Födelsedags firande

Hej allihopa!
I natt blev det inte mycket sömn, men vi skulle få gäster som inte skulle komma förrän klockan två så jag kunde ligga kvar i sängen ett tag. När gästerna kom åt smörgåstårta och sen blev det tårta och gräddbullar som vi bakade igår. Efter gästerna gått bestämde vi oss för att bada i jacuzzin så det var härligt. Ikväll har vi bara tagit det lugnt och så kollade vi på filmen Fool's gold som gick på tv. Nu ska jag gå och lägga mig och sova för jag är väldigt trött och ska upp tidigt i morgon för att träna. Hoppas ni haft en bra dag!


En vit påsk

Hej allihopa!
Tågresan hit igår gick väldigt bra och det är så skönt att ha lov nu!
Idag var det påskfirande hos våra kusiner med hela släkten. Eftersom det fortfarande är massa snö ute så var vi inne hela tiden och letade även efter påskäggen inomhus. Kommer ihåg att för två år sen hade jag på mig shorts på påsk, för då var det soligt och varmt ute. Det kan iof bero på att påsken var ovanligt tidig i år, men tycker ändå det i alla fall borde bli vår nu. Det har varit en bra dag med bra påskfirande med familj och släkt. Hoppas ni haft en lika bra dag! :)

COPYRIGHT!


Snart påsklov!

Hej allihopa!
Igår var det en bra dag i skolan då vi bland annat kollade på film och åt tårta på den ena lektionen så det var kul. Sen i allmänhet var det en riktigt bra dag, hade träning på kvällen och det var skönt att för en gång skull spela när det är lite varmare ute. Nu är det i alla fall plusgrader på dagarna, vilket är väldigt skönt!
I morse vakande jag upp och var förkyld plus att jag inte sov så mycket som jag behövde i natt, så jag har varit lite trött och hängig under dagen. Har trots det ändå haft en bra dag, nu ikväll kollade jag på Grey´s Anatomy och så håller jag på och packar för i morgon direkt efter skolan ska jag ner till skåne med alla syskonen. Det ska bli riktigt kul och det ska bli skönt att komma ner dit och bara ta det lugnt. Ska vara där hela påsklovet som jag har hela nästa vecka.
Här är en liten påskig bild eftersom det snart är påsk!
COPYRIGHT!

Varmare ute

Hejsan!
Kom på alldeles nyss att jag inte bloggat på ett tag... har varit så mycket med skolan, födelsedagar och sen fotbollen. Igår pluggade jag på dagen och sen på eftermiddagen firade vi min syster som fyllt 20. Så det kom gäster och så åt vi god mat och sen tårta.
Idag hade jag den sista delen på no nationella så det var skönt. Sen i allmänhet har dagen varit riktigt bra, jag och min kompis Martina har varit väldigt flummiga hela dagen och har haft väldigt roligt kan jag säga. Nästan lite barnsligt flummiga kan jag erkänna, men så blir det ibland. Efter skolan så tog jag det mest lugnt och gjorde lite läxor innan jag drog iväg på den sista fys träningen för i år. Det var väldigt jobbigt och vi körde mycket ben så lär ha en rejäl träningsvärk i morgon och på onsdag.
Nu ska jag sova så hoppas ni haft en bra dag allihopa och att det blivit lite varmare hos er som det blivit hos mig!


Helg

Hej allihopa!
Igår i skolan så var det en lugn dag, vilket var skönt eftersom det var fredag. Jag hade första och sista lektionen, men där emellan var vi på studiebesök på tekniska museet. Jag och mina vänner hade förberett med lite godis för vi visste att det kanske inte skulle bli världens roligaste att gå runt där, men när vi väl var där gjorde vi det roligt istället. Sen blev det en traditionell fredags kväll, åt tacos, kollade på finalen av gladiatorerna och tog det bara lugnt.
Idag ska jag göra läxor och sen ikväll ska jag på restaurang med släkten för att fira min mormor som fyllt 70 år. Hoppas i får en bra dag!
COPYRIGHT!

Händelserika dagar

Hejsan!
De senaste dagarna har varit händelserika och några inlägg blir sällan skrivna då. Det blir oftast att jag skriver sent på kvällen istället då, som nu.
Igår var jag på en körkurs så jag ska ha tillåtelse att få börja övnings köra. Jag missade lite av då Grey's, men ska kolla på reprisen som går på söndag.
Idag fyllde min syster 20 år så hon blev grattad i morse och ikväll efter jag kommit hem från min träning åt vi b&j. I present av mig fick hon en luftballongs tur över Stockholm, så det ska bli kul! Min dag i allmänhet har i övrigt varit ganska rörig, eller det har hänt så mycket saker så man vet inte riktigt vad man ska ta vägen. Men i morgon är det fredag så det ska bli skönt!


Nationellt prov i kemi avklarat

Hej allihopa!
Idag hade jag nationellt prov i kemi hela dagen och gick i skolan från nio till ett, så det var skönt att få sluta tidigt i alla fall. Det känns skönt att ha det avklarat nu, även om jag är lite nervös för resultatet, men tror det ändå gick hyffsat bra. Igår pluggade jag därför inför nationella idag och sen hade jag även fys träning på kvällen, vilket var skönt för då fick man rensa hjärnan lite. Ikväll skulle jag också haft träning, men det var många som inte kunde så den blev inställd, vilket kan berott på att det snöat mycket under dagen. Jag som ville att det skulle bli vår, men vintern ville tydligen vara kvar ett tag till. Jag tycker dock det är mysigt när det snöar, men i mitten av mars är det inte lika kul för vi har redan haft en ordentlig vinter tycker jag. Hoppas ni haft en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Plugg-söndag

Hejsan!
Jag har inte riktigt haft tid till bloggen de senaste dagarna och det är svårt att hitta tid i veckan. I fredags var jag hemma, tog det lugnt och kollade bland annat på video när jag var liten, vilket var väldigt kul. Igår tog jag det bara lugnt på dagen och sen på kvällen kollade jag på fångerna på fortet och såg även på några program på play som jag missat under veckan. Idag ska jag göra läxor så gott som hela dagen, har inget annat för mig så det skullle vara skönt om jag blev klar med en del och sen har jag nationella i kemi nästa vecka som jag måste titta på. Innan jag börjar med läxorna ska jag dock städa mitt rum, damsuga och sånt som alltid behövs. Hoppas ni haft en bra helg och har en fortsatt bra söndag!
COPYRIGHT!

Jag lever

Hejsan!
Jag kommer blogga mer i morgon då jag är piggare, ville bara säga att jag lever och hoppas ni haft en bra dag!


En månad

Hej allihopa!
Jag han eller orkade aldrig blogga igår och har inte så mycket att skriva om varken gårdagen eller idag. Det har varit två riktigt bra dagar, har varit i skolan som vanligt, pluggat lite och haft det i allmänhet väldigt roligt och bra. Har varit en del med min pojkvän och idag är det exakt en månad sen vi blev tillsammans. Har inte skrivit något om det tidigare på bloggen för jag håller privata saker utanför, men nu har det gått så lång tid ändå.
I morgon är det äntligen fredag och det ska verkligen bli skönt att ha helg även om jag kommer vara tvungen att plugga hela helgen :( Blir inte lika mycket som om jag skulle gått i skolan i alla fall och får sovmorgon.
Och som vanligt lägger jag upp bilder som verkligen passar till inlägget!
COPYRIGHT!

Kort inlägg

Hej allihopa!
Idag var jag ganska seg och trött på förmiddagen, men piggnade till sen och klarade mig i genom den långa skoldagen. Hade en del praktiska ämnen vilket gjorde det lättare. Dagen i allmänhet har varit väldigt bra och ska försöka somna tidigare ikväll eftersom jag börjar tidigt i morgon och är trött.
Har inget speciellt att skriva om just nu, men bloggar i morgon igen, ha det bra!


Rihanna - Stay ft. Mikky Ekko

En av mina favoriter just nu, tycker den är så himla bra!

Ny vecka

Hej allihopa!
I morse när jag vakande var det -14 grader ute och jag som trodde det skulle vara varmt eftersom solen sken och det var blå himmel. Men det vara bara att sätta på sin dunjackan och gå ut ändå. Det var en ganska bra start på den här veckan och dagen har varit bra. Nu ska jag plugga lite mer innan jag åker iväg på min fys träning. Hoppas ni haft en bra dag :)
COPYRIGHT!

Fotboll

Hej allihopa!
Gårdagen blev inte som jag tänkt, träffade aldrig Hanna för hon han aldrig åka in till stan. Jag åkte dock dit ändå och fick med mig hem två linnen, sen på kvällen åt vi tacos och kollade på finalen av Melodifestivalen.
Idag har jag varit borta från klockan tolv till åtta för jag har spelat två fotbollsmatcher. Jag spelade min första match med damlaget idag så det var ganska nervöst, men det var bara en träningsmatch, vilket gjorde det lite lättare. Det gick helt okej för mig, vi förlorade dock matchen, men sen vann vi inomhusmatchen, vilket var viktigare. I morgon är det måndag och jag är faktiskt för en gång skull lite taggad för skolan. Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas ni haft en riktigt bra helg!
COPYRIGHT!

Stockholm

Hejsan!
Det är så skönt att det äntligen är helg för jag behövde verkligen sova ut! Min träning idag är inställd och det visade sin att min kompis Hanna från Västervik var här i Stockholm nu så jag ska duscha och göra i ordning mig nu och sen ska jag in till stan! Ska bli så himla kul att träffas för det var så länge sen sist! :D Ikväll ska jag bara ta det lugnt, bara hemma och kolla på melodifestivalen med familjen. Hoppas ni får en riktigt bra dag :)
COPYRIGHT!

Fredag

Hej allihopa!
Såg nu att jag inte bloggat på två dagar så kände att jag behövde skriva något. Igår gjorde jag ett so prov och en idrotts redovisning så det känns skönt att ha gjort klart nu! På idrotten gick det väldigt bra och hoppas det gjorde det på so också! Jag hade fotbollsträning igår och somnade ganska tidigt för att vara en torsdag (då jag brukar sova mindre eftersom det är fredag dagen efter).
Nu är det äntligen helg och det har varit en riktigt bra dag, började men sovmorgon vilket inte kunde bli en bättre start på dagen. Har varit med Danne idag efter skolan och just nu är jag väldigt trött och ska sova. Hoppa ni haft en bra dag!
COPYRIGHT!

Så himla bra

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt bra dag och i skolan hade jag det så himla roligt med mina vänner. Vi har ofta roligt, men det här måste vara en av de bästa. Har skrattat så himla mycket, vilket har varit underbart! Min träningsvärk i låren är har varit en plåga under hela dagen och jag hoppas att det gått över lite tills i morgon då jag har träning igen.
Under kvällen har jag bara pluggat till so provet jag ska ha i morgon och var tvungen att spela in Grey's Anatomy för att jag skulle hinna. Jag börjar som tur var inte så tidigt i morgon men ska sova nu. Hoppas ni haft en bra dag allesammans!

COPYRIGHT!


Trött

Hej allihopa!
I morse var jag väldigt trött när jag vaknade och var väldigt trött på förmiddagen. Har även världens träningsvärk i låren och armarna efter gårdagens fys. Vid lunch blev jag betydligt piggare, eller jag var så trött så jag blev flummig och skrattade åt allt istället. Jag hade så himla roligt med min kompis Sofie och vi flamsade och skrattade väldigt mycket. Sen på sista lektionen så började vi med dans på idrotten så det ska bli riktigt kul. När jag kon hem han jag plugga lite innan jag åkte på fotbollsträning. Träningen idag gick inte alls bra och lite kan ha berott på mina trötta ben, men resten var nog hjärnan. I morgon börjar jag tidigt så måste sova nu. Hoppas ni haft en bra dag!

COPYRIGHT!


Första dagen efter lovet

Hejsan!
Om jag ska vara ärlig har det inte varit en vidare bra dag. Det var första dagen i skolan efter ett riktigt bra lov och i morse ville jag helst stanna kvar i sängen och sova. Sen när jag väl kom till skolan kändes det bra och det var kul att träffa sina vänner. Jag har varit ganska trött under dagen och det blev en sämre dag för varje timme som gick. Nu är jag i alla fall hemma och har varit det ett tag nu. Jag ska plugga lite innan jag ska åka iväg på träning, vilket ska bli väldigt skönt.
Här är en bild som jag tog på lovet, nu kommer det komma upp finare bilder och inte bara såna från instagram.
COPYRIGHT!

Hemma

Hejsan!
Tågresan hem idag gick bra, även om jag var väldigt trött hela tiden. Jag läste lite och sen höll jag mest på med mobilen, lyssnade på musik och sen hade jag och Martina det väldigt roligt.
Jag var hemma ungefär vid halv tre tiden och då la jag mig för att vila på en gång, sen somnade jag och sov i en timme. Det behövdes verkligen för jag var helt slut och hade inte orkat göra någonting alls. Sen kollade jag på reprisen av Grey's Anatomy som jag missade i onsdags och sen packade jag upp min väska och laddade över lite bilder på datorn. Den här veckan har verkligen varit bra och det var riktigt skönt att få ha lov nu, det behövdes! Nu hade jag tänkt att läsa lite innan jag somnar, hoppas ni haft ett bra lov/en bra helg! :)
Har ingen bra bild så det får blir en bild från igår från instagram då vi åt Ben and Jerry's.


Sista dagen

Hejsan!
Min dag började med en och en halv timme på gymmet, vilket känns väldigt bra. På dagen så skrev jag lite på bokuppgiften som är till boken Hundraåringen som vi nyss läst klart i skolan. Jag och Martina gick till affären där vi köpte lite saker till tågresan i morgon och sen köpte vi en Ben and Jerry's som vi åt till melodifestivalen. Efter det var slut gick vi ut med Ozzy och tog yttligare en bild till bilduppgiften som vi förmodligen också ska ha med. Bilderna kommer jag visa efter vi har lämnat in uppgiften. Innan vi gick och la oss så kollade vi på filmen Morning glory, forts som var en väldigt rolig film. Det här var sista dagen här och det ska bli trist att åka hem i morgon och sen börjar skolan igen på måndag :( I morgon ska vi upp tidigt så ska sova nu, hoppas ni haft en bra dag :)


Underbar dag

Hej allihopa!
Idag vaknade jag och Martina ganska sent efter att ha somnat om efter väckarklockan ringt. Vi åt frukost och sen tog vi en långpromenad i skogen. Det har varit väldigt fint väder hela dagen så det var skönt att vara ute, vi gick nämligen ut två gånger till sen senare på dagen. Idag fotade vi även klart till bilduppgiten och nu är det bara att välja ut de bästa, det blev verkligen superbra och vi är väldigt nöjda. Idag har vi även bakat mums mums som blev väldigt fina och goda. De åt vi sedan till gladiatorerna då det var semifinal. Efter det kollade vi på filmen Entrapment som var en väldigt bra film. Dagen har varit väldigt bra och jag har haft väldigt roligt. Nu ska jag sova för vi ska upp tidigt i morgon för att träna.
Här är en bild på bakverken.


Plugg

Hejsan!
Har inte så mycket att berätta om dagen, har bara tagit det lugnt och gjort en del plugg. Så det har varit en plugg dag kan man säga, har även varit ute lite och varit social med min mobil men annars har det inte hänt så mycket. Det är lite trist att behöva plugga på lovet, men då blir det inte lika mycket sen när skolan börjar igen på måndag. Hoppas ni haft en bra dag allihopa! :)


RSS 2.0