Valborg

Hej allihopa!
Idag har det varit och är hur fint väder som helst! Klarblå himmel och varmt, dock lite kallt i skuggan. I morse vaknade vi vid tio och sen gjorde vi i ordning oss och cyklade in till stan där kollade i affärer och så åt vi en god pasta sallad till lunch. När vi kom hem så solade vi på stutsmattan, snackade och skrattade en massa. Vi har även fotat en massa! När klockan var 18 så kom det gäster hit till Hanna och nu har vi ätit förrätt och varmrätt. Efterrätt kommer vi äta när vi kommer tillbaka för nu ska vi gå till majbrasan och sen kolla på fyverkerierna.
Ha en bra Valborg allihopa så hörs vi i morgon igen! :)

COPYRIGHT!

Bio

Hejsan!
Idag har det varit ganska dåligt väder och kallt så vi bestämde oss för att kolla på bio. Vi har också fotat och hade det allmänt roligt idag. Efter bion så cyklade vi hem till Hanna där vi åt middag och sen kollade vi på en film som heter Change Up som vi hyrde tidigare idag. Både filmen vi såg på bio och den vi såg hos Hanna var väldigt bra och roliga! Idag lärde jag mig också låten What are words på piano tack vare Hanna som är grym på piano!
De två nätterna som gått har vi sovit hos Emmie, men inatt sover vi hos Hanna. I morgon är det Valborg och jag kommer nog inte hinna blogga något på kvällen, men i morgon på dagen blir det säkert något inlägg! Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men när jag kommer hem blir det bättre. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi i morgon igen :)
En bild som jag tog innan jag åkte till Västervik, bilder som jag tagit här kommer när jag kommit hem igen, vilket blir på tisdag!

COPYRIGHT!

Gränsö

Hej allihopa!
Idag så cyklade vi till ett ställe som heter Gränsö där vi åt lunch och fotograferade en massa. Det var väldigt fint där, dock försvann solen att tag och det blev lite kallt. På förmiddagen hade det nämligen varit väldigt varmt och soligt. När vi hade varit där ett tag cyklade vi och köpte godis, sen vidare hem till Emmie där vi kollade på film och åt godis. Nu kom vi nyss hem från att ha varit ute och bland annat spelat fotboll.
Nu ska vi kolla på yttligare en film som heter Wild child. I morgon ska vi in till stan och så kommer vi kanske kolla på bio. Bloggar mer när jag får tid över, ha det bra! :) Här är en bild som jag tog innan jag åkte hit.

COPYRIGHT!

Life as we know it

Hejsan!
När klockan var sju var jag framme i Linköping där jag mötte Hanna och Emmie. När vi var framme i Västervik så åkte vi först till Hanna för att hämta hennes saker och sen åkte vi till Emmie. Vi åt tacos till middag och sen åt vi cupcakes som de hade bakat till mig! Blev så glad! :D Vi har också kollat tv, träffat några av Emmies kompisar och nu kollar vi på filmen Life as we know it. Jag är väldigt trött och ska snart sova. Vi hörs "i morgon" igen! :)


Mot Västervik!

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt slapp dag i skolan, dock började den med att jag vill stressa på morgonen och kom några minuter försent till första lektionen som var SO. Sedan hade vi simning på idrotten och efter det var vi tvungna att springa till bussen för att hinna ta den som gick till centrum. Vi skulle nämligen kolla på teater. Teatern höll på i ungefär två timmar så vi missade två lektioner, vilket var väldigt skönt. Sen efter lunchen hade vi SV där vi diskuterade en bok och på NO kollade vi på en natur film som handlade om fåglar.
Jag kom hem för inte så länge sen och snart ska jag packa det sista, göra matsäck till tågresan och sen ska jag in till Stockholm C och ta tåget till Hanna och Emmie! Det ska bli väldigt roligt att äntligen få träffas, vilket var en evighet sedan! Jag är väldigt trött så jag ska försöka sova lite på tågresan som är två timmar, så jag i alla fall är hyfsat pigg när jag kommer fram.
Jag vet inte när jag kommer ha tid till att blogga igen, men det lär inte bli så mycket bloggning när jag är där eftersom jag vill vara med Hanna och Emmie så mycket som möjligt. Men jag kanske kommer har tid bloggar jag ikväll eller i morgon. Ha en bra fredag, så hör vi snart igen :)
Här är en bild som vi tog sist vi träffades när de var i hos mig här i Stockholm!

COPYRIGHT!


Packning på G!

Hejsan!
Idag har det varit en bra dag i skolan och vanlig som de flesta. Min förkylning och hosta är fortfarande kvar, men det är betydligt bättre för nu mår jag i alla fall bra, vilket jag inte gjorde innan. Det blev ingen träning för mig ikväll för jag vill inte riskera att det blir värre. Det blir ingen match för mig i helgen heller för i morgon kommer jag åka till mina vänner Hanna och Emmie som bor i Västervik. I morgon efter skolan kommer jag ta tåget till Linköping där vi kommer mötas. Det är ungefär en och halv månad vi träffades sista så det ska bli riktigt kul att träffas igen. Har längtat efter det här länge nu :D Det är första gånger jag ser hur de bor, sist var de ju oss mig och nu ska jag till dem.
Jag har inte packat så mycket än bara några små saker, men snart kommer jag fortsätta packa, kommer även göra lite läxor. Nu börjar Unga läkare på tv så ska jag titta på det och sen bli det bara att packa. Vi hörs i morgon igen! :)
En bild som jag tog för bara någon dag sedan! :)

COPYRIGHT!

Mycket att skriva om!

Hej allihopa!
Idag har jag en hel del saker att skriva om, hoppas ni tycker att det är intressant att läsa för jag är väldigt skrivsugen idag!
Min första lektion i skolan började med att han hade ett hemkunskaps förhör som det gick väldigt bra på, eller det kändes i alla fall väldigt bra. Sen bakade vi även bröd som man fick ta med sig hem sen.
Jag hade inte bara ett HKK förhör idag utan ett NO laborations prov också. Då gick det också bra, jag han skriva väldigt mycket på kort tid och jag tror jag fick med det viktigaste. Jag kom bara på en enda sak som jag glömt skriva, men jag får hoppas att det inte kommer ha någon betydelse för vad jag kommer få för betyg.
När jag hade slutat skolan så tog jag bussen ner till centrum, gick där ett litet tag och sen åkte jag tillbaka till skolan för jag skulle ha utvecklingssamtal. Dock fick jag vänta där ett tag innan det började, men jag roade mig med att äta lite mellis, vilket var brödet jag bakade på morgonen och sen läste jag lite i en bok. Jag var nästan ensam på skolan (av eleverna), det kändes i alla fall som det för det var väldigt tyst. Det kändes lite ovanligt, eftersom man annars hör en massa röster hela tiden. Utvecklingssamtalet höll på i en halvtimme och vi pratade om sånt man brukar bara om på utvecklingssamtal, ja och mer säger jag inte.
Sen jag kom hem har jag suttit vid datorn och skrivit på en bokuppgift som jag nu är klar med. Nu börjar Grey´s Anatomy som jag inte vill missa så vi hörs i morgon igen!
När det gäller min förkylning så har det inte blivit så mycket bättre, men har mår bättre i alla fall. Jag har blivit hostig också så jag är rädd för att det inte blir någon träning i morgon heller :(

En bild som jag tog för ett par veckor sedan när det var fullmåne ute!

COPYRIGHT!

Sant eller falskt?

God morgon allihopa!
Igår såg jag den här videon på sms och jag undrar verkligen om det är sant eller falskt. Det ser väldigt äkta ut, men nu för tiden kan man ju göra allt för att det ska se verkligt ut. Vad tror ni? Sant eller falskt?


Ozzy

Hejsan!
Idag har jag varit lika förkyld som jag var igår, men jag klarade mig igenom dagen ändå, jag var bara väldigt trött. Dock blir det ingen träning för mig ikväll, istället ska jag till mormor och så kommer jag och min syster plugga där. Vi kommer också bli bjudna på ärtsoppa med pannkakor, mums! Hinner inte blogga mer nu eller senare för jag måste åka snart och det kan bli så att jag kommer hem sent ikväll. Hoppas ni i alla fall mår bra och så får jag be om ursäkt att bloggningen inte är den bästa!
En bild på Ozzy som jag tog på påsklovet :)

COPYRIGHT!

Förkyld & tips på halsont

Hej allihopa!
I allmänhet har det varit en bra dag i skolan, men igår efter matchen fick jag ont i halsen och nu när jag vaknade i morse hade jag blivit väldigt förkyld. Jag har inte längre ont i halsen, det räckte med att jag tog en halstablett igår och en idag sen gick det över. Mucoangin hette halstabletterna jag tog, ett bra tips om man har ont i halsen. Det här gången behövde jag bara ta två innan det gick över. De är inte så goda, men man får ända bara ta 3 per dag, en på morgonen, en på dagen och en på kvällen ;)
Eftersom att jag är väldigt förkyld så har jag också varit väldigt trött och på idrotten kunde jag bara vara med på vissa saker för då hade jag fortfarande lite ont i halsen. Jag ska försöka att gå och lägga mig tidigt ikväll, men jag har massa plugg så jag får se hur det blir det.
Hoppas ni i alla fall är friska så vi hörs i morgon igen! :)


COPYRIGHT!

Veckans citat

Hejsan!
Oj jag hade visst glömt bort att göra veckans citat, men jag antar att jag inte riktigt haft tid över huvud taget med att blogga och då glömde jag det. Men nu kommer i alla fall veckans citat! :)

"What doesn´t kill you makes you stronger."

COPYRIGHT!

Matchen + gårdagens inköp

Hej allihopa!
Idag på matchen så förlorade vi tyvärr, men jag är ändå nöjd med det jag presterade, jag tycker att det gick ganska bra och jag orkade spela hela matchen som var 90 minuter lång. Vi spelade bra och mer kan man inte begära för det är första matchen vi spelar tillsammans sen våra lag slogs ihop + vi var tvungna låna in några från a laget som inte alla spelat med innan. Dock var det här laget väldigt bra och kommer säkert vinna hela serien. Nu får vi bara ta och glömma bort den matchen så får vi satsa på att vinna nästa istället. Fast jag kommer inte kunna vara med då, för jag ska till Hanna och Emmie, men helgen efter det är jag med igen.
Sedan jag kom hem har jag mest pluggat och jag har hunnit en bra bit på vägen!
Här är en bild på det jag köpte igår, jag är faktiskt väldigt nöjd :)


COPYRIGHT!

Match på G

God morgon allihopa!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan, men jag låg kvar i sängen till klockan var nio. Idag ska jag spela den första fotbollsmatchen för säsongen och det ska bli riktigt kul. Vädret är väldigt dåligt idag så vi får hopps att det inte börjar regna i alla fall, eller snöa (?). Matchen börjar klockan två och slutar halv fyra, dock är det samling en timme innan också. Så därför kommer jag vara borta en del av dagen och kommer därför inte kunna blogga. När jag kommer hem så kommer jag vara tvungen att plugga och jag kommer kanske plugga med en kompis, men vi får se om det blir av eller inte.
Nu ska jag ta en snabb dusch, äta frukost och sen byta om till fotbollskläder. Vi hörs ikväll igen och då kommer jag visa en bild på det jag köpte igår, missa inte det! :)

COPYRIGHT!


Middag med gäster

Hej allihopa!
Idag när jag var i Skärholmen så hittade jag en massa fina kläder som jag är riktigt nöjd med! Jag köpte en vit top, en stickad svart & vit randig tröja, en vit bandeua och ett par svarta byxor, allt köpte jag på GinaTricot. I morgon kommer jag visa en bild på allt jag köpte! ;)
Om bara några minuter så kommer det gäster hem till oss, det är några gamla vänner till oss som vi inte träffat på länge så det ska bli kul. Vi kommer äta en riktigt god middag, och jag är väldigt hungrig så jag kan snart inte vänta längre! :D
Hoppas ni får en riktigt härlig lördag kväll så ses vi i morgon igen!


COPYRIGHT!

Wilma

Hejsan!
Här är några bilder på min kusins barn Wilma. Hon är nu 2 månader gammal och hur söt som helst!! :)
 
 

COPYRIGHT!


Skärholmen

Hej allihopa!
Idag vaknade jag tidigare än vad jag brukar göra, jag vaknade redan vid halv åtta. Fast ganska snabbt bestämde jag mig för att somna om och sen vaknade jag igen klockan nio.
Idag ska plugga så mycket jag hinner, men sen klockan tolv ska jag till Skärholmen för det är några kläder jag vill köpa där. Det kommer nog inte bli att jag är där så länge, men sen när jag kommer hem kommer jag fortsätta att plugga. Nu ska jag äta frukost, så vi hörs lite senare! :)


COPYRIGHT!

Regnig dag...

Hej allihopa!
Idag har jag ganska mycket att säga om skoldagen, men den har varit lite annorlunda. Jag har haft de vanliga ämnena som man brukar ha men på idrotten, Svenskan och NO lektionen gjorde vi inte saker som vi brukar göra. På idrotten så skulle tjejerna i klassen göra (killarna skulle simma och sen byter vi nästa vecka) en massa olika övningar ute och sen skulle vi ta pulsen. Det var inget speciellt med det, men det ösregnade ute... och sen hade jag lite skavsår sen gårdagens träning och nu gick det upp och började blöda, så jag kunde inte göra den sista grejen.
På svenska lektionen så lyssnade vi på redovisningar, jag redovisade ju igår och det gick riktigt bra kan jag tillägga! :D Efter vi hade lyssnat på redovisningar sa vår lärare att vi skulle jobba med so, men då frågade en i klassen om vi kunde göra något roligare och för första gången (?) sa hon javisst och så fick vi göra hänga gubbe :P På NO lektionen skulle vi planerna en laboration till onsdagen nästa vecka, det gick sådär, eller det är lite svårt att förklara, helt okej i alla fall. Ja det var lite om min dag i skolan i alla fall, ja eller en hel del blev det faktiskt.
Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och så det blir väl Let´s Dance som vanligt. Jag kanske bloggar mer ikväll, men jag får se. Hoppas ni får en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen :)

En bild som jag tog för ungefär ett år sedan. Jag tror att jag påverkas en lite beroende på vad det är för väder ute, eller tvärt om kanske, hehe.

COPYRIGHT!

Godnatt ♥

Hejsan!
Jag kom hem från fotbollsträningen för ungefär en timme sedan och nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt i morgon. Hoppas ni har haft en fantastisk dag så hörs vi i morgon igen. Godnatt allihopa! :)
Här är en bild som jag tog för några veckor sedan!

COPYRIGHT!

Instagram @stefansdotter21

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och jag har nyss haft slöjd. Snart ska jag ha en svenska redovisning så vi får hoppas att det kommer gå bra. Efter den lektionen har jag musik och sen slutar jag 15.35, vilket är ganska sent. Därför kommer jag inte kunna blogga mer idag, för jag måste plugga och sen har jag träning.
Ni kan följa mig på instagram om ni vill för där lägger jag upp bilder osv när jag inte bloggar. Jag heter stefansdotter21 och om ni följer mig kommer jag följa dig med, säg bara till! ;)


Att sova

Hej allihopa!
Jag kan ju erkänna att jag inte pluggat stenhårt idag, men det är en timme kvar tills Grey´s Anatomy börjar så jag ska köra stenhårt nu i en timme. Efter jag har kollat på Grey´s Anatomy ska jag kanske göra lite läxor och sen ska jag sova! På tal om sova, de senaste kvällarna har jag haft lite svårt att sova. Eller det har tagit mellan 30-60 minuter innan jag har somnat. I måndags var det alldeles för varmt i mitt rum så det berodde väl på det, sen i tisdags kunde jag inte sova för att jag hade gått och lagt mig direkt efter träning och var väl fortfarande uppe i varv. Ja och sen igår var det för kallt i mitt rum, haha ja sova kan vara lite svårt ibland, men inte för den här lilla söta bebisen i alla fall! :)

COPYRIGHT!

Skolan är igång igen

Hej allihopa :)
Idag har det varit en vanlig dag i skolan, det har inte hänt något speciellt. Fast lektionerna har varit ganska tråkiga, dock inte första lektionen då jag hade hemkunskap och då gjorde vi tacos, vilket blev väldigt gott! Jag har väldigt mycket träningsvärk i mina lår och vader sen måndag och tisdags träningarna, så jag känner mig lite stel. Men som tur är har jag ingen träning idag så det hinner nog gå över lite tills i morgon, då vi ska spela en träningsmatch mot damlaget.
Jag har väldigt mycket läxor just nu, så det blir tyvärr inte så mycket bloggning den närmsta veckan. Men jag ska blogga så mycket jag hinner. Nu ska jag blogga så mycket jag orkar och sen ikväll klockan nio blir det Grey´s Anatomy.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi snart igen! :)

COPYRIGHT!

Mellis

Hejsan!
Idag slutade jag två timmar och tjugo minuter tidigare än vad jag skulle för det var någon temadag idag skolan så lektionen blev iställd. Men istället fick vi ett uppgift där man skulle fota olika stayer i Huddinge centrum. Fast det kommer jag göra i helgen istället, för nu när vi fick sluta tidigare så ska jag passa på och göra lite läxor.
Träningen igår gick det ganska bra på, dock var det ganska jobbigt för vi gjorde en massa springövningar  (vi sprang nästan hela tiden känndes det som). Ikväll ska jag också på träning, men idag är det med mitt egna lag.
Till klockan fem kan jag plugga så jag hinner inte skriva mer just nu. Vi får se om jag har tid att blogga mer idag annars hörs vi i morgon igen :) Det här åt jag idag till mellis. Fruktsallad med mandarin, banan, äpple och russin i, sen hade jag lite kanel också.

COPYRIGHT!

Så långt jag hinner

Hej allihopa!
Idag har det varit en lång dag i skolan, men det var ändå roligt att träffa alla igen! Dock kommer jag inte träffa Sofie förrän i morgon för hon är i Spanien.
Ikväll ska jag vara med på damlagets träning så om en timme åker jag hemifrån och innan dess måste jag byta om jag plugga så långt jag hinner. Blir nog ingen mer bloggning idag för jag har tyvärr inte tid, men vi hörs i morgon igen! :)

COPYRIGHT!

Den var så fin..

Hej allihopa!
Idag har jag varit väldigt trött och känt mig lite hängig. Fast jag har ändå orkat göra en hel del läxor, men har fortfarande lite kvar som jag ska göra efter jag skrivit det här inlägget. Ikväll ska vi äta tacos till middag och jag har nämligen varit väldigt sugen på det de senaste dagarna.
Det har varit väldigt fint väder idag, men jag har konstigt nog inte varit ute en enda gång. Jag har ju varit tvungen att göra läxor, och sen har jag inte orkat. Men innan jag börjar med läxorna igen ska jag gå ut en liten stund så jag får lite energi och frisk luft.
I morgon börjar skolan igen efter två veckors prao och en veckas lov. På ett sätt ska det bli kul att komma tillbaka för jag har inte träffat mina vänner på 3 veckor :o Fast när det gäller läxor och prov biten vill jag mer än gärna ha lov ett tag till! Ha det bra så hörs vi i morgon igen! :)
Den här bilden tog jag för ett par veckor sedan och igår hittade jag den ena malen i mitt akvarium (har två malar) död, så det var bara skelettet kvar. Usch först jag blev väldigt rädd och sen tyckte jag bara att det såg sjukt äckligt ut, blä. Men min mamma tog bort den så nu är det lugnt. Den på bilden vet jag inte om det var den som dog eller inte, men de är väldigt fina så det var synd :/ Den levde i ungefär två år tror jag, kanske tre.

COPYRIGHT!

Min kamerautrustning

Hej allihopa!
Det är många som har frågat om jag kan visa min kamerautrustning så nu äntligen har jag tagit bilder på allt, så nu kör vi!

1. En fjärrutlösare som jag fick i födelsedagspresent, det är ingen speciell med den, men är bra tycker jag.
2. Ett UV filter som jag fick i födelsedagspresent, har inte använt det så jättemycket, men när jag väl gör det tycker jag att den är bra. Men jag vill ha flera filter, fast i någon häftig färg.
3. Mitt stativ fick jag av mamma, stativet hade stått i deras källare på jobbet och bara samlat damm så jag fick den.
4. Min kameraväska är inte så stor men jag får plats med allt förutom stativet förstår och reflexskärmarna.
5. EFS 18-50mm. Det här objektivet som jag fick med när jag köpte kameran, och den är väl helt okej. Använder 50% när jag ska fotografera. Brukar ha det om vi ska iväg någonstans och jag orkar inte bära på det stora.
6. En reflexskärm som jag fick när jag fyllde år. Det finns 5 olika sidor. En silvrig, guldig, svart, vit och transparent.
7. EFS 55-250mm. Det här objektivet gillar jag väldigt mycket, använder den 50% av min fotografering. Bra att ha om man ska fota någon väldigt långt bort, t.ex. djur som man inte kan komma nära. Den är också bra till att ta närbilder på växter och bra att ta porträttbilder med. Så den har allt jag behöver just nu.
8. Tillhör nummer 6. Har dock inte hunnit använda det så mycket, för det har inte varit så soligt och inte så fint väder än.


COPYRIGHT!

Söndag

God morgon allihopa :)
Idag har jag inget inplanerat och det beror på att jag har en massa läxor att göra. Så min dag kommer inte bli så rolig, men närjag har gjort en del av läxorna kommer det säkert kännas bra. Kommer göra något tidsinställt under dagen p.g.a. allt plugg, men bloggar ikväll igen. Hoppas ni får en fantastisk dag så hörs vi lite senare! :)
En bild som jag tog på påsklovet när jag var hos pappa!

COPYRIGHT!

Kvällen är din

Hej allihopa!
Det var väldigt mysigt att vara hos morfar, vi åt riktigt god mat och efterrätt. Det var också väldigt kul att kolla i fotoalbumen när vi var små, dock han vi aldrig se på några videos, men det får bli nästa gång istället. När jag kom hem gjorde jag klart en läxa, så nu ska jag bara plugga in den texten.
Nu har programmet kvällen är din börjat så nu jag ska krypa ner i soffan. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi i morgon igen! :)
En bild som jag tog för några dagar sedan när jag var hos pappa!

COPYRIGHT!

Tulpaner

Hejsan!
För ett par veckor sedan tog jag de här bilder på några tulpaner vi har hemma, men jag har glömt att vi dem. Så här är de! :)
 
 

COPYRIGHT!


När jag vaknade var det vitt...

Hejsan!
I morse när jag vaknade var det alldeles vitt ute, då hade snön tydligen bestämt sig för att komma -.- Det är ganska fint med snö, men inte nu! Det är april och då ska det vara sol och en massa blommor tycker jag. Fast lite senare idag ska det bli varmare och solen ska komma fram så då får vi hoppas att snön smälter bort.
Idag ska jag göra läxor och sen halv tre ska vi i familjen till morfar och kolla på videofilm när vi var små, vi ska även äta där. Kommer göra tidsinställda inlägg under dagen, men kommer blogga ikväll också! :)
Här är en bild som jag tog i morse när jag vaknade!
COPYRIGHT!

Hemma ♥

Hej allihopa!
Det blev inte att jag bloggade direkt när jag kom hem för jag var så trött och ville packa upp. Men nu har jag packat upp allt och mitt rum är fint igen (innan var det saker över hela golvet). För ungefär en timme sen åt jag familjen middag och när klockan är åtta ska vi kolla på Let´s Dance och äta en varsin groda som jag gjorde hos pappa. Just nu kollar jag på filmen A walk to remember som mamma hade köpt till mig när jag var borta. Tänkte kolla på den nu medans jag bloggar och till klockan är åtta. Blir nog ingen mer bloggning idag, men vi hörs i morgon igen :)
En bild från igår som jag tog när jag var ute och fotade!


COPYRIGHT!

Mot Stockholm

Hej allihopa!
Nu ska jag snart ta tåget hem till Stockholm efter ett härligt lov i Skåne. Jag kommer åka tåg i fyra timmar och tjugo minuter, så det blir en lång resa. Jag hinner inte göra något tidsinställt inlägg så jag bloggar när jag kommer hem. Nu måste jag packa det sista innan vi åker. Vi hörs om några timmar igen! :)

COPYRIGHT!

Grodor

Hej allihopa!
Idag det varit en bra dag, det har varit fint väder så jag har varit ute och fotat och sen grillade vi korv ute till lunch. Pappas kompis var också här med sin otroligt söta bebis som snart är ett år gammal. Jag och min syster tog riktigt fina och söta bilder på henne som jag kommer visa. Det var den bebisen jag fotade i Thailand också om ni kommer ihåg det?
Ikväll har vi ätit riktigt god mat som var fläskkarre med kokt potatis och kantarell sås. Jag hade gjort små grodor till efterrätt som jag lärde mig att göra när jag praoade på bageriet. I morgon bitti åker jag och min syster till Stockholm, men tror jag hinner blogga innan dess.
Här är en bild på grodorna jag gjorde :)


COPYRIGHT!


Soler skiner idag!

God morgon allihopa!
Idag är det riktigt fint väder ute så någon gång under dagen ska jag gå ut och fota lite. Idag blir det en att göra dag, jag kommer göra lite alla möjliga saker som behövs göra. Hitills idag har jag inte hunnit göra så mycket, men jag har gjort i ordning mig och snart ska jag äta frukost.
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare! :)

COPYRIGHT!

God natt!

Hej allihopa!
Just nu ligger jag i sängen och ska snart sov för jag är hur trött som helst! Idag har det varit en riktigt bra dag, när vi var inne i Helsingborg köpte jag en bikini på H&M och en present till en kompis. Filmen vi såg på bio (the hunger games) var väldigt bra och jag rekommenderar att se den!! Det var väldigt spännade och det hände saker hela tiden, så jag gillar den väldigt mycket. När vi var på väg hem från bion så var det en väldigt fin solnedgång och solen var STOR och orange/rosa. Hade gärna velat fota den, men hade inte kameran med mig. Men här är en bild jag tog med mobilen på solnedgången, dock syns det inte så bra på den här bilden. God natt allesammans vi hörs i morgon igen :)

COPYRIGHT!


The hunger games

Hej allihopa!
Nu ska jag, pappa och min syster åka in till Helsingborg. Först ska vi kolla i affärer och sen ska vi kolla på bio. Vi ska kolla på filmen The hunger games! :D Har velat se den länge nu, så det ska bli kul! Ha det bra allihopa! :)

BILDKÄLLA!

Vitsippor

Hejsan!
I morse vaknade jag med världens träningsvärk, som dock var lite väntad. Jag har mest träningvärk i armarna och magen, vilket ändå känns bra. Det kommer inte bli någon träning idag, men vi kommer nog ta en långpromenad i skogen med Ozzy. Idag kommer vi kanske åka in till Helsingborg och kolla på bio och innan dess kolla lite i affärer, fast det är inget bestämt än. Om vi inte kollar på bio idag blir det i morgon i såna fall. Eftersom det fortfarande är så dåligt väder ute så skulle det passa bra. Nu ska jag göra iordning mig, så vi hörs senare! :)

COPYRIGHT!

Träning

Hej allihopa :)
Idag har jag tränat med pappa och min syster och det var riktigt skönt. Vi tränade på gym så jag tränade muskler som jag aldrig brukar träna. Så i morgon är jag säker på att jag kommer ha träningsvärk. Jag inte gjort så mycket mer idag, eller inget speciellt i alla fall.
Snart kommer jag äta middag och efter det kommer jag och familjen kolla på finalen av Top Modell Sverige. Undra vem som vinner, jag har ingen aning om vem jag tror kommer vinna. Hejar inte direkt på någon speciell heller, så vi får se vem det blir.
Vem vill ni ska vinna?

COPYRIGHT!

Cheesecake

Hej allihopa!
Idag vaknade jag inte lika sent som igår, vilket kan bero på att jag gick och la min tidigare. Efter jag hade kollat på säsongs finalen av 30 grader i februari så gjorde jag iordning mig och gick och la mig. Dock somnade jag inte förrän strax efter elva.
Hitills idag har jag hunnit göra i ordning mig, ätit frukost och gått en runda med Ozzy. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, för min pappa och syster är inte hemma. Det är ganska dåligt väder idag, så vi kanske kommer gå på bio, men vi får se. Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi llite senare! :)
Här är en bild på cheesecaken vi åt igår ikväll, mums!

COPYRIGHT!

Påsken 2012

Hejsan!
Här är några bilder som jag tog igår och i förregår när vi firade påsk. Om ni har tagit påskbilder, säg gärna till, för det skulle vara roligt att se!
Ha en bra kväll allihopa så hörs vi i morgon igen :)

Bilden är tagen på min kusins barn Wilma, snart 2 månader gammal.

Påskmiddagen!

Påskägget som målade och sen hade med i äggrullnings tävlingen.

Efterrätten som var huuur god som helst!

COPYRIGHT!


Sent inlägg

Hej allihopa!
Idag vaknade jag ganska sent, därför kom det här inlägget lite sent också. Idag har jag inte så mycket inplanerat förutom att vi ska fira min syster som fyllt år. Vi kommer äta någon god middag ikväll med cheescake. Innan dess ska jag göra lite läxor och sen ska jag lägga upp bilder som jag lovade igår.
Vi hörs senare! :)

COPYRIGHT!

The proposal

Hej allihopa!
För någon timme sedan kom vi hem och jag är fortfarande väldigt mätt. På påsk blir det alltid så mycket mat och godis. Håller ni med? Nu ska vi kolla på filmen The proposal som jag och min syster fick av mamma innan vi åkte. Har ni sett den? Skulle vara kul att veta vad ni tyckte i såna fall. Blir ingen mer bloggning idag, men vi hörs i morgon igen då jag kommer visa lite bilder :)


Påskfirande 2

Hej allihopa!
Nu blir det bara en lite snabbt inlägg för jag och familjen ska iväg till några vi känner och fira påsk där. Det blir påsk middag idag med, men det gör inget för jag älskar påskmat. Vi ska vara där klockan två så hinner inte blogga mer nu. Men vi hörs senare ikväll! Hur många påskmiddagar har ni eller ska ni på? Själv blir det min andra :)

COPYRIGHT!


Påskfirande

Hejsan!
Min dag har varit väldigt bra, och det var roligt hos mina kusiner där vi firade påsk. Dock var det ganska kallt och blåsigt när vi skulle leta efter påskäggen, men det gjorde inget för vi var för det mesta inne. Tävlingarna som vi gjorde i lag var bland annat några lekar från programmet minuten, har ni sett det? Man skulle blåsa upp en ballong och blåsa ner plastglas med hjälp av luften i ballongen, fånga godis i munnen och lägga ner i muggar. Det var några av saker vi gjorde, dock vann inte mitt lag eller jag när vi körde den traditionella äggrullningen, men jag kom inte sist i alla fall!
Nu har jag och familjen kollat på programmet kvällen är din. Gillar verkligen det programmet, för det är så kul att se när människor får sina drömmar uppfyllda. Nu ska jag kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen som börjat på TV4. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi i morgon! :)

COPYRIGHT!


Glad påsk!

Hej allihopa och glad påsk!
Snart ska vi iväg till våra kusiner för vi ska fira påsk där. Det blir väl en stor påsk buff'e och sen brukar vi alltid ha några lekar/tävligar. Hoppas ni får en fantastisk dag så hörs vi senare ikväll. Jag kan inte lova något, men jag tror jag kommer hinna blogga ikväll också! :) Så här ser jag ut idag, dock är tröjan mer rosa än på bilden! ;)

COPYRIGHT!


Vad jag tycker om påskägg!

Hej allihopa!
Jag har alltid tyckt att påskägg är äckliga, fast det är inte förrän i år som jag verkligen tänkt på det. Jag älskar godis, så det är inte det, men det godiset som oftast finns i påskägg tycker jag inte alls är gott. Om jag skulle köpa ett påskägg skulle det vara sura, choklad och lakris i (gott godis). Fast i vissa påskägg är det chokladägg, färgglada ägg och skum kaniner med choklad runt om. De där chokladäggen stör jag mig mest på, den chokladen är så äcklig och smakar gammalt. Jag gillar marabou chokland, mums :D Jag har tänkt på det här ett tag därför var jag tvungen att säga det.

Vad tycker ni om påskägg?

COPYRIGHT!

Uppe med tuppen!

God morgon allihopa! :)
Idag är jag vaken tidigt, för om en timme ska jag åka till station där jag och min syster ska ta tåget till skåneland. Som sagt ska jag vara där hela lovet, men kommer självklart blogga ändå som jag brukar. Alldeles nyss fick jag och min syster bland annat en film som heter The Proposal av mamma. Jag som älskar filmer kommer försöka se den så fort som möjligt, hehe. Nu hinner jag inte blogga mer för jag måste hinna äta frukost och göra i ordning mig, vi hörs senare då det kommer ett lite roligt tidsinställt inlägg!
En bild som jag tog för några dagar sedan precis efter det regnat.

COPYRIGHT!


Äntligen lov!

Hejsan!
Idag var det sista dagen på praon och jag tycker det har varit roligt. Det ska bli skönt att få lov, för nu behöver jag inte gå upp fem på morgonen längre.
Ikväll har jag fotbollsträning och innan dess ska jag göra lite läxor (om jag hinner). När jag kommer hem ikväll måste jag packa för i morgon bitti ska jag ta tåget med min syster till pappa och så ska jag vara där hela lovet. Jag vet inte när jag kommer ha tid att blogga igen, men antigen senare ikväll eller i morgon. Ha det bra allihopa! :) En bild på det jag åt till mellis idag, mums yoghurt, flingor och russin!


COPYRIGHT!

Grey´s Anatomy

Hej allihopa!
Grey´s Anatomy börjar nu så det blir ett snabbt inlägg! Jag har hunnit skriva en hel del på bokuppgiften, dock är jag inte fördig än, men jag ska fortsätta i morgon. Nu hinner inte jag blogga mer för Grey´s Anatomy början nu, som jag inte vill missa!
Vi hörs i morgon igen! :)

BILDKÄLLA!

Sliten!

Hejsan!
Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket de senaste dagarna, men jag har mer att göra än vad jag trodde. Fast jag ska försöka bättra mig. Igår var det väldigt roligt på min syster skiva och det blev en hel del bilder. Jag kom hem vid halv elva, men sen tog det ett tag innan jag somnade så idag har jag varit riktigt trött. Sov bara 6 timmar, och det känns verkligen. När jag kom hem från bageriet sov jag i ungefär en och en halv timme, men är fortfarande helt sliten. Dock måste jag ta och piggna till nu för jag måste göra klart min bokuppgift innan jag åker till pappa.
Vi hörs senare allesammans! :)

COPYRIGHT!

Istappar

Hej allihopa!
För ni som undrar så gick jag inte på träningen igår. Jag stannade hemma och gjorde läxor, och sen kollade jag på Zlatan exklusivt och 30 grader i februari.
Idag har det varit som vanligt, förutom att det har blivit mycket finare väder ute och varmare är det också! Ikväll kan jag inte gå på min fotbollsträning för jag ska min systers studentskiva. Eller det är middag innan som jag ska vara med på. Kommer inte hinna blogga mer idag, men kanske gör något tidsinställt ;)
Den här bilden tog jag för någon dag sedan när det började bli varmt igen!
COPYRIGHT!


Snödroppe

Hejsan!
Idag har det varit en vanlig dag på bageriet, dock har jag varit väldigt trött så det var skönt att få komma hem. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska gå på a-lags träningen idag eller inte. Jag är väldigt trött och det känns i kroppen efter gårdagens match och jag har läxor att göra. Men samtidigt kan jag inte vara med på träningen i morgon för då jag ska på min systers studentskiva. Så jag vet inte hur jag ska göra. De två andra från mitt lag ska kanske inte gå och det gör mig bara osäkrare. Säg gärna vad ni tycker medans jag försöker komma på hur jag ska göra!

COPYRIGHT!

Trött tjej den 1 april

Hej allihopa!
Just nu är jag väldigt trött, men ska bara skriva det här inlägget och sen ska jag hoppa i säng.
Ni undrar säkert hur det gick på matchen jag spelade idag och det ska jag berätta nu. Först vill jag bara säga att det snöade väldigt mycket och det var kallt idag. Fastän vädret var piss så gick det väldigt bra! Det var den första matchen som vi spelade tillsammans efter samman slagningen och jag tyckte det gick bra. Det blev 2-2, och när det bara var 5 minuter kvar så stod det 1-2  till de andra, men i sista sekunden fick vi in ett mål. Vi spelade mycket bättre än de och vi skulle verkligen ha vunnit, men nu var det bara en träningsmatch så det är inte hela värden. Jag spelade exakt hela matchen, och jag är själv lite förvånad att jag orkade spela hela tiden. Fast enda sen jag kom hem har jag var väldigt trött och eftersom jag ska gå upp fem i morgon ska jag gå och lägga mig nu!
Ha det bra allihopa och välkomna alla nya läsarna som ramlat in under dagen! Hoppas ni stannar kvar! Allt är tack vare den HÄR snälla personen :)

COPYRIGHT!

Coldplay - Paradise

Hejsan!
Den här låten är absolut min favoritlåt just nu, jag lyssnar på den nästan hela tiden. Jag gillar Coldplay väldigt mycket, och det här är en av de bästa tycker jag! Vad tycker ni om den? :)

Träningsmatch!

Hejsan!
I morse vaknade jag vid nio och jag har hittills hunnit äta frukost och duschat. Idag har jag träningsmatch från 15.00-16.30, så jag kommer inte hinna göra så mycket innan och efter. För jag åker hemifrån strax efter ett och kommer hem någon gång efter fem. Idag kommer jag även inviga mina nya fotbollsskor så det ska bli kul. Innan jag ska iväg på match, ska jag skriva lite på en bokuppgift som vi ska ha gjort klart efter lovet. På lovet kommer jag inte kunna göra den, för då är jag hos pappa, därför gör jag den nu. Ha det bra så hörs vi senare! :)

COPYRIGHT!

RSS 2.0