Gabriella

Hejsan!
Här är några av de bilderna som jag tog igår på min lillasyster Gabriella! Jag tror nog att hon kan bli en modell någon dag! :)


    


Foto: jag - Modell: Gabriella - Smink: jag
COPYRIGHT!


Så har jag det gjort!

Hejsan!
Idag vaknade jag vid nio, alltså ganska tidigt för mina syskon väckte mig -.- Aja det gör inte så mycket för då blir bara dagen längre! :)
Idag ska jag inte göra något speceillt, men jag hade tänkt att göra lite läxor så har jag det gjort! Sen ska jag fixa lite med mina bilder o.s.v. Inte så roligt, men som sagt så har jag det gjort!
Vi hörs senare!

COPYRIGHT!

Fotografering

Hej allihopa!
Just nu sitter jag och kollar på Eclipse som går på TV 1000 drama. Den bästa filmen enligt mig av alla Twilight filmerna! :)
Tidigare ikväll så sminkade jag och fotade jag min lillasyster. Bilderna blev riktigt bra och här är en av dem! Men den här är tagen med mobilen så det kommer bättre bilder!!
COPYRIGHT!


Mys

Hejsan!
Jag hade precis skrivit ett helt inlägg, men så försvann allt -.- Men får väl skriva om lite av det!
Jag har städat klart rummet, duschat, ätit pannkakor till lunch, varit ute med vår hund Ozzy och nu bara myser jag framför tven och om någon timme ska jag äta middag. Sen kommer jag väl inte göra något speciellt.
Jag kommer blogga mer nu på lovet, men tyvärr kommer det bli mycket mobil bloggningar och inte så "fina" bilder. Men jag ska försöka lägga upp bilder jag tar!
Här är en bild på Ozzy när vi var ute tidigare idag :)


Städa, städa, städa

Hej!
Idag vaknade jag vid halv tio och sen jag har hunnit äta frukost och gjort i ordning mig.
Nu har jag packat upp alla kläder och hade tänkt att städa lite i mitt och mina syskons rum. Just nu är rummet väldigt stökigt så det ska bli skönt när det är klart. Då ska jag förmodligen gå ut och fota lite!
Vi hörs senare!
Min andra söta lillasyster Angelica :)


Max

Hej allihopa!
Just nu har vi åkt halvvägs och vi har nyss ätit på max. Jag åt en hamburgare med pommes så nu är jag mätt!
Bloggar mer ikväll om jag får tid!
Min söta lillasyster Gabriella :)


Overkligt!

Hejsan!
Igår så var jag på Twilight fan event på Hovet och det är helt sjukt att jag har sett Robert Pattionson och Ashley Greene! För att sammanfatta kvällen lite kort så först uppträdde en massa artister. B.la. Mange Makers, Nause, Ulrik Munter, Olge (elektropop) och Isak Strand. Sen efter sammanlagt en och en halv timme kom de in, och det kändes overkligt, alla skrek och det var en fantastisk upplevelse. Jag kan fortfarande inte förstå att jag har sett dem med mina egna ögon!
Om en timme hämtar pappa mig för då ska jag och mina syskon åka till Skåne. Jag kanske bloggar mer senare idag om jag får tid, men nu ska jag packa!
Här är en bild på Breaking Dawn postern, så ser den inte exakt ut egentligen, men på ett ungefär. Jag fick nämligen en massa posters när jag var där!
       
                                       BILDKÄLLA

Nu ska jag ha roligt! :D

Hejsan!
Nu är jag hemma från skolan. Om jag ska kortfatta dagen har det varit rörig och mycket känslor. Men ikväll ska jag på Twilight Fan Event och jag ska ha jätteroligt med min kompis Oliva!!! :D
Kommer inte kunna blogga mer idag. Men det kommer förmodligen bilder imorgon från Twilight Fan Event!
Nu ska jag göra i ordning mig för snart åker jag till Hovet!!! :D
Vi hörs :)

COPYRIGHT!

Bilder på det jag köpte

Hejsan!
Nu är jag hemma från träningen och jag har hunnit duscha och ätit lite. Idag på träningen gick det inge vidare, vet inte riktigt varför. Men jag tror jag har början på halsbränna, men vet inte riktigt än. Jag har nämligen inte haft så ont, bara lite på morgonen :S Nu hade jag tänkt att måla naglarna så vi hörs! :)
Tröjan jag köpte igår på Gina Tricot :)

Det röda nagellacket jag köpte :)

COPYRIGHT!


Nyklippt och nya inköp!!

Hej allihopa!
Igår efter skolan så åkte jag till Skärholmen för att klippa mig. Jag blev faktiskt väldigt nöjd, det känns bara lite ovant med kortare hår.
Där köpte en tröja från Gina tricot som jag har på mig nu. Jag köpte också gardiner till mitt rum och ett rött nagellack.
Ni kommer få se en bild på det jag köpte ikväll efter jag har tränat. Här är en bild på en del av tröjan och min nya frisyr :)


Rörigt

Hejsan :)
Nu skulle jag egentligen ha haft spanska, men min lärare är inte här idag så jag fick håltimme + att jag har lunch. Så det är långt kvar innan nästa lektion börjar.
Idag är det lite rörigt för jag ska ha so-förhör som jag måste komma ihåg, jag måste reservera biljetter när jag kommer hem, fixa med biljetterna till på fredag, läsa en svenska bok tills på fredag och sen har jag en person som jag jättegärna vill träffa, men vet inte om jag har tid :/
Aja efter den här dagen är det mesta löst!
Vi ses när vi ses! :)
Vill bara komma ihåg allt, i rätt ordning också!!


Middag hos mormor

Hejsan!
Idag har det inte hänt något speciellt så vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Men klockan 18 ikväll ska jag och min familj till min mormor och äta middag. Så innan dess måste jag ha gjort lite läxor, men ska även göra lite där. Jag har typ en halvtimme på mig att göra läxor så kan inte blogga mer just nu.
Jag bloggar kanske ikväll om jag får tid, hej då! :)


Lång skoldag...

Hejsan :)
Just nu är jag i skolan och jag har håltimme så jag tänkte passa på att blogga lite! Idag går jag i skolan till ungefär halv fem och sen har fotboll direkt efter. Därför kommer jag inte kunna blogga mer idag + i morgon har jag so-förhör som jag måste plugga till!
Vi ses när vi ses :)
En bild från när jag köade till Twilight Fan Event biljetter, ett minne för livet!


Dagens inköp!

Hejsan!
Idag har jag haft en jättebra dag med Ebba och när vi var i Centrum hittade jag en jätteskön tröja från H&M. Jag köpte också en ljudbok från Akademibokhandeln. Det blev en Twilight ljudbok som jag ska ladda ner till min iPod eftersom det är mp3 CD! :D
Jag och Ebba han också plugga lite så nu känner jag att jag kan mycket mer än vad jag kunde innan! Toppen!
En bild på det jag köpte idag!

COPYRIGHT!

Centrum

Hej allihopa!
Idag vaknade jag och min kompis vid 11 och sen har vi ätit frukost och gjort i ordning oss. Nu ska vi till Centrum och kolla i affärer, sen ska vi hem till henne och plugga. Vi hörs!
Här är en bild på mig och min kompis Ebba :)


Allt för min syster

Hejsan :)
Gästerna gick för ett tag sedan och min kompis Ebba kom för ungefär 4 timmar sedan. Vi har hunnit snacka lite och vid 20.00 kollade vi på fångarna på fortet finalen. Nu kollar vi på filmen Allt för min syster.
Två bilder från maten och tårtan jag åt idag. Bilderna är tyvärr inte så bra för jag tog dem med iPoden :/


Sen kom lördagen

Hej allihopa!
Förlåt för att jag har varit så dåligt på att blogga den senaste tiden, men jag ska ta och blogga mer! Får göra lite mobilbloggningar i skolan, tidsinställda inlägg o.s.v.
När som helst kommer det gäster hem till oss för vi ska fira min morfar som fyller 71 på onsdag nästa vecka, så vi ska fira honnom idag! Det blir buffé med en massa god mat, och sen ikväll ska jag ha en kompis som sover över så det ska bli roligt! Vi ses när vi ses! :)
En bild som jag tog i skogen förra helgen :)

COPYRIGHT!

Jag sov ingenting

Hejsan! :)
Idag har jag varit väldigt trött i skolan, för i natt sov jag ingenting, kanske bara en timme sammanlagt. Jag köade nämligen till biljetterna till Twilight Fan Event som är om en vecka!
Jag ska säga er att det var sååå värt det att övernatta där på gatan. Jag frös ibland, men ibland var det riktigt mysigt!
Jag och min kompis fick väldigt bra platser och vi fick t.o.m. VIP biljett fastänn vi köade till vanliga. Men vi har inte möjlighet att köa den 28:de (den dagen det är) så därför ska vi förmodligen sälja dem, och ta våra sittplatser istället som är på 2:a raden! Vilket är bra platser tycker jag :)
Ikväll ska jag kolla på Idol, och sen ska jag sooova!!!

COPYRIGHT!

Hemligt t.v.

Hej allihopa!
Idag så ska jag göra en väldigt rolig och speciellt grej, dock kan jag tyvärr inte säga det just nu. Men jag kommer berätta allt imorgon! Men några kan nog lista ut det!
Jag måste fixa iordning allt till den där grejen nu! Så vi ses när vi ses, kanske ikväll eller imorgon! :)

COPYRIGHT!

Jag lagar god mat i skolan! :D

Hejsan!
Det blir bara ett litet kort inlägg nu för sen måste jag fortsätta med mina läxor! Idag har det varit en bra dag i skolan, jag har haft väldigt roligt med mina vänner! :) Dagen i skolan har varit lite slapp och i morse hade jag hemkunskap och då gjorde jag VÄRLDENS godaste wok. Efteråt tänkte jag, har jag gjort den här goda maten? Den är ju godare än maten jag får hemma :P haha ibland i alla fall :D
Dock gjorde jag inte allt själv, fick hjälp av två klasskamrater men ändå!! Måste laga det hemma någon gång!!
Haha måste fortsätta plugga nu, vi ses :)
Längtar till Grey's Anatomy börjar ikväll!
Grey's Anatomy
BILDKÄLLA!


Fryser

Hej allihopa!
Idag har det varit en ganska bra dag i skolan förutom att det ösregnade när jag skulle hem. Jag hade tagit på mig min Jofama by Kenza jacka i morse och den tål inte regn. Så jag var tvungen att stoppa ner den i väskan och gå i bara tröja till bussen! Vilket var VÄLDIGT kallt, och jag blev genomblöt! Men nu har jag varit hemma en timme och börjar bli varm!
Nu ska jag göra läxor! Vi ses! :)
En bild som jag tog alldeles nyss!


Godnatt!

Hej!
Idag var det väldigt skönt att få träna, dock gick det inte så bra på själva träningen, men men. Det går säkert bättre nästa gång! :)
I morgon ska jag gå upp tidigt så jag måste gå och lägga mig nu!
Godnatt! :)
Bild i repris, hade ingen annan bild för tillfället!

COPYRIGHT!

Fotboll

Hejsan!
Nu är jag i skolan och efter skolan ska jag på fotboll på en gång. Därför kommer jag inte kunna blogga förrän ikväll, vi ses då! :)
Söta Sofie :)


Tävlingar!!!

Hej! Jag är med och tävlar på den HÄR bloggen! Jag tävlar om en specialdesignad burk med "NIVEA creme"! Vill du också vara med och tävla? Klicka HÄR så kommer du direkt till tävligen! :D

Jag är med i en till tävligen fast på den HÄR bloggen! Jag tävlar om att bli dagens blogg! Om du också vill vara med och tävla klicka HÄR!
En bild som jag tog igår :)

COPYRIGHT!


Fototävlingen - tema höst!

Hej allihopa! :D
Jag är med i en tävling på den HÄR bloggen som sammarbetar med Johanpixel's Webbshop! Jag tävlar om att vinna en valfri vara från webbshopen för max 125 kr :) För att komma till tävligen, klicka HÄR!
Jag har även gillat hennes blogg på FB, vill du också göra det? Klicka HÄR!
Det här är den bilden jag tävlar med! :)

Svamp

Hej!
Idag vaknade jag vid 10 och sen har jag hunnit äta frukost m.m. Idag ska jag göra lite läxor, rensa bilder och så hade jag tänkt att blogga lite mer, bra va? :)
En till bild som jag tog igår i skogen! :)

COPYRIGHT!

Vad-ska-jag-göra-dagen

Hejsan!
Idag har det både varit göra-vad-jag-vill-dagen och vad-ska-jag-göra-dagen, både possitiv och negativt! Nu har jag ingenting att göra men ska förmodligen bränna lite skivor med bilder, tråkigt men måste göras! Lika bra att jag börjar på en gång innan det blir för sent.
En bild som jag tog när jag var ute i skogen tidigare idag :)

COPYRIGHT!

Göra-vad-jag-vill-dagen

Hej! :)
Idag vaknade jag vid 10 och var pigg! Jag var jättetrött hela dagen igår för jag sov knappt 6 timmar den natten, så det var skönt att få sova ut!
Idag har jag inget inplanerat men jag ska göra lite vad jag känner för! Snart så ska jag ut i skogen och fota med musik i öronen! :)
Jag har bildbrist just nu men den här fick duga! :)

COPYRIGHT!

Gäster!

Hej allihopa!
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden, men jag har haft fullt upp med båda läxor och träningar och det pioriterar jag först.
Men nu är det helg så då har jag lite mer tid! Om ungefär en halvtimme kommer det gäster hem till oss och vi ska äta god mat och bara ha det riktigt bra! Sen blir det också Idol klockan åtta som jag längtar lite efter.
Vill se hur bra mina favosar är idag! :)
En bild som jag tog för några dagar sedan, är faktiskt ganska nöjd! :)

COPYRIGHT!

Gårdagen

Hej!
Jag kunde inte blogga igår för jag hade träning, läxor + internet funkade inte. Nu är jag i skolan, men bloggar mer när jag kommer hem!
Hade ingen annan bild :/


Hej allihopa! Det fick bli ett mobilinlägg...

Hej allihopa! Det fick bli ett mobilinlägg idag för internet här hemma funkar inte och kommer inte funka förrän i morgon så jag hade inget annat val. Just nu sitter jag och tränar på en svenska redovisning som jag ska ha på fredag! Det flesta i min klass har redan redovisat men jag vill vara väl förberedd! Om en halvtimme blir det Grey's Anatomy så jag måste fortsätta plugga nu! Vi ses när vi ses :D


Sverige - Holland

Hej!
Nu sitter jag fastklistrad framför tv med min Sverige halsduk och kollar när Sverige möter Holland i fotboll! Heja Sverige :D
Kollar ni på matchen?


Mobilinlägg

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och jag ska snart ha engelska. När jag kommer hem måste jag göra läxor och kommer inte kunna blogga förrän ikväll! Vi ses då!
En bild som jag tog när jag var på inspelning i söndags :)


Veckans bild!

Hej allihopa!
Det var väldigt länge sen jag la upp veckans bild, men anledningen är att jag helt enkelt inte haft någon fin bild att lägga upp! Men här är en bild som jag tog för några dagar sedan som jag är riktigt nöjd med! :)

COPYRIGHT!

Kenza 7 black/white ♥

Hej allihopa!
Igår när jag var inne i stan och shoppade köpte jag Kenza 7 black/white!!! :D Det är hur snygg som helst, och längtar tills jag ska anväda den för första gången (vilket kommer bli idag). Jag köpte även en jätte härlig halsduk från Gina Tricot som jag länge velat köpa!
Om en timme måste jag gå till tåg station för att ta tåget in till stan där jag ska möta min kompis Olivia! Så nu ska jag duscha och göra iordning mig!
Kunde inte ta någon bra bild själv så fick bli en bild när Kenza har på sig jackan! :)
    
                                           BILDKÄLLA!

Raindrops

God morgon allihopa!
Igår blev det ganska sent för jag läste och min bok var väldigt spännande så jag kunde inte sluta! Så idag är jag väldigt trött!
Nu på förmiddagen så måste jag göra läxor, för lite senare ska jag iväg med Olivia till en program inspelning!
Bloggar mer innan jag åker! :)

COPYRIGHT!


Abduction ♥

Hej nu är jag äntligen hemma! Jag har varit och kollat på bio med en kompis, vi kollade på Abduction och det var riktigt bra! Rekommenderar den starkt!
Kommer visa det jag köpte idag i morgon istället för nu ska jag se om det finns något bra på tv! :)

                                                    BILDKÄLLA

Hej! Nu har jag precis ätit lunch på pkhus...

dsc02878 (MMS)

Hej! Nu har jag precis ätit lunch på pkhuset, det var väldigt gott! Jag har även köpt lite grejor där som jag kommer visa lite senare, vi hörs!


Shopping!

Hejsan!
Igår skulle jag göra ett inlägg och i morse, men blogg.se appen funkade inte. Jag kunde inte publicera inlägget så nu blev jag tvungen att gå in på datorn istället!
Idag ska jag in till stan för shopping! Jag ska hanlda en massa höst/vinter kläder!
Bloggar mer senare!
En konstig bild? Jag vet! ;)

COPYRIGHT!


Dagens oufit

Har inte direkt något lust att skriva värsta inlägget så det fick bli dagens outfit istället! :) Vi hörs senare!

Tröja: H&M
Byxor: Cubus
Kofta: H&M
COPYRIGHT!

Ryyyyyyser ♥

Hej allihopa!
Jag längtar sjukt mycket tills Breaking Dawn part 1 kommer ut på bio! Nu är det inte så jätte långt kvar! Sen hörde jag att Robert Pattinson och Ashley Greene skulle komma till sverige! Jag kommer verkligen åka till hovet och vara där när det kommer. Frågan är bara vem och ska åka dit med :)
Jag ryser varje gång jag ser trailern, ja för er som inte vet men som vet nu är jag ett stort fan av Twilight, hihi :D



16.11

Hejsan! Idag har det inte hänt någor speciellt, men jag har varit väldigt trött för jag somnade sent igår. Jag vill bara sova, men jag måste plugga till so förhöret som jag har i morgon.
Vi hörs senare! :)
Det ser ut som ett hjärta :)

COPYRIGHT!

Grey's Anatomy!!! :D

Hej allihopa!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på säsongs premiären av Grey's Anatomy!!! :D
Det är sååååå bra och jag har verkligen längtat efter det här, så nu ska jag fortsätta kolla! :)
Lånad från Google!


Snart fotboll

Hejsan!
Nu sitter i soffan jag och kollar på Grey's Anatomy. Jag ska snart iväg på fotboll. Idag ska vi ha träningsmatch vilket ska bli roligt!
Sen när jag kommer hem kommer jag göra läxor, men kanske bloggar om jag får tid :)
En bild på mig som jag tog för någon dag sedan, haha bjuder :)


Nääästan klar!

Hej allihopa!
Nu har jag pluggat som en galning till spanska provet... eller inte. Eller jag kan i alla fall alla ord och verb som man skulle kunna, men jag vet inte om det kommer gå så bra när jag kommer skriva själva uppsatsen, men vi får se!
Jag är också färdig med bokuppgiften som jag skrev igår så nu har jag gjort det mästa av alla läxor och prov den här veckan. Sen är det bara so-förhöret på fredag och så har vi fått en ny bok som vis ska läsa... jippi!

COPYRIGHT!

Lunch

Hej!
Nu har jag lunchrast och ska snart gå till nästa lektion. När jag kommer hem kommer jag inte kunna blogga för jag kommer plugga till spanska provet som jag har i morgon. Men bloggar mer när jag får tid :)
En bild på mig och Olivia, älskar dig :) <3


Bullbak inför imorgon!

Hejsan!
Idag så var det en lång dag i skolan, men jag hade ingen bild så jag slutade 15.05 istället för 16.20 :)
När jag kom hem så bakade jag bullar med min syrra och hennes kompis. Det blev ungefär 70 bullar med kanel, vanilj och madelmassa smak! Vi bakar aldrig bullar, men kanske 2-3 gånger om året, men nu var det dax igen för imorgon är det kanelbullens dag!
Här är en bild på bullarna :)


Innomhus hela dagen p.g.a...

Hej allisammans!
Idag har gjort läxor så gott som hela dagen, ja eller det är bara en läxa jag har jobbat på och det är en bokuppgift där jag har skrivit om boken Vinterviken. Det var så många och (lite) svåra frågor så det tog ett tag! Det blev hela 7 data skrivna sidor (hur orkar jag?!). Men jag har en fråga kvar som jag inte förstår som jag ska fråga om imorgon.
Nu är jag väldigt trött efter en hel dag innomhus vid datorn så nu ska jag sova , godnatt! :)


Goood morgon!

Igår var jag hos Olivia ungefär till 12 sen åkte vi hem. Jag vet inte riktigt när jag somnade igår, men det sista jag gjorde var att läsa. Boken jag läser är väldigt spännande och var tvungen att läsa ut kapitlet, men höll på att somna i boken på den sista sidan :P
Nu har jag ätit en riktigt god frukost och snart ska jag göra lite läxor! Vi hörs senare! :)
Älskar svamp!

COPYRIGHT!

In till stan

Hejsan!
Nu ska jag in till stan till en inflyttnings fest som min kompis Olivia och hennes familj ska ha!
Det ska bli roligt att träffa Olivia för jag har verkligen saknat henne!
Vi hörs! :)
Tagen alldeles nyss :)


Vad händer?!

Hej allihopa!
I morse spelade jag och mitt lag våran sista seriematch, och jag kan säga att det gick inge vidare. Jag förstår inte varför vi inte vinner! Det går jättebra på träningarna, men sen när vi kommer till matcherna så tappar vi allt. Vi/jag måste få mer vilja att vinna och kämpa mer! Men på onsdag ska vi ha träningsmatch och då ska vill allt ta vinna!!
Idag ska jag plugga till mitt spanska prov som jag har nästa vecka. Det känns som att det är en massa saker jag måste kunna, så jag får ta och börja nu för senare ikväll ska jag träffa bästis!

COPYRIGHT!

RSS 2.0