Måndag

Hejsan!
Nu har den första dagen på den här veckan gått och det var en bra dag! Jag hade inte så jobbiga lektioner på morgonen, men sen efter lunch hade vi nationella i engelska där vi skulle skriva en uppsats. Vi fick sluta efter det, vilket var väldigt skönt, så jag var hemma en och en halv timme tidigare än vad jag brukar på måndagar. När jag kom hem skrev jag lite på bokuppgiften innan jag åkte iväg på träning. Idag gick det sådär på fotbollsträningen, jag orkade inte springa lika mycket som vanligt, men antar att jag bara hade en "dålig dag". Nu ska jag sova för det blir en lång och rolig dag i morgon, för då är det Valborg! :)
COPYRIGHT!

Bra helg!

Hej allihopa!
Jag har haft en riktigt bra helg, men nu är det slut och i morgon är det dags för skola igen. Som tur är har jag sov morgon i morgon så jag börjar tjugo över nio så jag behöver inte gå upp så tidigt. Jag är dock lite taggad på skola (hur man nu kan vara det), för jag ska få träffa mina kina vänner igen som jag alltid har lika roligt med!
Idag har jag gjort lite läxor, men mest tagit det lugnt. Har inte orkat göra så mycket läxor så jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt istället. Hoppas ni haft en riktigt bra helg, godnatt! :)


Fotbollsmatch

Hejsan!

Idag Vakande jag runt nio tiden, åt en rejäl frukost och sen åkte jag iväg för att spela fotbollsmatch. Det har varit väldigt fint väder hela dagen så det var en perfekt dag för att spela. Alla i laget var väldigt taggad innan match och efter förlusten förra veckan var vi väldigt sugna på att vinna. Det var en tuff match, men alla kämpade på bra och vi vann med 5-1, vilket var väldigt kul! Idag blev det mig debutmatch i damlaget så det var kul, jag fick spela på topp den sista delen av matchen och det kändes bra och det var väldigt kul!

Ikväll ska min syster ha 20 års fest med sin kompis här hemma så jag kommer sova hos min kille ikväll, eftersom jag inte kommer kunna sova hemma. Jag ska åka iväg snart så jag hoppas ni får en fortsatt bra helg! :)

COPYRIGHT!

 

Lång dag i morgon

Hejsan!
Nu är det fredag igen och gud vad veckan gick fort! Skönt att ha gjort klart två delar av engelska nationella i alla fall, men jag längtar verkligen inte till nästa veckan för då har vi mycket i skolan! Har två prov, en inlämning och tre läxor :( Jag ska försöka göra klart det mesta i helgen, men kan bli svårt, då jag har mycket annat planerat.
Dagen i skolan har i alla fall varit bra och efter skolan åkte vi iväg några i klassen för att spela fotboll och umgås så det var kul! Jag kom hem vid sju och hela kvällen har jag bara tagit lugnt för jag har varit så trött och har knappt orkat göra någonting. Nu ska jag sova för det blir en lång dag i morgon, hoppas ni haft en bra dag :)

COPYRIGHT!


Bästa dagen!

Hej allihopa!
Idag har det var en väldigt bra dag, en sån dag som var bra från morgon till kväll. I skolan hade jag så otroligt roligt och lektionerna kändes inte alls jobbiga utan allt flöt på bra. Jag blev dock lite trött mot slutet av dagen, så på svenskan när min lärare läste ur en ny bok som vi ska börja med, så somnade jag till. Det har aldrig hänt förut, men man blir så lätt trött av att bara sitta och lyssna i trekvart så jag råkade somna till, haha. Skoldagen slutade dock med idrott, vilket gjorde att jag piggnade till lite. När jag kom hem pluggade jag lite, kollade på filmen Taken 2 medan jag åt och sen åkte jag iväg på fotbollsträning. Träningen idag gick ganska bra, kunde gått bättre, men jag hade väldigt roliga i alla fall och det kändes som ett bra slut på dagen!
I morgon är det fredag igen, vilket ska bli så skönt! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, godnatt :)

COPYRIGHT!


Lycklig

Hejsan!
Jag har mycket i skolan nu och fotbollen tar även en hel del tid av min fritid. Jag har även nationella prov i engelska i morgon och behöver mycket sömn så det blir inget jätteinlägg. Dagen igår och idag har i alla fall varit riktigt bra och jag har skrattat och varit ovanligt glad. Livet är bra nu helt enkelt! Hoppas ni haft en bra dag allihopa! :)


Solat

Hej allihopa!
Igår hade jag verkligen en bra kväll och filmen jag såg med mina två vänner var väldigt rolig! Den heter This is 40 för er som är sugna på att se en komedi på bio. Vi åt först mat tillsammans innan bio började och strax efter halv tolv var den slut. Jag sov hos min pojkvän inatt så åkte dit efter bion och sen idag tog jag bussen hem. Det har varit väldigt varmt och fint väder idag så jag var ute och solade i tre timmar samtidigt som jag gjorde lite läxor. I övrigt har det varit en väldigt bra helg tycker jag! Hoppas ni också haft en bra helg! :)
COPYRIGHT!

Fotboll och bio med de bästa

Hej allihopa!
Jag haft fullt upp de senaste dagarna och har därför inte haft tid med att blogga. I torsdags hade jag so provet som jag pluggat så mycket till och sen på kvällen hade fotbollsträning.
Igår var det en slapp dag i skolan, jag kollade på film på spanskan på första lektionen. Det var en skräckfilm som vi börjat kolla på i onsdags. Sen efter det åkte vi iväg med klassen till naturhistoriska riksmuseet där vi fick uppgifter att göra, sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha den sista lektionen som var teknik för min del. På kvällen hade jag säsongen första seriematch, det blev dock inte så mycket spel för mig, eller rättare sagt inget alls. Det blev bänken för mig hela matchen, men så kan det bli i början när jag inte riktigt platsar i laget än. Vi förlorade med 2-0 så det var trist, nu är det bara att tagga inför nästa match som jag hoppas att jag kommer få spela lite på!
Idag var jag duktig och var ute och sprang i det fina vädret och sen åkte jag för att kolla på när min pojkvän spelade match, de vann så det var kul! Nu ska jag ta bussen för jag ska på bio med mina två kompisar, vilket ska bli hur kul som helst! :D Hoppas ni får en fortsatt bra dag!! :)
COPYRIGHT!

Trött

Hejsan!
Är väldigt trött efter en lång vecka med mycket prov, bloggar mer i morgon!


Igår och idag

Hejsan!
Igår och idag har det varit två riktigt bra dagar med mycket skratt i skolan! Igår på idrotten blev jag glid tacklad så jag föll bokstavligen pladask ner på golvet, men som tur var gjorde jag aldrig illa ansiktet som endast fick ta lite av smällen. Det var mest mina underarmar som fick det och jag har fått lite blåmärken efter det. Allt gick bra, men jag blev bara så chockad för innan hade jag varit så glad och energi full.
På kvällen hoppade jag över fotbollsträningen och gick istället på ett informationsmöte på den skolan jag ska börja på till höst. Jag var även väldigt trött i kroppen och hade ont i ryggen + att det regnade så det var ganska skönt ändå att missa träningen, även om jag ändå ville gå på den.
Idag och igår har vi även haft nationellt prov i so/historia, så det känns skönt att ha klart nu. Jag har dock ett vanligt so prov i religion i morgon, men efter det blir det förhoppningsvis inga so prov på i alla fall ett par veckor. Vädret igår var regnigt, men idag har det varit väldigt fint väder och varmt har det varit. Nu ikväll var jag och kollade på när min kille spelade match och de vann med 2-0 så det var kul!
Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag! :)


Glad men trött

Hej allihopa!
Idag hade jag en väldigt bra dag i skolan! Min kompis var tillbaka efter att ha varit sjuk länge + att det har varit lov så efter tre veckor träffades vi äntligen igen. Jag och vänner hade det väldigt roligt under hela dagen och skrattade även väldigt mycket! En riktigt bra dag helt enkelt. Fast jag har i och för sig varit väldigt trött under dagen och på sista lektionen då vi hade so, höll mina ögonlock på att stängas, vilket min lärare så klart såg och sa "är du trött Malin", haha ja det kunde man säga att jag var. När jag kom hem blev det inte mycket plugg utan mest vila innan jag skulle iväg på träning.
Fotbollsträningen idag gick inte alls bra, för jag var så trött i benen och orkade knappt springa. Snacka om skillnad från i torsdags då jag hade hur mycket energi som helst. Ikväll ska jag i alla fall gå och lägga mig tidig för i morgon har jag nationellt prov i so. Jag är dock inte alls nervös för våran lärare sa att det inte komma påverka ens betyg eftersom det är nytt för i år att ha nationella prov i so. Jag hoppas dock ändå att det kommer gå bra och att det kommer något som jag verkligen kan! Hoppas ni fått en bra start på veckan!
COPYRIGHT!

Ny skinnjacka

Hejsan!
Igår åkte jag in till stan med min syster där jag hittade en skinnjacka som jag är väldigt nöjd med! På kvällen när jag och familjen var hos några vänner och åt middag så hade vi det väldigt roligt. Vi kollade på filmen Bandslam och sen bara pratade vi och hade väldigt roligt, jag tror inte jag skrattat så mycket på flera veckor som jag gjorde då.
Idag ska jag iväg till ett shoppingcenter och se om jag kan hitta lite nya kläder, när jag kommer hem lär jag plugga lite innan den nya veckan börjar.
Här är en bild på min nya skinjacka som jag köpte igår.
COPYRIGHT!

Sista snöbilden?

Hejsan!
Idag vakande jag vid tio, åt frukost och nu har jag bara tagit det lugnt. Jag vet inte riktigt hur min dag kommer se ut, men jag ska förmodligen åka och shoppa och sen ikväll är vi bjudna på middag hos några vänner. Jag har inte så mycket mer att skriva för tillfället, så jag hoppas ni får en fortsatt bra lördag.
Här kommer en lite finare bild som jag har tagit med kameran, jag lovar att det inte kommer komma upp massa instgram bilder nu, utan fina bilder från kameran. Vi får hoppas att det här blir den sista snöbilden jag lägger upp här på bloggen för nu vill jag ha vår.
COPYRIGHT!

Fredaaag!

Hej allihopa!
Nu är det äntligen fredag och det känns väldigt skönt! Dagen i skolan gick fort och när jag kom hem var jag väldigt trött så gick och la mig och sov ett tag innan jag började på en bokuppgift till boken vi läst i skolan. Har gjort klart den för idag, men ska fortsätta i morgon. Nu ska jag åka iväg till min pojkvän där jag ska vara ikväll och bara ta det lugn. I morgon har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra men förmodligen shopping. Nu när det börjar bli vår så vill jag ha en snygg vårjacka som jag kan ha på mig. Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Härlig dag med mycket fotboll

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt bra dag! Mycket skratt i skolan och det var bra lektioner. På idrotten som var sista lektionen spelade vi fotboll, vilket var väldigt kul för jag var så taggad på att spela. Jag gjorde ett mål i alla fall även om jag glömde idrottsskorna och gled runt med strumpor på golvet. Fotbollsträningen som jag hade nu ikväll gick det bra på och tror det berodde på att vi spelade fotboll i skolan och då kom kroppen igång. Det kändes bra i kroppen under hela träningen och kände mig inte alls seg eller trött i benen. Det har även blivit varmare ute och det känns underbart! Får hoppas att all snö smälter bort snart så man snart kan gå ut och springa i spåret!
Nu ligger jag i sängen och läser bok innan jag ska sova. I morgon är det fredag, vilket ska bli väldigt skönt! Hoppas ni haft en bra dag!


.

Hej!
Har inte tid eller ork att blogga nu, skriver så fort jag har tid igen. Hoppas ni har det bra!


Skratt och panik

Hej allihopa!
Idag hade jag en riktigt rolig dag i skolan, skrattade väldigt mycket och jag har verkligen saknat det! Själva proven och sånt har jag dock inte saknat, men allt annat! Det var helt enkelt en väldigt bra start på veckan och dagen efter lovet. När jag kom hem fick jag dock panik för jag såg den här krabaten (som är på bilden nedan) vid ventilationen. Jag som är så rädd för spindlar blev väldigt rädd och det tog ett tag innan jag insåg att den var fake! Usch säger jag bara!
Ikväll var det fotbollsträning och efter den kollade jag på tv och nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! :)


Bra sista dag

Hejsan!
Idag vakande jag vid tio, åt frukost och sen kollade jag på filmer när jag var liten, vilket alltid är lika kul. Sen gick jag ut och sprang tre kilometer och efter det badade jag i jacuzzin med min lillasyster. Sedan läste jag och gjorde lite matte innan jag åt middag. Idag åt vi tacos, vilket var väldigt gott och det var även efterrätten vi åt sen efter. Jag kollade lite på filmen Tor på tv, men sen packade jag för i morgon ska jag hem till Stockholm igen efter ett riktigt bra lov. Hoppas ni haft en bra dag!


.

Hejsan!
Idag var vi i familjen på ett badhus under dagen, vilket var kul. Vi åkte hemifrån vid ett och sen kom vi hem vid halv sex då vi åt god mat, efterrätt och sen har vi kollat på let's dance. Idag har jag även läst lite, spelat fotboll med min syster och Skypat. Är ganska trött nu och inte på världens näsa humör av olika anledningar så ska sova så blir det en ny dag i morgon. Hoppas ni haft det bra!


Vårdag

Hej allihopa!
Idag har det varit yttligare en dag med riktigt fint väder! Det har varit närmare tio grader i skuggan och jag satt ute i solen ett tag mitt på dagen och solade lite, vilket var riktigt skönt. Jag passade även på att fota lite och hittade ett och annat vårtecken. Här hemma hade vi film dag, men eftersom det var så fint väder så var jag ute lite i alla fall. De filmerna jag var med och kollade på var Hamilton - Inte om det gäller din dotter och Red Dawn. Båda var två riktigt bra filmer som jag rekommenderar att se på. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig!

COPYRIGHT!


Bra dag

Hej allihopa!
Igår var jag bara hemma hela dagen, tränade lite och sen tog jag det mest lugnt. Idag däremot gick ja upp ganska tidigt och sen åkte vi i familjen i väg för att spela tennis. Vi spelade i en timme och sen duschade vi och gjorde i ordning oss innan vi åkte till Ikea för att äta lunch. Efter det shoppade vi och jag hittade lite nya underkläder och en tröja från bikbok. När vi kom hem så gick jag och min syster ut för att springa i spåret så jag har varit helt slut i kroppen efter det. Det har även varit väldigt fint väder och ganska varmt så det var skönt. Jag trodde det skulle vara Grey's Anatomy ikväll men det var det inte så jag har Skypat och läst. Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!
En bild från instagram från idag!

COPYRIGHT!


7 grader

Hejsan!
Idag började min dag bra, jag gick upp vid halv nio och sen åkte jag till gymmet och tränade i en timmen, vilket kändes väldigt bra. När jag kom hem så åt jag och sen var jag och min lillasyster ute ett tag för det har varit så himla fint väder. Vi cyklade bort till ett ställe där vi fotade lite och solade ansiktet, haha. Det har varit 7 grader hela dagen så det har varit härligt och det skulle bli fint i morgon också. Vill att det ska vara sånt väder i Stockholm sen också för det måste bli vår nu. Ikväll har jag mest skypat och tagit det lugnt och nu ska jag sova. Hoppas ni haft en bra :)

COPYRIGHT!

RSS 2.0