Veckans citat

Här kommer veckans citat, hoppas ni gillar det :)

Vi tänker sällan på det vi har, men ofta på det vi inte har.

(kopiering förbjuden!)

Ska äta mellis nu

Hej, nu är jag hemma från skolan. Idag så hade vi so-förhör och det känns som att det gick jättebra. Kom ihåg allt jag hade skrivit ner och svarde på alla frågorna :) Vi har ett no prov som är nästa vecka på tisdagen som jag kommer träna på idag och sen i helgen också. Men kan nästan allt så måste bara komma ihåg det också :) Får hoppas att det går bra på det också :) Ska äta mellis nu, hej då! :D
Här är en jättefärgglad bild på en blomma :)

(kopiering förbjuden!)

Rolig träning! :D

Hej, nu är jag har jag kommit hem från fotboll (eller jag kom hem klockan 20.30). Idag så var det jätteroligt på fotbollsträningen. Vi var indelade i grupper och min grupp som bestod av 5 personer, vi var lite tramsiga då och då och skrattade en hel del, men det gick ändå bra när vi körde smålags matcher. Måste bara berätta en rolig sak som hända på träningen (men den här är bara en av de 1000 roliga sakerna).

Som jag sa innan så var vi indelade i grupper och vi var 5 spelare i våran grupp. Vi skulle nicka till varandra i en ring medan de andra 2 lagen spelade match mot varandra. Efter ett tag så frågade en i våran grupp våran tränare som nickade med oss:
Spelare: Varför har inte lamporna tänts än?
Tränare: Det är nog för ljust ute.
Sen fortsatte vi att nicka i någon minut och sen sa våran tränare:
Tränare: Vet ni varför det är mörkt? Vi har ju inte tänt lamporna.
Då skrattade vi och sa:
Spelarna: Haha det menar du inte hahaha, och så gick han och tände lamporna, och vi bytte av med ett av de andra gruppen så vi också fick spela match.
Men det hela var egentligen ett missförstånd. Våran tränare menade att ingen hade tryckt på knappen så att lamporna sätts på automatiskt när det blir mörk.

Det kanske inte låter så roligt, men det var det, och sen så var vi väldigt flummiga så då blev allt mycket roligare! Hej då! :D
Bild från sommaren 2010 :)

(kopiering förbjuden!)


Ska på fotboll nu

Hej, jag ska på fotboll nu. Bloggar kanske när jag kommer hem om jag har tid. Men annars ses vi i morgon, hej då! :D

Träna till förhöret

Hej, nu är jag hemma från skolan. Ikväll så ska jag ha fotbollsträning och innan dess måste jag träna till SO-förhöret som är imorgon. Så jag hinner tyvärr inte blogga mera nu. Men lovar att skriva mera senare, hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Sent inlägg

Hej, glömde bort att skriva tidigare så det blev nu istället. Efter skolan så gjorde jag klart Sv-läxan som är tills på torsdag, men jag var inne på facebook samtidigt så det blev att jag blev färdig efter 5 timmar. Gjorde lite då och då. I morgon så kommer jag ha fotboll på kvällen, så jag måste se till att träna lite till so-förhöret som är på torsdag innan fotbollen är. Jag kan nästan allt så behöver bara repetera nu :) God natt nu måste jag sova så jag orkar gå i skolan i morgon :)

(kopiering förbjuden!)

Rolig dag i skolan!

Hej, nu är jag hemma från skolan. Idag så gick vi i skolan ända till 15.45 men det var även en av de roligaste dagarna i skolan på länge. Fastän jag har haft det roligt i skolan har jag inget speciellt att berätta. Men sista lektionen så hade vi idrott och då kom en i min klass som heter Yar i samma lag som mig, och då skulle vi göra give me five och båda tog i allt vad vi kunde så vi båda fick så j**la ont i handen! Haha dock var det vårat eget fel.
Nu ska jag göra lite läxor, hej då! :D

(kopiering förbjuden!)


Veckans bild

Här kommer veckans bild. Är själv ganska nöjd :)

(kopiering förbjuden!)

Spegel blomma

Här kommer en bild som jag tog i lördags :)

(kopiering förbjuden!)

Nya träningstider

Hej, senare idag så ska jag på fotbollsträning, och nu när det är sommartid så har vi fått nya träningstider. Tycker dom är helt okej, varken bättre eller sämre :)
Träningstiderna innan:
Måndag: 18.30 - 20.00
Torsdag: 17.00 -18.30

Träningstiderna nu:
Måndag: 17.00 - 18.30
Onsdag: 18.30 - 20.00
Gammal bild :)

Lockigt hår

Hej, idag så har jag hunnit städa mitt rum, och nu efteråt känns det jätteskönt att ha det gjort. Jag har också hunnit göra lite läxor som jag snart ska fortsätta med. Det känns som att den här dagen har gått jättefort fastän jag knappt har gjort något. Tidigare idag så hade jag inget att göra så jag tog fram locktången och började locka mitt hår. Jag vet att det kanske låter lite konstigt men som sagt hade jag inget att göra, men det blev ganska fint ändå :) Nu ska jag fortsätta med läxorna. Hej då! :)
Här är en bild på mitt hår, dock ser det inte så lockigt ut bakifrån men hade ingen anna bra bild :/


(kopiering förbjuden!)

Före och efter bilder

Här kommer det två före och efter bilder från Earth Hour :) Man kan se att inte alla stäckte sina lampor, med några :)
Före:

Efter:

(kopiering förbjuden!)


Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! :)

Redan nu så kan ni anmäla er till veckans blogg. Skriv i det här inlägget att du är med. Vinnaren lottas ut nästa vecka :)

God morgon!

God morgon! Idag så har jag inget inplanerat så idag så ska jag b.la stäna och göra läxor. Inte så roligt kanske men det är bra att få det gjort! :) Hej då, ses senare :D

(kopiering förbjuden!)

Besöksrekord + fler som följer mig på bloglovin!

Jag vill bara säga tack till allihoppa! :D Igår så hade jag besöksrekord på 180 unika besökare :D Men sen den senaste har veckan har jag och fått flera som följer mig på bloglovin. Just nu är det uppe i 20 sycken, tack så jättemycket! :D Hej då och ha det så bra!! :D

(kopiering förbjuden!)


Dag 30 - Bästa fredagsmyset

Nu är det de sista inlägget med 30 dagar :)
Det bästa fredagsmyset för mig är när man är med familjen och sitter framför tven och kollar på någon bra film. Sen är inte inte fel att ha något att äta på som t.ex godis, chips eller något annat gott :)
En bild från igår kväll :)

(kopiering förbjuden!)

Har inte haft tid att blogga

Hej, förlåt för att jag inte har skrivit något inlägg idag förrän nu, men jag har inte haft möjlighet till det. Men igår så hade vi det jättetrevligt på tjejmiddagen, och sen efter det så gick jag och två andra kompisar till kvarnbergsplan tillsammans och sen sa vi hej då där och sen gick jag och min kompis Ebba hem till henne. För det var där jag skulle sova. Vi kom hem till henne vid halv elva och då var vi ganska trötta så vi gjorde i ordning oss och gick och la oss och läste lite och snackade.
Sen nu idag så var jag hos Ebba till ungefär halv ett och sen hämtade min mamma mig. Ikväll så blir det fest igen, men då ska vi frira min syster som fyllt 18 :) Nu kan jag inte blogga mera för jag måste hjälpa till inför ikväll.
Hej då! :D
En bild som jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Ska på tjejmiddag

Hej, ikväll blir det ingen bloggning för jag ska på tjejmiddag hos min kompis. Vi kommer äta mat där och sen kommer vi kolla på film. Vi kommer kolla på filmen Kick ass, som jag inte sett än :) Jag ska vara där klockan 18, så jag måste göra iordning mig nu och packa, för när det är slut vid 10 ska jag sova över hos min andra kompis Ebba :) Jag ska sova över hos henne för jag får inte sova hemma för min syrra ska ha 18-års fest :) Hej då, ses i morgon när jag kommit hem! :) Hoppas ni får en trevlig kväll allihoppa! :D

(kopiering förbjuden!)

Veckans citat

Här är ett citat som jag hittade i en bok vi läser i skolan som jag gillar :)

Tänk om man bara kunnat glömma alltihop, sluta ögonen och bara glida bort. Och sen skulle man vakna och få veta att man drömt alltsammans.

(kopiering förbjuden!)

Dag 29 - Mitt favoritprogram - och varför

Det här var ingen svår fråga. Det är absolut Grey´s Anatomy! :D Jag älskar det programmet, vet inte riktigt varför men det är jätte intressant och spännande :)
Vilken är erat favorit program?


Bloggsvar!

Hej, nu är jag hemma från fotbollen och det var lika roligt som vanligt! :) Snart ska jag plugga lite spanska meningar. Men först vill jag påminna er om att ni kan nu ställa hur många frågor ni vill till mig på bloggsvar. Till höger i menyn så kan ni ställa frågorna! Så nu är det bara ställa så många frågor ni vill! Jag har även inbjudningar till er som inte har bloggsvar :) Hej då! :D

Bildkälla

Dag 28 - En bild på din fritid

Det här är en bild på min fritid! :) Jag är hon i blått om ni undrar :)

(kopiering förbjuden!)

Vårtecken

Hej, just nu är jag i skolan. Men jag vill bara säga att när jag kommer hem kommer jag tyvärr inte ha tid att blogga för jag ska på fotboll på en gång, men bloggar sen senare ikväll när jag har kommit hem. Igår så fotade jag det fösta vårtecknet, jag blev jätteglad när jag såg de här på min tomt :)
Hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Dag 27 - Det jag hade på mig idag

Den här hade jag på mig idag:
Tröja - Lindex
Jeans - Cubus
Kofta - H&M


Påminnelse...

Hej, nu ville jag bara påminna er om veckans blogg som avslutas på söndag. För att anmäla er är det bara att klicka HÄR och skriv en kommentar och säg att du är med. Lycka till! :D

Dagens middag

Hej, nu har jag hunnit göra lite läxor och har även hunnit slappa och kollat på ett avsnitt av Grey´s Anatomy. Idag till middag blev det broccoli och bacon paj, det var jättegott! :) Har inget mera att säga, men ses i morgon hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Våren är här

Hej, nu är jag hemma från skolan. Ibland känns det som att den här dagen går fortast även om den är den längsta på hela veckan. Sista lektionen så skulle vi haft idrott men när vi kom dit så var inte våran idrottslärare där, så efter några minuter fick vi reda på att idrottläraren inte hade varit i skolan på hela dagen, så vi gick hem, förutom 10 sycken av killarna som stannade kvar och spelade basket.

Just nu är det 12 grader ute, och det känns skönt att inte behöva frysa längre. På vägen hem såg jag också några krokusar, men hade inte kameran med min så kunde tyvärr inte fota dom, men det får bli någon annan gångistället :) Nu ska jag göra lite läxor, hej då! :)
En bild från förra året :)

(kopiering förbjuden!)

Veckans bild

Här kommer veckans bild :D Jag valde den här som veckans bild, för den här veckan känner och 4 stycken som fyller år, och den här bilden är tagen igår när min syster Amanda fyllde 18 år :)

(kopiering förbjuden!)

Lååång dag

Hej allihoppa! :D Just nu är jag i skolan, och snart börjar min nästa lektion. Idag så går jag i skolan från 08.00 till 16.00, men jag kommer bogga sen när jag komm hem, hej då! :)


Hemma från fotbollsträningen

Hej, för ungefär en timme sedan så kom jag hem från forbollsträning. Jag har duschat och fixat iordning mig, och nu sitter jag vid datorn och svarar på kommentarer :) Kan inte blogga mera nu för ajag måste gå och lägga mig för ja ska upp tidigt i morgon. Hej då! :D

(kopiering förbjuden!)


Dag 26 - En bild som gör dig glad

Här är en bild som gör mig glad :D

(kopiering förbjuden!)

Fototävling

Hej, jag är med i en fototävling HÄR, temat är vår. Jag tävlar om att vinna ett presentkort på Scandinavian Photo :) Jag tävlar med dom här två bilderna :)
1.

2.

(kopiering förbjuden!)


Sockerkaka

Hejsan! Igår så bakade jag och så här blev resultatet! :) Sockerkaka med grädde och sylt på :)

(kopiering förbjuden!)

Änder

Hej, idag på träningen var det jättekul som vanligt, och när jag kom hem och ätit lunch så var jag jättetrött. Nu är jag fortfarande trött och får hoppas att jag kommer vara det ända tills jag kommer gå och lägga mig så jag kan somna.
Jag kom nyss hem från att ha varit och fotat änder i den damm i närheten. Jag tog med mig bröd så att jag kunde locka dom närma. Dock blev inte bilderna de bästa för det började bli mörkt o.s.v.
Nu ska jag baka, hej då! :)
Här är en av bilderna som jag tog idag på änderna :)

(kopiering förbjuden!)


Dag 25 - Min favorithögtid

Min Mina favorit högtid högtider är julafton, påsken, nyårsafton och midsommar. Haha jag har inte bara en favorithögtid, jag gillar alla högtiderna så sitt sett.
Julafton för att det är så mysigt och det är kul att öppna paket och se när andra öppnar de paket som jag köpt. Påsken för då börjar det bli varmt, och det är kul att leta påskägg. Nyårsafton för då kan man fota alla fina raketer. Midsommar för att då är det sommarlov och det är så härligt med alla blommor och allt mat. Gillar speciellt att äta jordgubbar :)
Vilken är eran favorit hödtid/högtider?

(kopiering förbjuden!)

Månbild

Hej, nu kommer det en månbild från igår. Jag har inget objektiv så att jag kan zooma in så mycket, men så här blev resultatet :) Fler bilder kommer senare :)
Fotade ni fullmånen som var igår? :)

(kopiering förbjuden!)

God morgon! :)

God morgon! :) Vaknade för ungefär en halvtimme sedan och ska snart äta frukost. Idag vid 12 så ska jag ha fotbollsträning, men jag kommer vara tillbaka igen vid ungefär 14. Då kommer jag förmodligen åka iväg med mamma för att köpa en present till min syster som fyller år i morgon. Annars är det inget speciellt som händer.
Bloggar mera senare, hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Ska fota "supermånen"

Hej allihoppa! Nu är det redan kväll och snart så ska jag gå ut och se fall om jag kan få något fint foto på "supermånen". Lär mer om den HÄR :) Idag så har jag inte gjort något speciellt, men innan så var jag ute och fotade lite.
Här är en av bilderna som jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! :)

Redan nu så kan ni anmäla er till veckans blogg. Skriv i det här inlägget att du är med. Vinnaren lottas ut nästa vecka :)

Dag 24 - En bild du tänkt lägga upp

Den här bilden har jag tänkt att lägga upp, men gjorde det aldrig :)

(kopiering förbjuden!)

Sov länge idag

Hejsan :) I morse så vaknade jag först vid 8, men var för trött så jag somnade om och vaknade sen igen vid halv 11. Idag så har jag inget inplanerat så jag kan göra vad jag vill idag. Går nog ut och fotar ett tag i alla fall för det är så fint väder ute. Hej då ses senare! :D

(kopiering förbjuden!)


Släktmiddag

Hej, snart så ska vi åka hemifrån för vi ska på släktmiddag. Vi ska fira min mormor, för hon fyller snart år :) Egentligen så vill jag vara hemma och mysa framför tven. Men jag har inget annat val, men det blir nog helt okej ändå :)
Igår så kändes det lite som vår, men nu känns det som vinter igen. Idag så snöade det ganska mycket och nu ligger snön som ett lager på marken och tärden igen. Hej då! :D
Vad ska ni göra i helgen? :)

(kopiering förbjuden!)

Vad tycks?

Hej, nu har jag ändrat designen och header. Vad tycker ni, blev det finare eller fulare? Ge mig ärliga svar :) Själv så tycker jag att det blev finare, men har några saker till jag vill fixa innan jag är nöjd. Men det kommer jag inte hinna fixa idag, för vi ska vara borta hela kvällen och vi kommer åka hemifrån vid 18.00, och jag måste hinna fixa i ordning mig innan :) Hej då! :D
Före:

Efter:

(kopiering förbjuden!)

Nu ska jag börja fixa lite på bloggen...

Nu så ska jag börja fixa lite på bloggen därför kommer den se lite konstig ut ett tag :) Hej då! :D

Dag 23 - En film som får mig att gråta

Det finns inte bara en film som får mig att gråta, det är fler. Jag gråter nästan aldrig när jag kollar på film med andra. Men när jag är ensam så gråter jag garanterat till i alla fall de här filmerna :) Vilken/vilka filmer får dig att gråta?

Hachiko
Remember me
Marley och jag
The last song

Den sorgligaste av de här filmera är Hachiko, och det är för att det är en sann historia

Bildkälla


Ny design/header kommer idag!

Hej, nu har jag äntligen kommit på varför jag inte kunde ladda upp bilden som jag skulle ha som header (eller min syrra kom på det, men sak samma). Så idag när jag kommer hem från skolan kommer jag fixa header och designen på en gång! Det kommer bli en jätte förändring!
Hoppas ni kommer gilla den, men ha inga stor förväntningar bara, jag vill inte att ni ska bli besvikna :)
Hej då! :D

Dag 22 - En maträtt som du alltid gillat

Den maträtten som jag alltid har gillat är tacos. Jag har tyckt om det så länge jag kan minnas! :)


   


Bloggar ikväll :)

Hej, i eftermiddag så ska jag på fotboll direkt efter skolan så därför kommer jag tyvärr inte kunna blogga så mycket. Men jag bloggar sen när jag kommer hem! Hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Påminnelse

Hej, nu ville jag bara påminna er om veckans blogg som avslutas på söndag. För att anmäla er är det bara att klicka HÄR och skriv en kommentar och säg att du är med. Lycka till! :D

Vill också påminna er om att ni kan rösta på mig
HÄR om att bli veckans blogg. Skulle bli jätteglad om ni gjorde det. O.B.S Du måste ha en blogg för att kunna rösta :)

Fick sluta tidigare

Hej, för ungefär 2 timmar sedan så kom jag hem från skolan, och när jag kom hem så pluggade jag fram till nu, men ska snart fortsätta. Idag så fick vi sluta vid ungefär klockan 12 istället för 14 för vår sista lektion blev "inställd", men vi fick en läxa istället.
Idag så är det hur fint väder som helst ute, det är jättesoligt och inte så kallt. För en liten stund sedan så var jag ute och fotade lite och skulle se om det fanns något intressant att fota nu när snön håller på att smälta bort. Men hittade inte något speciellt.
Nu kan jag tyvärr inte blogga mera för jag måste fortsätta att träna till SO provet som är i morgon. Längtar tills blommorna kommer fram, men under tiden blir det sånna här bilder :)

(kopiering förbjuden!)

Dag 21 - En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

Här kommer en bild på mig som är tagen utav någon annan :)

(kopiering förbjuden!)

Rösta på mig!!

Hej, nu så skulle jag bli jätteglad om ni röstade på mig i den här tävligen. Klicka bara på läken och skriv en kommentar och säg att du röstar på nummer 14!

http://nathalienyren.blogg.se/2011/march/veckans-blogg-rosta-pa-din-favorit-1.html#comment

O.B.S Du måste ha en blogg för att kunna rösta på mig! :)

Världens jobbigaste idrottslektion!

Hej, nu är jag äntligen hemma efter en lång skoldag. Varje tisdag så går vi alltid i skolan från 08.00 till ungefär 16.00, så det är lite jobbigt. Men idag så känns det som att dagen ändå gick ganska fort. Den idrottslektionen som vi hade idag den sista lektionen, var den jobbigaste jag någonsin haft. Vi skulle springa runt i idrottshallen hela tiden i 45 minuter utan att vila, och i mellan åt skulle vi stanna och göra armhävningar, situps, benböj eller rygglyft. Men nu efteråt känns det bra att jag orkade springa hela tiden, fast i början så joggade jag, men sen blev det snabbare och snabbare.
Har en massa läxor att gör så hinner inte blogga mera, hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Veckans bild

Hej, nu kommer veckans bild! :D

(kopiering förbjuden!)

Hungrig

Hej, nu har jag nästan tränat klart till spanska provet som är på onsdag. Nu så kan jag nästan allt känns det som, har bara lite mera att träna på. Jag får heller inte glömma bort SO provet som jag har på torsdagen, men i morgon så kommer vi få den mesta informationen. Så i morgon efter skolan kommer jag mest träna inför SO provet.
Snart så ska jag äta middag. Det blir fläskpannkaka, så det ska bli jättegott, plus att jag är jätte hungrig. Ska även kolla på Grey´s Anatomy samtidigt. Hej då! :)

Bildkälla

Träna inför proven

Hej, nu är jag hemma från skolan. Ikväll så är fotbollen inställd, så nu har jag mera tid till att plugga inför proven som är på onsdag och torsdag. Så nu får jag passa på att utnyttja den tiden. Därför kan jag inte blogga mera just nu.
Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Dag 19 - En bild på det jag köpte senast

Det här var det jag köpte senast :)

Dag 20 - Min favorit film

Det här var svårt. Jag kan inte välja en film, det är många som jag gillar jättemycket. Men det här är dom filmerna som jag gillar mest.

• Eclipse
• Remember me
• The last song
• Marley och jag

 
                  Bildkälla                                               Bildkälla
 
                   Bildkälla                                               Bildkälla


Dag 18 - Bild på mig och min bästa vän

Jag hatar när jag måste skriva vem min bästis är. Har så många underbara kompisar så det är svårt att välja. Men jag har två bästisar som jag har haft väldigt länge nu och kommer vara mina bästisar för resten mitt liv! :)
Ebba och jag. Den här bilden är dock när vi var små, men tyckte den var gullig <3

Olivia och jag i höstas (saknar dig) <3

(kopiering förbjuden!)


Hemma från fotbollen

Hej, nu är jag hemma från fotbollen. Det var lika kul som vanligt, men lite ovant att spela inomhus. För det var första gången för i år. Jag har spelat utomhus hela vintern. Fotbollen i morgon är inställd så det känns bra att ha träna idag. Nu så ska jag rensa ut lite kläder och efter det ska jag göra lite läxor och kanske städa lite i mitt rum. Hej då! :)
Det jag åt till lunch idag

(kopiering förbjuden!)


Tyckte ni rätt låt vann??

Hejsan! Snart så ska jag äta frukost och sen så ska jag på fotboll som börjar klockan 12.00. Igår hade jag och min kompis det jättebra och vi åt våra marabou mjölkchoklad med magosmak medan vi kollade på Melodifestivalen. Tyckte ni rätt låt vann?? Jag kommer inte kunna blogga mera förrän jag kommer hem vid 15.00 tiden. Hej då :)

(kopiering förbjuden!)


Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! :)

Redan nu så kan ni anmäla er till veckans blogg. Skriv i det här inlägget att du är med. Vinnaren lottas ut nästa vecka :)

Vad jag köpte i SKHLM

Hej, nu är jag och min kompis tillbaka från Skärholmen. Det jag köpte var:

• Svarta jeans från Cubus - 199 kr
• Ljusturkos nagellack från BikBok - 20 kr
• Ljusblått nagellack från BikBok  - 20 kr
• Marabou mjölkchoklad med magosmakDag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför

Jag vet inte riktigt vilken person jag skulle vilja byta liv med för en dag. Men det skulle nog bli en kändis. Kanske Kristen Stewart för hon är vänner med Robert Pattinsson och Taylor Lautner och då kan jag ju be dom om autograf + att hon träffar säkert massa andra kändisar ibland också :)
Vem skulle ni vilja byta liv med för en dag?

Bildkälla


I morse när jag vaknade....

God morgon allihoppa! :D Idag så har jag nästan hela dagen fullbokad. Klockan 12 så ska vi hämta upp min kompis Ebba och så ska vi åka till Skärholmen och vara där i några timmar. Sen i kväll så ska Ebba även sova över hos mig, och det var så länge sen så det ska bli jättekul! :)

....så trodde jag att jag skulle till skolan. Det var så ljust i rummet så jag trodde att någon hade tänt lampan, för annars brukar det vara mörkt i mitt rum när jag vaknar på morgonen. Jag vände mig om jag kollade på mobilen. Då var klockan 08.16 och då tänkt jag "nej shit och har försovit mig!", men då tänkte jag till och kom på att det var lördag morgon och inte skola.

Tänk vad knäppt allt kan bli ibland. Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Dag 16 - Innehållet i min väska.

Innehållet i min väska är: Mobil, hemnyckar, skåpnycklar, busskort, bibliotekskort, kalender, skolböcker, penna & sudd. Det är det som finns i min väska just nu i alla fall :)
Nu så ska jag göra iordning mig för snart så ska vi åka iväg och äta på en resturang inne i stan!
Hej då, och ha det så bra!  :D
På tal om väskor, i morgon när jag ska till Skärholmen så ska jag se om jag hittar en ny väska där, kanske någon liknande som på den här bilden :) 

Bildkälla

Soligt ute

Hej, nu är jag hemma från skolan. Idag har jag varit ganska så trött för det ha varit en intensiv dag. Första lektionen så hade vi matte, och efter det så skulle vi gå till simhallen för att simma, istället för idrott i skolan. När vi kom tillbaka så var vi lite försenade till nästa lektion men läraren brydde sig inte för vi var bara några minuter försenade. Efter det så hade vi en till lektion och sen var det lunch. Vi åt kassler med ris, som smakade helt okej. Efter det hade vi två lektioner till sen slutade jag vid 2.
Nu så ska jag passa på att gå ut och fota när det är så fint väder! Hej då :D

(kopiering förbjuden!)

Ska på fotboll nu :)

Hej, ska på fotboll nu så jag hinner inte blogga. Men bloggar när jag kommer hem. Hej då :D

Hinner tyvärr inte blogga mera idag. Hej då :)

Dag 15 - Favorit artister/sångare/låtar.

Mina favorit artister är: Lady Gaga, P!nk, Takida, Coldplay, The Fray, Katy Perry, Bruno Mars, Jay Smith, Minnah Karlsson och Rihanna :)

Mina favorit låtar är: The Fray - Over my head, Bruno Mars - Grenade, P!nk - Raise your glass, Tove Styrke - White light moment och Akon - Angel.

The Fray - Over my head


Bruno Mars - Grenade

P!nk - Raise your glass

Tove styrke - White light moment


Akon - Angel


Dag 14 - En bild på mig själv för ett år sen

Det är så lätt hänt att jag glömmer bort det med 30 dagarns grejen. Men nu kommer den igen :)
Här kommer en bild på mig för lite mindre än ett år sedan :)

Pannkakor! :)

Hej, idag så åt jag pannkakor till middag. Det var jättegott :) Jag vet att det var pannkaksdagen igår, men då åt vi borta så det blev att vi åt det idag istället :)
Jag var ensam när jag åt middag och då passade jag på att kolla på Grey´s Anatomy samtidigt som jag åt :)

(kopiering förbjuden!)

Fixar mera på bloggen nu :)

Hej, nu har har tränat klart inför provet för idag, kommer fortsätta mera i morgon. Har även kollat på några avsnitt av Grey´s Anatomy! :) Nu ska jag fixa lite mera på bloggen, så vi ses senare ikväll istället. Hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

I skolan från 08.20 till 11.40

Hej, jag kom hem för ungefär en timme sedan och har hunnit äta mat sen dess. Idag så var jag i skolan bara i 3 timmar och 20 minuter, så det var en kort dag idag. Vi slutade tidigare än vanligt bara för att våran sista lektion så skulle vi gå och kolla när det var några som dansade. Men det var frivilligt så jag vadle att gå hem istället. Jag valde också att äta lunch hemma isället för i skolan, för maten hemma är godare! :) Nu så ska jag fortsätta att kolla på Grey´s Anatomy och sen ska jag kanske fixa lite på bloggen. Hej då :D
Har lite snålt med bilder nu, men samtidigt orkar jag inte gå ut och fota. Inte idag i alla fall :)

(kopiering förbjuden!)

I skolan nu...

Hej, just nu är jag i skolan, här händer det inget speciellt. Det här blev ett jättekort inlägg, men jag har inte tid att blogga mera. Lovar att blogga mera när jag kommer hem. Hej då :D

(kopiering förbjuden!)

Min skoldag

Hejsan! Nu är jag hemma igen, ska berätta lite om dagen i skolan nu. På bilden som vi hade andra lektionen så skulle vi göra något huvud av lera (låter kanske lite konstigt), som vi sen nästa vecka ska måla som vi vill. Sen hade vi dom valiga lektionerna som matte och svenska. Efter det så hade vi idrott sista lektionen där vi spelade doppboll, och man skulle slå ner andra lagets koner. Gick bra för vårat lag, vi vann alla matcher och jag kasta ner 2 koner :) Hoppas det var lite intressant i alla fall, hej då :)
En bild som jag tog nu på sportlovet :)

(kopiering förbjuden!)

Ska snart iväg

Hej, nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Om ungefär en halvtimme så ska jag iväg och äta middag hos min mormor, men sen när jag kommer hem lovar jag att skriva mera.
P.S. Igår hade jag besökarrekord igen nu var det 56 :D
Hej då, ses lite senare! :)

(kopiering förbjuden!)


Veckans bild

Hej nu kommer veckans bild, hoppas ni tycker bilden är fin! :D

(kopierig förbjuden!)

Dag 13 - Mitt drömbröllop

Jag vet faktiskt inte hur mitt drömbröllop skulle se ut. Inte för stort men inte för litet heller. Men självklart så vill jag ha en jättefin klänning på mig och fin frisyr, men annars vet jag faktiskt inte :)
En gammal bild

(kopiering förbjuden!)


Nattbilder

Hej, jag hade helt glömt bort att visa er nattbilderna som jag tog i fredags. Dom är tagna vid hamnen i Helsingborg.
Danmark på andra sidan vattnet, och sen bilder på lägenheter vid hamnen

(kopiering förbjuden!)


Tack för att ni tar er tiden...

...och läser min blogg! :D Jag blir så glad av alla snälla kommentarerna jag får! :) Igår så fick jag 6 nya premunanter på bloglovin, och så hade jag besökarrekord, 52 unika och 218 sidvisningar! Tack allihoppa, fortsätt så! :D
En till karamellfärg bild :)

(kopiering förbjuden!)


Rött vatten

Hej, nu är jag hemma från skolan. Idag så var det en ganska kort och lugn dag. Dagen började med att vi kolla på ett teateruppträdande från friends och sen hade vi bara 3 lektioner till och sen slutade vi. Nu när jag kom hem så fotade jag vatten med röd karamellfärg i och vissa blev väldigt fina. Ï kväll så har jag fotboll, men jag kommer inte ha tid att blogga efter så jag bloggar innan istället :)
Hej då ses senare! :D
Här är en av dom bilderna jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Dag 12 - En bild på ett ställe jag vart på

Här är en bild från när jag var i Grekland sommarlovet 2010 :D

(kopiering förbjuden!)


Följ mig på bloglovin

Gillar du min blogg? Då kan du följa mig på bloglovin! :D

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1495103/summershadow?claim=9f6sx8ehuun">Följ min blogg med bloglovin</a>

Nu: Solsidan

Nu blir det Solsidan och godis till det! :)
Bildkälla

Fixar på bloggen

Hej, just nu håller på att fixa lite på bloggen därför kan det se lite konstigt ut ibland. Men jag råkade göra något så att bloglovin, premunanter, senaste inlägg och lite till annat försvann. Jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det.
Sen undrar jag om någon vet hur man gör så att texten unger kategorier flyttas ut (åt vänster), för nu har den flyttats in lite??
Någon som kan/vill hjälpa mig eller har något tips om vad jag ska göra?? :)
Tack i förhand! :)

Allt är fixat nu :D

Fiskarna jag köpte idag

Hej, nu kommer det lite bilder på fiskarna som jag köpte idag. 5 stycken platy blev det, 4 honor och 1 hane. Jag släppte också ut mitt yngel för första gången. Har varit i den där barnkammaren i en månad nu, men det har växt på sig nu. Nu är det så pass stor att den inte kan bli uppäten av dom andra. Hej då! :D
Dom stora är dom nya som jag köpte idag och den lilla är ynglet som jag släppte ut idag. Bilderna är inte så jättebra, men det är svårt att fota fiskar för dom rör sig hela tiden och jag kan inte ha blixt för då blir det konsigt m.m.

    

    
(kopiering förbjuden!)


Dag 11 - En bild på något husdjur du haft

Hej! Egentligen ville jag lägga upp en bild på min kanin som jag hade när jag var liten. Men jag har inga bilder på honnom. Men här kommer en bild på min hamster Elsa som dog 13 september 2010.
Tagen samma morgon hon dog

(kopiering förbjuden!)


God morgon!

Hej. Jag vaknade för inte så länge sedan och ska snart göra i ordning mig och äta frukost. Idag så har jag inte bestämt något men det är några saker som jag vill ha gjorda innan dagen är slut.

• Träna till Spanska provet
• Köpa nya fiskar till mitt akvarium
• Städa rummet
• Fota mera karamellfärg

En bild som jag tog i fredags


(kopiering förbjuden!)


Dag 10 - Mina favorit böcker

Oj då! Igår så glömde jag 30 dagar grejen, men då får jag göra det nu istället.

Det här är mina favorit böcker:
• Om jag kunde drömma
• När jag hör din röst
• Ljudet av ditt hjärta
• Så länge vi båda andas
• Boktjuven
• Förföljaren

Twilight böckerna

                                                       Bildkälla
Boktjuven och förföljaren

                       Bildkälla                                                  Bildkälla

Äntligen hemma :)

Hej hej! :) Nu är jag äntligen hemma efter en lång resa... okej så lång kanske den inte var men i alla fall 4 timmar satt jag på tåget. Det är skönt att vara hemma igen, men jag hade det jättebra hos pappa som vanligt :) Filmen som vi kollade på igår var bra, lite otäckt ibland men annars så var det en bra film. Sen igår innan bion började så köpte jag en shorta på Bik Bok. Jag blev jätteglad när jag såg den, för att jag har letat efter en sån shorta ett tag. Just det, sen innan bion så tog jag också några fina bilder vid hamnen i Helsingborg som jag kommer visa lite senare. Hej då, nu så ska jag äta mat (jag är jättehungrig).

Så här ser shortan ut som jag köpte på BikBok, inte världens bästa bild, men hoppas det duger för tillfälligt (haha det ser ut som att jag har lampan i huvudet) :)

På tåget nu...

Hej nu sitter jag på tåget och har ungefär åkt hälften av resan. Har inte så mycket att skriva om men jag bloggar mera när jag kommer hem. Hej då! :)

Åker hem idag

Hej! Idag så kommer jag åka hem till Stockholm. Tåget kommer att gå vid 10 och sen är jag framme mellan 13 - 14 och sen när jag kommer hem lovar jag att blogga igen. Hinner tyvärr inte blogga mera nu, måste packa m.m. Hej då ses senare! :)
Här kommer en bild som jag tog igår när jag var ute och fotade :)

(kopiering förbjuden!)

Sanctum

Hej, nu är vi inne i Helsingborg och ska snart hitta på Sanctum på bio :D Hej då, skriver mera i morgon :)

Bildkälla

Ut och fotar nu

Hej, om någon timme så ska vi åka härifrån, på väg till helsingborg. Har inget att göra nu, slappar bara framför daton, så ska jag nog gå ut och fota lite även om det inte är världens bästa foto väder :) Bloggar inte så mycket mera idag. Men kanske lägger upp en inlägg ikväll. Hej då! :D
Har tyvärr inga andra bilder att visa just nu :/

(kopiering förbjuden!)

Veckans bild

Hej nu var det ett tag sen jag la upp veckans bild. Men här kommer den :)

(kopiering förbjuden!)


Ikväll blir det bio

Hej, idag så är det den sista dagen jag är är hos pappa. Imorgon åker jag hem igen. Idag så är det inget inbokat på dagen, men i kväll så ska jag och pappa åka och fota en stad när det är mörkt. Efter det så kommer vi åka och kolla på bio i Helsingborg. Vi kommer att se filmen Sanctum, den verkar vara jättebra! :) Har inte tid att blogga mera för nu ska jag kolla på skidor! Hej då :)
Ännu en bild :P

(kopiering förbjuden!)

Dag 9 - Vad jag åt idag

Till frukost åt jag:
Yoghurt men nötter i

Till lunch åt jag:
Broccolisoppa

Till mellis åt jag:
Våfflor

Till middag åt jag:
Korvstoganof med pasta

Det här åt jag på Fridays för ett tag sedan, och det var så himla gott. Har bara ätit det 2 gånger, men vill äta det igen :)

Tack alla! :)

Hej, nu är jag hemma igen. Vofflorna var jättegoda! :) Tack till alla er som röstade på mig i tävligen, nu får jag bara vänta och se hur det går! :) Om ni inte har röstat än så kan ni göra det här: http://baraminsmak.blogg.se/2011/march/rosta-pa-er-favorit-bild-i-foto-tavlingen.html#comment
Här kommer ännu en bild som jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Till farmor nu

Hej, snart så ska jag till farmor med familjen. Vi ska äta vofflor där, och det var jättelänge sen jag åt det, så det ska bli jättegott! :) Hinner inte skriva mera, men jag bloggar mera när jag kommer hem. Hej då :)
Här kommer en bild som jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)


God morgon allihoppa! :)

Hejsan, vaknade för ungefär en timme sendan men jag är fortfarande lite trött. När jag vaknade i morse så kände jag vilken träningsverk och fått sen igår på gymet. Har mest träningsverk i armarna men också lite i magen. Idag så hade jag tänkt att jag skulle hitta på att fota något här inomhus. Jag hade tänkt att fota karamellfärg och vatten. Jag lovar att lägga upp dom bilderna idag eller i morgon, hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Rösta på mig! :)

Snälla rösta på mig i den här tävligen. Klicka på länken och skriv sedan en kommentar och säg att du röstar på bild nummer 2! :) Skulle bli jätteglad om ni gjorde det! :D

http://baraminsmak.blogg.se/2011/march/rosta-pa-er-favorit-bild-i-foto-tavlingen.html#comment

Jag tävlar med den här bilden!

(kopiering förbjuden!)


Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! :)Redan nu så kan ni anmäla er till veckans blogg. Skriv i det här inlägget att du är med. Vinnaren lottas ut nästa vecka :)


Det bästa citatet

Det här citatet är en av dom bästa jag hört. Jag hörde det första gången i filmen Remember me.

Whatever you do in lift will be insignificant, but it´s very important that you do it, because nobody else will.

(kopiering förbjuden)

Vad jag ska fota inomhus?

Hej, i morse så vaknade jag vid 10.30. Jag gick upp och duschade och efter det så åt jag frukost. Sen när jag var färdig ordninggjord så gick jag in på daton för att blogga. Men då var det något fel på blogg.se ända tills vi skulle iväg till gymet så därför blev inlägget så sent. Det är fortfarande jättemolnigt ute, och solen har inte syns till sen vi kom. Därför har jag inte gått ut och fotat heller. Men jag hade tänkt att jag skulle hitta på något här inne istället. Har ni något förslag på vad jag kan fota innomhus?? En bild från Remember me :)

Bildkälla

Dag 8 - En bild på mig när jag var liten

Här kommer det en bild på mig när jag var liten :)

(kopiering förbjuden!)


Nu: Remember me

Hej, nu så ska hela familjen kolla på filmen Remember me. Jag har redan sett, men det ska bli kul att kolla på den igen. Första gånge jag såg den var när jag hade tjejmiddag Nu är det 3:de gången jag ser den och jag gillar fortfarande jättemycket. Har ni sett den??

Bildkälla

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om jag fick 1 miljon så skulle jag nog köpa allt det jag vill ha och behöver, som t.ex kläder, filmer, ny mobil och en massa andra saker. Men jag skulle också ha sparat det mästa till framtiden. Det kanske är lite onödigt att slösa bort alla pengarna på en gång. För dom sakerna jag skulle köpa kanske jag inte skulle ha andvändning för när jag blir äldre ändå.
http://www.dexion.org/wp-content/uploads/pengar.jpg
Bildkälla

Förlåt :/

Hej, förlåt för att uppdateringen inte är den bästa just nu, men jag har fullt upp med olika saker just nu. I morse så vaknade jag vid 10.00 - 10.30, och så åt jag frukost och sen var jag tvungen att följa med pappa till biblioteket för att hämta några tavlor. Men sen när jag kom hem så gjorde jag lite läxor, så därför hade jag inte tid att blogga förrän nu. Om ungefär en timme så ska jag, min syster och pappa till gymet och träna lite. Det är typ en av dom första gångerna jag går på ett gym, annars har jag fotbollen, och sen så är det åldersgräns också. Jag klommer nog mest springa på löpband, för det är det jag tycker mest om, men jag får se. Glöm inte att anmäla er till veckans blogg! Vinnaren lottas ut i kväll!! :) Klicka här för att komma till tävligen:
http://www.summershadow.blogg.se/2011/february/veckans-blogg-2.html#comment
Ska nog köra plankan där också, för det är jag jättebra på. Jag vinner varje gång jag tävlar med andra :)

Bildkälla

RSS 2.0