Veckans bild

Nu ska jag lägga upp veckans bild. Den bilden tog jag idag, men jag ska skriva flera inlägg sen i morgon.

         

Framme

Hej, nu så är jag hos pappa och igår så åkte vi direkt till mina kusiner från Stockholm för att min faster fyller år idag och då firade hon det igår. Min mamma hon fyllde år i går så vi han bara gratta henne litte på morgonen. Angelica och Gabriella min syskon sovde över hos mig och Amanda i förre går natt. På morgonen så gjorde vi i orning oss och sen vid 12 så var vi på väg till våra kusiner. På vägen dit så åt mat på Max vi vid ett, eller två. Vi kollade också på film i bilen men det var inte jag som fick välja film så det blev inte någon jätte bra film som dom valde. Vi var framme klockan halv sju tror jag och då så åt vi mat, fikade och kollade lite på Melodifesivalen. Vi åkte hem när klockan var lite över nio och kom hem när klockan var runt tio. När vi kom hem så gick små syskonen och la sig och någon timme senare så gick jag och Amanda och la oss och läste lite. Nu på mogonen så åt vi frukost och sen så satte vi på oss kläder. Vi har inte gjort något speciellt idag men nu så har jag varit innen på datorn lite och snart så hade jag tänkt att jag skulle läsa lite nu. För ett tag sen så fick jag ett sms av mamma och då så sa hon att hon hade bokat biljetter till Grekland i sommar och det ska bli jätte roligt att åka dit, jag har aldrig varit där innan så det ska bli spännande och se hur det är.

           

Taylor Swift

Nu så har jag lagt in ett nytt musiktema. Hoppas ni lyssnar på låtarna som Taylor Swift sjunger.
                                   

Min dag

Hej, igår så gick jag på ett spel möte som var i Segeltorpshallen. Jag och Ebba åkte dit tillsammans men vi kom lite sent för vi hittade inte riktigt. Det var Ebbas pappa som skjutsade oss dit. Det vi gjorde där var att med vårat lag så kollade vi en fotbollsmatch som vi såg på daton och pratade tacktik. När klockan ungefär var åtta så var det slut och då så fick vi lite lotter och premunation som vi skulle sälja och dom pengarna skulle sen gå till vårat lag och till föreningen.
Idag så var det en kort dag i skolan vi slutade klockan ett lite tidigare en vi brukar för att våran fröken skulle hinna med ett tåg. Efter skolan så packade jag lite mera tills i morgon för då så ska jag till pappa med mina syskon. Angelica och Gabriella ska sova över hos mig och Amanda och så ska pappa sova över hos en kompis. Just nu så kollar vi på Let´s Dance och äter popcorn. Jag kommer att berätta mera i morgon eller i över morgon det beror på om jag hinner gå in på daton i morgon för vi ska till några som vi känner hos pappa.

               


Bästa tv programmen

Jag har skrivit en lista på dom tv programmen som gillar mest och skrivit dom i den ordningen som jag gillar dom.

1. Grey's Anatomy

2. Ladder 49

3. One tree hill

4. Vänner

5. House

6. Medium

7. Navy CIS

8. Cold Case

9. Simsons

10. Joey


I skolan

Hej, i morse i skolan så kom inte vår fröken förns klockan halv nio så vi fick läsa första halvtimmen. Sen hade vi matte, rast, geografi, läsning, mat, rast, svenska och sista lektionen så hade vi slöjd och då tog jag några bilder men min mobil som jag ska lägga upp.

       
        Den här bilden är på mitt brodderi som jag höll på med (då var jag inte färdig).
  
  På den här bilden så är den färdig. Det är ett tidningsställ.
       
        Den här bilden är tagen när Hanna syr sin pennskrin.

Blåsningen

Hej, jag ska berätta om vad jag gjorde hos bland annat Ebba och vad jag gjorde på Söndagen.
På Lördagen så hade jag fotboll på dagen och sen efter det så åkte jag till Ebba för jag skulle sova över där. När jag kom hem från fotbollen så duschade jag och packade mina sovkläder. När klockan ungefär var fyra så var jag färdig och då skjutsade mamma mig till Ebba. Hos Ebba så var vi inne på daton lite och sen så åt vi mat. Vi åt kyckling spett med ris. Efter det så började Melodifestivalen och då kollade vi på det lite men sen gick vi och spelade data och gjorde lite läxor. När klockan var vid 10 så gjorde vi i ordning oss och bäddade, sen så läste vi ganska länge tills klockan var ett och sen så somnade vi.
På morgonen så vaknade vi först åtta med sen så somnade båda om till halv tio och då gick vi upp och åt frukost. Efter vi hade ätit och satt på oss kläder så gick vi ner till Centrum för Ebba skulle köpa en bok på Akademibokhandeln. När vi hade varit där ett tag så kom Nina ebbas mamma och hämtade oss och sen skjutsade hem mig för dom skulle ändå åka till Skärholmen och kolla på mobiler och då fick jag skjuts på vägen. Egentligen så skulle vi in till stan med några som vi kände men mamma blev sjuk så vi åkte inte dit men då läste jag ganska länge tills det var mat. Efter maten så kollade jag på Blåsningen. Vissa blåsningar är inte roliga men ibland har man tur för då är det något roligt.

          


Rolig helg

Hej, idag så ska jag ha fotboll från klockan ett till halv tre sen efter det så ska jag sova över hos Ebba tills i morgon och sen i morgon ska ska vi in till stan och äta på en resturang med våra vänner. Jag kommer att lägga in ett inlägg i morgon om vad jag gjorde hos Ebba osv.

                                               

Fredagsmys

Heej, äntligen så är det fredag, i kväll så ska vi äta chips och godis som blev över sen i söndags förra veckan. Vi ska nog kolla på Let´s Dance för jag vet inget annat bra som går på tv då. Idag i skolan så har det varit en kort dag, första lektionen så hade vi matte tills klockan var tjugo i nio då hade vu musik. Efter musiken och rasten så fortsatte vi med ett geografi arbete. När det var en halvtimme kvar tills det var mat så var det läsning. Sista lektionen så hade vi svenska och då skulle vi läsa i en bok för dom som man satt vid samma bord som och när man hade läst det kapitlet som man skulle så skulle man svara på frågor tillsammans.
Snart så kommer mamma och Amanda hem och då ska vi äta mat. Jag vet inte vad vi ska äta men vi kanske skulle äta Sushi. I morgon så ska jag ha fotbollsträning men innan så ska jag och mamma till ett stall där några som vi känner har en häst som dom ska tävla med samma dag.


    

Veckans bild

Nu ska jag lägga upp veckans bild. Den här veckan så har jag tagit en bild på bubblorna som fanns i Ramlösa flaska.
Jag har också lagt upp dom låtarna som ni ville skulle vara med. Om ni glömde kommentera vilka låtar ni ville skulle vara med så kan ni göra det nu också.

       

Semla

Hej, igår så var det ju fettisdagen. Men jag hade helt glömt bort det förens det var någon som sa att den skulle äta det. Jag sa det till mamma och då sa hon att hon kanske skulle köpa det under tiden jag hade fotbolls träning. Igår så började vi med ute fotbollen. Det var från klockan 18.00 till 19.30. När jag kom hem så hade mamma köpt semlor som vi åt sen efter jag hade duschat. På dagen när jag var i skolan så gjorde inte vi något speciellt förutom att det blev lite ändringar. På morgonen så hade vi spanska i Kvarnbergskolan, vi väntade utanför klassrummet ganska läng men sen när klockan var kvart över så gick vi tillbaka till vår skola eftersom att det verkade som att det inte var någon spanska. När vi kom tillbaka så läste vi tills vi egentligen skulle kommit tillbaka. Sen så hade vi lite andra lektioner som t.ex. matte svenska och geografi. Sista lektionen så hade vi engelska men jag och Ebba missade lite för vi skulle intervjua en lärare som vi sedan skulle ha med i skoltidningen.
Åt ni någon semla??


                                


Ni får välja! (kort inlägg)

Nu har jag bestämt att den här gången så får ni välja två låt som jag kommer att ha med i veckans musik tema. Men det är inte säkert att båda förslagen kommer med. Kommentera låtarna som ni vill ska vara med.

Alla hjärtans dag

Hej i går så hade jag fest på Sydpolens äventyrsbad. Dom som kom var Ebba, Julia och Gabby. För det var tre stycken som inte kunde komma. Men vi hade jätte roligt även om dom inte kunde komma. Vi hade ett eget rum där vi kunde duscha och bada bastu och äta chips, godis och dricka. Sen så var det en dörr från rummet direkt till polen så man kunde gå in där när man ville ta godis. Vi badade från klockan 2 till 6 och när klockan ungefär var halv fyra så åt vi mat på en restaurang som fanns på en våning upp. Där åt vi buffé och sen när vi hade ätit färdigt så gick vi och badade igen. När klockan började närma sig 6 så gick vi in och badade bast och duschade. På vägen hem så åt vi godis och chips och samtidigt så spelade vi ett spel på min mobil.
Av Ebba så fick jag ett presentkort på affären Stockhome som finns inne i stan. Av Julia så fick jag en bok som heter Boktjuven och av Gabby så fick jag ett present kort på Akademibokhandeln och en... ja jag vet inte hur jag ska förklara men jag har tagit ett foto på den. Jag ska också visa lite bilder som mamma tog när vi badade.

       
        Den här fick jag av Gabby + ett presentkort.
       
        På den här bilden så öppnar jag min presenter.
       
       
        Dom här två bilderna är tagna när vi är i polen.


Tidigt

Hej, idag så slutade vi jätte tidigt :D Vi slutade klockan 12.30. Men egentligen så skulle vi ha slutat klockan 13.20 men våran musiklektion blev inställd för musikläraren var sjuk. På morgonen så började vi med att ha matte, sen efter det så hade vi en svenska lektion. Sen rast och efter det så hade vi geografi ganska länge men den sista haltimmen innan maten så läste vi. Till mat så blev det någon slags köttgryta med ris, men man kunde välja lasagne också om man ville. Efter rasten som var efter maten så läste vi och sen så slutade vi.
I kväll klockan fem så ska jag och min familj till Fruängen och klippa oss. Men innan vi åker dit så kanske vi ska åka och handla till min fest på söndag och om vi inte gör det idag så gör vi det i morgon.
Sen i kväll så kommer vi också åta godis som mamma har fått från sitt jobb. Både gelé hjärtan och choklad hjärtan.

                      


Play

Just nu så kollar jag på Made in sweden och jag hade tänkt att visa den första låten nu. Vad tycker ni om låten? Jag vet inte än vad jag tycker.

         

Vad ska jag skriva...

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen men jag får väll skriva om vad jag gjorde idag i skolan.
På morgonen så hade vi matte som vi nästan alltid har på morgonen. Efter rasten så hade vi läsning tills vi skulle ha jumpa, på jumpan så hade vi evighetsstafett som uppvärmning och vårt lag vann båda gångerna. Sen så spelade vi badminton tills lektionen var slut och då gick vi till maten. Det blev korv och potatis soppa med fralla och frukt till. Vi satt kvar i matsalen till klockan var tjugo över tolv men egentligen skulle vi gått ut på rast kvart i och rasten är till tjugo över så vi missade rasten, men det gjorde inget. Sista lektionen så hade vi svenska vi fortsatte med våra deckarhistorier. Maria vår fröken läste en text ur en bok och sen så skulle vi svara på frågor. När vi blev färdiga med uppgiften så fick van göra vad man ville tills vi slutade. Sen gick jag hem och när jag nästan var hemma så mötte jag Gabby utanför hennes hus. Vi pratade ganska länge med henne om massa olika saker bl.a. om min fest som jag skulle ha. Sen gick jag hem när vi hade pratat färdigt. Jag gjorde engelska läxan och sen satte jag på tv för Grey´s Anatomy började. Jag skrev lite medans jag kollade på tv.
Nu så har jag nyss ätit mat vi hade beställt pizza. Det var så länge sen vi åt det så jag minns inte sist jag åt det.

                                                   


Veckans bild

                 Den här bilden tog jag för ungefär 2 veckor sedan.

         

Snö bilder

Hej nu ska jag visa dom bilderna som jag tog igår och i förre går när jag var ute i snön hos pappa. Dom flesta bilderna har jag tagit när vi var och åkte pulka i en backe nära farmor. Efter vi hade åkt färdigt så gick vi hem till farmor och drack varm oboy och så fick man ta en macka om man ville. När vi kom hem så gick vi ut för vi skulle bygga färdigt iglon som vi började med dagen innan. Tyvärr har jag ingen bild på iglon eller en bra bild på snögubben för jag glömde det men jag har massa andra fina snö bilder som jag tog.           
 
           
 
           
 
           

Kesha

Hej, nu så har jag bytt musiktema till Kesha. Hoppas att ni gillar låtarna. Har själv inte lyssnat så mycket på dom. Musikspelaren hittar ni längt ner för er som inte vet ;).

                                     

Kort inlägg

På Söndag när jag kommer hem så ska jag lägga upp lite bilder som jag har tagit när vi var ute i snön. Jag kommer t.ex visa bilder Iglon och Snögubben som vi byggde.

Hej då:) // Malin.

Snö

Heej, hela den här veckan så har det snöat jätte mycket. Det var ju snö sen i December också men nu är det jätte mycke snö, både i Skåne och i Stockholm. Igår efter skolan så åkte jag med bil med mina småsyskon till pappa. Pappa hämtade mig efter skolan och då åkte vi hem till mig och hämtade min väska. När vi kom fram till pappa så var klockan över tio och vi var ganska trötta så vi gjorde iorning oss och gick och la oss. Idag så gick vi ut på tomten för det var så mycket snö ute. Vi byggde en jätte stor snögubbe och vi håller på med en snöiglo som vi ska bygga färdigt i morgon. Men vi har gjort 2 våningar i alla fall. I morgon så ska vi också åka pulka men jag vet inte vart men jag får se vart det blir.
Sen har jag också börjat på en ny bok som verkar jätte bra, det var den boken som jag vann på ett lotteri på en Cup som jag spelade förra helgen.
Dom här två bilderna som är här nedanför tog jag hos mamma i Onsdags.

            

I helgen

Jag ska berätta lite om vad jag gjorde i helgen.
På lördagen så gjorde jag inte något speciellt på förmiddagen, men egentligen skulle jag ha fotbollsträning men det blev ingen eftersom att vi hade Cup dagen innan. Men på kvällen efter vi hade ätit mat så gick jag och mamma över till våra grannar för vi var bjudna hem till dom. Jag kollade på tv men deras barn Linnéa, vi kollade på Robinson-finalen samtidigt som vi åt vi chips. När det var slut så gick vi upp på hennes rum och kollade på en film på daton. När filmen var slut så gick vi hem.
På söndagen så hade vi mycket att göra. Vi skulle framförallt städa men vi hade inte så mycke tid på oss för vi skulle till morfar kl. 14.00, men vi hann med det mesta. När vi kom till morfar så åt vi först förrätt det var avokado. Varmrätten var något slags kött med potatis med sås till. Till efterrätt så fick vi chokladkaka med grädde och kiwi till. Efter vi hade varit där så åkte vi till Skärholmen för Amanda skulle köpa en klocka. När hon hade hittat en som hon ville ha så åkte vi till apoteket för vi skulle köpa några saker. När vi kom hem så satte vi på teven för vi skulle kolla på programmet Blåsningen. Samtidigt så åt vi semlor som mamma hade köpt dagen innan.

           


Green Hill Cup

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på ett tag, men nu ska jag berätta om fredagen. På dagen så var jag i skolan vi slutade klockan 13.10 så jag kom hem ganska tidigt. När jag kom hem så gick jag in på daton för att kolla på hemsidan vilken tid cupen var som jag skulle spela senare på kvällen. Första matchen var kl. 18.20 mot Älta, andra matchen var kl. 19.20 mot Enskede, och den sista matchen var kl. 21.00 mot Järla. Första matchen mot Älta förlorade vi med 5-0. Den andra matchen mot Enskede förlorade vi också med 5-0. Men sista matchen gick det lite bättre men då förlorade vi men 2-0. Men det gjorde inte något för vi hade ju i alla fall roligt. Där på Cupen så fanns det ett lotteri så då tog vi lotter och då vann vi, så då fick jag ta en sak som jag ville ha på ett bord och då så valde jag en bok som heter "Den andra Alice". Det var så många i vårat lag som skulle vara med på cupen så dom delade upp vårat lag i 2 lag. Det ena laget spelade på fredagen och dom andra på lördagen, men det laget som kom vidare skulle spela på söndagen. Men det laget som jag spelade i kom inte vidare men det andra laget gjorde det och dom kom 3:a i cupen, så det var ju bra. När klockan var 21.30 så var jag på väg hem med bilen. När jag kom hem så kollade på vem som åkte ut ur Let´s Dance.

                                                      


RSS 2.0