Designen nu eller senare??

Hej, idag så gick det bort 2 lektioner för att dom lärarna var sjuka. Jag missade spanskan och engelskan, men istället så var var tvungna att läsa en text. Senare i kväll ska jag på fotboll, det ska bli jätte kul! Ska bli extra roligt för att jag kommer tyvärr missa träningen som är på torsdag för jag ska till pappa den dagen och vara där över helgen. Det ska bli jätte kul! Nu så ska jag göra lite på svenska läxan och sen ska jag kolla på första säsongen av Grey´s Anantomy :)

P.S. Designen har ju inte kommit än som jag lovat, men jag vet inte om jag tycker den är klar eller inte. Men tycker ni att jag ska lägga upp den och fixa den lite på den vartefter eller ska det komma senare och vara helt klar??


(kopiering förbjuden!)


Vinnaren av veckans blogg...

... blev Malin, grattis! För att komma till veckans blogg är det bara att klicka på länken :) På hennes blogg kommer ni få se en massa fina foton hon tar! :)

http://malinhee.blogg.se/


Bild från idag

Hej, idag så har jag hunnit med en hel del. Jag har stor städat mitt rum och så har jag hunnit göra lite läxor. Jag har också hunnit gå ut en liten stund och fotat, för det var så fint väder ute så jag var tvungen :)
Här kommer en av bilderna jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Fullt upp

Hej, idag så vaknade jag vid halv tio. Jag åt frukost och gjorde i ording mig och snart så ska jag damsuga och damtorka mitt rum. Efter jag har gjort det så ska jag göra lite läxor och en massa andra saker som jag inte har tid att göra på vardagen :) Jag kanske inte kommer hinna klart med headern idag men då lovar jag att det kommer nästa vecka. Hej då, skriver mera senare, och glöm inte att anmäla er till tävligen som avslutas i kväll! :)

(kopiering förbjuden!)

Vad jag köpte

Hej, jag han inte lägga upp bilder på vad jag köpte när jag kom hem, för vi skulle åka nästan på en gång efter vi kommit hem, för att hinna till bion.
Det här är vad jag köpte :)

Grey´s Anatomy säsong 1, Solsidan säsong 1, ringar från H&M och en ögonfrans böjare :)

En tröja från Gina tricot för 199 kr :)


Harry Potter och dödsrelikerna

Hej, har nyss kommit hem från att ha kollat på bio. Vi kollade på Harry Potter och dödsrelikerna, det var väldigt bra. Jag älskar ju dom andra filmerna så jag trodde den här skulle vara minst lika bra :) Det har inte blivit att vi sett den tidigare för jag har var borta hela lovet osv :)
Gillar ni Harry Potter filmerna eller böckerna?

Bio ikväll

Hej, just nu så är vi inne i stan. Har inte köpt något än, men vi har inte kommit till dom affärerna jag vill gå till. Men vi hörs senare. Jag ska förmodligen gå på bio ikväll men vi får se när vi kommer hem från stan. Annars kommer vi kolla på bio i morgon. Hej då ses senare :)

(kopiering förbjuden!)

Veckans blogg

Hej, nu blir det veckans blogg igen, det ända du behöver göra är skicka en kommentar och säga att du är med. Vinnaren lottas ut på söndag kväll :)


In till stan

Hej, om ungerfär en timme så ska jag och min familj in till stan. Jag har en massa saker som jag vill köpa och har en del pengar nu efter jul och födelsedag :) Kommer lägga upp sen vad jag köpte, men nu måste jag hinna duscha och städa lite innan vi åker, hej då :)
En bild som är tagen med min gamla kamera. Bilen är tagen i Helsingborg :)

(kopiering förbjuden!)


Fredagsmys ♥

Hej, i kväll blir det en lugn kväll. Vi kommer kolla på lite filmer ikväll, tror det blir Dear John och Har du hört ryktet om Morgans som vi kommer kolla på :) Kommer inte kolla Let´s Dance i kväll, för vi måste lämna tillbaka filmerna i morgon så då måste vi kolla på dom i kväll :) Men hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :)
Hittade ingen annan bild, men jag tycke den här passade bra till ikväll :)


(kopiering förbjuden!)

Träningsvärk

Hej, jag kom hem för ett tag sen, men har inte gjort någonting alls sen dess. Jag är ganska så trött just nu efter en lång vecka. Jag har inte sovit så mycket den här veckan så det ska bli skönt att få sova ut ikväll. Jag har ganska mycket träningsvärk sen igår på fotbollen. Jag har träningsvärk i ryggen och magmusklerna, men mest i magen. Vi körde plankan och i slutet var det bara jag och en från det andra laget kvar så jag kunde inte ge upp även om jag hade jätte ont i hela kroppen och det var svårt att andas normalt i kylan. Men till slut gav hon upp och vårt lag vann :) Vet inte hur lång tid jag stod i plankan men jag vet att jag slog mitt rekord även om jag inte vet hur länge jag stått i plankan innan, men jag gissar mellan 3-4 minuter. Fast det kändes som en evighet :)
Hej då ses senare! :)

(kopiering förbjuden!)


Efterrätt i vardagen? :/

Hej, nu så är jag i skolan och har inget speciellt för mig så nu kommer det ett litet efterrätt tips som ni kan testa på om ni vågar ;) Jag och mamma åt det här i onsdags och det blev väldigt gott. Vi ätar aldrig efterrätt på vardagar eller på helgerna men nu blev det så av någon konstig anledning. Det här är recept för 2 :) Här kommer steg för steg...
... först måste du ha bananer och glass hemma :)



Sen så delar du bananerna på mitten och lägger dom i stekpannan. Sen häller på sirap (ta så mycket beroende på hur sött du vill att det ska bli). Om man tar för mycket kan det bli för sött ;) Kom ihåg att sirap blir jätte varmt så ta inte på det!

Sen så kan du ta kanel på om du gillar det :)

Du steker dom tills du tycker det ser bra ut (dock ska dom inte vara så hårda).


Sen tar du lagom med glass och lägger på banan halvorna på eller brevid. Du kan också ta lite av sirapen och hälla på :)


♥ Fotboll ♥

Hej, förlåt om inlägget kom lite sent men direkt när jag kom hem så duschade jag och sen åt jag mat medans jag kollade på teven. Ja och sen fastnade jag vid teven :) Idag så hade jag världens bästa träning. Alla saker vi gjorde var kul och vi sprang rörde på oss mycket. Det gick också väldigt bra för mig idag, och jag känner mig nöjd :) För på vissa träningar så kan det gå dåligt och vissa bra, men det här var en super träning. Jag kommer aldrig sluta spela fotboll, i alla fall inte så som det ser ut nu :D
Är det något som ni gillar väldigt mycket? T.ex. sport, intressen eller något annat, skulle vara intressant att veta! :)

(kopiering förbjuden!)


I skolan

Hej, just nu så är jag i skolan. Jag har lunch rast så då kunde jag passa på att blogga. Jag bloggar nu för sen och jag kommer hem så ska jag på fotboll nästan på en gång. Kommer skriva ett inlägg sen när jag kommer hem från fotbollen. Hej då ses i kväll:)

Jag är hungrig :)

Hej, nu har min kompis gått hem så då passade jag på att skriva ett inlägg :) Vi är klara med NO-läxan nu, så det känns skönt, även om det bara var en liten uppgift vi skulle göra. Ska göra lite på min SV-läxa också men det är ingen brådska, så jag gör nog den efter maten. Vi ska snart äta mat, det blir kyckling klubbor så det kommer bli jätte gott! :) Jag har varit hungrig nästan hela dagen. Maten i skolan var god men jag var ändå tvungen att äta mellis två gången efter jag kommit hem :/
Men hoppas ni har haft en bra dag så ses ni i morgon igen. Hej då :)

(kopiering förbjuden!)

NO - läxa

Hej, idag så följde min kompis Ebba med mig hem. Vi ska göra en NO - läxa tillsammans. Skriver lite mera sen när hon gått hem istället, hej då :)
Spår i snön...

(kopiering förbjuden!)

Är med och tävlar

Hej, jag är med och tävlar på bloggen http://mandiadoris.blogg.se/ för andra gången. Jag tälvlar om att bli veckans blogg :)

Bild källa

Ny design på G

Hej, för någon dag sedan så började fixa en ny design, vet inte om det kommer bli så bra men ska försöka göra klart den i helgen. Det kommer bli en stor förändring. Ni kom tro att ni kommit till fel blogg :) Idag så slutade vi 5 i fyra så därför blev det att jag kom hem så sent. Men nu så ska jag göra svenska läxan oh sen ska jag nog kolla på en film, hej då :)


Veckans bild

Här kommer veckans bild! :D Den tog jag i söndags :)

(kopiering förbjuden!)

Döskalle?

Hej, kom hem för inte så länge sen och har precis ätit lite mellis och snart så ska jag plugga lite engelska ord tills i morgon. Har och två läxor tills så torsdag som jag får börja på. Senare i kväll så ska jag ha fotboll. Det ska bli jätte skönt att träna och roligt framför allt, för jag är så himla trött så då blir jag lite piggare. Har inge mera att säga, men nu kommer det en bild som jag tog igår. Fick nämligen en liten konstig idé och så här blev resultatet :)


(kopiering förbjuden!)

Vinnaren av veckans blogg...

... blev Ella, grattis! :D För att komma till veckans blogg är det bara att klicka på länken :)

http://ellavadet.blogg.se/


Filmerna ♥

Hej igår så såg vi på filmerna Baksmällan och Remember me. Först så kollade vi på Baksmällan och den var väldigt rolig, men sen han vi kolla på Remember me också och den var också jätte bra. Men jag gillar mest Remember me, men jag hatar slutet, det är så sorligt! Ett tips: se båda två om ni inte sett dom än! :)
Bild källa

Bästa på länge

Hej, igår så var det en av dom bästa kvällarna på länge. Vi hade det jätte trevligt och jag hoppas att dom andra tyckte det, det verkade som det alla fall :) Vi gjorde hemma gjorda pizzor och sen åt vi efterrätt och då blev det en choklad mousse som jag gjort själv. Här kommer bilderna från igår :)
Förberedelse:
 
 

Maten & efterrätten:
 
 

Gästerna:

(kopiering förbjuden!)


Veckans blogg

Hej, har inte så mycket att skriva om så nu blir det veckans blogg. Det ända du behöver göra är skicka en kommentar och säga att du är med. Vinnaren lottas ut på söndag kväll :)


Förberedelser

Hej, jag vakande klockan 08.30 idag och känner mig ganska så pigg nu. Snart så ska jag börja förberda inför i kväll, men jag måste bara göra i ordning mig först. Jag har fullt upp idag men det kommer komma inlägg ändå! :) Jag lägger upp bilder sen i morgon när jag vaknat. Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg :)

(kopiering förbjuden!)


Blandade känslor

Hej, idag så har jag haft en massa blandade känslor. Glad, förvånad, hoppfull, lycklig, lättad, besviken, generad, hjälplös, häpen, sur, kraflös, tveksam och orolig. Det var visst en hel del känslor, men det beskriver en liten del av min dag. Snart så ska jag och mamma åka iväg och handla en hel del till min tjej middag som jag ska ha i morgon. Jag tror att det kommer bli suverränt! :)

(kopiering förbjuden!)

Jag har fotat den bilden!

Hej, jag kollade nyss igenom kommentarerna och då såg jag den här. Jag vill bara säga att jag har inte kopierat den från google för jag tar fotat den själv, och om jag kopierar någon bild skriver jag alltid bild källa!

Här flera sånna bilder jag har fotat :)


Är på fotboll

Hej, just nu så är jag på fotbolls träning. Idag så är träningen från klockan 17.00 till klockan 18.30. Så dagens träning är tidigare än måndags träningarna och jag tycker mera om när träningarna är tidigare än senare. Blir ingen mer bloggning idag för att jag måste förbereda lite inför helgen. Jag ska nämligen ha tjej middag med mina 4 närmaste vänner :) Hej då :)

Love music

Jag älskar verkligen musik det är så avkopplade att lyssna på. Det passar till alla stunder! :) Jag har en massa favorit låtar men det här är mina favoriter just nu.
Vilken är din favorit låt??

Akon och Mikael Jackson - Hold my hand


Bruno Mars - Grenade


Jay Smith - Dreaming people


Minnah Karlsson - Dreaming people


Här kommer bilderna

Hej, är hemma nu, inlägget kom senare än jag tänkt men hoppas det inte gör något. När jag kom hem så tog jag fram kameran nästan på en gång så jag han ta en del bilder. När jag kom hem så hade det blivit mörkt så det blev inga ute bilder så det fick bli inomhus bilder i stället :)

    

    
     (kopiering förbjuden!)

Har inga nya bilder att visa

Hej, just nu är jag hemma hos en kompis, skriver bara lite kort men det blir mera när jag kommer hem. Idag så gjorde vi NO-provet och det gick ganska bra (förhoppningsvis). Fast igår när jag blev föhörd så kunde jag allt så det är nog lugnt. Sen när jag kommer hem så ska jag fota lite för annars har jag inte bilder som jag kan visa er. Nu när det är skola så brukar jag inte ha så mycket tid till att fota, men lovar att jag ska lägga upp en del bilder senare i kväll:) Hej då ses lite senare :)

Facebook

Hej, har tränat en del till NO provet nu så jag tog en liten paus och gick in på facebook lite. Men snart ska jag nog plugga lite mera, för att vara säker på att jag kan allt :) Har inte mycket mera att säga så vi ses sen i morgon :)

Läxor + trött

Hej, kom hem för inte så jätte länge sedan. Jag slutade klockan fyra så jag kom hem sent idag. Snart så ska jag börja träna till NO-provet som är i morgon. Är lite nervös för det, men jag vet att jag kommer klara det så jag oroar mig väll i onödan. När jag tror det kommer gå dåligt så går det bra, men ibland blir det tvärt om. Jag tror det gick jätte bra men så gick det lite sämre än jag trott :/ Är ganska trött idag för vi började klockan åtta i morse och igår började vi nästan halv tio så det blir lite fel med timmarna. Det var flera idag i skolan som höll på att somna, men jag höll mig vaken i alla fall :) Lite tråkigt inlägg kanske men det var en tråkig dag. Hej då, hoppas ni hade en bra dag i alla fall :)
Den här blomman var den ända jag hittade ute, om det gills som en blomma länge :D


(kopiering förbjuden!)

Veckans bild

Här kommer veckans bild :) Visste inte vilken jag skulle ta, men lovar att det blir en bättre bild nästa vecka! :)

(kopiering förbjuden!)

Tack så mycket! :)

Tack för att ni tar er tiden och läser min blogg! :) Jag blir så glad för alla snälla kommentarerna jag får och när statistiken stiger! :)

(kopiering förbjuden!)


Snön smälter bort

Hej, kom hem för ett litet tag sedan och ska snart stänga av datorn och göra lite läxor. Igår så regnade det lite och idag var det + grader så nu håller snön på att smälta bort. Men tror ändå inte att den försvinner helt. Sen har jag fotboll i kväll vid sju så därför hinner jag inte vara inne på datorn så mycket idag. Har inte så mycket mera att säga, men hoppas ni får en bra vecka. Själv så kommer jag ha det jätte bra i helgen :)

(kopiering förbjuden!)

Jag är veckans blogg :)

Hej, nu är jag inne på facebook och chattar med massa vänner. Snart så ska jag göra i ordning mig och läsa lite tror jag. Men först måste jag komma ifrån datorn på något sätt :P Sen vill också säga att jag vann veckans blogg på http://mandiadoris.blogg.se/, är glad för det :D
En bild från idag :)

(kopiering förbjuden!)

Missa inte Solsidan!!!

Hej, om en timme blir det Solsidan för mig, säsong 2! Längtar verkligen, det är den roligaste svenska serien tycker jag. Om ni också gillar Solsidan så är den klockan 20.00 på tv4. Jag ska nog köpa första säsongen på dvd nästa vecka :)
Hej då ses i morgon igen :)

Sims 2 eller Sims 3?

Hej, nu är jag färdig med läxorna för idag, jag har hållit på med dom i ungefär 2 timmar och det räcker för idag. Jag har några dagar till på mig så det är lugnt. Så nu hade jag tänkt att spela Sims, det var jätte länge sen jag gjorde det sist. Det var nog innan jullovet. Jag har inte Sims 3 för jag tycker det är lite komplicerat så jag håller mig till Sims 2, men jag kanske ångrar mig någon gång. Jag har spelat det hos kompisar och det har varit kul men lite komplicerat som jag sa :) Hej då :D Bild från igår

(kopiering förbjuden!)


Jag är med och tävlar

Hej, jag är med och tävlar på bloggen http://mandiadoris.blogg.se/. Jag tälvlar om att bli veckans blogg :) Gå gärna in och kolla på deras blogg! :)


Ska snart åka igen

Hej, kom nyss hem från att ha varit hos morfar och ätit tårta, för hans fästmö fyllde år för någon dag sedan. Men sen 17.30 så ska vi vara hos mormor och så ska vi äta middag där, så jag kan inte blogga mera idag. Hej då, ses i morgon  :)  Tagen igår :)

(kopiering förbjuden!)

Bilder från igår

Här kommer några av bilderna som jag tog igår :) Skulle egentligen ha lagt upp dom igår men det blev idag istället :)
 
 
 
(kopiering förbjuden!)

Let´s Dance

Nu blir det Let´s Dance. Kommer inte kunna lägga upp bilderna jag tog idag nu ikväll, men jag lovar att dom kommer på första inlägget i morgon :)

Bild källa


Födelsedags presenterna

Hej, för mindre än en vecka sedan så fyllde jag år och här kommer en bild på vad jag fick :) Det här fick jag + ett Thomas Sabo armband som jag fick igår :)


Ut och fota

Hej, kom hem för inte så länge sen och har hunnit äta lite mellis och snart så ska jag gå ut och fota innan det blir mörkt. Bilderna kommer lite senare :) Hej då :D

(kopiering förbjuden!)


Veckans bild

Hej, nu är jag hemma från fotbollen och har nyss ätit middag, så nu kommer veckans bild :) Den är tagen på lovet :)

(kopiering förbjuden!)

Fotboll kl. 17.00

Hej, idag så slutade jag klockan 15.10 och tog bussen som gick 15.20 så jag kom hem vid halv fyra. Klockan kvart över fyra så bli jag hämtad för jag ska få skjuts till fotboll, och vi ska vara där kvart i. Så nu måste jag sätta på mig fotbolls kläderna och äta mellis. Hej då, ses senare i kväll :)

(kopiering förbjuden!)


Skolan har börjat = läxor

Hej hej, nu gick nyss min kompis hem, så nu kan jag lägga in ett inlägg. Vi kollade på Eclipse för första gången sedan jag fick den i födelsedags present. Är fortfarande lika bra :) Snart så ska jag börja göra lite läxor, vi har 3 läxor till nästa vecka, engelska, no och spanska. Men sen i morgon ska vi redovisa om ett land som vi jobbat med i skolan så jag får träna lite idag :) Så jag får stänga av datorn nu :/ Hej då :D


The last song

Hej, igår så kollade jag på The last song för första gången. Den var jätte bra som alla andra sa innan jag sett den. Ångrar mig inte att jag önskade mig den :)
Har ni sett den, i så fall vad tyckte ni?

Långa & trött dag

Hej, i natt sov jag bar 7 ½ timme så jag har varit jätte trött hela dagen. Vi började jag skolan klockan åtta och gick i skolan till klockan fyra -_- Vi skulle egentligen ha slutat klockan tre men vi har flyttat jumpa lektionen från måndag till tisdag. Efter skolan så gick jag till centrum med några kompisar och vi var där ungefär en timme och sen kom mamma och hämtade mig för vi skulle ändå handla lite :) Hej då :D

(kopiering förbjuden!)

Ny tröja från Stadium

Hej, nu på lovet när vi var och handlade hittade jag den här trjöan på Stadium. Det var rea på rea priset så den kostade bara 39 kr :) Hade tyvärr ingen bild när jag har på mig den :/

Mina födelsedagar :)

Hej, gästerna gick här i från klockan fem så nu har jag tid att blogga. Nu kommer det bilder från igår på min födelsedag och idag när jag kom hem och blev frirad :) Det tog lite lång tid att ladda upp bilderna därför blev inlägget lite försenat ;)
Bilder från igår



                                                            Hemmagjorda chips
Bilder från idag

(kopiering förbjuden!)


Hemma i Stockholm :)

Hej, jag kom hem för ungefär en timme sedan och ska snart packa upp. Klockan halv tre idag så kommer det gäster hit som ska fira mig. Så jag har inte så mycket tid att blogga, men lite senare ikväll så kanske jag lägger upp lite bilder från igår på min födelsedag :)
Tack för alla gratulationer jag fick igår!!!! Nu ska lyssna på Jay Smith på Spotify, men sen måste jag packa upp :)

Grattis till mig! :D

Hej, idag på morgonen så sjöng dom för mig och jag fick frukost på sängen. Jag öppnade också några paket. Jag fick pengar, borste och filmen The last song. Jag är nöjd eftersom jag önskade mig mest pengar, men sen får jag flera paket i Stockholm när vi ska fira mig nästa helg.
Idag så ska mest vara hemma men innan bion i kväll så ska vi fika på något fik nära bion. Vi kommer kolla på filmen The Tourist :)
Ha en fortsatt trevlig dag!

(kopiering förbjuden!)

In till Helsingborg

Hej, snart så ska vi åka in till Helsingborg med hela familjen, vi ska gå runt där lite och sen ska vi ta en fika. Åsa pappas fru fyller år idag så därför ska vi in dit. Men sen i kväll så ska vi äta extra god middag istället för att äta inne i stan. Men sen i morgon fyller jag år och då ska vi förmodligen äta middag i stan och kanske kolla på bio :)
Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)

Ringar

Hej, häromdagen när jag och pappa var och handlade hittade jag lite fina ringar på H&M, så här ser dom ut :) Dom kostade 39 kr tillsammans :D

(kopiering förbjuden!)

Tacokväll

Hej, igår så åt vi tacos, det var jätte gott. Jag var jätte hungrig innan och så har jag inte ätit tacos på över en månad, så då blev det extra gott :) Sen när vi ätit klart så kollade vi på filmen Personal Effects som var ganska bra :)
Bilder från igår

(kopiering förbjuden!)

Lilla stjärna

Hej, idag så vaknade jag klockan 10 men gick inte upp förrän 11.
Idag så har vi sädat här hemma och så har jag hunnit slå in några julklappar tlll mina kompisar. Fast jag har en till att köpa, men vet inte vad. Jag har precis börjat läsa en bok som verkar vara jätte bra, den heter Lilla sjtärna. Jag började läsa den igår kväll men har bara läst några sidor och jag älskar den redan :)
Har någon av er läst den, i sånna fall gillade ni den?

(kopiering förbjuden!)

Första vatten bilderna med EOS 500D

Hej, igår så fotade jag vatten bilder med min nya kamera för första gången. Vissa blev faktiskt väldigt häftiga, men det kommer flera senare. Dom här bilderna är inte regregerade. Har någon av er några tips om hur man kan få fina vatten bilder? :)

    

    

    
     (kopiering förbjuden!)


Jay Smith

Hej, har lyssnat på Jay Smith en hel del nu på lovet och det här är dom låtarna som jag gillar mest på hans skiva:

Dreaming people


Like a prayer


Here without you


I want it that way


Against all odds

Snarkande hund

Hej, just nu så ligger Ozzy och sover vid mina fötter och snarkar (inte högt), lite sött faktiskt :) Har inte gjort så mycket idag men har hunnit fixa lite med bilder, läsa ut min bok och fotat :)

(kopiering förbjuden!)

12.30 - 10.30

Hej, idag så åkte min syster och hennes kompis hem till Stockholm, så nu känns det lite tomt här. Men snart kommer pappa hem så då får jag lite sällskap. Men dom 3 senaste dagarna har jag somnat samma tid och vaknat samma tid. Jag har somnat 12.30 och vaknat 10.30. Så jag har mest varit uppe på kvällarna, så därför känner jag mig ganska trött på dagarna, men jag ska nog försöka att lägga mig vid 11 så jag vaknar lite tidigare :) Har inget inbokat idag så jag ska göra saker som jag inte har tid med annars. Hej då :)

(kopiering förbjuden!)

Veckans bild

Hej, förlåt för att jag inte har lagt upp veckans bild på ett tag men jag har hade helt glömt bort det, men nu kommer veckans bild igen :)

(kopiering förbjuden!)

Tema rock

Hej, nu kommer det några bilder på min lillasyster Gabriella när jag sminkat och klätt på henne rock kläder :)

    

(kopiering förbjuden!)
Foto: Jag - Modell: Gabriella - Smink: Jag


Nyårs maten

Här kommer det bilder på maten som vi åt :)
Förrätten:

Varmrätten:

Efterrätten:

(kopiering förbjuden!)


Nyårs bilder

Här kommer en massa bilder från nyårsafton, nu kommer det mest på fyrverkerierna. Jag var så himla trött igår så jag orkade inte blogga, men idag blir det några inlägg :)




(kopiering förbjuden!)


RSS 2.0