Gul, röd, grön, blå och svart

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggat tidigare men jag orkade inte när jag kom hem. Jag var för trött och jag var tvungen att göra en uppgift först. Dagen idag har väl varit sådär, mina närmsta kompisar var inte i skolan för de var sjuka, så det var lite tråkigt! Många verkar vara sjuka nu, för 9 stycken i mim klass var sjuka idag, så hoppas jag inte blir smittad. Fast som jag sa till min kompis idag "tur att jag har världens bästa imunförsvar dåra!" :)
Idag fixade jag mina naglar och jag tänkte göra något nytt och såhär blev det! ;) Sorry för dålig bild!


Fotbollsträning i kylan!

Hej allesammans!
Idag har det varit riktigt kallt ute, och i morse när jag vaknade var det runt 12 minus ute! För ett par timmar sedan kom jag hem från fotbollsträningen! Det var väldigt kallt att spela idag, men när vi väl värmt upp var det helt okej. Dock var det väldigt halt på planen och jag halkade faktiskt en gång, men annars gick det faktiskt bra! Nu efteråt känner jag mig bara lite hostig, det var ju så kallt ute :/ Hoppas jag bara inte blir sjuk, men det tror jag inte ;)
Nu ska jag hoppa i sängs, så vi hörs i morgon igen efter jag slutat skolan! Här är en svart-vit bild för första gången!? :)


COPYRIGHT!

Thailand 2011-2012 del 4

Hej!
Det här är ett tidinställt inlägg, för när jag kommer hem från skolan idag ska jag på fotbollsträning direkt! ;) Här kommer yttligare några bilder från Thailand och det här kommer vara den sista delen!

En dag red vi på stranden.

En bild på Gabriella strax innan vi skulle snorkla!

Chicken island.

Några båtar :)

Där vi bodde!

Ananas shake.

Stawberry shake :P

En kväll var det en riktigt fin solnedgång!
COPYRIGHT!


Mitt bidrag till Hannas fototävling!

Hej allihopa!
Jag är med i en fototävling på Hannas blogg och det här är mitt bidrag till fototävlingen! Nu är det bara att hålla tummarna! :)

COPYRIGHT!

Gårdagens inköp!

Hej alla bloggläsare!
I morse vaknade jag vid nio och sen har jag hunnit äta frukost, städat mitt rum, bytt lakan osv. Inte så roliga saker men nödvändigt! Resten av dagen ska jag göra göra lite läxor, ordna med bilder på datorn och sen får jag nog se vad jag hittar på! :) En vanlig söndag helt enkelt!
Här är en bild på det jag köpte igår!

COPYRIGHT!

Hos Martina!

Hej allihopa!
I morse hade jag fotbollsträning och det gick väldigt bra tycker jag för att vara inomhus. Nu har vi börjat spela inomhus fotboll en gång i vecka, inför en cup vi ska spela om några veckor. När jag kom hem och gjort iordning mig åkte jag in till stan med min syrra och shoppade. Köpte en hel del saker på rean som jag kommer visa någon dag, det var kläder från Monki och Hollister.
Just nu är jag hemma hos min kompis Martina och jag och min mamma kom hit vid fem och sen har vi ätit middag osv. Nu sitter vi bara och snackar om allt och ingenting.
Kommer inte hinna blogga mer idag så vi hörs i morgon! :)
En bild på mig som jag tog för några dagar sedan.


Haha :D

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt bra dag i skolan med mycket skratt :D Älskar mina vänner och vi har alltid så roligt tillsammans!
Ikväll händer det inget speciellt jag ska bara vara hemma. Jag kommer äta tacos till middag och sen blir det lite godis framför tven :) Imorgon kommer jag ha fotbollsträning vid elva så jag hinner nog inte blogga innan dess och sen ska jag in till stan med min syrra. Det blir lite ont om tid, så om inte bloggar förrän på kvällen vet ni varför. Jag har nästan inga läxor att göra den här helgen så därför har jag planerat en del!
Ha en bra fredagskväll allihopa så hörs vi i morgon igen! :)
Bild i repris. Just det, fler bilder från Thailand kommer i helgen!

COPYRIGHT!

Torsdag!

Hej!
Idag har det inte hänt något speciellt, så här har jag gjort en liten lista på saker jag ska börja med på bloggen. Kommentera gärna och säg vad ni tycker! :)
• Veckans blogg
• 30 dagar
• Veckans citat
• Boktips
• Veckans bild

COPYRIGHT!


Fotbollsträning!

Hejsan!
Nu blir det bara lite kort för jag ska på fotboll om två timmar och jag måste hinna göra lite läxor och äta. Dagen har varit bra och precis när jag kom hem satte jag på Grey´s Anantomy, det är verkligen en sjukt bra serie tycker jag! :)
Men nu ska jag göra läxor, vi hörs! :)
Det har varit väldigt snöigt de senaste dagarna!
COPYRIGHT!

Reflexskärm och ir-kontroll

Hej allihopa!
För några dagar sedan kom min reflexskärm och ir-kontroll hem till brevlådan, som jag fick i födelsedags present av min morbror! Jag har testat ir-kontrollen och den är hur bra som helst! Dock har jag inte testat refleskärmen, men snart ska jag! Reflexskärmen är i färgerna silver, guld, svart, vit och transparent! :)

COPYRIGHT!

Trött tjej

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt seg dag. Jag gick och la mig ganska sent igår så jag har varit trött hela dagen. På morgonen hade jag prov, men det gick bra fastän jag var trött. Jag hade ingen engelska som jag skulle ha haft så jag fick sluta en timme tidigare! :D
Just nu kollar jag på Grey´s Anatomy på datorn, medan jag bloggar, haha. När den är slut ska jag göra läxor så vi hörs senare ikväll! :)

COPYRIGHT!

Dagens outfit

Hej allihopa!
Nu har jag pluggat klart till SO-provet och nu ska jag gå och lägga mig. Men innan jag hoppar i sängs kommer dagens outfit! Vi hörs i morgon, och då kommer jag visa er vad som trillade ner i min brevlåda för några dagar sedan! :)

Tröja: Monki
Kofta: H&M
Byxor: Cubus
COPYRIGHT!


Beautiful

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag i skolan, fastän den har varit lång! Det snöade hela dagen igår och hela dagen idag så nu är det väldigt vitt ute och det är så fint! Äntligen kom viteren kan man säga och nu får man hoppas att den stannar kvar ett litet tag så man hinner åka skridor! Min fotbollsträningen blev inställd idag pga av all snö, eftersom vi spelar utomhus året om. Men det gör inget för jag hade ändå inte kunnat komma för imorgon har jag prov, och jag MÅSTE plugga till det. Vi hör i morgon igen! :)
Följ gärna mig på instagram: @stefansdotter21, om du följer mig följer jag dig :)

COPYRIGHT!

Ny design!

Hej allihopa!
Jag tyckte att det skulle vara dax för en ny design. Den är ganska lik den förra, men den är inte riktigt färdig än, på grund av tidsbrist! Men kommentera gärna och säg vad ni tycker!
Före:

Efter:

COPYRIGHT!


Dagen innan skolan

Hej allesammans!
Idag vaknade jag vid nio-tio och sen har jag ätit frukost, försökt fixat en ny design till bloggen och snart ska jag göra lite läxor. Idag händer det inte så mycket, eller rättare sagt ingenting. Kanske går ut och fotar lite senare, för imorse när jag vaknade var det helt vitt ute :)
Vi hörs senare, och då kanske den nya designen har kommit upp!
En bild jag tog igår :)

COPYRIGHT!

Myskväll

Hejsan!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Gladiatorerna, väldigt bra program tycker jag! :) Kollar ni på det?
Ikväll åt jag riktigt god mat till middag och nu äter jag popcorn och ostbågar framför tven, mums! Här är en bild på maten jag åt tidigare ikväll!
Vi hörs i morgon igen :)


Lika!

Hej allihopa!
För några timmar sedan kom jag hem från matchen, och det gick väl ganska bra, det blev 2-2 så det blev lika! När jag kom hem åt jag lite mat och sen har jag varit ute med hunden och fotograferat! Jag skriver nästan hela tiden att jag ska göra läxor, men grejen är att jag aldrig riktigt blir färdig! Så nu äntligen ska jag göra klart dem, så jag kan ta det lugnt kvällen! Vi hörs senare! :)
Här är en av bilderna jag tog idag! :)

COPYRIGHT!

Fotbolls match!

Hejsan!
Nu ska jag på fotbolls match som förra helgen, så vi hörs när jag kommer hem! :)
Vädret idag ;)


Bambi på hal is och hundvakt?

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag i skolan och lektionerna har varit helt okej. Jag hade svenska och idrott på morgonen och det var ganska roligt för på svenskan skrev jag en berättelse och på idrotten spelade vi basket!
Sista lektionen så hade jag ett laborations prov på no som det gick ganska bra på! Eller det kändes som det i alla fall! :)
När jag skulle gå hem från skolan var det väldigt halt och isigt så jag ramlade, TVÅ gånger i samma backe! Fastän jag gick väldigt försiktigt. Jag gjorde som tur var inte illa mig, jag skrattade mest bara. Som tur var så var jag inte ensam, annars hade det varit lite pinsamt!
Jag tog bussen till centrum och mötte upp min syster som hade med sig hunden Bamse som vi ska passa hela helgen! Han är så söt och alltid glad! :)
Nu ska jag läsa lite och sen ikväll blir det fredags mys med familjen och min faster + hennes man, som kom igår. De ska nämligen vara här till söndag (tror jag)
Vi hörs senare!! :)
En bild som jag tog på Bamse alldeles nyss! :)


Thailand 2011-2012 del 3

Hejsan! :)
Här kommer yttligare en del av Thailand bilderna, och det här kommer bli den näst sista delen! :) De här bilderna är bland annat från nyårs afton! :)

Mums!

Söööt!

Efter vi hade ridit på elefanter matade vi dem! :)

Pannkaka med choklad i! :)

Bokeh

Mums sushi! ♥

Fyverkerier och rislyckotor! :)

Fler fyverkerier!
COPYRIGHT!


Vad tycker ni jag ska skriva om?

Hej allihopa!
Jag känner att varje dag skriver jag bara om vad jag har gjort, men grejen är att nu när det är skola och sånt gör jag nästan samma sak varje dag. En vanlig dag för mig är att jag går upp på morgonen går till skolan, är i skolan till ungefär 3 sen går jag hem, gör läxor/bloggar och vissa dagar tränar jag fotboll. Jag har inget speciellt att skriva om idag för det har bara varit en helt vanlig dag. Men jag hade tänkt att börja med Veckans citat och Veckans bild igen för det var länge sen, sen kanske lite boktips också? Vad tycker ni jag ska skriva om? Kommentera gärna! :) En bild från Thailand! ♥

COPYRIGHT!

Dagens outfit

Hej allihopa!
Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara slänga upp en bild på dagens outfit! Förlåt för att bilden är så dålig, men den är tagen med min iPod ;)

Tröja: H&M
Byxor: Levi's
COPYRIGHT!


Plugg

Hej allihopa!
Jag kom hem för ungefär en timme sedan och hitills har jag hunnit kolla på ett avsnitt av Grey´s Anatomy och ätit mellis. Idag har det varit en lång dag i skolan och lite jobbig i slutet för jag var så trött! Sen är det väldigt dåligt väder och snön håller på att smälta bort så det gjorde inte saken bättre.
Som sagt är jag väldigt trött och lär ju inte bli piggare framåt kvällen, så jag ska passa på och göra lite läxor nu! :)
Vi hörs nästa gång jag har tid, och då kommer fler bilder från Thailand upp! :)

COPYRIGHT!

Blir lika glad varje gång!

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och har nyss ätit lunch! Jag hinner inte blogga mer idag för jag kommer komma hem vid fem och sen ska jag på träning. Måste nämligen hinna göra lite läxor och äta innan dess! Så vi hörs i morgon igen! :)
Det här inlägget såg jag igår på Hannas blogg och jag blev verkligen hur glad som helst när jag läste det här. Såna här saker gör vardagen mycket bättre. Har läst det flera gånger och blir lika glad varje gång! Saknar dig Hanna <3
Besök gärna hennes blogg också! :)


Öppnat paket osv :)

Hej allihopa!
Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen, men jag har haft fullt upp! När jag vaknade i morse så han jag bara göra lite läxor innan det kom gäster hem till oss. Vi firade nämligen mig idag för vi han aldrig riktigt det förra veckan när jag kom hem från Thailand. Vi åt god mat och sen öppnade jag en massa paket! :D Är väldigt nöjd med alla presenterna jag fick, och självklart säger jag vad jag fick! Min kompis Olivia var också här, så det var roligt för vi har inte träffas på sjukt länge! ♥ De hade med sig en hund som de passade, och den var hur söt som helst! Det här är i alla fall det jag fick! :)
En jättefin tröja från Bik Bok (den ser svart ut på bilden, men den är mörkblå), filmen Life as we know it och Water for elephants, Amanda Fondells skiva, 1500 kr till valfri present, söta trosor, vita rosor örhängen, Thomas Sabo berlock, best friends halsband av Olivia, sen fick jag en fjärrutlösare och en reflexskärm, men de har inte hunnit komma än (de är nämligen beställda, men han inte komma tills idag).
Klicka på bilderna för att få större format!

  
  
  
COPYRIGHT!

Gladiatorerna

Hej alla läsare!
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Gladiatorerna! Jag kollade alltid på det när jag var liten, så det är roligt att titta på igen! :)
Vad gör ni ikväll?


Fantastisk kväll!

Hej allihopa!
Igår hade jag en fantastisk kväll med mina vänner! Vi kom hem till mig vid fyra och då hade vi precis varit och handlat mat till tacosen vi skulle laga! De var hemma hos mig för första gången så det var roligt! Vi har nämligen inte känt varandra så länge! De var så snälla så de överraskade mig med en tårta som de hade bakat! Jag blev verkligen super glad att de bakat tårta och allt till mig! :)
När vi hade fikat klart så satt vi och snackade en hel del och sen började vi laga maten. När vi lagat maten och ätit klart så satte vi på filmen Marley och jag, vi kollade aldrig på den serien som vi skulle ha kollat på för Sofie hade glömt den hemma. Men det gjorde ingenting för filmen Marley och jag är så bra, fast väldigt sorlig i slutet!
Martina stannade kvar och sov över, medan Sofie åkte hem. Sen i morse skulle jag spela match och då åkte Martina också hem!
På matchen kan jag säga att det gick sådär... vi förlorade, men enligt får tränare spelade vi bra. Jag är inte så jätteduktig på att spela inomhus så för mig gick det väl sådär, men nästa vecka kommer det vara match igen så det ska bli roligt! :D Det var ingen seriematch utan en korpenmatch där man spelar mot såna som inte spelar seriös fotboll, eller rättare sagt inte tillhör någon förening/klubb. Spelar bara matcher, eller inte alla, men det är svårt att förklara! ;) :P
Här är en bild på tårtan som de gjorde till mig!! :)

COPYRIGHT!


Fredag den 13:de

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och har lunchrast! Idag efter skolan kommer mina vänner Sofie och Martina gå och handla tacos som vi kommer laga senare ikväll. Sen kommer vi säkert handla lite gottis också! ;)
Idag är det fredagen den 13:de, men det skrämmer inte mig för det har aldrig hänt mig något fredag den 13:de. Jag och mina vänner kommer vara ensamma hemma och kolla på Pretty little liars, som är en väldigt serie som är spännade!
Kommer inte blogga mer idag, så vi hörs imorgon igen! Men jag kommer inte kunna blogga förrän senare på dageni morgon, för jag ska ha match på morgonen :)
Det blev bara en random bild :P


Thailand 2011-2012 del 2

Hej allihopa! :)
Här kommer del 2 av bilderna från Thailand! Hoppas ni gillar dem! :)

Fotspår i sanden.


Vi åkte till en jättefin ö där det fanns en grotta man kunde simma till!


En grön krabba hittade jag på bergväggen!


Jag hittade två fina snäckor på stranden!


När vi åkte därifrån med båt!


Söta
Angelica! Hon ska alltid göra roliga miner!


En söt liten apa åt frukt! :)


Ja apor gillar ju att klättra! :)
COPYRIGHT!


Vill att våren ska komma!

Hej allihopa!
Idag har det varit en lång dag i skolan. Ganska tråkiga lektioner och på en lektion skulle vi bara lyssna i en hel timme, så långtråkigt! Men jag var tvungen att lyssna ordentligt så jag visste hur man skulle göra! Det var nämligen på slöjdlektionen, vi ska komma på själva vad vi vill göra och det ska finnas med ett viss antal saker på den uppgiften. Men jag får inte bara tänka på de tråkiga stunderna utan de roliga också! :)
Det har regnat hela dagen, men när jag skulle hem vid halv fyra/fyra så slutade det! Sen jag kom hem har jag städat lite och kollat på tv. Imorgon kommer två av mina vänner hem till mig och så ska vi laga mat tillsammas och ha filmkväll! Myyysigt! Vi hörs imorgon igen, god natt! :)
Jag kollade på lite bilder från våren 2011, och jag längtar verkligen tills våren kommer! Här kommer en våbild, bara för att jag längtar så mycket! :)

COPYRIGHT!

Tack så mycket! ♥

Hej allihopa!
Idag gick jag upp lite tidigare bara för att jag skulle hinna blogga innnan jag går till skolan! Jag ska ta bussen som går 08.47 så måste gå 10 minuter innan det. Men jag har gott om tid på mig! :)
Igår var det en ganska vanlig dag, på morgonen hade vi hemkunskap och då skulle vi laga pannkakor och det gick faktiskt ganska bra! Misslyckades bara med 1-2, men dock fick jag lite hjälp och mina klasskamrater. Just det! Jag har 3 nya lärare, en i hemkunskap, en i spanska och en i idrott och jag tycker nog att alla det nya är lite bättre än de förra! Så det känns bra! :)
Eftersom jag fyllde år för några dagar sedan så var min kompis Martina så snäll och köpte en present till mig! Blev verkligen glad för den, så tack så mycket!! :D ♥ Nu ska jag smsa henne och fråga om vi kan gå tillsammans till skolan, busshållsplatsen där jag ska gå av är nämligen utanför hennes hus! :)
Det här var det jag fick! :)

COPYRIGHT!

Thailand 2011-2012 del 1

Hejsan!
Här kommer del 1 av bilderna från Thailand 2011-2012! :)

Dagen vi kom (julafton), då var det halvbra väder.


En sallad jag b.la. åt på julafton.


På julafton var det uppträdanden på hotellet.


Självklart var det pyntat runt poolen, dock i träden och inte i en gran!


Sol och bad dagen efter, dock han jag inte ställa in fokusen, hehe.


Cola är alltid gott!


Vi åkte till en jättefin ö som heter Poda Island!


En bild på mig på Poda Island!
COPYRIGHT!


Dagens outfit

Hej allihopa! :)
Här är dagens outfit, det var så länge sen så tänkte att det kunde vara kul! Tänkte lägga upp det lite oftare för jag tycker själv det är roligt! :)

Tröja: Vero moda
Byxor: Cubus
COPYRIGHT!


Första skoldagen

Hej allihopa!
Just nu har jag lektion, men vi gör absolut ingenting så passar på att blogga!
Idag var det första skoldagen för mig iår! Det har varit en helt okej dag, det roliga var såklart att få träffa mina vänner, har saknat dem! Sen hade vi vanliga lektioner vilket var tråkigt, så nu är jag ganska trött.
Vi hörs senare, då kanske det kommer upp lite bilder från Thailand! :)
En bild på mina naglar som jag fixade i Thailand! :)


http://hannawiiman.blogg.se/

Hejsan!
Nu har jag nyss duschat för jag har gått på den första fotbollsträningen för iår! Det var väldigt roligt, men jobbigt och det gick väl inte så bra, men helt okej för att vara första gången! ;)
Här är en blogg jag bara måste länka! Hon heter Hanna och fyller 13 iår! Vi träffades i Thailand och vi har blivit riktigt bra vänner på en så kort tid!
Saknar dig! <3
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg, ni kommer inte ångra er! :) Hon har veckans blogg på sin blogg just nu så klicka HÄR för att komma till tävligen!


Vad jag fick i julklapp!

Hej allihopa!
Jag har inte visat vad jag fick i julklapp än så här är en bild på det jag fick! Jag fick en onepice också, men har ingen bild på den, men det kommer säkert komma en så småningom!
Tröja
Minneskort till kameran
Grey´s Anatomy säsong 7
Pengar
Bok
Onepice

COPYRIGHT!

Grattis till mig i efterskott!

Hejsan! :)
Igår kom jag hem vid fyra efter en lååång resa! Jag var väldigt trött så orkade aldrig blogga. När jag kommit hem åt vi tacos till middag och det var väldigt gott! Vi firade bara mig lite smått men små bakelser, men inga presenter för jag hade inte hunnit önska mig något. Fast nästa helg ska jag firas ordentligt!
Innan vi gick på flyget i Bangkok fick jag i alla fall presenter av mina små syskon! 5 nagellack av Gabriella och en plånbok av Angelica! Blev väldigt glad och tycker de var väldigt fina!
Igårkväll gick jag och la mig redan klockan nioför jag var så trött, se somnade jag bokstavligen på en gång! I morse vaknade jag vio nio och hade alltså sovit 12 timmar! :O Antar att jag var väldigt trött!
Idag ska jag bara ta det lungt och packa upp för i morgon börjar jag skolan igen!
Haqr inte hunnit lägga in bilderna på datorn än så det får bli en arkiv bild istället! ;) Längtar redan tillbaka, men väldigt skönt att vara hemma!
image description
COPYRIGHT!

I Thailand: Hejdå!

Hej allihoppa!
Just nu sitter jag och väntar i receptionen på att bilen ska komma som vi ska åka med till flygplatsen.
Idag kommer vi ta ett flyg till Bangkok och sen ska vi vara i Bangkok hela dagen och shoppa. Sent inatt kommer vi ta flyget hem till Sverige!
Jag kommer sakna Thailand och VÄRMEN, men det ska ändå bli skönt att komma hem! :)
Bloggar när jag kommer hem, vilket är om 1-2 dagar, och då fyller jag år!! :D
Vi hörs!
En bild som jag tog för några dagar sedan ;)


I Thailand: Hanna o Emmie

Hejsan!
Igår kväll kom Hanna och Emmie hem sent till hotellet och därför han jag aldrig säga hej då. De skulle åka klockan 15.00 idag till flygplatsen och vi skulle vara borta från 08.00 på morgonen till klockan 16.00 på eftermiddagen. Men de var så snälla så de gick upp tidigt bara för att säga hej då! Jag blev både förvånad, lättnad och glad när jag såg dem klockan sju i morse! För jag var orolig att jag inte skulle hinna säga hej då innan de åkte.
Det känns lite tomt här utan dem och saknar dem redan! Hoppas vi kommer ses snart igen fastän vi bor en bit ifrån varandra! <3
Idag åkte vi med en speedboat till massa olika och fina öar där vi bland annat snorklade! Nu ikväll köpte jag två bikinis och ett par solglasögon, och jag är riktigt nöjd! Bild får ni se när jag kommer hem! ;)
De hade skrivit en lapp till mig för att säga att de skulle gå upp vid sju och träffa mig vid frukosten ^^ fast det såg jag inte det förrän efteråt.


I Thailand: Chicken Island

Hej allihopa!
I morse skulle vi egentligen åka iväg med en båt tidigt på morgonen, men min lillasyster Gabriella mådde fortfarande dåligt. Hon var nämligen sängliggande hela dagen igår, för hon hade ont i magen. Men vi flyttade bara det tills i morgon och så åkte vi till en ö som heter Chicken Island och snorklade! Det var väldigt roligt och vi tog en massa fina bilder!
Nu ikväll åt vi en väldigt god middag, men förrätt, varmrätt och efterrätt så nu är jag proppmätt!
Imorgon kommer jag inte kunna blogga förrän jag kommer tillbaka till hotellet, eftersom vi ska vara borta hela dagen! Det är synd att vi inte åkte på det idag, för i morgon hade jag velat vara lite vid hotellet. För Hanna och Emmie ska nämligen hem i morgon och hade velat vara lite med dem innan de åker! :( Men jag träffar förmodligen dem ikväll!
Här är en bild från idag som jag tog på Chicken Island!


I Thailand: Hästar

Hej allihopa!
Idag red jag som ni kanske redan visste och jag kan säga på en gång att det gick sådär! För det första var det lite läskigt, för det kändes som att jag skulle ramla av. Sen kunde jag inte riktigt styra den, hehe, ja eller det var lite knepigt. Men den följde efter de andra hästarna också det gick bra ändå! Det var roligt, men efter tre timmar hade jag väldigt ont i rumpan och jag hade också bränt mig! Haha kanske inte så lyckat, men roligt!
Imorgon ska vi iväg tidigt så hinner inte blogga på morgonen, men på kvällen bloggar jag igen :)
Här är en bild från idag, det är på den hästen jag red på och hennes föl!


I Thailand: Bara jag

Hejsan!
Idag vaknade jag klockan halv nio, gick upp och satte på mig kläder osv. Sen när klockan var nio gick jag till de andra för att se om de var vakna så vi kunde gå och äta frukost. Men nej, alla låg och sov, så jag tänkte sak samma jag sover lite till. Sen bli man väckt klockan tio och måste gå och äta frukost, så vi inte skulle missa den. Haha det blev lite knasigt, men nu sitter jag och bloggar i datarummet och ska snart gå och sola på stranden. För klockan ett ska vi iväg och rida på hästar. Det är jättefint väder idag!!!
Nu är klockan tjugo över tio så vi hörs ikväll igen!


I Thailand: Ännu en toppendag!

Hej allihopa!
Precis efter jag hade skrivit det tidigare inlägget så blev det finare väder, och efter ytterligare några timmar hade det blivit väldigt varmt och soligt. Jag badade i poolen med Hanna, Emmie, deras och mina syskon. Det var lite kallt så efter ett tag gick vi upp och spelade kort på deras hotellrum! Sen skulle de iväg på elefant ridning och då läste jag, solade och lyssnade på musik. När de kommit tillbaka badade vi igen!
Nu på kvällen åt vi jättegod mat på en restaurang och sen gick vi och kollade i affärer. Då köpte jag några saker som jag tyvärr inte kan säga, om de personerna skulle läsa det här! ;)
Vi hörs i morgon igen! :)
En bild från idag när jag solade på stranden!


I Thailand: Ösregnar ute -.-

Hejsan!
När jag gick och la mig igårkväll regnade det ute, och när jag vaknade var det lika regnigt! Ja och nu bara öser det ner och verkar aldrig vilja sluta! Väldigt trist! Flera båtar har till och med sjunkigt inatt på grund av vädret.
Idag skulle vi ha ridit på hästar, men vi var tvungna att flytta det till i morgon för då ska det bli finare! Jag är ingen häst människa eller gått på ridskola, men sist jag var i Thailand red jag och det var roligt. Så jag ville göra det den här gången också!
Jag får se vad jag hittar på idag, men vi hörs senare i alla fall! :)
Nu verkar det klarna upp lite!


I Thailand: Mina nyårslöften

Hejsan!
För ungefär en timme sen kom vi hem från att ha ätit middag! Jag blev väldigt mätt och nästan lite för mätt :/

Mina nyårslöften iår är:
• Träna mer och äta mindre onyttigt.
• Gå på en fotokurs och bli bättre på att fotografera.
• Bli bättre på fotboll och kämpa mycket!
• Fortsätta kämpa med skolan och höja mig i några ämnen, bland annat i engelska och spanska.
• Få fler besökare på bloggen och göra den bättre!
• Lära känna fler personer och vissa lite bättre.

Nu är klockan snart halv elva och jag ska snart gå och lägga mig för jag sov inte så mycket inatt och är ganska trött. Vi hörs i morgon igen!
En bild på mig från i morse! :)


I Thailand: Året 2011

Hejsan! :)
Året 2011 har ändå varit riktigt bra, men 2012 ska bli bättre! :D
När det gäller min fotoutveckling, tror jag att jag utvecklats. Jag har fotograferat väldigt mycket och jag tycker att det är lika roligt som i början! Jag har inte gått någon fotokurs än, men det ska jag göra iår! Vill verkligen utvecklats. Ska även ta och lära mig mer inom foto, ska erkänna att jag inte kan så mycket :S Sen ska jag även köpa mer kamera tilbehör!

När det gäller skolan har det bara gått bättre och bättre, så har inte så mycket mer att säga om det! Men ska fortsätta kämpa och ska höja mig i några ämnen!

Min utveckling inom fotbollen har gått framåt! Iår har det varit mycket förändring inom laget. Men så som det är nu och kommer vara ett tag framöver så känns det bra! Ska kämpa hårt detta år!

Iår har jag fått många nya vänner. Jag har även förlorat vänner, men också hittat riktigt bra vänner som jag trivs med! Så nu har jag verkligen hittat de jag vill vara med och jag älskar dem sjukt mycket! <3 Jag har även kvar många av mina "gamla" vänner!
Här i Thailand har jag träffat två tjejer som är väldigt snälla som jag vet att jag kommer hålla kontakt med även när jag kommit hem! :)

Allt annat är väl som vanlig! Bloggen kommer fortsätta som vanligt, men ska göra den bättre! Måste bara komma på hur! ;)
Ha det bra så hörs vi senare! Då kommer mina nyårslöften upp! :)
När jag var i New York i sommras är en av de sakerna jag kommer minnas mest av 2011!


I Thailand: Gott nytt år! :D

Hej allihopa, och gott nytt år!!
Igår var det en fantastisk nyårsafton! Vi åt god mat på hotellet och det var en massa uppträdanden osv. Jag lärde känna två tjejer som heter Hanna och Emmie, som jag var med. De har varsina bloggar som finns bland länkar, så ni kan ju kolla in dem!
Vid tolvslaget gick vi ner till stranden och släppte upp rislycktor. Det var väldigt fint och det var lycktor över hela himlen, sen var det en massa fyverkerier såklart! Jag har en massa bilder att visa er, som ni kommer att få se när jag kommer hem!
Just nu är klockan tio i tolv och jag har hitills bara hunnit äta frukost. Idag är det riktigt dåligt väder så vi ska bara ta det lungt eftersom det blev så sent igår. Passar på att blogga och sen ska jag läsa ut min bok (har bara 10 sidor kvar!) :)
Vi hörs senare!
Här är en bild på rislycktorna som folk släppte upp! :)


RSS 2.0