Baksmällan 2

Hej allihopa! Idag efter skolan så åkte jag in till stan och mötte upp min syster och hennes pojkvän. Vi gick runt och kollade i affärer och sen gick vi och kollade på Baksmällan 2 på bio! Den var väldigt bra och rolig, så rekomenderar den om ni sett den första. Nu måste jag packa för i morgon efter skolan ska jag åka till pappa, hej då! :D

                                     Bildkälla

Veckans bild!

Hej! Eftersom det är en lång dag i skolan idag så blir det ett tidsinställt inlägg. Här kommer veckans bild, hade lite svårt att hitta någon fin, men det här gillade jag :) Vad tycker ni? :)

(kopiering förbjuden!)


Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! Grattis till dig! :D

Vann du inte, eller vill du ha chansen att vinna igen? Redan nu kan du anmäla dig till veckans blogg! Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med. Så fler gånger du skriver "jag är med" så större chans är det att du vinner! Vinnaren lottas ut nästa vecka! Lycka till! :D


Förkyld :(

Hej, idag har det varit en bra dag förutom att jag är så himla förkyld. Men som tur är så är det ingen träning idag för vi ska ha fotografering med laget. Men det är inte så kul att vara förkyld när man ska fotograferas, men det går nog bra ändå. Ska äta lite mat och sen ska jag sätta på min fotbolls kläder. Sen ikväll kommer veckans blogg upp, som jag helt har glömt bort. Förlåt för det!
Vi ses! :)

(kopiering förbjuden!)

Bloggen fyller 2 år!

Hej allihopa!
Exakt för 2 år sedan så skrev jag mitt allra första inlägg här på bloggen. På 2 år har jag skrivit 940 inlägg :D Jag har kollat tillbaka i arkivet och läst inlägg som jag skrev då. Det är kul att se hur bloggen har utvecklas, och då hade jag en hel del stavfel. Kolla gärna tillbaka du med! Jag vill gärna att min blogg ska förbättras, men då behöver jag eran hjälp.
Kommentera och säg vad jag kan förbättra på bloggen! :D
Till det här inlägg kommer en bild som jag är väldigt nöjd med :D


(kopiering förbjuden!)

Bilder från Gröna Lund 2011

Här kommer några bilder från igår när jag var på Gröna Lund! Vi hade sjukt roligt, det måste göras om! :) Det här bilderna är dock inte tagna med min system kamera. Tog inte så många bilder, så det bästa blev inte så bra :/

Selma och Sofie :)
    
     Filip, Lukas och Danne :)

Extream
    
     Slänggungan

En till bild på Selma och Sofie, så söta! :)
    
     En bild från skrattkammaren :)


Regn

Hejsan! :)
Idag så är det väldigt dåligt väder ute, vilket är bra. För idag så måste jag göra läxor nästan hela dagen, ja eller iallafall tills jag är färdig. Bilderna från Gröna Lund kommer upp lite senare för jag måste hitta överföringssladden ;)

(kopiering förbjuden!)


Gårdagens inköp :)

Hej nu är jag på Gröna Lund och åker en massa karuseller och har väldigt roligt! :D Det här var det som jag köpte igår när jag var i Centrum :)
Topp: H&M, 49.50 kr

Nagellack: H&M, 2 för 1, 39.50 kr

(kopiering förbjuden!)


Gröna Lund! :D

Hej allihopa! :D
Idag så ska jag till Gröna Lund med Sofie, Selma, Danne, Filip och Lukas! Vi ska mötas 10.30 och så tar vi tåget in till stan :) Det ska bli så himla roligt! :D Kommer inte kunna blogga, men har gjort ett tidsinställt inlägg, så kika in vid 14 tiden! :) Vi ses ikväll, hej då! :D
En bild som jag tog igår :)

(kopiering förbjuden!)

Fredag!

Hej! Nu är det äntligen fredag. Idag så har det varit en bra dag i skolan förutom att jag har haft lite ont i halsen, men det gick över efter halv dagen men då blev jag förkyld istället och fick jätteont i huvudet! Men jag fick en huvudvärkstablett av Selma (en kompis), men det tog ett tag innan det hjälpte. Men nu mår jag bra igen! :)
Efter skolan så gick jag ner till Centrum och köpte en röd bikini som jag gillar jättemycket! När klockan är fem ska jag ner dit igen och köpa en tröja som jag inte hade pengar till tidigare. Ha det så bra! :D
Så här ser bikinin ut som jag köpte. Den är från H&M, 79 kr per del :)

(kopiering förbjuden!)

Trött...

Hejsan! :)
I morse gick jag upp klockan 4 för jag skulle iväg på fågelskådning med klassen. Det var väldigt tråkigt att vara där för det hände nästan ingenting. Vi kom tillbaka ungefär vid halv tio, och då gick jag hem och hämtade pengar sen gick jag ner till centrum för att möta upp några kompisar. Vi åt mat där och gick runt i affärer. Jag la undan en bikini som jag ska köpa i morgon :) Sen kom jag hem vid 13, och då skulle jag börja göra läxor, men jag somnade bokstavligt i boken. Så jag sov ett tag, sen var jag tvungen att fortsätta.
Ikväll så har jag träning, men kommer inte gå på den för jag har fått jätteont i halsen, så jag får väl göra lite läxor istället :/

(kopiering förbjuden!)

Veckans citat

Nu och kommer vecknas citat, förlåt för att jag inte har lagt upp det på ett tag men har inte riktigt haft tid :) Gillar ni citatet?

"En vän är den som vet allt om dig och ändå fortfarande tycker om dig."

(kopiering förbjuden!)

Bra/dålig dag

Hej! Min dag var bra ända tills sista lektionen. Jag tappade bort tiden i slutet av lektionen, så när lektionen var slut så hade jag inte plockat undan allt så jag missade min buss. Så jag fick ta en annan buss och gå sista biten, och då började det ösregna, så när jag kom hem var jag genomblöt, så det var inte så kul. Men nu är jag torr. Lite senare så ska jag iväg för jag ska ha brännboll och grill kväll med mitt fotbollslag. Vet inte hur länge det kommer hålla på så jag kan inte garantera att jag bloggar mera idag.
Men i morgon kommer jag blogga för då är jag ledig nästan hela dagen för vi har fågelskådning på morgonen, och sen vid 9-10 så sluta vi :)
Hej då! :D En bild från idag

(kopiering förbjuden!)

Hungrig!

Hejsan! Har inget att berätta om min dag förutom att den var bra. Nu är jag jättehungrig så ska börja laga mat. Är nämligen ensam hemma så får göra maten själv. Ska även försöka göra lite läxor fastän jag är trött. Vi ses kanske senare! :)
En bild som jag tog i helgen :)

(kopiering förbjuden!)


Veckans bild!

Här kommer veckans bild! Visste inte vilken jag skulle ta så det blev den här!
Vad tycker ni? Kommentera! :D

(kopiering förbjuden!)

Fotbollen gör mig glad/knäpp :D

Hej allihopa! :D Idag på träningen så gick det jättebra för mig (okej kanske inte så bra, men gjorde 2 mål)! :) Vi hade inte träning från 17 - 20 som jag sa utan det var som vanligt :)
Jag ska försöka att inte skriva för mycket här på bloggen som jag har gjort till mina kompisar på facebook :) Eftersom det gick så bra för mig idag (eller jag tyckte det iallafall) så när jag kom hem så blev jag lite knäpp. Jag blir så glad efter jag har tränat så jag sjunger mycket, och jag dansar och hoppar runt i hela huset. Sen efter jag hade duschat så var jag tvungen att lugna ner mig så jag gick in på facebook och chattade men ganska så många. Stackars Yar, jag skrev nästan en hel roman till henne, haha :D Så brukar jag inte bete mig i vanliga fall (de vet ni som känner mig) Egentligen är jag en ganska lugn person, men fotbollen gör mig så glad :D
Måste sluta skriva nu, vi ses! :D

(kopiering förbjuden!)

Helt vanlig dag

Hej! som rubriken säger så har det varit en helt vanlig dag. Har varit i skolan som vanligt, men "vanliga" människor, haha ganska vanliga människor :D Idag så har jag fotboll som vanligt vid 17 men den enda skilnaden är att vi kommer ha ett spelarmöte så blir kvar där till 20. Så hinner inte blogga mera idag för jag har läxor att göra, dock inte så mycket, men ändå :) Vi ses! :D

(kopiering förbjuden!)

TÄVLING! :D

Hej, jag är med i en tävling på den HÄR underbara bloggen! Klicka HÄR för att komma direkt till inlägget :) Jag tävlar om ett flexibelt kamerastativ som jag verkligen behöver och vill ha!! :D Den här tävligen sammarbetar med http://johanpixels.se/webbshop :)
Det här är den bilden jag tävlar med! Temat är vårtecken :)

(kopiering förbjuden!)

Att göra lista - söndag


18 grader ute!

Hej allihopa! Idag så är det hur vamt som helst ute! Det är redan 18 grader och solen skiner. Idag så ska jag bara ta det lungt och jag kommer nog sola i någon timme. Nu ska jag äta frukost, vi ses! :)
Kommentera gärna och säg vad ni tycker om det nya designen! :D

(kopiering förbjuden!)

Ny design + header!

Hej allihopa! Vad skönt att det inte blev jordens undergång, för då hade ni inte fått se den nya designen som jag gjort!
Vad tycker ni? Snälla kommentera och säga vad ni tycker? Vad var finast, före eller efter? :D
Före:

Efter:

(kopiering förbjuden!)


Olika blommor :)

Hej! Här kommer några bilder som jag tog idag i en och samma trädgård :D
Vad tycker ni? Kommentera! :D


    


(kopiering förbjuden!)


Ny matchtröja! :D

Hej! Idag på matchen gick det inte så bra, vi med 0-1. Vi spelade bra till en början men sen vet jag inte vad som hände. Sen blev det bara sämre och sämre och sen fick dom in ett tur mål :/ Men nästa gångska vi "slå" dem! :) Nu ska jag iväg för jag ska fotografera! Ses senare! :)
Här är bilder på det nya matchtröjan som vi fick idag :D
Framsidan:

Baksidan:

(kopiering förbjuden!)


God morgon!

God morgon allihopa! Jag ska iväg på fotbollsmatch om en timme, men skriver lite kort innan dess. Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det blir nog lite allt möjligt. Men vi ses efter matchen! :D Vad ska ni göra idag?
Här är en av bilderna som jag tog igår :)

(kopiering förbjuden!)

Varmt ute!

Hej!
Idag så har jag haft en väldigt bra dag i skolan. Har inte haft så jobbiga lektioner och har haft väldigt roligt. Nu är det hur fint väder som helst, så jag hade tänkt att gå ut och fotografera lite (bilderna kommer ni få sen lite senare).
Nu är det äntligen helg! Jag har varit trött hela veckan så det skulle vara skönt att bara få sova ut, men imorgon så ska jag spela en match som är på morgonen och måste gå upp vid åtta.
Har inget inplanerat i helgen så jag får se vad jag göra.
Vad ska ni göra i helgen? :)
Hade ingen annan, så det fick bli en gammal bild :)

(kopiering förbjuden!)

Tävling - vårtecken

Hej allihopa! :) Jag är med och tävlar HÄR, jag tävlar om att vinna ett bordsstativ. Tävlingen sammarbetar med http://www.johanpixels.se/webbshop. Temat är vårtecken! Här är den bilden jag tävlar med :)
P.S gå gärna in på hennes blogg, hon tar jättefina bilder, klicka bara på bilden så kommer ni dit! :D

(kopiering förbjuden!)

Grey´s Anatomy :D

Hej allihopa! Idag så har jag varit väldigt trött för det blev sent igår. Idag så har det hänt en hel del roliga saker och  jag har skrattat väldigt mycket. Har så roliga kompisar och lärare :) Har träning lite senare ikväll men innan dess så ska jag bara ta det lungt. Nu ska jag kolla lite på Grey´s Anatomy, ses! :D

(kopiering förbjuden!)

Gårdagens inköp

Den här linnet köpte jag igår när jag var i centrum med Yar :)
Köpt på H&M för 69 kr :)

(kopiering förbjuden!)

Bilder från idag!

Här kommer några bilder från idag när jag och Yar var med varandra. Enjoy! :D Om ni vill se flera bilder kan ni kolla på Yar´s blogg, klicka bara HÄR! Hon har flera bilder än mig! :D

Yar i bebis gungan :)
    
     Hmm... ja lite äcklig bild kanske :)

Finaste Yar <3
    
     Jag och Yar´s skor :)
     (kopiering förbjuden!)


Hej allihopa! Idag så slutade jag 11.40, s...

Hej allihopa! Idag så slutade jag 11.40, så jag och Yar gick ner till centrum för att äta där istället för i skolan. Just nu har vi inget att göra så vi sitter på gungor i en lekpark, jag skriver inlägg och Yar leker med en mask och snackar med den. Nu ska vi gå och kolla i affärer. Kommer kanske inte hinna blogga så mycket för jag har fotboll i kväll och läxor att göra, ses!:)


Regn

Hej allihopa! Idag så har skoldagen varit lång. Men idag så var det första gången på länge som jag inte tyckte att det var jobbigt att gå från 8 till 16. Har haft roligt, förutom att många av mina kompisar var tvungna att gå hem för att de mådde dåligt. Men de skulle förmodligen komma i morgon! :D Idag så har det regnat och blåst ganska mycket, men det gör inget tycker jag. Det är skönt när det regnar (dock inte om man blir genom blöt). Sista lektionen så hade vi idrott, men som tur var regnade det inte så mycket. Vi spelade frisbi, och det gick ganska bra, men det var bara lite svårt bara. Hej då! :)

(kopiering förbjuden!)


Vecknas bild

Här är veckans bild! Vad tycker ni? Kommentera! :D

(kopiering förbjuden!)

Det jag köpte igår

Hej allihopa! :) Kom hem från fotbollen för mer än en timme sen och har hunnit duscha sen dess. På fotboll gick det sådär, men får hoppas att det går bättre nästa gång. Tidigare idag så var jag i skolan som vanligt och där hände det inget speciellt. Nu ska jag träna till ett spanska prov. Hej då! :D
Nu så ska ni äntligen få se en bild på det jag köte igår :)

(kopiering förbjuden!)

Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma till veckans blogg! Grattis till dig! :D

Vann du inte, eller vill du ha chansen att vinna igen? Redan nu kan du anmäla er till veckans blogg! Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med. Så fler gånger du skriver "jag är med" så större chans är det att du vinner, men långa spam kommentarer tas bort. Vinnaren lottas ut nästa vecka, lycka till! :D

Min dag

Hej! Tidigare idag så var jag och shoppade :) Det jag köpte var: t-shirt, vita coverse, benskydd, sport bh och tuggummi :) Detta kommer jag visa bild på i morgon. Sen när jag kom hem så pluggade jag lite.
Nu ska jag gå och lägga mig. God natt! :D
Här är en bild som jag tog idag, vad tycker ni? Kommentera! :D

(kopiering förbjuden!)

Tävling - din favoritbild

Hej allihopa! Jag är med och tävlar i den HÄR bloggen. Tävlingen samarbetar med tvspelsweb. Det filtret jag tävlar om och vill ha finns HÄR. Det är den här bilden jag tävlar med, temat är din favorit bild.

Mitt motivering:
Jag vill vinna för att jag har aldrig vunnit tidigare och jag behöver och vill verligen ha ett filter. Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann! :D Jag valde den här bilden för att det hade precis blivit varmt ute och alla blommorna började komma fram. Jag valde också den här bilden för jag gillar den suddiga bakgrunden där man ser ett rött hus, och det påminner mig om hur det är ute på landet :D

God morgon!

God morgon allihopa! Idag så ska jag åka iväg till Skärholmen för jag har en hel del saker jag måste köpa. Vi kommer åka om ungefär en halvtimme så vi är där när de öppnar, för senare idag så måste jag göra läxor.
Nu ska jag äta frukost, ses senare! :D

(kopiering förbjuden!)

Kvälls inlägg

Hej allihopa! Idag så har jag haft det väldigt bra. Filmen I Am Number Four som jag kollade på bio var jättebra! Spännande med emellanåt lite rolig.
Har ni sett den?
Alldeles nyss kollade jag på Eurovision Song Contest, men tröttande efter Eric Saade hade sjungit, men ska kolla sen på omröstningen. Hej då, vi ses i morgon! :D

(kopiering förbjuden!)


Dålig uppdatering...

Hej! Förlåt för att jag inte boggat så mycket idag. Men i morse så hade jag match och sen tog det ett tag innan jag kom hem. Matchen som var i morse så förlorade vi med 3-0, riktigt surt. Men vi spelade ändå väldigt bra, det var mest turmål tycker jag. Lite senare så ska jag kolla på bio men två kompisar. Vi ska kolla på I am number four, den verkar vara väldigt bra. Blir kanske något mobil inlägg senare, men får se :) Ha det bra! :D

(kopiering förbjuden!)

Vilken är finast?

Hej, är är två bilder. Den ena har jag tagit med solglasögon och den andra utan, om ni förstår vad jag menar :)
Vilken tycker ni är finast? :D(tacksam för svar)



(kopiering förbjuden!)

Fredag den trettonde

Hej! Idag så har det varit en rolig dag, inte så många lektioner och har varit med underbara människor! :D Fastän det är fredag den trettonde. Har ni haft otur? Efter skolan åkte jag, Sofie, Yar och Selma ner till centrum och åt på MacDonald´s. Sen satt vi där och pratade, sen efter mer än en timme så tog jag bussen hem.
Snart så ska jag in till stan för vi ska äta på resurang med några andra, och kommer vara borta en liten stund.
Blir ett tidsinställt inlägg senare, hejdå :D
Nu är jag sugen på godis! Känns som evigheter jag åt det (dock var det inte det)

(kopiering förbjuden!)


Jobbigt...

Hej, nu är jag hemma från träningen. Det var inte så jobbigt undertiden vi sprang, men efteråt när vi gjort klart de 40 upphoppen så kände jag hur trött jag var, och då skulle jag cykla hem. När jag kom hem var jag helt slut (för er som inte vet så har jag ganska dålig kondis därför blir jag så trött). Men just nu känns det väldigt skönt att ha det gjort :) Ses i morgon! :D
En bild som jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Fint med blommor i träden

Hej! Anledningen varför jag inte hade tid att blogga igår var att jag hade läxor att göra. Idag i skolan så har det varit som vanligt höll jag på att säga. Men det har iallafall varit bra, men annorlunda. Sak samma, nämner ända inte det här. Senare idag så ska jag på träning (ska springa 3 km), men innan dess ska jag göra lite läxor. Hoppas ni har haft en bra dag, ses! :)

(kopiering förbjuden!)

Sorry...

Har verkligen inte tid att blogga tyvärr, ses i morgon! :)
Ful bild, men hade ingen annan :/

(kopiering förbjuden!)

Hej allihopa! Just nu så är jag nere i cen...

Hej allihopa! Just nu så är jag nere i centrum med Yar. Vi sitter på MacDonald's och snackar. Vet inte vad vi ska göra sen. Men sen när jag kommer hem bloggar jag mer. Hej då:)


God morgon! :D

God morgon allihopa! Idag är jag mycket piggare än vad jag var igår. I natt sov jag nästan 9 timmar :D Dock är jag lite morgon trött. Idag är det skola som vanligt, börjar 08.20. Ikväll så ska jag på Culturcafé i skolan, som börjar 18.30 så jag kommer missa träningen :( Men jag har träning igen i morgon :)
Vi ses när jag kommit hem från skolan! :)

(kopiering förbjuden!)

Trött tjej...

Hej! Idag så har det varit den längsta dagen på länge! I natt sov jag bara 7 timmar och jag hade behövt sova mer för nu är jag helt slut! Gick i skolan från 8 till 16 och sista lektionen hade vi intervallträning på idrotten. Sen efter skolan så åkte jag in till stan med familjen. Där åt vi på Taco Bar, det var hur gott  som helst! Nu har jag äntligen kommit hem. Det ända jag vill göra nu är att sova, men måste göra några saker först. Vi ses! :)

(kopiering förbjuden!)

Veckans bild!

Här kommer veckans bild! Vad tycker ni? Kommentera! :D

(kopiering förbjuden!)

Blogg.se...

Hej allihopa! Jag vet att jag inte har bloggat på hela dagen idag, men det beror på att jag inte kunde publicera några inlägg. Som ni kanske vet så syntes inga inlägg på bloggens framsida. Men sen fick jag ett meddelande av administratören där det stod hur jag skulle göra, och nu funkar det! Jag är ibland ganska oteknisk och jag var lite (jätte) orolig ett tag :/ Haha, nu bara skrattar jag åt att jag inte kom på det själv.
Så här har min dag sett ut:
Dagen i skolan har varit exakt som vanligt, förutom att det har varit hur varmt och skönt som helst! Gick i shorts i t-shirt hela dagen. Sen när jag kom hem så gjorde jag iordning mig på en gång för jag skulle på fotboll, och var tvungen att åka hemifrån vid fyra. Fotbollen var väldigt rolig (som vanligt!) och har inte så mycket mer att berätta om det. Nu ikväll så har jag kollat på Total blackout som är grymt roligt att titta på. Jag skrattade hur mycket som helst! :D Rekomenderar det! :D Hej då, vi ses i morgon! :D
Det här är en bild som jag tog igår. Ganska fin faktiskt :)

(kopiering förbjuden!)

Vinnaren av veckans blogg!

Klicka på bilden för att komma til veckans blogg!

Vann du inte, eller vill du ha chansen igen att vinna? Redan nu kan vi anmäla er till veckans blogg! Skriv en kommentar i det här inlägget att du är med, vinnaren lottas ut nästa vecka, lycka till! :D


Är med och tävlar...

Hej! Jag skulle bara berätta att jag tävlar om att bli veckans blogg HÄR. Var med du också! Om du klickar HÄR kommer du direkt till tävligen! :D

Idag så har jag solat ganska så mycket, och det har varit hur skönt som helst. Men efter någon timme så kom jag på att jag måste sola andra sidan också men då hade klockan blivit så mycket så det blev lite mindre på ryggen. Så nästa gång får jag bara sola ryggen. Nu ska jag göra lite läxor som jag inte gjort tidigare.
Hej då! :D
Här är en av bilderna som jag tog idag, är ganska nöjd :) Vad tycker ni? :)

(kopiering förbjuden!)

Jag tävlar om ett väggord...

Jag tävlar om ett väggord från textarna.se hos Isabella! Var med och tävla du också, klicka HÄR för att komma direkt till tävligen! Även om ni inte vill vara med och tävla så kan ni gå in och kolla på hennes blogg. Det är underbra, hon skriver bra och tar väldigt fina bilder! :D
                                      Så här ser väggordet ut! :D
                          Two Hearts  One Love   500x100mm
                                                Bildkälla

Solig och varmt ute

Hej allihopa! Idag är det hur fint väder som helst ute. Så jag ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Idag ska jag bara vara hemma. Jag ska göra lite läxor, sola och sen så hade jag tänkt att säda mitt rum. Ses senare! :D
Vad ska ni göra idag? :)

(kopiering förbjuden!)

Danny Saucedo!

Hej allihopa! Idag efter matchen så gick jag ner till centrum för att möta upp min kompis för vi skulle se när Danny uppträde på scenen. Vi stod längst fram med 2 andra kompisar. Han sjöng ungefär 4 låtar och jag tog självklart en massa fina bilder!
Sen efteråt blev det världens kö till att få träffa honom och be om autograf. Men tillslut kom vi fram, men eftersom det var så många som ville träffa honom och det blev ont om tid så sa de att man inte fick ta bild med honom, krama honom eller be om fler än en autograf, så det var lite dåligt :/ Sen när jag kom fram så frågade han vad jag hette och sen skrev han autograf. Men sen frågade jag om jag fick en kram och då sa han ja, men vakten stoppade mig halvvägs så det blev en halv kram som Danny sa. Men det var sjukt kul att träffa honom, han är så snäll! :D Här kommer några bilder, enoy! :D

    

    

(kopiering förbjuden!)


Oavgjort

Hej nu är jag hemma från matchen. Det gick väldigt bra för oss idag. De laget vi mötte har vi förlorat mot alla tidigare gånger. Men idag så slutade matchen med 2-2. Det var en väldigt jämt match, efter första halvlek stod det 1-1, och sen i andra halvlek blev det 2-2. Nu ska jag ner till centrum och möta en kompis.
Hej då, ses senare! :D               Gammal bild

(kopiering förbjuden!)

Match mot Järla IF FK

God morgon! Idag fick jag gå upp tidigt, för snart så ska jag åka iväg för jag sa spela match mot Järla IF FK :) Bloggar mera när jag kommer hem och säger hur det gick. Hej då, ses då! :D

(kopiering förbjuden!)


Myskväll

Hejsan! Nu ikväll så ska jag bara ta det lungt och titta på TV. I morgon så ska jag upp vid 06.30 för jag ska spela match som börjar vid 10, och det tar ett tag att ta sig dit där vi spela. Jag kommer vara tvungen att gå och lägga mig efter Talang så jag orkar med att spela matchen i morgon. Men sen efter matchen ska jag träffa kompisar så vet inte om jag hinner blogga så mycket.
Hej då, vi ses i morgon! :D
Idag så blev det tacos till middag :)

(kopiering förbjuden!)

Sims

Hej, för ungefär 2 timmar sen kom vi hem, och vi har hunnit äta pannkakor och titttat på tv. Men snart så ska vi spela Sims. Nu ska jag inte vara så osocial så kan inte blogga mera just nu, men vi ses sen ikväll! :D

(kopiering förbjuden!)

Orientering

Hej, blir bara ett snabbt inlägg innan jag ska iväg. Idag så är det igen skola, utan vi ska ha orientering istället, så jag kommer komma hem väldigt tidigt idag. Min kompias ska följa med mig hem och så ska vi göra pannkakor till lunch. Hej då, hoppas ni får en bra fredag :D

(kopiering förbjuden!)

Sprungit 3 km idag :)

Hej, nu är jag hemma från träningen. Idag på fysträningen så var vi bara 3 stycken + 2 tränare, det berodde på att ungefär 8 stycken var och städade (de som jag gjorde igår). Det vi gjorde på träningen var att vi sprang i spåret (som är 3 km långt), vi gör det varje vecka för att träna upp våran kondition, vilket är jättebra för jag har inte världens bästa. Men de jobbigaste var när vi skulle göra 40 upphopp efteråt. Man är redan slut i benen och sen ska man göra upphopp. När jag hade 10 kvar vek sig nästan benen och var tvungen att vila lite emellanåt.

I tisdags så sprang jag också 3 km, men då var det på idrotten i skolan. Idag så gick det mycket bättre än i tisdags. Det berodde nog på att idag hade jag riktiga löparskor och så var det fint väder ute. Idag så fick jag tiden 15.30 min och i tisdags fick jag tiden 17.15 min. Så det blir bara bättre och bättre. Jag undrar vilken tid jag kommer ha sen strax innan sommarlovet. Nu ska jag duscha, hejdå :D
En bild som jag tog idag efter skolan :)

(kopiering förbjuden!)

Inget att berätta...

Hej allihopa! Idag i skolan så hade jag SO-prov och jag tror att det gick ganska bra. Har inget speciellt att berätta förutom att min klass är lite konstig ibland på ett mycket positivt sett.
Idag när vi satt och skrev prov så hade det varit släckt hela tiden, men sen tände våran lärare lampan längst fram så att hon skulle se och då frågade hon om skulle tända resten också och då var det blandade svar. Så då sa Leo i klassen att vi skulle rösta genom handuppräckning och då gjorde vi det, men sen när alla hade tagit ner händerna hade ingen räknat, så då sa han att vi skulle göra det igen. Men då sa våran lärare att vi skulle sluta och fortsätta med provet istället. Kanske inte så intressant men hade inget annat att berätta om, haha hej då nu ska jag äta lite innan jag åker till träningen! :D
Har tyvärr lite bildbrist just nu, så det blir en bild från Valborg istället :)

(kopiering förbjuden!)

Läxor att göra

Hej, nu är jag hemma från skolan. Jag har ett prov och en läxa tills i morgon så jag ska plugga till de nu så hinner tyvärr inte blogga mera. Sen lite senare så ska jag iväg för att städa med några andra i mitt fotbollslag. Vi gör det för att samla ihop pengar till lagkassan :) Hej då, bloggar kanske ikväll om jag har tid :)
En bild som jag tog igår :)

(kopiering förbjuden!)

Världen sämsta dag!

Hej. Idag så gick jag i skolan från 8 till 16 så det var en väldigt lång dag. Min dag började med att jag försov mig en halvtimme så jag fick stressa ganska mycket och därför glömde jag min mobil hemma. Men klarade mig igenom hela dagen utan den. Men efter det var allting bra tills sista lektionen. Då hade vi idrott och vi skulle springa 3 km i ösregnet + jag hade bara short, t-shirt och coverse på fötterna. Sen var jag jättehungrig för jag hade inte ätit på mer än 3 timmar. Men orkade springa nästan hela tiden, så fick en hyffsad tid (17.15 min). Det här skulle vi göra för att se hur bra kondition man hade och enligt pappret hade jag dålig. Fast min idrottalätare sa att det var bra iallafall :)
Nu efteråt så mår jag lite dåligt och har ont i magen fastän jag ätit lite, men vill verkligen att det ska gå över snart för om en timme ska vi in till stan och äta på resturang och då vill jag inte må dåligt :/ Nu ska jag plugga, men hörs igen i morgon :) Hoppas du haft en bättre dag än mig iallafall! :)
Den här bilden passar jättebra till hur min dag har varit (bilden är tagen idag)

Svar på tal

Igår så fick jag den här frågan (det stog ingen bloggadress eller e-post :)

Svar:
Tack så mycket! :D Jo det kan jag ha, men jag har inte läst någon bra bok på sistode det är därför det inte blivit av. Men om du kollar på kategorier så ser du att det finna en kategori som heter boktips och där hittar du 2 boktips :) Men jag kan tipsa om gamla böcker jag läst?? :)

Veckans bild

Här kommer vecknas bild. Den här bilden tog jag sista dagen på påsklovet :)

(kopiering förbjuden!)

Min träning

Hej, nu är jag hemma från fotbollsträningen. Idag så gick det ganska bra på träningen. Emellanåt gick det bra och ibland dåligt. På det flästa övningar gick det bra men sen skulle jag + några till som är backar skjuta långbollar till varandra och då gick det inte så bra. När jag skulle skjuta så lutade jag mig för långt bakåt så jag fick ont i ryggen, men sen kom jag på hur jag skulle göra (haha inte så lyckat). Först så sköt och hårda men inte så höga och sen när jag skulle skjuta höga blev dom ganska lösa, så det var lite svårt. Men sen i slutet när vi spelade match så blev det frispark och då sa min tränare att jag skulle lägga den, och då gick det jättebra. Så träning lönar sig! :D
Hoppas ni tycker att det var intressant, hej då! :D
Hm.. det skulle ha varit en fotboll istället, men sak samma ;)
(kopiering förbjuden!)

Motljus

Hej! Nu är jag hemma från skolan. Idag har min dag varit jättebra, hoppas eran också har det. Idag har det inte hänt något speciellt men om ungefär en timme så ska jag på fotboll, men bloggar mer när jag kommer hem. Hej då! :D

(kopiering förbjuden!)

Det jag köpte igår

Hej! Idag så hade jag det lika roligt med Olivia som vi hade det igår. Hon åkte hem vid 17 för både hon och jag hade läxor att göra. Men nu så har jag gjort lite läxor, men ska fortsätta i morgon. Igår när jag och Olivia var nere i centrum så köpte jag en ring från Glitter för 69 kr och en eyeliner på H&M för 29 kr. Eyelinern är jättebra så jag tipsar om den! :)
En bild på det jag köpte :)

(kopiering förbjuden!)


Valborg 2011

Här är några bilder som jag tog igår på Valborg. Hoppas ni gillar dem!
                                              Jag
    
                                            Fina Olivia

                                        Fyverkerierna
    
                     Majbrasan (hela hade nästan brunnit upp då)
                               (kopiering förbjuden!)


God morgon!

Hej! Igår så hade jag det hur bra som helst, och jag tog en massa fina bilder som jag kommer visa senare. Igår köpte jag även några saker när vi var i centrum som kommer upp på bloggen senare idag. Skriver mera sen för nu så ska jag äta frukost med Olivia. Hej då! :D
Här är en av bilderna som jag tog igår på väg till brasan :)

(kopiering förbjuden!)

RSS 2.0