Äppelpaj

Hej allihopa!
Första lektionen idag så hade jag hemkunskap för för första gången! Det är ett roligt ämne, och man slipper vara jätte hungrig innan lunch! Jag och två kompiar jobbade tillsammans och vi skulle göra en äppelpaj. Det gick väl sådär, men det var ju ändå första gången... men vaniljsåsen blev i alla fall god! :)
Nu ska jag görs lite läxor, och sen ska jag äta något inna jag åker till fotbolls träningen!
Bloggar ikväll om jag hinner :)
En bild från igår

©
copyright!

Fler besökare på nolltid!

Hej allihopa!
För ett tag sedan blev jag medlem på den HÄR sidan och om du går in där så kan du få över tusen besökare helt gratis! Jag har redan fått mycket fler besökare på min blogg. Du behöver bara ägna några minuter per dag så får du mycket flera besökare, helt gratis! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hemsidan, och jag lovar dig, du kommer inte ångra dig! Det har i alla fall inte jag gjort! :D

Sååå intressant!

Hej allihopa! :D
Idag har det varit en ganska lång dag i skolan, men dagen gick ändå fort.
Idag har jag haft världens träningsvärk i magen och revbenen, för igår på idrottslektionen så ville våran nya idrottslärare att vi skulle köra plankan.
Vi gjorde det för han ville testa vill som typ gav upp först, och ungefär vilket betyg man skulle få beroende på hur lätt man gav upp och vilka som kämpade o.s.v. Men i vilket fall så efter 3 minuter så sa han att man kunde ge upp, då var det jag och typ 2-3 till som var kvar. Men jag väntade i några sekunder till för att jag skulle vara den sista som gav upp (hehe ville "vinna"). Ja så efter det så har jag fått så mycket träningsvärk så det gör ont när jag skrattar...
Nu ska jag börja med läxorna. Vi hörs senare! :)
Mina grannars ena katt! :)

© copyright!

Hejsan! Idag slutade jag 16.20 så jag tog ...

dsc02872 (MMS)

Hejsan! Idag slutade jag 16.20 så jag tog bussen direkt till träningen. Jag tränar inte, men jag tittar på. Eftersom mitt skavsår bara har blivit värre och värre efter alla träningar och matcher jag spelat så hoppade jag över träningen idag så såret fick lite tid att läka. Det är ganska kul att kolla på när det andra tränar, men jag blir väldigt sugen på att spela!:) Vi hörs senare!


Veckans citat

Hej! Nu drar jag igång med veckans citat igen! Gillar ni det?

"In the end, it's not going to matter how many breaths you took. But how many moments took your breath away."

© copyright!


Uppehåll med veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! Grattis till dig! :D

Jag har besämt för att ha ett litet uppehåll med att ha veckans blogg för jag har inte så mycket tid till bloggen nu när skolan har börjat och då glömmer jag lätt bort veckans blogg.
Men jag kommer starta det sen igen när jag har tid igen! :)

Träningsvärk!

Hej allihopa!
Igår blev det inte så jätte sent men somnade kanske vid halv ett. Jag var så trött så att ögonlocken bara föll ihop. Idag sov jag till halv tolv, men det behövde jag verkligen för jag har gått upp så tidigt hela veckan så jag har varit väldigt trött på dagarna. Men nu är jag pigg igen!

När jag vaknade i morse kände jag att jag hade träningsvärk i hela kroppen! Bara efter två matcher så har jag fått jag världens träningsvärk! Jag har träningsvärk vid midjan/höften och där brukar jag aldrig få träningsvärk, och sen har jag träningsvärk i hela benen och armarna! Hur kan man få träningsvärk i armarna av fotboll om man inte kastat ett ända inkast? Jag kanske tryckte ifrån motståndarna så mycket, hehe :) Men jag gillar att ha träningsvärk för då vet man att man har kämpat!
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men det är en sak jag måste göra och det är läxor! Ska börja med det på en gång så jag har det gjort! :)
Vi hörs senare!
En bild från igår :)

© copyright!


Kvällsbild från New York

Hejsan! :)
Gästerna är fortfarande kvar, men ingen av dem är i min ålder så orkade inte sitta kvar och lyssna… Jag har ätit väldigt god mat, det var inte bara kräftor utan pajer också! I år åt jag faktiskt ovanligt lite kräftor, åt bara 4, men jag var mätt efter pajerna så orkade inte mer.
Nu sitter jag här och har ingenting att göra, men är VÄLDIGT trött så ska nog lägga mig och läsa en tidning!
Jag blev väldigt trött av att spela fotbollsmatchen i morse och sen städa när jag kom hem!
Som ni kanske vet så fick jag skavsår i tisdags och nu när jag har spelat 2 matcher så har det bara blivit värre och värre och nu gör det väldigt ont, så jag ska nog inte vara med på träningen som är på måndag. För jag vill att det ska hinna läka ordentligt så jag kan träna som vanligt sen lite senare nästa vecka!
Kommer sova ut i morgon så morgon inlägget kommer nog komma ganska sent.
Hej då! :)
Kvällsbild från New York! :)

©
copyright!


Kräftskiva

Hej allihopa!
Förlåt för att jag inte bloggat, men har haft fullt upp med en massa saker!
Igår kväll hade jag fotbollsmatch och i morse! Det gick bra på båda matcherna, men inte tillräckligt bra för vi skulle vinna :( Men hela laget har blivit mycket duktigare nu efter sommarlovet, och framförallt efter träningslägret vi hade, så det ska nog gå bra på det andra matcherna! :)
I kväll klockan 18 så kommer det lite folk hem till oss på kräftskiva! Vi ska äta god mat o.s.v.
Nu håller vi på att städa för fullt så hinner inte blogga mer just nu, men blir nog mer bloggning lite senare ikväll!! :)
Ännu en sån här bild, har lite lite med bilder att visa just nu så får ta och gå ut och fota någon dag! :)

© copyright!

Fotbollsmatch!

Hejsan!
Jag bestämde mig för att gå på matchen ikväll, för min tränare sa att det skulle vara bra om jag kom för vi hade lite med spelare, men i morgon skulle det vara fler så det skulle inte göra lika mycket om jag inte kom i morgon än om jag inte kom idag! Men jag får hoppas att det inte blir värre idag, så att jag kan spela i morgon! :)
Ska göra i ordning mig nu och sen äta någonting!
Hej då! :)
En till bild på en av mina cupecakes som jag gjorde! :)

©
copyright!

Vem kan det vara?

Hejsan! För ett tag sen fick jag en lite konstig idé, men jag fick för mig att måla på blommor som ni kanske sett tidigare, men sen gjorde jag också så att jag målade spår på marken, och så här blev resultatet! :)

© copyright!

Foppatoffor?! :O

Hej! :)
Idag så har jag varit i skolan, och idag började vi med att ha vanliga lektioner. Det var inte så jobbigt för vi gick mest bara igen saker och bl.a. det nya betygssystemet. Jag vet faktiskt inte om jag gillar det eller inte, men jag vänjer mig väl snart med A, B, C, D, E & F.
Idag trodde jag att jag skulle halta hela dagen p.g.a. mitt skavsår, men det slutade med att jag gick med foppa tofflor till skolan. Jag gjorde det för att på foppa tofflor är det fritt vid hälen. På ett sätt är jag glad att jag gjorde det för det har bivit mycket bättre nu, men samtidigt borde det sett konsigt ut!
Men ska se om jag kan ha mina vanliga skor i morgon!
Nu ska jag lyssna på musik och äta mellis, ses! :)

© copyright!

Veckans bild!

Hej! Jag kom på att det var väldigt länge sen jag hade veckans bild!
Här är veckans bild iallafall! Jag måste bara säga att jag är sjukt nöjd med den här bilden! Och jag brukar inte vara så jättenöjd med mina bilder i vanliga fall!! :)

© copyright!

Skavsår :(

Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem från fotbolls träningen och har nyss duschat!
Det gick ganska bra på träningen, men igår så fick jag skavsår som jag berättade, och idag på träningen blev det värre!! :( Det kändes inte så mycket under träningen, men sen efteråt såg jag hur illa det hade blivit! :(
På fredag kväll och lördag morgon har jag fotbolls matcher att spela, och jag får verkligen hoppas att jag kommer kunna vara med! Ska verkligen se till att det blir bättre, för jag vill inte missa en match på grund av skavsår!!!
Nu ska jag göra i ordning mig nu så att jag orkar med den "första riktiga" skoldagen i morgon (med lektioner o.s.v.)
Godnatt!! :)
En bild som jag tog igår, är faktiskt väldigt nöjd!! :D
© copyright!

Hade helt glömt bort!

Hejsan! :)
Nu är jag hemma från skolan! Idag började jag vid nio och sen blev vi indelade i grupper och gick runt på en massa olika stationer där man skulle samla poäng! Vi höll på i ungefär 2 timmar sen när klockan var evla slutade vi! Åt aldrig mat i skolan utan tog bussen till centrum och åt mat där!
Nu är det 5 timmar tills jag ska på fotbolls träning så jag hinner göra en hel del saker innan dess! Frågan är bara vad! :)
Hörs senare!! :)
Jag hade helt glömt bort att visa bilder på mina fina cupcakes jag gjorde innan träningslägret!
Så här blev dom iallafall, för att vara första gången så är jag väldigt nöjd!! :)

© copyright!

Ska ni kolla? Det ska jag!

Hej allihopa!
Nu efter skolan så har jag inte haft någonting alls att göra! Det är väl för att vi inte har fått läxor än, men det känns lite konstigt! :S
Nu ska jag gå och duscha innan True Talent börjar! Vi får väl hoppas att det är bra! Vet typ ingenting om det än förutom att de har ögonbindel (tror jag) från början :)
Ska ni kolla på True Talent klockan 20.00 på tv3 ??
Jag hade helt glömt bort att vi den här bilden! Jag fick en helt knäpp idé som jag kommer vi mer av en annan dag! Den här tog jag strax efter jag kom hem från New York!! :)

© copyright!

Bara tråkigt?

Hej!
I natt sov jag inte så mycket som jag kanske behövde så jag har varit väldigt trött hela dagen! Idag så åkte vi in till stan för att stadsvandra. Det var så tåkigt och jobbigt för vi i vår grupp gick typ fel hela tiden så vi fick gå fram och tillbaka! Sen hade jag på mig mina nya converse vilket var osmart, för jag fick världens skavsår och i slutet hade jag jätteont och vägen hem från station var värst!
Men nu är jag äntligen hemma och jag har bestämt mig för att göra ännu en tråkig sak!
Eftesom vi slutade så tidigt och jag har ingen träning idag så ska jag passa på att föra över en massa bilder från datorn till skivor!
Det låter som att jag har haft väldigt tråkigt hela dagen, men det fanns stunder där jag hade roligt! ;D
Ja jag måste börja nu innan jag ångrara mig, vi ses! :D
En bild från New York (Manhattan bridge)

© copyright!

Första skoldagen!

Hejsan!
Idag var det den första skoldagen och jag började 09.30, men var ändå väldigt trött! På morgonen åt vi frukost i skolan och sen fick vi schema, penna & sudd o.s.v. Dagen har varit lite seg men det var roligt att träffa alla igen! :)
Klockan 16.15 blir jag hämtad för jag ska på fotbolls träning!
Bloggar kanske efter det, hej då! :D
En bild som jag tog i New York, är faktiskt ganska nöjd! :) 

© copyright!


Bääästa helgen :D

Hej allihopa! :D
Nu är jag hemma från träningslägret, ja eller jag kom inte hem just nu, men tidigare idag! :) Den här helgen var ett perfekt slut på det här sommarlovet!! Jag har haft det jättebra, ooch ROLIGT! Träning mår man verkligen mycket bättre av! Jag har lärt känna alla lite bättre, och efter varje gång man har träningläger eller cuper så blir sammanhållningen alltid mycket bättre! :D
Om jag skulle säga allt vi gjorde skulle det bara bli långt, och jobbigt att läsa (skriva), men jag kommer ihåg det som ett minne stället! :)

Är på så bra humör just nu, och glad! Dock inte för att skolan början i morgon, men det ska iallafall bli kul att träffa alla igen! :)
Nu ska jag förbereda inför i morgon! Vi ses! :D
Den här bilden är den enda jag har från träningslägret (och den här har inte ens jag tagit, har fått av Lollo!).
Kan ni hitta mig??

Shopping del 5 - Accessoarer m.m.

Hej allihopa! :D
Nu blir det bara tidsinställa inlägg eftersom jag är på träningsläger! Men jag kommer hem på söndag, förmodligen på eftermiddagen och då ska jag börja blogga igen! :)
Här är accessoarerna jag köpte I new York + lite andra saker! :)
Väska
Mascara
Frihetagudinna
Gult nagellack
(har letat i Sverige med aldrig hittat, men nu hittade jag i New York!)
Fickspegel
Ring (vingar)
Ring (elefant)
Ring (växt)
Ringar (love)
Ipod  Touch

© copyright!

Bilder från New York - dag 8, 9 & 10

Hejsan!
Nu är jag förmodligen framme i Grillby där vi ska ha träningslägret, och jag kanske till och med tränar, vem vet? :) Det blir bara tidsinställda inlägg tills jag kommer hem på söndag! Hej då! :)
Här kommer bilder från New York de sista dagarna vi var där! :)

En bebis hand!

    
     Fotatde flatiron byggnaden!


Fullmåne i New York :)

    
     Vet inte vad byggnaden heter?? :S


Empire State Building m.m.

    
     En sån där häftig cykel igen!


Manhattan bridge!

    
     Brooklyn bridge :)
     © copyright!


Träningsläger

God morgon!
Idag klockan 13.30 ska vi mötas och åka iväg på träningsläger med mitt fotbollslag! Är ganska otränad just nu, så det kommer vara kämpigt på den första träningen som vi ska ha senare idag!! :)
Jag kommer hem någon gång på söndag, men har gjort lite tidsinställda inlägg till er! Hej då! :)
En bild som jag tog i Central Park! :)

(kopiering förbjuden!)


Shopping del 4 - Underkläder

Hejsan!
Nu har alla gäster gått, och jag ska göra i ordning mig och gå och lägga mig för i morgon ska jag på träningsläger! :D
I New York var underkläder jättebilligt så jag köpte en hel del! Här är det jag köpte! :)
Tre Calvin Klein trosor
Fem Victoria Secret trosor
Två Matchade BH:ar & trosor
Två ganska vanliga BH:ar
Sport BH
BH utan band

© copyright!

Bilder från New York - dag 5,6 & 7

Hejsan!
Idag hann jag inte måla klart mitt rum, så halva är en färg och halva en annan :( Ja och såhär kommer det nog vara ett litet tag för i morgon ska jag på träningsläger, och sen när det är slut börjar skolan! Men jag får väl hoppas att mamma och min syster är lite snälla och målar det till mig, men man kan inte hoppas för mycket!
Här är lite fler bilder från New York! :)

Vi tog en färja (gratis!) som åkte förbi Fihetsgudinnan!
    
     Bild på Manhattan!

"Vanligt" hus i New York!
    
     En bild som jag tog i Central Park! :)

Tagen Från Central Park på höghusen!
    
     Häftig barn cykel!

Bandolycka
    
     Times Square! Dit gick vi 2-3 gånger när vi var där! :)
     © copyright!


LITE brottom

Godmorgon!
Igår kunde jag verkligen inte somna, jag somnade vid 2 tror jag. Jag vaknade först 8 och var pigg, men ingen annan var uppe så jag tänkte jag kan lika gärna somna om, sen ringde min väckarklocka 9, men stängde bara av den! Sen vaknade jag vid tolv och var skit trött, men var tvungen att gå upp! Ja och nu ska jag borsta tänder och sen sätta på mig måklarkläderna och börja måla! :D
Jag har lite (jättebrottom!) brottom, för klockan 18 kommer det gäster hem till oss och vi ska äta middag o.s.v.
Får se om jag hinner blogga lite senare! Hej då! :)
En bild från New York, fihetsgudinnan o manhattan :)

© copyright!

Shopping del 3 - Tröjor

Hej allihopa!
Nu på eftermiddagen har jag hunnit måla halva mitt rum, och hitills är jag jättenöjd!
Jag ska gå och lägga mig nu så jag kan gå upp tidigt i morgon och fortsätta måla! :) Godnatt! :D

I New York köpte jag faktiskt inte så många tröjor som jag trodde jag skulle göra, men här är det fyra som jag köpte! :)
Shorta
Linne
T-shirt
Converse t-shirt

© copyright!

Bilder från New York - dag 3 & 4

Hej! Nu håller jag på att målar mitt rum för fullt, så då tänkte jag visa lite bilder från dag 3 & 4 i New York! Vi hörs senare, hej då!

Ett tvåhuvat lamm :S
    
     En massa kakelplattor som människor har skrivit på från Twins Tower (World Trade Center).

Älskar sånna här bilder, vet inte varför, men bara gillar att ta sådana bilder!
    
     Brooklyn bridge, tipsar verkligen att åka dit när ni är där!

Manhattan bridge
    
Utsikt från Rockfeller center (eftermiddag). Ett tips, åk upp i Rock feller Center istället för Empire State Building, för det är minre kö, men minst lika vackert + att då kan man fota ESB! :)

Utsikt från Rockfeller center (kväll)
    
     Times Square (det är ett måste när man är där, så häftigt!)
     © copyright!


Måla om mitt rum!

Hejsan!
Idag är det bestämt att jag ska måla om mitt rum!! :D Det är något jag har velat gör så himla länge!! Jag ska måla helvitt så jag kan sätta upp bilder som jag har tagit m.m. Idag är det så fint väder så det är ju bra för då kan man ha öppna fönster. Men jag hade gärna velat sola istället för att måla, men det kanske finns tid till det också lite senare!! :D
En bild som jag tog i new York! :)

© copyright!

Shopping del 2 - Jeans + mjukisdress

Hejsan!
Nu har jag kommit hem från en runda i spåret! Det behövdes verkligen efter att inte ha tränat någonting alls i New York! Det här kläderna köpte jag på Abercrombie & Fitch förutom jeansen längst upp till höger! :)
Jeans leggins
Jeans
Hoodie
Sweatpants

(kopiering förbjuden!)

Bilder från New York - dag 1 & 2

Hej! Här kommer några bilder från det två första dagarna i New York! :) Enjoy! :D

En bild som jag tog på planet på vägen dit!

    
     En till bild som jag tog från planet!


Empire state building

    
     En bild på mig och Empire state buildning i bakgrunden :)



    
Här var vi där det två Twins Tower stod. Det ni ser lite till höger är en stor byggnad som de håller på att bygga som kommer bli ännu högre än Twins Towers :) Jag tipsar verkligen att åka dit om ni åker till New York någon gång! Då kanske allt till och med är klart!


Så här hög kommer den bli, och nu är den lika hög som den svarta byggnaden man ser till höger på bilden!

    
De håller också på att bygga som en minnesplats. Där tornen stod kommer de göra vattenfall som ni ser på bilden! Jag vill verkligen dit sen när allt är klart! Det här hände ändå för ungefär 10 år sedan, så det är en lång tid tillbaka! Jag var bara 4 år när det hände så jag minns inte någoting alls.
(kopiering förbjuden!)


Dax att börja träna igen!

Hej hej!
Idag vaknade jag en timme tidigare än vad jag gjorde igår! Det är ganska svårt att vända tillbaka på dygnet :P
Idag ska jag ut och springa i spåret för det var så länge sen och på fredag ska jag på träningsläger med mitt fotbollslag och då vill jag inte vara helt ur form ;) Sen ska jag göra lite styrke övningar också!
Bilderna från dag 1 i New York kommer tyvärr lite senare! Måste hinna välja ut de bilderna jag ska lägga upp! ;)
Här är iallafall EN bild som jag tagit i New York! :D

(kopiering förbjuden!)

Shopping del 1 - Skor

Hej allihopa!
Nu sitter jag vid datorn och äter godis, så gott! Det var så länge sen jag åt det sist! Smakade nyss marabou chokladen Caribbean, det var faktisk godare än jag trodde att den skulle vara! :)
Här är shopping del 1, det här är skorna jag köpte!
Svarta ballerina skor med rosett på
Röda converse
Mörkblåa converse
Svarta uggs med nitar
(förlåt för dålig bild, men ska fixa det i morgon!)

(kopiering förbjuden!)

Behöver hjälp!

Hej allihopa!
Som ni kanske redan vet så köpte jag en Ipod touch när jag var i New York, men det är en sak jag behöver hjälp med och det är:
När jag går in på app store för att ladda ner appar så kommer den upp att jag måste logga på Apple-ID, men jag vet inte om jag har det eller inte?? Har man det från början eller måste man skapa ett? Alternativen är:
Använd befintliga Apple-ID eller Skapa nytt Apple-ID. Och är den samma sak med Game Center??
Snälla hjälp mig, jag skulle bli väldigt glad om ni hjälpte mig!
Själv ska jag söka runt lite och kolla om jag hittar hur man gör, i sånna fall säger jag till! :)
Vi hörs senare, då kommer första delen av shoppingen upp! :)

                                                BILDKÄLLA

Hemma från New York!

Hejsan!
Idag vaknade jag vid ett, hade gärna sovit ett tag till, men måste vända rätt på dygnet! I New York är klockan åtta på morgonen, så det kanske inte var så konstigt om jag var trött.
Idag ska jag bara ta det lungt och packa upp alla saker, som jag aldrig hann igår. Jag har även fått igång min Ipod, så den ska jag försöka lära mig idag!
Bilder och shopping kommer lite senare ikväll! Hej då! :D
En till bild på min drömfångare!

(kopiering förbjuden!)

New York: dag 9 - Last day

Hejsan!
Idag ar det den sista dagen i New York. Lite synd, men anda skont att komma hem till nagot lungnare! New York ar staden som ALDRIG sover! Idag har vi inte bestamt att vi ska gora nagot speciellt, men vi ska ga runt lite i affarer och sen kanske vi satter oss i Cetrel Park en stund och bara tar det lungt! :) Vi aker hem ikvall sa jag kommer komma hem pa morgonen i svensk tid, fast for oss ar det egentligen mitt i natten :P
Nu ar klockan 12.30 har, hej da vi ses i Sverige! :D

New York: dag 8 - Ipod touch :D

Hej allihopa! :D
Forlat for att jag inte bloggade igar, men igar kom vi hem sa sent sa vi gick och la oss pa en gang!
Igar sa gick vi forst till den stora kamera affaren (vi var aldrig dar i forregar for det var sangt!) dar jag kopte en Ipod touch!!! Ar jatteglad for den!!! Kopte aven ett skydd till den m.m. Sen kopte jag ocksa ett objektiv, dock inte till mig sjalv utan till min pappa. Det objektivet som jag ville ha var for dyr for att jag skulle kunna kopt den. Sen kopte jag aven en ring, med en elefant pa! ;)
Sen akte vi till nagra affarer for att lamnta tillbaka saker som vi hade angrat att vi kopt. Sen pa kavllen sa akte vi till Brooklyn bridge for att fota fina nattbilder!!
Har ar klockan nu 12.00, hej da!! :)

New York: dag 7 - Famous person

Hej allihopa!
Det ar en sak som jag helt hade glomt bort att beratta och det var att i den lagenheten som vi bor i sa bor det flera personer an bara min familj och andra dagen sa motte vi Maria Lundqvist en av sveriges kandase skadespelare. Hon och min mamma borjade prata lite och sen at vi frokost tillsammans. Sen dagen efter sa fragade hon om vi ville folja med henne till en kyra dar det var folk som skulle sjunga (berattade det for nargra dagar sedan). Ja och sen efter det sa gick vi at olka hall for vi skulle gora olika saker o.s.v.
Sen nar hon skulle aka hem samma dag sa glomde hon nargra tavlor som hon kopt sa vi ska ta med oss dom hem till Sverige och traffa henne dar sen igen!

Idag har vi inte gjort sa mycket bara gatt runt och kollat lite i affarer som vi ville ga till igen! Idag har jag hitils kopt ett par mjukis byxor och en perfym fram Ambercrobie & Fitch.
Nu ska jag till en stor kamera affar, och sen ska vi till Times Square igen!
Nu ar klockan 19.30 har, hej da!! :D

New York: dag 6 - Statue of liberty

Hej! Jag hann aldrig blogga igar sa jag fick blogga nu istallet!
Pa morgon sa tog vi taget till vattnet for att ta en bat som gick forbi frihets gudinnan. Pa vagen dit tog jag bara en massa bilder pa frihets gudinnan och pa vagen tillbaka bara pa oss! Jag gjorde det for att jag behove byta objektiv nar jag skulle fota frihets gudinnan :) Sen efterat sa gick vi tillbaka till en affar som vi varit tidigare for att kolal pa det vi inte hann titta pa innan. Sen gick vi runt i ett omrade som heter Soho. Sen nar det blev kvall blev vi valdigt hungriga men hittade ingenstans att ata sa det fick bli MacDonalds fastan vi betamt att vi aldrig skulle ata dar...
Det jag kopte under dagen var tva ringar, tre BH:ar, tva trosor och en sport bh, men den kanske jag ska lamna tillbaka.
Har ar klockan 11.00 sa vi ska snart aka ivag, hej da! :D

Fler besokare pa din blogg! :D

Hejsan!
Jag fick en massa nya besokare bara for att jag blev medlem pa den HAR --->
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Malinsfotoblogg sidan! Bli medlem du med och sa kan du fa dubbelt sa manga besokare pa en och samma dag! Du kommer inte angra dig! Eller jag gjorde iallafall inte det! :)
Hej da och ha det sa bra! :D
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Malinsfotoblogg

New York: dag 5 - Shopping i 10 timmar

Hejsan! Idag gick vi upp tidigt för att åka till Woodbury för att shoppa. Vi var där i hela 10 timmar, och det var helt klart värt det. Jag köpte ett par jeans, blåa converse, en shorta och en converse tröja, och jag är jättenöjd med allt! Nu har alla nyss visat vad vi köpt så vi ska snart göra i ordning oss. Klockan är nu 23.10, hej då! :D

New York: dag 4 - Times Square

Hej allihopa!
I morse vid 12 akte vi till bron Brooklyn bridge och gick dar ett tag och tog en massa fina bilder! Vi kopte mat och tog med oss till ett litet fint salle och sa at vi dar! Sen gick vi over bron till Manhattan och tog en varsin mjuk glass! Vi skulle egentligen akt med en bat och sett Friheta gudinnan, men det fick bli en annan dag.
Sen akte vi hem och gjorde i ordning oss for vi skulle aka upp i en jatte stor byggnad for att ta fina nattbilder! Det var inte empire state building, men ett annat utkikstorn dar det var mindre ko, men minst lika bra! Efter det var vi jatte hungriga och gick och at pa en resturang dar vi fick valdigt god mat! Sen gick vi till Times Square och tog manga fina bilder!
Pa tal om bilder, det gar fortfarande inte sa jag kommer tyvarr vi dem nar jag kommer hem istallet.
Har har klockan nu 11.30 sa jag ska nog snart ga och lagga mig. I morgon ska vi upp tidigt for vi ska till ett stort shopping center for att bara shoppa hela dagen! Jippi! :D
Inlaggen har i New York kommer ibland vara med (a a o) och ibland inte!
Vi hors i morgon, hej da! :D

New York: dag 3 - Ambercrombie Fitch NY

Hejsan! Dagen började med ätt vi gick till en kyrka, men det var inte som vi förväntade oss. Efter det gick vi till Central Park och gick där en liten bit, sen tog vi taxin till Ambercrombie Dutchtone, min nya favorit affär! Där köpte jag ett par jeans leggings, ett linne och en hoodie. Efteråt åkte vi hem och gjorde i ordning oss, för vi skulle möta upp mammas kompis för att äta middag. Det var väldigt trevligt och efteråt blev vi visade runt i den stora staden. Jag kommer visa bilder på det jag har köpt sen när jag kommer hem så jag har något att lägga upp även då ;) Förlåt för att jag fortfarande inte kan lägga upp bilder, men ska försöka hinna det någon dag framöver! Här är klockan 00.30 så godnatt! :D

New York: dag 2 - World Trade Center

Hej allihopa! Imorse åt jag en god frukost innan vi åkte iväg för att först ta en promenad på High Line som är en ombyggd från gammal järnväg till ett promenadstråk. Efter det tog vi tunnelbanan till Ground Zero som är minnesplatsen för 9/11 attackerna. Det blev verkligen påtagligt vad som hände. Nu håller man på att bygga en byggnad brevid som kommer bli ännu högre än de som blev förstörda + att de bygger en minnespark med vattenfall. Sen efter det gick vi till outleten Century 21 för att shoppa. Där köpte jag: 1 Väska, 2 BH:ar, 3 Trosor, 1 Ring + En tröja från en annan affär. Sen åkte vi hem och åt på en restaurang och gick sedan vidare till Time Square och tog många fina bilder. Jag har fortfarande inte kunnat ladda över bilder, därför mobilbloggade jag istället för att att kunna skriva med åäö. Nu är klockan 12 här så jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar med morgondagen. Hej då!! :D

New York: dag 1 - Ankomst

Hej allihopa!
Just nu ar klockan halv tio har och jag ska snart ga och lagga mig for dagen har varit validigt lang! Som ni marker sa kan jag inte skriva med a a o, haha :D Jag fick ett tips om att kompiera a a o men jag vet inte hur man kopierar pa den har datorn, sa ni far sta ut med det ett tag till!

Flygresan hit gick bra forutom att det var hur langtrakigt som helst! Men pa planet hade de film som man kunde kollla pa m.m. sa det var bra! Vi kom fram vill lagenheten vid 16.00 (New York tid) och efter vi packat upp sa gick vi ut och kollade lite. Bara att ga runt och kolla var stort! Sa mycke folk och bilar, det tar ett tag att vanja sig! Vi gick runt och kollade lite i affarer, men kopte inget an. Vi gick hem tidigt for vi var sa trotta. Jag sov bara 3 timmar den natten vi skulle aka och 2 timmar pa flygresan som sammanlagt var 9 timmar lang + att vi mellanlandade i London och var dar i 2 timmar!
Nu ska jag ga och lagga mig sa jag orkar med morgondagen da vi ska bli visade runt av mammas kompis som ar har! Ha det bra sa hors vi i morgon igen!
Jag vet inte hur man laddar over bilder an sa det blir en lanad bild fran google an sa lange!
Bildkalla: GOOGLE!

Godnatt! :)

Hej! :D
Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag ska upp klockan 02.00 inatt. Det blir inte många timmars sömn men bättre det än ingening :)
Jag har nästan packat klart allt, bara lite kvar! Jag kan säga att det finns inte mycket i min väska, men när jag kommer hem kommer den vara full!! ;)
Ni undrar säkert om jag kommer blogga i New York, och självklart kommer jag försöka gör det så ofta som möjligt!
Det finns en dator i lägenheten som vi ska bo i, så nu får jag bara hoppas att jag kan föra över bilder dit också!
Dock kommer jag inte kunna använda å ä ö, men sak samma får hoppas att ni förstår mig ändå! :D
Hej då, mobilbloggar sen på flygplatsen tidigt i morgon bitti! :D

(kopiering förbjuden!)

Tälvar om ett presentkort!

Hej allihopa! Jag är med i en tävligen på den HÄR fina bloggen!! :) Jag tävlar om ett present kort från H&M, (man kan även vinna från ginatricot) om du vill vara med, klicka HÄR!! :)
Klicka på bilden för att komma till tävligen! :D
                                                BILDKÄLLA

Packa!

Hej allihopa!
Min dag kommer mest bestå av att jag ska packa för ikväll måste jag gå och lägga mig (helst) så tidigt som möljigt vilket jag inte tror kommer hända... för t.ex. sist vi åkte utomlands då skulle vi gå upp vid 2-3 och jag sov bara 30 minuter den natten för jag hann aldrig packa klart, hehe, men så ska det inte bli den här gången. Jag ska börja packa i tid :)
Ska äta frukost nu för min mage kurrar, ses! :D

(kopiering förbjuden!)

Fler besökare på nolltid!

Hej allihopa!
Jag har nyss blivit medlem på den HÄR sidan och om du går in där så kan du få över tusen besökare helt gratis! Jag har redan fått mycket fler besökare på min blogg. Du behöver bara ägna 15 minuter per dag så får du mycket flera besökare, helt gratis! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hemsidan, och jag lovar dig, du kommer inte ångra dig! Det har iallafall inte jag gjort! :D

Sommarkväll

Hej allihopa!
Det var jätteroligt att få träffa lite kompisar, det flesta brukar inte vara hemma på sommarlovet, eller så är jag borta så det var roligt! :D Det är verkligen skönt att äntligen vara hemma, där är allting bara bäst! Nu ska jag äta middag och mysa med familjen! Ses! :D

(kopierng förbjuden!)

Veckans bild!

Hej! Här är veckans bild! Vad tycker ni? :)
Har inget mer att säga så hej då! :D

(kopiering förbjuden!)


Spindelnät

God morgon!
Idag så ska jag träffa några kompisar, vilket var väldigt länge sen! Vi ska mötas vid 12 och sen ska vi in till stan. Nu ska jag äta frukost, vi ses! :D
Den här bilden tog jag för ungefär en vecka sedan, och jag blev verkligen nöjd för jag har aldrig lyckas få någon bra bild på ett spindelnär förut! :)

(kopiering förbjuden!)

Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! Grattis till dig! :D

Vann du inte, eller vill du ha chansen att vinna igen? Redan nu kan du anmäla dig till veckans blogg! Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med. Så fler gånger du skriver "jag är med" så större chans är det att du vinner! Vinnaren lottas ut nästa vecka! Lycka till! :D


Du blir länkad för ett klick!

Hej allihopa! :D Klicka här ---> http://www.bloggriket.se/ så blir jag jätteglad! :D Genom att klicka så ger du mig en röst på blogg riket! :D Det gör också så att jag får flera besökare!! Alla som klickar blir länkade i ett inlägg!! Skicka bara en kommentar i det här inlägget och säg att du har klickat på länken! :) Om du vill ha flera besökare på din blogg är det bara att gå in på http://www.bloggriket.se/ och lägg till din blogg!!
Ha en fortsatt trevlig dag!! :D

                                                  
BILDKÄLLA

Tack till er som hittills har röstat på mig!! Gå nu in på deras bloggar!! :)
http://evemey.blogg.se/
http://emmajjohanssson.blogg.se/
http://solkvints.blogg.se/
http://daniellaevelina.blogg.se/
http://wiilow.blogg.se/
http://stellaea.blogg.se/
http://eeeelins.blogg.se/
http://elintoreborg.blogg.se/
http://jennaoberdieck.blogg.se/
http://matildaliebig.blogg.se/
http://omerilainen.blogg.se/
http://pwphoto.blogg.se/

Duscha

Hej allihopa!
Idag så vaknade jag väldigt sent, men det timmarna behövde jag. Jag ska snart duscha och sen ska jag packa upp min väska. Jag får se vad jag gör sen, kanske lägger mig och solar, vem vet? :)

(kopiering förbjuden!)

Dreamcatcher

Hejsan!
Nu är jag äntligen hemma! Det jag ska göra ikväll är att rensa ut kläder eftersom jag ska till New York om några dagar och då blir det mycke shopping!! Men först ska jag äta middag :)
När jag var på Helsingborgsfestivalen i lördags så fick jag en drömfångare av pappa! Jag har velat ha en sån länge så jag blev glad att jag hittade en jag tyckte var fin! :)
Så här ser den ut! :D

(kopiering förbjuden!)

Hej! Nu sitter jag i bilen på väg hem. Jag...

dsc02856 (MMS)

Hej! Nu sitter jag i bilen på väg hem. Jag kunde aldrig somna på tåget så jag kommer nog somna tidigt ikväll :) Bloggar mer senare och då kommer jag visa en sak som jag fick på Helsingborgsfestivalen! :-D


God morgon allihopa! Just nu sitter jag på...

dsc02853 (MMS)

God morgon allihopa! Just nu sitter jag på tåget på väg hem till Stockholm! Jag har haft det bra här i Skåne, men det ska bli skönt att komma hem! Och det bästa är att på fredag ska jag till New York!!! :-D Nu ska jag försöka sova för jag har bara sovit 6-7 timmar i natt. Bloggar mer sen när jag har vaknat :)


RSS 2.0