Mycket

Hej allihopa!
Just nu händer det många saker och därför hamnar bloggen lite åt sidan, men jag försöker så gott jag kan. Tips om hur jag kan förbättra min blogg är alltid välkomna! Det som tar mest tid är läxorna och fotbollen, men även skolan, kompisar osv. Idag har det varit en bra dag i skolan som jag alltid brukar säga, men det var det faktiskt. Det hände mycket saker, men jag hade ändå roligt emellanåt. Jag har haft lite betygsnack, vilket varit skönt att få ha gjort. Är faktiskt nöjd när det gäller vissa ämnen :)
Ikväll har jag match och innan dess måste jag ar sytt klart en grej till slöjden och pluggat till so provet som jag har på fredag. Jag vill också säga att det är så kul att många gillar min nya header och TACK! Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi så snart jag har tid igen :) En bild som jag tog för ett par veckor sedan.


COPYRIGHT!

Payphone ♥

Hej allihopa!
Jag har tyvärr inte tid att blogga idag för jag går i skolan ganska länge och sen när jag kommer hem måste jag plugga. Har även träning ikväll, därför blir det ett tidsinställt inlägg med en grym cover till. Om ni inte hört låten eller covern, så tycker jag att du borde lyssna på den nu!
Hoppas ni får en riktigt bra dag så hörs vi snart igen! :)

Ny design!

Hejsan!
Jag har inte så mycket att skriva om idag, förutom att det har blivit väldigt kallt ute jämfört med vad det var i morse! Min skoldag har varit lång och när jag kom hem pluggade jag, ritade på en bild uppgift och sen ätit middag. Inget spciellt helt enkelt ;)
Under de senaste dagarna har jag försökt leta fram någon bra header-bild och igår hittade jag en. Så nu helt plötsligt kommer en ny heder, tyckte nämligen att den andra inte riktigt passa in till årstiden som är nu. Det var ju till och med lite snö på nyponen, hehe :) Kommentera gärna och säg vad ni tycker! Bilden som jag valt är tagen i Västervik hos mina fina vänner Hanna och Emmie som jag saknar så otroligt mycket! ♥
Före:

Efter:

COPYRIGHT!


Måndag

God morgon allihopa!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan och nu ska jag snart äta frukost. Min buss gå 08.47 så jag hinner tyvärr inte skriva så mycket. Idag är det en lång dag i skolan och jag börjar kvart över nio och går till nästan till klockan är halv fem -.- Fast måndag brukar gå fort, så det brukar inte kännas som en lång dag ändå. Jag har fortfarande ganska mycket läxor och saker som måste göras innan sommarlovet och min systers student så det kommer tyvärr bli lite mindre bloggning, men jag ska försöka göra tidsinställda!
Hoppas ni får en riktigt bra dag nu! :)

COPYRIGHT!

Eurovision Song Contest 2012!

Hej allihopa!
Igår kollade jag på Eurovision Song Contest som säkert de flesta i Sverige gjorde. Innan röstningen började visste jag inte riktigt hur det gå för Loreen, men jag trodde i alla fall att det skulle gå bra. För en gång skull var det riktigt roligt att kolla Eurovision Song Contest, annars har jag bara tyckt att det varit långtråkigt. Jag tycker i alla fall att det var riktigt kul att hon vann eftersom det var ett tag sen sist. Jag har inte riktigt förstått att Sverige vann världens största musiktävling, Loreen är verkligen otroligt duktig! :D Det kommer också kul när det kommer hållas i Sverige nästa år! :)
Idag är det väldigt varmt och fint väder ute så jag ska passa på att sola idag, dock kan jag inte sola så länge för jag har läxor att göra och alla kan jag inte göra ute, måste vara inomhus för att kunna göra dem, vilket är synd :/ Men minst en timme ska jag i alla fall sola. Hittills idag har jag hunnit städa mitt rum en sista gång innan min syrras student är (på fredag), jag har verkligen stortstädat och jag städade även i min byrå så det känns bra. Jag trodde att det skulle ta lång tid, men det tog så mycket snabbare och det var faktiskt ganska kul. Haha det gäller bara att ta tag i det så får man det gjort väldigt snabbt!
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag! :)

COPYRIGHT!


Språkresa

Hej allihopa!
Först tänkte jag berätta lite om gårdagens match innan jag berättar varför det står språkresa som rubrik. Innan matchen började så visste mina tränare att jag var förkyld/nyss varit sjuk, så därför började jag på bänken. Det var första gången på flera år, så det kändes lite speciellt och tråkigt. Det är så annorlunda att hitta på än att spela. När man tittar på är det mer spännande, men det är mycket roligare att spela än att titta på jag ju säga! Sen var det otroligt mycket mygg ute så det var väldigt irriterande. Jag spelade i alla fall i slutet av första halvlek och i slutet av andra. I slutet när jag spelade gick det faktiskt väldigt bra, lite förvånad eftersom jag ändå inte var helt frisk. Idag mår jag i alla fall bättre, men nu har jag även blivit lite hostig, fast nu går det i alla fall mot bättringsvägen!
Hittills idag har jag inte hunnit göra så mycket, men dagen är ju inte slut än. Nu ska jag förklara varför det står språkresa som rubrik. Jo det är så att i sommar så jag och två kompisar åka på språk resa till England / Isle of Wight och i förmiddags var i alla fall jag och den ena kompisen på ett informationsmöte. Jag blev hämtad av dem vid elva och sen åkte vi in till stan där mötet skulle vara. Mötet höll på i två timmar och det var väldigt intressant och bra saker att få reda på, så nu känner jag mig ännu mer taggad att åka. Känner mig mer säker nu när jag vet mer exakt som kommer hända när vi kommer dit osv. Det känns riktigt bra helt enkelt :D
Idag är det fint väder och min mormor och hennes man är här och hjälper till lite inför min systers student som är på fredag. Ikväll blir det även grillning och sen ska jag kolla på finalen av Eurovision Song Contest!
Hoppas ni orkade läsa allt det här, vi hörs snart igen! :)
En bild som jag tog min lillasyster förra helgen!

COPYRIHGHT!


Fotbollsmatch

Hej allihopa!
Idag har det varit en väldigt bra dag och det är väldigt varmt och soligt ute! När jag kom hem satte jag på mig bikini och solade i en timme och jag har redan fått lite färg! :D Min förkylning har blivit bättre så jag ska vara med på matchen som är ikväll från 19.30 till 21.00. I morse på idrotten skulle vi springa 3 km och jag klarade det utan problem så en match klarar jag säkert av även om min förkylning inte är helt borta än. Idag i skolan kollade vi även klart på filmen Tusen gånger starkare och sen hade jag de vanligaste lektionerna matte, so och no. Snart ska jag åka iväg på match, för matchen vi kommer spela ligger 45 minuter härifrån, det betyder att jag kommer komma hem runt tio. Hoppas ni får en riktigt härlig fredagskväll! :)


COPYRIGHT!

Cover by Tiffany Alvord and Chester See

Hejsan!
Igår när jag var inne på youtube hittade jag den här grymma covern! Lyssna och säg gärna vad ni tycker, jag tycker i alla fall att hon (och han) är otroligt duktiga på att sjunga. Om ni tyckte hon var duktig kan ni lyssna på fler covers hon har gjort! :)

Anledning

Hej allihopa!
Anledningen varför jag inte bloggade igår var för att jag hade mycket läxor att göra och så mådda jag inte så bra och orkade därför inte. I tisdags började jag känna att jag hade lite ont i halsen, men jag gick på träning ändå, vilket kanske var lite osmart. Senare på kvällen fick jag väldigt ont i halsen, så ont att jag hade väldigt svårt att sova och sov dålig hela natten. På onsdagen gick halsontet över för jag åt de superbra halstabletterna mucoangin, men det var då jag istället blev förkyld. Så när jag kom hem från skolan var jag helt slut, men var ändå tvungen att göra läxor. Det hade varit en ganska slapp dag i skolan med hemkunskap, ingen spanska lektion för våran lärare var sjuk, på engelskan skrev vi bara vilket jag inte tycker är jobbigt, mest roligt. Sen på no så hade vi provsnack och sen gjorde vi lite uppgifter och på so hade vi bara repetition så vi pratade bara.
Igår gjorde jag i alla fall klart bokuppgiften och jag kommer få tillbaka den i morgon.
Dagen idag har varit ganska jobbig för den har varit lång och att vara förkyld gör inte saken bättre. Idag kollade vi på film på livskunskapslektionen, vilket var kul. Vi kollade på filmen Tusen gånger starkare boken vi nyss läst i skolan). Jag klarade mig i alla fall igen hela dagen, men var tvungen att gå och snyta mig mellan 5-10 gånger, usch. Nu när jag kommit hem mår jag i alla fall bättre och ska snart börja skriva på en idrottsuppgift som ska in i morgon. Vädret är underbart och jag hade gärna velat vara ute, fast nu blir det att ta tag i läxorna och få det gjort för snart är det lov!! :D Ha det bra så hörs vi snart igen :)
En bild som jag tog på min lilla syster Gabriella i helgen!

COPYRIGHT!


4.2 km

Hej allihopa!
Först tänkte jag berätta lite om gårdagen. Tiden jag var i skolan var bra och dagen gick ganska fort. På idrotten skulle vi göra ett pulstest och då skulle vi springa i ett tempo så att man orkade springa hela tiden i 30 minuter. Det var inte alla i klassen som orkade springa hela tiden, men jag gjorde det, vilket jag faktiskt är ganska stolt över. Vi sprang en runda på 300 meter och jag sprang 14 varv, alltså 4.2 km på en halv timme. Jag sprang dock inte så fort för att jag skulle orka springa hela tiden, men det kändes väldigt bra efteråt! Lektionen efter hade vi bild och då håller jag på att rita ett hus som jag måste bli klar med nästa lektion och jag har inte alls kommit långt, därför har jag tagit hem bilden och så ska jag fortsätta hemma.
Idag har det varit en kort dag i skolan för jag hade ingen Bild & Form som skulle ha varit den sista lektionen. Vår lärare var nämligen sjuk. På svenska lektionen som vi hade idag fick vi skriva lite på bokuppgiften, vilket jag behövde. Jag är dock inte färdig än men ska fortsätta nu. Vädret är underbart, synd bara att jag inte kan plugga ute. Jag har träning ikväll så jag hinner inte blogga mer idag, vi hörs! :)
En bild som jag tog i helgen!

COPYRIGHT!


Bokuppgift

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och snart ska jag ha spanska, då kommer vi fortsätta kolla på den skräckfilmen vi började kolla på förra veckan. Den heter djävulens ryggrad (dock något annat på spanska).
Idag slutar jag tjugo över fyra, alltså ganska sent. När jag kommer hem måste jag skriva en bokuppgift som jag inte har börjat med än. Den ska in senast på onsdag, så jag har lite panik över att jag kanske inte kommer hinna. Därför kan jag inte blogga mer idag. Det är väldigt fint väder ute, men eftersom jag måste skriva på datorn blir det enklast om jag är inomhus. Jag hade gärna velat sola, men det får väl bli någon annan dag då. Hoppas ni får en bra måndag så hörs snart igen! :)

COPYRIGHT!


Värmen!

Hej allihopa!
Idag har jag åkt tåg större delen av dagen, eller i alla fall i fyra timmar. Tåget gick strax innan tolv och var framme i Stockholm lite innan klockan slagit fyra. Tågresan hade varit väldigt bra om det inte hade varit så jäkla varmt! AC i just den vagnen vi satt i var sönder så det var typ 30 grader och jag höll på att svettes ihjäl. Eftersom det var så varmt blev jag också väldigt trött, jag orkade inte göra några läxor som jag tänkt, bara lite i slutet av resan. Vi hade som tur var med oss mat och dricka som gjorde att vi stod ut med värmen. Lite då och då gick vi till en annan vagn för att svalka oss, vilket ändå var skönt. Vi klarade oss i alla fall igenom resan och sen jag kom hem har jag städat mitt rum, packat upp och gjort läxor.
Hoppas ni har haft en riktigt härlig långhelg så hörs vi i morgon igen! :)

COPYRIGHT!

Regn eller sol?

Hej allihopa!
Idag visade det på vädert att det skulle bli fint väder hela dagen, men tydligen inte. På förmiddagen var det ganska fint väder, dock lite monligt. Sen runt tre så började det regna och det var precis när vi cyklat iväg för att ha picnik, men som tur var slutade det regna efter ett tag och då kom solen fram. Det blev det hur varmt som helst, och när vi kommit tillbaka så satte jag på mig shorts och gick ut och fotade. Men det tog inte lång tid innan det började regna igen, då var det bara att sätta på sig jeans. För att sammanfatta allt så har vädert ändrats hela dagen, från sol till regn, regn till sol.
Det var väldigt mysigt när vi cyklade iväg för att ha picnik för vi var vid en liten sjö där det också fanns en brygga som vi åt våran matsäck på. För ungefär en timme sedan åt vi och efter det spelade jag lite innebandy med pappa och min lilla syster. Ikväll är den sista kvällen här hos pappa och i morgon åker jag hem till Stockholm igen med mina syskon. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag så hörs vi i morgon igen! :) En bild som jag tog för några dagar sedan!

COPYRIGHT!

Godnatt!

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag med både fotbolls och innebandymatch här hemma. Jag får inte missa grillningen heller, det var otroligt gott! Det blev inte så mycket fotande, men i morgon ska det bli ännu finare väder så då blir det säkert en liten fotorunda. Vi ska kanske åka iväg till något ställe och ha picnik på dan och då ska jag passa på att fota. Vi hörs i morgon igen, godnatt allihopa! :)


COPYRIGHT!


Grillning

Hej allihopa!
I morse vaknade jag vid nio och sen har jag hunnit, duscha, gjort i ordning mig, ätit frukost och nu sitter jag vid datorn. Jag har fört över lite bilder och sen har jag svarat på kommentarer.
Klockan tre idag kommer det komma gäster hem till oss och så ska vi grilla, spela fotboll och brännboll. Det är fint väder idag och soligt så det kommer bli skönt att få vara ute. Jag kommer även passa på att fota, vilket jag inte har gjort på några dagar (har haft så fullt upp med skolan osv).
Hoppas ni får en riktigt härlig fredag så hörs vi senare idag! :)
Det här är en bild som jag tog förra helagen, strax efter det ösregnat ute.

COPYRIGHT!

Dåligt väder

Hejsan!
Igår kom vi fram vid åtta och då vi åt mat, sen när klockan nio kollade jag och mina syskon på Grey's Anatomy.
Idag har det varit ganska dåligt väder ute, regnigt men emellanåt soligt. Därför har vi mest varit innomhus, men på förmiddagen tog vi i alla fall en 3 km runda i skogen. Resten av dagen har vi varit inne, kollat på film, videofilmer när vi var små och gjort lite läxor. Just nu kollar jag på VM matchen Sverige-Tjeckien, heja Sverige! :D
Jag vet att bloggningen har varit dålig på den senaste tiden, men i morgon blir det mer bloggning. Ska även försöka att inte mobilblogga för då är bilderna så dåliga som jag lägger upp.
Här är en bild från instagram, följ gärna mig där! Uppdaterar mer där än här på bloggen, heter stefansdotter21! :)

COPYRIGHT!


Tåg mot Skåne!

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och hitills idag har jag haft hkk, där jag fick tillbaka ett förhör om tvätt som jag blev VÄLDIGT nöjd med! Vi lagade även kyckling, klyftpotatis, sås och glass till efterrätt. Innan lunch hade jag spanska där vi kollade på en spansk skräckfilm. Minns inte vad den hette, men det var väldigt läskig, usch!
Nu har jag lunch och snart ska jag ha engelska där vi ska återberätta filmen Edwards scissor-hands. Efter den lektionen har jag no och so, sen blir jag hämtad från skolan och blir skjussad direkt till tåget som går tjugo över tre. Kommer inte komma fram förrän ikväll så det blir nog ingen mer bloggning idag. Ha det bra! :) En bild som jag tog när jag var i Västervik.

COPYRIGHT!


Utomhus

Hej allihopa!
Idag har jag varit och är jag väldigt trött, för jag somnade ganska sent igår, eller i alla fall för att behöva gå upp klockan sju. Jag pluggade nämligen till so provet jag hade idag. Jag slutade sent i skolan och kom därför hem sent och då blev det att jag inte började plugga förrän strax efter fem + att jag skulle äta också. So provet gick i alla fall bra, eller det kan jag aldrig veta förrän jag får tillbaka det, men det kändes i alla fall bra. Jag gjorde så gott jag kunde och det är väl huvudsaken?
Idag slutade jag 12.40 för våran sista lektion som skulle ha börjat ett behövde vi inte gå på, för vi hade komp efter förra veckans kulturcafé. Det var väldigt skönt att få sluta tidigare eftersom jag var så trött. Sen är det väldigt fint väder idag (dock blåser det lite) så jag funderar på att göra mina läxor utomhus istället för här inne. Men innan jag går ut ska jag äta mellis och lite senare ska jag iväg på träning. Innan dess måste jag ha gjort klart läxan + måste packa inför i morgon. Åker nämligen till pappa direkt efter skolan (måste t.o.m. gå tidigare från sista lektionen). Hinner därför inte blogga mer nu, vi hörs! :) En bild som jag tog för ett par veckor sedan, jag tyckte den var passande till denna fina dag!

COPYRIGHT!


Skolan

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och har lunchrast, om bara några minuter början min nästa lektion som är matte. Idag slutar jag skolan sent så jag kommer komma hem vid halv fem. Eftersom jag har prov i morgon så kommer jag behöva plugga till det direkt när jag kommer hem och hela kvällen. Därför blir det här det enda inlägget idag. Min lektion börjar nu så hinner inte blogga mer, vi hörs i morgon igen :) En bild från Valborg i Västervik.


COPYRIGHT!


Solig söndag

Hejsan!
I morse gick jag upp vid nio och sen åt jag frukost och gjorde "i ordning" mig. Jag läste lite i en bok som vi läser i skolan och sen resten av dagen har jag pluggat so. Inte så intensivt idag heller, men jag har hunnit göra åtta frågor och skrivit tre sidor. Ikväll ska vi grilla här hemma, det blir kött, majskolv och potatis till, mums! Innan vi ska äta ska jag försöka hinna plugga lite mer.
Det har varit väldigt fint väder hela dagen, men jag har bara varit inne och pluggat, vilket är lite trist. I morgon är det måndag och skola igen, men jag går bara i skolan i tre dagar för sen är det kristi himmelsfärdshelg och då är man ledig torsdag och fredag. På onsdag efter skolan kommer jag ta tåget med mina syskon till pappa och vara där till söndag. Jag får hoppas att det är lite varmare där nere än vad det är här. Skulle så gärna vilja gå i shorts!
Ha en fortsatt bra söndag så hörs vi i morgon igen! :)


COPYRIGHT!

Ändrade planer..

Hej allihopa!
Matchen som jag skulle ha spelat tidigare idag blev inställd, för vi var för få spelare, bara tio stycken. Det var verkligen synd för jag var så taggad på att få spela, jag har nämligen inte spelat match på ett tag nu. Precis när jag hade satt på mig mina fotbollskläder och skulle snart åka så fick jag reda på det. Istället gick jag och min syster ut och sprang i ett spår som finns i närheten av där jag bor. Vi gick första varvet och andra varvet sprang vi och då det började regna ganska mycket, men det gjorde inte så mycket. Det var verkligen skönt att få komma ut och jag kände att jag behövde göra någonting annat eftersom matchen blev inställd.
Resten av dagen har jag pluggat so, inte så intensivt, men jag har hunnit skriva en del i alla fall. När klockan var strax efter åtta så bestämde jag och min syster för att gå och köpta lite gottis. Vi köpte vindruvor, nötter, choklad och även lite andra saker som vi behövde här hemma. När man ska plugga går det lite lättare om man har något gott att äta på!
Klockan är halv tolv nu så jag tänkte gå och lägga mig och läsa lite. Hoppas ni har haft en riktigt bra dag med fint väder, själv har det regnat nästan hela dagen. Vi hörs i morgon igen, godnatt! :)

COPYRIGHT!

Fotbollsmatch!

Hejsan!
Idag har jag fotbollsmatch och jag kommer åka hemifrån vid tolv. Hitills har vi förlorat våra två matcher, vilket är väldigt synd. Fast idag ska vi vinna, vi har lite med spelar och som det ser ut nu har vi inga avbytare. Så ge oss all lycka till! :)
Bloggar mer ikväll då jag har tid, måste nämligen plugga lite nu och efter matchen!
Den här bilden tog jag i Västervik, är faktiskt väldigt nöjd med den!

COPYRIGHT!

Ovanlig fredag

Hej allihopa!
I morse skulle jag egentligen ha gått upp klockan nio, men jag försov mig till tio. Som tur var så smsade Sofie mig så jag vaknade av det. Jag fick skynda mig lite, men jag han ändå. Jag fick nämligen skjuts av Sofies mamma dit och hem, vilket var väldigt skönt. Det var faktiskt väldigt roligt att orientera idag, i vanliga fall tycker jag att det är väldigt tråkigt men eftersom det var så varmt och fint väder ute så kändes det mycket roligare. Sen var det självklart mina vänner som gjorde att allt blev roligt, inte för att skryta men jag har faktiskt världens bästa vänner :) Vi fixade det väldigt bra faktiskt, fem kontroller hittade vi tillsammans och i slutet gjorde vi två stycken ensamma. Så nu känner jag mig redo inför nians orientering, då vi kommer få betyg för det vi gör, vilket vi inte fick nu för det vara bara ett träningstillfälle så vi skulle känna oss säkra.
När vi hade orienterat i två timmar var vi färdiga och jag var helt slut i benen av att gått runt i skogen så länge. Är inte direkt så van att gå över berg och stenar, inte min typ av träning. Jag tror jag kommer ha lite träningsvärk i morgon för jag kan känna lite i benen redan nu, hehe. Jag kom hem vid två och då gjorde jag i ordning mat till mig själv, vilket blev lax med grönsaker, väldigt gott faktiskt! Sen har jag kollat på en film som heter The break-up. Snart ska jag börja plugga och lite senare ska vi grilla här hemma, vilket kommer bli sååå gott! Efteråt tror jag att det blir fruktsallad också, mums! :) Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft och lika varmt väder!!
Här är en bild på det jag lagade när jag kom hem.


COPYRIGHT!

Härligt!

Hej allihopa!
Idag har det faktiskt varit en riktigt bra dag! Började kvart över nio så jag fick sova ut lite i morse, vilket var väldigt skönt. Hehe hatar att gå upp tidigt, men på helgerna vill jag dock inte sova för länge så inte hela dagen försvinner.
Direkt när jag kom hem från skolan så gjorde jag i ordning mig inför fotbollsträningen och sen åt jag mat. Jag trodde vi skulle ha spelarmöte idag, men jag hade läst fel så det var spelarrådsmöte och det är bara för de som är med i spelarrådet. Fast det gjorde inget, jag fick vara med ändå och en timme efteråt började träningen. Det regnade väldigt mycket under exakt hela träning, så efteråt var alla i laget helt genomblöta. När jag kom hem duschade jag nästan på en gång för det blev väldigt kallt med alla dessa blöta kläder. Nu är jag torr och varm igen och jag sitter och kollar på reprisen av Unga läkare som jag missade idag när jag var på träning.
I morgon börjar jag klockan 11.15 för jag ska ha orientering och börjar därför ganska sent. Det kommer bli en väldigt slapp dag i morgon eftersom jag får sovmorgon och slutar tidigt. Kommer därför ha mer tid till att blogga,  fast jag kommer också passa på att plugga. Har nämligen so prov på tisdag och vill börja att plugga så tidigt som möjligt. Hoppas ni har haft en bra dag och sluppit allt regn, godnatt allihopa (dock ska jag inte sova nu, men om någon timme).
En bild som jag tog när jag var hos Hanna och Emmie! :)

COPYRIGHT!


Nathalie

Hejsan!
Här är en bild på en söt liten tjej som heter Nathalie. Den här bilden tog jag på henne när jag var hos pappa på påsklovet, med mat runt munnen och allt! :)
Ha en fortsatt bra dag allihopa!

COPYRIGHT!

Kulturcafé & lagfotgrafering

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag i skolan, inte så jobbiga lektioner och dagen har gått väldigt fort. Spanska provet jag gjorde idag hoppas jag att det gick bra på, har faktiskt ingen aning om hur det gick. Det kändes helt okej ändå om jag tänker efter, men precis efteråt var jag osäker om det verkligen gick så bra. Fast det är bara att vänta och se, hoppas på det bästa.
Ikväll klockan 18 ska jag vara på skolan för det är kulturcafé och jag som går i Bild o Form ska visa det vi gjort i år. Det kommer även vara massa dans uppträdanden och så vidare. Efter det ska jag på lagfotografering med mitt fotbollslag och när jag kommer hem ska jag kolla på Grey´s Anatomy. Hinner inte blogga mer idag som ni kanske hör, men vi hörs i morgon igen (förhoppningsvis) :)

En bild från när jag var i Västervik, bilden är tagen på Hanna.

COPYRIGHT!

I morgon är det en ny dag och en ny chans

Hejsan!
Idag efter skolan har jag bara pluggat spanska och det har gått framåt, kan det mesta nu. Dock har jag någa enstaka ord som inte fastnat än, men de får jag ta i morgon bitti. För nu ska jag nämligen sova så jag orkar skriva provet i morgon. Om någon dag när spanska provet är över så lovar jag att det ska bli bättre uppdatering. Jag får lära mig att göra tidsinställda inlägg så jag slipper skriva sent på kvällarna.
I morgon är det en ny dag och då har jag en ny chans att uppdatera bättre.
Hoppas ni har haft det bra så hörs vi snart igen!
Här är en bild från instagram, följ gärna mig där så följer jag dig. Jag heter @stefansdotter21 :)

COPYRIGHT!


Tiden räcker inte alltid till...

Hej allihopa!
Förlåt för att bloggningen har varit sämst, men jag har massa prov och läxor som tyvärr går före. Måste till och med hoppa över träningen i morgon :( Har varit i skolan i dag som vanligt, slutade sent och sen har jag bara gjort läxor. Fick tillbaka ett no prov som jag blev nöjd med, hade intervallträning på idrotten och gjorde ovanligt många uppgifter på matten. Det var det speciella med denna dag. Är väldigt trött just nu så inlägget blir därför lite trist... hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. Bloggar mer när jag får tid! :)
En bild på mig från Valborg i Västervik!


COPYRIGHT!


Olivia ♥

Hejsan!
Det blev tyvärr inget inlägg mitt på dan, för jag hann inte fixa något tidsinställt och jag har haft fullt upp. Jag hade en riktigt bra dag med Olivia och när vi var i Gallerian hittade jag en fin topp på Monki (bild kommer). Det var länge sen vi träffades så det var riktigt kul att äntligen få träffas, vi kollade som sagt i affärer i Gallerian. Vid lunch åt vi en varsin väldigt god caesarsallad med kyckling i och efter det gick vi runt lite i stan. Sen när klockan var tre åkte jag hem. När jag kom hem vid fyra tiden kollade jag på Grey´s Anatomy som jag missade i onsdags och efter det gjorde jag läxor. Jag var väldigt trött när jag kom hem, fast jag orkade göra lite läxor ändå. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! 

Här är en bild på den goda caesarsalladen vi åt i Gallerian!

COPYRIGHT!

Vackert!

Hejsan!
Idag vaknade jag vid nio, sen har jag hunnit duscha och ätit frukost. Nu ska jag vara inne på datorn ett litet tag och sen ska jag ta tåget in till stan där jag kommer möta Olivia. Vi kommer gå lite i Gallerian och sen skulle jag vilja gå till kungsträdgården där det är så himla fint. Dock var det några dagar sedan jag var där så blommorna kanske har blommat klart snart. Men vi får se, kommer i alla fall ta med mig min kamera. Jag vet inte vilken tid jag kommer komma hem, men gör ett tidsinställt nu på dan i alla fall! Ha det bra :)
Här är en bild som jag tog när jag var i Kungsträdgården i tisdags!

COPYRIGHT!

Abduction ♥

Hej allihopa!
Idag han jag med en hel del läxor, men mycket återstår... jag får göra lite i morgon också. Ikväll åt vi ingen kvällsmat för vi åt en sån sen lunch, men istället åt vi en otroligt god fruktsallad! Mums, älskar verkligen fruktsallader, speciellt med russin i. Det fanns inget som lockade oss på tv, så vi satte på filmen Abduction som vi köpte tidigare idag. Det är så otroligt bra och spännande, kan inte titta bort för en sekund. En rekommendation för er som inte sett den och för er som gillar action, spänning och även lite romantik.
I morgon klockan tolv så ska jag träffa Olivia och måste därför gå och lägga mig nu så jag orkar gå upp i morgon. Hoppas ni har haft en bra dag och godnatt! :)

En bild som jag tog på sportlovet när jag var hos pappa!

COPYRIGHT!

Tusen gånger starkare!

Hej allihopa!
Anledningen varför jag inte har bloggat förrän nu är för att jag har haft fullt upp hela förmiddagen. I morse vaknade jag vid tio, åt frukost och sen bara rann tiden iväg. Klockan ett var jag hos tandläkaren där jag fick mycket beröm för mina tänder, och inga hål hade jag :) Efter jag varit där gick jag och min familj till en loppis som de hade här i Huddinge. Jag hittade ingenting till mig själv, men en present till en person och sen fick jag filmen Abduction av mamma som hon hade hittat för bara 20 kroner! Sen har vi varit och handlat mat till ikväll och där hittade yttligare några filmer, 3 för 99, så jag passade på att köpa några. Haha jag älskar verkligen filmer och nu har jag fyra nya! Nu ska jag äta lunch (det blir hamburgare, mums!) och sen ska jag plugga, vi hörs igen senare ikväll! :)
En bild på boken som vi läser i skolan just nu, väldigt bra tycker jag!

COPYRIGHT!

Liknar inte dagens väder

Hej allihopa!
Min fredag har varit väldigt bra med mycket skratt både i skolan och efter. Min skoldag har innehållit massa olika saker, intervall träning på idrotten, skrivuppgift på svenskan, svarat på en massa frågor på no och en massa andra vanliga skolgrejer. Efter skolan gick jag, Sofie och Martina till ica där vi köpte lite nötter, som vi sedan åt till en film hos Martina. Vi hade väldigt roligt och skrattade en hel del. Egentligen hade vi tänkt åka in till stan och gå där, men efter skolan kände vi att det var för kallt och ville hellre kolla på film.
När klockan var sex så åkte jag, mamma och min syster till vår mormor där vi skulle fira hennes man som fyllt år. Det blev god mat och en bit tårta till efterrätt. Vi kom hem för inte så länge sedan och snart ska jag gå och lägga mig för jag är väldigt trött, dock kanske jag läser lite innan!
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi i morgon igen då det blir mer bloggning än vad det har varit de senaste dagarna! :)
En vårbild som jag tog när jag var i Västervik. Den är inte ett dugg passande till dagens väder, men det är just därför den ska visas!

COPYRIGHT!

Solnedgång

Hejsan!
Teatern/musikalen jag och min familj var på igår, var väldigt bra och väldigt rolig! Jag har gått på något liknande tidigare och det är så värt det, även om det kanske var lite långt, 3 timmar och 25 minuter lång. Den vi gick på hette nämligen De tre musketörerna.
Idag har det varit en lång, men bra dag i skolan, helt vanlig som de flesta. Jag har en läxa tills i morgon och sen har jag spanska prov nästa vecka, så idag jag ska i alla fall göra läxan som är tills i morgon. Sen får jag se om jag hinner göra lite spanska, för ikväll ska jag på träning. Kommer därför missa Let´s Dance ikväll, eftersom det är flyttat på grund av hockey-VM i morgon. Jag får väl kolla på reprisen någon dag istället. Ha det bra allihopa, bloggar mer i morgon då jag har mer tid :)
Här är en bild som jag tog när jag var i västervik hos Hanna och Emmie. En kväll var det en väldigt fin solnedgång så vi fotade självklart den!

COPYRIGHT!

Sommar värme!

Hej allihopa!
Idag har det verkligen varit hur varmt som helst ute, 20 grader i skuggan!! I morse satte jag på mig jeans och en långärmad tröja, men nu på dan skulle jag lika gärna kunna gått i shorts och linne. Dagen i skolan har varit bra och det har gått fort. Eftersom det var så varmt ute så satte jag på mig bikini när jag kom hem och satte mig i solen och gjorde läxor. För en gångs skull var det ganska kul att plugga, för samtidigt fick jag lite choklad av syrran :) Nu när jag har kommit in kan man se att jag fått lite färg, jippi!
Ikväll ska jag, min mamma och syster kolla på en teater föreställning och den kommer hålla på ett tag, därför kommer jag komma hem sent ikväll. Det här blir alltså det ända inlägget idag, för jag hinner inte fixa något tidsinställt. Klockan 18 måste vi åka hemifrån och jag måste ha gjort klart en läxa innan dess. Hoppas ni har haft en bra dag och har haft det lika varmt som jag har det hos mig!
En bild som jag tog hos Hanna och Emmie, laddade nyss över alla till datorn, det var ungefär 500 bilder!!

COPYRIGHT!

Hemma!

Hej allihopa!
Idag klockan tre var jag framme i Stockholm. Resan gick bra, dock har jag varit och är väldigt trött för det blev sent igår kväll. När jag var framme i Stockholm blev jag hämtad av mamma och sen gick vi till Kungsträdgården där körsbärsblommorna hade börjat blomma, så vackert! Jag fick några riktigt bra bilder som jag kommer visa någon dag framöver. Det är väldigt soligt och varmt här i Stockholm, så ikväll när jag har träning blir det kanske shorts, vem vet. Hinner inte blogga mer nu eller senare ikväll för jag har läxor som måste göras! Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi snart igen :) En bild som  jag tog för ett tag sedan, nyare bilder kommer snart!

COPYRIGHT!

RSS 2.0