Min halloween

Hej!
Idag har det varit en skön dag, jag vakande just nio-tio, åt frukost och sen satte jag mig med matten. Förutom att plugga så har jag badat jacuzzi med pappa och lillasyster. Sen var jag och min lillasyster Gabriella även ute och fotade, hon fick vara min modell och så tog jag en massa fina bilder på henne som jag snart kommer att visa här på bloggen. Idag är det även Halloween, jag ska inte gör något speciellt, men jag kommer i alla fall följa med min lillasyster ut på bus eller godis som hon jag lovat henne. Ha en bra dag! :)
En av bilderna från idag :)
COPYRIGHT!

Shopping på Väla

Hej på er!
Jag bloggade aldrig igår för jag gjorde helt enkelt inget alls egentligen. Jag gjorde lite matte och sen tog jag det bara lugnt. Idag bestämde vi oss dock för att åka till en shopping center, så strax efter vi vaknat och gjort i ordning oss åkte vi iväg. Jag pappa och min lillasyster. Vi var där i ungefär två timmar och under den tiden hittade jag två tröjor och en kofta som jag kommer visa på söndag när jag kommer hem. Efter vi shoppas klart pt vi lunch på Ikea innan vi åkte hem. När vi kom hem pluggade jag matte och sen på kvällen kollade jag på Grey's Anatomy. Hoppas ni haft en bra dag :)
COPYRIGHT!

Storm

Hej!
Idag har det varit en inne-dag för hela familjen. Det har regnat och blåst väldigt mycket under hela dagarna och framåt eftermiddagen/kvällen varnade de för att man skulle gå ut. Jag öppnade dörren lite och det var inte lite det blåste, fick verkligen hålla i dörren hårt för att det inte skulle flyga upp. Vårt staket har ramlat och några träd har vi sätt fallit, men annars har det inte varit så farligt just här. Under dagen har jag pluggat matte, tränat och kollat på tv. Nu ska jag sova för jag är väldigt trött... hopas ni haft en bra dag :)
COPYRIGHT!

Övningskört för första gången

Hej!
Nu är det äntligen höstlov och jag njuter verkligen, det är så skönt att slippa skolan ett tag och komma bort från vardagen. Igår kom jag hit till pappa och då träffade jag även min syster som jag inte har träffat på ett par månader. Igår när vi kom fikade vi med fruktsallad o glass och sedan somnade jag o sov i en timme innan det snart var dags för middag. På kvällen kollade vi på Så mycket bättre innan vi gick o la oss.
Idag har jag övningskört för första gången, vilket både var kul o lite läskigt. Efter jag övningskört lite så åkte vi till farmor där vi åt lunch och satt o snackade. Ikväll tog jag pappa och min syskon en promenad och sen har vi kollat på Solsidan. Vi åt även en vit choklad pannacotta som jag gjorde tidigare på dagen. Idag har jag även hunnit göra lite matte, men ska göra mer i morgon. Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Tågresan (skriven av Malins lillasyster)

Hej, det här är Gabriella Malins syster!
Jag är 10 år och jag gillar att hålla på med Malins mobil.jag gillar hundar spela fotboll och dansa! Men nu så pratar vi inte mer om det utan  hur det har gått på tågresan.
Jo först så satt vi bara och höll på med mobilerna och sen så åt vi lite mat och tog tuggummi, jag fick kex choklad av Malin.sen spelade vi lite kort och jag åt lite yoghurt när vi hade spelat klart efter ett litet tag åt Malin pasta sallad och jag tog mina plättar fast dom var inte goda! Sen höll vi på med mobilerna igen  och jag tjatade på Malin att jag ville ha fika och efter ett litet tag gick Malin och köpte ostbågar till mig!! Och efter ett tag gnällde jag om att jag ville ha den sista kex chokladen och jag fick den, vi gick på toa och sen så vilade vi en liten stund. Och att vi har lärt oss lite om Danne (en kille vi träffa på tåget)
Och det viktigaste och sista är att i hytten precis bredvid oss sitter bloggaren Andrea Hedenstedt och hennes pojkvän!!!!! 😱😃😃

Höstlov!

Hej!
Nu är det äntligen höstlov och det ska bli så skönt att få vara ledig från skolan i en vecka. Jag känner att jag behöver det, även om jag vet att jag måste plugga en del under lovet, men men. Idag var det en kort sista dag i skolan, slutade 11.40 och sen åt jag lunch i skolan innan jag gick. Jag och min kompis Lovisa gick till en affär tillsammans där jag skulle köpa en grej (kan inte nämna det här i fall den personen skulle läsa det här inlägget). Efter jag handlat klart gick jag och Lovisa hem till mig, snackade och räknade lite matte, vilket var kul! Sen när hon åkt hem kom Danne och var här ett tag innan han också behövde åka hem.
Ikväll har jag kollat lite på idol, tagit det lugnt och packat. I morgon ska jag nämligen till Skåne och tåget går redan klockan nio på morgonen till Hässleholm så jag måste gå upp tidigt. Nu ska jag sova så jag inte är allt för trött i morgon, ha det bra :)
COPYRIGHT!

Resursdag

Hej på er!
Jag har inte bloggat sen i måndags och under de dagarna har jag haft det bra. Jag har haft roligt i skolan, har dock haft ett prov och i morgon har jag läxförhör i biologi. Fast det har i allmänhet inte varit en jobbig vecka i skolan utan mest rolig! Idag hade jag resursdag, vilket betyder att det inte var någon skola för mig. Jag var uppe tidigt, tränade, pluggade biologi och sedan åkte jag in till stan för att leta efter några grejer som jag behövde köpa. Jag hittade dock inte allt jag letade efter, men jag ska ta någon dag på lovet för att shoppa. Det är bland annat träningskläder och skor jag är ute efter.
Ikväll blev det sushi till middag och sen har jag städat mitt rum, lyssnat på musik och snapchatat en hel del med en kompis i klassen. Vi hade så himla roligt och det var verkligen höjdpunkten på denna dag! Nu ska jag sova, hörs i morgon:)

Sista veckan

God morgon!
Nu är det måndag igen och det här är sista vecka innan lovet, vilket känns hur skönt som helst! Sen är jag även ledig på torsdag då jag har resursdag. Torsdagar är även min längsta dag för då går jag i skolan från åtta till fyra så det känns bra. Jag har precis ätit klart min frukost, nu kollar jag på Grey´s Anatomy och snart ska jag göra i ordning mig och plugga lite kemi innan jag ska till skolan. Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Mysig söndag

Hej!
Idag har det varit en riktigt mysig o skön söndag! Jag har pluggat lite matte, men sen har jag mest tagit det lugnt. Efter jag ätit middag tog och och mamma en promenad, vilket var hur skönt som helst. Sen kollade vi på solsidan som hade permiär och helenius hörnan.
Just det! Filmen jag såg igår på bio var väldigt bra och framförallt rolig, sen var det en väldigt trevlig o bra middag hos Dannes pappa sen på kvällen.
Jag har världens sovmorgon i morgon, men jag är trött nu så jag ska sova nu och sen ska jag försöka hinna med o göra lite innan skolan i morgon. Hoppas ni haft en bra söndag :)

Lördags morgon

Hej!
Idag hade jag en väldigt bra lördags morgon! Jag vakande vid tio tiden och kände mig väldigt utvilad och sen åt jag världens goaste frukost som bestod av två äggmackor och yoghurt med mango, blåbär och hallon i, hur gott som helst! Nu ska jag äta lunch och sen ska jag ta bussen, jag ska nämligen kolla på bio klockan tre med Danne. Vi ska kolla på familjetrippen så jag hoppas den är bra. Sen är jag bjuden på middag hemma hos hans pappa så jag kommer även sova över där. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
Några bilder från i morse.
COPYRIGHT!

Grym dag i skolan!

Hej!
Idag hade jag en riktigt bra dag i skolan. Jag o en kompis hade väldigt kul idag och skrattade en hel del. Det var ett tag sen jag hade så kul i skolan. Alla lektionerna idag bra och ingen kändes särskilt jobbig. Både igår och idag hade vi även box pp idrotten, vilket har varit väldigt kul! Med gud vad mina armar/rygg gör ont nu. Det är i alla fall kul att idrottslektionerna verkligen blir som riktiga träningspass och vi gör nya saker varje vecka.
Dagen har som sagt varit bra i skolan, men sen jag kom hem från skolan har dagen varit sådär. Blev väldigt trött och var tvungen att plugga, egentligen hade jag velat gå och lägga mig mycket tidigare, men det gick tyvärr inte. I morgon är det i alla fall fredag och det känns väldigt skönt, även om jag kommer vara tvungen att plugga typ hela helgen är det skönt att slippa ha lektioner hela dagarna. Ha det bra! :)

15/10

Hej!
Nu är det en ny vecka igen och som jag sa tidigare så har jag mycket den här veckan, hittills har jag i alla fall gjort två delar av mitt spanska prov och börjat en partidebatt på samhällskunskapen. I morgon har jag kemi förhör och engelska redovisning som jag ska träna på idag. Idag slutade jag klockan halv ett, vilket var hur skönt som helst. För då han jag träna lite, körde lite styrka här hemma bara. Nu ska jag plugga, hoppas ni haft en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Bra söndag

Hej!
Idag har det varit en bra söndag, jag började dagen med en jättegod frukost som bestod av två äggmackor, en smoothie och en frukt. Sedan styrketränade jag här hemma, vilket var ett tag sen. Jag skulle inte bli förvånad om jag har träningsvärk i morgon.
Resten av dagen har jag pluggat, jag har hunnit skriva klart två engelska texter och skrivit en text på spanska. Så jag är ganska nöjd med dagens plugginsats. Dock insåg jag nu att jag inte varit ute på hela dagen, trots det fina vädret. Kanske inte så konstigt då att jag har varit trött till o från hela dagen.
Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Bananpannkakor med blåbär

Hej på er!
Idag fick jag verkligen sova ut ordentligt kände jag. Jag vaknade strax efter tio, men jag låg kvar i nästan en och en halvtimme bara för att jag inte orkade gå upp. Jag åt i alla fall en jättegod brunch som bestod av bananpannkaskor och blåbär. Ikväll skulle jag egentligen träffas min kompis, men hon är sjuk så vi ska ses en annan dag i stället. Nu ställer jag mig bara en fråga, vad ska jag göra nu? Jag måste plugga och det ska jag göra idag också, men jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Min mamma ska iväg på middag så jag kommer vara ensam ikväll. Jag tror att jag bara kommer plugga resten av dagen eller så hittar jag på något med någon kompis eller så. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
COPYRIGHT!

Hilfiger denim

Hej!
För en vecka sen sa jag att jag skulle visa en bild på min nya vinterjacka som jag kommer använda i vinter. Jag hade först hittat den här jacka på Nelly, men när jag skulle beställa den var den slut i min storlek och även på Bubbleroom. Sen sa min mamma att hennes arbetskamrat hade hittat den på Salando och när vi gick in där fanns den i min storlek, vilket var toppen! Jag fick hem det för mer än en vecka sen och jag stormtrivs i den! :)
COPYRIGHT!

Fredagar<3

Hej på er!
Nu är det fredag, igen! Veckorna går så fort tycker jag, vilket iof är toppen. För om exakt två veckor är det höstlov och det ska verkligen bli hur skönt som helst. Det här veckan har det varit mycket, jag har i alla fall pluggat mycket (speciellt matte eftersom jag hade matteprov igår). Matteprovet gick sådär, jag får hoppas på ett E i alla fall så är jag nöjd! Jag skulle egentligen ha två saker till den här veckan (engelska redovisning och partidebatt. Det är dock flyttat till nästa vecka så nu blir det jättemycket nästa vecka istället. Även om jag kommer vara tvungen att plugga mycket den här helgen så är det alltid skönt med helg. Igår och i föregår hade jag ont i huvudet hela dagarna (vilket var lite jobbigt på matteprovet igår). I vilket fall som helst känns det mycket bättre idag.
Just nu är jag faktiskt ute i skogen med klassen, vi ska undersöka en sjö och sen en våtmark och sedan kommer vi sluta vid ett-tiden. Efter skolan kommer jag åka in till stan med Danne och på kvällen kommer vi vara hemma o kolla på film eller Sverige matchen. Hoppas ni får en bra fredag :)
COPYRIGHT!

Vattendroppar

Hej på er!
Jag vet att jag inte bloggat på evigheter, men jag har verkligen haft fullt upp i skolan. Jag har matte prov i morgon så hela dagen igår och hela dagen inte har jag och ska jag plugga matte. Så det jag gjort de senaste dagarna är att gå i skolan och sen när jag kommit hem har jag pluggat. Idag har jag en lång dag i skolan, jag går enda till klockan fem så det kommer bli en tung dag. I kväll är det säsongs premiär av Grey´s Anatomy säsong 10, men det kommer jag tyvärr missa eftersom jag måste plugga matte. Jag kommer spela in det och sen kolla på det någon dag då jag har tid istället. Nu ska jag till skolan, hoppas ni får en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Jag <3 helg

Hej!
Nu är det helg igen och veckorna går väldigt fort tycker jag! Helgerna går alltid så fort, men det är fortfarande lördag nu i alla fall, vilket känns skönt. Igår var det en skön dag i skolan och eftersom det var kanelbullens dag så fick vi bullar i skolan, mums! En den av min fredags kväll spenderade jag hos mina grannar. Jag vaktade nämligen deras 7 åriga tjej. Vi gjorde lite allt möjligt, bland annat spela fotboll, byggde lite med lego och sen kollade vi på film och ät chips innan hon skulle gå och lägga sig. Jag var där i ungefär fyra timmar och sitta barnvakt där är något jag gärna gör igen! När jag kom hem kollade jag på idol med mamma och Sebastian och sen vid ett tiden somnade jag.
Idag har jag pluggat under förmiddagen och just nu sitter jag på tåget på väg in till stan för att ha fotbollsavslutning. Vi kommer äta på en restaurang och den kommer vi kanske gå o bowla. Ha en fortsatt bra lördag! :)
Har lite bild brist så det blir en bild som jag tog för några dagar sedan.
COPYRIGHT!

Pizza Hut

Hej på er!
Idag har det varit en lång dag, gick i skolan från åtta till fyra. Dock så hade vi håltimme på tre timmar och det var vid lunch så jag o några i klassen åkte in till stan och åt lunch där. Vi åt buffé på Pizza Hut, vilket jag faktiskt aldrig gjort innan jag det var sjukt gott! Sedan åkte vi tillbaka till skolan och hade mattelektion innan vi slutade. En till positivt sak idag var att vi hade fotboll idag på idrotten, vilket var väldigt kul! Nu ska jag snart äta middag och sen ska jag till min pojkvän där jag ska sova i natt. Jag har en del plugg så jag ska fortsätta med det när jag kommer hem till honom. Hoppas ni haft en underbar dag! :)
 

Oktober är här

Hej!
Igår kväll satt jag på ett möte i två timmar med lag för att diskutera lagets framtid. Vi är nämligen väldigt få och om vi inte får ihop fler folk kommer laget förmodligen läggas ner. Fotbollen är något jag länge funderat över, jag vill fortsätta för det är kul, men om man kommer till träningen och så är man 5 personer som ska träna är det inte lika kul längre. Vilket sedan leder till att man tröttnar på fotbollen överhuvudtaget. Jag har ingen lust alls att byta lag för det har jag gjort för många gånger nu och nästan varje säsong har jag spelat med nya människor även om det varit från samma förening de senaste åren. I vilket fall som helst så får vi se hur det blir, på lördag ska vi i alla fall ha avslutning så det ska bli kul!
Idag började vi med fotografering i skolan och sen fortsatte den långa skoldagen som slutade tio i fem. Efter skolan gick jag hem till mormor där jag åt världens godaste middag och sen satt jag och pluggade lite. När mamma kom o hämtade mig åkte vi till Coop där vi hämtade ut ett paket. Jag beställde nämligen hem en jacka för några dagar sedan och nu har den äntligen kommit! Jag är hur nöjd som helst och den är verkligen perfekt, bild på den kommer komma upp om någon dag för jag har ingen bra bild på den just nu. Så länge får ni nöja er med den här bilden :)

...

Trött o sliten, bloggar i morgon istället :)

RSS 2.0