Du gör mig galen!

Hejsan!
Idag tränade vi på gymmet igen och det kändes bra, mådde bättre idag än i går och har känt mig mycket piggare. När vi kom hem badade vi och samtidigt tog vi några bilder till en bild uppgift då temat är onskan. Vi tog även några till sen efter som blev riktigt bra och i morgon ska vi ta de sista innan vi är klara. Det har varit väldigt fint väder med klarblå himmel och sol så det har varit skönt. Nu i kväll åkte vi och kollade på bio, det blev filmen Du gör mig galen. Det var en romantisk komedi och den var riktigt bra tycker jag. Nu tänkte jag läsa lite innan jag somnar, vi hörs i morgon igen :)


Shopping

Hejsan!
Idag har jag varit ganska trött hela dagen och har känt mig seg. Har inte känt mig hundra procent bra, men tror inte att jag håller på att bli sjuk, behöver nog bara sömn. Det har blivit sena kvällar alla dagar på lovet så jag tror bara att jag behöver sova ordentligt.
Vid ett tiden idag åkte jag och min kompis till Helsingborg där vi shoppade på Väla. Jag hittade ett par nya jeans (som var målet med dagens shopping), ett par jeans shorts och ett linne. Linnet tror jag dock att jag ska lämna tillbaka för det visade sig att den var brun, men i affärer såg den militärgrön ut. Innan vi åkte hem så åt vi sushi (så himla gott!) och sen när vi kom hem så tog vi bara det lugnt och nu ska jag snart sova. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! :)


Klarblå himmel

Hej allihopa!
I morse åkte jag, Martina och pappa iväg för att träna. Vi var på gymmet i ungefär en och en halv timme, då vi var trötta och kände oss klara för idag. Jag får se om jag får någon träningsvärk i morgon, vilket jag hoppas att jag kommer få. När vi kom hem badade vi i jacuzzin, vilket var hur skönt som helst efter träningen. Solen var även framme så jag och Martina passade på att sola lite (hoppades på att bli bruna, haha). Resten av dagen pluggade vi och jag gjorde klar all matte, vi gick en skön promenad och sen har vi bara tagit det lugnt, kollat på serier, pratat, kikat och haft väldigt roligt. I morgon står det shopping på schemat, vilket ska bli väldigt kul!


Ännu en lugn dag

Hejsan!
Idag blev det ännu en lugn dag, jag har kollat på stafetten i skidor, vilket var väldigt spännande och kul att se. Sen har jag faktiskt pluggat, eller rättare sagt läst en massa så det känns bra att jag kommit en bit nu. Nu ikväll har jag och Martina även varit ute på en kvällspromenad, spelat kort och sen kollade vi lite på matchen mellan Paris och Marseille samtidigt som vi spelade Jurassic Park som vi nördat de senaste dagarna. I morgon ska vi upp tidigt och träna så ha det bra!


Cozy

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt slapp dag och jag har bara tagit det lugnt. Jag och Martina vaknade vid tio och började dagen med en riktigt god frukost. Under dagen kollade vi på skidor på tv, gick en promenad med hunden och nu ikväll åt vi en god middag innan vi badade jacuzzi. Sen blev det melodifestivalen med familjen med choklad mousse och godis. Det var en riktigt bra och skön första dag på lovet och nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag ni med!
Här är ett litet collage med bilder från ikväll.


Äntligen lov!

Hej allihopa!
Igår hade jag en riktigt bra kväll med Olivia och det var verkligen kul att vi kunde träffas även om det inte var så länge. Idag var det sista dagen i skolan innan lovet och jag hade väldigt roligt. Speciellt på sista lektionen då jag hade teknik. Jag har nämligen varit väldigt trött hela dagen och då kan jag lätt bli flummig och pratig. Efter skolan åkte jag till min kompis som är sjuk för att lämna lite skolböcker och sen åkte jag hem för att fixa det sista innan jag skulle åka. Jag och min kompis Martina blev skjutsade till centralen, men det var så himla mycket trafik så vi var väldigt nära på att missa tåget och då hade vi ändå varit ute i väldigt god tid. Klockan var fem över när vi var framme och det var bara några sekunder innan tåget skulle gå så vi fick springa och han precis! I bilen så var vi väldigt nervösa och jag var nästan helt säker på att vi skulle missa den, men som tur var gjorde vi inte det. Tågresan gick väldigt bra och jag lyssnade på musik, spelade lite spel och chattade på kik så tiden gick väldigt fort. Jag och Martina hade även väldigt roligt och satt och pratade och skrattade tillsammans. Tåget var framme vid nio och nu har vi varit hemma här ett tag. Det har varit en lång dag så vi ska inte vara uppe så mycket längre till, hoppas ni haft en bra dag! :)


Med bästa Olivia!

Hej allihopa!
Idag har jag varit ganska trött i skolan, men blev mycket piggare på idrotten då jag skulle stå på händer. Efter en hel del träning kan jag äntligen stå på händer och jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv för innan vi började med gymnastik kunde jag/vågade jag inte ens gå halvvägs med benen. Idag kom jag upp helt okej med min kompis arm som stöd kunde jag stå i ungefär 7 sekunder! :D Min lärare tyckte dock att jag inte gjorde det med så mycket säkerhet och att jag inte kunde stå så stabilt länge, därför ska jag göra igen nästa lektion och om jag klarar det då kan jag få högsta betyget! Efter skolan idag så kom min saknade vän Olivia till mig, jag gick på min träning och sen efter åkte vi till affären och köpte lite choklad tills ikväll och sen mat till tåget i morgon. Nu ska vi kolla på filmen hunger games, ha en bra kväll! :)
COPYRIGHT!

<3

Hej allihopa!
Bloggningen har varit i botten den senaste tiden, inga roliga inlägg eller fina bilder (bara från instagram), men det har varit mycket som hänt så har elr enkelt inte haft tid. Nu är det dock snart lov, vilket ska bli väldigt skönt och då kanske jag får lite mer tid till bloggen. Till idag hade jag en musik läxa, no redovisning och sen so prov så det är skönt att ha avklarat! Slutade klockan tolv idag, för alla lärare skulle på konferens. Har inga fler läxor och prov så tog det bara lugnt och nu på kvällen kollade jag på Grey's Anatomy och jag kan säga att det var lika bra som vanligt! Hoppas ni haft en bra dag! :)
Ännu en bild från instagram (stefansdotter21).


Godnatt

Hejsan!
Har gått i skolan och pluggar hela dagen så nu ska jag sova, godnatt!


Skola, plugg, träning

Hejsan!
Det är bara att läsa rubriken så vet ni hur min dag sett ut. Var i skolan som vanligt, då det var en helt vanlig skoldag. Efter skolan när jag kom hem pluggade jag och sen åkte jag iväg på träning och ikväll var det dags för fys igen. Inte lika jobbigt som förra gången för nu gjorde vi inte idioten då man måste springa väldigt mycket. Känns i alla fall väldigt bra nu och ska dova så jag orkar med skola, plugg och träning i morgon.


Hej då

 
Hejsan!
I morse var alla hos mig igen och åt vi frukost tillsammans, sedan åkte två av tjejerna för att hinna med deras flyg hem. Då tog jag och de andra tåget in till stan där vi gick och kollade lite i affärer och sedan åt vi lunch innan vi sa hejdå till Jennie och Isabelle som skulle ta tåget hem från centalen. Den här helgen har verkligen varit rolig och det var väldigt kul att få träffa alla igen, längtar redan till jag kommer träffa dem igen!
När jag kom hem så gjorde jag iordning klart i mitt rum (jag har målat och hade möbler som skulle in i rummet). Sen har jag pluggat hela kvällen så nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen som består av skola och sen fys träning på kvällen. Ännu en bild från instagram som jag tog idag när vi åt lunch.
COPYRIGHT!

Myskväll

Hej allihopa!
Han aldrig blogga igår för jag har fullt upp hela dagen. Hade inte sovit så mycket den natten men orkade trots allt med dagen ändå. Det var en ganska rörig dag i skolan men det var skönt att det var fredag och tjejerna från språkresan skulle komma! Efter skolan var jag hemma en liten stund innan jag tog bussen till min kompis Martina där jag och Sofie var ett tag innan tjejerna kom. Vi hade en väldigt rolig kväll och hade mycket att prata om. I morse träffades alla hos mig, åt brunch och nu är vi inne i stan. Senare ikväll ska vi vara hos Sofie, ha en bra dag!

En bild som jag tog när vi var hos Sofie och kollade på mello.

COPYRIGHT!


Alla hjärtans dag

 

Hejsan!
Min alla hjärtans dag tillbringades i skolan, då vi hade vanliga lektioner fram till ett då alla i skolan gick och kollade på ishockey. Både åttorna och niorna var nämligen i final i våran skola, de förlorade dock, men kom i alla fall tvåa. Efter skolan när jag kommit hem fick jag stressa lite för att hinna med bussen till träningen, det var en bra träning och det var skönt att det inte var så kallt ute. När jag kom hem fick jag alla hjärtans dag present av min familj och sen har jag gjort klart gymnasieansökan, städat, gjort läxor och chattat en massa på kik. Hoppas ni haft en bra dag allihopa!

COPYRIGHT!


Grey's day!

Hejsan!
Igår var jag så himla trött och när jag kom hem så somnade jag och sov i en och en halv timme, vilket var väldigt skönt. Det blev löpning och fys igår på träningen för det var för mycket snö på planen, så idag har jag haft en så otrolig träningsvärk och speciellt i låren! Känns ändå bra för då vet man att man kämpat på bra. Idag slutade vi tidigt i skolan, redan klockan ett så jag följde med en kompis hem och så satt vi bara och snackade i flera timmar och har det väldigt trevligt! Nu på kvällen pluggade jag lite so och sen kollade jag på Grey's Anatomy som börjat igen! :D Nu ska jag sova, godnatt!


Mardröm

Hejsan!
Igår hade jag som sagt brottnings fys för första gången med damlaget och det var det jobbigaste jag någonsin gjort. Det var så himla jobbigt och jag kände mig lite svimfärdig där ett tag. Jag behöver inte berätta alla övningar vi gjorde men bl.a så bar vi varandra och så skulle vi göra ben böj samtidigt och sen gå, en gång skulle vi stå 90 grader i 1 minut och 45 sekunder och direkt efter skulle vi göra grodhopp och att avsluta med idioten med massa upphopp och sånt gjorde inte saken bättre. Efter åt kändes det i alla fall grymt bra och idag har jag mycket träningsvärk. Har även träning ikväll så jag får se hur det går då. Dagen idag har varit bra, gjorde sista delen av sv nationella så det var skönt. Nu kom jag nyss hem och ska göra lite läxor och skriva in min gymnasieansökan. Ha en fortsatt bra dag allihopa! :)
COPYRIGHT!

 


Skidor!

Hej allihopa!
Idag hade jag friluftsdag med skolan och alla var iväg och åkte skidor, till och med de som aldrig åkt tidigare var tvunga att åka, men man behövde inte belata något så det var bra. Igår var jag inte så sugen att åka skidor idag, för mina närmsta vänner var sjuka och kunde inte följa med. När jag väl kom dit och börjat åka så var det dock väldigt roligt. Åkte först med Selma i min klass, men eftersom vi inte riktigt åker lika bra så åkte jag sedan med några av killarna i klassen så det var kul. Trodde det skulle gå sämre än vad det gjorde eftersom det var så länge sen sist, men det gick faktiskt väldigt bra! Är sugen på att åka iväg igen för det så så himla kul! :)
Ikväll har jag fys träning och jag är redan trött efter dagens skidåkning så jag kommer nog somna gott ikväll. En bild som jag tog idag med mobilen.
COPYRIGHT!

Sverige - Argentina

Hejsan!
Idag har jag en hel del som jag måste hinna göra innan veckan börjar så jag måste börja på en gång för att inte bli stressad. Här kommer bilderna från i onsdags när jag var med min pappa och syster på Friends arena och kollade på matchen mellan Sverige och Argentina.
 
 
 
 
 
 
COPYRIGHT!

I timmar

Hejsan!
I morse vaknde jag vid halv tio, gjorde i ordning mig och sen gick jag för att möta min vän Sofie och Anglica från språkresan. Vi gick hem till mig där vi satt och snckade i flera timmar och vi gjorde även mat tillsammas som blev riktigt gott! Vi hade väldigt roligt och hade en massor att berätta för varandra så tiden gick väldigt fort. På kvällen så var jag med familjen och så kollade vi på melodifestivelen. Jag tycker inte att de som är med är så bra, men det finns alltid någon som jag gillar. Har inte så mycket mer att skriva, bilderna från matchen kommer i morgon istället för jag har inte hunnit ladda över bilderna till datorn och orkar inte göra det nu. Ha det bra!:)
COPYRIGHT!

8/2-13

Hej allihopa!
Tänkte blogga tidigare, men glömde bort det. I onsdags hade jag en riktigt bra kväll och det var en rolig upplevelse att se både Messi, Zlatan och andra duktiga spelare! Bilderna som jag tog kommer komma upp i morgon.
Igår hade jag en ganska jobbig dag i skolan, inte så mycket att säga egentligen men vissa dagar suger och speciellt när man är trött. Sen var det så mycket snö att träningen blev inställd (vilket var bra eftersom jag fortfarande är hostig och min fot är inte helt bra än). Hade fotbad senare på kvällen, vilket gjorde så det kändes mycket bättre. Idag hade jag andra delen av nationella, det kändes sådär efter, men jag får se sen hur det gick. För övrigt har det varit en bra dag och att det är fredag gör saken ännu bättre. Hoppas ni får en fortsatt bra fredags kväll, själv ska jag lägga mig och läsa efter att ha sett film med familj och ätit gott.

COPYRIGHT!


Sverige - Argentina ikväll på friends arena! :D

Hejsan!
Dagen idag har varit bra, hade ju nationella prov från morgonen och fram till lunch. Det kändes faktiskt bra så jag hoppas att det gick bra också. Resten av dagen var jag väldigt trött och den var min kompis sofie också så det var ändå skönt. Vi hade film på engelskan och på bilden var det bara genomgång så det var ändå skönt. Just nu sitter jag på tåget in till stan med min syster där vi ska möta upp pappa. Vi ska äta på restaurang tillsammans och den ska vi iväg till Friends arena och kolla på fotbollsmatchen mellan Sverige och Argentina! Det ska bli så himla kul och man fick ha med kamera in om objektivet var max är 10 cm långt så jag hoppas att jag kan få någon bra bild! :D Ha det bra så hörs vi i morgon igen!


Mycket att läsa

Hej allihopa!
Idag slutade jag kvart i tolv, men inte förrän lektionen skulle börja klockan ett fick vi reda på det. Jag fick i alla fall sluta två och en halv timme tidigare, vilket är väldigt skönt! Har en hel del jag måste läsa i boken vi läser i skolan så jag behöver mycket tid till det. Jag har nästan inte alls ont i halsen längre, men min hosta är kvar och jag är lite förkyld. Emellan åt var det jobbigt att prata då jag hade skrattat eller pratat för mycket :P Nästan hela dagen har jag haft ont i min fot pga. mina skor är så platta och jag glömde lägga i ett ilägg. På vägen hem skulle jag även hämta legitimation på banken så det gjorde väldigt ont att gå hem sen. Jag får i alla fall hoppas att det går över snart.
Jag har fotbollsträning ikväll, men valde att hoppa över den idag med för jag vill inte riskera att det ska bli värre eftersom jag har nationella i morgon och på fredag och sen ska jag kolla på match i morgon med min pappa och syster. Nu ska jag börja läsa innan jag blir alldeles för trött! :)
COPYRIGHT!

Helt okej

Hej allihopa!
Idag mår jag bättre än igår, men har ont i halsen och jag är även hostig. Det blir därför ingen träning för mig ikväll och vill verkligen bli helt bra nu eftersom jag ska kolla på fotbollsmatchen Sverige - Argentina på onsdag. Det ska verkligen bli roligt och längtar verkligen, man får tyvärr inte ha med sig kamera in men ska i alla fall ta med mobilen! Det har varit en helt okej dag i skolan, har varit lite seg och det var lite jobbigt att behöva gära en so redovisning när man har ont i halsen och hostig. Det är dock skönt att vara hemma nu och ikväll kommer det mest bli läxläsning. Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)
COPYRIGHT!

Börjar bli sjuk?

Hejsan!
Igår hade vi en bra kväll och vi hade det väldigt bra och åt god mat. Jag var väldigt trött igår och började få ont i halsen så jag var väldigt seg hela dagen igår, jag orkade dock göra lite matte innan vi åkte. Vi var där väldigt länge och tror vi var hemma vid ett på natten, sen somnade jag ungefär en timme senare. Jag mår sådär just nu, har ont i halsen och hostar ibland och är i allmänhet väldigt trött. Just nu kollar jag på film men när den är slut ska jag göra lite läxor. Tidigare fixade jag lite mer i mitt rum så jag har inte hunnit göra så mycket mer idag, hoppas ni får en bra dag!
COPYRIGHT!

Kommer aldrig glömma gårdagen

Hejsan!
Igår hade jag en fantastisk kväll hos min kompis, vi hade så otroligt roligt och jag tror att vi aldrig skrattat så mycket som då. Det var så skönt att jag kunde komma till henne fastän de hade gäster. Jag hade som sagt varit sjukt trött hela dagen och var väldigt trött där med, men kunde bara ta det lugnt och bara va. Tack för allt Martina!! <3
När klockan var mellan halv elva och elva blev jag hämtad av mamma som kom direkt från stan. Sen somnade jag strax efter ett efter ha snackat med vänner på kik :)
Idag ska jag plugga och sen ikväll ska jag och familjen på 20 års firande så det kommer bli en bra idag. Det blir ingen fotboll idag för att många var sjuka och skulle jobba så nästa träning blir på måndag då vi ska börja med fys träningen.
En bild på från igår :)


Fredaaaaag!

 
Hejsan!
Idag var det en bra dag i skolan, på lunchen hade jag väldigt roligt med min kompis Martina, vi skrattade så mycket så jag fick ont i magen. En i min klass hade varit och köpt en Ben and Jerry´s så jag och mina kompis delade den med honom, det var väldigt gott kan jag säga. Jag har varit väldigt trött hela dagen så det fick mig att bli lite piggare, i alla fall ett litet tag. Igår så hade jag en riktigt bra träning och det gick ovanligt bra för mig, så det var kul. Sen när jag kom hem hade jag dock väldigt mycket att läsa i en bok vi läser i skolan så det blev väldigt sent, därför har jag varit väldigt trött idag. Sista lektionen idag hade jag teknik som vi nu har börjat ha (våran lärare har varit borta så nu har vi fått en vikarie) och när jag kom hem kollade jag på ett avsnitt av gossip girl och städade lite. Snart ska jag åka till Martina där jag ska vara under kvällen, min mamma och syster ska nämligen in till stan så jag tyckte det kunde vara kul att vara med en kompsi då. Hoppas ni får en bra fredagskväll! :) En bild från instagram (jag heter stefansdotter21, följ gärna mig) som jag tog idag! :)

RSS 2.0