Dag 25 - Detta är jag beroende av

Hejsan!
Det jag är beroende av är helt klart Grey´s Anatomy och The Twilight Saga! Sen är jag beroende av en massa andra saker också som till exempel att fotografera, om jag inte fotat på någon dag börjar det klia i fingrarna. Sen älskar jag fotboll, så det klarar jag mig inte utan så länge! :)
En bild som jag tog i helgen, som jag är nöjd med!

COPYRIGHT!

Dag 24 - Barndomsminne

Hej allihopa!
Jag har många barndomsminnen, och det är så svårt att bara säga ett. Men ett barndomsminne jag minns, är att varje morgon innan jag gick till dagis/skola så kollade jag alltid på barnpogram. Det programet jag minns mest av och som jag verkligen följe var Martin morning! Det handlade om en pojke som förvandlades till olika saker varje gång han vaknade på morgon (om jag inte minns fel?) Haha jag tyckte det var så bra, kollade ni också på det? :)

BILDKÄLLA


Några spikar

Hejsan!
Idag så ska vi städa, jag kommer damtorka och sen blir det väl att städa rummet lite. Jag och min lilla syster gjorde ju det i förre går, men självklart stökade mina syskon till det igår -.- När vi har städat klart så är det inget bestämt, men vi hörs senare! Här är en bild som jag tog i helgen på några spikar! Vad tycker ni?

COPYRIGHT!

Top Model Sverige!

Hejsan!
Just nu kollar jag på Top Model Sverige. Det är verkligen en av mina favorit program just nu, följer det varje vecka! Jag vet inte riktigt vem jag hejar på för många är bra, men jag tyckte det var dåligt att Jamilla åkte ut förra veckan. På tal om Top Model så såg jag Rebecka på Åhléns i lördags när jag, Hanna och Emmie var i stan. Bild kommer om någon dag. Kollar ni på Top Model?

BILDKÄLLA!


Dag 23 - Det här drömde jag om inatt

Hejsan!
När jag läste den här frågan från början så trodde jag aldrig att jag skulle drömma just den natten, men det gjorde jag konstigt nog. Jag brukar inte drömma så ofta och drömmarna brukar vara suddiga och svåra att komma ihåg. Men jag minns i alla fall att jag träffade en kompis som jag inte träffat på länge och jag blev väldigt glad :) En bild somjag tog i helgen när Hanna och Emmie var hos mig!

COPYRIGHT!

Sportlov!

Hejsan!
Igår så kom jag till Skåne vid ett tiden och då åkte vi direkt till farmor där vi åt lunch. Sen när vi kom gjorde jag jag inte så mycket, men jag och min syster stor städade vårat rum så nu är det väldigt fint igen!
Idag sov jag verkligen ut så nu är jag äntligen utvilad. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men så brukar det ju vara på loven. Ska vara lite på datorn och sen ska jag och min syster kanske gå ut lite :)
En bild som jag tog i helgen med Hanna och Emmie!

COPYRIGHT!

Dag 22 - En tv-serie du älskar

Hej allihopa!
Det här var ingen svår fråga alls, helt klart Grey´s Anatomy, är helt galen i den serien! Har alla säsonger och kollar alltid på de avsnitten som går 17.05 på vardagar och den 7 mars börjar de nya avsnitten! :D Kollar ni på Grey´s Anantomy? Om ni aldrig sett det tycker jag att ni ska ge den en chans, den första säsongen går nu. Det går på vardagar klockan 17.05 på kanal 5 :)

Långt och härligt inlägg ♥

Hejsan!
Jag kan börja med att berätta om igår, för då var vi i stan och shoppade. Vi hittade en massa saker och jag köpte en stickad tröja från H&M, en ear cuff, en body splash från hollister och en mascara. En bild på det jag köpte kommer upp om någon dag! ;) När vi kom hem så åt vi middag, kollade på Gladiatorerna (sjukt roligt avsnitt, såg ni?). När det var slut kollade vi på filmerna Remeber me och Marley och jag, så idag har alla vi tre varit trötta, eller i alla fall jag. Efter frukost gick vi ut och tog en MASSA fina bilder som jag självklart kommer att visa er! Vid fyra tiden åkte vi in till centralen och jag sa hej då till dem. Jag kommer verkligen sakna dem, men på valborg hade jag tänkt att träffa Hanna och Emmie igen så det ska bli kul!
När jag kom hem var det full rulle för vi skulle få gäster eftersom min mamma fyller år i morgon. Vi åt först mat och sen blev det prinsesstårta. Dock kände jag inte riktigt smaken för jag har blivit väldigt förkyld och min hosta har kommit tillbaka så jag har väl egentligen mått sådär idag. Men lite beror nog på att jag sovit så lite de senaste nätterna så kroppen har inte hunnit återhämta sig, men jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Gästerna gick för ungefär en timme sedan och nu ska jag packa för i morgon bitti ska jag ta tåget till pappa. Jag vet inte om jag hinner blogga i morgon, men gör några tidsinställda inlägg!

En bild som jag tog idag på mina underbara vänner Emmie och Hanna! ♥

COPYRIGHT!

Dag 21 - Detta åt jag till frukost

Hejsan!
Det jag åt till frukost var tre hemma baktamackor med ost på och ett glas med mjölk! Hanna och Emmie gillade de mackorna jättemycket, så jag ska skicka receptet till er, jag lovar! :) ♥
Här är en bild som jag tog idag med Hanna och Emmie!

COPYRIGHT!

Gallerian

Hejsan!
Just nu är vi i Gallerian och har precis ätit en jättegod lunch som ni kan se på bilden nedan. De har gratis wi-fi här så jag passar på. Nu ska vi fortsätta shoppa så vi hörs ikväll! :)
Det är något fel på blogg.se appen så det kommer inte gå att kommentera det här inlägget, men det är bara att kommentera det inlägget under så förstår jag varför! ;)


In till stan med tjejerna!

Hej allihopa!
Idag vaknade vi vid tio och sen har vi gjort i ordning oss och ätit frukost. Snart ska vi ta tåget in till stan och så ska vi shoppa, ta en massa foton och vi kommer vi även äta lunch där så vi hörs kanske när vi kommer hem igen!
Ännu en tulpan, men efter idag kommer inga flera tulpan bilder upp!

COPYRIGHT!

Hanna och Emmie ♥

Hej allihopa!
Idag har det varit en fantastiskt dag! Skolan har varit lika bra som vanligt och efter skolan så hämtade mamma upp mig och sen åkte vi in till T-centralen och så mötte jag upp Hanna och Emmie som kom med tåget strax innan tre. Det var verkligen roligt att få träffa dem för första gången på väldigt länge!
Ikväll har vi ätit tacos, kollat på The Voice Sverige, ätit godis, chips och snackat en hel del. Sen har jag äntligen fått hörs Hannas underbara röst, hon är sjukt duktigt på att sjunga. Men innan hon sjöng gjorde vi en deal så jag var tvungen att sjunga också.. haha men de tyckte jag var duktig och det glädjer mig :) Underbara tjejer de är! ♥ Nu ska jag fortsätta vara med de, så hörs vi i morgon igen då vi har lite planer för dagen. Här kommer yttligare en bild på en tulpan!


COPYRIGHT!

Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade

Hejsan!
Min allra första tanke när jag vaknade var oh nej jag har försovigt mig! Jag försov mig ungefär en halv timme så jag fick lite stressigt, men som tur var han jag innan första lektionen började. Det var min allra första tanke men sen tänkte jag på att att bara var några timmar kvar till Hanna och Emmie kommer :D

COPYRIGHT!

Dag 19 - En vän som bor långt ifrån + Estelle

Hejsan!
Förlåt för att jag har varit så dålig på att blogga men jag har haft en massa plugg. Fast nu är jag äntligen klar men allt och efter morgondagen är det lov! :D När har ni lov, eller har ni kanske redan haft det?
Det är inte bara en vän som bor långt bort utan de två och de två som bor längst bort av mina vänner är Emmie och Hanna, de bor i Västervik som ligger i småland. Men i morgon vid tre kommer de till mig och kommer vara hos mig till söndag! :D Det kommer bli så roligt, en riktigt bra start på lovet, och sen på måndag ska jag till pappa! Vad ska ni göra på lovet?
Måste bara till lägga att inatt klockan 04.26 föddes den lilla pinsessan Estelle! Ett stort grattis till Victoria och Daniel som äntligen fått deras lilla dotter!
Jag tycker valet av namn är sött, vad tycker ni?

COPYRIGHT!
Prinsessan Estelle fotograferad fyra dagar gammal. Bilderna är tagna på Haga Slott. Koftan är stickad av Kronprinsessans mormor Alice.
BILDKÄLLA

Dag 18 - Mitt drömyrke

Hej allihopa!
Mitt dröm yrke är... allt som finns att välja på haha. Ne men jag har en hel del drömyrken faktiskt, men de jag ändå känner att jag kan satsa på och inte är helt omöjliga är fotograf och läkare. Sen skulle jag vilja bli fotbollsproffs, skådespelare och artist, men drömma kan man ju alltid ;) Det skulle vara intressant vad erat drömyrke är eller var, så vad är ditt drömyrke?
En bild som jag tog i helgen :)

COPYRIGHT!

Dag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör

Hej allihopa!
Det här blir en tidsinställt inlägg eftersom jag inte har tid att blogga någon mer idag. Jag har redan varit på massa olika ställen som jag innan velat åka till, men som jag har "prickat av". Men jag tror jag vill åka till U.S.A igen, sist var jag i New York, men nu skulle jag vilja åka till Los Angeles och Hollywood. Eller de ligger nära varandra så det blir på samma gång!


Mycket plugg innan lovet

Hejsan!
Förlåt för att det bara blev ett musik inlägg igår, men jag hade inte tid för jag var tvungen att plugga till ett hemkunskaps prov som jag hade idag. Det kändes riktigt bra när jag skrev det, så hoppas jag får bra betyg.
Jag har inte så mycket tid till bloggning nu heller för jag har yttligare ett prov i morgon, fast i spanska. Sen har jag en idrotts uppgift som ska in på fredag.. en hel del helt enkelt, så jag måste börja på en gång för att hinna med så mycket som möjligt innan det blir för sent.
Vi hörs senare om jag får tid, annars hinner jag nog blogga lite i morgon igen! :)
Det här är en bild som jag tog i helgen på några tulpaner vi har hemma!

COPYRIGHT!

Laleh - Some die young

Hej!
Här är en låt som jag lyssnat på en hel del den sista tiden. I början gillade jag den inte så mycket, men om man ger den en chans så är det väldigt bra!
Vad tycker ni?

Dag 16 - Detta gör jag på helgerna

Hejsan!
Det jag har gjort de senaste helgerna är ganska tråkiga saker. Men de sakerna jag oftast brukar göra är:
Städa rummet
Plugga
Blogga
Träna
Om jag har tid:
Vara med kompisar
Shoppa

COPYRIGHT!

Träning och läxor

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan som vanligt och det har inte hänt något speciellt. Jag slutade klockan tjugo över fyra och sen fick jag springa till bussen som gick bara några minuter efter jag slutat, som tur var han jag precis! Tänkte först skita i och springa men gjorde det ändå och då han jag, så ett tips testa alltid att spring!
Nu när jag kommit hem så ska jag först skriva klart det här inlägget och sen ska jag göra så många läxor jag hinner innan jag måste iväg på träning! Vi hörs lite senare! :)
En bild som jag tog i helgen, vad tycker ni?

COPYRIGHT!


Dag 15 - En person/kändis du önskar att du träffat

Hej allihopa!
Den kändisen jag önskar jag träffat är Taylor Lautner, men någon gång i livet ska jag träffa honom! Egentligen är det så att jag vill träffa alla som varit med i Twilight, men mest Taylor helt klart!

Årets första semla!

Hejsan!
Jag han aldrig blogga mer igår efter mina syskon åkt, men jag gjorde inte så mycket efter det ändå. Jag gjorde lite läxor, åt min första semla för iår och sen kollade jag på Gladiatorerna!
Idag har jag gjort läxor hela dagen, det låter kanske mycket, men jag har gjort lite andra saker i mellan. Jag ska fortsätta lite nu och sen ska jag ta en duscha och bara ta det lugnt resten av kvällen! :)
En bild på årets första semla som jag åt igår! :)

COPYRGIHT!

Dag 14 - Din högsta dröm

Hejsan!
Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vad min högsta dröm är. Det är en massa saker som jag drömmer om, fast jag vet att det är lite omöjliga saker. Att bli läkare och rädda liv, bli skådespelare, bli en jätteduktig fotograf, resa jorden runt, bli artist, haha ja en hel del saker som inte alla kommer bli uppfyllda.
Vad är eran högsta dröm?
En bild som jag tog i New York sommaren 2011 :)

COPYRIGHT!

Dag 13 - Ett kort någon annan tagit på dig

Hejsan!
Här är ett kort som någon annan tagit på mig och den är tagen i Thailand vinter 2011-2012! Vi hörs senare allihopa :)

COPYRIGHT!

God morgon!

God morgon alla läsare!
Idag vaknade jag kvart över åtta och det är det tidigaste jag har vaknat på en helg, på väldigt länge. Det beror på att mina syskon är här och då blev det att jag gick och la mig tidigare än vad jag brukar, men det är bara skönt. För då hinner man med flera saker dagen efter. Vi har precis ätit frukost och snart ska vi börja kolla på att Thailand bilderna som små syskonen inte har sätt än!
Vi hörs senare! :)

COPYRIGHT!


Småsyskon

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan som vanligt och idag mådde jag bättre än vad jag gjorde igår för min förkyldning börjar fösvinna, vilket är skönt. Efter skolan åkte jag och min syster Amanda och hämtade våra småsyskon hos deras mamma, för de ska sova över hos oss i natt! Vi kommer äta tacos, kolla på tv, kolla på Thailand bilder och så ska vi såklart äta godis! Sist vill jag bara hälsa till min coola, snälla och söta pappa som jag kommer träffa om ungefär en vecka :)
Nu ska vi laga tacos tillsammans så vi hörs!
Jag har bildbrist just nu så den här fick duga :)

COPYRIGHT!

Dag 12 - Bästa tidsfördrivet

Hejsan!
Mitt bästa tidsfördriv är nog sims, men om man inte gillar sims kan man alltid kolla på en bra serie. Den serien jag skulle kolla på är Grey´s Anatomy, men om ni har en bra serie hemma kolla på den. För om man börjar kollar kan man inte sluta, inte jag i alla fall, haha!

BILDKÄLLA!

Trött...

Hejsan!
Idag har jag mått sådär inte bara på grund av hostan utan jag har blivit väldigt förkyld och har haft lite ont i huvudet. Men jag mådde tillräckligt bra för att orka stanna kvar i skolan resten av dagen. Efter skolan gjorde jag klart en läxa (äntligen) och sen pratade jag med Emmie ett tag! Nu är jag bara väldigt trött, men ska gå och lägga mig tidigt så jag blir helt frisk någon gång (nu ska jag det)! Orkar inte blogga mer nu så hoppas ni haft det bra så hörs vi! :)
En bild som jag tog i Thailand som jag är väldigt nöjd med! Eller vad tycker ni? :)

COPYRIGHT!

Dag 11 - En bild på någon du saknar

Hej allihopa!
Det är inte bara en person utan det är två personer jag saknar just nu som jag inte har träffat på väldigt länge! Det är Hanna och Emmie som jag lärde känna i Thailand! Fast som tur är kommer de till mig om bara nio dagar :)

COPYRIGHT!

Vänner, fotboll, hostig o.s.v

Hejsan!
Idag har det varit helt okej dag i skolan, både bra och dåligt. Det dåliga var att jag har gått runt och varit hostig hela dagen och det är inte så kul. Jag har ett par tabletter jag tar mot hostan, men de hjälper bara ett tag och jag får inte ta de så ofta o.s.v. Sen har jag varit väldigt trött så det känns som att jag bara har sosat runt i skolan idag. Fast som tur var hade jag mina vänner där som gjorde att jag orkade vara i skolan denna dag. Vi skrattade väldigt mycket och blir glad bara av att tänka på det. Tänkt vad bra det är att ha vänner, kan inte tänka mig ett liv utan vänner!
När jag gick hem från skolan så snöande det jättemycket och det gör det fortfarande. Jag pratade lite med Hanna om sportlovet, då mina andra vänner Hanna och Emmie kommer till mig! Eftersom jag pratade med henne höll jag på att missa bussen, fick bokstavligen springa allt vad jag kunde. Men den här busschauffören var snäll och väntade!
Nu ska jag snart äta mellis och sen blir det plugg. Jag vet inte om det blir någon träning idag för det snöar så jäkla mycket, men det kommer jag inte få reda på förrän om någon timme eller så! Det här blev ett långt inlägg, men det är skönt att få skriva av sig ibland! Håller ni inte med? :)
Här är en bild från igår då jag hade ett par blåa jeans och en röd tröja eftersom det var alla hjärtans dag. På bilden kan ni också se mina naglar som jag målade för någon dag sedan! :)

COPYRIGHT!


Dag 10 - Hur ser din framtid ut?

Hejsan!
Min framtid kommer nog se ut så att jag kommer nog ha mitt drömjobb (som jag berättar senare i 30 dagars inläggen). Sen kommer jag väl ha barn och så vidare, men vem vet. Just det, sen vill jag resa till länder jag inte har varit än och se en massa nya saker. Jag vet inte egentligen hur jag vill att min framtid ska se ut och det vet jag ju inte heller så det var en svår fråga. Vem vet egentligen hur ens framtid ska se ut? Här är en bild på mig från när jag var i thailand, saknar det!

COPYRIGHT!

Fotboll & alla härtans dag ♥

Hejsan!
Igår han jag aldrig blogga när jag kom hem för annars hade det blivit så sent, och då hade jag varit ännu tröttare än vad jag är nu. På träningen igår gick det jättebra för mig, så bra att jag fick beröm efter träningen av min tränare. Min tränaren tyckte jag spelade jättebra, och om jag ska vara ärlig vet jag inte varför det gick så bra. Jag var till och med lite hostig, men det är alltid roligt att få sånt beröm när man gör något man gillar så otroligt mycket! Jag får hoppas att det går lika bra på lördag då jag har inomhus cup! Lääängtar!
Jag kom hem från skolan för en timme sen för jag slutade klockan elva idag istället för klockan tre. Mina två sista lektioner hade jag inte för en lärare var borta och sen var det någon annan grej också ;) Så min skoldag blev fyra timmar kortare, så skönt! Nu ska jag passa på att göra läxor, vi hörs senare! :) Föresten glad alla hjärtans dag allihopa! ♥
Nu ska jag mumsa på det här! Mmm :)

COPYRIGHT!

Dag 9 - I din väska finns...

Hej allihopa!
Det här är vad jag har i min väska:
Svenska bok
Engelsk bok
Spanska böcker
Engelska böcker
Almanacka
Halstabletter
Tuggummi
Handkräm
Näsdukar
Borste
Penna
Fickspegel
Hörlurar
Busskort
Nycklar
På tal om väska, jag behöver verkligen köpa en ny, har haft samma ett tag nu... men man kan ju altid kolla om syrran har någon man kan låna, hehe :)
En bild som jag tog för någon vecka sedan :)

COPYRIGHT!

Cupen

Hejsan!
Nu hade jag tänkt att berätta lite om hur det gick på cupen jag spelade igår. Vi spelade tre matcher och den första som var klockan fem förlorade vi med 3-2. Sen andra matchen förlorade vi igen fast med 1-0, det var en match som vi borde ha vunnit, hade bara lite otur med målen! Den sista matchen skulle vi också ha vunnit, haha jag tycker vi skulle vunnit alla, men spelar mässigt så tycket jag det. Vii förlorade tyvärr alla tre matcher, men vi hade roligt i alla fall. Jag kom hem med en medalj men tyvärr ingen guld medalj. Ja så gick det på den cupen, men på lördag ska jag spela en till cup och då får vi hoppas det går bättre! :)
Nu ska jag snart iväg på träning så vi hörs ikväll om jag har tid.
Den här bilden passar verkligen inte in på fotboll, men jag tog den igår när det var så fint väder ute!

COPYRIGHT!

Dag 8 - En bild på din handstil

Hejsan!
Här är en bild på min handstil, säg gärna vad ni tycker om den! Själv tycker jag vell att den är helt okej, jag brukar inte träna så mycket på min handstil så den ser ut som den gör :)

COPYRIGHT!

Solen lyser in genom mitt fönster

Hej allihopa!
Idag vaknade jag vid nio och sen har jag inte gjort så mycket. Jag har ätit frukost och läst och snart ska jag hoppa in i duschen. Klockan tre idag ska iväg för jag ska spela en inomhuscup, och jag kommer komma hem strax efter nio ikväll. Innan jag åker iväg så ska jag göra lite läxor och det är allt jag ska göra idag! Vi hörs om några timmar igen då det kommer ett tidsinställt inlägg! :)
Här är en bild som jag tog för någon vecka sedan. Den här bilden har jag tagit på morgonen i mitt rum, för varje morgon lyser solen rak in genom mitt sovrumsfönster :)


COPYRIGHT!

Dag 7 - Vem är den roligaste du vet?

Hej allihopa!
Den roligaste jag vet är nog.. hm.. känner många roliga människor. Roligaste jag vet tycker jag är en konstig fråga, så jag omformulerar och skriver istället den jag har roligast med. Det är svårt att välja en för jag har roligt med alla mina vänner, men det blir nog mina kompisar Sofie och Martina eftersom de gör så mina skoldagar blir roliga! :) Nu ska jag gå och lägga mig för jag är väldigt trött, så vi ses i morgon igen alla bloggläsare!
En tårta som Sofie och Martina bakade till mig efter jag fyllt år! :) ♥

COPYRIGHT!

En fin bild?

Hejsan!
Vad har Malin gjort idag då?
I morse tränade jag från elva till tolv och det var första träningen efter två veckors halsont och förkyldning. Det gick faktiskt bra tycker jag, trodde att det skulle gå sämre än vad det gjorde. Jag ska spela cup i morgon från fyra till åtta, så jag behövde verkligen gårdagens och dagens träning.  När jag kom hem från träningen så var jag inne på datorn och sen har jag hunnit göra lite läxor. Just nu kollar jag på gladiatorerna och i reklamen kollar jag på melodifestivalen. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara ta det lugnt!
Här är en bild som jag faktiskt är ganska nöjd med, för den är lite annorlunda, eller vad tycker ni? :)

COPYRIGHT!

Dag 6 - Bloggar du läser

Hejsan!
Vissa av de här frågorna tycker jag är så svåra, som till exempel den här frågan. Jag läser alla bloggar jag följer på bloglovin och jag kan lova er, det är en hel del! Men jag kan ju i alla fall säga mina favoriter! Sen läser jag självklart mina vänners också, men de finns bland länkar. Det var väldigt svårt att välja men det blev de här bloggarna, coh jag tycker ni borde besöka alla fem!
http://kenzas.se
http://linnslife.webblogg.se/
http://stenhoff.blogg.se/
http://lalahannah.blogg.se/
http://wiilow.blogg.se/
http://stellaea.blogg.se/

COPYRIGHT!

Fredagsträning!

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag i skolan, och jag har haft det riktigt roligt. Speciellt på NO lektionen för då hade vi en lite annorlunda lektion, haha! :D När skolan var slut så gick jag och min kompis och tränade på gymmet. Det kännes riktigt bra eftersom jag inte kunnat träna den senaste veckan på grund av halsont och förkyldning. Jag kommer säkert ha träningsverk i morgon när jag vaknar, eller jag hoppas faktiskt det! Det var riktigt bra av oss tycker jag :) I morgon ska jag ha fotbollsträning från elva till tolv, vi får se om jag hinner blogga innan, annars hörs vi efteråt. Hoppas ni haft en bra fredagskväll alllihopa! :)
Här kommer en nyttig bild som jag tyckter passar till det här inlägget! :)

COPYRIGHT!


Plugg går tyvärr före :/

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggat tidigare idag men jag har verkligen inte haft tid för jag har varit tvungen att plugga. Jag hinner inte nu heller (alltså 30 dagars inlägget) för jag måste gå och lägga mig så jag är pigg till provet jag ska ha i morgon! Vi hörs i morgon då jag kommer ha tid! Fixar även 30 dagars inlägget som skulle ha varit idag! ;) Ha det bra allihopa!

COPYRIGHT!

Dag 5 - Något du vill ha

Hejsan!
Hmm... något jag vill ha, gud så svårt! Men om och måste välja en sak är det väl en iPhone 4 s. Jag kommer säkert komma på något annat lite senare som jag vill ha, men det första som kom upp i mitt huvud var det här :)
                                BILDKÄLLA

Dag 4 - Din profilbild på facebook

Hej allihopa!
Det här bilden har jag redan lagt ut en gång innan, men det är i alla fall min profilbild på facebook just nu! Jag bytte för ungefär en vecka sedan. Jag brukar inte byta så ofta, men nu var det dags!

COPYRIGHT!

Snön är inte alltid min bästa vän..

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt bra dag i skolan med mycket skratt med in kära vän Martina. Min andra kompis Sofie var inte i skolan idag, vilket var synd för jag hade gärna velat att hon varit med!
Jag kom hem för ungefär en timme sedan och för en halvtimme sedan fick jag reda på att min träning är inställd på grund av snön. De senaste timmarna har det snöat väldigt mycket och därför är planen blivit avstängd. Jag som precis blivit tillräckligt frisk så jag kan träna och så blir träningen inställd på grund av snön! Blir lite smått irriterad, men jag får väl vänta till lördag då min nästa träning är..
Eftersom det inte blir någon träning idag så ska jag passa på att göra läxor, så det slipper bli stressigt i morgon! Vi hörs senare och då kommer 30 dagars inlägget upp! :)

COPYRIGHT!


Dag 3 - Dina vänner

Hejsan!
Ja idag ska jag berätta om mina vänner, jag kommer inte berätta om en i taget för det skulle ta för lång tid. Fast jag kan berätta om alla på en gång!
Först och främst vill jag säga att jag har världens bästa vänner! De är alltid lika snälla mot mig och finns verkligen där om jag behöver dem. Jag har många bra vänner som jag är glad att jag lärt känna. De flesta lärde jag känna under 2011-2012, men också några sen tidigare!
Alla mina vänner går inte i min skola, men några av dem och att vara utan dem en skoldag är rent ut sagt skit tråkigt! Sen har jag andra vänner som inte går i min skola och några bor ganska långt bort, men vi håller bra kontakt och det är jag glad över! Som ni kanske märk har jag inte skrivit några namn, men det är för att jag vet att det kanske inte är så intressant att läsa massa namn eftersom de flesta av er inte vet vilka det är. Sen vet ni som läser om vi är vänner eller inte.
Till sist vill jag bara säga att jag är väldigt nöjd med mina vänner och de betyder allt för mig! ♥ Vi hörs i morgon igen för nu ska jag plugga!
Tusan också, jag skulle ha haft en bild på alla mina vänner, men det fick bli en bild i repris istället! ;)

COPYRIGHT!

Solnedgång

Hej allesammans!
Idag har min förkylning blivit bättre, men för att vara säker på att det inte blir värre eller att jag får lunginflammation så hoppar jag över träningen idag :( Vill verkligen gå, men jag satsar på att gå på onsdagsträningen istället! Nu ska jag passa på att göra läxor medan jag har tid.
Här är en bild som jag tog igår på solnedgången :)


COPYRIGHT!

Dag 2 - Staden där du bor

Hejsan!
Jag bor i Sveriges huvudstad Stockholm, och jag gillar att bo här. Jag bor inte mitt inne i Stockholm, men lite utanför vilket jag trivs med. Men jag gillar att åka in till stan ibland och shoppa och så vidare. I allmänhet kan jag väl inte så mycket om Stockholm, hehe. Brukar inte gå på museum och sånt, men jag har varit en hel del i stan. För er som kanske inte varit i Stockholm så är det en stad jag själv skulle åka till för det finns en massa saker att göra, speciellt på sommaren för då har man bland annat Gröna Lund. Det skulle vara intressant och veta vart ni bor så.
I vilken stad bor du i?
En bild jag tog i sommras på Gröna Lund :)

COPYRIGHT!

Dag 1 - Berätta om dig själv

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggat tidigare men jag har inte haft tid. I förmiddags var jag på möte och sen var jag tvungen att göra läxor :/ Men här kommer i alla fall 30 dagars inlägget!
Jag heter Malin och jag är en 15 årig tjej som bor i Stockholm. På min fritid gillar jag att spela fotboll, fotografera och vara med kompisar. Jag bor i en villa med min mamma och syster, mina föräldrar har varit skilda sen jag var ungefär 1 år gammal.
Jag är en snäll person som bryr sig om andra. Jag är perfektionist när det gäller vissa saker, jag vill t.ex. alltid ha ordning på mina saker och mitt rum är alltid städat. Alltså tycker jag inte att det är tråkigt att städa, men jag hatar att städa efter andra. Vad kan jag mer säga? Jag hat - älskar godis, för det är så gott, men onyttigt, haha. Vet inte vad jag mer ska skriva, men mer lär ni få reda efter de här 30 dagarna! ;)
En bild på mig som jag tog för några dagar sedan :)

COPYRIGHT!


30 dagar!

Hej!
Nu kommer jag börja med 30 dagar, och det första inlägget kommer komma i morgon! :) Roligt, eller vad säger ni? :)

Dag 1 - Berätta om dig själv
Dag 2 - Staden där du bor
Dag 3 - Dina vänner
Dag 4 - Din profilbild på facebook
Dag 5 - Något du vill ha
Dag 6 - Bloggarna du läser
Dag 7 - Vem är den roligaste du vet?
Dag 8 - En bild på din handstil
Dag 9 - I din väska finns...?
Dag 10 - Hur ser din framtid ut?
Dag 11 - En bild på någon du saknar
Dag 12 - Bästa tidfördrivet
Dag 13 - Ett kort någon annan tagit på dig
Dag 14 - Din högst dröm
Dag 15 - En person/kändis du önskar att du träffat
Dag 16 - Detta gör jag på helgerna
Dag 17 - Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 18 - Min drömyrke
Dag 19 - En vän som bor långt ifrån
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade
Dag 21 - Detta åt jag till frukost
Dag 22 - En tv-serie du älskar
Dag 23 - Det här drömde jag om inatt
Dag 24 - Barndomsminne
Dag 25 - Detta är jag beroende av
Dag 26 - Något du vill ha just nu
Dag 27 - En person som alltid gör mig glad
Dag 28 - Mitt rum
Dag 29 - Favorit ställe
Dag 30 - Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


Varför jag varit dålig på att uppdatera...

Hej allihopa!
Förlåt för att bloggningen inte är på topp och inläggen blir sent på eftermiddagen. Men det beror på att jag inte har mått så bra de senaste dagarna, jag har haft ont i halsen och idag vaknade jag med världens förkyldning. Fast så fort jag blir frisk ska jag börja blogga mer igen, och inläggen kommer bli roligare att läsa. Kommer även börja med veckans blogg o.s.v! :) Idag har jag bara tagit det lugnt och ikväll kommer jag åka till min kära vän Olivia och vara med henne! :)
Jag har tagit en massa fina foton de senaste dagarna, men jag har inte "hunnit" (orkat) föra över de så det får bli en bild från instagram! Följ gärna mig där, stefansdotter21! :)

COPYRIGHT!

Vinteridrottsdag

Hejsan!
Idag hade jag vinteridrottsdag och det var ganska jobbigt, för det snöade så mycket och det var kallt. Jag hade tillräckligt med kläder på mig men när jag stod stilla frös jag. Jag kom hem vid tolv och sen har jag bara tagit det lugnt för jag är helt slut efter en "lång" dag utomhus. Nu ska jag passa på att göra lite läxor medan jag har tid för ikväll får vi gäster! Hoppas vi haft en bra dag så ska jag njuta av att det är fredag och snart helg! :)
Bild i repris för jag har ingen anna att visa för tillfället!

COPYRIGHT!

Once upon a time...

Hej allihopa!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, och idag var det fortfarande väldigt många sjuka i klassen. Jag har i alla fall klarat mig hyffsat, har haft ont i halsen, men det börjar gå över nu! :)
I morgon kommer jag vara på vinteridrottsdag från 08.30 till klockan 11.00 och sen slutar jag! Jag kommer vara ute hela tiden så det gäller att sätta på sig varma kläder eftersom det är så jäkla kallt ute!
Just nu kollar jag på en serie som heter Once upon a time på kanal 5, den är faktiskt riktigt bra så jag ska fortsätta kolla på den nu. Bloggar mer i morgon då det är freeedag! :D En bild på mig idag, har på mig min nys tröja från Hollister :)

COPYRIGHT!

Halsont

Hej allihopa!
I morse när jag vaknade hade jag väldigt ont i halsen och det har inte blivit bättre under dagen, så det blir ingen fotbollsträning för mig ikväll :( Istället blir det lite läxläsning och slapp framför tven! Jag orkar inte blogga mera idag, så vi hörs i morgon igen! :) En bild jag tog för några dagar sedan.

COPYRIGHT!

RSS 2.0