Myskväll

Hej på er!
Idag har det regnat så gott som hela dagen, så jag har helt enkelt varit inne. Jag rensade min garderob idag med hjälp av min pojkvän så det känns väldigt skönt att ha gjort! Det finns flera saker som måste rensas, men det ska jag fortsätta med en annan dag. Jag har även lagat lite kläder som det varit hål i. Så jag har helt enkelt hunnit med att göra en del små saker som man i vanliga fall aldrig hinner göra. Man måste verkligen passa på o göra såna saker på lovet innan skolan börjar!
Nu ikväll blir det en myskväll med mamma. Vi har ätit middag och snart ska vi krypa ner i soffan och kolla på en film som vi hyrt. Filmen heter The impossible som verkar väldigt bra enligt mig. Sen har vi även köpt godis, vilket var väldigt länge sen jag åt. Sist var när jag var i stan på karamellkungen i Kungsträdgården och det var snart 3 veckor sen.
Hoppas ni haft en bra dag! :)

COPYRIGHT!

En dag i stan

God morgon!
Idag vaknade jag nio och sen har jag ätit frukost och bara tagit det lugnt. Jag ska snart träna och sen kommer jag duscha och göra iordning mig för att åka in till stan. Jag ska dit med min pojkvän för jag behöver lite sommarkläder och jag vill gärna hitta en fin sommarklänning som jag kan ha med min till Spanien. Vi kommer åka någon gång på eftermiddagen och sen komma hem lagom till middag. Ikväll blir det tacos så det ska bli gott!
Hoppas ni får en bra dag! :)

 COPYRIGHT!

Bastille - Pompeii


Trött

Hej på er!
I morse sov jag ut ordentligt, men trots det har jag varit väldigt seg hela dagen. Jag låg i sängen och orkade inte göra någonting alls förrän klockan halv två. Då började jag arbeta i trädgården, det blev tre timmar idag och nu är jag helt slut! Jag ligger i soffan och kollar på Grey's Anatomy som går på tv.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara med familjen. Vi kommer beställa pizza till middag, vilket vi ALDRIG gör så det ska bli gott! Hoppas ni haft en bra dag! :)

COPYRIGHT!

Min söndag

Hej!
I morse åt vi en riktigt god frukost som bestod av ägg, bacon, te och yoghurt med jordgubbar som blev över från igår. Idag har det varit jättefint och varmt väder med klarblå himmel. Så vi har legat ute och solat och läst under dagen.
Nu har det molnat på ordentligt och det ser ut som att det kommer börja regna senare ikväll. Just nu kollar jag på em final i fotboll, men ikväll vet jag inte va jag kommer hitta på. Jag kommet nog bara ta det lugnt och kanske sätta på någon film. Ikväll kommer även min familj hem som varit i Skåne under helgen så det ska bli kul o höra hur de haft det.
Hoppas ni haft en bra dag! :)


<3

Hej hej!
Jag har inte bloggat på hela dagen för jag har inte haft tid. Filmen igår var förresten väldigt bra och rolig och det var så kul att träffa min fina vän igen!
Idag har jag spenderat dagen med min pojkvän. Vädret har varit varmt, men lite molnigt och så har det åskat. Därför valde vi att inte åka och bada utan bara ta det lugnt hemma. Efter vi vaknat och ätit frukost i lugn och ro så åkte vi hem till mig. På vägen stannade vi dock för att köpa mat till kvällen och lite jordgubbar körsbär och melon till filmen. Strax efter vi kommit hem så tränade vi innan vi började med maten. Vi valde att göra en tidig middag istället för lunch och en sen middag. Vi grillade kött och kokade ris med grönsaker och bearnaise till.
Ikväll har vi kollat på film, det blev Seven pounds, vilket är en väldigt bra film! Jag rekommenderar verkligen den om ni inte sett den, en väldigt fin film tycker jag
Här är några bilder från kvällen :)

COPYRIGHT!

26/7

Hej!
I morse tänkte jag att jag skulle gå upp klockan nio och hinna gå ut och springa innan min kompis kommer hit, men direkt efter jag ätit frukost så var jag så trött så jag gick o la mig igen. Jag vilade/sov till elva och då gick jag upp och gjorde i ordning mig. Jag tror nog att jag kommer gå ut och springa ikväll istället, då är det inte heller så varmt ute.
Min kompis kommer närsomhelst och då ska vi äta lunch tillsammans innan vi åker in till stan för att kolla på bio. Vi kommer kolla på Grown ups 2 så det ska bli riktigt kul! Hoppas ni får en bra dag allihopa! :)
En bild på mig och mina fina vän från balen!
COPYRIGHR!

Nytt!

Hej!
Det var jätteskönt och roligt att åka och ta ett dopp i sjön och det var väldigt varmt i vattnet! Efter jag kommit hem så har jag suttit och gjort en ny header! Jag tyckte den andra var så himla tråkig och då fick jag en idé hur kan kunde ha den! Att göra design till bloggar är inte riktigt min grej, jag gör nämligen dem i paint... Haha, men ni får gärna säga vad ni tycker! :)
COPYRIGHT!

Psykiskt & fysiskt bättre

Hej på er!
Hela förmiddagen har jag bara tagit det lugnt och kollat lite på film. Jag var inte så pigg på att hitta på något speciellt så det blev en slapp dag idag.
När jag kom hem vid fem så tränade jag dock! Det var väldigt skönt, men jobbigt! Vissa dagar är det jättejobbigt och andra inte alls lika mycket. Att träna är så otroligt skönt, speciellt efteråt, man mår så mycket bättre både psykiskt och fysiskt.
Nu har jag nyss ätit en jättegod middag med familjen och snart ska jag, min syster och hennes kille till en sjö i närheten för att ta ett kvälls dopp! :)

 COPYRIGHT!

Fotboll

Hej!
Idag har det varit en väldigt lugn dag i solen. Jag har solat, läst och bara njutit av det fina vädret.
Nu ikväll har jag kollat på matchen Sverige - Tyskland, vilket var en väldigt spännande match. Jag tycker dock att de skulle ha varit värda en vinst. De hade tyvärr väldigt otur i vissa situationer och ett mål skulle de i alla fall fått in. Hade varit så kul om de vunnit, men så är det ibland.
Nu ska jag göra i ordning mig och snart gå och lägga mig, det kommer nämligen bli en lång dag för mig i morgon. Har en hel del saker jag måste fixa.
Hoppas ni haft en bra dag! :)


Njut av solen, i morgon kan den vara borta

Hej!
Idag vaknade jag upp med att det var fint väder ute, vilket betyder att det blir att jobba på brännan idag. Haha nej men jag ska ligga ute på balkongen med en bok och bara ta det lugnt med min pojkvän. Man får passa på när det är fint väder, för man vet aldrig hur länge det här kommer stanna.
Den här bilden är från i våras på körbärsblommen i Kungsträdgården. Någon dag framöver ska jag fota lite så jag har lite mer ny bilder att visa er! :)
COPYRIGHT!

Biosommar

Hej på er!
Idag när jag var på Mio då hittade jag två fina kuddar till min säng, en liten tvättkorg som jag kan ha i mitt rum och ett doft ljus. Jag åkte sedan hem till min pojkvän och då kollade vi lite på tv innan vi åkte till bion. Efter vi ätit mötte vi upp hans kompis och köpte det vi skulle ha till bion. Vi kollade på World War z som var en väldigt bra och spännande film! Det har blivit mycket bio den här sommaren, vilket jag tycket är kul! Har snart använt alla presentkort som jag fått i födelsedags present och julklapp, haha. Hoppas ni haft en bra dag! :)


Inredning

 
Hej på er!
Det har varit en ganska slapp förmiddag för mig. Förutom att jag styrketränade en halvtimme på morgonen så jag har bara tagit det lugnt, varit inne på datorn och kollat lite på inredningssaker till mitt rum.
Idag jag ska jag min mamma iväg till Mio och kanske Ikea för att kolla på just inredningssaker. Ikväll vet jag inte hur det kommer se ut, men jag ska kanske träffa min pojkvän och några till för att kolla på bio. Vädret idag är inte så bra, molnigt och blåsigt så det blir inte att ligga vid stranden i alla fall! Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
COPYRIGHT!

Känn ingen sorg

Hej!
Idag har det varit lika fint väder som det var igår, men idag har vi inte legat ute o solat. Istället har vi varit på Ikea en liten stund och sen gick vi i några andra affärer där i närheten. Jag hittade ett par garderobs knoppar och Danne ett par nya joggingskor som jag också ska köpa snart! Vi hade väldigt roligt och det var ett tag sen jag skrattade så mycket. Sedan åt lunch innan vi åkte hem till honom en liten stund innan jag åkte hem.
Nu ska jag äta och sen ska jag på bio med min mamma och hennes vän. Vi ska se Känn ingen sorg så vi får hoppas den är bra. Hoppas ni har fått en lika bra start på veckan som jag har fått!


Sol och värme

Hejsan!
Igår när jag kom till min pojkvän så gick vi ner till ett matställe där vi köpte hem mat. Vi kollade på film och tog det bara lugnt.
Idag har det varit jättefint väder och vi har legat ute och solat en hel del. Efter ett tag kunde vi dock inte sola mer så vi gjorde lunch och sen kollade vi på Sverige - Island. Nu är jag på väg hem igen för att hämta lite nya kläder o så, sen ska jag tillbaka igen. Dagarna nu är väldigt slappa och jag gör inte så mycket, vilket är väldigt skönt. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
COPYRIGHT!

Min dag

Hej hej!
I morse skulle jag gått upp nio, men det blev tio istället för jag somnade sent igår. Jag började med att äta frukost och sen tränade jag en stund efter det. Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del och förutom att ha hunnit träna så har jag fixat en hel del i mitt rum. Först damtorkade jag, dammsög och sen skulle jag måla golvet. För det var nämligen så att när jag målade första gången för ett halvår sedan så blev det fläckigt och jag hade dragit ut på att fixa det länge. Så innan ag skulle börja måla så skrubbade jag först golvet för att få det rent och vet ni vad? Det försvann! Jag vet inte hur eller varför, men nu är golvet jämt o fint igen! Så skönt att jag slapp hålla på med målarfärg och sånt! Nu känns rummet så fräscht och jag bytte även lakanen i sängen för att allt skulle kännas rent.
Nu ska jag packa ihop mina sista saker och så ska jag åka till min pojkvän som nyss kommit hem från sitt landställe där han har varit i några dagar nu. Hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll! :)
COPYRIGHT!

SB

Hej!
Idag hade jag en väldigt bra dag i stan med min vän. Vi tog tåget in vid tre, gick lite i affärer och snackade en hel del innan bion började. Vi kollade på filmen Spring breakers som var en eller okej film, trodde dock det skulle vara bättre än vad den var. Det var i alla fall väldigt kul att träffas för det var fem veckor sedan vi sist träffades, kunde inte ha saknat henne mer!
När jag kom hem började jag måla bakom mitt element som jag aldrig gjorde när vi målade mina väggar för mer än ett år sedan. Sedan har jag kollat på några avsnitt av pll och bara tagit det lugnt. Nu ska jag sova för jag ska upp hyfsat tidigt i morgon som jag gjort de senaste dagarna. Hoppas ni att en bra dag! :)


Bio i stan

God morgon!
Jag är fortfarande väldigt trött, men jag hoppas att jag vaknar till snart. Jag har nyss ätit frukost och snart ska jag göra iordning mig, kanske går ut och springer först, men jag får se. Idag ska jag in till stan och träffa en kompis och så ska vi kolla på bio tillsammans, vilket ska bli väldigt kul. Jag lär skriva igen lite senare, hoppas ni får en bra dag :)
Det här är en bild som min syster tog med min kamera för några veckor sedan och jag tyckte den var fin.
COPYRIGHT!

Svartvitt

Hej!
Idag var jag ute och arbetade i trädgården i 3-4 timmar och sen gick jag för att möta min syster. Vi gick till djur affären tillsammans för vi funderar på att köpa en lite hamster, men vi får se, har inte bestämt mig än om jag vill eller inte. Hela kvällen har jag kollat på Gossip girl och nu har jag kollat på alla säsonger, jag tycker verkligen att det är så bra! Lite sorligt att det är slut, men nu ska jag fortsätta kolla på pll som jag inte sett på ett tag!
Jag lägger sällan ut bilder på mig, så här är en som jag togs för ett par veckor sedan.
COPYRIGHT!

Bra start på dagen

Hej allihopa!
Idag började jag dagen med träning, vilket kändes väldigt bra. Nu har jag nyss duschat och kollar på Gossip girl som jag verkligen fastnat vid den senaste tiden. Jag har bara några avsnitt kvar på den sista säsongen och det är väldigt spännande. När jag kollat klart på det här avsnittet ska jag äta något litet innan jag går ut i trädgården för att arbeta. Jag får se hur många timmar det bli idag, men jag kommer blogga mer ikväll. Hoppas ni får en underbar dag :)
COPYRIGHT!

Sommar på riktigt

Hej!
Idag har det varit en underbar dag och det har även vädret varit! Det var skönt att åka till landet och det var väldigt mysigt att komma dit. Vi var där under dagen och innan vi åkte hem plockade jag lite blåbär som  jag tänkte ha till frukost i morgon. Här hemma fortsatt jag sola lite och sen har jag börjat fixa lite små saker i mitt rum, det kommer bli så skönt sen när allt är klart! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)
Här är en bild från idag
COPYRIGHT!

Landet

God morgon!
Idag är det och ska bli jättefint väder så jag och min mamma ska åka till landet där vi ska sola o bada under dagen. Det är bara en halvtimme dit så det går fort. Min mormor är redan där nu ska det ska bli kul att träffa henne också, det var ett tag sen nu.
Vi kommer inte stanna där enda till ikväll utan jag kommer komma hem under eftermiddagen så jag kommer blogga mer då. Hoppas ni fåren underbar dag! :)
COPYRIGHT!

Härlig dag!

Hej allihopa!
Idag har det varit en väldigt bra dag, den började bra och det kändes så skönt att träna. I fem timmar idag har jag jobbat i trädgården med min mamma, vilket var ganska slitsamt, men det kommer vara värt det. Jag ska inte bara jobba idag utan lite varje dag den här veckan. Vädret var väldigt fin idag och i morgon ska det bli ännu finare! Ikväll kommer jag bara ta det lugnt och kolla på matchen Sverige-Italien, hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
Här är en bild på min lunch som jag åt idag, VÄLDIGT gott! :)
COOPYRIGHT!

16/7

God morgon!
Nu har jag nyss ätit frukost och så fort maten har lagt sig ska jag träna. Det är så himla skönt att göra det på morgonen för då mår man bra resten av dagen. Senare idag ska jag hjälpa till i trädgården här hemma i några timmar och sen ska jag fortsätta med att fixa saker i mitt rum. Det var länge sen jag målade och gjorde iordning mitt rum, men det har aldrig blivit helt klart så jag tänkte passa på nu när det är lov och jag har alltid i världen.
COPYRIGHT!

Gossip girl

Hej allihopa!
Idag efter jag vaknat, gjort iordning mig och ätit frukost så följde jag med min pojkvän in till stan. Han ska nämligen till hans landställe så jag vinkade av honom vid tåget. Som tur är kommer han komma hem på lördag igen så det blir inte lika länge som sist!
När jag kom hem var jag väldigt trött så jag la mig och vilade och jag lyckades sova i en och en halv timme. Nu äter jag middag samtidigt som jag kollar på Gossip girl. Jag orkar eller vill inte göra något annat ikväll så jag lär väll kolla på gg resten av kvällen.
 

Paddlat kanot

Hejsan!
Idag har jag paddlat kanot större delen av dagen, vilket var väldigt kul. Vi fick gå upp ganska tidigt för stället vi skulle paddla på låg en bit bort. Jag kunde dock vila lite i bilen på vägen dit så det var bra.
Jag och Danne paddlade i en kanot och min mammans hennes kille i en. Vi paddlade i ungefär fem timmar om man räknar med när vi stannade och åt. Det var kul och det var skönt att få vara ute i naturen så mycket som vi var. Dock var det lite kallt, men vi paddlade oss varma. På vägen tillbaka i sjön så var det motvind så det tog mycket i armarna, så jag har en känsla av att jag kommer ha mycket tränings värk i morgon!
Just nu är jag hos min pojkvän och ska vara med honom tills han åker till sitt landställe i morgon och blir borta en vecka. Hoppas ni haft en bra dag!

COPYRIGHT!

Årsta havsbad

Hejsan!
Idag har det varit en underbar dag! Vädret var väldigt bra och jag har bara legat vid havet och solat hela dagen. Nu är jag o min pojkvän hos mig och ska snart äta middag. Senare lär vi nog kolla på Sverige-Finland matchen och bara ta det lugnt. Jag bestämde mig för att ta med mig kamera idag så här är några bilder från dagen.
COPYRIGHT!

27 grader

Hej hej!
Idag drog jag mitt upp ur sängen redan klockan nio, jag hade gärna velat sova längre men visste att jag inte skulle hinna träna då. För idag är det nämligen jättefint väder så jag ska åka iväg till Årsta havsbad med min kille och hans familj. De kommer hämta upp mig klockan ett, så det är ett litet tag kvar. Jag ska fixa några saker innan jag åker så hinner inte blogga mer nu. Skriver förmodligen något mer senare, hopas ni får en bra lördag! :)
COPYRIGHT!

En dag i stan

Hej!
I morse gick jag upp redan klockan nio, åt frukost gjorde i ordning mig och drog in till stan med min pojkvän.
Vi gick till Kungsträdgården där karamellkungen var och där fick man smaka på nya godis smaker. Sedan fick man plocka så mycket man ville, så jag plockade lite som jag sedan gav till min mamma o syster. Just det! Innan vi provsmakade godis så kom det fram några som ville intervjua oss till en dokumentär om meningen med livet. Haha det gick väl sådär, men vi får väll se om vi kommer med eller inte. Innan vi åkte hem gick vi i några affärer och jag hittade ett par nya jeans som jag gillar väldigt mycket!
När jag kom hem gick jag ut o sprang. Det blev dock bara två kilometer, för jag hade inte tid att springa längre. Det var så varmt ute också så jag hade inte orkat mer ändå.
Nu är jag hos min kille och jag ska äta middag här ikväll innan jag åker hem. Hoppas ni haft en bra dag!

COPYRIGHT!

Göteborg 2013 (2)

Hej allihopa!
Idag har jag inte gjort så mycket, mest slappat och kollat på Gossip girl. Det var så spännande så jag kunde inte sluta och efter jag tränat var jag så trött för att kunna göra något annat. Här är de sista bilderna från när jag var i Göteborg med min familj. Hoppas ni haft en bra dag allihopa :)
COPYRIGHT!

Min frukost

God morgon allihopa!
Jag vakande för ungefär en timme sedan och har nyss ätit en väldigt god frukost. Jag gjorde bananpannkakor som innehöll en banan, ett ägg och en tesked kakao och sen hade jag lite kokos, banan och torkade aprikoser på.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska jag göra, förutom att jag ska träna. Jag får helt enkelt se vad jag hittar på o göra. Antigen sitter jag vid datorn och fixar med bilder eller så åker jag o träffar någon.
Här är en bild på min frukost.
COPYRIGHT!

Fotboll

Hejsan!
Det har varit en väldigt lugn dag idag och jag har inte gjort särskilt mycket. Idag kom mamma hem med sushi, vilket var väldigt gott och under tiden kollade jag på tv. Jag kollade på när Finland och Italien möttes och väntade på att matchen som Sveriges match skulle börja. Det är alltid kul att kolla på fotboll när Sverige spelat tycker jag, men det var synd att Sverige inte vann. Det var väldigt synd att de missade två straffar, vilket de egentligen inte borde göra, men jag antar att det är bättre med ett poäng än inga alls. Nu ska jag lägga mig o läsa lite, hoppas ni haft en bra dag :)
COPYRIGHT!

Regn

Hejsan!
Idag är det väldigt dålig väder om man jämför med hur fint det var igår, raka motsatsen. Det har regnat konstant i några timmar nu så det blir en innesittar-dag idag. När jag var på Ullared för ett par veckor sedan så köpte jag sims 3 för ett billigt pris och eftersom jag inte har det och knappt spelat det tänkte jag att det kunde vara kul. Väcka barndomsminnena lite. Den här bilden tog jag för bara en liten stund sedan från mitt fönster i mitt rum, det är smart om man inte vill gå ut o fota när det regnar.
COPYRIGT!

The call

Hej allihopa!
Idag efter Danne kommit till mig så tog vi några fina foton på oss med min system kamera. För jag ville nämligen ha några fina bilder som jag sedan kan sätta upp på väggen i mitt rum. Resten av dagen låg vi ute och solade för det har varit väldigt varm o fint väder idag! Vid middagstid gick vi till affären och köpte mat som vi satte oss i en park för att äta. Nu ikväll kollade vi på filmen The Call som var en väldigt bra, men samtidigt väldigt läskig film! Vi hade även köpt med oss dricka, torkade aprikoser och bigarråer som vi smaskade på. God natt allesammans! :)
COPYRIGHT!

God morgon!

God morgon på er!
Idag hade jag tänkt gå upp lite tidigare än vad jag gjorde, men jag var så trött så jag sov en timme längre. Nu har jag i alla fall ätit frukost och nu kollar jag på Gossip Girl. När maten har lagt sig lite ska jag träna och sen göra iordning mig innan Danne kommer till mig. Hoppas ni får en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Idag

Hejsan!
Idag har det varit en väldigt bra och skön dag! Vädret har varit ganska bra och det var så skönt att få vakna upp i sin egna säng i morse och få äta en riktigt god frukost. Jag älskar att göra stora och goda frukostar! Ikväll har jag packat upp allt av packning från de två senaste veckorna och även dammsugit mitt rum som behövdes! Nu kommer jag vara uppe lite längre än vad jag var igår, tänkte kolla lite på gossip girl och göra iordning någon kvällsmacka.
Här är några bilder från idag, jag valde att ta med kameran bara för att jag skulle kunna visa bilder från idag och inte bara bilder som jag tagit några dagar tidigare.
 
 
COPYRIGHT!

Hemma igen!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma i Stockholm igen och resan igår gick bra. När klockan var nio var tåget framme och när jag kom hem var jag så trött så jag struntade att packa upp och gick o la mig på en gång.
Idag är det jättefint väder ute så jag ska möte upp min pojkvän och så ska vi köpa med oss lite gott och sedan gå till en sjö för att sola o bada. Hoppas ni får en bra dag :)
COPYRIGHT!

Göteborg 2013

Hej, här är några av bilderna från när jag var i Göteborg i en vecka med min familj. Det här är bara några av bilderna så fler av dem kommer komma upp om en dag eller två.
En bild på stugan från vattnet.
 
Det blev mycket fiske.
Vid stugan fanns även en massa grodor, det kan ha varit närmare 300 stycken.
Alla i familjen fiskar.
Ibland åkte vi ut med en flotte för att fika.
COPYRIGHT!

Sommarvärme

Hejsan!
I morse gick vi upp ganska tidigt för vi ville bland annat hinna spela lite tennis. Det är väldigt varmt ute nu och det var skönt att vi spelade på förmiddagen då det inte hunnit bli så varmt ännu. Idag har vi även solat och badat och nu har vi även packat klart allt och väntar på att åka. Tåget hem till Stockholm går klockan fyra så det är inte långt kvar nu. Vi har haft det väldigt bra här nere de här dagarna, men det ska ändå bli lite skönt att komma hem. Jag har inte varit hemma på två veckor nu. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
COPYRIGHT!

Underbart väder!

Hej allihopa!
Idag vakande jag vid nio och sen somnade jag till o från till strax innan tio då vi gick upp. Vi åt frukost och sen kort efter det tränade vi och gjorde i ordning oss innan vi åkte på en loppis i närheten. Vi var där bara ett litet tag, för det fanns inte så mycket att fynda. Trots det hittade jag i alla fall en bok som verkade spännande.
Resten av dagen har vi badat och solat hela dagen för det har varit underbart väder ute hela dagen.
För bara en liten stund sen var jag och min kille ute o fotade och tog några fina bilder. Här är en av de jag tog, men flera av dem kommer komma upp dagarna framöver.
COPYRIGHT!

4.7 km

Hej!
Filmen som vi såg var väldigt bra och när den sedan var slut tog vi tåget och sedan bussen hem i ungefär en och en halv timme. När vi kom hem åt vi mat och sen på kvällen kolla vi på filmen Olympus has fallen som också var en jättebra film!
Idag vakande vi strax innan elva och då åt vi frukost och sen gick vi ut för att springa. Vi sprang 4.7 km så det känns jättebra! När vi kom tillbaka badade vi i jacuzzin och lite i poolen. Nu ska vi bara ta det lugnt resten av dagen.
COPYRIGHT!

Helsingborg

Hejsan!
Just ni sitter jag och min kille i bilen på väg till Helsingborg. I morse gick vi upp vid halv elva, åt frukost och sen tränade vi ett tag innan vi gjorde i ordning oss och satte oss i bilen. När vi kommer till Helsingborg ska vi äta på något ställe och sen gå runt där innan vi ska på bio. Vi ska kolla på Man of steel så vi får hoppas den är bra. Efter bion ska vi ta tåg o buss hem och sen får vi se vad vi hittar på för något beroende på vad klockan är. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)

COPYRIGHT!

Äntligen

Hej!
Idag åkte mina syskon hem och istället kom min pojkvän ner hit till mig från Stockholm. Efter nästan två veckor från varandra så kändes det så bra att äntligen träffas. Vi har nyss ätit mat och tidigare visade jag bilder från när jag var i Göteborg med min familj. Den första delen av bilderna kommer komma upp i morgon och sen resten om några dagar. Nu ska vi sätta på en film och bara ta det lugnt. Hoppas ni haft en bra dag :)
Här är en bild på maten som vi åt ikväll, jättegott! :)
COPYRIGHT!

Träning

Hejsan!
Idag har det varit betydligt finare väder än vad det har varit. Idag kikade solen i alla fall fram några gånger och på kvällen var det klarblå himmel.
Någon timme efter jag ätit frukost tränade jag och strax efter det åkte jag o familjen iväg o spelade tennis! Det var lika kul som vanligt och senare i somnar ska jag på tennis kurs!! Det ska bli så himla kul! :D
När jag kom hem badade jag o min lillasyster Gabriella i poolen. På kvällen sen kollade jag på tv, gg och sen hjälpa jag Gabriella att packa för mina syskon åker hem till Stockholm i morgon. Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!
Förlåt att det bara blivit ig bilder den senaste tiden, men från o med i morgon ska jag försöka lägga in fina bilder. Jag kommer även visa bilder från veckan i Göteborg :)


Inne-dag

Hej hej!
Idag har det inte heller varit särskilt fint väder så den enda gången jag var ute var när jag skulle gå ut med hunden och då ösregnade det!
Jag och mina syskon har varit duktiga o rensat idag och sen har jag verkligen bara tagit det lugnt. Kollat en hel del på gg avsnitt och det är sååå spännande o bra just nu. Ikväll åt vi även tacos, vilket var väldigt gott och sen kollade vi på filmen Små gula citroner som var en väldigt bra film! Jag är ganska trött så tänkte sova snart. Den senaste tiden har jag lyssnat på den här låten nedan och den är sååå bra, kanske min nya favorit? :)


Gg film fotboll..

Hej allihopa!
Idag har det varit dåligt väder ute så vi jag har mest varit inne. I morse kollade jag på en film under tiden jag åt frukost och sen läste jag lite. Jag har även kollat på en del Gossip girl avsnitt. På kvällen efter middagen gick jag ute med min lillasyster och min pappa för att spela lite fotboll och få frisk luft. Nu har jag precis lagt mig i sängen och innan kollade jag på finalen i fotboll mellan Spanien och Brasilien, men tröttheten slog mig. Därför gick jag för att göra i ordning mig för att sova.


RSS 2.0