Trött

Hejsan!
Idag har det varit en lång dag. Vi gick upp tidigt gör att äta frukost, göra i ordning oss och sen sätta oss i bilen för att åka hem. Vi åkte förbi Ullred en snabbis o jag hann köpa yttligare några saker!
Sen var det ungefär två timmars bilresa innan vi var hemma igen. När vi kom hem åt vi mat och sen efter någon timme tränade jag och efter det har jag bara tagit det lugnt. Jag har legat i läst min bok, kollat på tv, varit ute med huden och sen packat upp allt. Nu ska jag snart sova för jag är väldigt trött efter den här långa dagen.


Sista dagen

Hej allihopa!
Idag varder sista dagen här och jag har gjort massa olika saker. Vi vaknade sent så vi åt frukost/brunch klockan tolv och sen har jag läst, varit ute o sprungit, solat, fotat, kollat lite på film och sen har jag även packat. I morgon ska vi nämligen hem så det här var den sista dagen här. Det har verkligen varit kul o mysigt att vara här i en vecka, men fet känns ändå skönt att åka "hem" till Skåne. Vi kommet även åka förbi Ullred en snabbis i morgon så det ska bli kul igen. Ha det bra! :)


Spanien - Italien

Hej allihopa!
Igår kunde jag inte riktigt somna då det blev ganska sent. Därför sov jag även länge idag och strax efter elva gick jag upp. Efter frukost åkte vi till ett outlet och kollade i affärer i ett par timmar. Jag hittade en slags tacka med klädnypor där man kan sätta upp bilder som jag ska ha i mitt rum i Stockholm.
Vi kom hem åt mat och sen någon timme efter tränade jag, vilket kändes sååå bra! Ikväll har vi kollat på fotbollsmatchen mellan Spanien och Italien. Nu ska jag sova, godnatt! :)


Ullared

Hej!
Idag gick vi upp vid tio tiden, gjorde iordning oss, åt frukost och sen satte vi oss i bilen mot ullred. Där var vi i ungefär fyra timmar och det var väldigt kul! Jag hittade många bra o fina saker bland annat lite kläder, filmer, saker till mitt rum o lite andra små saker. När vi kom hem åt vi mat och sen kollade vi på filmen Gone, som var en väldigt bra och spännande film!
Jag har nyss slutat. Prata i telefon med Danne så nu ska jag sova, ha det bra! :)


Fiske

Hejsan!
Det blir bara ett kort inlägg för jag är super trött! Idag har vi fiskar en hel del, jag har läst min bok och sen tränade jag även, gjorde lite styrkeövningar o så. Nu ska jag sova för i morgon ska jag upp tidigt för vi ska till Ullared. Hoppas ni haft en bra dag allihopa!
Här är en bild från idag då vi fångat en fisk!


I en stuga på landet

Hej allihopa!
Igår kom jag till Göteborg och till en stuga en bit därifrån där jag ska bo med min familj i en vecka. Igår när jag kom med min syster (de andra var redan här) så tog vi det mest lugnt. Jag läste min bok, spelade sällskapsspel, kollade på tv och så fotade jag lite. Det är väldigt fint här och huset ligger precis vid vattnet där det finns båtar som man kan paddla ut med och fiska. Även en flotte som vi har åkt ut med för att äta på.
Idag var jag och min syster duktiga och var ute o sprang 4 km. Sedan bastade och badade vi, vilket var väldigt skönt! Efter det åkte vi ut med flotten en timme och fiskade, vi fick och har tyvärr inte fått något stort. Det har nappat och vi har fått stora på kroken, men de har lyckas komma loss innan vi fått upp dem. Nu ska jag sova för i morgon kommer en ny dag och jag tänkte gå upp i hyfsad tid o inte sova så länge som jag gjorde idag. Idag sov jag nämligen till halv elva, vilket är enligt mig lite sent. Hoppas ni haft en bra dag, godnatt!
Här är en bild från igår som jag tog på solnedgången.


Midsommarafton 2013

Hej allihopa!
Igår kom jag hem efter en väldigt bra helg i Gävle. På midsommarafton började vi med att gå tipsrundan, vilket var en ganska svår tipsrunda och det slutade med att de i mitt lag fick 3 rätt av 10 tror jag. Den var en kille i samma ålder som mig, min kompis som är ett år äldre och en tolvårig tjej som gick tillsammans. Efter det blev det midsommar lunch, vilket var hur gott som helst. Det var ganska kallt ute, men trots det satt vi ändå ute, men hade filtar om oss. Efter att även ha ätit efterrätten så badade vi i jacuzzin eftersom det var så kallt ute. Resten av dagen tog vi det bara lugnt, kollade på film och spelade lite spel. Hade du en bra midsommarafton?
COPYRIGHT!

Snigel

Hejsan!
Här är några bilder som jag tog för några veckor sedan. Jag har inte så många fler bilder att visa och det här är två bilder på en snigel jag hittade på min tomt. Ikväll kommer jag komma hem, men kommer inte kunna blogga förrän i morgon.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag :)
COPYRIGHT!

Mot Gävle

Hej allihopa!
Klockan ett ska jag och en del av min familj åka upp till Gävle där våra vänner har deras landställe. Där ska vi nämligen fira midsommar och sen kommer vi åka hem på lördag kväll. Jag är inte säker på att jag kommer blogga när jag är där, men det kommer i alla fall komma upp ett tidsinställt inlägg på lördagen och sen bloggar jag när jag kommit hem på söndagen. Hoppas ni får en bra midsommarafton i morgon! :)
COPYRIGHT!

Ännu mera film

Hejsan!
Först vill jag bara berätta att vi vann matchen igår, vilket kändes som ett väldigt bra avslut innan fotbolls uppehållet. Inatt blev det inte mycket sömn för jag o Danne skulle dygna, vi spela Wii och kollade på film till klockan var sex på morgonen och då somnade vi. Idag bakade vi bullar som vi sedan åt till filmen Robin Hood. Det har blivit mycket film de senaste dagarna och ikväll såg vi den sista Twilight filmen, som jag tycker är väldigt bra.
I morgon ska jag upp i hyfsad tid, därför ska jag sova nu, hoppas ni haft en bra dag :)


Fint väder

Hej allihopa!
Idag vakande jag runt tio tiden och sen dess har jag duschat, ätit frukost och nu bloggar jag under tiden jag kollar på Gossip Girl. Idag ska jag vara med Danne och vi ska åka till någon sjö för det är så fint väder.
Ikväll har jag i alla fall fotbollmatch och det kommer vara den sista fotbollen innan vi har ett uppehåll, vilket känns trist men ändå ganska skönt.  Hoppas ni får en bra dag!
Här är en bild som jag tog för någon månad sedan.
COPYRIGHT!

Sagan om ringen

Hejsan!
Det har varit en bra dag, jag har bara tagit det lugnt och haft det riktigt bra. Igår och idag har jag sammanlagt sett alla tre Sagan om ringen filmerna med Danne. Jag hade nämligen inte sett dem tidigare (bara delar av dem) och nu har jag äntligen sett dem. De är väldigt långa så det kunde bli långtråkigt, men sammanlagt var de bra.
Nu ikväll hade jag fotbollsträningen, vilket var väldigt skönt för jag har inte tränat på en vecka så det var skönt att verkligen på röra på sig. Nu kollar jag på Gossip Girl, men tror inte jag kommer orka med så många till för jag är trött efter träingen och behöver sova. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig! :)
COPYRIGHT!

Studentfirande

Hej!
Här kommer några av bilderna som jag tog i fredags när min kusin tog studenten!
COPYRIGHT!

Hemma i Stockholm!

Hejsan!
Jag har haft några riktigt bra dagar i Skåne och igår på kvällen kom jag hem.
I torsdags kväll kom vi ner till Skåne och dagen efter var studentfirandet. Först åkte vi och kollade på utspringet och sen åkte vi tillbaka för att göra iordning allt innan gästerna skulle komma. Vi gick tipsrunda, åt god mat och sen träffade jag även min pappa och mina små syskon där, vilket var väldigt kul. Igår åkte vi hem och sen på kvällen kom Danne till mig och idag ska vi träffas efter hans match. Jag har laddat över alla bilderna från studenten så lite senare idag kommer några av bilderna komma upp! Hoppas ni får en riktigt bra dag :)
COPYRIGHT!

Sommarlov!

Hejsan!
Igår hade jag som sagt skolavslutning och det var blandade känslor kan jag säga. Det var sorgligt att tiden med den här klassen var slut och att jag inte längre skulle få ha alla de bra lärarna jag haft under de tre senaste åren. Samtidigt var det väldigt skönt att veta att det är sommarlov, flera veckor då man bara kan ta det lugnt och göra vad man vill utan att behöva tänka på skolan. Efter rektorn hållit tal, vi sett på uppträdanden, stipendium delats ut, så fikade vi med klassen och föräldrarna och betyg delades ut. När det var slut så åkte vi och solade vi en sjö och senare gick vi hem till en i klassen och badade i hans pool innan jag åkte på bio med Danne. Vi kollade på filmen After Earth, som jag tyckte var bra för att vara en action/sci-fi film.
Den här morgonen har jag packat, för om inte så lång tid ska jag och familjen åka ner till Skåne för att fira att min kusin ska ta studenten. Jag kommer hem igen på lördag så bloggar sen på söndagen och då kommer det komma upp lite bilder.
Här är två bilder, en från igår efter skolavslutningen och en från i morse på frukosten jag åt.
 
COPYRIGHT!

Bal 2013

Hejsan!
Igår hade jag bal i skolan som jag och många fler länge har längtat till. På morgonen var vi i skolan och hjälpa till att fixa i ordning allt, duka bordet, tömma skåp osv. Jag var hemma vid tolv och började sakta men säkert börja göra iordning mig. Vid tre tiden kom min syster hem som hjälpte mig med sminkningen och håret, sedan runt halv fem kom Danne och hans pappa och hämtade mig. Då ösregnade det ute och under hela dagen hade vädret varit ostadigt, regn, sol, regn, sol. Vi var först hemma hos en i klassen innan vi tillsammans fick skjuts till skolan. Där tog vi en massa bilder innan vi gick in. Vi åt först mat, det var uppträdanden och sen var det vals, då jag och Danne var en av de som inledde, vilket ändå gick bra. Senare blev det valfri dans och runt tio tiden bestämde vi oss för att gå, då var det redan många andra som gått. Jag fick skjuts hem, hämtade saker och sen sov jag hos Danne.
Idag var det fotbolls turnering som vi kollade på och sen var det även lite uppträdanden innan man fick gå hem. Igår på balen var vi den klassen som vann den finaste dukningen så vi fick lite godis innan vi åkte hem. I morgon är det skolavslutning, vilket kommer vara skönt, men samtidigt sorligt.
 
COPYRIGHT!

Fotboll

Hej allihopa!
I morse vakande jag vid flera tillfällen, men valde att somna om igen, vilket kändes väldigt skönt! Sen när jag var tvungen att gå upp ville jag helst stanna kvar i sängen, men jag hade en fotbollsmatch att spela. De senaste matcherna har jag inte fått spela så mycket, på grund av att jag är ny och ligger inte riktigt än på samma nivå som de andra i laget. Idag var vi dock lite med spelare, endast en avbytare och då var två halvsjuka och en halv skadad. Därför var jag med i startelvan och fick spela hela första halvlek och en del andra. Det gick faktiskt bra och det var väldigt kul att få spela så mycket, det var tufft både att spela i värmen och motståndarna. Jag har fått några blåmärken som jag helst ville slippa nu när jag har bal på måndag, men sånt får man ta. Fick som tur var inte en decimeter stort blåmärkte på benet som jag haft i en och en halv vecka men som tur har hunnit gå bort nu.
Idag fick jag även hem mina klänningar som jag har sytt upp så nu är det bara för mig att välja, den röda eller rosa. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, är helt slut i kroppen efter dagens match, hoppas ni får en riktigt bra kväll allesammans! :)

Underbart!

Hejsan!
Idag har det varit en underbar dag! Jag vakande runt nio tiden, åt frukost och sedan bar jag mig av till frisören. Jag blev väldigt nöjd och det känns verkligen skönt att ha blivit av med det slitna. Efter det åkte jag till en sjö med Danne där vi solade o badade och hade det väldigt bra i värmen. Det är så skönt att det verkligen har blivit sommar nu och jag tycker vattnet inte alls kallt att bada i. Vi gick sedan hem till honom där vi tränade på valsen med mina klackskor på, vilket faktiskt gick bra, sedan tog jag bussen hem.
Ikväll har jag suttit och kollat på Gossip Girl och valde det före Sverige matchen, gav nämligen upp när de låg under med 0-2.
Nu när jag har mer tid för bloggen kommer det även komma upp lite roligare bilder och inte bara såna från instagram. Här är några bilder från idag!
COPYRIGHT!

Sveriges nationaldag

Hejsan!
Igår och idag har varit två underbara dagar på många sätt! Igår var jag med klassen vid en sjö, då vi solade, det blev årets första dopp och vi åt pizza som vi köpte av de sista klass kasse pengarna. På kvällen var jag och kollade på en fotbollsmatch och sen tog jag det bara lugnt framför tven.
Idag åkte jag in till stan för att kolla efter balskor. Först hittade jag inga och en timme efter jag ätit lunch i Kungsträdgården med mamma och hennes kille så hade jag fortfarande inte hittat några. Efter jag gått i väldigt många sko affärer så hittade jag äntligen dem! De var inte alldeles för höga och de var väldigt bekväma att gå i, perfekt!
På vägen hem skrev min tränare att det inte blir någon träning ikväll så jag ska snart gå ut och springa i spåret istället. Hoppas ni haft det bra idag då det är Sveriges nationaldag!
En bild från igår.


Bra fotbollsträning

Hej!
Idag var det den sista riktiga skoldagen och vi gjorde därför knappt något på lektionerna, vi pratade mest bara om betyg. På den sista bild o form lektionen bjöd även våran lärare på choklad, vilket var väldigt gott! Efter skolan gick jag hem med Danne och senare gick vi tillsammans till min fotbollsträning och senare tillsammans hem igen. Träningen idag gick faktiskt bra och den var en träning då vi inte körde så seriöst för vi var inte så många, vilket var väldigt kul.
I morgon börjar jag klockan tio och vi kommer bara vara med klassen vid en sjö och bada, sola, spela fotboll och sen kommer vi bli bjudna på pizza av klasskasse pengarna. Är jättetrött så ska sova nu, ha det bra!


Inte långt kvar nu!

Hej allihopa!
Idag gjorde jag min so redovisning, vilket var det sista jag gjorde nu innan sommarlovet. Nu är det endast en riktig skoldag kvar och sen är det sommarlov, som jag behöver mer än någonting annat just nu! Har aldrig varit så här skoltrött förut och jag behöver ladda upp nya krafter inför i höst få jag ska börja gymnasiet. Nu de sista dagarna är det mest betyg prat och chill i skolan, vilket känns väldigt bra gör nu känner man att det börjar närma sig lov!
Det har varit halvdant väder idag och det ska inte blir så fint i morgon, men på onsdag då vi ska bada med klassen ska det i alla fall bli fint. Nu ska jag sova, för jag är väldigt trött efter träningen som jag hade ikväll och de övningar jag gjorde hemma. Sen blev jag även stämplad på foten idag, vilket fortfarande gör ont, så jag får hoppas det går över tills i morgon. Ha det bra!


25 grader i skuggan

Hej allihopa!
Igår gick jag upp vid tio, gjorde i ordning mig, gjorde lite läxor och sen åkte jag in till stan. Jag hittade en ny tröja och ett linne som kan vara bra att ha till sommaren. När jag varit där, ätit lunch o så mötte jag min syster och så åkte vi hem igen. Senare på kvällen åkte jag för att träffa några i klassen. Vi lagade mat och sen satt vi mest o snackade och hade väldigt roligt! Sofie min kompis som vi var hos fyller år idag så efter klockan tolv igår sjöng vi för henne.
Idag har jag legat ute och solat så gott som hela dagen, tror det blev runt 6 timmar i alla fall. Så nu har jag fått mycket färg, vilket känns hur bra som helst! Jag var även ute o sprang med min syster och gjorde massa benövningar. Just nu håller jag på med so, för jag ska redovisa i morgon. Jag tror dock att jag ska avsluta nu för jag är jättetrött, får fortsätta i morgon i stället.


RSS 2.0