Jordgubbe Vindruva Choklad

Hejsan!
De här bilderna tog jag när det var fotbolls EM och jag satt och kollade på när Sverige spelade. Då åt jag Jordgubbar, vindruvot och choklad! Riktigt gott och en bra kombination tycker jag. Kanske inte så roliga bilder, men jag ville ändå visa dem! (detta inlägg är tidsinställt på grund av att jag är på språkresa iengland och har inte möjlighet att blogga lika mycket som jag brukar)
COPYRIGHT!

Vi älskar dig Malin! :*

Hej, hej jag heter Hanna och jag ska gästblogga åt fina Malin. Hon har det säkert jättebra i England och hälsar till er alla! Jag vill passa på att berätta för dig Malin hur mycket du betyder för mig och Emmie du betyder allt! Jag vet att dom senaste veckorna har vi tappat kontakten ganska mycket men vi vill så gärna ändra på de, du är en helt underbar och perfekt BÄSTA vän och du har allt bra vän kan ha, vi älskar dig sjukt mycket och vi vill så gärna att du kommer hit ner till oss för vi saknar dig otroligt mycket! Så jag hoppas att du förstår nu hur mycket vi tycker om dig och vi ska fortsätta kontakten vare sig du vill eller inte, vi klarar oss inte utan dig. Du är mitt allt Malin, första gången i Thailand när vi träffade varandra första gången var helt magisk och alla våra minnen vi har därifrån, tänk att vi träffades på ett hotell i Krabi i Thailand de är så häftigt och kolla på oss nu vi är ju jätte nära vänner. Jag vill tacka dig Malin för alla gånger du har stöttat mig, och jag finns alltid för dig i alla lägen och du är alltid välkommen hit till lilla Västervik. Nu får du ha de bra så syns vi snart, Kramar från Emmie och Hanna ♥♥♥♥♥♥ 

Groda

Hejsan!
De här bilderna tog jag för ganska länge sedan, men glömt att visa ;) Den här groden satt kvar på samma ställe väldigt länge så jag hann hämta kamera och fotade! Jag blev faktiskt väldigt nöjd,  vad tycker ni?
(detta inlägg är tidsinställt på grund av att jag är på språkresa i England och har inte möjlighet att blogga lika mycket som vanligt)
 
 
COPYRIGHT!

Språkresa England: I London

Hejsan! Just nu sitter jag på hotellrummet och bloggar via min iPod touch med wi-fi som de har här på hotellet. Igår kom vi fram till London vi 10 tiden och efter vi kommit fram till hotellet osv åkte vi och shoppade. Jag hittade två toppar som endast kostade 2 pund som var väldigt fina. Vi är 50 personer i våran grupp med blandat svenskar, danskar, finskar och några spanjorer. Alla är väldigt trevliga och vi har roligt tillsammans. Idag ska vi på sigeesning (stavning?) och sen efter det får man bestämma själv vad man vill göra och då ska jag och några till gå på Madame tussauds och sen shopping om vi hinner. Ha det bra så bloggar jag mer när jag har till gång till internet (vilket kan ta några dagar).


Nu åker jag på språkresa till England! :D

Hej allihopa!
Om bara några timmar sitter jag på planet till London/England. Jag ska vara där på språkresa i tre veckor med två av mina kompisar. Vi ska vara på ett ö som heter Isle of wight där vi bland annat ska gå en fotokurs, vilket ska bli riktigt kul. Det blir den första fotokursen för mig någonsin!
Under tiden jag är där kommer jag förmodligen inte kunna blogga, kanske bara någon enstaka gång. Jag har en kompis som heter Hanna som kommer gästblogga här, sen har jag gjort några tidsinställda inlägg. Det är inte så många med det är bättre än ingenting, så fortsätt besöka min blogg medan jag är borta! Om jag inte uppdaterar här kanske jag kommer lägga upp lite bilder på instagram. Om ni vill följa mig heter jag @stefansdotter21. All packning är klar och nu ska jag bara hoppa in i duschen sen gå och lägga mig. I morgon klockan fyra ska jag gå upp och sen går planer klockan åtta.
Ha det bra allihopa, vi ses om tre veckor om inte tidigare! :D
Nu ikväll lyxade vi till det lite och åt Ben and Jerry´s till efterrätt! Mums!
COPYRIGHT!

Packning på g

Hej allihopa!
Idag ska jag börja packa inför resan, jag ska även köpa några saker som jag kommer behöva där. Det är väl det jag kommer göra idag, sen ikväll kommer jag och min syster äta middag hos mormor. Det är väldigt dåligt väder idag, det regnar, blixtar och åskar så jag får i alla fall inte dåligt samvete av att vara inomhus.
Den här bilden tog jag när jag satt på tåget för unngefär en vecka sedan :)
COPYRIGHT!

Bilder från tältningen

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt. Jag var hos läkaren och det slutade med att jag fick pencelin så nu kommer jag hinna bli bättre innan jag åker. Nu ska jag gå och lägga mig, god natt!
Här är bilderna som jag tog när jag och min familj var jag tältade i tisdag.
Vi grillade korv och köttbullar.
Mina söta syskon ♥
Vi cyklde dit.
Elden och tältet i bakgrunden.
Mitt hår ;)
COPYRIGHT!

Hemma i Stockholm

Hej allihopa!
Idag på eftermiddagen tog jag tåget upp till Stockholm. Veckan hos pappa har varit bra förutom att jag var sjuk halva tiden. Tiden gick fort, nästan för fort, men det var kul att vara där innan jag åker till England, vilket är på fredag. För er som inte visste det så ska jag dit på språkresa med två vänner och vi kommer vara borta i tre veckor. I morgon kommer jag börja förberede lite och jag kommer även åka till vårdcentalen för att kolla mina öron och hals för igår kväll/natt kunde jag kanppt sova för jag hade så ont i öronen. Därför ska vi kolla så det inte är något, nu när jag ska åka vill jag vara helt frisk.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag kan gå upp i hyffsad tid i morgon, god natt!
COPYRIGHT!

I´m back!

Hej allihopa!
De senaste dagarna har jag inte bloggat för jag har varit väldigt sjuk och har därför varit sängliggande. Jag har varit sjuk i 3 dagar nu och det känns så skönt att äntligen vara frisk, dock är jag fortfarade lite förkyld och min hals är inte helt bra än. Det är ite svårt att säga vad jag var för sjuk för jag hade både 39 graders feber, ont i huvudet, ont i halsen, mått ila, hostat och igår hade jag obeskrivligt ot i ena örat, så det var allt på samma gång kan man säga. I vilket fall som helst mår jag i alla fall bättre nu och jag sipper ligga i sängen hela dagarna. Idag ska vi åka iväg och spela minigolf och sen ikväll ska vi hyra en film. Bilderna från tältningen i onsdags kommer uppp i morgon. Förresten tack för alla "kyra på dig" kommentarerna och nu är jag äntligen tillbaka med bloggningen!
COPYRIGHT!

Sjuk...

Hej. Igår hade vi det väldigt bra och mysigt när vi tältade, dock sov ingen av oss särskilt bra. När jag vaknade hade jag väldigt ont i halsen och ville bara somna om, men vi var tvugna att packa ihop allt o åka hem. Det var iof skönt, men jag var så trött. Tidigare idag spelade jag pingis och solade, men efter det gick jag o la mig och sedan dess har jag knappt orkat gå upp (gick upp för att äta). Min hals är mycket värre, jag har ont i huvudet + jag tror jag har feber för jag fryser hela tiden. Jag orkar knappt skriva det här inlägget (på mobilen) så jag ska försöka sova lite nu och be pappa köpa halstabletter och så ska jag ta en huvudvärkstablett. Jag bloggar igen när jag mår bättre. Ha det bra så länge!


Molly Sandén

Hej allihopa!
Idag är det väldigt dåligt väder ute, det ösregnar ute och det känns som  att det aldrig kommer att sluta! Ikväll hade jag, pappa och mina små syskon tänkt att tälta vid en sjö och även grilla där osv. Det kommer helt säkert bli av, men jag hoppas att det slutar regna så vi komer kunna grilla, för det är väldigt mysigt! Jag kommer inte ha tid med att blgga mer idag, men i morgon blir det ett inlägg där jag även kommer lägga upp bilder från tätningen. Här är bilderna från igår som jag tog på Molly, vi var ganska långt bak därför kunde jag inte fota så nära ;)
 
 
COPYRIGHT!

Kulijuli

Hejsan! Idag på förmiddagen gjorde jag inte så mycket för det var dåligt väder och det regnade emellanåt. Jag gick i alla fall ut på en promenad med vår hund Ozzy och sen när jag kom in spelade jag lite pingis. På eftermiddagen åkte vi in till Helsingborg för att se på något som heter kulijuli där bland annat Molly uppträdde (bilder kommer i morgon). Våra kusiner var även där så vi var några stycken. Godnatt allihopa, jag bloggar mer i morgon ;) Här är en bild som jag tog igår!

COPYRIGHT!


Bästa dagen!

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt bra dag här hos pappa. I morse vaknade vi vid tio tiden och då var det fint väder så vi åt frukost utomhus. Någon timme senare bev det riktigt fint väder så jag passade på att sola och sen tog jag även ett dopp i poolen. Det var riktigt skönt, men det tog inte många timmar innan solen var i moln, då bestämde vi oss för att åka och plocka jordgubbar som vi skulle ha till senare. Det var lite blådigt och när solen var i moln var det kallt så vi var bara där en kort stund. Det roligaste med plockningen var att man kunde äta så mycket man orkade, haha jag passade verkigen på (jag som älskar jordgubbar). Sen efter det spelade jag lite fotboll, kubb och sen fikade vi med jordgubbar, glass och grädde, mums!
Det var en riktigt härlig oc bra dag, nu är jag väldigt trött så jag ska gå och lägga mig nu. Några av jordgubbarna som vi plockade idag!
COPYRIGHT!

Cupcakes

Hejsan!
Här är några bilder på några cupcakes jag gjorde i fredags, jag blev faktiskt väldigt nöjd. De var både goda och väldigt fina tycker jag! Min kompis hade nämligen fyllt år så det var därför jag gjorde de (istället för en tårta) :)
 
 
 
COPYRIGHT!

Packar för fullt!

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att packa. Jag ska nämligen åka till pappa idag och tåget går kvart över fyra från Stockholm. Jag kommer åka med mina två små syskon, vilket är lite roligare än att åka ensam. För på hemresan kommer jag nämligen det. Jag kommer bara vara där en vecka och därför kommer jag njuta av tiden och försöka att inte tänka på bloggen så mycket. Det kommer i alla fall bli ett inlägg om dagen, men jag tror inte att jag kommer ha mer tid än så. Nu när det är sommarlov vill man inte direkt sitta vid datorn så mycket.
Det blir ett tidsinställt inlägg lite senare idag, så håll utkik för det kommer vara bilder på något jag gjorde för någon dag sedan! :)
En bild på mig från i fredags.
COPYRIGHT!

En sommarlovsdag

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt skön och slapp dag. På förmiddagen storstädade jag mitt rum ,plockade undan saker/kläder, damtorkade, dammsög och bytte sänglakan. Jag har även varit ute och sprungit, det var riktigt skönt och jag tror jag sprang 3 km sammanlagt. Nu på kvällen kollade vi i familjen på en film och sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. Eller just det, jag hann fixa med lite bilder också.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte sover allt för länge i morgon, godnatt allihopa! :) Det här var det jag åt till middag ikväll, inte så speciellt, men gott!
COPYRIGHT!

Såpbubbla

Hejsan!
Idag är det väldigt varmt ute och solen kikar fram ibland, dock är det ganska molnigt på himmelen. Det är en massa saker som jag måste göra innan jag åker till pappa, vilket jag gör i morgon. Jag måste bland annat storstäda mitt rum, fixa med bilderna på min dator, köpa saker jag behöver, packa osv. Det är ganska tråkiga saker jag måste göra, men min syster och jag kanske kommer gå ut och plocka lite blåbär i skogen, vilket är lite roligare. Den här bilden tog jag för ett tag sedan, den är lite suddig och oklar, men jag gillar den ändå, vad tycker ni? :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 13 avslutning)

Hej allihopa! :D

Igår var det den sista dagen på brandstationen. Vi började med att städa bilen som vi åkt runt i när vi skulle till olika ställen. Vi städade både invändigt och sen utvändigt, då blev  det vattenkrig, vilket var lite kul (dock var jag inte med, jag och några till låste in oss i bilen, haha). När vi gjort klart det fyllde vi i en enkät om hur vi tyckte det hade varit under de här tre veckorna. Enligt mig så tycker jag att det har varit riktigt bra, blandade uppgifter kombinerat med utbildning och träning. Jag har även lärt känna några riktigt snälla och roliga människor som jag sååå gärna vill hålla kontakten med framöver!

På själva avslutningen hade vi en massa tävlingar, vi hade femkamp då våran station kom tvåa, jippi! Sen vann vi även över alla de andra stationerna på dragkamp i slutet. Det var väldigt roligt och på vägen hem bytte jag nummer med alla i min grupp + några till, så jag hoppas vi kommer kunna träffas snart igen! När vi kom tillbaka fick vi ett varsitt "diplom"/arbetsintyg och sen var det bara att säga hej då. Det här var ett av mina första sommarjobb och absolut det bästa, vi har haft så roligt och verkligen lärt känna varandra bättre och bättre för varje dag. Jag har inte så mycket mer att skriva om det, mer än att jag inte ångrar det ett dugg!

Ikväll kommer min kompis Olivia och hennes mamma hem till oss och så ska vi grilla och fira Olivias födelsedag tillsammans (vilket var igår).

Här är en bild på mig och de som jobbade på samma station som mig.

COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 12 arbete)

Hej allihopa!
Idag har det varit en väldigt varm och solig dag, äntligen! På morgonen började vi med att rensa lite ogräs och måla några linjer på brandstationen och när vi var klara åkte vi iväg för att spela fotboll med några av brandmännen. Det var väldigt roligt, men jobbigt på grund av värmen. På eftermiddagen åkte vi flottsbro där man kan bada, spela fotboll osv. När vi varit där ett tag så åkte vi tillbaka till brandstationen och så fick vi sluta.
Efter jag hade slutat åkte jag och familjen till vårt landställe och så solade vi och badade där, vilket var väldigt härligt. I morgon är det den sista dagen på brandstationen och vi kommer även ha avslutning, vilket gör så att vi kommer sluta senare än vad vi brukar göra. Jag kommer förhoppningsvis blogga, men vi får se.
Ha det bra :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 11 simning/vattenlivräddning)

Hejsan!
Idag har det varit en väldigt rolig dag, men väldigt ansträngande. Som ni ser i rubriken så var det simning/vattenlivräddning vi gjorde. Vi åkte till en simhall där vi först fick göra ett simtest, vilket var ganska jobbigt, men vi klarade det, tror jag i alla fall :P Sedan fick vi lära oss hur man ska bogsera en människa i vattnet och hur man ska göra det på enklaste sätt. Det gick bra och det var ganska roligt, men det blev ännu roligare när jag var med några av tjejerna i den andra gruppen för de är så snälla och roliga. Efter vi fått träna på olika saker var det dags att dyka ner och hämta en docka på botten och sen bogsera den. Först skulle vi simma 50 meter och när vi kom fram till dockan skulle vi dyka ner, hämta den och sedan bogsera den ytligare 25 meter. På första försöket klarade jag inte det för jag dök ner alldeles för tidigt när jag fortfarande var andfådd, vilket ledde till att jag inte hade tillräckligt med luft och inte orkade dyka ner 3.5 meter för att hämta en docka som vägde ganska mycket. När jag dock fick testa igen tog jag det lugnare och då fixade jag det, fast gud vad jobbigt det var när man först simmat en bit och sen ska man dyka ner för att hämta en docka som vägde så pass mycket. Jag tror ni förstår vad jag menar nu och därför ska jag inte skriva mer detaljerat om dagen. Förutom att det sista vi gjorde var att testa på torrdräkter vid en sjö osv, vilket var väldigt kul! Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 10 arbete)

Hejsan!
Idag var det den sista dagen vi var på Adelsö brandstation och målade, vilket var väldigt skönt att få ha gjort klart och nu slipper man åka den en timmes långa resan igen. Även om det kanske var lite skönt också, för man kunde sova på vägen dit om man var trött. Vi kom dit vid tio och vi blev färliga ganska fort, därför fick vi även sluta lite tidigare när vi kommit tillbaka. Dagen gick ovanligt fort och det var lika roligt som vanligt.
När jag kom hem från jobbet gick jag ut och sprang 3 km, vilket var väldigt skönt och jag tror jag ska springa i morgon med. Nu ska jag och familjen kolla på filmen En gång i Phuket, ha det bra!
COPYRIGHT!

MIDSOMMARAFTON 2012

Hej allihopa!
Här kommer de efterlängtade bilderna från min midsommarafton i Gävle. En midsommarafton som jag inte kommer glömma bort på länge! :)
Så här såg jag ut på midsommarafton.
Midsommarstången.
Den goda maten.
Min systers kompis och min syster.
Tipsrunda.
En liten söt midsommarflicka.
Jordgubbstårtan!
COPYRIGHT!

Gröna Lund

Hej alla läsare!
Igår hade jag en underbar dag med min kompis Olivia. Vi var som sagt på grönan och vi kom dit runt tre och efter 6 timmars åk och skratt var vi nöjda och glada. Vi åkte de flesta av karusellerna och bland annat frittfall tilt som jag tidigare aldrig åkt, så nu har jag åkt det mesta där. Jag älskar verkligen att åka karusellerna även om det kan vara väldigt läskigt ibland. När vi kom hem till min kompis hämtade vi pengar och sedan gick vi och köpte pizza och godis. Vi kollade på tv och lite senare satte vi på filmen en prinsessas dagbok som var slut vid två tiden. Sen tog det ett tag innan vi somnade, jag tror att jag somnade vi fyra och Olivia vid halv fem. Idag vaknade vi halv elva och ett par timmar senare åkte jag hem.
Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls idag, jag somnade i soffan och sov ett tag och sedan dess har jag inte orkat göra något mer. Ikväll blir det i alla fall fotboll och grillning så det blir najs, sen kommer  även midsommarbilderna upp så håll utkik! :) För en vecka sedan lyckades jag äntligen ta en bra bild på såpbubblor!
COPYRIGHT!

RSS 2.0