så här såg jag ut när jag kom hem. Ser kanske inte så glad ut men jag var helt slut efter allt springande även om det kanske inte var så jätte jobbigt.
Klicka på bilden för att få en större bild ;)


Gårdagen...

Hej, bloggade inte så mycket igår för att jag hade inte tid. När jag kom hem så åt jag mellis och sen så satte jag mig vid daton. Sen när min syster kom hem så sa hon att jag skulle komma och då sa hon att Elsa min hamster inte rörde på sig. Hon låg i mitten av buren och det såg ut som att hon sov. Ville inte röra henne så Sebastian fick göra det, när han rörde på henne så var hon helt slapp och jag förstod att hon var död. Många kan tro att en död hamster är inte är något att bli ledsen för, men så är det inte. Sånt vet man inte om man inte har haft något djur själv som har dött. Först så kunde jag inte fatta att det var sant men sen så slutade man ju höra henne springa i sitt hjul. Jag hade fotboll på kvällen, men jag gick på den ändå. När jag spelar fotboll så glömmer jag bort allt annat, så då känns det bättre. Sen när jag kom hem så begravde vi henne på ett fint ställe i trädgården och sen så tände vi ett litet ljus. Det var jag som tog upp henne från buren och la ner henne i jorden men mjukt under och över lag. Det såg inte så hemskt ut det såg bara ut som att hon sov förutom att hon var lite stel. Nu efter skolan så fixade jag i ordning de lite mera och tog ett litet glas och stoppade en blomma i glaset.
Har ni haft något djur som dött?


Tack!

Hej, på sistone så har jag bara fått bättre och bättre statistik så jag vill bara tacka er för att ni har tagit er tid och gå in på min blogg.
Tack :D

Bilden gick inte att lägga upp så det blir så här istället.
Dagarna + statistiken.

1. 8

2. 4

3. 9

4. 7

5. 9

6. 6

7. 8

8. 12

9. 8


Blir inget bloggande idag...

Blir inget bloggande idag...
Kanske i morgon...

Kina Thai Resturang

Hej, jag har haft en jätte bra kväll på Kina Thai. Vi var tio sycken och maten och efterrätten var jätta goda. På efterrätten så gillade jag dom friterade bananerna mäst och varmrätten vet jag inte :) Tog inte så många bilder men några i alla fall ;)

När vi satt i bilden och väntade på dom andra :)

Varmrätten:)

Efterrätten :)


Stor kasse

Hej, tidigare idag så var vi och hälsade på morfar och var hemma hos dom ett tag och sen så åkte vi ner till centrum för det var en massa saker som jag behövde handla. Vi handlade allt jag behövde och som jag hade skrivit upp på en lapp. Det vi köpte var: högtalare till min dator, 2 bh:ar, flux, borste som man kan göra rent dataskärmen med och ansiktes produkter. Det här blir det sista inlägget för idag för sen vid 6 så kommer vi och några andra gå och äta på Kina Thai resturangen som ligger vid bibblan och så kommer vi äta buffé, det kommer bli jätte gott. Jag lägger upp bilderna i morgon :)
Kassen blev ganska stor för vi la alla saker i den stora kassen.



Mina 5 autografer

Hej, dom här autograferna har jag (eller i alla fall som jag inte har tappat bort). Jag har inte så många men det är något. Jag berättar om varje autograf:)
Det är i den ordningen som jag har fått dom, 1 är senast och 5 är första.
1. Molly Sanden (sångerska). Jag var på fotbolls invigning den 11/9 - 10.
2. Malena Ernman. (sångerska). På väg hem från pappa med tåget, satt i samma vagn som henne. 29/2 - 09.
3. Agnes Carlsson. (sångerska). På väg hem från pappa med tåget, satt i samma vagn som henne. 29/2 - 09.
4. Kajsa Bergqvist. (höjdhopperska). När jag var på Junibacken med pappa och små syskonen så var hon där. 1/12 - 07 eller 08.
5. Linda Bengtzing. (sångerska). Hon var i Huddinge centrum och sjöng. Vet ej år eller datum.

Sen har jag sett kändisar men jag har inte deras autografer.
Vad har ni för autografer??
Om ni har bloglovin så kan ni premunera på mig blogg:)

Invigning Segeltorps IP

Idag på invigningen så var det jätte roligt emellanåt. Först så fick vi stå och sälja lotter, det var inte så jätte roligt men sen när man hade stått i en timme fick man byta men några andra. Jag och Ebba gick en tipsrunda och efter man hade gått den så fick man bröd, vatten och kexchoklad:) På scenen så var det några som sjöng och så var det en kille som höll på att trixa med bollar. Molly Sanden kom jag sjöng och efter det så kunde man få autograf, jag och Ebba gick inte dit i början för då var det sån kö men sen när det bara var några personer så gick vi dit. Jag och Ebba testade hur snabbt vi kunde skjuta, det gick inte så bra fick bara 49 km/h men jag testade bara en gång.




Bara en sak till...

...innan jag åker.
Jag vill bara säga att jag kommer inte kunna blogga från och med nu till klockan fyra idag. För jag ska på invigning med fotbollen, det är invigning för dom nya fotbollsplanerna som dom har byggt. Där så kommer vårt lag att sälja lotter och det kommer finnas massa olika aktiviteter som man kan göra. Mera vet jag inte, berättar om hur det var senare.
Hejdå :D

Min fredags kväll

Så här såg min fredags kväll ut.

Ostbollar, olika slags nötter, morot och gurk stavar men dipp till, brieost med kex och Idol på tv.

Jätte hungrig! (nötter)

Hej, just nu så är jag jätte hungrig och mamma håller på att göra mat. Det bli pasta med kyckling. Sen när vi har ätit färdigt så kommer vi att åka ner till centrum för vi ska handla lite till i kväll. Jag är jätte sugen på nötter så det kommer vi att köpa. Vill nog inte ha godis som jag ville ha förra veckan utan nu så vill jag ha nötter. Ska även kolla på Idol, ska ni?
Vad gillar ni att äta på en fredags kväll??


Greklandsbilder: Natur och djur

Hej, nu så blir det lite fler Greklandsbilder. Sist så visade jag undervattens bilder men nu blir det natur och djur bilder :)


    

När vi paddlade kanot.
    

Solnedgång.
    
     Några fina blommor.

Närbild på en snäcka.
    
     Oliver, på den ön där vi bodde fanns det en miljon olivträd.

Kossor som gick vid vägen.
    
     En katt, i Grekland finns det mycket hemlösa katter.

Ett ställe där vi gick förbi fanns det massor med sköldpaddor.
    
Tack för ni tittade på bilder :)
Hejdå :D


Morgon inlägg

Hej, skriver lite innan jag ska ta mig till skolan. Idag i skolan så kommer vi ha bild & form igen, ska blir kul. Men samtidigt så slutar vi klockan 15.15 så det blir en lång dag. Kommer ha fotboll ikväll men vet inte om jag ska gå för jag är förkyld men tror jag ska gå för jag har inte ont i halsen och min förkylning håller på att gå bort.
Sen när jag kommer hem ska jag lägga upp Greklands bilder :)
Hejdå <3


Bild & form <3

Hej, idag så har det varit en ganska lång, men vi slutade ändå vid 2 och vi hade bild sista lektionen där vi fortsatte men våra mappar. Jag, Ebba, Hanna och Marre gick till centrum efter skolan. Jag hittade inget men Ebba köpte en bok och ett sims spel. Sen så mötte vi Sofie, Yar och någon som dom kände på McDonald’s. Vi var där ett litet tag och sen efter det så gick vi hem. Vi var inte där jätte länge men vi hade det roligt i alla fall. Vi tog även lite godis från huddinge partiet. Jag vill skriva mera men jag måste göra lite läxor nu. Men jag skriver mera i morgon.
Hej då <33




Sverige - San Marino!!!

Nu måste jag skynda mig macthen Sverige - San Marino börjar om 5 minuter. Kom hem från fotbollsträningen för en timme sen har nyss ätit och nu blir det fotboll :D
Ska ni kolla på matchen, eller Idol???


Bild från i söndags.

Mycke läxor

Just nu så jag har jätte mycke läxor, eller jag tycker det i alla fall och jag vet att vi kommer få mera läxor sen. Dom läxor vi har är: läsa + skriva i SV, NO, SO och spanska läxa. NO läxan fick vi idag och är tills i morgon men det vi skulle kunna var alla regler i salen m.m. Men det värsta är att jag glömmde boken i skolan där alla regler står, men jag får ringa till någon iklassen och fråga :)


Hej då, nu måste jag göra i ordning mig ska på fotboll klockan halv fem ;)

Veckans bild

Här kommer veckans bild :D
Vad tycks?

(Kopiering förbjuden!)

Stor förändring

Hej, idag så har det varit en helt vanlig dag i skolan, det var jätte tråkigt på SO lektionen för vi håller på att läsa om valet som är nästa vecka, jag höll på att somna på lektionen. Men provet som vi gjorde förra veckan fick vi tillbaka idag och det gick jätte bra:) Jag hade tänkt att jag skulle göra en stor förändring på bloggen. Ändra: färger, bilder och headern. Ska börja idag men förvänta er inte att den kommer bli färdig den här veckan ;)


Pussla pussel

Hej, just nu så håller jag på att pussla pussel och det är inget litet pussel det är nämligen 1500 bitar. Fick det när jag fyllde år för 3 år sedan. Har knappt byggt på det men nu så ska jag bygga klart det :D


Det är inte alla bitar som är med på bilden :)

I lördags

Hejsan!
I lördags så fotade jag mycket och sen så pusslade jag mycke pussel. Jag och mamma åkte och hyrde filmer till kvällen och sen så köpte vi godis också. Dom tre filmerna som vi hyrde är Flickan från ovan (har läst boken), Law abiding Citizen och Till vildingarnas land. Men vi han bara se första filmen men vi får låna dom i en vecka så den ena ska vi kolla på ikväll.


I fredags

Hej, i fredags så skulle mamma ut med sina jobbar kompisar och Amanda skulle sova borta. Så jag var hos Emelie hela kvällen. Mamma skjutsade mig till en restaurang där vi skulle äta mat. Vi åt buffé, det var jätte gott och det fanns en massa olika saker att välja i mellan. När vi hade ätit klart så gick vi sen hem till dom och då spelade jag och Emelie kort tills fotbollen började. Sverige mot Ungern, Sverige vann med 2-0 och det var en väldigt bra match dom spelade. Mamma hämtade mig sen vid 11 och när jag kom hem så la jag mig och läste en bok.

En bild från i somras.


Greklands bilder: Undervatten

Först så visar jag alla undervattens bilder :)


Bild på mig :)
    
     En bild på Olivia som var en av dom som vi åkte dit med.

Amanda och Olivia.
    
     Cool bild.

Massa fiskar :)
    
     Under vattnet.

Under vattnet.
    
     Jonathan som är Olivias bror.

Bild på: Jonathan, Amanda, jag och Olivia.

Foton

Hej, häromdan så var vi på fladdermus skådning såg inte så många men jag såg 2 små fladdermöss flyga förbi. Här är lite bilder från fladdermus skådningen.


Sofie, Yar, Madde och Marre :)
    
     Jag, lite konstig bild men de får jag bjuda på :)

My friends <3
    
     Sofie :D
     Marre & Yar i bakruden.
Det var allt hejdå:)

RSS 2.0