Sista maj

Hej!
Igår var det en helt underbar dag med jättefint väder så jag var ute så gott som hela dagen. Jag började dagen med attt testa på en trännings-app där jag körde ett helkropps pass på 16 min och man kan även köra på 25 och 40 minuter. Jag låg vid poolen hela dagen och solade och under eftermiddagen övningskörde jag lite. På kvällen åt vi middag ute och till efterrätt åt vi en rabarber paj som blev hur god som helst! Jag tycker paj är så himla gott, men jag äter det så sällan så jag njöt verkligen.
Idag vakande jag vid halv nio och då gick jag upp och duschade och gjorde i ordning mig. Jag tänkte först börja med att träna, men det känns som att jag håller på och få ont i halsen så jag ska avvakta lite, då jag verkligen inte vill bli sjuk. Nu ska jag snart äta frukost och sen ska vi åka till farmor, sen får jag ser vad vi gör resten av dagen. Kommer i alla fall bli lite pluggg för min del, då jag måste pluga till mattteprovet jag har på måndag. Hoppas ni får en bra dag!
 

Långhelg

Hej!
På senaste tiden har jag lagt bloggen helt åt sidan på grund av skolan och massa andra saker. Dock är det långhelg nu och snart sommarlov (=lite i skolan) och därför tänkte jag börja blogga lite mer nu. Jag kan börja med att berätta att igår tog jag, min syster och hennes kompis tåget till Skåne för att hälsa på vår pappa. Första dagen här har varit väldigt bra och jag börja dagen med att träna med min syster. Vi började med att springa 2 km, sedan 10 stycken back-intervaller och vi avslutade med 1 km som nedvarvning. Efteråt badade vi i poolen och nu kollar vi på en fotbolls match :)

Helgen

Hej!
Jag har verkligen varit dålig på att blogga den senaste tiden måste jag erkänna. Jag har haft en väldigt bra helg då vädert har varit underbart, jag har haft loppis, träffat min syster som sov över, varit med min kompis och träffat min pojkvän som jag inte träffat på en hel vecka. Sen har det även varit mycket pluggande och det kommer fortsätta så fram till lovet. Nu ska jag sova för att jag ska vara pigg till ett svenska tal jag ska hålla i morgon, är förresten väldigt nöjd med det så det ska bli kul! :)

Träningsdag

Hej!
Den här veckan har varit väldigt bra hittills och jag har fått in många träningspass, vilket jag mår så otroligt bra av. Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra utan träningen, förmodligen må skitdåligt i alla fall.
Idag var det orientering i skolan, vilket var skönt eftersom torsdagar är min längsta dag på veckan. Jag hade starttid klockan 12 och ungefär en timme senare var det klart. Jag o mina vänner sprang tillsammans så det kändes bra. Det var ganska jobbigt för det var mycket upp o ner (som det är i skogen) och sen var det 18 kontroller vi skulle hitta. Annars idag har jag pluggat lite annat möjligt och nu på kvällen gick jag på mina favorit pass. Dans Step och Core, vilket var väldigt skönt! Det blev ett träningsdag för mig idag och nu kommer jag somna riktigt gott! :) En bild från dagens lunch!

12 maj

Hej!
Idag har jag verkligen haft en bra dag i skolan! Lite på grund av de sköna lektionerna och mycket tack vare mina underbara vänner! Jag har haft lektioner där vi suttit o skrivit på datorer, haft nationella och redovisning, vilket är skönare än genomgångs lektioner. Vi fick sluta lite tidigare idag så jag kollade i några affärer med min vän innan jag drog mig hemåt. Nu ska jag äta, plugga och sen blir det ett kort, men intensivt träningspass! :)

:)

Hej!
Det har varit mycket den här veckan med olika saker så det var verkligen skönt med helg. Det är mycket i skolan framöver, men jag har kontroll över allt så det känns inte lika jobbigt då. Kommer bara ta en sak i taget och sen kommer sommarlovet plötsligt vara här. Den här helgen har varit bra då jag har träffat o varit med alla mina fina syskon och idag var jag och kollade när mina små syskon hade dansuppvisning! De var sååå duktig och det var verkligen kul att kolla på. Jag hade med mig min kamera så jag fick några riktigt fina bilder på dem. Nu ska jag sova och taggar inför en nu skolvecka som förhoppningsvis blir bra! :)

Just nu

Hej!
Idag har jag resursdag, vilket betyder att jag är ledig från skolan. Jag gick o la mig ganska tidigt igår så jag bestämde mig för att gå upp hyffsat tidigt idag för hinna med så mycket saker som möjligt. Jag började med att träna, då jag var på gymmet i ungefär en timme, sen när jag kommit hem, duschat o så gick jag till frisören för att klippa mig. Det var ett halvår sedan jag klippte mig så det behövdes kände jag! Jag klippte bort allt det slitna plus en bit till så en decimeter kortare har det blivit och det känns väldigt skönt då mitt hår lätt blir tovigt. Nu ska jag äta mellis, plugga lite och sen ska jag till min pojkvän där jag ska sova ikväll. Mamma är nämligen iväg på en konferens och det känns inte så kul o sova ensam hemma när man kan sova med någon. Hoppas ni får en bra dag! :)

Divergent

Hej!
Det har verkligen varit skönt med långhelg och det har gjort så jag fått mer energi till skolan nu de sista veckorna. Min långhelg har i allmänhet var bra, lite blandat, men jag har gjort några riktigt roliga saker. Större delen av helgen var jag med min pojkvän, vi kollade på massa avsnitt av game of thrones, på fredagen var vi på bio och sen igår var vi på middag hos min mormor och hennes man. Filmen vi såg på bio heter Divergent och den var så sjukt bra tycker jag, ett stort tips!
Idag var jag i stan med min kompis Olivia som jag inte träffat på 8 (!!!) månader. Det var väldigt kul o träffas igen och vi får hoppas att det inte blir lika långt till nästa gång. Nu ska jag sova för att sedan börja med nationella i svenska imorgon! 

Senaste inköpen

Hej!
På den senaste tiden har det blivit en hel del shopping, vilket är kul då jag tröttnade lite på mina gamla kläder. De jag ska visa nu är inte allt jag köpt utan, har även köpt en tröja, svarta mjukisbyxor och lite annat smått. De här är jag dock väldigt nöjda med och de kommer användas mycket, tjocktröjan har jag redan använt flera gånger.
 

Valborg

Hej!
Jag tänkte berätta lite om min valborg som blev en väldigt lyckad kväll! i skolan hade vi en ganska skön dag och det kändes väldigt skönt att veta att när sista lektionen är slut har jag fyra lediga dagar framför mig. Efter skolan gjorde jag i ordning mig för att åka till min kompis som fyllde år igår. Hon hade en tjejmiddag där hon hade bjudit sina vänner från sin förra skolan och från friidrotten så det var kul att få träffa dem också. Vi blev bjudna på en tre-rätters middag som var hur god som helst, sen hade vi frågesport om alla som var där och sedan kollade vi på film. Det var en riktigt trevlig och rolig kväll och det var så länge sen jag var på något liknande så det var extra kul. Jag sov över där och sen åkte jag hem i morse. Idag gick jag verkligen på ett mördar-pass och jag är HELT slut i kroppen nu, vill inte ens tänka på vilken otrolig träningsvärk jag kommer ha i morgon. Nu ska jag fortsätta plugga lite, ha det så bra! :)
COPYRIGHT!

RSS 2.0