Innan jag åker

Hej, nu ska jag bara skriva ett litet kort inlägg innan jag ska åka iväg. Pappa är i Stockholm och har nyss hämtat Angelica och Gabriella och är på väg hit med husbilden och där ska vi sova i helgen på ett kampingläger. Sen så är våran kusin med också. Jag kommer inte kunna skriva något förens på söndag för jag kommer inte ha tillgång till en dator. Sen så kommer jag också lägga upp lite bilder från helgen på söndag. Nu så ska jag bara läga upp en bild på min hamsters nya bur som vi hämtade i onsdags.

       


Min fisk är tjock!

Hej, har sett dom 2 senaste dagarna att min fisk har blivit jätte tjock så jag tror att hon kommer att lägga rom snart. Hoppas dom inte blir uppätna bara. Det är lätt hänt. Här är några bilder, jag vet inte om ni kan se det på bilderna men man ser det annars att den är tjock.


         

Ösregnade ute!!

Hej, kom nyss hem från fotbollen och precis när vi hade slutat så började det ösregna jätte mycke och åskade och blixtrade, men vi han gå av plan innan det började blixtra.



Veckans bild


Bilderna

Här är bilderna som jag tog när jag var ute för 20 minuter sedan. Eller i alla fall några av dom.

         

         
         

Vidio inlägg


Väldigt varmt ute!

Hej, idag så har det varit väldigt varmt ute det är 15 grader i skuggan och jag ska berätta om igår. Vi var på brandstationen med klassen och jag tycker att det var jätte roligt och vi fick testa att släcka eld med en filt på den docka och släcka en brand med en brand släckare. Sen berättade dom om lite andra saker också och vi fick också kolla på brandbilarna hur dom såg ut inuti. Jag har inte tagit några bilder bara en bild som jag tog på väg tillbaka till Huddinge station. Vi fick också se vad som kunde hända om man hälde i vatten i brinande olja. Sen så visade dom också hur stor explotion det blev om en spreyflaska började brinna. Snart så ska jag ut och fota lite bilder eftersom att det är så fint väder. Kommer lägga upp dom sen lite senare. Här kommer ett vidio klipp också som jag filmade efter vi hade varit på brandstationen(vi väntade på bussen).





Naglarna

Hej igår så målade ja mina naglar och fixade i orning dom och så här blev det när jag var färdig.



Verum figurerna

Jag tycker att dom ser så söta ut, vad tycker ni?

       

Vidiobloggar med Gabby

 Hej idag så har jag och Gabby umgås lite och ävenspelat in en vidio om vad vi har gjort idag.


Nya fotbollsskor

Hej nu så har jag och mamma varit nere i Centrum och köpt nya fotbollsskot till mig. Snart så ska jag äta och sen så ska jag och Gabby ner till Centrum för det är något där jag vet inte vad men det fanns massa stånd och sånt. Så här ser mina nya fotbollsskor ut.

         

Köpa fotbollsskor

Hej jag vaknade ungefär vid halv tio idag och jag har ätit frukost nu och snart så ska jag och mamma åka ner till Huddinge centrum för vi ska köpa nya fotbollsskor till mig och sen efter det så ska jag träffa Gabby kl .2. Så vi ska försöka hinna köpa skor till mig innan två.
Sen så matchen som vi spelade igår i nacka, så gick det inte så bra i första halvlek för det andra laget släppte in 3 mål men sen andra halvleken gick det mycke bättre för oss och vi hade flera chanser men vi fick aldrig in något mål till så det blev 3-0 till dom.

Jordgubbar med mjölk?

Hej, har kommit hem från skolan nu efter en ganska kort dag i skolan. Det var bokbytardan idag så jag hade med mig tre böcker som jag inte ville ha och bytte ut dom mot tre andra. Jag hittade inga som jag själv ville ha så jag tog tre som jag vet att Angelica gillar för hon fyller år på måndag så då ska jag ge dom till henne. Sen nu när jag kom hem så viste jag inte vad jag skulle äta till mellis så jag hittade lite jordgubbar i frysen och sen så tog jag en skål och hällde i lite mjölk och la i jordgubbarna där i, det var faktiskt gott.

         
         


Fotboll

Hej nu på kvällen så hade jag fotbollsträning i långängen och jag har märkt att jag har blivit duktigare än innan och har fått lite bättre kondition än vad jag hade innan. Sen i morgon så ska vi ha match och jag får hoppas att det går bra.
Snart så ska jag gå och lägga mig och läsa lite in min bok som heter Slumdog millionaire. Sen i morgon så är det bokbytardag i skolan så jag får hitta fram lite böcker som jag inte vill ha och sen får jag se fall om jag kan hitta någon bra bok i morgon. Vi kommer också läsa mycke i morgon i skolan.
Den här boken som jag läser nu den har jag snart läst ut så jag får se fall om jag kan hitta en bok i morgon.


                

Marabou med polka

Hej, idag så var det molnigt på morgonen och sen vid nio så började det snö ganska mycke och sen när jag skulle hem så var det väldigt blött ute. Lite senare i kväll så ska jag på träning och innan de så ska jag ha gjort engelska läxan klar som är tills i morgon. Pratade med Gabby innan på facebook och då bestämde vi att vi skulle träffas sen på lördag för det var ju ganska länge sen vi träffades.
Sen så såg jag att det hade kommit ut en ny smak med polka men jag har inte smakat den än men har ni gjort det?


          

Tandådalen/Hundfjället

Hej, igår så kom jag tillbaka från Sälen. Har varit och åkt skidor med pappa och några andra som vi känner som i tidigare har åkt med.. På fredagen, dagen efter vi hade kommit dit så åkte vi i Tandådalen för det var där vi bodde, men sen på lördagen så åkte till Hundfjället och var där till eftermiddag. På torsdags kvällen när i skulle äta mat så åt vi köttbiff med soltorkade tomater och fetaost i tror jag, minns inte exakt. Till så var det klyft potatis. På fredags kvällen så åt vi lax med potatismos och sallad. Sen sista kvällen på lördagen så åt vi något slags kött med klyft potatis och en jätte god sås till samt sallad. till efterrätt så åt vi kladdkaka men grädde och melon.
Här är lite bilder som jag tog i Sälen.

         
         
         
  


Min finaste bild på länge (veckans bild)

Här är en bild som jag blev väldigt nöjd med som jag tog igår när jag var ute.
Den här bilden blir också veckans bild.


Ska till Sälen

Hej, i morgon så ska jag åkte till Sälen och vi kommer nog komma dit vid femtiden eller lite tidigare. Men idag så var det jätte kul att ha fotbollsträning och Hanna kollade ju när jag och Ebba spelade så då blev hon lite sugen på tt börja spela igen och jag hoppas att hon i alla fall kan prova på en gång. sen när jag kom hem efter fotbollen så duschade jag och sen så kolla jag på Grey´s Anatomy som var från nio till tio och när det var reklam så gjorde jag i ordning mackor som jag åt vid teven. Sen i morgon så måste jag packa alla mina saker som jag ska ha med mig. Jag ska också ta med mig mina nya vantar som jag fick av några som vi kände för dom hade lånat ett par vantar av oss men sen så hade dom tappat bort dom så då köpte dom nya till mig. Det var väldigt snällt av dom. men se nu när jag är i Sälen så kommer jag inte kunna blogga eftersom att jag inte kommer att ha tillgång till en dator. Så jag kommer att berätta om hur det var sen på söndag eller måndag.


Varmt ute

Hej, idag så var det väldigt varmt ute och jag ska nog ha på mig min vår jacka i fortsättningen. I kväll så kanske Hanna ska följa med och kolla när jag och Ebba ska ha fotbollsträning:D Skickade nyss ett sms om hon kunde och det kunde hon. Så hon kommer att komma till mig tio över 6 och sen så kommer Ebbas pappa Kent att hämta upp oss och sen när vi ska hem från träningen så kommer min mamma hämta oss för hon skulle ändå lämna några papper till tränarna.
Sen när jag har skrivit klart det här inlägget så vet inte jag vad jag ska göra. Men det blir förmodligen att kollar på tv.
Vad gör ni efter skolan om ni inte har något att göra?
Här är en bild som jag tog för 10 minuter sen och jag har lagt  till lite effekter på dom.

            
Det här är den vanliga bilden.
         

Vår dag

Hej, idag så har det varit väldigt varmt ute och speciellt framåt dagen, ungefär där vid halv två när jag slutade så var det jätte varmt. Så sen när jag kom hem så gick jag ut och fotade så jag ska visa dom bilderna som jag fotade. Jag såg också årets första humla.


         

         

Träningsläger i Rimbo

Hej, i helgen så var jag på träningsläger i Rimbo och jag hade det jätte roligt där. Jag tog lite bilder från lördags kvällen när vi kollade på matchen som var mellan Barcelona och Real Madrid som slutade med 2-0 till Barcelona. Bilderna som jag tog, tog jag med min mobil.

 
 
         
 
          Det här är en bild som är tagen för länge sen men jag la upp den ändå.
         

Tillbaka till Stockholm

Hej, nu är jag tillbaka från träningslägret som var i Rimbo och är ganska trött så jag kommer inte skriva mera idag men i morgon så skriver jag mer. I det stora huset det var där vi bodde.

Veckans bild

          Det här är veckans bild.

         

Träningsläger

Hej, jag tänkte bara säga att jag inte kommer att kunna blogga förens på måndag för jag ska på träningsläger idag och jag kommer inte komma hem förens på söndag kväll. Men som tur var så är vi lediga på måndagen så då kan jag skriva vad vi gjorde. Men sen på torsdagen nästa vecka så ska jag till Sälen med pappa och några andra så då kommer jag inte heller kunna blogga på ett tag. Vi ska vara där från torsdag-söndag. Fast jag vet inte om vi åker på onsdag kväll eller torsdag morgon.

Lite vår bilder

 Hej, jag ska visa lite bilder som jag tog igår när jag var ute och några av dom tog jag alldeles nyss.

    
         
    
         


Ska till Ebba

Hej, inom en timme så ska jag till Ebba för hon kom hem från hennes landställe i förregår. Så jag ska bara göra i orning mig och sen så ska jag gå till henne.
                


Hemresa

Hej, nu så har jag kommit hem till Huddinge från att ha varit hos pappa och kom hem klockan nio från att ha åkt tåg i tre och en halv timme.
Jag har inte skrivit något på ett tag på grund av att jag inte riktigt har haft tid men nu så ska jag försöka skriva minst varannan dag. Jag saknar också kommentarerna, jag tror ibland att det inte är någon som läser eftersom att jag inte får någon kommentar, men det hoppas jag att det inte är och det tror jag inte men det skulle ha varit roligt.
I söndags så firade vi Amanda och vi fikade med tårta och kakor.
Sen igår så var vi ute i skogen med Ozzy och gick en promenad med honom. Jag var också med när Amanda övningskörde med pappa. Sen så åt vi jätte god mat på kvällen och kollade på bra filmer som gick på tv sen klockan åtta till nio och nio till elva. Idag så gick vi upp vid åtta och sen vid halv tio så åkte vi till Väla som är ett shopping centrum för vi skulle handla några saker där. När vi sen kom hem så packade vi och sen så åkte vi till en djuraffär med farmor för dom skulle köpa malar till mig som dom hade lovat sen tidigare. Vi handlade dom precis innan tåget gick så att malarna skulle överleva. Men det gick jätte bra hela resan och sen när jag kom hem så la jag i dom på en gång. Sen på fredag så ska jag på träningsläger med mitt fotbollslag och så är vi där till söndag så vi sover över där i två nätter. Sen på vägen till Stockholm så ringde pappa och frågade om jag ville följa med till sälen sen första veckan efter lovet och det ville jag såklart så vi kommer att åka dit på torsdagen och så är vi där till söndag så jag får ta ledigt på torsdagen och fredagen från skolan.

         


Påsk

Hej, nu så har jag kommit ner till pappa och i fredags så var vi hos Åsas mamma och så åt vi mat där och fikade. Jag och Amanda målade på smörknivar som vi sedan tog med oss hem. Jag har bilder på dom som jag ska visa sen. Vi åkte till henne vid fem och sen så när vi hade ätit mat och fikat så åkte vi hem. Vi kollade lite på Talang och sen efter det så kolade vi på Solsidan.
Igår så var vi hemma hos min faster och mina kusiner för vi skulle fira påsk hos dom så vi kom till dom vid tre tiden och då hade vi en tipsrunda om vi körde och jag gick med Åsa för Amanda och pappa det var dom som hade gjort frågorna så dom var ju inte med. Men det var jag och Åsa som vann. Vi svarade rätt på alla förutom en tror jag. Efter det så gick vi in och målade ägg och sen så gick vi till en backe i skogen och så rullade vi ägg, man tävlar om vem som kan komma längst utan att det går sönder, det var flera än jag som kom längst med mitt höll längst. Just nu så ligger mitt ägg i kylskåpet och jag ska nog äta upp det sen i morgon bitti. Sen så när vi kom till baka åt vi mat och efter det så letade vi påskägg, men det tog ett tag innan jag hittade mitt. Sen lite senare lite innan vi åkte hem så fikade vi. Kladdkaka med hallon och grädde.
Sen nu idag så har jag inte gjort något speciellt men sen klockan tre så kommer några hem till oss för vi ska fira Amanda för hon har fyllt år. Jag och pappa vi har nyss blivit färdiga med tårtan. Så nu väntar jag bara på att dom ska komma.

    

    
      


RSS 2.0