Är framme nu :)

Hej nu så är jag framme i Skåne, igår när vi kom fram så åt vi tacos, det var jätte gott och sen på vägen till Skåne när vi nästan var framme så handlade vi godis på en godis affär som heter Gotteboet :)
Idag så var vi ute lite och då plockade kastanjer som vi ska ha som prynad, och så fotade jag lite bilder som jag ska visa nu :)
Hoppas ni kommer ha ett bra höstlov! :D

Bilder från igår :)


Bilder från idag :)

Till Skåne

Hej, nu är jag på väg till Skåne, i bilen sitter jag, pappa, Amanda, Angelica och Gabriella. Om någon timme ska vi nog stanna och äta, börjar bli hungrig. Det blir nog på Max för där brukar vi stanna och äta, vet inte vad jag ska ta än men det blir nog någon hamburgare. I vanliga fall brukar jag ta kycklingbitar. Jag kanske skriver mera sen när vi har kommit fram, men annars blir det ett inlägg i morgon :)
Hej då och ha det så bra så länge! :D

Det här en gammal bild som jag tog julen 2008. Ozzy tuggar på sin nya leksak :)

(kopiering förbjuden!)

Nytt!

Hej, idag när jag och mamma var i centrum så köpte vi både mössa och halsduk till mig som jag trivs jätte mycke med :) Sen köpte jag 2 Läkerol askar till lovet.
Vi köpte även lite fredags mys, bl.a. nötter, chips och ost. I morgon klockan 10.15 så ska jag vara helt färdig iordninggjord och ska ha packat klart och jag började packa klockan 22 så jag kommer vara hur trött som helst i morgon, men jag kan ju bara sova i bilen :)

Tagen alldeles nyss (är jätte trött!).

Mössa: Intersport
Halsduk: KappAhl

Fredag = höstlov!!!

Hej, jag är väldigt glad och väldigt trött. I natt sov jag ungefär 9 timmar och det är ändå ganska mycket men jag har ändå varit jätte trött hela dagen och är fortfarande de. Ska köpa mössa idag med mamma tror det blir i centrum för jag vet inte om jag orkar åka till Nacka forum.
Ikväll blir det Idol och sen i morgon kl 10.15 så hämtar pappa mig och Amanda och så ska vi åka till Skåne :D
Hej då :) Om ni undrar vad det är för något så är det en glödlampa (närbild).

(kopiering förbjuden!)

Cyklade i kol mörker mitt i skogen

Jag vet att det här inlägget är lite längre en dom senaste men det är värt att läsa tycker jag.

Hej, jag kom hem från fotbollen en timme efter den slutade. Det var så att jag och Ebba cyklade till fotbollen vid fyra det var därför jag inte han blogga tidigare. Sen så skulle vi få skjuts av Ebbas pappa hem men han hade typ glömt det eller vad det nu var så jag och Ebba ringde runt i en halvtimme och sen bestämde vi oss att cykla hem eller ja vi hade inget val. När man cyklar dit så är det ljust men om man ska cykla hem så är det kol mörkt ute och det fanns inga gatlyktor där vi cyklade för det går eller åker nästan aldrig någon där. Det tar ungefär 10 minuter att cykla på gatan innan det kommer några hus så i 10 långa minuter så cyklade vi i kolmörker och pratade om allt möjligt läskigt som kunde hända. Men använde Ebbas lampa på mobilen så vi har det även filmat så jag kommer kanske lägga upp de någon vecka framöver. Det kanske inte låter läskigt men det var faktiskt lite läskigt. Men vi skrattade en del också :D
Det var allt hej då :)
En läskig bild, tro mig det var någon som tittade in genom mitt fönster :P


Läxorna tog all tid

Hej, det blev inget inlägg igår för efter skolan så var jag nere i centrum i 2 timmar men Hanna & Marre och sen när jag kom hem kl. 5 så gjorde jag läxor resten av kvällen och har fotfarade en massa kvar så jag kan inte blogg så mycket idag. Längtar till höslovet för då blir det inga läxor :D
Hej då och ha det så bra :)

(kopiering förbjuden!)

Fotboll ♥

Hej nu så är jag på fotboll, spelar bara en halv timme till och sen så sluta vi klockan 8. Förmodligen så kör vi match nu, det brukar vi göra sista halv timmen :)
Den här har jag även lagt upp på facebook :)
Det funkade inte att förtids inlägga inlägget så det får bli någon annan gång.

Det är inte bara en sport, det är inte bara ett spel, det är mitt liv min vardag och någonting som betyder mycket för mig. Känslan när man går in på planen, och när man tar emot bollen är den bästa känslan som finns.
Kopiera och klistra in om du ÄLSKAR FOTBOLL! ♥


Hej hej!!!

Hej, idag så var det en helt valig dag i skolan. Även om mina dagar kanske inte är så fullt normala, eftersom att jag har så knäppa kompisar. Okej jag skoja eller inte... vet inte varför jag bara babbar på har bara inget att skriva om :D
Ska på fotboll senare men kommer lägga in ett inlägg sen när jag har fotboll för nu så kan man tidsinställa inläggen så dom kommer upp den tid och dag som man vald att den ska komma upp. Hoppas ni förstod.
Det var allt hej då :D
Bild från förr (suddig) :)

(kopiering förbjuden!)


SKHLM

Hej är tillbaka från Skhlm nu det jag köpte var en vinterjacka och halloween smink, har en lite plan :)
Har tyvär ingen bra bild på jackan men det får bli en annan bild istället som jag tog idag :)

(kopiering förbjuden!)

Grattis morfar 70 år!

Hej, har inte så mycke att skriva om gårdagen så det får bli lite bilder i stället. Senare idag så ska jag och Amanda till Skärholmen. Egentligen så skulle jag följa med Marre och pröva på badminton men jag har ont i halsen så det är nog ingen bra ide :(


                

Kort, kort

Hej, skriver bara lite kort idag för sen måste jag fortsätta att hjälpa till och städa för morfar fyller 70 år, så då ska vi fira han idag hemma hos oss. Gästerna kommer klockan 3 och innan det så ska allt vara klart. Skriver mera i morgon.
Hej då :)

Källa

22 oktober, första snön

Hej, blev hämtad idag från skolan idag så det var jätte skönt :)
Som ni kanske vet så har det snöat i natt. I morse så var det snö på träden och marken. Men just nu så håller den på att smälta bort, men det gör inte mig något, löven har ju ändå inte fallit av från träden än. Jag vet att det här inlägget blev lite sent inlagt men det var för jag ville lägga upp bilder från i morse men Amanda hade min kamera.


(kopiering förbjuden!)


Veckans bild

Här kommer veckans bild :D


Rekomenderad av Gabbsys.blogg.se

Hope

Nu har jag gjort det, nu får jag bara vänta och se...
Wish me luck :)

Hej har inget roligt att skriva om så det får bli ett roligt klipp istället som jag såg första gången på Yars blogg :)
Jag säger bara gud vad söta :)


Piss väder

Hej, är hemma från en lång dag i skolan. Hela dagen har det varit hur dårligt väder som helst. På vägen hem regnade det och blåste jätte mycke så jag frös ganska mycket. Vill verkligen ha busskort nu som jag kommer få vilken dag som helst. Tur att jag inte har fotboll idag eftersom att det är sånt dårligt väder ute. Nu ska jag gå in på facebook och sen ska jag göra massa läxor: spanska, svenska och engelska :(
Hej då :)

Ut och springer!

Hej, slutade 15.15 idag med idrott sista lektionen. Amanda är hos tandläkaren just nu och lagar ett hål. Sen när hon kommer tillbaka så ska vi ut och springa i spåret. Hoppas det kommer gå bra, har inte världens bästa kondition men jag orkar springa ett varv i alla fall utan alla vila, men sen får jag se om jag orkar springa 2 utan att vila:)
P.S glöm inte att kommentera, jag gillar när ni gör det :)
Tyckte den här bilden var väldigt cool så jag var tvungen att visa den :)

Källa

Bilder från chokladfestivalen

Hej, nu så har jag kommit hem från chokladfestivalen som jag var på med mamma och Gabby. Det var väldigt roligt och det var gott med all choklad, såklart så tog jag en massa bilder som kommer här.


Den är bara gjord av choklad!

Choklandfestivalen 2010

Hej, idag så ska jag på chokladfestivalen med mamma och en kompis. Men har frågat 4 stycken nu och ingen kunde så vem ska jag fråga nu, vill ni gå med mig?? Svara innan kl. 14.00 :)
Gabby föjler med, ska bli jätte roligt :D

Mer information om chokladfestivalen HÄR


Världens bästa helg

Hej, kom nyss hem från att ha varit med Marre i Enskede rackethall och spelat badminton bl.a. Igår så sov Ebba över hos mig och vi hade jätte roligt :) Till mat så hade Amanda & Sebastian köpt färdig grillad kyckling (trodde vi). Sen när jag och Ebba skulle fixa kycklingen så visade det sig att det var en jätte höna. Eller kanske ingen höna men det var en stor kyckling. Och det värsta var att den var hel, det var en hel kyckling med två ben och två armar. Visar bilder på den senare i inlägget. Sen när vi rensat det och skrattat en del så var maten klar och vi åt mat, sen så kollade vi på idol och sen när man fått reda på vem som åkt ut så gjorde vi i ordning oss och la oss och läste till halv ett och sen så bara ramlade ögonen ihop på oss. Jag höll på att somna i boken :D Det här bli nog det ända inlägget idag för ikväll så ska det komma gäster och innan så ska jag städa och fixa i ordning mig.
Det var allt hej då, här kommer bilderna på "hönan" eller kycklingen, men vi tyckte det såg ut som en höna i alla fall:D Det kanske kommer ett video klipp lite senare.


Jag ber om ursäkt om någon av er som läser mig blogg är vegetarian :(


Haglar ute!

Hej, äntligen är det fredag och idag så slutade jag två så det var en helt okej tid på en fredag :)
Väntar på att Ebba ska komma till mig, hon sa att hon skulle komma runt fem så det är inte så långt kvar :)
Det var nog allt, hej då :D

(kopiering förbjuden!)

Skriver...

Hej, har inte direkt någon lust att blogga just nu men idag så gick dagen ganska fort och nu när jag kom hem så åt jag lite mellis och sen så började jag skriva lite på ett papper som bara dök upp i mitt huvud och lät bra (berättar mer om det senare). I morgon är det redan fredag och då kommer Ebba sova över hos mig (JIPPI!) :D Sen vill jag bara nämna att det blåser jätte mycket ute så många blad har ramlat av från träden.
Hej då :)

Veckans bild

Hej, har inget speciellt att skriva om dagen bara att jag har haft det väldigt roligt och sen så vill jag bara säga att jag längtar till höstlovet JÄTTE mycke! :D Har fotboll senare så jag kaske inte bloggar mera idag.
Här kommer veckans bild.

(kopiering förbjuden!)


(Sverige - Holland ikväll!)

Hej, idag i skolan så hade alla sjuor mattedag. Det var bättre än en vanlig skoladag i alla fall. Man gick runt till 7 olika stationer där man skulle göra olika matte uppgifter. Det gick väldigt bra för våran grupp fick nog bästa resultat av klassen, vi fick 61 av 68, men det var nog för vi hade Daniel i våran grupp och är ganska smart (det går massa Naturvetenskapare i våran klass). När det var slut vid halv två så gick jag och Ebba till badhuset och badade i ungefär en timme och sen bastade vi ganska länge.
Men nu kan jag inte skriva mer för jag måste göra läxor!
(GLÖM INTE MATCHEN IKVÄLL SVERIGE MÖTER HOLLAND!!)

(kopiering förbjuden!)

Hahaha...

Hej!
Den här skoldagen gick väldigt fort, tror för att jag hade jätte roligt. På spanskan så fick vi en klubba av våran spanska lärare om man räckte upp handen och svara någon gång under lektionen. Men dom som inte gjorde det fick en klubba ändå.
Sen sista lektionen så hade vi idrott, vi gjorde sammanbets övningar 2 och 2, och jag och Ebba var tillsammans. Det gick inte så jätte bra för Ebba för hon skar sig i fingret på slöjden som var innan idrotten, så vissa av övningarna fick vi göra på lite andra sätt för hon kunde inte använda ena handen. Den sista övningen var roligast. Vi skrattade ihjäl oss, men som tur var så märkte inte läraren det så vi bara fortsatte, hahaha. Det var nämligen så att... äää sak samma :D :D
Ska på fotboll sen så det här blir det ända inlägget idag. Hej då :D
EMBF4EKälla: funnyanimalpictures.net

Söndagens att göra lista

Hej, idag har gjort saker som stod på min att göra lista, som jag gjorde i morse.

Duscha, tvätta håret
Ta bort gammalt nagellack och ta på nytt
Städa rummet, plocka undan, damsuga, damtorka och skura golvet.
Klippa naglarna
Blogga lite
• Byta sänglakan
• Läsa Björn (en bokuppgift)
Äta middag hos mormor kl. 17.00

Det här är det som jag har gjort hittills idag.
Här kommer en bild från igår.

(kopiering förbjuden!)

Massa natur bilder :)

Hej, igår så var jag ute och fotade, var ute ungefär en timme och det blev runt 100 bilder.
Här är dom utvalda, jag har inte bara valt dom finaste för vissa vill jag ha som veckans bild.

    

    

    

    

    
     (kopiering förbjuden!)


It's crazy, but I like it :)

Hej, går när jag och mamma var och köpte mat till kvällen så köpte vi en liten annorlunda middag. När vi nästan hade handlat klart så det sista vi hade kvar att köpa var middag till kvällen, jag kom inte på något vettigt som inte tog så lång tid att laga. Men då hittade mamma en smörgåstårta och så frågade hon mig om vi skulle äta det till kvälls mat, och jag sa "visst". Så det var det vi åt igår till kvälls mat. Jag vet det låter konstigt men vi visste inte vad vi skulle äta. Men från och med nästa vecka så blir det Linas matkasse i en vecka, vi ska beställa det i morgon. Sen så köpte jag en tröja på JC för 99 kr som jag visar lite senare :)
Hej då ♥
Smörgåstårtan


Kenza & Tyra Sh♥w

Hej, har nyss kollat klart på Kenza & Tyra Sh♥w som jag inte kollade på igår, det var lika bra avsnitt som den förra, kollar ni? Nu är det fredag och jag har inga planer inför helgen så om någon vill vara med mig så passar de perfekt :) Nu i kväll så kommer jag kolla på Idol men innan det har jag ingen anig om vad jag ska göra. Får väll hitta på någon mindre roligt som: städa, rensa bilder på kameran eller lägga in bilder på skivor. Snälla har ni något annat förslag än dom så snälla smsa eller kommentera! :D

Nagellack

Hej, äntligen är det fredag och igår så var det svårt för mig att välja vilket nagellack jag skulle välja med det blev ett vinrött/lila aktigt.
Vad är ett riktigt fint höst nagellack, några tips?

Gillar Depend mest :)

Robinson 2010

Hej, i kväll så är det säsongs premiär på Robinson på tv4 kl. 20.00, missa inte de.
Här är deltagarna i Robinson 2010.

Sara, Anders, Ozan, Flavia, Gurkan, Daniel, Moa, Peter, Erik, Marcus, Misha, Jukka, Mats, Kinna, Elin, Josefin, Margareta, Helene. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Sara, Anders, Ozan, Flavia, Gurkan, Daniel, Moa, Peter, Erik, Marcus, Misha, Jukka, Mats, Kinna, Elin, Josefin, Margareta, Helene.
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Höst

Hej, sitter just nu och kollar på lite bloggar. Kom hem för en halv timme sen och var ganska så blöt eftersom att det regnade ute. Det som är det värsta är att det kommer regna i morgon också, men i heglen skulle det bli finare väder. Har inte så mycke mer att skriva, men nu kommer det en bild som jag ritade i måndags.

Hej då :)


I´m so happy :D

Hej, jag är jätte glad just nu för jag har fått hem skolkatalogen som jag har väntat på i 5 veckor nu. Det första jag gjorde var att kolla igenom hela och kolla vad vissa heter. Blev nöjd med fotot på mig. Om en halv timme så ska jag och mamma åka hem till mormor och så kommer vi att äta middag hemma hos dom. Amanda är också där så hon äter ju också med oss. Ska ta med lite läxor dit som jag ska göra om vi stannar där länge, bl.a. engelska, svenska och spanska.
Har ni fått hem eran??

Toast

Hej, nu när jag kom hem från skolan så åt jag en toast till mellis så här gjorde jag min toast.
1. Först så tog jag fram två mackor och våffeljärnet. Jag brädde på smör jag tog på de pålägg som jag ville ha. Idag så tog jag skinka och ost.

2. Sen satte jag ihop mackorna och la i dom i våffeljärnet.

3. Väntar tills den blir grön.

4. Sen är den färdig och äta. Älskar smällt ost.
 

Frukosten

Hej, skriver bara lite kort innan jag ska till skolan. Idag så har vi bestämt att vi ska äta frukost i skolan. Ska möta Ebba vid ica 10 i 8 och sen går vi till frukosten. Sen börjar vi tjugo över och då kommer vi att ha matte. Igår så somnade jag halv tio tror jag, jag var hur trött som helst så skulle nog till och med kunnat somna 8 om jag ville. Sen så hade jag en jätte träningsvärk i hela armarna och magen sen jumpan som vi hade i måndags så de gjorde så jag hade lite svårare att somna öven om jag var jätte trött.
Hej då :)

Saknar värmen (taget i grekland 2010).

Bilder från söndagen

Hej, här kommer bilderna som jag inte la upp igår. Det är bilder från när jag, Hanna och Marre var hemma hos Ebba och firade hennes födelsedag.
Av mig fick hon boken Breking dawn och ett bokmärke.

  
  

4:e oktober kanelbullensdag

Hej, vill bara säga att jag inte kan blogga mera idag för att Emelie är hemma hos mig och då vill jag inte blogga så mycke. Men skriver mera i morgon :) Glöm inte att det är kanelbullensdag idag :D
Hej då.

Tusen gånger starkare!

Hej, kom nyss hem från att ha varit med Ebba, Hanna och Marre. Först så var vi hemma hos Ebba och åt mat och sen så åkte vi iväg och kollade på tusen gånger starkare på bio. Det var bra och ganska speciell. Vi har NO läxa tills på tisdag som jag måste börja på idag för i morgon så ska Emelie sova över hos mig för att hennes föräldrar ska bort. De ska bli jätte roligt att hon kommer och jag vill ju inte hålla på med läxor hela tiden hon är här så jag gör dom nu :)

Trailer på tusen gånger starkare.

Bilderna från igår ♥

Här är några av bilderna som jag och Oliva tog igår mellan 20-21 :D
Världens bästa kväll ever!Tagna av mig :)
P.S Det var väldigt kallt ute men så längre vi var ute desto varmare blev det D.S.

MeD oLiViA

Hej just nu är Olivia hemma hos mig. Vi har varit ute och fotat och snackat massa skit om alla;) (haha skoja bara! :D) I morgon så kommer jag lägga upp bilder som vi tog idag. Antligen innan eller efter matchen som är vid 1 i Nacka.

// Malin!

Ps. puss och kram skumbanan från eran Olivia!<3

Just nu så sitter vi och äter choklad med daim smak! :D
// Malin och Olivia <333


2-1!!!

Hej, jag skulle egentligen ha bloggat i morse men då var det något fel så det gick inte. Kom nyss hem från att ha spelat en match i Källbrik mot Stuvsta. Vi vann med 2-1 som ni ser på rubriken, uppvärmningen var lite seg men sen när vi började spela gjorde vi mål i dom första minuterna och sen gjorde vi ett till mål i andra halv lek och det gjorde även dom andra. Snart så kommer Lena och Oliva hem till oss, dom ska äta middag här och det ska bli jätte roligt att dom kommer :)
Nu ska jag gå och duscha hejdå.

Saknar dom så mycke <3


Kort kort

Hej, skriver lite nu innan vi ska äta. Har nästan gjort klart bokuppgiften nu och är väldigt stolt över att jag har gjort så mycke på den. Har bara en fråga kvar med den är det jobbigaste, men den gör jag i morgon eller på söndag;)
Här kommer en låt som jag gillar som Minnah sjöng i Idol, gillar det mäst när Minnah sjunger den ;)


Fredag!

Hej, nu är det äntligen fredag och idag så är det ingen fotboll för mig för våra tränare har valt att ta bort alla fredagsträningar framöver. Jag blev faktiskt ganska glad för att det är ju på en fredags kväll och då vill man ju vara hemma och mysa även om fotboll är det bästa som finns ;) Mamma köpte en Marabou mjölkchoklad till mig igår som jag ska ha sen ikväll till Idol. Nu så ska jag göra en bokuppgift som är tills på måndag. Hoppas ni får en trevig helg. Själv så kommer jag spela två matcher i helgen och det är dom sista den här säsongen. Sen på söndag så ska jag på Ebbas "fest". Jag kommer åka direkt från matchen hem till Ebba och så kommer jag duscha där. Måste köpa present idag eller i morgon till henne och jag vet exakt vad jag ska köpa :)
Vad ska ni göra ikväll?
Bilder på Emelies hamster Wilma.
Det är ingen dvärghamster om ni undrar ;)

RSS 2.0