Dagen efter

Hejsan!
Idag  i skolan så började vi med att prata om gårdagen med våra lärare och de i klassen. Sen hade vi en väldigt lång lunch på två och en halv timme så jag gick hem till en kompis där jag gjorde lite läxor och sen åt vi även lunch där. Dagen gick fort och på idrotten fortsatte vi med gymnastik då jag tränade på att stå på händer och det gick faktiskt ganska bra, vet dock inte om jag kommer klara det när det väl gäller.
Nu ska jag snart iväg på fotbollsträning och sen när jag kommer hem så kommer jag att göra läxor som måste vara klara tills i morgon. Hoppas ni får en bra kväll!
COPYRIGHT!

Explosion på min skola

Hej!

Idag var det verkligen inte en vanlig dag i skolan! Efter lunchen så skulle jag ha spanska lektion som började kvart i tolv, då hörde jag i början av lektionen att det var en smäll och att folk typ hade hostat en massa o.s.v. för det var en massa gas i ljushallen. Bara en kort stund senare sa vår lärare att alla elever skulle evakueras och brandklockan ringde. Vi alla var tvungna att gå till huddinge hallen som ligger bredvid skolan där vi fick vänta (hur länge minns jag inte). Jag hade dock min mobil medmig som tur var så jag kunde svara på alla sms och samtal jag fick av familj o vänner. Allt var ganska oklart men till slut fick vi gå och då tog jag bussen hem på en gång. Det som hade hänt var att någon hade slängt ner en pet-flaska från tredje våningen i ljushallen med kemiska ämnen i som sedan exploderat och flera fick den här vätskan på sig. Det var nio elever och två lärare som skadades varav fyra åkte till sjukhus med lindriga skador. Ja mer kan ni läsa på aftonbladet, DN osv. och jag antar att det kommer vara på nyheterna ikväll också, men det vet ni ju säkert redan.

Personligen tycker jag att det var väldigt onödigt och dumt gjort av dem som gjorde det även om det inte var meningen att skada någon. Allt var ganska förvirrade efter händelsen och i morgon ska vi göra en enkät på skolan och på frågan när de frågar om jag trivs med mina elever på skolan kommer det typ bli en etta. Det har nämligen varit tidigare att de smällt smällare och så i skolan och då känner man sig inte så trygg direkt. Jag och mina vänner var som tur var inte där när det hände och klarade oss bra.

Nu ska jag göra lite läxor som jag hittills inte börjar med så jag får börja på en gång!

 
BILDKÄLLA

Skrattat mig igenom dagen

Hejsan!
Idag var det en riktigt bra dag i skolan, med mycket skratt med mina vänner och vi hade en hel del att prata om så det var kul. På lunchen var jag och mina kompisar ganska rastlösa för alla hade gått (p.g.a den väldiga långa rasten) och vi var de enda kvar i skolan av de i vår klass. Efter inte så lång tid så kom de dock tillbaka och så blev allt mycket roligare, många pinsamma och roliga stunder blev det i alla fall. Dagen gick fort och på idrotten som vi hade som sista lektion så hade vi minst lika roligt och vi stannade kvar lite efter vi slutat för ingen ville gå hem på en gång. Ja en väldigt bra dag kan man säga och nu ska jag iväg på träning som håller på enda till tio ikväll. Kommer förmodligen vara helt slut när jag kommer hem och kommer gå och lägga mig på en gång!
COPYRIGHT!

Första dagen på veckan

Hejsan!
Idag har det varit en ganska bra start på veckan, inget speciellt i skolan eller så. Efter skolan åkte jag hem till mormor där jag satt och gjorde lite på ett so arbete och så åt jag även mat där. Sen jag kom hem så har jag lyssnat på musik, hjälpt till med tvätten här hemma och tagit roliga bilder med min syster. Nu börjar familjen annorlunda på tv så jag får skynda mig lite så jag inte missar det, sen kommer jag även kolla på Top model Sverige som börjar klockan nio, hoppas ni fått en bra start på veckan, vi hörs! :)
Nu börjar snön smälta bort och det har blivit varmare ute, skönt att det inte är -20 på morgonen längre!
COPYRIGHT!

EGO

Hej allihopa!
Igår hade jag en väldigt bra kväll med mina kompisar och filmen vi såg (ego) var väldigt bra, en av de bästa jag sett på länge! Så jag tipsar er att se den om ni gillar drama, romantik och komedi. Efter bion åkte vi hem till av mina kompisar och var där ett ltet tag innan vi begav oss hemåt. Det blev ganska sent igår, men som tur var sov jag inte bort hela dagen i alla fall. Nu har ungefär halva dagen gått för mig och jag ska plugga så mycket jag hinner innan dagen är slut. Hopps ni har haft en bra helg! :)
COPYRIGHT!

Biokväll

Hej allihopa!
Igår hade jag en väldigt mysig kväll, vi åkte till hemmakväll där vi hyrde film och köpte godis, så det blev inte gladiatorerna ändå, får kolla på reprisen någon dag istället.
Idag vakande jag av väckarklockan vid halv nio, duschade åt frukost och sen åkte jag till ett öppet på ett gymnasium. Jag kom dit vid tio då jag mötte upp några vänner, gick på en guidad tur, gick runt och kollade på skolan och sen åt vi även lunch där. Jag tror det blir det gymnasiet jag kommer gå på och sen ska jag förmodligen gå natur linjen, det kommer i alla fall bli mitt första val. Innan jag åkte hem gick jag till hemmakväll där jag köpte några filmer för det var 50 % rabatt på allt så jag var tvungen att passa på. Nu ska jag plugga lite innan ska iväg på bio med några kompisar. Jag skulle egentligen ha haft träning men den blev inställd, vilket var ganska skönt för jag är så himla trött!! Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
En bild som jag tog för någon vecka sen, fså himla fint!! :)
COPYRIGHT!

Blått och vitt

Hejsan!

Ursäkta för dålig bloggning de senaste dagarna men jag haft fullt upp i skolan och det går det alltid före. I onsdags skulle vi planera ett laborationsprov på no, i torsdags hade jag ett stort so prov om samhällsekonomi, idag hade jag no laborationsprovet i fysik och så skulle vi även läsa i en bok och skriva läsloggar tills idag. Så ni kanske förstår varför jag inte riktigt haft tid, jag tror dock att det gick bra på proven och det är skönt att ha avklarat!

Den här veckan har varit bra, lite rörig och både bra och dåliga saker har hänt. Det är i alla fall skönt med helg nu, även om jag har lite läxor att göra så är det skönt att vara ledig i ett par dagar från skolan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, va med familjen och kolla på Gladiatorerna. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Gossip girl innan jag börjar göra lite läxor.

Under de här dagarna som gått så har jag tagit några väldigt fina bilder, för naturen är så himla fin just nu!

COPYRIGHT!

Ny vecka

Hejsan!
Har mycket läxor o prov den här veckan och vet inte om det hinner bli så mycket blogginlägg. Igår hade jag en bra dag i skolan, hade sovit nio timmar den natten och var ordentligt utvilad. Träningsvärk hade jag dock i hela kroppen och har fortfarande det. Efter skolan åkte jag hem till mormor och pluggade innan jag tog en promenad hem och satte mig i soffan och kollade på Top model Sverige.
Idag var dagen full med skratt och på lunchen hängde jag och min kompis i ett elevrådsrum med två andra, pratade och hade väldigt kul. Jag slutade nästan två timmar tidigare idag för läraren som jag skulle haft sista lektionen var sjuk/borta så det var skönt. När jag kom hem hann jag knappt landa innan jag bestämde för att träffa min kompis.
Nu ska jag sova för jag är väldigt trött, hoppas ni haft en bra dag :)


Helt slut och vill bara sova

Hejsan!
Igår hann jag aldrig blogga för jag vaknade ganska sent, var jag tvungen att plugga so och sen var min mamma tvungen att åka till akuten för hon skadade knät osv. Jag lyckades somna i hyfsad tid i alla fall, men när väckarklockan ringde klockan åtta i morse var jag inte så pigg på att gå upp. Jag har spelat cup hela dagen och det gick bättre än vad jag trott för jag var ganska nervös innan, eftersom jag är ovan att spela inomhus och har inte spelat med det här laget så länge. Med endast en avbytare kom vi till semifinal där vi förlorade pga inga avbytare, vilket resulterade till trötta spelare. Vi kom i alla fall trea av tio lag så det var ändå bra! Efter cupen åkte vi till doken och åt där innan vi skulle iväg till en korpen match där vi hade lite spelare till. Det matchen gick inte bra för vi var så trötta efter dagens cup, vi förlorade med 1-0.
Jag kom hem halv nio och nu har jag tagit en lång dusch och tvättat håret ordentligt. Nu ligger jag i sängen och ska sova nu, är så himla trött i hela kroppen efter dagen och har lite skrapsår och blåmärken överallt. God natt! :)


...

Vet inte när nästa inlägg kommer komma upp för kommer inte ha tid över till bloggen på ett tag!


En bra fredag!

Hejsan!
Jag har verkligen haft fullt upp den här veckan och det har blivit lite tid för bloggen. Igår glömde jag bort att jag hade tidig träning så det blev lite stressigt när jag insåg att det var tidig träning. Hade tagit det väldigt lugnt när jag kommit hem och sen när jag insåg det fick äta och byta om på 10-15 minuter.
När jag kom hem efter träningen var det middag med familjen och våra gäster som är min faster, hennes man, min ena kusin och hennes vän.
Idag var det en lång dag, jag började i skolan klockan åtta och sen slutade jag redan klockan kvart i elva för mina två sista lektioner blev aldrig av pga olika anledningar. När jag slutat tog jag bussen med en kompis för att kolla i affärer. Vi hade väldigt kul tillsammans och jag fick i alla fall med mig ett plagg hem som var ett par rosa byxor. Vid tre tiden åt vi på subway där och sen när klockan var fem tog vi bussen hem. Nu ikväll åt jag en väldigt god middag, kollade på gladiatorerna och har bara myst. Nu ska jag sova för jag är väldigt trött, god natt!
En bild på maten vi åt ikväll :)


Tiden

Hejhej!
Hann aldrig blogga idag, skriver i morgon då jag har tid! :)


Alla dessa människor

Hejsan!

Som sagt orkade jag inte blogga igår, jag var alldeles för trött och ville bara sova. Gårdagen var bra och det snöade konstant hela dagen vilket var väldigt mysigt. Sista lektionen hade jag idrott då vi hoppade trampet och sen tog jag bussen hem. Eftersom det snöat så mycket under hela dagen så blev min fotbollsträning inställd och istället gjorde jag läxor här hemma och kollade jag på Hur vi blev svenska Hollywood fruar.

Idag började jag redan klockan åtta så det har varit en lång dag och vissa lektioner var roligare än andra. På NO slutade det med att et blev en diskussion om en liten matteuträkning och på bilden somnade man nästan under världens tråkigaste genomgång om en massa konstnärer. Jag kom hem vid halvfyra och har hittills bara suttit vid datorn, svarat på kommentarer och kollat på Gossip girl. Nu ska jag börja lägga in kläder i min garderob som vi monterade upp igår, sen efter det bli det lite plugg. Hoppas ni haft en bra dag! :)

 
COPYRIGHT!

Trött

Orkar inte blogga idag, är trött och det har varit en lång och intensiv dag! Ha det bra så länge :)


Don't worry be happy :D

Hej allihopa!
Idag hade jag en riktigt bra dag i skolan. Jag hade väldigt roligt under hela dagen och var i allmänhet väldigt glad. Trots att skolan verkligen har dragit igång nu och att jag har fyra läxor den här veckan och två prov nästa vecka så känns allt väldigt bra. Livet är på topp helt enkelt. Allt är tack vare alla underbara människor runt om mig som fyller mina dagar med glädje.
Just nu händer mycket och vissa saker hinner jag inte med, som mitt rum tex. Det lär säkert ta en vecka till innan det blir helt klart för vi ska få besök som ska stanna hela helgen och då blir det svårt att hinna klart allt. Hoppas ni fick en lika bra start på veckan som jag, ha det bra! :D


Fin dag

Hej!
Idag vakande jag ganska tidgt, jag har trots allt ändå inte hunnit göra så mycket idag. Jag ska börja med att ta ut alla saker från mitt rum för vi ska måla klart det idag och sätta in min säng osv, eftersom det inte hunits med i veckan. Läxor står också på min "att göra lista" så det är bäst att jag börjar på en gång. Det är väldigt fint väder idag så jag får väl gå ut och fota lite sen också. Hoppas ni får en bra dag :)
COPYRIGHT!

Som vanligt fast ändå inte

Hej allihopa!
Igår när jag slutat skolan väntade jag och några till på att våra vänner skulle sluta. Vi tog bussen hem till min kompis Sofie där vi åt tacos tillsammans, kollade på film, snckade och hade som vanligt väldigt roligt. Jag har inte så mycket mer att berätta om gårdagen, det var en bra dag och jag hade väldigt roligt. Nu ska jag sätta på mig mina fotbollskläder och dra till träningen som håller på i två timmar idag. Jag får se om jag hinner blogga senare för jag ska på middag ikväll. Ha det bra :)
COPYRIGHT!

Träning i snön :)

Hejsan!
Det hände inte mycket i skolan idag, på idrotten fortsatte vi men gymnastik och det går faktiskt bättre och bättre med att försöka stå på händer. Ikväll hade jag min första fotbollsträningen efter lovet och ledigheten och det gick faktiskt bättre en vad jag trott. Det är verkligen skönt att ha kommit igång med träningen trots att det snöade väldigt mycket idag på träningen. I morgon är det fredag och då ska jag umgås med några vänner efter skolan/på kvällen. Godnatt! :)


Betyder obeskrivligt mycket!

Hejsan!
Det var en bra dag idag, skolan är igång nu och jag har redan fått två läxor -.-  Skolan idag var ändå rolig, mycket skratt som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer förutom att jag har världens bästa vänner som verkligen betyder mycket för mig! ♥♥♥ Godnatt allihopa! :)

Min 16-års dag!

Hej allihopa!
Idag fyller jag år och det var även första dagen i skolan efter lovet. I morse blev jag grattad med frukost på sängen och presenter! Jag blev väldigt glad för allt jag fick och om ni vill kan jag visa en bild på dem? Skoldagen var bra och jag fick många gratulationer, vilket gjorde mig glad! Min kompis Sofie gjorde verkligen min födelsedag bra med mycket skratt trots att det var första dagen i skolan. Min bästa vän ringde mig 00.06 och skulle gratta mig, jag sov dock och tänkte bara "vad är det för oväsen" och så stängde jag av, haha :P
Nu ska jag gå och lägga mig, god natt!


Från födelsedagsfirandet

Hejsan!
Jag blev väldigt nöjd med dagens klippning och håret känns så fräscht nu och allt det slitna är borta. Känslan man har när man går från frisören och man är nöjd är himla bra. Jag ska absolut gå dit nästa gång också!
Jag har lite bilder från igår när vi firade min födelsedag med släkten så jag tänkte att jag kunde visa de när jag ändå inte har några andra bilde att visa er :)
COPYRIGHT!

Till frisören

Hejsan!
Idag har jag studiedag och snart ska jag gå och klippa mig, vilket ska bli skönt att få gjort. Jag har nämligen inte klippt mig på mer än ett halvår så det behövs verkligen. Igår hade jag en bra kväll med min släkt, vi åt väldigt god mat och jag öppnade några presenter i alla fall, resten ska jag öppna i morgon bitti. Senare idag måste jag tråkigt nog göra läxor, mest för att jag ska slippa göra så mycket i veckan. Ha en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Bästa dagen

Hejsan!
Igår var det en lång dag och jag hade inte en enda minut över för bloggen. Jag gick upp tidigt för att träffa en kompis i stan som jag lärde känna på språkresan. När klockan var elva kom vi dit, vi runt och kollade i affärer, jag köpte en ny väska och sen en tröja från H&M. Vi åt lunch vid två och sen tog jag tåget hem för att möta upp några andra kompisar. Vi gick hem till mig där vi åt mat tillsammans, kollade på film och hade väldigt roligt! :)
I morse åt och världens godaste frukost, med bland annat mango :) Senare idag kommer det gäster hit eftersom jag fyller år på tisdag så vi ska fira mig. Vi ska ha fondue och sen blir det såklart tårta och presenter.
Jag har inte fotat på ett tag nu så jag tog den här bilden alldeles nyss utanför fönstret.
COPYRIGHT!

Gäster

Hej!
I morse vakande jag vid tio tiden och kände mig riktigt utvilad, jag gick nämligen och la mig väldigt tidigt igår kväll. Idag har jag hunnit med en hel del, fixat ID kort till mig som vi egentligen skulle ha gjort för LÄNGE sen men det har aldrig blivit av så nu är det äntligen klart! Jag är snart klar med mitt rum, det ska bara målas en gång till och sängen kommer komma på tisdag nästa vecka (på min födelsedag) :) Om bara en liten stund kommer det komma hem gäster till oss och nu på eftermiddagen har jag hjälpt till och städat en del. Ha en forsatt bra fredag! :)
Här är en bild som jag tog för bara ett par timmar sedan när solen precis gått ner.
COPYRIGHT!

Bilden får tala för sig själv

Hej allihopa!
I morse när jag kollade på tv såg jag det här på nyheterna, häftigt tycker jag! Ett litet barn tog tag i doctors finger 15 sekunder innan den kommit ut.
BILDKÄLLA

Museum

Hej!
Idag vakande jag vid nio, åt frukost, gjorde i ordning mig och sen åkte jag in till stan med min mormor för att gå på ett museum. När vi gått klart där tog vi bussen till en restaurang där vi åt en väldigt god Thai buff'e. När jag kom hem från stan målade jag lite i mitt rum och sen har jag kollat på film. Jag är väldigt trött så jag lär nog gå och lägga mig direkt efter den filmen jag kollar på nu är slut. Hoppas ni haft en bra dag! :)


Årsresume

Hejsan!
Här kommer en massa bilder från året 2012. Jag har en massa bra minnen från 2012 och det var ett riktigt bra år då jag lärde känna hur många fina mäniskor som helst. Jag hoppas dock att 2013 kommer bli ännu bättre, vilket jag känner på mig att det kommer att bli! :)
Januari:
Mitt år började i Thailand där jag både firat jul och nyår, tog underbara bilder och fått två nya vänner :)  Sen fyllde jag 15 år och blev överraskad av mina vänner med en tårta som de gjort. I slutet av måndaden var jag och familjen hundvakt till en söt lite hund för första gången.
Februari:
Den här månaden blev det många gelé hjärtan och semlor som blev fotade, både hemmagjorda och köpta. Det var även då jag praoade på ett bageri och fick göra en massa semlor. Mina två vänner från Västervik som jag lärde känna i Thailand var och hälsade på mig i Stockholm.
Mars:
Jag hade fotbollsläger med laget och våren började komma. Min syster fyllde 18 år och senare av måndaen var det Earth Hour då vi tände en massa ljus och bara myste.
April:
Nu blomade det i kungsträdgården och jag åkte självklart dit för att ta en massa fina bilder. Jag träffade min kompis Olivia och vi shoppade tillsammans. Det var också Eurovision song contest där Loreen vann, vilket var väldigt kul. Sist men inte mins blev det årets dopp, kaallt!
Maj:
Jag åkte ner till  Västervik för första gången och hade en underbar långhelg med Hanna och Emmie, träffade även deras vänner för första gången. Det blev påsklov och jag tog en massa fina vårbilder och fick träffa min kusins barn för första gången.
Juni:
Nu var det inte långt kvar av 8:an, min syster tog studenten och jag hade en underbar tid med mina vänner, då vi sola, bada, åt jordgubbar och hade övernattning. Sedan kollade jag även en del på fotboll då Sverige spelade, vilket inte gick så bra för de. När lovet började sommarjobbade jag i tre veckor och lärde känna underbara människor och hade en väldigt rolig tid. Det blev även midsommarfirade på våra vänners landställe!
Juli:
Den här måndaen hände det mycket, jag var hos pappa där jag tältade med filmjen och kollade när Molly Sandén uppträdde. Jag kommer ihåg att jag också blev rejält sjuk och var sängliggade i två dagar med hosta, förkyldning, feber, huvudvärk, öronont och ont i halsen. Allt på samma gång kan man säga. Jag han som tur var bli frisk innan jag åkte till Isle of wight på språkresa med mina vänner och hade det väldigt roligt.
Augusti:
Språkresan varade i 3 veckor och vi han komma in i augusti. Jag åkte till pappa en sista gång innan skolan började då det blev födelsedagsfiranden och en massa bad och sol.
September:
Ingen stor händelse den här månaden, bakde av de äpplerna vi hade i våran trädgård, hade orientering i skolan, hade filmkvällar med familjen och åt Ben and Jerry´s. En mysig månad helt enkelt.
 October:
Jag åt på en väldigt bra restaurang med min syster som studentpresent. Sen var det återträff med de från språkresan och det var lika roligt att träffas som vanligt. Innan höstlovet kom första snön som sedan smälte bort lika fort som den kom. Innan lovet hade jag även väldigt mycket i skolan så det var skönt att få lov även om jag var tvungen att plugga på lovet. Tog i alla fall en hel del fina bilder på min lillasyster och kollade på en ishockeymatch med min pappa och syster.
November:
Halloween firade och sedan åkte jag till Västervik för att hälsa på mina vänner där som jag saknat så otroligt mycket. Den här månden hade jag även en underbar tid i skolan med mina vänner, vi skrattade som aldrig förr. Den här måndane var även permiären för Twilight och jag gick och såg den med min underbara vän Olivia.
 December:
Julkalendern började som jag följde varje dag och vi började baka och julpynta här hemma. Jag umgicks väldigt mycket med mina vänner och vi hade flera roliga filmkvällar tillsammans med massa skratt och prat. Året slutade med nyårsfirande inne i stan.
COPYRIGHT!

Nyår 2012

Hejsan!
Igår hade jag en bra kväll. Vi åkte in till stan och åt på en restaurang som dock inte var superbra men det var mysigt där. Sen gick vi och kollade på fyverkerierna och vid ett tog vi tåget hem. Jag firade inte nyår på något spciellt sätt i år men det var mysigt ändå. Klockan fyra somnade jag efter att ha chattat med några kompisar. Klockan ett vaknade jag idag, åt brunch och sen resten av dagen har jag rensat lite mer i mitt rum och kollat på film som vi i familjen hyrde. Fick inte några superbra eller många bilder på fyverkerierna, här är dock några bilder från igår.
COPYRIGHT!

GOTT NYTT ÅR! :D


RSS 2.0