Klipp från helgen


Blandad vecka

Hej!
Jag har inte bloggat på en vecka och det har berott på massa olika saker. Jag har haft mycket i skolan som tagit mycket tid och även tränat en del. Det har varit en riktigt händelserik vecka och jag hoppas den blir lite lugnare nästa vecka.
I fredags var jag o min mamma hos några vänner till oss, vilket var mysigt då vi inte träffat de på ett tag! Sen igår var jag i stan med min pappa, hans fru och mina syskon där vi gick runt, vilket var väldigt mysigt då det var underbart väder. På kvällen kom min pojkvän till mig och vi hade en härlig kväll tillsammans. Idag har jag pluggat (då jag har so prov i morgon) och sen har jag varit på Tom tits med pappa o syskonen. Vi hade väldigt roligt och det blev en lyckad dag, det var kul att vara samlade igen! I morgon kommer en video från helgen upp så ni får en tydligare blick på vad jag har gjort. Hoppas ni haft det bra! En bild på mig från när jag var liten :)

23 mars 2014

Hej!
Nu var det söndag igen och tiden går verkligen fort ibland, kan inte låta bli att längta till sommarlovet! Jag vill ändå inte tänka på det för mycket för då inser jag hur mycket i skolan vi måste hinna med innan dess.
Idag hade jag en av de sämre söndagarna, men såna dagar måste man ha antar jag. Jag har pluggat fysik, skrivit på en labbrapport och sen var jag och tränade innan middagen. Jag körde bodycombat (samma som förra söndagen) och gud vad jobbigt det var! Det känns dock jättebra nu efteråt! Nu ska jag ta min svenskabok och läsa den och sen ska jag ta någon kvällsmacka eller något annat innan jag går och lägger mig.
COPYRIGHT!

Helg

Hej!
Nu är det helg och det känns lika skönt som vanligt. Igår åkte jag o mamma in till stan, kollade i affärer och sen åt på resturang. När vi kom hem kollade vi på tv, men det tog inte lång tid innan mina ögonlock höll på att falla ihop.
Idag har jag tränat o städat och snart ska vi gå till mormor som fyller år idag och så ska vi äta middag där. Just nu är jag jättetrött o seg och har varit det hela dagen. Jag hoppas dock att jag blir piggare sen till middagen och sen efter för då ska jag träffa min pojkvän. Ha en fortsatt bra dag! :)

DanceStep och Core

Hej!
I morgon är det fredag och den här veckan har gått så fort och varit väldigt skön eftersom jag var ledig både i måndags och igår. Hela veckan har jag mest pluggat matte och unnat mig några filmer då jag varit ledig. Jag hade nämligen matteprov idag och ville känna mig vän förberedd. Förutom matteprov så hade vi ett simtest där vi skulle hämta en docka på tre meters djup och jag klarade det, vilket betyder att jag får högsta betyg på simdelen så det känns bra! Nästan direkt efter skolan gick jag o tränade och idag testade jag på ett nytt pass som heter DanceStep och det har jag lääänge velat gå på. Jag har nämligen bokat in det i flera veckor men sen varit tvungen att avboka av olika anledningar. Nu fick jag i alla fall testa och det var jättekul, absolut mitt nya favoritpasta måste jag säga! Sen gick jag även på Core efteråt så mig mage och rumpa fick jobba ordentligt kände jag! Hoppas ni haft en härlig dag! :)

Jag har en dröm...

Jag har en dröm att hjälpa människor
Jag har en dröm att vara behövlig
Jag har en dröm att göra människor glada
Jag har en dröm att göra något betydelsefullt
Jag har en dröm att förändra världen
Jag har en dröm att göra skillnad

Skön vecka

Hej!
Idag slutade jag halv ett som jag brukar på tisdagar så det var en skön dag i skolan! Efter skolan tränade jag på en gång och hemma satt jag sen o pluggade matte. Ikväll blev det yoga med mamma och snart ska jag sova. I morgon är jag ledig (igen) och det ska bli sååå skönt! Vilken tur jag har som hade resursdag och studiedag samman vecka! Inte nog med det blev vi lediga på de två jobbigaste dagarna på veckan. Den enda nackdelen med den här veckan är att jag har matteprov på torsdag, men jag har haft mycket tid att plugga till det o repetera så det känns bra! Ha deg bra :)



Bilder från Dubai (2)

Hej!
Här kommer den andra delen av bilderna från Dubai, det är de sista jag kommer lägga upp också.
Poolen som vi var vid de första dagarna när vi bodde i lägenheten.
Andra kvällen när vi var ute och åt middag!
Så här såg det ut i vid lägenheten vi bodde i.
En middagen vi åt sista gången ute (de sista åt vi på hotellet)

COPYRIGHT!

Frågestund!

Hej!
Det var länge sen jag hade en frågesund, men det är väldigt kul! Så jag tänkte att ni kunde få ställa vilka frågor ni vill så kommer jag svara på dem när jag fått tillräckligt många! Så fråga på! :)

Ledig dag

Hej!
Jag har haft en väldigt bra helg och igår var jag hemma hos Danne större delen av dagen. Vi pluggade matte tillsammans, spelade lite tv spel och sen vid fyra tiden blev jag hämtad. Jag åkte direkt till Sats där jag testade på ett nyss pass som heter bodycompat och det var väldigt roligt och jobbigt! Under kvällen pluggade jag ännu mer matte och sen satte jag mig framför tven innan jag gick o la mig.
Idag när jag vakande var det helt vitt ut, vilket inte var så chockerande eftersom det fortfarande är mars och vi bor trots allt i Sverige. När dagen är slut tror jag dock att det mesta av snön kommer vara borta för det har redan börjat smälta bort. Idag är jag ledig för jag har studie dag, så jag passade på och utnyttja det genom att träffa min kompis Sofie. Det var ett tag sen nu så det ska bli kul o träffas igen, vi ska träffas klockan tio i centrum och så kommer vi sedan köpa lite saker till en brunch som vi ska ha hemma hos mig! Efter vi har träffats kommer jag plugga matte och ikväll ska jag prova på ytterligare ett nytt pass där man dansar, så det ska bli kul!
Just nu.

<3

Hej!
Först vill jag bara säga att jag hade en jättemysig kväll igår hos mins syskon och det var riktigt kul o träffas!
Idag gick jag upp klockan åtta för att vara vid gymmet klockan nio när de öppnade. Det var riktigt skönt o få träna och efter jag gjort i ordning mig åkte jag till min pojkvän som jag inte träffat på hela veckan på grund av att han varit sjuk.
När vi firade ett år tillsammans för några veckor sedan fick jag en present då vi skulle åka iväg tillsammans men jag skulle inte så veta vart förrän samma dag. Så idag skulle jag få min present så vi tog bussen till ett shopping center o där fick jag välja ut något fint som jag ville ha. Sen böjd han även på lunch och ikväll ska vi äta en god middag tillsammans hemma hos honom :)

Bilder från Bubai

Hej!
Här är några bilder från Dubai, jag tog bara blandat från hela resan och sen kommer det även komma upp lite fler bilder om några dagar. När jag kollar på bilderna längtar jag verkligen tillbaka till denna underbara stad! :)
En bild på min fina familj i öknen.
Frukosten till mamma som fyllde år där.
Stranden som låg precis nedanför hotellet vi bodde på.
Supergod lunch!
COPYRIGHT!

Fredag i morgon!

Hej!
Idag hade jag ännu en bra dag i skolan och dagen började väldigt bra också! Första lektionen hade jag engelska och då skulle fem grupper redovisa ett varsitt klipp där vi i grupper har lekt skådespelare o spelat in roliga klipp. Min grupp gjorde vår egen version av Ica - reklamerna och det var riktigt kul! På idrotten gjorde vi lekar, vilket också var kul, snacka om minnen från idrotten på mellanstadiet. Dagen fortsatte vara bra efter det och sista lektionen hade jag matte och då satt jag kvar en timme efter vi slutat för att gå på extra matten, så det var riktigt skönt att få en del gjort och få en del förklarat. Ikväll var jag på ett core pass och sen har jag pluggat. I morgon är det fredag och det känns jätteskönt och inte nog med det ska jag träffa mina underbara småsyskon som jag saknat så mycket! :)
COPYRIGHT!

12/3-2014

Hej!
Idag började min dag med utvecklingssamtal, vilket inte är en favorit, men klart nu i alla fall. Sen hade jag en bra dag i skolan och eftersom min svenska lektion var inställd igår var den inställd idag med och slutade tio över två, vilket var jätteskönt. Efter skolan pluggade och blev klar med en del saker, vilket var jätteskönt. Ikväll gick jag på spinning puls och det gick jättebra så det var kul. Jag har även kollat på Grey´s Anatomy som jag fortfarande (efter alla dessa år) älskar att kolla på. Jag börjar tidigt i morgon så ska gå o lägga mig nu, hoppas ni haft en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Kort skoldag

Hej hej!
Idag har jag haft en riktigt bra dag! Jag vakande upp bredvid min finns pojkvän plus att jag det första lektionen var inställd så jag började tio i tio idag. Inte nog med det, jag slutar halv ett på tisdagar så det blev en kort dag idag! När jag slutade tränade jag och sedan gick jag tillbaka till skolan och skrev ett prov innan jag gick hem. Hemma har jag gjort lite läxor, men framförallt tagit det lugnt och sen kollat lite på tv. Bilderna från Dubai kommer komma inom några dagar, då jag i alla fall först över bilderna till datorn nu, men är en bild i alla fall som är tagen vid hotellets pool.
COPYRIGHT!

Solig söndag

Hej!
Idag vakande jag vid nio tiden och efter frukost började jag med att plugga kemi i två timmar. Sen blev det en paus då jag åt lunch och gick sedan en lång promenad på 5 km i det soliga vädret, vilket var jättehärligt. Sedan fortsatte jag plugga kemi, men även matte o så läste jag lite. Ikväll kollade jag på mästarnas mästare och fick massage av världens bästa mamma som frivilligt frågade, klart man inte säger nej till det! Nu ska jag sova, har en lång skoldag framför mig i behöver en hel del sömn, hoppas ni haft en bra söndag! :)

Senaste dagarna

Hej!
Jag har lagt bloggen åt sidan de senaste dagarna för jag har inte haft så mycket tid eller ork. Det jag har gjort är att jag har gått i skolan som vanligt, tränat en del, pluggat och igår var jag o kollade på bio. Idag vaknade jag ganska tidigt, åt frukost, städade mitt rum och sen tog jag tåget till Solna med mina vänner. Där överraskade Johanna och jag Lovisa med att gå till fjärrilshuset, då hon fyller år i morgon och var en del av presenten. Det har varit en jättefin dag idag och kunde inte haft en så mycket bättre dag. När jag kom hem gick jag o tränade o ikväll har jag kollat på friidrotts VM och melodifestivalen.

Fjärilshuset


Tillbaka igen

Hej!
Igår kändes det bra att komma tillbaka till vardagen och få träffa mina nära o kära igen som jag har saknat! Dock kände jag igår att jag inte riktigt var på topp eftersom vi kom hem i söndags och sömnen har blivit lite konstig. Kvällen hos min pojkvän var i alla fall toppen, vi åt en god middag, fikade, kollade på film och sen öppnade han sina presenter av mig.
Idag var det en kort dag i skolan (då jag slutade halv ett), vilket var jätteskönt för då hade jag tid för att träna och sen har jag hunnit pluggat en del nu ikväll. Det känns skönt att ha kommit in i vardagen igen och börjat kunna träna ordentligt, vilket jag känner att min kropp mår jättebra av. Nu ska jag fixa några tidsinställda inlägg där jag kommer visa lite bilder från Dubai och sen kommer jag gå o lägga mig o läsa. Hoppas ni haft en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Dubai inköpen

Hej!
När jag var i Dubai shoppade vi inte så mycket, då vet mest låg vid poolen eller stranden. Dock hittade jag några saker som jag tänkte visa er. Först hittade jag ett par träningsskor som jag lääääänge letat efter så det kändes hur bra som helst och det var det enda jag ville hitta när jag var i Dubai. Jag köpte de även för ett väldigt bra pris så det kändes toppen. Sedan hittade jag även en klänning som jag tidigare berättade om och jag hade på mig den sista kvällen och jag älskar den! Sist och faktiskt minst köpte jag en lite souvenir, jag samlar nämligen på såna och har hittills fyra stycken (London, New York, Paris och nu Dubai).
COPYRIGHT!

Hemma

Hej!
Flygresan hem gick väldigt bra och jag sov nästan hela tiden, vilket var skönt. När jag kom hem packade jag upp, duschade o sen tog jag en vända till centrum och köpte några saker. Resten av dagen har jag tagit det lugnt och pluggat så mycket jag orkat. Jag är redan trött, vilket iof inte är så konstigt eftersom min kropp är inställd på att klockan är tolv på natten nu. Därför kommer jag inte vara uppe så länge till. För övrigt är jag jätteglad över att vara hemma och jag längtar till morgondagen då jag får träffa mina underbara vänner och även min pojkvän sen efter skolan. Han fyller nämligen år i morgon så jag kommer vara där då och även sova över. Jag kommer göra ett tidsinställt inlägg till i morgon där jag visar vad jag shoppade i Dubai så håll utkik! Som ni ser la jag även upp en liten video då jag filmade lite under resans gång. Jag filmade dock inte så mycket men lite, vilket jag tänkte kunde vara kul o se. Ha det bra! :)

Dubai 2014


Dubai dag 7 - sista dagen

Hej!
Idag var det sista dagen här i Dubai och den var lika bra som alla de andra dagarna var varit. Vi var på stranden hela dagen idag, vilket var jättehärligt och vi tog en massa fina bilder. Innan middagen tränade jag lite och körde på Crosstraining maskinen i 40 minuter. Det ska bli skönt att komma hem sen för då kommer jag kunna träna o äta som vanligt igen. Jag skulle vilja stanna här minst en vecka till, men samtidigt är det alltid "borta bra men hemma bäst". Flyget hem kommer gå klockan sju i morgon (klockan 4 svensk tid) och vi kommer åka härifrån tre till innan så det blir inte många timmars sömn för mig, dock kommer jag kunna sova en del på flyget sen. Ha det bra! :)

RSS 2.0