Besök hela veckan

Hej, igår så kom Olivia (http://mypinksite.blogg.se) och hennes familj hem till oss för dom ska sova hos oss hela veckan innan dom flyttar. Igår så spelade jag och Olivia sims jätte länge så det blev lite sent, vi gick och la oss vid halv tolv och somnade ungefär vid tolv. Så jag har varit ganska trött hela dagen. Vi bestämde igår att vi skulle gå ner till centrum på fredag för då slutar vi båda tidigt och jag har ingen träning då, så vi får se fallom jag kan hitta en bikini då. Senare i kväll så kommer jag ha fotboll, men Ebba kommer inte kunna vara med för hon har dragit ut två tänder idag så då sa hon att inte skulle komma.
En suddig bild på mig :)


Kläderna jag köpte

Hej förlåt att jag aldrig la upp ett inlägg igår men jag hade inte lust och sen så glömde jag det. Jag köpte inte så mycke bara två plagg. Hittade ingen bikini och vi gick in i nästan alla affärer som hade det. Snart så ska jag och mamma till centrum och kolla fall om vi hittar någon där. Det här köpte jag:


Ett par jeans shorts.

En byxdress.

Shoppingdag på Forum Nacka

Hej idag så ska vi åka till Forum Nacka och handla en massa saker innan sommarlovet. Det var bra att jag blev kallad till söndagens match i stället för lördagens för i såna fall så skulle vi varit tvungna att åka senare, men det behövde vi inte. För jag ska på match i morgon och inte idag. Skriver mera lite senare och så kommer jag visa vad jag har köpt sen när jag kommer hem. Vet inte vilken tid, men ni får se sen när jag lägger upp nästa inlägg. Nu så ska jag äta frukost och sen ska jag sätta på mig kläder och sen åker vi.
Hej då:)


Fredags inlägg

Hej, idag så har det varit en helt vanlig fredag med mycke skratt med Ebba och Hanna på rasterna, men på kort rasten så var vi inne:D
Vi filmade lite med min mobil på lunch rasten. Men jag valde bara ut en för dom andra var allt för konstiga. Vidion blev inte så jätte bra eftersom att det var med mobilen men det får duga.


Läs dag

Hej, idag i skolan så var vår klass utdelade i olika klasser för våran fröken skulle på möte hela dagen. Men dom i min grupp fick stanna kvar i klassrummet. Man skulle jobba i matteboken, biologi boken, om hörseln, läsa sista kapitlet i Eldens hemlighet (ett skolarbete) och sen fick man läsa eller jobba i en extra bok. Jag gjorde 2 uppgifter i matten med Hanna. Vi gjorde inte fler för vi hade bara några uppgifter kvar tills vi hade gjort ut boken så då tänkte vi att vi skulle göra det i morgon i stället. Sen så läste jag hela dagen i en bok som jag fick låna
av Ebba. Men i slutet av dagen innan vi skulle till jumpan så arbetade jag lite i biologiboken. Han inte läsa sista kapitlet i Eldens helighet (eller jag glömde bort det). På jumpan så spelade vi killeboll som uppvärmning och sen så spelade vi brännboll. När vi hade slutat så gick jag hem till Hanna och hämtade min cykel som jag lämnade kvar i går kväll. Men då cyklade jag en annan väg hem för den vägen tar snabbare.
Två blombilder som jag tog i fredags.


(Kopiering förbjuden!)


Hos Hanna

Hej, idag efter skolan så var jag hemma hos Hanna och vi åt frukt och sen så spelade vi massa olika kort spel. Vi spelade gurkan, vänd tian, bubblan och finns i sjön, inte så jätte många olika men några. Marre var också där, men sen efter hon hade gått hem så badade jag och Hanna i hennes pool för Marre ville inte det innan. Jag och Hanna badade i ungefär i 40 minuter och sen gick vi upp och solade lite. Efter ett tag så gick vi in och satte på oss kläder och sen spelade vi lite kort innan mamma kom och hämtade mig. När jag kom hem så började jag skriva lite på inlägget men sen så skulle vi äta. Vi grillade ute för det var så fint väder och vi grillade kött och korv. Jag lämnade min cykel hos Hanna så jag ska hämta den sen i morgon efter skolan.


Veckans bild

Här kommer veckans bild.


Anne Frank filmen

Hej, idag i skolan så kollade vi klart på Anne Frank filmen som vi började kolla på i fredags men kolla färdigt på den idag. Det var så lång så vi fick dela upp den på olika lektioner. Har ni sett filmen eller läst boken?
Vi slutade tjugo över ett idag men sen så hade jag utvecklingssamtal klockan halv två till två, sen efter det så åkte mamma och lämnade mig hemma.
I helgen så ska jag, mamma och en kompis åka och handla någon stans och jag har en massa saker som jag måste handla som t.ex. :

• Bikini
• Tajts
• Solglasögon
• Jeans shorts
• Sommar skor
• Böcker
• Ett data spel

Vissa av sakerna har jag skrivit att jag ska köpa innan, men har inte blivit av. Dom sakerna är sånt som jag kommer använda på sommar lovet som är om ungefär 2 veckor :D
Senare idag så ska jag på fotboll som börjar klockan fem och innan dess så vet jag inte vad jag ska göra men förmodligen fortsätta vara inne på daton.


27 dresses

Hej, igår så sov Ebba över hos mig och vi åt mat ute och grillade kött och våra grannar var också hos oss. Efter vi hade ätit klart så gick jag och Ebba in för det blev lite kallt. Vi kollade på filmen 27 dressers som spelas av Katherine Heigl. Den var från 21.00 till 23.00 på tv4. Sen efter det så gjorde vi i ordning oss och gick och la oss. Sen nästa dag så vaknade vi halv tolv! Har nästan aldrig sovit så länge bara om det har blivit ännu senare på kvällen. Jag och Ebba åt ingen frukost utan mat i ställer för vi skulle spela match och det var samling kvart över ett. Vi skulle spela med Kungens kurvas dam lag. Dom flesta var 92:or. Dom behövde spelare så jag och Ebba hade blivit tillfrågade av våran tränare. Det gick ganska bra, men det var lite ovant. Det blev 1-1.
Det här handlar den om:
Jane har alltid tyckt om bröllop ända sen hennes mamma gifte sig. Hon älskar att organisera bröllop för bekanta och har hjälpt 27 stycken och hon har nu 27 olika bröllops klänningar i en garderob. Hon har varit brudtärna på varje bröllop.


Vatten bilder 3

Hej, ska lägga upp vatten bilder 3 nu.Ebba är här nu skriver mera om det senare.
Vatten bild 9.

        Vatten bild 10.
       
Vatten bild 11.

        Vatten bild 12.
       
(Kopiering förbjuden!)


Gröna Lund besöket

Hej, igår så hade vi det jätte roligt på Gröna Lund och dom jag åkte var. Pop-Expressen, Insane, Katapulten, Lustiga Huset, Bläckfisken, Fritt Fall, Jetline, Rock-Jet, Extreme, Kvasten och kärlekstunneln. men vissa åkte vi flera gånger som te.x: Pop-Expressen, Insane, Katapulten och Fritt fall.
Vissa kommer på samma plats.
Min ordnig är:

1. Insane
2. Fritt Fall
3. Pop-Expressen
4. Katapulten
5. Extreme
6. Jetline
7. Kvasten
8. Bläckfisken
9. Radiobilarna
10. Rock-Jet
11. Lustiga Huset
12. Kärlekstunneln.

Här är bilderna som jag tog där.

       

       
        Jag och Ebba ska snart åka upp för Katapulten.

       
        Insane

       

Ska lägga upp bilder i morgon

Hej, kom nyss hem från Gröna Lund ska lägga upp bilderna i morgon för jag orkar inte det just nu. Sen så har vi sovmorgon i morgon så det ska bli skönt. Detta blev ett kort inlägg men det kommer bli ett långt i morgon efter skolan.

Dax att ta fram alla sommar kläder nu!

Ska rensa ut alla mina vinter och höst kläder och så ska jag ta fram alla mina sommar kläder som har legat i en annan garderob hela vitern.

Har en lista över saker som jag ska köpa innan sommarlovet:

• Köpa en ny bikini

• Köpa tajts

• Köpa solglasögon

• Köpa shorts

• Längta till sommarlovet

Vet inte riktigt vad jag ska köpa för bikini men jag kollade på hms hemsida och tyckte att dom här var fina.

Vilken tycker ni var finast, eller ha ni något annat tips på bikini?

Kesoplättar

Hej, är hemma nu efter en trög dag i skolan. Har varit jätte trött hela dagen i skolan, så det var skönt att komma hem nu. Jag har fotboll kl. fem så jag ska äta mellis innan det och jag hade tänkt att göra kesoplättar. Jag hittade de receptet på en mat blogg. Har gjort det innan och tyckte att det var gott så jag ska göra det idag med. Om ni är nyfikna på att göra det själva så har jag skrivit upp receptet här:Ingredienser för ca 7-8 kesoplättar
250 gram keso (naturell eller smaksatt)
2 ägg
3 msk mjöl
En nypa salt

Rör sedan ihop all smet och stek dom sen i stekpannan. Sen bestämmer du själv vad du vill ha på.
Här hittade jag receptet:
http://filibabba.blogg.se/2010/february/kesoplattar.html


Spelade spel

Hej, spelade nyss Sims och det var ganska länge sen jag spelade det så det var kul. Snart så kommer mamma hem och då ska hon laga mat till mig och en så ska hon skjutsa mig och Ebba till fotbollen som börjar klockan halv åtta. Det är jätte varmt ute och den var väldigt skönt att cykla hem efter skolan när det var så varmt. Vi hade slöjd sista lektionen och jag gjorde klart min tröja förra veckan, så nu så har jag börjat att sticka en mobilficka för den jag har nu är så ful. Längtar jätte mycke tills på torsdag för då ska vi till Grönalund. Vi kommer ha en vanliga skoldag i skolan tills efter maten och då åker vi till Grönalund och vi kommer förmodligen åka där ifrån vid åtta och då kommer vi tillbaka till Huddinge vid nio, så vi kommer börja skolan nästa dag klockan 09:50. Jag sa innan att vi skulle börja nio men jag hade fel, men det var ju bra att jag hade fel :)


Vatten bilder 2

Har kommit hem nu så då ska jag lägga upp dom andra vatten bilderna som jag tog hos pappa.
Vatten bild 5.

        Vatten bild 6.
       
Vatten bild 7.

        Vatten bild 8.
       
(Kopiering förbjuden!)

Mobil bloggar

Hej, just nu så sitter jag i bilen påväg till stockholm. Vi sitter i köer så jag mobil bloggar lite med min mobil. När klockan var ett så var vi på Max och jag åt en hamburgare som var jätte god och heter Matcho Natcho. Har ni ätit den?

Veckans bild


Hej dom som läser min blogg...

Hejsan, idag så har vi haft gäster hemma hos oss och vi har ätit tårta & godis. Idag så är det sista dagen vi är hos pappa innan vi åker hem igen och vi kommer att åka klockan tio i morgon bitti. Det ska bli roligt och tråkigt att åka hem. Men det ska bli roligt att åka hem för då får jag träffa alla mina kompisar och så ska jag spela fotboll sen på måndag och på torsdagen så ska vi till Grönalund med klassen och det ska bli jätte roligt. Jag kommer att ta med min kamera så jag kommer lägga upp bilder sen på fredagen blir det nog för vi kommer vara på Grönan så länge vi vill tills dom stänger, men jag kommer inte kunna vara där så jätte länge för jag ska ha fotboll sen lite senare på kvällen. Så nästa dag så kommer vi få en timmes sovmorgon till nio.
Vi har nyss ätit Fläskkarré med potatis och en jätte god sås till. Fast snart så ska jag gå ner till dom andra och så ska jag läsa lite i min nya bok. Min kusin Måns är fortfarande kvar här och min farbror. Dom ska vara här under natten och sen så ska dom åka hem i morgon och dom har med sig husbilen så dom ska sova i den.


Fotbolls bilder

Här är lite bilder på mig när jag spelar fotboll. Jag har nummer 21. Sen i morgon så kommer ja inte kunna blogga förns på kvällen för jag ska tillbaka till Stockholm då. Snart så kommer det komma hem gäster till oss för vi ska fira Angelica för hon har fyllt år, men jag skriver mera om det i morgon.


       

       


Vatten bilder 1

Hej, jag har tagit så måna vatten bilder så jag får dela upp dom i olika delar och lägga upp bara några i taget. Dom som vi var hos igår är hemma hos oss nu badar men jag Angelica ville inte bada än så vi sitter framför en varsin dator i ställt.
Vatten bild 1.

       Vatten bild 2.
       
Vatten bild 3.

       Vatten bild 4.
       
(Kopiering förbjuden!)

Boktjuven

Hej, jag han inte skriva något i går för jag skulle åka till pappa med Angelica och Gabriella direkt efter jag hade slutat skolan så åkte vi bara hem till mig och så hämtade vi min väska och sen så åkte vi iväg. Vi åt ingen mat på vägen men pappa hade med sig lite frukt som vi kunde äta och sen på vägen så stannade vi på en mack och då så fick vi lite godis, men sen när vi var framme så åt vi kvälls mat då var klockan halv åtta. Så det blev en ganska sen lunch. Sen så läste ag ut min bok i bilen och började på en ny som jag fick av Julia i födelsedags present som heter Boktjuven och innehåller 585 sidor och verkar vara väldigt bra.
Sen idag på morgonen så vaknade jag vid åtta. Sen lite senare på för middagen så spelade vi lite spel och så fotade jag lite bilder men jag vet inte om jag ska lägga upp alla för det ar så himla många men jag får ta ut dom finaste men dom lägger jag upp på fredag. Sen när vi hade ätit lunch så gick vi till pappas kompis som bor i närheten för han har några barn som är i Angelicas och Gabriellas ålder. Vi var där ganska länge men vi var mest utomhus och spelade lite fotboll och sen så spelade vi wii. Dom har också en hund som heter Tarzan så vi tog med Ozzy och så fick dom leka när vi var där. Men sen när klockan började närma sig 6 så åt vi korv med bröd hos dom utomhus. Vi kom hem sen klockan åtta och då hoppade vi studsmatta tills klockan var nio och då gick vi in.    


Fotboll i solen

Hej, det var en underbar träning idag och det var skönt när man kunde spela när det var så soligt och extra bra att spela på gräs. Nu så ska jag fortsätta packa tills i morgon. Nu så ska jag visa lite bilder som jag tog när jag kom hem från fotbollen.
         
         
Hej då :D

Glad

Hej, igår när jag kom hem från fotbollen så var jag på jätte bra humör och jag tyckte att det gick så bra på fotbollsträningen, fick mycke beröm av dom andra. Sen så är och också glad för jag är så nöjd med min nya klass i Kvarnbergsskolan. Sen i morgon så ska jag till pappa och vi kommer bl.a. fira Angelica för hon har fyllt år så det kommer bli roligt och hoppas att de är fint väder där så man kan ha på sig shorts.Vad bli ni glada av?

Kvarnbergsskolan

Hej, idag så var vi i Kvarnbergsskolan från nio till halv tolv för vi skulle träffa våran nya klass och sen åt vi mat där också. När vi kom dit så pratade rektorn lite om olika saker och sen fick vi gå till det klassrummet där vi skulle träffa dom som skulle gå i samma klass som oss. Jag är väldigt nöjd med min klass och mina lärare. Vi fick skriva lite om oss själva och sen efter de så gick vi och åt mat, vi år korv med pasta och jag tycker att deras sallads bord var väldigt bra. Bild & Form gruppen blandades med Naturvetenskap. Dom som kommer gå i samma klass som mig som går i min klass nu är Ebba, Clara, Cilia, Marre och Simon. Jag, Ebba, Cilia och Marre var dom som hade valt Bild & Form. Vi var 23 stycken i min klass. Sen efter sommarlovet så kommer vi börja den 23 augusti tror jag men dom 3 första dagarna så kommer vi inte ha några lektioner utan bara lära känna skolan mera och dom i sin klass. Sen idag så är det jätte varmt ute och väldigt soligt, så det ska bli skönt att spela fotboll sen i det här vädret vi ska dessutom spela på gräs. Sen nu när jag kom hem så tog jag några bilder som ni ska få se.


         


Nu är vi tillbaka!

Hej, idag så har jag spelat match mot Saltsjöbaden och vi vann med 3-0!! :D Dom matcherna som vi spelade för någon vecka sedan har det inte gått så jätte bra på men nu så är vi tillbaka igen och vi ska fortsätta såhär dom andra matcherna framöver! Sen innan matchen så var laget i Juringeskolan för vi skulle ha fotbolls fotografering. Så jag fick gå upp åtta i morse. Sen senare idag vet jag inte vad jag ska göra men jag fåt väll läsa lite i min bo och ta det lugnt. Eller så kan jag fråga mamma om hon har lust att åka och handla någon stans. Sen idag så måste jag slå in Angelicas present som hon ska få av mig sen när jag kommer ner till pappa nästa vecka, så har jag det gjort.

              


Bilderna som jag tog hos Hanna

Hej, igår så sovde jag över hos Hanna och vi hade det jätte roligt och tog en massa roliga bilder. Vi fick också jätte god mat och sen så kolla vi på filmen 2012. Har ni sett den?
Sen idag så har jag spelat match, vi mötte Huddinge och det blev 2-2. Nu till middag så åt vi tacos och sen lite senare i kväll så ska vi äta fruktsallad med något till.


Förretten uppe på Hannas rum:)
       

       
        Maten som vi åt.

Efterrätten som vi åt samtidigt som vi såg på filmen.
       

Om ni vill se flera bilder kan gå in på Hannas blogg (www.augustiibaarn.blogg.se)

Nya skor

Hej, här är bilder på dom sakerna som vi köpte igår när jag och mamma var i Centrum. Bilder från Hanna kommer senare i kväll.


Nya konstgrässkor.
       
        Fotbollspump.

Hamster godis till Elsa.
       
        En tröja från Lindex.

Fredag kväll hos Hanna

Hej, kom hem från skolan alldeles nyss vi slutade ett men i vanliga fall så slutar vi tio över men sista lektionen så var alla så pratiga och flummiga så vår fröken tyckte att vi lika gärna kunde sluta om vi ändå inte fick något gjort. sen i morse så hade vi matte första lektionen och sen efter de så gick vi till Aulan för vi skulle ha Vårshow med skolan och alla dom som vill får uppträda på scenen men det är ingen som vinner, bara för skojs skull. Eftersom att Hanna går i Elevrådet så fick hon läsa upp innan dom ska upp på scen och i slutet så var det någon lärare som sa till Hanna att hon skulle upp på scenen och säga Tack för den här gången, hej då. Men det gick inte så bra så det blev mera så här:
Tack för den här gången.. typ ... hejdå (skratt). Sen när vi träffade Hanna utanför så sa hon. Nej jag har skämt ut mig inför hela skolan (skratt). Sen i kväll så ska jag till Hanna för jag och Marre ska sova över hos henne. Egentligen så skulle Ebba också vara med men hon kunde inte.
Snart så kommer mamma hem och då så ska vi köpa konstgräs skor till mig som jag behöver tills i morgon och på söndag och alla andra matcher som vi kommer spela på konstgräs. Men i morgon så kommer vi spela på riktigt gräs. Har inte spelat match på gräs någon gång.


Veckans bild

Vad tycks?

(kopiering förbjuden)

Ny design

Hej, nu så har jag gjort en ny design och hoppas att ni tycker att det nya är fin. Blev väldigt nöjd själv. Snart så ska jag äta och vi kommer äta pasta med köttfärssås. Sen efter maten så ska jag och mamma åka och köpa en ny hjälm till mig, den gamla är så sliten och ful. Jag vet inte vart vi ska åka än men antagligen till Centrum på Intersport eller till en cykelaffär någon annan stans. Sen så är jag tillbaka från skolan också efter att ha varit på prao i två dagar. Vi gjorde inte något speciellt idag i skolan, men dom som jag var med vet vad vi gjorde.

       

Några vår/sommar bilder

Kommentera järna vad ni tycker om bilderna. Dom tog jag när jag var på campingen.
    
    

(kopiering förbjuden)

Vad vi gjorde

Hej idag så har jag och Ebba praoat på Tomtbergaskolan och nu när man kom hem så är man helt slut efter alla barnen som har klängt på oss :D. Vi gjorde inte något speciellt när vi var där men sen vid tre så hade jag och Ebba tjejfotboll med dom som ville. Dom var mellan 6-8 år dom som vi spelade med.
Här är en bild som jag tog på campingen.


         
          (Kopiering förbjudet)

Prao

Hej nu är jag på Tomtbergaskolan och praoar. Skriver mera lite senare hej då :)

Camping

Hej här är bilderna från i helgen. Tog inte med alla för det blev så många men dom bästa.


Min kusin Måns som åker karusell.
         

Elden i Spånga.
         
          Angelica uppe på taket.

         
          Min fotboll som jag hade med mig till campingen.


De Luxe

Hej, jag kanske lägger upp bilder från i helgen idag eller i morgon det beror om jag orkar eller inte. Kom nyss hem pappa och min kusin lämnade mig för 20 minuter sedan och innan det så lämnade vi Angelica & Gabriella. Fick också choklad av pappa som jag och Amanda skulle dela på. Sen i går så var vi aldrig på Heron City för dom hade stängt så vi stannade på kamping och spelade bl.a kubb.


         

Valborgs firande

Hej, som ni ser så har jag tillgång till en dator i alla fall. Pappa hade med sig en dator som jag fick låna och skriva på. Igår så var vi i Bromma på ett ställe där dom hade karuseller och även en eld som dom tände vid åtta tiden. Jag åkte en karusell med Gabriella och drog i snöre med Angelica. Vi hade det väldigt roligt och där vi är nu på det här campinglägret är det gott om plats så man kan spela fotboll så det har vi gjort för jag tog med mig en fotboll. Snart så ska vi åka till Heron city och så ska vi hitta på något där. Men sen så ska vi också hämta mina fotbollskläder för jag ska ha match i morgon och det är samling kl. 10.15.
Hej då jag skriver mera i morgon och då kommer jag lägga upp lite bilder också.

                  

RSS 2.0