Återträff i Göteborg

Hej!
Här kommer några av bilderna som jag tog på återträffen i Göteborg för snart två veckor sedan. Åh vad jag saknar alla och det är inte långt kvar tills vi ses igen, då kommer vi att vara i Stockholm så det kommer vara kul! :)
På vägen dit åts det en massa godis :D

Jennie, jag och Johanna ♥

Sofie och Mathilda ♥
Middagen jag åt innan vi åkte iväg till festen!
Varm choklad!
En sista bild innan vi tog tåget hem till Stockholm :)
På vägen hem :)
COPYRIGHT!

Pluggning på g

Hejsan!
Idag vaknade jag runt tio tiden och tit frukost och gjort iordning mig. Min pappa har åkt iväg med mina små syskon för de skulle rida på något ställe en bit härifrån. Jag valde att inte följa med för jag måste göra läxor idag. I morgon ska vi nämligen iväg och shoppa och då kommer jag inte ha så mycket tid till att plugga. Lite senare idag kanske jag kommer gå på spining, men det är inte säkert för jag hamnade på reserv. Det är ungefär 50 % chans så jag får väl låta ödet avgöra om jag ska träna eller inte. Jag är så lat så jag orkar egentligen inte, men jag antar att jag måste träna lite på lovet i alla falll. Nu ska jag börja plugga och så kommer det komma upp lite bilder från helgen då jag var i Göteborg.
COPYRIGHT!

Nu är jag tillbaka på riktigt!

Hej allihopa!
Nu bloggar jag via datorn för första gången på flera veckor! Tidigare har jag inte haft tid att blogga på datorn utan det har bara blivit en massa mobilinläggg med fula bilder. Nu ska jag dock visa er en massa bilder som jag har tagit de senaste veckorna. Eftersom jag har haft så mycket i skolan har jag inte haft så mycket tid till att fota heller, men jag har några bilder som jag har tagit nu på lovet i alla fall! Jag kan inte beskriva hur skönt det är att ha lov, även om jag gör lite läxor och så, känner jag att jag verkligen kan ta det lugnt och känner mig inte "tvingad" att plugga. Nu när jag har lite mer tid ska jag även försöka fixa en ny design till bloggen, den kommer dock inte bli så avancerad för jag är inte så jätteduktig på att göra designer/headers.
Det här är en bild som jag tog en frostig morgon för ett par dagar sedan!
COPYRIGHT!

Hellu

Hej allesammans!
Här händer det inte mycket alls, vilket är skönt. Jag hade precis skrivit ett helt inlägg och då försvann det så nu är det väl bara att skriva om allt igen...
Idag har jag gjort lite läxor, men ska fortsätta i morgon igen. Jag var även ute med Ozzy vid två tillfällen, sen var jag dock bara inne för det blev väldigt regnigt och blåsigt efter lunch. Ikväll åt vi tacos och så har jag bokat biljetter till Västervik där jag ska hälsa på mina fina vänner om några veckor! :D Nu ska jag sova, godnatt. Kolla vad min lillasyster gjorde idag, jippi!


Höstlov

Hej allihopa!
Nu har jag lov och det känns så skönt att ha! Igår var vi på en ishockeymatch med familjen, vilket var väldigt roligt eftersom jag aldrig sett på en ishockeymatch live. Sen var det ett plus att de vann och att jag gick dit med pappa och min syster.
Idag har jag inte gjort mycket alls, dagen har varit lång, vilket kan bero på att man har dragit tillbaka klockan en timme. Jag har målat lite, kollat på film och sen var jag ute och tog lite modell bilder på min lillasyster som blev väldigt bra! Nu ska jag pluggs lite innan vi ska äta kvällsmat :)


Kallt!

Hejsan!
Nu blir det ett snabbt inlägg för snart måste jag ta tåget till centralen där jag ska ta tåget till Skåne. Jag ska vara där hela lovet, vilket ska bli kul och sen ska det även bli väldigt skönt att slippa skolan.
Idag i skolan kollade vi på en film om andra världskriget och det var verkligen jättebra, den var dock väldigt sorglig. Det var en skön dag i skolan förutom att jag hade ett matte prov. Nu måste jag packa ihop det sista innan jag måste gå. Ska packa ner mössa och vantar för det har blivit så himla kallt bara på en natt och lite av snön ligger kvar från igår. Hoppas dock att det är lite varmare där nere!


Första snön!

Hej allihopa!
I natt sov jag Inge bra alls och när jag vaknade i morse hade jag ont i halsen. Jag valde dock att gå till skolan trots att jag var väldigt trött och inte alls sugen på att gå. Jag klarade mig igenom dagen och sen när jag kom hem orkade jag inte göra så mycket. Jag kollade på tv och läste.
Ikväll kom första snön, vilket jag förvånade mig av. Det är fortfarande oktober och det kommer redan snö?! Snön kommer säkert dock ha smält bort i morgon, men ändå, jag hade gärna velat ha höst ett litet tag till. Det räcker med 3 månader vinter nu behöver det inte bli värre än förra året och vara snö i 5 månader. Ikväll började jag packa för i morgon tar jag tåget till Skåne med min pappa och mina små syskon. Jag ser verkligen i fram emot det och det ska bli sååååå skönt med lov. Det är så mycket i skolan just nu så jag behöver en liten paus fastän jag måste plugga lite under lovet. Nu ska jag sova, godnatt!


Veckans höjdpunkt!

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och ska snart ha min sista lektion för dagen. Det har varit en slapp dag i skolan för i morse var vi på gymnasieinformation så jag har endast haft tre vanliga lektioner om jag inte räknar med spanskan då vi kollade på film. Idag har jag ingen träning, vilket ät lite skönt för jag har ganska mycket träningsverk och har en massa läxor att göra. Hela dagen kommer jag vara tvungen att göra läxor, men ikväll kommer jag i alla fall kolla på Grey's Anatomy! Absolut veckans höjdpunkt!


Close up

Hejsan!
Igår började jag som sagt med att träna och det kändes faktiskt bra, i alla fall för att vara första träningen efter ett par veckor. Jag har träning idag igen och sen när jag kommer hem efter träningen kommer jag vara tvungen att plugga.
Just nu är jag i skolan och ska snart ha min sista lektion som är idrott. Dagen har varit rolig och jag och min kompis har skrattat och haft väldigt roligt idag. Nu är jag väldigt trött och vill egentligen bara krypa ner under en filt och kolla på film resten av dagen. Det kommer jag dock kunna göra på lovet, åh vad jag längtar!! Här är en bild på mig från i helgen :)


Hemma från götet!

Hej allihopa!
Igår kom jag hem från en rolig helg i Göteborg. Jag och mina kompisar tog tåget dit i lördags och åkte hem igår vid lunchtid. Vi tänkte plugga under resan, men eftersom vi var så trötta sov (i alla fall jag) ett tag. Det var kul att träffa alla igen och vi hade en väldigt rolig helg tillsammans. Tiden gick väldigt fort och nu är det redan måndag. Jag tog med mig kameran dit så jag kommer visa lite bilder därifrån senare i veckan.
Idag ska jag börja träna igen, vilket ska bli kul. Jag är dock lite nervös eftersom jag ska börja spela med nya människor som jag inte känner så väl. Hoppas ni har haft en bra helg allihopa!


I morgon åker vi!

Hej allihopa!
Nu är det äntligen fredag! Den här veckan har varit väldigt intensiv och jobbig, därför är det skönt att det äntligen är helg. Idag kom min kompis Angelica (som jag lärde känna på språkresan) till Stockholm. Det var så länge sen vi träffades så det var väldigt kul att äntligen få träffas. Efter skolan åkte jag in till centralen där jag mötte henne när hon klivit av tåget, efter det kollade vi i affärer. Jag köpte en sminkborste och en jättefin och mysig tröja från monki. Lite senare mötte vi upp min syster och hennes kille, då gick vi och åt på en restaurang med väldigt god mat. Jag mötte även två tjejer från mitt förra lag så det var kul.
Vi åkte hem från stan och så gick vi och köpte godis på hemmakväll till tågresan i morgon. Vi ska nämligen till Göteborg på Reunion Party, där vi kommer träffa alla svenskar från språkresan, vilket kommer bli sååå kul! :D Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt i morgon, god natt!


Skyller på skolan

Hejsan!
Förlåt för den dåliga uppdatering de senaste dagarna! Jag har så mycket i skolan att jag verkligen inte haft tid och har t.o.m glömt bort bloggen. Jag tänker inte skriva exakt vad jag gjort de senaste dagarna för det är inte varit intressant, men lite kort i alla fall. I tisdags var det en slapp dag i skolan med endast två lektioner och tre och en halv timmes hål då jag hela klassen åt lunch på Macdonalds. I går hade jag utvecklingssamtal (vilket gick bra) och sen gick jag i skolan till två tiden. När jag kom hem pluggade jag till so provet som jag hade idag. Jag har ännu ett prov i morgon som jag pluggade på tidigare idag. Mycket skola och plugg som ni kanske hör. Nu ska jag sova, godnatt! :)


Trött tjej i skolan

Hejsan!
Det är ungefär en timme kvar tills min lektion börjar så jag passar på att blogga lite. Igår gjorde jag inget speciellt så jag kände inte för att blogga och säga att jag inte gjorde något, haha. På kvällen kollade jag dock på första Twilight filmen med familjen för de har inte sett någon av filmerna (!). Vi åt även lite chips som blivit över från i fredags (mums).
Idag ska jag börja träna med damerna och det ska bli skönt att komma igång med träningen, dock är jag lite nervös. För övrigt är jag väldigt trött idag, det är ju trots allt måndag. Hur ser eran måndag ut? :)


Fotbollsavslutningen i detalj

Hej!
Igår hade jag en riktigt bra dag med mitt fotbollslag och vi hade en riktigt bra avslutning. Vi möttes på ett ställe inne i stan och därifrån gick vi tillsammans dit där vi skulle åka ifrån med segways! I början var det ganska svårt och jag var nervös hela tiden att jag skulle åka in i någon eller något. Efter bara några minuter lärde man sig och när vi hade åkt runt djurgården kunde man åka bra och det var väldigt kul! Jag måste göra om det någon gång, då kommer jag dock göra det när det är varmare ute för jag frös en del (i alla fall om händerna). När vi hade åkt klart gick vi till returangen Mongolian där vi åt jättegod mat. Efteråt när alla skulle hem så åkte jag först tunnelbanan med några av tjejerna i mitt lag och när vi sedan skulle byta till buss så var det en halvtimme kvar tills bussen gick. Det var kallt ute så vi bestämmde oss för att gå in i mataffärer, där träffade vi på vår tränare som var och handlade. Haha väldigt konstigt, i vilket så bjöd de på en varsin marabou choklad eftersom vi hade lite pengar kvar från lagkassan. Vi tog bussen hem till en av tjejerna i laget där vi kollade i gamla skolkataloger och sen spelade vi poker, åt choklad och hade väldigt roligt. Vid tolvtiden så fick jag skjuss hem och när jag kom hem gick jag och la mig nästan på en gång.
Här är två bilder från igår som jag la upp på instagram, följ mig gärna där jag heter stefansdotter21!
COPYRIGHT!

Segway!

Hej allihopa!
Nu på förmiddagen har jag städat mitt rum och gjort lite läxor. Jag har precis gjort i ordning mig och snart jag ska jag ta tåget in till stan. Jag ska ha avslutning med mitt fotbollslag och vi kommer först åka segway och sedan ska vi äta på en resturang. Jag kommer vara borta resten av dagen och hinner därför inte blogga mer. Hoppas ni får en riktigt härlig lördag! :)
COPYRIGHT!

X-factor

Hejsan!
Idag hade jag endast en lektion i skolan och då hade jag spanska provet. Resten av dagen var jag och min klass på ett studie besök som handlade om att handla hållbart. Jag har inte så mycket att säga om det, det var bra och man lärde sig lite om att just handla hållbart. Jag hade en väldigt rolig dag med mina vänner och vid två tiden slutade vi. Strax efter två var jag hemma och efter ungefär en halvtimme efter jag kommit hem så somnade jag i soffan och sov i ungefär en och en halv timme. Ikväll har jag kollat på x-factor och ätit väldigt mycket godis och chips. Usch jag mår nästan lite illa nu och ångrar att jag åt så mycket. Haha jag antar att jag får skylla mig själv och förhoppningsvis lär mig något till nästa gång (vilket jag aldrig gör).
Just det! Jag har glömt att berätta en sak för er. Det är nämligen så att igår så bokade jag två biljetter till Twinight på biografen saga i Stockholm den 2 november. Då kommer de visa den sista filmen i Twilight serien, Breaking dawn del 1 och del 2. Jag hade helst velat gå på Twilight maratonet, men eftersom det börjar halv tre går jag fortfarande i skolan :/ Jag ska dit med min bästa kompis så det ska bli riktigt roligt och jag ser ifram emot det välldigt mycket eftersom jag är ett ganska stort fan av Twilight :D Är det någon mer som tänkt gå på det?
Nu ska jag  gå och lägga mig, god natt allihopa! :)
En bild från tidigare ikväll!
COPYRIGHT!

Skolkatalogen!

Hejsan!
Jag glömde helt bort att blogga igår och jag ville inte göra ett tråkigt mobilinlägg. Min dag igår såg inte så speciell ut, jag var i skolan och sen när jag kom hem så pluggade. Efter maten duschade och när klockan var nio var det dags för Grey´s Anatomy. Det var ett riktigt bra avsnitt och jag kan knappt vänta till nästa avsnitt visas som är om ungefär två veckor. Imorgon är det fredag så det är skönt och i morgon i skolan kommer vi åka iväg på ett studiebesök efter vi har haft språkprov. Nu måste jag plugga till provet, jag bloggar mer i morgon!
Igår fick jag hem årets skolkatalog och det här är en bild på min klass!
Kan ni hitta mig?
COPYRIGHT!

Orkar du läsa? :)

Hej allihopa!
Förlåt för dålig bloggning, men jag har haft fullt upp med skolan. Jag har haft och har sjukt mycket plugg och jag har egentligen inte ens tid att skriva det här inlägget. Kanske inte riktigt, men nästan. Hmm får se om jag kommer ihåg vad som hände igår... först var jag i skolan som vanligt, det var en bra dag i skolan för min kompis Sofie kom tillbaka från att ha varit sjuk i lite mer än en vecka så det var kul. När jag kom hem från skolan vid fyra gjorde jag lite läxor och vid sex tiden tog jag bussen till ett fotbollsmöte. Det var inte så lätt som det låter för jag råkade nämligen hoppa på fel buss, väldigt smart... och när jag upptäkt det visste jag inte riktigt vad jag skulle göra för jag var lite vilsen. Sen efter ett litet tag hoppade jag av då jag var ganska nära, trodde jag. Då var klockan nästan sju och det var helt mörkt ute. Mötet skulle börja klockan sju så jag blev lite stressad. Jag hoppade på en buss som jag visste skulle åka en liten bit nämre, vid det tillfället hade jag ringt min mamma som var ganska nära och så hämtade hon upp mig och skjussade mig den sista biten (som kanske hade tagit tjugo minuter att gå). Nu blev det här väldigt långt och kanske lite komplicerat men jag hoppas ni förstår ändå. Jag kom i alla fall bara tio minuter försent och nu har jag lärt mig att kolla vilken buss jag går på och vart den går. Mötet gick bra och från och med nästa vecka ska jag och några till börja träna med dam-laget. Jag har tränat med dem innan och då har tyckt att det varit roligt, men vi får se hur det känns om några veckor. Det kommer vara lite tufft nu i början, men om det är roligt brukar man oftast klara det.
     Idag hade jag en skoldag med mycket skratt med min kära vänner! Jag hade ett SO prov på morgonen som det gick väldigt bra på, eller det kännde bra och för första gången var jag inte nervös innan eller kände mig stressad under provets gång. Jag slutade även en och en halv timme tidigare, vilket var väldigt skönt! Efter skolan hade min bästis kommit till min skola för hon hade slutat tidigt och tagit tåget + buss till min skola för att träffas. Jag blev så glad när hon sa att hin skulle komma och vi hade väldigt roligt hemma hos mig. Vi bakade, kollade på film och pratade om allt som hänt de tre senaste veckorna! Nu ska jag äta mat och sen ska jag göra lite läxor innan jag hoppar säng! Tack till er som orkade läsa hela inlägget, jag hade själv inte orkat det, haha :)
COPYRIGHT!

Drottinghof

Hej allihopa!
Här är bilderna från resturangen Drottninghof där jag var i fredags med min fina syster Amanda!

Till varmrätt åt vi grillad T-Bone steak med bearnaisesås, majskolv och pommes (mm vad gott!)

En bild på mig :)

Till efterrätt blev det vitchoklad pannacotta med en apelsin och myntasallad (världens godaste!!)

Min syster <3

Det var en väldigt mysig resturang med god mat och tipsar att gå dit om ni bor i Stockholm eller åker hit någon gång.

COPYRIGHT!

Pluggsöndag

Hejsan!
Idag vaknade jag lika sent som igår, runt halv elva. Jag hade satt klockan på väckning klockan nio, men som vanligt råkade jag såklart somna om. Haha det händer varenda helg då jag bestämt mig för att gå upp i tid. Nu är jag i alla fall pigg och redo för läxläsning. Så fort jag skrivit klart det här inlägg ska jag börja plugga och försöka bli klar så fort som möjligt. Jag ska i alla fall vara klar innan solsidan börjar klockan åtta i kväll, haha det ska bli så kul att se! Bilderna som jag tog i fredags när jag och min syster var ute på resturang innen i stan kommer komma upp lite senare idag :)
COPYRIGHT!

Skogens svamp

Hejsan!
Igår hade jag en jättemysig kväll med min syster och bilderna från igår kommer komma upp senare ikväll eller i morgon. Idag sov jag verkligen ut och inte förrän vid två orkade jag göra något, innan dess hade jag bara legat i soffan och kollat på reprisen av x-factor. Seg och tråkig dag kan man säga, fast vid tre tiden gick i alla fall jag ut i skogen och fotade medan min mamma letade efter svamp. Jag är väldigt trött nu och vet inte vad jag ska göra ikväll, jag får se vad det blir. Just nu kollar jag på lite avsnitt av Vampire Diaries och snart ska jag ner till affärer och köpa något gott till ikväll ;)
COPYRIGHT!

In till stan!

Hej allihopa!
Igår han jag aldrig blogga för jag var tvungen att plugga till ett läxförhör som jag hade idag i HKK. Skoladagen har gått ganska fort och det var ganska sköna lektioner. Idag är det en speciell dag för ikväll ska jag och min syster ut äta på resturang tillsammans inne i stan. Jag gav nämligen i student present att jag skulle bjuda på en middag på någon resturang. Vi kommer snart ta tåget in till stan och sen kommer vi gå runt och kolla lite i affärer innan vi går och äter. Jag vet inte hur länge vi blir där eller när jag kommer hem, men kommer i vilket fall som helst inna hinna blogga mera idag. Ni få ha en riktigt bra fredagskväll så hörs vi i morgon! :)
COPYRIGHT!

Som jag har längtat!

Hejsan!
Det känns som att det var en evighet sen jag bloggade, vilket egentligen var igår. Jag har dock mest mobilbloggat därför känns det som en evighet! Jag h haft och en massa plugg nu och har inte så mycket tid till att blogga, vilket jag hoppas att ni förstår. Idag har det varit en en riktigt bra dag. På morgonen i skolan hade jag no prov, sen hade jag so, spanska, engelska och sista lektionen var bild. Efter skolan gick jag och min kompis hem till henne för att hämta lite grejer, sen tog vi bussen hem till mig. Det var en grej som vi skulle "fixa" hemma hos mig och sen gjorde vi även läxor och åt middag tillsammans. Vi hade så himla roligt och jag kan säga er att det var länge sen jag skrattat så mycket på en och samma dag! Även om vi pratade och hade roligt, så fick vi en hel del gjort på bokuppgiften som ska in senast ikväll en minut innan tolv. Hon åkte hem för snart en timme sedan och nu ska jag kolla på Grey´s Anatomy som börjar om bara några minuter! Jag har längtar så länge efter den här dagen och äntligen är den här! Gammal bild från förra året!
COPYRIGHT!

Höstbild

Hej allihopa!
Just nu sitter jag på en bänk i skolan med min kompis och väntar på att nästa lektion ska börja. Jag har bild och form i två timmar och sen har jag idrott, sen slutar jag för dagen. Imorgon har jag no prov därför måste jag plugga när jag kommer hem. Det jag har prov på är kemi om joner/atomer m.m. Jag måste plugga mer om elektrolysen för jag har inte så bra koll på det, hehe. Har inget mer att skriva om just nu så vi får se om det blir något inlägg lite senare!
En bild från instagram!


Godnatt bloggen!

Hejsan!
Idag har det varit en awesome dag i skolan och efter skolan har jag bara pluggat. Hade den sista matchen med laget ikväll, men jag har så himla mycket plugg/prov och inlämningar så jag var tvungen att hoppa över den fastän jag sååååå gärna ville vara med. Det var inte lätt att ringa och säga att jag inte kunde vara med om man säger så :( Kommer dock träffa alla om någon vecka då vi har avslutning med laget! Nu ska jag sova, godnatt!
En bild från instagram, FÖLJ MIG ---> @stefansdotter21:D


RSS 2.0