Gott nytt år!!




Bra dag!

Hejsan!
Idag har det varit en väldigt skön dag, jag vakande vid nio/halv tio och då började jag packa på en gång. För på nyårsdagen ska jag till pappa och natten innan ska jag sova hos min pojkvän eftersom jag ska fira nyår där, därför ska jag ta med mig all packning dit. Idag har jag varit med en kompis som jag inte träffat på jättelänge och det var riktigt kul att få prata o så som vi brukade. Nu har jag precis packat klart allt och ska nu få skjuts till min Danne, hoppas ni haft en bra dag! :)

Nya inköp

Hej!
Här är bilder på det jag köpte när jag var i Farsta i lördags, allt var inte på rean, utan några plagg köpte jag med mitt presentkort på Gina tricot. Jag är i alla fall riktigt nöjd med allt och ser framemot att få ha på mig dem :)
COPYRIGHT!

Klarblå himmel

Hej hej!
Nu har jag varit på två pass nu på morgonen, vilket kändes väldigt bra att få göra! Nu är jag pigg i huvudet och kommer orka med dagen utan några problem. Jag sov ganska lite i natt för jag somnade sent, vilket gjorde det svårt att gå upp i morse, men som tur var började jag med Yoga. Idag ska jag bara ta det lugnt, det är hur fint väder som helst ute (klarblå himmel) och därför ska jag nog ta en promenad innan det blir mörkt eller i alla fall gå ut o fota lite. Nu ska jag ta en duscha och göra i ordning mig lite, hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
En bild som jag tog för bara en liten stund sedan.
COPYRIGHT!

Mellandagsrean

Hejsan!
Först vill jag bara bertätta att Hobbir filmen jag då i torsdags var väldigt bra och rekommenderar den om man gillar såna slags filmer. Igår pluggade jag större delen av dagen, både hos Danne och hemma. Anledningen varför jag pluggar på lovet är för att jag inte ska komma tillbaka till skolan och känna att jag har jättemycket att göra. Sen gör jag bara lite varje dag och då blir det inte så jobbigt ändå. Vara det att man går sova hur länge man vill är jätteskönt tycker jag!
Idag har jag dock knappt pluggat något utan jag har varit och shoppas i Farsta centrum. Jag köpte kläder på Gina tricot där jag fått presentkort på i julklapp och sen köpte jag några kläder på rean. Jag tänkte visa bilder på kläderna i morgon, så håll utkik! Jag stannade inte o shoppade så länge för jag blev trött så jag bestämde mig för att åka hem och gå på gymmet innan vi i familjen skulle på middag med släkten.
Ikväll var jag och min syster så duktiga att städa min garderob, vikte kläderna fint och rensade lite, vilket känns bra. Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt i morgon för att gå på två pass på sats, ha det bra! :)
 

Min jul

Hej!
Först ska jag berätta lite om julafton. På morgonen åt vi i familjen en god julfrukost som bestod av risgrynsgröt, sedan gjorde jag i ordning mig och strax efter det kom Danne till mig. Vi öppnade presenter tillsammans innan gästerna kom och då åkte han för att fira med sin släkt. Vi åt julmat, kollade på kalle anka och sedan öppnade vi paket. Jag är väldigt nöjd med det jag gav bort i år och det jag fick, är hur nöjd som helst! Igår kollade jag på tv och film hela dagen och pluggade lite, så det var en riktigt slapp dag helt enkelt.
Idag började jag med att vara en timme på gymmet och nu har jag precis gjort i ordning mig och snart ska jag åka iväg till Danne och senare ikväll ska vi kolla på bio. Hoppas ni får en bra dag! :)
Här är några bilder från julafton!
COPYRIGHT!
 

Jag älskar julafton

Hej allesammans!
I morgon är det julafton, vilket betyder att det varit julstök är hemma hela dagen. Jag storstädade mitt rum och sen har jag även hjälp till med andra  saker här hemma. Sen en stund mitt på dagen kom Danne hit, vilket var mysigt! Klockan sex var jag o mamma på ett spinning pass och idag gick det hur bra som helst. Jag fick verkligen upp min puls ordentligt utan att få alldeles för mycket mjölksyra i benen och kom upp i 99 % av min maxpuls. Så jag är väldigt nöjd med dagens träning, vilket betyder att jag kan få unna mig i morgon med all god mat!
Jag älskar verkligen julafton det är den bästa högtiden på året tycker jag. Dock får jag inte riktigt den jul känslan som man fick när man var lite och att det inte kommet vara någon snö ute suger.. Men jag älskar som sagt julen för det är så mysigt och man får vara med sin fina familj. Sen kan jag erkänna att det är väldigt kul och ge bort och öppna massa paket. I morgon kommer jag även fota en massa, vilket jag saknar såååå mycket! Jag har inte haft tid med det den senaste tiden, så nu ska jag passa pp ordentligt!
I morgon kommer jag inte ha tid att blogga i morgon, så god jul på er!! :)
COPYRIGHT!

Träningsdag

Hejsan!
Igår började jag mitt lov med att handla de sista julklapparna till jul och jag är riktigt nöjd med de julklapparna jag ska ge. På kvällen gjorde jag och min familjen även ett pepparkakshus och bakade saffransskorpor.
Idag har min dag sett helt annorlunda ut, jag började med att gå på ett yoga pass på morgonen och efter det gick jag direkt på ett spinning pass. Jag gick hem efter det, åt lunch och sen lyckades jag somna till en stund och blev sedan väckt när jag och mamma skulle iväg på mitt tredje pass för dagen. Då var det dock ett styrketräningspass så alla de tre passen var helt olika. Nu ät jag väldigt trött så jags ka sova nu, hoppas ni har haft en bra dag :)
Jag orkar inte lägga in några bilder nu så det lär nog komma in några i efterhand. :)

Jullov!

Hej!
Idag var det sista dagen i skolan innan jullovet började och det har varit en riktigt bra dag! Först hade jag två lektioner på morgonen och sedan fikade vi i klassrummet innan vi slutade. Dock blev det inte riktigt lov för mig efter det utan jag var tvungen att skriva på en labbrapport innan jag kunde sluta. När vi slutat träffade gick jag och tre av mina vänner hem till mig där vi lagade lunch. Vi gjorde en paj som innehöll svamp och bacon, vilket blev väldigt gott! Ikväll har Danne varit hos mig och så har vi lyckats få upp julgranen och pyntat den. Hoppas ni haft en bra dag!
COPYRIGHT!

5 saker ni kanske inte visste om mig

• Jag älskar överraskningar (positiva såklart).

• Jag är en tänkare och inte så mycket av en pratare.

• Jag tror på ödet (till viss del).

• Jag målar ofta upp bilder i mitt huvud på hur jag vill att något ska vara/bli och om det inte blir så blir jag ledsen.

• Jag är jättedålig på att ljuga, har ingt poker face alls.

Det sista innan lovet

Hej!
Idg har jag haft en väldigt bra dag, om man bortser ifrån att jag satt med en biologirapport hela kvällen. Idag var det en kort dag i skolan, fick sluta redan klockan elva. Mina två sista lektioner var nämligen inställda. Då passade jag på att träna, så jag drog till gymmet och var där en timme. Sen har jag verkligen tagit det lugnt, samtidigt som jag försökt skriva klart min rapport som ska in i morgon. Det är det sista innan jag går på lov, även om jag har en hel del jag måste jobba med under lovet, usch! När det ä lov vill jag ha ju LOV, men det går inte när man går på gymnasiet, suck. Klockan är mycket nu och jag ska föröka få lite sömn så jag orkar hålla ögonen öppna i morgon, då det händer en massa skojsiga saker. Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

16/12-13

Hej!
Förra veckan slutade bra och den för veckan började väldigt bra. Igår började jag med två pass på morgonen, ett yoga pass och sen ett svettigt spinningpass. Det var så skönt att få starta dagen med dessa pass och min kropp mådde så bra sen resten av dagen. Förutom att plugga så hälsade min morfar på hos oss och vi hade lite adventsfika, vilket var trevligt. Under kvällen kollade jag på solsidan och tog det lugnt.
Imorse var det svårt att ta sig upp, men efter jag legat kvar i sängen i mer än en halvtimme var jag tvungen att stiga upp. Jag gjorde i ordning en god frukost innan jag gick till skolan. Skoldagen var bra och efter skolan gjorde jag inte så mycket mer än att plugga och ikväll kollade jag på morden i Sandhamn som sig följt de senaste veckorna. Ha det bra allesammans! :)

Äntligen

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt skön dag! Jag och min mamma var i Farsta centrum och letade efter julklappar. Vi hittade några stycken, vilket var skönt och sen hittade jag även ett par vinterskor som jag länge behövt och jag är såååå nöjd med dem! Jag lyckades även hitta ett par snygga jeans som jag också behöver, bilder på det jag köpte kommer jag lägga upp i morgon då det är bättre ljus. Ikväll har tagit det lugnt, skrivit lite på en biologirapport och nu kollar jag på gamla avsnitt av Grey´s Anatomy. I morgon ska jag gå upp tidigt och träna så jag kommer nog gå och lägga mig tidigt ikväll.
Några bilder på skorna och byxorna jag köpte :)
COPYRIGHT!

Fredags gymmat

Hej!
Nu är det äntligen fredag och det känns väldigt skönt! Det var en bra dag i skolan på många sätt och på eftermiddagen efter jag kommit hem från skolan åkte jag till gymmet och var där ett tag. Jag körde dock mest armar och mage för i onsdags och torsdags hade vi väldigt tuffa fyspass på idrotten och jag har fått så otroligt mycket träningsvärk i hela låren och rumpan. Det är nästan obeskrivligt hur mycket träningsvärk jag har haft, det känns när jag bara sitter stilla så alla trapporna i skolan var inte så roliga att gå i.
Ikväll har jag i alla fall tagit det lugnt, kollat på en del Grey´s Anatomy avsnitt och nu tänkte jag hoppa i säng för tröttheten har tagit över mig nu. Hoppas ni haft en bra fredagskväll!
En bild från kvällens middag :)
 COPYRIGHT!

Pepparkakshus tävling

Hejhej!
Inlägget som jag skrev igår som försvann ska jag kort återberätta nu hade jag tänkt. Det var den längsta dagen på veckan, men absolut den bästa! I skolan har vi en tävling om det finaste pepparkashuset och den som vinner får 50 poäng till tävlingen om vem som får springa ut först på studenten. Så efter skolan åkte jag och några tjejer i klassen hem till en av oss och skulle bygga det här pepparkakshuset. Vi hade väldigt bra planer och det började väldigt bra tills vi skulle sätta ihop alla delarna.. Det började med att taket gick i två bitar på grund av de tunga godisarna som var på och sen när vi skulle sätta fast allt rasade allt typ. Men tillslut fick vi ihop ett hus som dock var mycket mindre än det var från börjar med vi hade något i alla fall som vi kunde lämna in idag. Det var väldigt roligt och jag vet inte hur mycket vi skrattade under den eftermiddagen/kvällen.

...

Jag hade skivkt ett långt inlägg o sen försvann allt och jag orkar inte skriva om allt, bloggar i morgon för nu ska jag sovaaaaaaaa!

Bra känslor

Hej!
Jag har verkligen haft det bra den senaste veckan och mycket av det tror jag framförallt beror på all träning. Jag har tränat var och varannan dag och jag mår så bra! Igår hade jag en vilo dag och enda sen jag slutade skolan vid ett pluggade jag hela dagen och sen när Danne slutat kom han till mig. Idag har det var en lång dag i skolan, men väldigt bra måste jag säga! Jag kom hem från skolan vid fem tiden och vid halv sju gick jag på ett "skönt" pass på sats. När jag kom hem åt jag en jättegod middag och kollade på Grey's Anatomy som gick på tv. Det var det sista avsnitten för iår så det var trist, men då har jag något att se framemot sen! Nu ska jag sova för jag är så trött efter den här dagen!
COPYRIGHT!

SATS

Hej!
Idag har jag haft en väldigt skön start på veckan. Det var en bra och rolig dag i skolan och när jag kom hem efter skolan hann jag inte göra så mycket mer än att äta mellis och kolla på spanska glosorna. Klockan sex gick jag och mamma nämligen på CyclingPulse på SATS! Det var första gången jag gick på det passet och det passar mig perfekt! Det var roligt, jobbigt och utmanade och det jag gillar mest är att man hela tiden tävlar mot sig själv genom att se hur ens puls ökar. Jag är faktiskt väldigt nöjd över mig själv och jag lyckades komma upp i 98 % av min maxpuls så det kändes bra! Dock kan man aldrig vata helt säker på att de stämmer eftersom man bara kollar vad man har för maxpuls genom åldern. På söndag kommer jag i alla fall gå på samma pass igen, så det ser jag ifram emot. Nu ikväll har jag pluggat matte, kollat på tv och nu ska jag sova! Hoppas ni haft en bra dag! :)

Bra helg!

Hej!
Den här helgen har varit väldigt bra och jag tänkte sammanfatta den lite kort innan jag ska fortsätta plugga. Igår blev jag väckt av min mamma halv tio då hon frågade om jag ville följa med på ett spinning pass, vilket jag sa ja till. Det var skönt att få träna, i alla fall efteråt, under passet var det sjukt jobbigt och det är nog en av de jobbigaste saker jag gjort rent fysiskt. Men känslan efteråt slår allt! När jag kom hem gjorde jag i ordning mig och strax efter jag blivit klar kom Danne. Strax efter tre skulle jag, Danne och min familj åka till Rönninge där vi skulle på julbord med släkten. Det var väldigt mysigt och maten var hur god som helst! Vi var hemma när klockan var åtta och då satte jag o Danne på en film och bara tog det lugnt.
Idag har jag tagit det lugnt och pluggat och efter jag har skrivit klart det här inlägget ska jag fortsätta med läxorna. Jag har inget annat jag kommer göra idag förutom solsidan ikväll då (som vanligt). Hoppas ni haft en bra helg! :) En bild från igår när vi åt julbord!
COPYRIGHT!

Idol finalen 2013


Snö!

Hej på er!
Idag började jag med att försova mig på morgonen, men jag var snabb och han precis till min första lektion började. Jag hade två lektioner, biologi och sen matte. Innan jag åkte hem åt jag mat i skolan, vilket var pannkakor och då gjorde jag och mina två kompisar en pannkakstårta med sylt och äppelmod i (mums!).
Sen jag kom hem har jag tagit det lugnt och nu har jag precis gjort i ordning mig klart och ska snart ta tåget in till stan där jag ska träffa min pappa och mina småsyskon och senare ikväll ska vi på idol. Det kommer bli en riktigt bra kväll och jag hoppas att ni också kommer att få det. Skriver mer i morgon, ha det bra! :)
En bild jag tog idag när jag kom hem.
COPYRIGHT!

Första snön

Hejsan!
Jag har inte varit så duktig på att blogga, men jag glömmer lätt bort det när jag har fullt upp hela tiden. I skolan har vi mycket just nu, speciellt nu de sista par veckorna innan jul. Nu vet jag i alla fall vad jag har kvar innan lovet så det är bara att kämpa på det sista nu! Igår efter skolan åkte jag till Danne, vilket var mysigt. Sen medan han var på träning pluggade jag spanska och matte.
Idag var det en lång dag i skolan, men den var bra. Vi spelade badminton på idrotten på morgonen (ni förstår inte hur mycket träningsvärk man kan få i armen av en timmes badmintonk), vilket var kul. Under spanskan började det snöa, vilket också var kul. Jag har verkligen längtat nu och äntligen kom snön, dock är den så gott som borta nu (men den första är alltid den första). Efter skolan åkte jag hem till några vänner och arbetade bland annat med en engelska uppgift, vilket var kul. På vägen hem var det dock inte lika kul för det blev stopp i trafiken så jag skulle få ta en ersättningsbuss, men som tur var kunde tåget åka ändå efter en stunds väntan. Nu på kvällen har jag kollat på tv, pluggat och nu ska jag sova. I morgon blir det en lång dag på så sätt att det händer mycket, första är det skola och efter det ska jag in till stan o på kvällen blir det idol i Globen. Jag ser verkligen fram emot i morgon så måste sova så jag har lite energi! Ha det bra! :)

Första veckan i december

Hej!
Jag kände att det var daga för ett inlägg igen, då det var ett par dagar sen nu. I söndags pluggade jag hela dagen till matteprovet jag hade på måndag morgon. Både går dagen och det här dagen har varit bra dagar. Igår kväll gick jag på ett pass och efter det åt jag sushi hemma med familjen. Vi spelade även spelet Med andra ord, vilket var väldigt kul. Idag har jag däremot bara pluggat, gjorde en matteläxa och sen har jag läst i min engelska bok. Ikväll läste jag 40 sidor och sen gav jag upp, blev så himla trött. Jag ska snart gå och lägga mig för jag kommer inte orka vara uppe så mycket längre till. Hoppas ni haft en bra dag allesammans! :)

1:a advent


RSS 2.0