Ingen bloggning på 4 dagar :(

Hej! Idag så har jag haft fullt upp hela dagen därför har jag inte kunnat blogga. För någon timme sedan så kom jag hem för jag har varit iväg och fotat i några timmar, vissa bilder blev väldigt bra! Kommer visa dem någon gång i slutet av nästa vecka ;)
I morgon så ska jag iväg med familjen till Lalandia i Danmark och vi kommer vara där från måndag till torsdag, så de dagarna kommer jag tyvärr inte kunna blogga. Men vi ses sen på fredag, hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Midsommar 2011

Hej! Här kommer det massa bilder från igår! Enjoy! :D

Midsommarstången
       
        Min kusin Nille

Maten
        
        Min lillasyster Gabriella badar

Tipsrunda
       
        Nille målar sig

Jag fixade så att Ozzy också blev lite fin :)
(kopiering förbjuden!)


Midsommar!

Glad midsommar allihopa!
Idag så kommer det lite folk hem till oss, och vi kommer äta mat och sen får jag se vad som händer. Jag kanske inte hinner blogga idag, men då visar jag bilderna i morgon istället! :)
Här är en av mina favoritbilder :)
(kopiering förbjuden!)

Rubrik:

Hej! Förlåt för att bloggningen inte är på topp, men orkar inte blogga just nu. Det enda jag har gjort idag är att kolla på tv och badat i poolen. Har nästan inte haft något alls att göra den senaste tiden, så jag har haft ganska tråkigt. Jag vill verkligen hem så att jag kan träffa mina kompisar. Men jag får hoppas att det bli fint väder snart så att jag iallafall kan vara utomhus utan att bli blöt. Hej då :)
Har ni några tips om vad man kan göra om det är dåligt väder?

(kopiering förbjuden!)


Fjärilar

Hej! Idag så har jag gjort en hel del saker. Det här är några av sakerna jag har gjort:
Sprungit 3 km i skogen
Badat i poolen
Fotat fjärilar
Ätit glass
Solat på stutsmattan
Läst i boken Genom dina ögon
Ätit vofflor till lunch

Nu hade jag tänkt att vila för jag är väldigt trött efter en varm och intensiv dag. Sen efter jag har vilat får jag se vad jag hittar på :)
En av bilderna som jag tog idag på fjärilarna (vi har nästan 20 st i våran blomrabatt)

(kopiering förbjuden!)

Sååå söt ♥

Hej allihopa! :)
Idag kommer jag tyvärr inte kunna blogga så mycket, för snart så ska jag iväg till en marknad med familjen och sen vet jag inte riktigt när vi kommer hem.
Hej då! :)
Gud vad jag saknar er era små varelser och när jag kommer hem kommer ni säkret springa runt istället för att krypa runt! :) ♥♥♥

(kopiering förbjuden!)

Kvällsbilder

Hejsan!
Här kommer några kvällsbilder innan jag ska kolla på film med familjen. Hej då! :D


     


     
      
       (kopiering förbjuden!)


Regn, sol, regn

Hej allihopa! :)
Idag så regnar det väldigt mycket, så jag kommer nog stanna inne idag. Men jag funderar på att ta ett paraply och gå ut och fota, men jag får se.
Nu hade jag tänkt att kolla på några avsnitt av Grey's Anatomy säsong 5.
Hej då! :D
En bild som jag tog när jag var på Flottsbro för en vecka sedan :)

(kopiering förbjuden!)

Angelica rider :)

Hej! Här kommer några bilder på min lillasyster när hon rider :) Förlåt för att jag la upp bilderna lite sent :/
Tagna för ungefär en vecka sedan ;)


    


(kopiering förbjuden!)


Fotodag

Hej :)
Idag så vaknade jag inte på ett så trevligt sätt. Min lillasyster som är 7 år drog bort min kudde och täcke och sa att jag måste gå upp för att frukosten var färdig (hon sa att hon hade tagit fram allt själv). Då var klockan 11.20 så jag behövde ändå gå upp. Men sen när jag kom upp så var inte frukosten klar. Så då blev jag skit sur på henne, och vi bråkar fortfarande.
Men idag är det är ganska fint väder så jag ska vara ute och fota, och så kanske jag ska bada i poolen :)

Fototräffen som var igår i Stockholm hade jag väldigt gärna velat gå på, men eftersom jag är hos pappa nu så gick inte det :( Var ni där? Hur var det? Berätta! :D
Vi ses senare! :)
En gammal bild som jag har tagit på Ozzy:)

(kopiering förbjuden!)

Veckans bild!

Hej, här kommer veckans bild! :D Vad tycker ni? :)

(kopiering förbjuden!)


Smultron

Hej :)
Idag så har jag inte gjort något speciellt, vaknade gaska sent (som vanligt) och har inte orkat göra någonting. Det senaste dagarna så har jag vaknat sent och somnat sent, så jag har varit lite trött. Men snart så ska jag hitta på något vettigt. Här hos pappa har jag ibland inget att göra eftersom jag inte har några vänner här, och nu är det så dåligt väder så man vill inte bada heller. Men får se vad jag hittar på, vi ses! :)

(kopiering förbjuden!)

Genomblöt

Hej alla blogg läsare!
För ett par timmar sedan så gick jag ut för att springa i spåret. Min lillasyster ville följa med så hon fick cykla brevid mig. Jag tog även med mig Ozzy, för han älskar att vara i skogen. När vi hade sprungit i 5 minuter så började det ösregna och åska. Vi blev genomblöta, och min syster blev rädd för oskan, men vi fortsatte ändå, men i en snabbare takt. Inte så lyckat, men jag ska springa igen om några dagar, och då får jag hoppas att det är finare väder.
Nu ikväll så ska jag hyra en film och bara mysa med familjen, vi ses :)
Storasyster, Ozzy, lillasyster, jag och lillasyster :D <3

(kopiering förbjuden!)

11.15

Hej! Idag så vaknade jag klockan 11.15. Igår så blev det ganska sent, därför sov jag så länge. Det sista jag gjorde igår kväll var att borsta ut mitt hår. Jag hade hur mycket tovor som helst! Jag hade inte borstat mitt hår på två dagar för att jag hade haft uppsatt i en knut hela tiden, och sen när jag släppte ut det så var det jättetovigt. Det tog 50 minuter att borsta ut det. Från 23.10 till 00.00, och nu känns det som att jag inte har något hår kvar :/
Idag så är det inget bestämt, men jag har bestämt mig att jag ska spring 3 km i spåret. Jag vill inte komma tillbaka efter lovet och vara helt otränad. Men jag får hoppas att det är fint väder när jag springer, för nu är det molnigt och det har regnat hela natten. Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)

Info om sommarlovet

Hej! Här kommer det lite info om sommarlovet:
Nu när det är sommarlov så har jag inte lika mycket tid till att blogga. Vissa kanske tror att man har mer tid för att man är ledig, men det är tvärt om för mig. På sommarlovet så vill jag helst vara ute och hitta på olika saker istället för att sitta vid daton. Vissa dagar kommer jag kunna blogga mer och andra mindre, det kommer bero på vädret, om det är fint eller inte. Men eftersom jag inte vill ha en blogg paus så blir det bara färre inlägg. Sen kommer jag inte lägga in veckans bild och veckans citat lite ofta. Men veckans blogg ska jag förska göra en gång i veckan. Jag kommer ungefär skriva ett inlägg om dagen, men ibland inget alls. Men om det är dåligt väder bli det fler! :) Jag ska försöka hinna göra tidinställda inlägg!
Ville bara berätta det så inte inte undrar varför jag skriver så sällan. Hoppa ni tycker detta är okej? :)
Hej då, och ha det så bra! :D

(kopiering förbjuden!)

Kattungar: 2 veckor

Hej! :)
Våra grannar som vi har hos mamma fick 4 små kattungar för 2 veckor sedan, och det är hur söta som helst. Jag vill verkligen köpa en av dem, men vi får se. Har aldrig haft katt innan och vet inte riktigt hur det är. Hos pappa har vi en katt, men det känns inte som att det är samma sak. Det är ju inte min katt, och jag var inte med när det köpte den. Har någon av er katt? Berätta! :)
Här är några bilder som jag tog på dem! :)


    



    
     (kopiering förbjuden!)


Coverse + smörblommor

Hej allihopa! :)
Igår så bloggade jag ingenting alls, för jag åkte bil hela dagen och mina mobilbloggs inlägg funkar inte längre :( Men nu är jag iallafall äntligen framme.
Idag så ska jag packa upp mina grejer och sen lite senare så ska vi åka iväg och handla några saker, vi ska även gå och fråga hur mycket det skulle kosta att laga min kompakta kamera som gick sönder förra året.
En bild som jag tog när vi var på Flottsbro :)

(kopiering förbjuden!)

Blålila blommor

Hej! :)
Nu är jag bara hemma lite kort för jag ska packa.
Idag så har vi inte gjort något speciellt, jag har tagit lite bilder vid Flottsbro som ni kommer få se om några dagar, och igår så gick vi längst upp på den branta backen och så tog vi fina kvälls bilder, man kunde t.o.m. se Globen :)
Senare idag så ska jag kolla på min systers ridning, då ska jag ta lite fina bilder.
Bloggar nästa gång jag har en dator, hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Flottsbro

Hej allihopa!
Tidigare idag så kom pappa och mina syskon hem till mig och hämtade mig, och så åkte vi och åt på en thailändsk restaurang där jag åt sushi. Det var väldigt länge sen jag åt det, så det var väldigt gott. Nu så ska vi snart åka iväg med husbilen till Flottsbro kamping, och så ska vi sova där inatt. Sen kommer jag hem i morgon igen för att packa och sen kommer vi säkert hitta på något roligt. Vi ses! :D

(kopiering förbjuden!)


Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! Grattis till dig! :D

Vann du inte, eller vill du ha chansen att vinna igen? Redan nu kan du anmäla dig till veckans blogg! Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med. Så fler gånger du skriver "jag är med" så större chans är det att du vinner! Vinnaren lottas ut nästa vecka! Lycka till! :D


Stockholm ♥

Hej allihopa!
Idag så kommer pappa upp till Stockholm. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men har inte pratat med honom än. Jag måste iallafall packa innan han kommer. Vi kommer vara här i Stockholm tills i morgon kväll och sen kommer vi börja åka ner med våran husbil, men vi kommer stanna på något ställe och övernatta. Sen nästa dag fortsätter vi att åka. Anledningen varför vi börjar åka på kvällen är att vi kommer kolla på min lillasysters ridning, och den är på kvällen.
Nu ska jag äta frukost, och sen ska jag börja kolla på en film. Hej då! :D
En bild som jag har glömt att visa för er :)

(kopiering förbjuden!)


Filmkväll

Hejsan!
Idag så har jag tagit det väldigt lungt. Det ända jag har gjort är att städa mitt rum och kollat på några Grey´s Anatomy avsnitt. Nu så ska jag och min familj kolla på film. Igår så hyrde vi 3 filmer och den ena filmen som heter Life as we know it såg jag igår, men idag så ska jag vi kolla på Winters bone. Sen den sista filmen, kollar jag nog på i morgon, för sen åker jag till pappa :)
Har ni sett någon av dessa filmer? Vad tycker ni om den/dem?

(kopiering förbjuden!)

Tävling - Sommarkänslor

Hej! Jag är med i en tävling på den HÄR bloggen, tävligen är i sammarbete med johanpixels.se/webbshop. Klicka HÄR för att komma till tävligen! Jag tävlar om en irrikontroll, och det är den HÄR jag helst vill ha :)
Den här bilden tävlar jag med! :D

(kopiering förbjuden!)

Skolavslutningsoutfit

God morgon allihopa! Nu har ätit frukost och ska snart sätta på mig kläder. Det blev inte att jag städade igår, så får göra det idag istället.
Förlåt för att jag inte visade min skolavslutningsoutfit lite tidigare, men hade inte tid. Men här är den! :)
Vad tycker ni? :)

(kopiering förbjuden!)


Bilder från igår

Här kommer det några bilder från igår när jag var med mina kompisar och grillade vid trehörningen :) Ni får säga till om ni vill att jag ska ta bort någon bild! :)

Fanny, Selma och Sofie <3
    
     Jag

Jorgubbar
    
     Grillar korv

Selma, Sofie Fanny <3
    
     Grillar marshmellows och jordgubbar

En liten eld
    
     Jag ska alltid fota alla händelser (Fanny skadar sig)

(kopiering förbjuden!)


Match i värmen

Hejsan!
I morse så hade jag fotbolls match. Det var 25 grader redan klockan nio på morgonen så det var väldigt jobbigt att spela i värmen. Vi var till och med tvungna att ta en timeout i mitten av andra halvlek så vi kunde dricka. Vi hade heller inga avbytare så det var lite svårt att kunna dricka. Det gick inge bra på matchen, ja som typ alla andra som vi spelat den senaste månaden -.- Men vi får hoppas att det går bättre efter sommarlovet :)

Nu så ska jag städa mitt rum, fastän det är hur fint väder som helst ute. Men mitt rum ser ut som ett bombnedslag och jag har inget att göra :/
Sen vet jag inte vad jag ska göra, men vi ses senare och då kommer bilderna upp från igår :)


(kopiering förbjuden!)

Sommarlov! :D

Hej allihopa! :D
Nu är det äntligen sommarlov! Idag så hade jag skolavslutning på morgonen och sen efteråt så bytte jag och mina vänner om till lite mer oömtåliga kläder och så åkte vi ner till centrum och köpte korv, korvbröd, ketchup, engångsgrill, jordgubbar och marchmellows. Sen skulle vi ta bussen till ett badställe, men det tog så lång tid tills den bussen skulle komma, så till slut kom vi till en liten sjö. Vi badade aldrig för det var så äckligt vatten. Men vi var väldigt badsugna, för det var så varmt. Sen när drickan och allt annat hade tagit slut, så orkade vi inte vara kvar, så vi åkte till Centrum och köpte något att dricka på donken. Vi satt där ett tag och sen gick vi hem.
Bilderna kommer i morgon, för jag hittar inte sladden till kameran! :/ Får bli en annan under tiden ;)

(kopiering förbjuden!)

Fullt upp!

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men jag har haft fullt upp med att fixa inför skolavslutningen i morgon. Jag hade inga skolavslutningskläder så var tvungen att åka till Centrum efter skolan, och jag hittade en väldigt fin klänning som tur var! Den kommer ni få se bild på i morgon. Sen har jag tränat också, vilket var väldigt skönt. Jag sprang 3 km + 50 upphopp J
I morgon efter skolavslutningen så ska jag och några kompisar åka iväg och bada (om det är fint väder), annars kommer vi kolla på film. Därför kan jag inte blogga förrän jag har kommit hem. Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Veckans citat

Här kommer veckans citat, gillar ni det?

"Du skulle inte bry dig så mycket om vad andra tänker om dig om du visste hur sällan de gör det."

(kopiering förbjuden!)

Flatenbadet

Hej :) Idag så åkte jag iväg med klassen till Flatenbadet. Men vi stannade inte där så länge för det började ösregna. Så vi kom tillbaka vid 12 och då slutade vi. Men nu verkar det vara fint väder igen! När jag kom hem kollade jag på tv och sen efter någon timme somnade jag, och nu har jag vaknat och ska snart duscha. Jag ska iväg på studentmottagning och kommer inte komma hem förrän ikväll. Hej då! :)
Hade ingen annan bild :/

(kopiering förbjuden!)

Veckans bild!

Hej, här kommer vecknas bild! Den här bilden tycker jag är väldigt söt på Ozzy, och jag är ganska nöjd :)

(kopiering förbjuden!)

Sverige - Finland

Hej! Nu ikväll så kollade jag på matchen Sverige - Finland. Matchen slutade med 5-0 till Sverige, väldigt bra spelat av sverige! :D Nu ska jag göra i ordning mig och sova så jag är pigg i morgon. Hej då! :) Kollade ni på matchen? :)
Alla målen som gjordes:
1: Kim Källström
2: Zlatan Ibrahimovic
3: Zlatan Ibrahimovic
4: Zlatan Ibrahimovic
5: Emir Bajrami

(kopiering förbjuden!)

Slapp dag

Hej! Idag så har jag varit väldigt trött! Kunde inte somna igår så det blev att jag somnade vid halv ett.
Idag så åkte vi iväg med klassen för vi skulle på studiebesök till Långholmens fängelse. Sen efter det så gick vi och badade och solade, det var väldigt skönt för det var så varmt ute. Sen när vi kom tillbaka så gick jag i centrum med Yar, jag köpte inget, men Yar hittade en bikini och ett par solglasögon :) Sen efter några timmar så gick jag hem.
I morgon så ska vi åka till Flatenbadet med klassen och bara bada och sola, så det ska bli skönt. Får hoppas att det är lika fint väder i morgon som det var idag.
Vad har ni gjort idag? :)

(kopiering förbjuden!)

Till landet!

God morgon allihopa! Snart så ska jag och familjen åka till landet, de ligger bara en halv timme härifrån så det tar inte så lång tid att åka dit. Där kommer vi bada och sola. Sen kommer jag åka direkt därifrån till fotbolls träningen, så jag kommer inte kunna blogga förrän ikväll. Hej då! :)
Vad ska ni göra idag?
En bild på min söta lillasyster :) <3

(kopiering förbjuden!)


Stockholm ♥

Hej allihopa! :D Nu är jag äntligen hemma igen! Jag har haft det väldigt bra hos pappa, men det känns skönt att komma hem igen! Nu kommer jag kunna blogga lite mera också :) Bilresan gick väldigt bra, jag läste, lyssnade på musik och sov i någon timme.
Nu så ska jag sätta mig framför tven och kolla på filmen Slumdog millionaire. Jag har läst boken, men aldrig sett filmen så det ska bli kul!
Sen vill jag bara tacka alla underbara läsare för alla fina och snälla kommmentarer jag får! Skulle aldrig fortsätta blogga utan er! Tack! :D <3
Ha det bra så hörs vi i morgon! :D
En bild som jag tog idag på väg upp till Stockholm :)

(kopiering förbjuden!)

Brottom!

Hej! Nu blir det bara lite snabbt för jag ska åka om 15 minuter. Nu ska jag hem till Stockholm. Jag kommer komma hem vid 19, men får se om jag bloggar då. Hej då! :D
Här är en bild som jag tog igår :)

(kopiering förbjuden!)

Varmt och soligt!

Hej allihopa!
Idag så har jag solat och badat i poolen nästan hela dagen för det har varit så varmt och fint väder ute! Men på efter middagen så åkte vi iväg en liten stund för vi skulle fika hos några bekanta. Sen när jag kom hem så la jag mig i hängmattan och tog det lugnt. Sen tog jag några fina bilder också som ni kommer få se såsmåning om.
För en stund sedan åt jag mat, jag åt kött med potatis. Snart så ska jag kolla på tv med familjen och sen får jag se vad jag hittar på. Vad ska ni göra ikväll?
I morgon åker jag hem igen, men bloggar innan jag åker. Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Sol och bad!

Hej! Idag så har jag solat och badat i poolen hela dagen. Det har varit väldigt varmt och det är det fortfarande. Jag ska snart äta mat, det blir gillat kött. Sen lite senare så ska jag bara mysa framför tven med familjen med lite godis till. Sen ska jag självklart kolla på matchen Sverige - Moldavien :) Ska ni?
Nu när jag är ledig blir det bara ett inlägg om dagen för jag vill heldre vara ute än inne när det är så fint väder :) Bloggar mera i morgon, hej då! :)
Sommar tecken :)

(kopiering förbjuden!)

Väla

Hej! Igår så kom jag fram vid 22, och då gjorde jag i ordning mig nästan på en gång, och sen somnade jag vid 24 tiden :) Idag så sov jag ganska länge för jag var så trött. Sen vid 11 så åkte jag och några andra i familjen till Väla för att kolla i affärer. Där köpte jag en tröja från JC. Sen när vi kom hem så åt vi mat, och sen har det inte hänt något speciellt. Nu kommer det inte bli så mycket bloggning för jag kommer inte ha tid, men jag skriver mera i morgon, hej då! :D
Här är tröjan jag köpte, köpt på JC :)

(kopiering förbjuden!)

Veckans citat

Här kommer veckans citat! :D Gillar ni det? :)

"It´s the little things that makes life big."

(kopiering förbjuden!)

På väg till Skåne! :)

Hej, nu sitter jag i bilen på väg till Skåne. Vet inte när vi kommer fram, men kommer förmodligen inte kunna blogga då, så vi ses i morgon! :D

(kopiering förbjuden!)

Glass, godis & film :)

Hej, idag har det varit en väldigt slapp dag i skolan. På matten spelade vi spel, på spanskan så kollade vi på film och så blev vi bjudna på glass, på NO:n och SO:n kollade vi på film och åt godis och på Bild och Formen så städade vi och blev bjudna på glass igen. En väldigt slapp och onyttig dag :)
Snart ska jag åka till Skåne, vi ses! :D

(kopiering förbjuden!)

RSS 2.0