Cykling

Hej, i morse så åkte pappa till Stockholm med Angelica och Gabriella för dom skulle lämnas och sen när han lämnat dom så hämtade han Amanda. Så idag så var jag och Åsa ute med Ozzy och gick en lång promenad och sen när vi hade kommit hem och ätit middag så cyklade vi iväg lite och var borta mellan 1 - 1½ timme. Vi cyklade ungefär två mil sa Åsa att hon trodde att vi hade cyklat. Sen när jag kom em så var jag helt slut. Amanda och pappa har inte kommit hem än men dom kommer nog snart.


Stranden

Som ni vet så var jag på en strand som ligger i Skummeslöv. Vi var där hela dagen till klockan halv 6. När vi kom dit vid ett så åt vi efter ungefär en halv timme. Det jag gjorde när vi var där var att: läsa, sola, plocka snäckor, spela lite fotboll och bada.
Men där så var det jätte lång grunt så det blev inte att jag badade jag badade upp till knäna kan man säga. Men sen när vi kom hem så badade vi lite i poolen innan vi skulle äta. Jag tog inte så många foton där men jag fick ihop några.


       
       

       
(Kopiering förbjuden!)

Skummeslöv

Hej, idag så kommer vi åka til Skummeslöv och vara där hela dagen, vi kommer åka hemifrån snart. Jag bloggar kanske sen när jag kommer hem men jag får se sen när vi kommer hem. I Skummeslöv så finns en jätte stor/lång och fin strand som vi var på förra året och på ett ställe så får man ha med hund så vi kommer även ta med Ozzy. Här är är en bild på Ozzys tass.

            
             (Kopiering förbjuden!)


Hur ska jag hinna med allt?

Hej, nu på sommarlovet så är det svårt att få in tid med att sitta vid daton och blogga, för man solar ju och badar en massa hela dagarna om det är fint väder och det har varit det, så när jag väl kan blogga så bloggar jag mycket. Även om det kanske blir varannan dag eller så. Har inte hänt något speciellt dom senaste dagarna det har bara varit sol och bad. Idag så har vi badat och solat hela dagen så jag har fått en massa färg :D Här kommer lite bilder från igår och idag. Det blir mera bilder än skrivande det är bara för jag att jag har inte så mycke att skriva om så det blir fina bilder istället :)
 
Klicka på bilden för att få större format. 


Veckans bild

Vad tycks?
Lite fel bild kanske...?

(Kopiering förbjuden!)

Midsommarafton

Hej, skrev inget i går för att det var ju midsommar och jag han aldrig det. Det var en helt vanlig midsommar med god mat och lite olika aktiviteter. En helt vanlig midsommar för mig är:
En midsommarstång, massa folk, god mat, efterrätten är jordgubbar, vissa gör midsommar kransar och badande i poolen.
Fast jag badade aldrig för jag hade inte någon lust, men idag efter vi har ätit lunch (som vi inte har gjort än) så ska jag bada hade jag tänkt. Det blir rester från igår och sen så ska vi äta rabarberpaj efter lunchen. Här kommer lite bilder från igår (inte många).


     

     

Lite om Ozzy

Hej, det här inlägget kommer bara handla om Ozzy. Här kommer lite information om han. Om ni har frågor kan ni bara fråga genom att skicka en kommentar.

Namn: Ozzy
Ålder: Snart 3
Kön: Hane
Intressen: Vara i skogen, äta gräs och bada i smutsiga pölar
Favorit maträtt: Salami, köttbullar och korv
Personlighet: Väldigt snäll
Blir glad av: När man säger: Ozzy, ska vi gå ut?
Gillar inte: Att vara ensam
Lydig: Ja
Styrka: Springa
Svaghet: Blir rädd för stora saker som är nya

Här kommer lite bilder på han:


       

       

Sol och bad dagar

Hej, det blir inte att skriver så mycket nu på sommarlovet, men nu så ska jag försöka skriva lite mera än vad jag har gjort hitills. Jag kunde inte skriva något eftersom att jag var på cup men nu kommer många inlägg. Dom senaste dagarna så har vi badat och solat hela dagarna och innan jag åkte till cupen och efter så har jag tagit lite foton som jag ska lägga upp nu. Mäst bad och sol bilder. Det är 28 grader i poolen nu så det är jätte skönt att bada men nu så har jag tagit en lite pause med badandet.


       

       

       

Bilder från Aros

Hej, här kommer bilderna som är från Aros cupen :D   

Hela Aros cupen 2010

Hej nu ska jag skriva om hur det gick på cupen, vissa kanske inte är intresserade av det men jag får hoppas att ni läser hela inlägget. Vi var 16 av 28 som var med på cupen.

Torsdagen:
På torsdagen så kom jag med pappa och mina syskon till hotellet där vi skulle bo vid åtta och dom andra i laget kom strax efter. Jag åkte inte med dom för att jag kom direkt från Skåne. Sen när alla hade kommit till hotellet sa dom vilka som skulle sova i samma hotell rum. Jag och Ebba sov i samma.
Fredagen:
Då hade vi våra två första matcher. Första matchen så blev det 0-0. Men den andra matchen så förlorade vi med 2-0. Sen på kvällen så gick vi på ett disco. Alla kom dit först men sen efter en halvtimme så gick 3 hem och en av dom var Ebba. Men jag tyckte att det var så kul som jag stannade med dom andra tjejerna. Vi kom sen hem klockan halv elva. Den började åtta och slutade tolv men vi fick inte vara där ända till tolv. Vi skulle ha match nästa dag på förmiddagen.
Lördagen:
På lördagen så hade vi bara en match och den var på eftermiddagen. Men vi förlorade med 2-0 och i det laget så hade dom med en kille. Det såg ut som det och vi är ganska säkra på att det var en kille så det var orättvist. men även på lördagen så gick vi på discot. Men då var  Ebba med för jag tjatade lite. men  hon tyckte att det var lite roligare den här gången. Vi badade även på innan matchen för den var inte förens 5.
Söndagen:
Då hade vi två matcher och den matchen vann vi med 3-1. Men vi kom ändå till B-slutspel. Sen spelade vi slutspel mot några finskor klockan fem. När matchen var slut så stog det 2-2 men eftersom att det var vinna eller försvinna. Om man vann spelade men en till match men om man åkte ut så åkte man hem. Det blev straffar och vi vann på dom. Vi köpte även Aros tröjor den dagen. Med efternamn och siffra på.
Måndag:
Efter som att vi vann matchen mot finskorna så spelade vi en match nästa dag som var klockan nio. Vi mötte det laget som det blev 0-0 mot. När matchen var slut så stod det 0-0 så det blev straffar men dom vann då så vi fick åka hem. men vi åkte tillbaka till hotellet och packade allt och sen åkte vi och åt på den restaurangen som vi hade ätit på alla andra dagarna och hade en avslutnings lunch. Dom delade också ut diplom där. Sen så hämtade pappa mig där medans alla andra åkte tillbak till Stockholm. Jag sa hejdå till alla och fick en kram av dom och sen så åkte jag hem med pappa, Angelica och Gabriella som hade kollat på mina matcher på cupen.

Bilderna kommer senare.


Inget inlägg på ett tag

Hej, som ni har märkt så har jag inte lagt in några inlägg sen i torsdags så det var 6 dagar sedan. Jag har varit på cup hela helgen  + fredag & måndag och jag åkte i torsdags på morgonen. Jag kan inte lägga upp några bilder idag eller skriva något långt inlägg för jag åker bil nu på väg tillbaka från cupen och dom där hemma är  magsjuka så vi kommer sova i husbilen hela natten fast utanför huset och inte på någon kamping och kommer inte vara i huset så mycke i morgon för att vara säkra att vi inte också ska bli sjuka. Men jag kanske lägger upp några inlägg i morgon.

Sol / Regn

Hej, i natt så sov jag, Angelica och Gabriella i våran husbil. Vi har den här hemma hos oss nu för att vi ska ha den sen på tosdag för då ska jag på Aros cupen och då kommer dom andra sova där medans jag sover med mitt lag på ett hotell. Igår så var det ganska fint väder och lite sol lite då och då. Men nu så ösregnar det och åskar och blixtrar. Men pappa sa att det kommer bli fint väder i morgon, så pass fint så vi kan bada och grilla ute men det känns inte som att det kommer vara det efterom att det ösrgnar nu. Våra kusiner Måns och Nille är oss oss nu dom leker med Angelica och Gabriella. Måns är 6 år och Nille är snart 4 år så Gabriella är med dom och Angelica och jag är inne på en varsin dator. Det kommer nog inte hända mera idag men jag får hoppas att det blir fint i morgon så att jag kan bada med dom andra. Vi har inte gjort det än för det har inte varit något badväder. Men snart så ska jag och Angelica gå ut för det har typ slutat regna nu. Vi ska nog kicka eller hoppa på studsmattan.
Tyvär inga bilder på det här inlägget men ska lova att det blir det på nästa.
Hej då, hoppas ni har ett bra sommarlov :)


Picknick i solen

Hej, idag så var det lite soligt och inte så kallt så vi bestämde oss för att vi skulle cykla till en sjö som ligger i närheten och så skulle vi ha picknick. Jag, mina syskon, Ozzy och pappa var dom som var med. Vi fikade med kakor och saft och Ozzy hade det jätte roligt han badade i vattnet och sprang runt överallt. Jag tog en massa fina bilder när Ozzy hämtade pinnar i vattnet och även massa andra foton som ni ska få se nu.


Angelica och Gabriella.
       

       

Han hade nyss varit i vattnet.
       

Ozzy simmar efter en anka :)

Morgon inlägg

Hej, idag så vaknade jag halv nio och alla andra sov så jag hade det lite tråkigt den första halv timmen tills Angelica vaknade och då gick vi in på daton för att ladda ner låtar till henne på hennes mobil. Idag så kommer pappa komma hem från Sweden Rock klockan ett och jag vet att Ozzy kommer bli jätte glad för det blir han alltid om pappa har varit borta ett tag och samma gäller om ingen har varit hemma på mera än en timme. Idag så ska vi nog inte göra något speciellt men jag ska fortsätta att måla min talva och sen så ska vi nog äta frukost snart. Jag skriver mera sen lite senare på dagen och så ska jag berätta vad vi gjorde eftersom att vi inte har bestämt något än.
Hej då.

Kan det inte komma lite sol

Hej, nu dom dagarna som jag har varit här hos pappa så har det inte varit sol en ända dag och jag börjar bli trött på det och sen så kan man inte göra lika mycke saker som man kan om det är fint väder. Men vi hade ändå tänkt att vi skulle vara ute idag. Vi ska gå ut i skogen och vi ska ha lite picknick där om det blir uppehåll med regnet. Men det verkar som att solen håller på att komma fram nu. Sen så ska vi gå och köpa godis tills lite senare och så kanske vi skulle spela spel. Jag håller på med en tavla som jag började med igår och den ska jag fortsätta att måla på lite senare när jag har skrivit klart det här inlägget. Jag kommer fota tavlan sen när jag är färdig. Jag håller på att rita ett hav med olika slags fiskar på.

       


Min nya fotboll ♥

Hej, nu ska jag lägga upp en bild på min nya fotboll som jag fick i onsdags av min farbror. På Statoil så kan man samla på några märken nu under sommarlovet och när man har fått ett antal många så får man välja en fotboll. Så min farbror hade samlat ihop alla och sen så gav han den fotboll som han hade fått till mig. Pappa, min farbror och några andra åkte till Sweden rock i torsdags på morgonen det var därför min farbror var här i onsdags kväll. På vägen till Skåne så bad pappa om ett samlarhäfte i kassan och nu så finns det också lite klistermärken på. Förstår ni? Förstår inte riktigt själv vad jag skriver men det bara blir något. Sen igår så var vi på student firande så då hade jag inte tid att skriva något, men jag ska försöka skriva så ofta jag kan. Så här ser fotbollen ut.


Skolavslutningen

Hej, jag han inte skriva något igår om skolavslutningen men jag har inte så mycket att säga om den mera än att det var en bra skolavslutning. Jag ska lägga upp lite bilder som jag tog igår på avslutningen. Det var ganska många så jag minimerade dom, så ni får klicka på dom för att se dom i större format.
Snabt innan jag åker

Hej, nu ska jag bara skriva lite så att ni inte undrar varför jag inte skriver. Jag ska äta tårta om en timme och mina syskon och pappa kommer vara här innan vi åker och äta tårta med oss. Mormor och morfar kommer också. Vi ska äta jordgubbstårta. Jag hinner inte lägga upp foton från idag förens i morgon, för då har jag tid. Igår så var jag hos Hanna och hade det jätte trevligt och skolavslutningen var också bra som jag hade idag :D Sen så hade vi sexornas lunch igår och vi fick jätte god mat och efterrätt.
Ett lite slarvigt inlägg men hejdå :)

Skoldag?

Hej, idag så har vi haft hälsodag i skolan och vi har haft olika aktiviteter från när vi började till lunch ungefär. Dom olika aktiviteterna var fotboll, brännboll och dragkamp (jätte tråkligt). Här kan du se vad Hanna tyckte:D -> www.augustiibaarn.blogg.se. Sen så hade vi en fotbollsmatch. Lärarna mot 6:orna som det är varje år för 6:orna. Sen har vi i skoltidningen delat ut den sista tidningen och sen fick vi en belöning för att vi har varit med hela terminen. Vi fick en varsin påse med godis. Den här dagen så kändes det inte som att det var en skoldag för vi fick göra nästan vad vi ville hela dagen, eftersom att vi inte har lektioner längre. I morgon så vet inte jag vad jag ska göra för jag har några saker som jag kan välja i mellan. Antigen så går jag på fotbollen fem till halv sju eller så går jag på bio med Amanda då. Men sen så frågade Hanna fall om jag och några andra ville gå hem till henne och bada som en avslutning. Men jag vet inte vilken tid man måste vara där men förmodligen innan middag. Hanna när ska man vara hos dig? Men jag kan gå på fotbollen men då kan jag bara vara hos Hanna ett kort tag. Fast jag måste packa också men det är inte det största problemet. Vad tycker ni att jag ska göra?

1. Bara spela fotboll (sista träningen innan lovet).

2. Gå på träningen, men är inte hos Hanna så läge.

3. Bara vara hos Hanna.

4. Gå på bio med Amanda.

5. Packa

6. Packa senare.

Ni kan välja flera alternativ.


Veckans bild

Här kommer veckans bild som jag tog igår på väg hem från Centrum.


Fotbollsmatch

Hej, nu blir det ett litet kort inlägg innan vi ska äta. Vi har gäster hemma hos oss nu och vi ska grilla ute. Kött, korv, majskolv mm. Idag så hade jag en fotbollsmatch mot Nackdala och vi förlorade med 2-1. Skadade mig lite också, fick ett hårt slag på min fot så jag får se om jag kan komma på matchen i morgon, men det gör jag nog. Det mästa har gått över.


Fredags kvällen

Hej, igår så var vi ute och åt tacos och vi stannade där tills klockan var halv tolv. Efter middagen så tog vi fram godis och chips och så dipp till. Vi grillade marshmallows ovanför grillen som vi hade precis vid bordet. Vi grillade också ananas och citron. Hade aldrig smakat det innan men det var gott. Sen så blev jag också klippt av Olivias mamma som jobbade som har jobbat som det tidigare. Det blev uppklippt. Idag så vaknade jag vid halv tio men låg kvar lite och läste. Klockan tjugo över ett så ska jag vara på Västeräng för då ska jag spela match mot Nackdala. Ska skriv mera senare men nu ska jag lägga upp lite bilder från gårdagen.

       

       


En dag i centrum

Hej, idag så har vi inte haft några lektioner utan vi har fått göra vad vi vill hela dagen. Till lunch så fick vi sommar buffé och det var jätte gott. Idag efter skolan så slutade jag 12.20, men egentligen skulle vi sluta 13.10 men våran fröken skulle bort på studentfirande så då sa hon att vi kunde gå eftersom vi ändå inte har några lektioner. Jag gick hem och lämnade några saker och sen gick jag ner till Centrum för att träffa Olivia för vi skulle vara i Centrum efter skolan. Jag köpte två saker och en av sakerna köpte jag och Olivia samma av. Vi var inne på HM 4 gånger. Första gången så provade vi bikini och Oilvia köpte en. Sen andra gången så skulle vi gå dit för vi skulle kolla fall om det fanns en sak som vi båda ville ha men eftersom Olivia hade provat den första gången vi var där inne så hängde den inte där, den hängde där provade kläder finns och när vi kollade där så var den inte där. Så vi gick vi ut. Men sen gick vi in där igen för att kollade fall om vi hittade två och det gjorde vi. Vi hittade den som Olivia hade testat och den andra som hängde där den skulle då köpte vi en var sin. Sen den fjärde gången så skulle jag testa en bikini men bara överdelen passade, för den andra var för stor, men det fanns igen annan storlek i underdelen.
Nu så är vi hemma och snart så kommer dom andra hem och då ska vi äta tacos och annat gott.


Mera än ett år

Hej nu så har jag haft min blogg i mera än ett år nu och så här många inlägg, kommentarer och bilder har jag lagt upp eller fått.

Inlägg: 268

Bilder: 438

Kommentarer: 248

Idag i skolan så gjorde vi inget annat än att rensa och städa i klassrummet. Sen så hade vi lite tid över och då kollade vi på en vidio från skolas 50-års jubeleum som var år 2005, vi gick bara i 2:an då. Det var jätte roligt :)


Varmt igen!

Hej, idag så har det blivit varmare än vad det har varit den senaste veckan. Det var runt 20 grader (jag använde mina nya shorts). Eftersom att det var så varmt, så efter skolan så gick jag, Ebba, Hanna och Marre hem till Hanna för i skulle bada i hennes pool. Men innan vi gick hem till henne så gick vi hem till Ebba och sen till Marre för att hämta badkläder. Vi gick inte hem till mig för att det skulle ta så lång tid så jag fick låna av Hanna. Vi spelade kort också lite innan vi badade. Sen efter en stund när vi hade badat ett tag så körde vi finns i sjön och när man fick ta upp ett kort från "sjön" så var man tvungen att hoppa ner i poolen. Innan i skolan så hade vi det lika roligt som vi brukar och på första rasten så höll vi på med en fotboll, jag, Ebba, Hanna och Marre. Men det blev inte så lyckat... vi höll på att träffa en elev och vuxen, men sen så råkade vi träffa en lärare och en elev.
Här kommer lite bilder som jag tog med min mobil när jag var hos Hanna.


 
Ebba och Hanna när vi spelade kort. Alla vi lånade solglasögon av Hanna.
    
     Marre när vi spelade kort.

Det här en bild som jag tog när jag var hos Hanna för en vecka sen.

Kan någon?

Hej, har kommit hem från skolan nu och väntar på att Olivia ska smsa mig och säga att hon är på väg. Vi bestämde att jag skulle möta henne i centrum när hon har kommit med tåget. Så hinner vi vara med varandra lite innan jag har fotboll. Sen i kväll så kommer jag förmodligen att klippa mig. Vet på ett ungefär hur jag vill ha det. Hade tänkt att jag ska fråga någon om den villa vara med mig i morgon, för Olivia kommer inte komma till mig förns på kvällen så då vill jag vara med någon på dagen så slipper jag bara vara hemma och slöa framför daton.
Någon som kan?
Här kommer några bilder som jag tog för ungefär en vecka sen.RSS 2.0