Frukost

God morgon!
Igår hade jag min sista match för den här säsongen, vilket var lite tråkigt. Vi förlorade även, vilket dock inte var så oväntat eftersom det här laget var väldigt bra och sist vi mötte de gick det inte heller särskilt bra. Efter matchen så tog jag det mest lugnt, städade mitt rum och sen låg jag och läste innan somnade.
Idag börjar jag kvart i elva så om bara några minuter ska jag gå till skolan, vilket tar nästan exakt 10 minuter från dörr till dörr. Hoppas ni får en bra start på den här veckan!
Här är en bild på min frukost som jag åt tidigare i morse. Den bestod av havregrynsgröt med hallon och banan på och sen en smoothie som innehöll en banan och ett ägg.
 COPYRIGHT!

Dagens inköp

Hej!
Idag när jag var inne i stan så hittade jag faktiskt några kläder. Jag kände att jag behövde lite nya tröjor och jag är faktiskt riktigt nöjd med dagens inköp!
Nu ikväll åt vi en jättegod middag och just nu kollar jag på film på min dator. Jag kollar på Safe Haven, vilket hittills verkar vara en väldigt bra film.
Här är bilder på det jag köpte idag :)
Kofta från Vero Moda.
Från H&M, den ser svart ut på bilden, men den är mörkblå.
En tröja från Gina Tricot.
Linne från Gina Tricot.
COPYRIGHT!

Lördaaag!

Hej på er!
Nu är det äntligen helg och det känns väldigt skönt! Snart kommer det vara måndag igen så jag njuter verkligen av det här. Igår träffade jag några från min gamla klass och så köpte vi hem pizza som vi värmde i ungen. Vi snackade en hel del och sen satte vi på en film som vi kollade på. Det var så kul att träffa alla igen och det är vänner som jag vill fortsätta hålla kontakten med också. Idag ska jag in till stan och shoppa, jag har velat göra det flera veckor nu så det ska bli riktigt kul! Dock har jag ingen att åka till stan med, men jag kan tycka det är skönt att gå ensam också. En gammal kompis till mamma som är från Australien är här nu så ikväll kommer ha en middag här med massa folk så det ska bli kul! Hoppas ni får en riktigt härlig lördag nu! :)
Från och med nu lovar jag att jag ska lägga upp lite finare bilder!
COPYRIGHT!

Stänga ögonlocken för en stund

Hejhej!
Det har varit två hektiska dagar för mig och jag har så mycket i mitt huvud just nu! Vet knappt vad som hänt på vilken dag eller vad jag ens gjort den här veckan. Det är lite läskigt när man tänker till. Jag har i alla fall gått i skolan och sen har jag pluggat hela eftermiddagarna o kvällarna. I alla fall så mycket jag orkat för tröttheten har tagit över ibland. Idag till exempel så skulle jag plugga lite men var så trött så jag ville vila lite och då somnade jag såklart i soffan. Sen under kvällen har jag kollat på tv, vilket aldrig händer nu för tiden. Kollade på hela Sverige bakar och gud vad sugen man blev på att äta allt!
Igår var jag i alla fall hos mormor och åt middag, vilket var väldigt trevligt o mysigt! Jag ska ta och komma dit oftare för det är så nära från skolan och dit.
Nu ska jag i alla fall sova och i morgon är det fredag så det längtar jag verkligen till! Ha det bra! :)



En kall höstdag

Hej!
Jag borde verkligen sova nu, men tiden bara rann iväg ny ikväll och kände att jag ville blogga också innan jag somnade. De tre senaste dagarna har bestått av plugg, plugg o mera plugg. Först pluggade jag som en tok till kemiprovet som jag hade i måndags och sen har jag mest gjort matte. Igår pluggade jag med min pojkvän då jag också sov över där.
Idag så slutade jag redan halv ett så jag åt lunch och sen satt jag med matte till halv sex och då hämtade min mamma mig. Det är helt sjukt hur länge jag satt, men jag lyssnade på en genomgång och sen hade jag mina pauser så tiden gick ändå fort. I min skola kan man nämligen stanna ända till halv sex på tisdagar o torsdagar om man behöver hjälp i något ämne så det är toppen! Matte behöver man ju alltid arbeta med så dagens arbete känns bra. Ikväll blev det thaimat till middag, vilket var sååå gott och sedan kröp jag under en filt läste jag 60 sidor som jag ska ha läst till i morgon. Det börjar bli väldigt kallt ute så jag funderar på att ta fram min höstjacka snart.
Dagen i morgon kommer bli lång så jag borde verkligen sova nu, hoppas ni får en bra dag! :)



Två kanon dagar

Hej på er!
Jag har haft fullt upp de två senaste dagarna, vilket jag älskar! Jag tycker det är kul när det händer saker hela tiden.
Igår slutade jag i skolan vid elva och sen satt jag kvar i skolan till klockan tre och pluggade matte och kemi. När jag kom hem så tog jag det mest lugnt och sen åkte jag till min vän Olivia! Vi har inte träffats sen i juni, så det var verkligen kul o träffas igen! Vi köpte tacos, chips och godis för att fixa det perfekta fredagsmyset! Vi hade så mycket att prata om och vi hade så roligt, så otroligt bra kväll helt enkelt.
Idag när jag kom hem så gick jag ut o sprang 5 km, vilket var så skönt och jag blev genast mycket piggare än vad ja va tidigare. Att börja dagen med att träna är en av de bästa man kan göra tycker jag. Strax efter jag varit ute o sprungit kom min pojkvän och sen pluggade vi tillsammans innan några gäster skulle komma. Vi åt en italiensk middag, vilket var väldigt gott. Nu ska jag o Danne sätta på en film. Ha en fortsatt bra kväll! :)



En väldigt bra dag!

Hej!
Idag har det varit en väldigt bra dag! Jag hade väldigt roligt i skolan med mina klasskamrater och sen mådde jag allmänt väldigt bra. På idrotten körde vi ett väldigt jobbigt Step-up pass + massa magövningar. Det gjorde iof att jag höll mig hyfsad pigg under hela dagen. Torsdagar är nämligen min längsta dag, för då går jag från 08.00-16.05.
När jag kom hem från skolan så pluggade jag så mycket jag hann med och sen åkte jag iväg på fotbollsträningen. Träningen idag gick faktiska ganska bra, vilket känns skönt! Nu är jag helt trött i kroppen och behöver sömn mer än någonsin! Hoppas ni haft en bra dag så lär jag nog skriva något inlägg i morgon :)



Vardag

Hej hej!
Nu har det gått tre dagar av den här veckan och jag längtar så mycket till helgen! Jag kommer dock vara tvungen att plugga en hel del då, för jag har kemi prov på måndag, men ändå! Helg är alltid skönt även om man måste plugga, jag har andra roligare saker att se i fram emot!
Idag slutade jag tio i fem och sen jag kom hem har jag inte orkat göra så mycket. Jag kommer plugga lite ikväll, men jag börjar tidigt i morgon så det är viktigast att jag somnar tidigt ikväll. Jag har fotbolls träning sen på kvällen och jag hatar att vara så trött att man somnar innan träning o så. På min träning igår regnade det exakt hela träningen, det var dock ganska skönt, men träningen i allmänt gick sådär. I början gick det helt okej, men sen när vi skulle spela två lags spel började jag må illa och var tvungen att gå av. Jag har ALDRIG gått av innan, men jag behövde bara vila lite o dricka lite vatten, det gick över då och jag kunde fortsätta spela.
Hoppas ni haft en bra dag! :)
Det här är en bild som jag tog i söndags, det blir sällan att jag fotar nu för tiden, men ibland kan jag inte låta bli.
 COPYRIGHT!

Hösten är på väg

Hej!
Då var det måndag igen och det betyder skola för min del. Det har regnat till o från hela dagen och när det väl regnat har det öst ner. Det ska tydligen bli så hela veckan också, så nu verkar hösten komma på riktigt. Min första dag på den här veckan har bestått av massa pluggande. Tog bara en paus när  idol var.
Nu ska jag sova och jag inser nu att det inte kommer bli så mycket timmars sömn inatt, runt 7 timmar och jag vill helst ha 8-9. Jag ska nämligen upp lite tidigare i morgon för att göra lite läxor innan skolan och då kan det bli så ibland. Jag hoppas verkligen att jag orkar gå upp i morgon, så jag inte råkar somna om, vilket händer lite då o då. Hoppas ni fått en bra start på veckan! :)



Min vecka

Hej!
Bloggningen har verkligen varit dålig den här veckan. Jag kommer i alla fall avsluta med att skriva vad jag gjort under veckan för jag känner att jag verkligen måste skriva av mig innan jag somnar.
Under veckan har det hänt mycket, min mamma har varit bortrest hela veckan så jag har haft huset för mig själv. Dock har jag sett till att jag inte sovit ensam varje natt, vilket kändes skönt. I skolan rullade allt på som vanligt och vi hade en friluftsdag på tisdagen, vilket var både skönt och roligt. Två riktigt bra fotbollsträningar hade jag också, en gick det iof bra på och en lite sämre, men båda var roliga! I skolan fick vi testa på gymet för första gången och då insåg jag hur länge sen det var jag styrketränade. Jag fick träningsvärk i magen bara av att köra några gånger på en maskin, så jag antar att det är dags att börja igen. Jag hade en fotbollsmatch igår och då var vi väldigt lite folk, vilket resulterade till att jag var tvungen att spela exakt hela matchen. Jag tror aldrig jag spelat en så jobbig match (rent fysiskt). För det första var det sjukt varmt ute så man svettades ihjäl, sen blev jag väldigt trött i benen och i slutet orkade jag knappt springa, då var det bara av ren vilja. Vi förlorade matchen, men vi hade verkligen de sämsta förutsättningarna. Halva laget var inte ordinarie spelare så det blev en tuff match, jag hoppas det inte blir lika jobbigt bästa match (vilket är om en vecka).
Att spela match var det inte det enda jag gjorde igår utan min pojkvän kom till mig på kvällen och då hade jag fixat så all mat var klar när han kom. Sen kollade vi på film innan vi gick o la oss. Igår var det 7 månader sen vi blev tillsammans så man kan säga att vi "firade" det lite genom att äta god mat o så.
Idag har jag pluggat och den tagit det väldigt lugnt. Nu ska jag sova, har ont i hela kroppen från gårdagens match och är väldigt trött. Hoppas ni haft en underbar helg! :)

Helgen som va

Hej!

Jag hade skrivit en ganska bra bit på det här inlägget, men då skulle ju allt såklart försvinna bara för att jag uppdaterade den nya blogg.se appen. Så nu skriver jag i mina anteckningar för att vara säker på att allt inte försvinner.

Helgen som va var en av de bästa på väldigt länge! Har inte haft så kul på så länge jag kan minnas. Det är så otroligt skönt att komma ifrån vardagen och bara kunna koppla bort alla andra tankar och bara ha kul. Den här helgen kände jag att jag behövde mer än något annat.

På fredagen efter skolan åkte jag o min kompis till Arlanda för att ta ett flyg ner till Malmö.

Direkt när vi kom ut på vägen var det köer men det var två timmar kvar till flyget gick o vi behövde inte checka in något så det var lugnt. Sen ville dock inte köerna släppa. När det sedan var tio minuter innan gaten skulle stänga och köerna fortfarande inte hade släppt så försökte vi hitta något nytt flyg som gick samma kväll osv. Vi gav dock inte upp utan när vi var framme hade gaten stängt gör fem minuter sedan så jag o min kompis sprang genom Arlanda. När vi efter endast 4 minuter hade vi tagit oss igenom säkerhetskontrollen och till rätt gate. När vi kom fram var det massor med folk där o vi trodde det var något nytt flyg. Det visade sig dock att vårt flyg var försenat och att de höll på att gå på. Vilken lättnad det var och vad glada vi blev! Jag var fortfarande helt skakis när vi satt på flyget och det tog ett tag innan allt hunnit lägga sig.

Flygresan gick bra o när vi kom fram blev det tacos och massa snack om allt som hänt det senaste halvåret. Det var verkligen kul att träffa alla igen!

Nu ska jag inte dra ut för mycket på det, men lördagen var en väldigt minnesvärd dag! Vi skulle nämligen segla, vilket jag aldrig gjort med en så liten båt. Vi var tre i varje och i början gick det väldigt bra, men sen när jag skulle testa o styra tog det bara någon minut och den var vi i vattnet... Haha jag vet inte riktigt hur det gick till men jag kommer nog aldrig våga styra igen. Problemet sen var att vi inte fick upp båten, men när vi väl fått det så var det något som gick sönder (minns inte vad), vilket gjorde att man inte kunde styra. Då fick jag o en annan tjej åka med de andra till land och sen fick sjöräddningen hämta båten o tjejen som var kvar. När vi kom i land var vi väldigt kalla för vi hade varit i vattnet ett litet tåg innan vi kom upp i båten.

Vi gick sedan hem o duschade och gjorde i ordning oss. Vi började göra middagen, vilket var sushi! Jag har aldrig gjort det innan, så det var kul och gott blev det också!

På söndagen tog vi flyget hem och så kom vi fram runt tre tiden. Helgen var grym och det kändes så bra att få träffa alla igen. Jag skulle egentligen ha publicerat det här i måndags, men jag har inte haft tid att blogga och det tog ett tag att skriva det här i lägget.

Det var en vecka sedan jag bligade sist, vilket sällan händer. Jag har haft fullt upp o bloggen hade jag inte ens tid att tänka på.

 

Godnatt!

Hej!
Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon och sen ska jag skriva ett förhör på biologin och måste vara pigg. Jag skriver mer i morgon när jag har slutat. Ha det bra! :)


4/9-13

Hej hej!
Igår och idag har jag varit i skolan som vanligt och så har jag pluggat en hel del. Jag har inte hunnit med så mycket mer, både dagen igår och idag var långa. Igår slutade jag fyra och idag fem... inte så kul. Speciellt inte då man måste plugga när man kommer hem och då har man varit i skolan i 7-8 timmar. Ikväll har jag pluggat och sen har jag kollat på idol och nu kollar jag på Maria Wern - pojke försvunnen.
Min pojkvän kom nyss till mig och nu kommer vi kolla lite på tv innan vi ska sova. Det blir en lång dag för mig i morgon också och sen har jag ett förhör i biologi som jag måste plugga till. Hoppas ni haft en bra dag, jag kommer blogga igen sen när jag har tid. Ha det bra :)
Tagen för några dagar sen från instagram.


Alla dessa måndagar

Hej på er!
Nu var det måndag igen och skola som vanligt. Jag hade sovmorgon till kvart i elva, vilket var väldigt skönt. Dagen i allmänhet har varit väldigt bra och jag har inte haft så jobbiga lektioner.
När jag kom hem åt jag mat på en gång och sen kollade jag lite på Grey's som gick på tv innan jag åkte till fotbollsträningen. Jag är här nu och väntar på att få komma in i omklädningsrummet. När jag kommer hem så kommer jag att göra lite läxor. Sen kommer jag gå o lägga mig lite tidigare för i morgon ska jag upp tidigare än vad jag behövde göra idag.
Kommer ni fått en bra start på veckan! :)


Spain 2013

 


Plugg-söndag

God morgon!
Jag har iof varit vaken ett tag nu så jag vet inte om vi ska kalla det morgon längre. Idag skulle jag ha träffat min kompis, men det blev inte av så vi kommer ta det en annan gång i stället. Nu kommer jag snart gå ut och ta en promenad med min mamma och sen kommer jag sätta mig och göra läxor större delen av dagen. Hoppas ni får en bra dag! :)
Här är en bild på min frukost som jag åt i morse, åh vad jag älskar frukostar!
COPYRIGHT!

Today's


RSS 2.0