En fin dag

Hej!
I natt som jag verkligen gott och jag kände att verkligen kunde sova ut. Jag vaknade strax efter tio, åt frukost och nu sitter jag här o bloggar. Idag ska jag först ta en promenad för det är så himla fint väder ute och tänkte passa på och sen kommer jag plugga, städa och lite sånt innan Danne kommer till mig. Jag har några saker som jag måste ha gjort klart innan han kommer så jag ska börja på en gång. Hoppas ni får en bra dag!
Här är en bild som jag tog i morse precis när jag vaknat.
 COPYRIGHT!

Fredags myyys!

Hej på er!
Idag har det varit en väldigt bra dag! Jag slutade väldigt tidigt i skolan och det enda vi gjorde i skolan var att diskutera om du man är mot varandra och sen danse vi i idrottshallen med den andra naturklassen. Ett bra avslut på den här temaveckan.
Efter skolan pluggade jag matte och så kom min mattehjälp som hjälpte mig en del. Ikväll har jag ätit tacos med min syster o några av hennes vänner, vilket var väldigt mysigt. Nu ska jag göra iordning mig och hoppa i säng, hoppas ni haft en bra fredag kväll! :)
Jag har lite bildbrist på grund av att jag inte fotat på ett tag så det blir en härlig bild från i somras när jag var i Spanien :)
 COPYRIGHT!

Överraskning

Hej!
Jag är väldigt trött nu och vill egentligen bara sova, men tänkte skriva ett litet inlägg innan jag gör det. Dagen idag har varit bra både i skolan och efter. Skoldagen var lång, men inte alls ansträngande, jag hade 3 timmars håltimme mitt på dagen och dagen slutade med massage i idrottshallen. Efter skolan satte jag på mig träningskläder på en gång och gjorde bananpannkakor till mellis. Jag räknade lite matte och mitt bland alla tal kom min syster in i rummet, snacka om att jag blev förvånad! Hon hade inte sagt att hon skulle upp till Stockholm och överraskade mig. Jag blev så otroligt glad och kunde inte låta bli att fälla en tår.
Från 18-19 gick jag på ett roligt och jobbigt pass och sedan har jag pluggat ytterligare lite matte nu på kvällen. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! :)
En del av min otroligt fina familj! :)
 COPYRIGHT!

Bra dagar

Hej på er!
Jag har hittills haft en väldigt bra vecka! I måndags gick jag på ett pass på sats som inte alla var planerat utan min mamma skulle gå o frågade om jag ville med, vilket jg sa ja till. Vi gick på pilates, vilket var lite annorlunda än vad jag tidigare gått på. Jag tyckte pilates var sådär i alla fall för jag gillar mer när man verkligen blir trött o svetten rinner, haha. Sen älskar jag träningsvärk också!
Igår i skolan lyssnade vi på en föreläsning från Elektra som handlade om hedersvåld, vilket var väldigt intressant. Sen fick vi sluta tidigt så när jag kom hem gick jag en långpromenad innan Danne kom till mig. Vi pluggade tillsammans och sen kollade på tv innan vi gick o la oss.
Idag var det även en kort dag i skolan och när jag kom hem räknade jag matte innan min mattehjälp kom hem till mig och var här i två timmar. Nu ska jag dra i väg på ett cirkelfys pass som är från 20-21. Ha det bra allesammans! :)

Temavecka i skolan

Hej!
Igår satt jag med en biologiuppgift till o från hela dagen och på eftermiddagen lyckades jag somna och sov i en timme. Sen åt jag middag och kollade på solsidan och Helenius hörnan som mina söndagar brukar se ut. Hela den här veckan i skolan har vi temavecka och kommer alltså inte ha några vanliga lektioner över huvudtaget, vilket är skönt. Men samtidigt är det ganska tråkigt att sitta o lyssna på föreläsningar och filmer, för det kan bli ganska långtråkigt. Jag har dock ett matteprov på måndag så då kan jag lägga all energi på det hela veckan och slippa tänka på massa andra ämnen. Om en liten stund kommer en tjej komma hem till mig och hjälpa mig med matten så vi får se hur det kommer gå, hoppas ni haft en bra start på den här veckan! :)
COPYRIGHT!

Senaste dagarna

Hej!
Jag har varit väldigt dålig på att blogga de senaste dagarna, men jag har haft mycket i skolan och det har varit en tuff o jobbig vecka. Men samtidigt som den har varit bra o rolig tack vare de underbara människorna i min klass och alla andra fina människor jag har runt om mig hela tiden. I onsdags var jag i stan med Johanna och Lovisa för vi hade resursdag (förutom att jag hade utvecklingssamtal på morgonen) och då bestämde vi oss för att åka och kolla i affärer och sedan kolla på Catching fire som hade premiär då. Filmen var så otroligt bra och spännande och skulle vilja se den om och om igen! Sen har jag mest pluggat och igår när jag kom hem från skolan plockade jag ihop min grejer och åkte till Danne och spenderade min fredagkväll där.
Idag har jag haft en väldigt bra och mysig dag. Vid tolv tiden kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till Farsta centrum där vi gick runt och kollade i affärer, åt en riktigt god lunch och en bra dag tillsammans. Den här veckan har jag redan köpt julklappar till fyra personer så det känn riktigt bra! Nu har jag bara de svåraste kvar att köpa, men som tur var är det en månad kvar till julafton så jag har en hel del tid att kunna tänka ut det. Idag fick även hem ett par träningsbyxor som jag länge har letat efter och nästa vecka ska jag komma igång med träningen och ska jag börja träna på sats, vilket ska bli väldigt kul!
Nu ligger jag o kollar på en film på swefilmer, men vet inte hur länge till jag kommer orka vara uppe för jag börjar bli så otroligt trött! Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Flätning och gästbloggande

Hej alla kära läsare,
Det är dags för ett gästbloggsinlägg, tycker inte ni det? Självklart gör ni det! Idag är det jag, Johanna, som har fått äran. För tillfället får Malin håret stylat av Lovisa i en snygg fläta. Här får se resultatet:
Väldigt stiligt om jag får säga det själv. Det är himla praktiskt att ha en kompis som är bra på att fläta kan jag säga er. Själv är jag rätt så usel. Jag kan inte dela upp håret i tre jämna delar, håret glider ur händerna och trots att jag tycker att jag drar så hårt att håret borde lossna blir flätan lös och fladdrig. Äsch, jag får väl öva(eller helt enkelt fortsätta be Lovisa).
Ha en bra dag nu allihopa, puss.

 
 

Bra men tuff vecka

Hej!
Det har varit en bra start på den här veckan och jag har sovit bra hela veckan så jag har känt mig ganska pigg, vilket har varit skönt. Jag har väldigt mycket den här veckan, igår hade jag kemiprov och jag har både läxa i spanska, engelska och på torsdag ska ett samhällskunskaps arbete in. Idag slutade jag klockan halv ett, men jag stannade i skolan och pluggade matte och spanska så nu känns det inte lika mycket längre. Nu ska jag och massa åka till några och äta middag och kolla på matchen Sverige-Portugal. Hoppas ni haft en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Senaste inköpen

Hej!
Här är några kläder som jag köpte på höstlovet som jag glömt att visa er.
Från Bik bok
Från Vero moda
Från Vero Moda
COPYRIGHT!

Annorlunda men bra helg

Hej!
Den här helgen har varit väldigt speciell för jag har gjort saker som jag inte brukar göra. Igår gick jag upp vid en hyffsad till, duschade gjorde ordning mig och sen gick jag till tåget som jag skulle ta in till stan. Jag mötte Danne vid nästa tågstation och så åkte vi tillsammans. När vi var framme i stan tog vi bussen till djurgårdsbron där vi gick till skansen. Vi funderade dagen innan på vad vi skulle göra och då kom jag på att vi kunde åka dit. Det var länge sen jag var där, men det var mysigt att gå runt där och självklart tog jag lite bilder som jag kommer visa någon dag framöver. Efter vi varit där åt vi inne i stan innan vi åkte hem till honom och kollade på film.
Idag har jag pluggat till kemiprovet jag ska ha i morgon och sen har jag varit på folkoperan och kollat på teater med mamma, mormor, min morbror m.fl. Det var kul och annorlunda och efter så åt vi där, innan vi åkte hem och vi var hemma vid tio tiden. Jag är väldigt trött så nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra helg! :)
En bild som är tagen på Skansen.
COPYRIGHT!

Skansen


151113

Heeej!
Nu är det fredaaaag, vilket är så skönt! Jag hade en kort dag i skolan, men den kändes lång, då jag hade ett tvåtimmars matteprov. Jag hoppas verkligen att det gick bra för det hör var ett extra viktig prov. Jag kom hem vid tolv-ett och sen dess har jag tagit det lugt, kollat på Greys och pluggat så mycket jag orkat. Jag ligger död i soffan just nu och när jag reser mig upp känner jag träningsvärken i hela kroppen från de två senaste idrottslektionerna i skolan. Mina ben och min mage är värst och igår var ryggen/axlarna en ren plåga. Det känns dock hur skönt som helst att ha träningsvärk för då vet man att man har kämpat.
Ikväll komme jag vara hemma o med mamma, vi kommer äta tacos till middag och kolla på idol och matchen Sverige - Portugal. Hoppas nu får en bra fredag! :)
 

Lång dag

Hej!
Idag har det varit en lång dag och jag är väldigt trött. Skoldagen har varit bra och roligt, men i slutet var jag väldigt trött i huvudet. Jag har ett väldigt viktigt matte prov i morgon så jag kommer plugga matte hela kvällen, därför blir det bara ett kort inlägg. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)

Toppendag!

Hej!
Det har verkligen varit en bra dag idag, jag sov hur gott som helst inatt och kände mig utvilad. På morgonen började jag med idrott, vilket var skönt och sen har jag haft en fortsatt bra och rolig dag i skolan. Jag slutade klockan tio i fem och sen blev jag hem skjutsad av mamma som precis skulle hem. Jag var hemma i ungefär en timme och då ringde jag till min tränare och sa att jag bestämt mig för att sluta på fotboll. Jag tycker inte det är lika kul längre och jag har verkligen inte den tiden nu på gymnasiet då träningstiderna inte passar mig. Jag får se om jag blir sugen igen till våran, men det är då. Om en vecka jag ska på första träningen efter uppehållet och säga "hejdå" och hämta mina fotbollsskor.
Ikväll har jag haft en bra kväll, jag åt på resturang med min familjs kompisar och sn har jag pluggat och kollat på Grey's Anatomy. Hoppas ni haft en bra dag ni med! :)



Nyklippt!

Hej!
Den här veckan började på ett annorlunda sätt, innan jag gick till skolan så klippte jag mig. Det var nästan fyra månader sen sist (alltså innan sommarlovet), vilket är fööör lång tid. Så mitt hår var verkligen slitet och ganska svårskött pga jag fick massa tovor hela tiden osv. Frisören klippte av allt det slitna och det blev ungefär 8 cm som försvann. Det känns så fräscht nu och jag trivs verkligen i min nya frisyr som dock bara blivit kortare.
Skoldagen var bra och klockan fyra var jag hemma. Jag har pluggat under eftermiddagen och nu ikväll kollade jag på fotbollsgalan, hoppas ni haft en bra dag! :)

Min helg

Hej!
Jag har haft en väldigt bra helg och jag har både hunnit plugga och tagit det lugnt. Igår vakande jag vid nio och klockan nio satt jag på bussen på väg till Danne där vi åt frukost tillsammans. Sedan tog vi bussen för att kolla på filmen Gravity som började klockan ett. Det var en väldigt bra film och ända sen jag såg den på reklam på tv har jag velat se den. På eftermiddagen/kvällen pluggade vi, lagade mat och sen kollade vi på Så mycket bättre innan vi satte på filmen Berättelsen om Pi som ingen av oss hade sett. Idag har jag pluggat och bara tagit det lugnt, mamma hämtade mig vid sex tiden och nu har jag precis ätit middag. Ikväll kommer jag plugga lite och sen kommer jag kolla på solsidan och Helenius hörnan innan jag går o lägger mig. Hoppas ni har haft en bra helg! :)
En bild från i somras.
COPYRIGHT!

Muskien jag lyssnar på just nu


Trött

Hej!
De två senaste dagarna har jag gått i skolan som vanligt och efter skolan har jag pluggat. Idag hade jag biologi prov, vilket kändes helt okej, jag får hoppas att det gick bra. Jag har varit väldigt trött idag, trots att jag nästan sov 9 timmar i natt. Jag har haft en känsla hela dagen att jag kommer bli sjuk, vilket jag verkligen inte vill. Därför kommer jag bara ta det lugnt ikväll för att försöka undvika att bli sjuk. Förutom att jag varit väldigt trött idag så har det varit en bra dag i skolan, sista lektionen hade vi nämligen biologilabb, vilket var kul för då kollade vi i mikroskop på bland annat ens egna celler. Hoppas ni får en bra fredagskväll! :)
COPYRIGHT!

Hötbilder på lillasyster

Hej!
Här är några av bilderna som jag tog på min lillasyster på höstlovet. Jag tog ganska många, men valde ut de som jag var mest nöjd med och som var mest höstiga. Idag är det bara plugg som gäller för mig och därför kommer jag inte hinna blogga mer idag, ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Rolig första dag efter lovet

Hejsan!
Idag var det första skoldagen efter ett väldigt skönt höstlov! Det var lite jobbigt att gå till skolan, för jag hade gärna velat ha lov ett litet tag till. Jag hade dock en jätterolig dag i skolan, vilket gjorde det mindre jobbigt. Sedan fick jag reda på vad jag fick för betyg på min biologirapport och på ett kemiläxförhör och jag är nöjd med dem båda. Efter skolan har jag bara pluggat matte och innan jag somnar ska jag läsa lite biologi. Jag har nämligen både biologi och matte prov på fredag och båda är viktiga prov som jag måste plugga mycket till. Hoppas ni haft en bra dag! :)
En bild som jag tog för några veckor sedan i mitt rum.
COPYRIGHT!

3/11-13 On my way home

 


Sista kvällen hos pappa

Hej!
I morse vakande jag upp i min systers lägenhet i Lund, vilket var hur mysigt som helst! Dock sov jag lika dåligt den natten som natten innan så nu när jag sover ensam får jag hoppas att jag för lite sömn. Till frukost gjorde vi bananpannkakor och senare på dagen när pappa och Åsa kom så åt vi köttbullemackor till lunch. Vid fyra tiden åkte vi bil hem och efter en timme var vi hemma. Ikväll har vi kollat på tv och bara myst. I morgon åker jag hem till Stockholm igen, vilket ska bli skönt (även om det betyder att lovet är slut).

Myskväll med mina systrar

Hejsan!
Idag har det varit en bra dag! Jag sov dock väldigt dåligt inatt, vaknade flera gånger under natten och kunde inte somna om. Därför har jag varit sjukt trött hela dagen, men en bra dag har jag som sagt haft! Efter jag vaknat, duschat och gjort iordning mig så åkte jag o min lillasyster till Hässleholm för att ta tåget till Lund. I Lund mötte vi vår syster och så fik vi se hennes fina lägenhet för första gången. Idag har vi kollat i affärer i ett shopping center i närheten, kollat på idol och haft det väldigt mysigt! Nu ska vi sova, hoppas ni också haft en bra dag :)

RSS 2.0