Sommarväder

Hej allihopa!
Nu är det äntligen fredag och vädret har varit underbart! Idag gjorde jag det sista provet på högstadiet och har bara en redovisning kvar som jag ska göra på måndag nästa vecka. Sen kommer allt vara slut och jag slipper skolan i två månader. Efter skolan idag låg jag vid en sjö och solade med Danne och åt jordgubbar. Det var hur skönt väder som helst, men det blåste lite så jag badade aldrig. På onsdag nästa vecka ska vi iväg med klassen så som det är fint väder då kanske jag badar. Jag hoppas det här vädret håller i sig till sommarlovet nu och är så på balen också. Ikväll har jag varit hemma, kollat lite på let's dance och bara tagit det lugnt. Hoppas ni haft en bra vecka och får en riktigt bra helg! :)
En bild på mig från idag.


Tack för att ni finns!

Hejsan!
Idag har det varit en lång och jobbig dag. I skolan var det mycket som behövdes göras klart och lektionerna har varit jobbiga och långa. Som tur är har jag mina underbara vänner som alltid får mig på bra humör och gör så jag orkar igenom de sista skoldagarna nu innan lovet. Vill även tacka alla andra som alltid finns här för mig, det betyder allt! Önskar bara det kunde finnas mer tid för alla mina fina vänner som bor runt om i hela Sverige.
Efter skolan pluggade till no provet jag ska ha på fredag och på kvällen hade jag fotbollsträning. Idag gick det inte alls bra på träningen, det kändes inte bra i alla fall. Vissa träningar gå det bra och andra inte alls, så är det hela tiden. Önskar bara att det kunde vara fler som gick bra än dåligt.
När den här veckan är slut är det mesta klart i alla ämnena, vilket kommer kännas sååå skönt. Jag lär inte ha tid att blogga i morgon eller på torsdag för jag har så mycket att göra, men kanske hinner på morgonen nån dag.


Ännu en vecka

Hejhej!
Nu tog det ännu en vecka innan jag bloggade, men det är så mycket i skolan nu i slutet. Som tur var är det sista riktiga skolveckan innan det är halv veckan och sen sommarlov!
Förra veckan på torsdagen blev jag klar med alla nationella i engelska så nu är det bara att vänta o se hur det gick. Det enda nationella jag har kvar är uppsats på spanskan, men det kommer jag bli klar med nu på onsdag.
Min helg har varit bra, på fredagen fick vi sluta tidigt så jag och Danne åkte iväg för att kolla i affärer och jag kollade efter balklänning. Jag har letat som en galning! Sen på kvällen tog vi det bara lugnt och på lördagen hade jag fotbollsmatch. Det var väldigt fint väder och det var damfotbollens dag så det kändes extra speciellt då. Efter matchen pluggade jag innan jag åkte till en sjö med Danne där vi åt mat som vi köpt innan. Sedan gick vi hem därifrån, vilket tog en timme så vi hann prata en hel del. Mamma hämtade mig någon timme senare och sen nästa dag gick jag upp ganska tidigt. Jag och mamma skulle nämligen åka o leta klänning och efter fem timmars letande hittade vi tillslut en som jag förmodligen kommer att ha! Ska bara sy upp den och fixa axelbanden. Nu ska jag sova för jag har en lång dag framför mig i morgon!


Skolan tar död på mig!

Hej allihopa!
Jag vet att jag inte har bloggat på väldigt länge, vilket har berott på att det har varit mycket i skolan och så har jag alltid varit för trött för att orka skiva ett inlägg. Nu är jag också trött o vill sova, men kände att jag inte kunde vänta längre nu så här kommer ett inlägg om hur min vecka har varit i detalj
Förra veckan var en bra veckan, på tisdagen hade jag orienteringen där jag fick A, vilket jag är otroligt glad för. Samma dag firade jag tre månader med Danne och spelade fotbollsmatch. Jag hade otroligt roligt i skolan på onsdagen, åkte hem till min kompis där jag fick smaka på nyttiga muffins och sen på kvällen var det kulturcafé på skolan som vi var på. Torsdagen var också en bra dag och på kvällen var jag o kollade när mitt lag hade match (jag var inte med för jag hade ont i halsen och var förkyld).
På fredagen var det väldigt fint väder, jag solade och tog det lugnt innan jag åkte iväg för att träffa laget. Vi var i en park där vi åt mat, spelade kubb och sen gick vi hem till en av tjejerna, pratade och hade väldigt roligt!
På lördagen var jag i stan med Danne och sen på kvällen åkte jag och min syster hem till våra småsyskon och kollade på Eurovision med dem. De åkte även med oss hem och sov över hos oss. På söndagen umgicks vi lite och sen pluggade jag så gott som hela dagen. Jag har haft mycket nationella den senaste tiden, men som tur är har jag vara två kvar innan de i alla fall är slut.
Idag hade vi spex foto i skolan, vilket var väldigt kul för jag var nämligen en Zombie! Det har varit en riktig skratt dag och har varit på bra humör, om man jämför med igår då jag var väldigt trött under hela dagen. Här nedan finns en bild på mig från idag från spex fotograferingen! Nu ska jag sova för jag är väldigt trött efter dagens träning (som ända gick bra för att fortfarande vara lite förkyld). Jag insåg nu att inlägget blev väldigt långt, haha antar att det behövdes.


Jag lever

Hejsan!
Tänkte bara skriva en kort inlägg och säga att jag lever, men att skolan snart dödar mig. Det blir ett inlägg i morgon där jag skriver om min vecka, hur den varit o vad jag ha gjort!


Test for friends

Hej allihopa!
Idag var det en ganska bra dag i skolan. Hade roligt med mina vänner och har precis börjar spela spelet "test for friends" som är väldigt roligt och som jag har nördat hela dagen!
I skolan fick jag tillbaka ett prov som betydde jag kommer höja mig i religion, vilket är väldigt kul! Det var en annorlunda dag, för lektionerna var inte som de brukade vara. Min pojkvän är sjuk så jag åkte till honom direkt efter skolan innan jag åkte till fotbollsträningen. Träningen ikväll gick jättedåligt, vet inte riktigt varför, men ibland har man helt enkelt dåliga träningar.
Nu ska jag sova för i morgon ska jag orientera, vilket jag INTE ser fram emot! Hela mitt idrottsbetyg hänger bokstavligen på det så jag är ganska nervös om man säger så. Det är i alla fall sköt att jag slutar efter det, redan klockan elva! Hoppas ni haft en bra dag :)


Slut på långhelgen

Hej allihopa!
Nu är långhelgen slut och i morgon är det skola igen, vilket är trist, men som tur var är det bara en månad kvar till sommarlovet! I fredags var jag hemma med mamma, vi tog en promenad i skogen och den kollade vi på film. På lördagen åkte vi in till stan för att kolla på balklänningar och sen var vi i Kungsträdgården där jag fotade de fina blommorna. Jag skulle egentligen till stan med Danne, men han blev sjuk så vi ska in till stan nästa helg istället! På kvällen sen kom vår kära vän Angelica från Mora till oss och så var hon, jag och mina kompisar. Hemma hos mig åt vi middag tillsammans och sen snackade vi en hel del, vi hade massor att prata om, för det var mycket som hänt sen sist. Sen är det alltid lika skönt att ha några man kan prata om allt med!
Idag har jag gjort läxor och tagit det lugnt, även solat lite. Det var dock ganska blåsigt så kunde inte stanna ute så länge. Nu ska jag sova, godnatt allihopa! :)

https://cdn2.cdnme.se/1184125/7-3/pic_519008f49606ee5f2bf1b7cc.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1184125/7-3/pic_519008f49606ee5f2bf1b7cc.jpg" class="image">


1D

Hejsan!
Jag insåg nu att jag inte har bloggat sen i söndags och jag kände att det var dags nu! Måndag, tisdag och onsdag hade jag väldigt mycket i skolan, både prov, läxor och nationella prov som skulle göras. Jag var tvungen att hoppa över båda mina fotbollsträningar för att hinna med allt, var endast Med på fotograferingen som var i måndags. Nu är jag i alla fall ledig, vilket är väldigt skönt! I onsdags skulle jag till pappa, men sen hade jag (av någon konstig anledning) glömt bort att jag skulle på One directions konsert så det blev ingen resa till Skåne den här gången. Jag hade väldigt roligt på konserten och det var en fantastisk upplevelse som jag aldrig kommer att glömma! Man får ju inte ha med system kameror så jag fotade och filmade med min mobil istället.
Igår vakande jag och Olivia (som jag gått på konserten med) ganska sent, vi gjorde i ordning oss och sen gick vi för att kolla i affärer och då hittade jag en ny bikini som jag gillar väldigt mycket! Vi köpte även vindruvor som vi satte oss för att äta i solen. Sen åkte hon och då kom Danne, vi gillade på kvällen, vilket var väldigt gott och sen kollade vi på tv och tog det bara lugnt. Idag blir det ännu en lugn dag och jag tänkte hinna med att göra lite läxor osv för i morgon blir det en fullbokad dag!
Ha det bra! :)


Plugg-söndag + träning

Hej allihopa!
Jag har haft en väldigt bra helg och idag har det varit jättefint väder hela dagen, vilket har varit hur skönt som helst. Jag vaknade vid tio idag, åt en riktigt god frukost och vid elva-tolv kom Danne och så har vi pluggat tillsammans större delen av dagen. Vid fyra tiden då han åkte hem fortsatte jag att plugga lite. Sedan gick jag ut och fotade, vilket jag inte gjort på ett tag så det var kul! Efter vi ätit middag här hemma så gick jag ut och sprang med min syster. Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra helg, godnatt!


Lördag

Hejsan!
Idag kom hem jag vid elva och sen pluggade jag lite innan jag åkte iväg med min kompis för att kolla på fotbollsmatch. Efter matchen när jag kommit hem så gjorde jag i ordning mig och åkte iväg till mormor för att fira hennes man som fyller år. Vi åt buffé och sen efter ett tag gick jag ut med två småtjejer som var där innan vi gick in och fikade. Nu har jag precis kollat klart på ett gossip girl avsnitt och nu ska jag gå och lägga mig för i morgon blir det en lång dag med mest plugg. Hoppas ni haft en bra dag!
Jag har verkligen bild brist nu och har inte fotat på väldigt länge nu, vilket är synd. I morgon innan jag börjat plugga ska jag dock gå ut och fota lite!
COPYRIGHT!

Warm bodies

Hejsan!
Nu är det fredag och det känns väldigt skönt! Veckan har gått fort, vilket kan ha berott på att man var ledig i onsdags. Jag har mycket i skolan nu och bloggandet blir sämre o sämre på grund av det. Det är så mycket nu att jag inte ens orkar skriva ner allt, prov, nationella prov och läxor i högar..
Idag efter skolan åkte jag hem en lite stund innan jag tog bussen för att kolla på bio med min pojkvän. Vi kollade på filmen Warm bodies som var en väldigt bra film! Efter bion tog vi en lång och skön promenad hem. Nu tar vi det bara lugnt och ska snart sätta på en film. Hoppas ni haft en bra räcka och får en fortsatt bra kväll!


Valborg

Hej allihopa!

Igår hade jag en riktigt bra Valborg med mina vänner och vi hade väldigt roligt! I skolan hade vi simning sista lektionen och efter det duschade jag och gjorde i ordning mig, sen tog jag bussen hem lite fort innan jag gick och mötte de andra. På väg till bussen började det hagla väldigt mycket, men som tur var slutade det och det var fint väder under hela kvällen. Vi tillsammans köpte tacos och annat gott som vi sen tillagade när vi kom hem till mig. Efter vi ätit och varit hos mig ett tag så gick vi till majbrasan och så var vi där ett litet tag. Vi kollade på fyrverkerierna, men det fanns inte så mycket roligt att göra där så vi drog hem till mig igen där vi kollade lite på champions league matchen och sen dansade vi till musik och hade väldigt roligt. Det blev en lyckad kväll och alla uppskattade det, vilket var kul!

Idag har jag som alla andra varit ledig, vilket har varit väldigt skönt! Jag har mest tagit det lugnt, solat och sen har jag pluggat för vi har en del i skolan nu.

En bild från förra året då jag firade Valborg hos mina saknade vänner i Västervik Hanna och Emmie!

 
COPYRIGHT!

RSS 2.0