Vad har jag gjort i helgen?

Hej allihopa!
Igår glömde jag helt bort att blogga efter jag pluggat klart. När jag hade pluggat "klart" var jag tvungen att städa mitt rum lite snabbt för det var så stökigt och min kompis Ebba skulle komma till mig. Först så pratade vi mest och efter en timme eller så gjorde vi iordning mat som vi åt. Efter maten bestämde vi oss för att gå ner till affären och så köpte vi en Ben and Jerry´s som vi delade på. När vi kom hem tog vi fram lite choklad, nachochips, B & J och sen kollade vi på filmen LOL på datorn. Jag hade inga speciella förväntningar innan men det var faktisk väldigt bra måste jag säga! Med andra ord hade vi en ritkigt bra lördagkväll.
Idag vaknade vi runt tio, åt frukost och sen har vi gjort läxor hela dagen. Vi har faktiskt hunnit med en hel del och det känns skönt, jag har dock en hel del kvar och jag måste fortsätta med det nu innan det blir alldeles för sent. Hoppas ni har haft en bra helg allihopa! :)
COPYRIGHT!

Jag hatar det

Hej allihopa!
Igår ikväll innan jag gick och la mig hade jag satt väckarklockan på nio för jag ville inte sova bort hela dagen och ville komma igång med läxorna så fort som möjligt. Men när det ringde i morse stängde jag av den och råkade självklart somna om -.- Sen vaknade vid halv elva av att min tränare ringde och frågade om jag ville vara med och spela match med damlaget. Efter jag funderat ett litet tag var jag tvungen att ringa och säga att jag inte kunde på grund av att jag har alldeles för mycket läxor att göra. Det hade varit så kul att vara med, men jag har så mycket läxor/prov till nästa vecka så om jag hade gått på matchen hade jag bara blivit ännu mer stressad. Ja ibland måste man välja skolan före fotbollen fast än man verkligen inte vill :( Nu vet ni i alla fall vad jags ka göra hela dagen, vi hörs senare när jag känner att jag pluggat klart för idag!
COPYRIGHT!

Orienteringsdag och fredagsmys

Hejsan!
Idag hade jag orienteringsdag i skolan och min starttid var klockan 12.05. Jag gick upp vid nio tiden, åt frukost, gjorde i ordning mig/förberedde mig för ett par timmars orientering i skogen. Eftersom jag hade en ganska sen starttid så var många av mina vänner redan klara och berättade att A banan (som jag valt) var väldigt svår, ni kunde bara gissa om jag blev nervös! Efter ungefär två timmars springande i skolgen var jag klar och hade hittat alla kontroller utan den sista som jag inte han hitta innan jag var tvungen att springa tillbaka. Jag vet inte hur många rätt jag fick än för jag var tvungen att skynda mig för att få skjuss hem av en klasskompis. Det var väldigt jobbigt att springa i skogen i två timmar upp och ner för berg och stigar. När jag äntligen kom hem var jag helt blöt för det hade börjat regna när jag skulle hitta den sista kontrollen.
Ikväll blev det tacos till middag och sen har jag kollat på fångarna på fortet på tv med lite chips och godis. Nu sitter jag framför datorn och ska snart gå och lägga mig. Jag har en lång plugg dag framför och behöver sova för att orka med allt som behövs göras! Ha en bra fredagskväll allihopa!! :)
Den här bilden togs för exakt två år sedan när jag hade orientering i sjuan!
COPYRIGHT!

Sista träningen med det här laget :(

Hej allihopa!
Efter skolan idag åkte jag hem till mormor och pluggade, åt mat, bytte om till fotbollskläder och sen fick jag skjuss till träningen. Idag var det sista träningen med mitt lag för det ska läggas ner på grund av att vi är för lite folk, det är få som kommer på träningarna och att få ihop folk till matcherna har varit svårt. Vi har en match kvar som är på måndag, men det blir inga fler träningar i alla fall. Jag tycker att det är synd att det blev som det blev för alla i mitt lag är så underbara personer och vi har verkligen kämpat den här säsongen. Det är några som ska sluta helt, vissa ska byta lag och andra (som jag) ska börja spela med Dam A. Alla är osäkra och vet inte hur de ska göra, men det jag vet är att jag inte ska ge upp fotbollen än, jag ska träna med damerna några gånger och se hur det känns. De gångerna jag har tränat med de tidigare har det varit väldigt roligt så jag ska ge det en chans, det är inte helt främande människor som spelar där, vilket känns bra. Vi har ju sammarbetat en del med de under säsongen och de har haft spelare som hjälp oss på matcherna. Jag hoppas i alla fall att så många som möjligt från Dam B i alla fall kommer att testa att träna med dem och sen ta ett beslut.
Träningen idag gjorde vi bara roliga saker, bland annat fotbollstennis och skott på mål, en träning med mycket skratt. Lite av tiden gick åt av att prata om hur det skulle bli nu när laget skulle läggas ner och sen kommer vi har en stor avslutning som vi håller på att planera. Jag är ganska trött nu och vill hinna läsa lite innan jag blir alldeles för trött. Jag har dock sovmorgon i morgon för jag har orientering, men skriver mer om de i morgon. God natt! :)
Det här är en gammal bild från förra hösten!
COPYRIGHT!

Tiden går för fort

Hejsan!
Bloggning den här veckan + nästa vecka kommer vara väldigt dålig för jag har sjukt mycket plugg och har inte tid att tänka på bloggen. Jag ska försöka blogga på lunchrasterna i skolan så det i alla fall blir ett inlägg om dagen, men vi får se. Jag har en del fotboll också som tar en del av min tid, jag önskar att tiden kunde stå stilla ett tag så jag fick mer tid för att plugga. Nu har jag lektion, ha det bra! ;)
Den här bilden tog jag i morse innan jag gick åkte till skolan!


Sov så gott!

Hej allihopa!
Nu blir det bara ett kort inlägg för jag måste sova för att orka med skolan i morgon. Matchen igår gick superbra, vi vann med 16-0! :D
Idag har jag varit i skolan och efter skolan var jag hemma hos mormor, pluggade och åt svampsoppa med pannkakor, mums! Nu har jag precis krypit under täcket, ny duschade och nyrakade ben, BÄSTA känslan! ;) Sov gott allesammans!
Den här bilden tog jag i morse ut genom fönster i vardagsrummet.


Orkar inte mer

Hej!
Jag är i skolan just nu och snart ska jag ha idrott. Efter idrotten slutar jag och kommer komma hem runt halv fem tiden. När jag kommer hem kommer jag bara hinna äta mat och byta om innan jag måste åka iväg på match. Ikväll kommer jag komma hem strax efter nio och då ska jag försöka hinna göra så många läxor som möjligt. Jag har så himla mycket läxor och prov den här veckan och nästa vecka. Det är så mycket saker jag måste göra så helst skulle jag bara vilja strunta i allt, men det ska jag förstårs inte. Om jag räknar allt jag har den här veckan och nästa vecka blir det sammanlagt sju läxor/prov -.- Jag ska gå på matchen idag, men måste nog hoppa över träningen på torsdag eller tisdag nästa vecka. Hinner inte blogga mer idag så ni får ha det så bra! :)


Gårdagens match

Hej allihopa!
Eftersom jag inte hade tid att skriva om gårdagens match idag i skolan så gör jag det nu! Det var en ganska speciell match därför får den ett eget inlägg.
När vi kom till matchen var vi endast 10 spelare + våran tränare som hoppade in och spelade lite då och då, hon spelade i alla fall så mycket hon orkade. Dessutom hade vi lånat in två tjejer från 99:orna, så egentligen var vi bara 8 från vårat lag. Efter första halvlek låg vi under med 2-0, men vi kände ändå att vi hade chans att i alla fall göra det oavgjort. I andra halvlek skadades två av våra spelade och våran målvakt hade ont i foten och hade ibland svårt med utsparkarna. En bit in på andrahalvlek var vi endast 6 spelare på planen, vilket ledde till att vi avbröt matchen när det var 8 minuter kvar. Matchen slutade med att det andra laget vann med 4-0 (om jag minns rätt).
Det är synd att det blev som det blev, men det var riktigt bra kämpat av alla oss som var med! Nu är det bara att ladda inför nästa match som är i morgon! :)
Inte så passande bild till inlägget, men hade inte direkt någon "fotbollsbild".
COPYRIGHT!

Alla dessa måndagar..

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och jag har två lektioner kvar innan jag slutar. Måndagar är alltid jobbiga, men så fort den är över känns det alltid bättre. Efter skolan kommer några kompisar komma hem till mig för vi ska kolla på gamla videofilmer från mellanstadiet som vi filmade med min mobil. Jag kollade på dem för några veckor sen och det är så himla kul att titta på!
Ikväll har jag ingen träning så jag kommer mest göra läxor och så kommer jag förmodligen kolla på x-factor, beroende på hur långt jag kommit med läxläsningen. Jag hade ju match igår, men jag hinner inte skriva om den nu för jag börjar snart. Ni får ha det så bra! :)


Angelica

Hej!
Här några bilder på min fina vän Angelica som jag lärde känna när jag var i England i sommras på språkresa. De här bilderna tog jag på fotokursen då vi fått en uppgift. Säg gärna vad ni tycker för jag brukar i vanliga fall inte fota människor utan mest naturbilder. Vad tycker ni?
COPYRIGHT!

Gårdagens kväll!

Hejsan!
Igår när jag var och shoppade hittade jag faktiskt inte så mycket, det fanns inget som jag tyckte var fint. Jag hittade dock ett par väldigt fina och sköna byxor, mörkblåa från BikBok. På vägen hem bestämde vi oss för att äta på resturang så vi åkte till ett Thai ställe där vi åt världens godaste buffé! När vi ätit klart åkte jag och mamma till hemmakväll där vi hyrde film och köpte chips o godis.
Idag har jag gjort läxor nästan hela dagen och nu ska snart iväg och spela fotbolsmatch, vi ska möta bollstanäs. Jag kommer komma hem sent ikväll och därför har jag gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp lite senare så håll utkik! :)
COPYRIGHT!

Shopping!

Hej allihopa!
Igår hade jag en jättemysig och rolig kväll hos min kompis, vi kollade på film och åt chips o godis. De filmerna vi såg var The vow och The dictator, vi började kolla direkt när jag kom till henne, därför han vi se två filmer innan vi blev alltför trötta. I morse gick vi upp vid åtta för hon skulle iväg på ridning och då fick jag skjuss hem. Jag kom hem vid nio tiden och sen dess har jag gjort lite läxor, ätit lunch och nu kollar jag lite på Vampire Diraries. Snart ska jag iväg och se om jag hittar lite fina höstkläder, jag känner att jag behöver lite nytt i garderoben. Kanske några varma mysiga tröjor! :)
COPYRIGHT!
 

Jag saknar värmen

Hej allihopa!
Nu är det fredag, jippi! Veckan har gått lika fort som vanligt och jag har lika mycket läxor/prov. I helgen måste jag verkligen plugga för jag har två prov/läxförhör och en massa läxor som måste göras inför nästa vecka. Idag blir det dock ingen läxläsning för jag ska till min kompis och så ska jag sova över där. Min familj kommer nämligen inte vara hemma ikväll och det är inte så kul att sitta hemma ensam en fredagskväll. Det var evigheter sedan jag sov där så det ska bli kul, jag sov mer där när jag var liten. Nu ska jag packa lite saker inför ikv'll och sen blir jag hämtad. Ha en bra kväll!! :)
I vinter kanske jag o min familj ska utomlands och jag hoppas verkligen att det blir av för jag saknar redan värmen och i vinter skulle det vara skönt att åka iväg på sol och bad semester i ett par veckor!
COPYRIGHT!

Pluggkväll

Hejsan!
Matchen som jag spelade igår förlorade vi tyvärr, men vi kämpade på och vi hade ont om spelade så det var ett tuff match. Första halvlek var jobbigare än andra, men i helhet blev det mycket springande.
Idag var jag i skolan som vanligt, jag slutade ganska sent och kom hem runt halv fem. Egentligen skulle jag ha haft träning ikväll men det visade sig att vi bara skulle ha blivit tre stycken på träningen på grund av att många är skadade och sjuka, därför är träningen inställd. Det här är ett bra tillfälle för mig att komma ikapp med läxorna så jag ska börja på en gång så jag hinner med så mycket som möjligt.
I tisdags morse råkade jag av någon konstig anledning få rakhyveln undermin nagel, vilket gjorde väldigt ont. Det blödde lite i början, men det slutade efter ett litet tag. Problemet nu är att jag måste gå runt med plåter på nagel för att inte råka komma åt något så det här nagelbiten ska dras av. Förutom att det gör ont när jag kommer åt något är det väldigt irriterande att naglar växter så långsamt. haha jag vet inte varför ajg berättade det här, men jag antar att jag inte hade något annat att berätta, ha en bra kväll nu ska jag plugga! :)
COPYRIGHT!

Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together

Hejsan!
Den här låtan är ganska speciell tycker jag, men på något sätt gillar jag den ändå. Vad tycker ni? Vad för låtar föredrar ni att lyssna på? :)

Taggar inför match!!

Hej allihop!
Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sedan och sen dess har jag ätit frukost och gjort lite läxor. Det var en ganska lång dag i skolan, så det är skönt att äntligen vara hemma. Ikväll har jag fotbollsmatch som hela min familj kommer att komma och hitta på så det ska bli kul. Jag ska dock inte iväg förrän vid sju så det är ett par timmar till dess. Nu ska ringa en kompis innan jag börjar förbereda mig inför matchen. Hoppas ni får en bra kväll allihopa! :)
COPYRIGHT!

Äppelmuffins

Hejsan!
I helgen bakade jag äppelmuffins som vi åt samtidigt som vi kollade på filmen En oväntad vänskap. Jag tipsar verkligen om att se den filmen, den var riktigt bra! Här är några bilder från när jag skulle baka muffinsen. De blev verkligen jättegoda, något som jag bara måste göra om! :)
Förberedelser.
I ungen.
Klara!
COPYRIGHT!

Skolan

Hejsan!
Idag var det dags för skola igen och det var en lugn start på veckan. Jag hade inte så ansträngande lektioner, vilket var skönt. Jag hade ett test på matten och dans prov på idrotten, det var den sista lektionen då vi skulle ha salsa och därför kollade vår idrottslärare på vad vi kunde och satte sedan ett betyg. Jag är faktiskt nöjd med det jag fick för personligen tyckte jag inte att det gick så bra, men tydligen. Jag fick även tillbaka ett so prov som jag kämpade en del med. Nu ska jag sluta prata om skolan, det är inte alltid så kul att läsa om. Nu ska jag i alla fall iväg på träning och senare kommer ett inlägg upp så håll utkik! Ha det bra :)
COPYRIGHT!

Beroendeframkallande

Hejsan!
Idag har jag haft en riktigt bra dag, studiedag och allt! Jag har hunnit med några läxor och kommer kunna ta det lite lugnt nu i veckan. Jag har även kollat på några avsnitt av Vampire Diaries, älskar verkligen den serien. Det finns något mer som jag älskar väldigt mycket och det är Ben and Jerry´s, jag har ätit det nästan varje helg de senaste veckorna. Idag köpte jag Strawberry Cheesecake och den var så himla god, det var nämligen första gången jag smakade den! Nu ska jag ha ett litet uppheåll från B & J och alla andra sötsaker. Jag känner att det blivit lite för mycket på senaste tiden. Visst är det gott, men man mår inte så himla bra efteråt om man råkar äta för mycket (som jag nästan alltid gör).
Nu ska jag plugga lite innan X factor börjar, ha en bra kväll allihopa!
Ben and Jerry´s och Vampire Diaries.
COPYRIGHT!

I blommkrukan

Hejsan!
Igår var jag ute och fotade och tog bland annat bilder på de här blommorna som vi har i en blomkruka på vårat utebord. Vad tycker ni?


COPYRIGHT!

Studiedag!

Hej allihopa!
Idag har studiedag så det blir ingen skola för mig, vilket är väldigt skönt!! Jag ska göra läxor för det är ju trots allt en studiedag, dock inte hela dagen. Jag kommer kanske gå ner till centrum en liten stund, men annars kommer jag bara stanna hemma. Det är inte heller så fint väder ute och då blir man inte så sugen på att gå ut. Nu ska jag börja med läxorna så vi hörs lite senare! :)
COPYRIGHT!

Pepsi

Hej!
Igår hade jag en riktigt rolig och mysig kväll hos våra vänner. Först spelade vi lite spel och sen bestämde vi oss för att hyra en film så jag, min kompis och en till tjej gick och hyrde film på hemmakväll. Vi hyrde filmen Dream House som vi kollade på, den var spännande och riktigt bra så jag rekommenderar att se den om ni ska hyra film någon gång.
Idag ska jag göra lite allt möjligt, saker som måste göras, bland annat läxor och så måste jag städa mitt rum, damsuga och sånt. I morgon har jag studiedag så det ska bli riktigt skönt att få vara ledig en dag och hinna ikapp med lite läxor och sånt. Jag kommer även att ta det lugnt och kanske kolla på någon film.
Den här bilden tog jag på fotokuresen i England i sommras!
COPYRIGHT!

Ändrade planer!

Hejsan!
Matchen som jag skulle ha spelat idag blev inställd, för det andra laget lämnade WO så vi vann matchen automatiskt. Det är kul på ett sätt, fast jag hade heldre spelat matchen och vunnit den på det sättet.
Om ungefär en timme ska vi åka iväg till våra vänner, men först ska jag kolla klart på ett Vampire Diaries avsnitt och börja städa lite i mitt rum. Hoppas ni får en riktigt härlig lördagskväll! :)
Det fick bli en bild från i sommras för jag har verkligen bildbrist just nu på grund av att jag haft så mycket i skolan och inte hunnit fota. I morgon har jag dock bestämt mig för att gå ut och fota oavsätt väder!

COPYRIGHT!

Regndroppar

God morgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan och har nyss ätit frukost. Senare idag har jag fotbollsmatch, men innan dess ska jag bara vara hemma och försöka hinna göra lite läxor. Efter matchen är jag och min familj bjudna hem till några vänner, därför kommer jag inte komma hem förrän sent ikväll. Ni får ha en riktigt bra dag så bloggar jag mer senare! :)

COPYRIGHT!

Fredagsmys!

Hej allihopa!
Nu är det äntligen helg och det behöver verkligen jag. Jag måste hinna ikapp med läxorna, men ändå ta det lugnt och hämta nya krafter inför en ny skolvecka. Skoldagen idag har jag inte så mycket att berätta om, en helt vanlig skoldag helt enkelt. Efter skolan pratade jag med min saknade vän Hanna, om bara några veckor ska jag till Västervik, vilket jag längtar efter väldigt mycket!! Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och vi kommer äta tacos och sen ska vi åka och köpa godis på hemmakväll. Det har varit väldigt dåligt väder idag (regnigt och blåsigt) så det ska bli skönt att bara vara hemma. Ha en riktigt bra fredagskväll nu!
En bild som jag tog för någon vecka sedan, visst ser det gott ut?
COPYRIGHT!

Salsa

Hejsan!
Skolan idag har varit bra, jag har dock varit lite trött för dagen har varit väldigt lång. Idrottslektionen var i alla fall rolig för då dansade vi salsa och det gör man inte direkt varje dag om man säger så. Jag har precis ätit mat och nu ska jag göra lite läxor innan jag åker iväg till fotbollsträning. I morgon är det fredag och då ska jag försöka blogga lite mer och kanske fixa en ny design, låter det bra? :)
COPYRIGHT!

Vad har jag gjort idag?

Hej allihopa!
Nu ska jag snart sova, men tänkte först skriv lite kort om min dag. Jag har varit i skolan som vanligt och dagen har varit rolig, på spanskan kollade vi på film och bildlektionen var allmänt rolig. Efter skolan åkte jag till min mormor där jag pluggade lite och sen kom min syster och mamma. Vi åt middag där och sen åkte jag och min syster iväg för att ta spruta där vi även fick en varsin klubba, haha mums! Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt framför tven och kollat på bonde söker fru och efterlyst! Nu ska jag sova, godnatt! Det här är en bild på mig från i morse innan skolan :)


Vänner betyder allt

Hejsan!
Jag har haft mycket läxor på den senaste tiden och i nästan alla mina inlägg skriver jag om läxor, vilket kanske är lite tråkigt. Idag hade jag so prov, vilket är skönt att ha gjort för nu blir det lite lugnare. Det var en lång dag i skolan idag, men jag hade ändå kul, vilket jag alldtid har med mina vänner. De betyder verkligen så mycket för mig, det gör alla mina vänner. Jag önksar bara att jag kunna träffa de lite oftare för det kan vara så svårt att hitta tiden när de inte bor så nära och det är mycket med skolan. Nu ska jag i alla fall på träning så jag antar att vi hörs i morgon igen :)
COPYRIGHT!

Filmkväll med bästis

Hej allihopa!
I lördags hade jag en riktigt mysig härlig kväll med mycket skratt. Jag och min kompis gick till hemmakväll där vi köpte godis, sen gick vi hem och kollade på film. Vi kollade på Mean Girls och sen vid ett tiden gick vi och la oss, men innan jag somnade kollade jag på ett avsnitt av vampire diaries. Igår pluggade jag nästan hela dagen och sen på kvällen kollade jag på X factor med familjen.
Nu är jag i skolan och väntar på att min första lektion ska börja :)


NAIL POLISH - Hunt Me Down

Hejsan!
Det här nagellacket köpte jag för ungefär en vecka sedan och jag gillar det väldigt mycket. Färgen är lite höstig och riktigt fin. Jag tycker att H&Ms nagellack faktisk är bra och sitter kvar i nästan en vecka, så jag tipsar om att köpa det!
 
 

COPYRIGHT!

Plugg

Hej!
Just nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries samtidigt som jag bloggar, jag brukar nämligen göra det så jag sparar lite tid, haha. Jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår och det kändes skönt att äntligen få sova ut. Idag har jag en hel del läxor som jag måste göra och så tidigare jag börjar så snabbare blir jag klar. Lite senare idag kommer jag träffa min kompis Olivia och så ska hon sova över över hos mig. Har inte så mycket mer att skriva om så vi hörs senare! :)
Det här är en bild som jag tog igår kväll.

COPYRIGHT!

Fredag kväll med B&J

Hejsan!
Först vill jag bara be om ursäkt att bloggningen inte är så bra, visst skriver jag ungefär ett inlägg om dagen, men jag mobilbloggar bara och därför är bilderna dåliga. Jag ska försöka att bli bättre, men det är svårt att hitta tid nu när skolan är igång och jag har minst två läxor per vecka och snart har jag ett viktigt so prov.
Idag har jag inte mått så bra, för jag har blivit förkyld och därför har jag varit trött hela dagen. Jag har fortfaramde mycket träningsverk sen i onsdag, men det börjar gå över nu. Sen jag kom hem har jag dock bara mått bättre och bättre för jag har vilat en hel del. Ikväll ska vi äta hamburgare som min syster och hennes pojkvän gjort och sen blir det Ben and Jerry´s som vi köpt.

COPYRIGHT!

En match att minnas

Hejsan!
Just nu har jag två och en halv timmes håltimme så jag och min kompis är hemma hos henne nu.
Gårdagens match tycker jag var den bästa matchen den här säsongen. Vi mötte serieledarna så vi visste att det skulle bli en tuff match. Efter första halvlek ledde vi med 1-0 och jag tycker att vi hade matchen. I andra halvlek spelade vi också bra, men efter ett litet tag sköt en spelare från ganska långt avstånd precis över målvakten och in i mål. Vi hade flera chanser, både i stolpen och i ribban, men vi fick tyvärr inte in något mål så det blev 1-1. Vi var nöjda ändå, för vi fick ett poäng och vi hade spelat riktigt bra.
Det var en riktigt tuff match och efteråt var jag väldigt trött. När jag sedan skulle gå och lägga mig kunde jag verkligen inte somna. Jag var väldigt trött så jag vet inte riktigt varför, men det kan bero på att jag hade så ont i hela kroppen efter matchen och sen kände jag att jag började få ont i halsen. När klockan var runt ett somnade jag tillslut och sov i alla fall 6 timmar.
I morse när jag vaknade ville jag bara somna om, men jag orkade tillslut gå upp och ta mig till skolan. Jag är väldigt trött idag och har världens träningsvärk i benen, men jag får se hur jag gör ikväll med träningen. I vilket fall som helst måste jag dit för jag glömde min mobil i min lagkamrats väska.
Det här blev ett långt inlägg med jag behövde verkligen skriv av mig, vi hörs!
Bilden är tagen av min kompis som var där och kollade på.


Fotbolls match ikväll!

Hej allihopa!
Jag hade tyvärr inte tid att blogga igår för jag hade läxor att göra och sen hade jag fotbollsträning. I skolan hade jag det väldigt roligt innan idrottslektionen med min vän Martina. Vi kommer nämligen börja dansa salsa nästa vecka och vi pratade om det. Jag kan i alla fall säga att det var länge sen jag hade så roligt som jag hade då.
Idag har det inte hänt något speciellt, det har varit en bra dag och bättre kommer den att bli. Jag ska nämligen iväg på fotbollsmatch nu! Önska mig lycka till, vi höra snart igen :)


Måndag

Hejsan!
Idag har det varit en bra dag och inte så värst jobbig skoladag. Jag slutade lite tidigare idag än vad jag skulle ha gjort för min lärare skulle iväg och därför var vi tvugna att ha de två sista lektionerna med den den andra halvklassen. Efter jag slutat skolan tog jag bussen till min mormor där jag satt och pluggade och jag åt även middag där. Jag han med en hel del så det känns skönt. Nu i kväll har jag kollat på tv och nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon! :)


Agnes - One Last Time

Hejsan!
Det här är en av mina favoritlåtar just nu, jag har alltid gillat Agnes men det här är helt klart en av de bästa. Vad tycker ni om den? Har ni någon annan låt som ni kan rekommendera att lyssna på? :)

Språkresa sommaren 2012

Hejsan!
Här kommer några bilder från språkresan, de två första bilder är från London och de andra på Isle of wight! :)
Big Ben.
Tunnelbanan i London.
Solnedgång på IOW.
STS.
The Needles.
Jennie, Isabelle och Niels.
Väntar på bussen till skolan.
Jag och mina kära vänner Sofie och Martina.
Isle of wight.
COPYRIHGT!

Ben and Jerry´s New York super fugde chunk

Hej allihopa!
Idag ska jag iväg och kolla på bio med min kompis Hanna, vi kommer kolla på Snow white and the huntsman. Vi ska iväg vid två tiden och innan dess ska jag göra läxor som jag även kommer att fortsätta med när jag kommer hem. Nu är skolan börjat har jag fått en hel del läxor som jag måste passa på och göra på helgerna när jag orkar. Senare idag kommer det komma upp lite bilder från min språkresa, inte så många eftersom jag resan laggt upp en del.
Här är en bild från igår på min goda Ben and Jerry´s som jag åt.

COPYRIGHT!

Ändrade planer!

Hejsan!
Igår blev dagen inte alls som planerad, men ändå väldigt bra! Efter skolan slutat åkte jag och min kompis in till stan, men istället för att gå till Ben and Jerry´s satte vi oss på ett café. Sen skulle jag ha mött upp min kompis Olivia som sedan skulle hem till mig, men hon mådde inte bra så istället blev det att min andra kompis följde med mig hem. Hemma åt vi tacos och sen satte vi oss vid tven och kollade på fångarna på fortet medan vi åt godis.
Idag skulle jag egentligen haft match, men den blev inställd, så jag åkte iväg och kollade på mobiltelefoner. Min mobil gick nämligen sönder för några vackor sedan och därför vill jag köpa en ny (den som gick sönder var 3 1/2 år gammal så det gjorde inte så mycket). Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, tidigare idag köpte jag en ben and jerrys som jag kommer äta lite senare (mums!).
En bild som ajg tog igår när jag och min kompis var och fikade i stan.

COPYRIGHT!

RSS 2.0