Fladdermus skådning

Hej, ikväll så ska jag på fladdermus skådning med klassen. Vi ska samlas klockan åtta vid Balingsta gård och sen håller det på till ungefär klockan 10.30. Vi får ingen sovmorgon i morgon för första lektionen är matte och den kunde dom inte ta bort så idag så fick vi börja en timme senare och sluta en timme tidigare :)
Ska om på fotbollsträning om en timme och efter det så hinner inte jag blogga mera så det här blir det ända inlägget idag. Men vi ses i morgon hejdå:)


Inget...

Hej igen :)
Idag så har jag inget att skriva om så det här inlägget blir lite tomt men jag ska lägga upp en färgglad bild så blir det lite roligare. Var i skolan idag som vanligt och hade SO, spanska, engelska och idrott.
Det var allt för idag så hejdå:D
Kanske kommer lägga upp lite Greklands bilder i kväll, men jag får se.


Tagen för 2 minuter sedan.

För tidigt

Hej, idag så ska jag spela 2 fotbollsmatcher en kl. 11.15-12.35 och en kl. 14.30-15.50 så jag kommer ha fullt upp hela dagen. Vi råkade gå upp en timme för tidigt. Trodde vi samlades klockan halv tio men det var klockan halv elva. Men det gör inget för nu hinner jag vara inne på daton innan vi åker.
Hejdå, berättar hur det gick senare :)


Det här bilden tog jag i fredags innan vi åkte och kollade på bio.


Äppelpaj

Hej, nu ikväll så har vi kollat på Dansfeber på fyran och sen efter det så var Bröllopsfotografen på samma kanal så vi kollade på den. Innan idag så gjorde vi en äppelpaj som vi la i ugnen efter vi hade ätit middag. Vi åt den medans vi kollade på Dansfeber, den blev jätte god.
Här lite bilder.
Före.

I ugnen.

Hejdå :)

Fiskar

Hej, idag så gjorde jag bl.a rent mitt akvarium och sen så åkte jag och mamma och köpte fiskar. Det blev 4 guppy, 2 honor och 2 hanar och dom två honorna har redan ägg i sig, så snart så kommer jag ha små yngel i mitt akvarium :)
Dom verkar trivas jätte bra nu men innan så var dom lite rädda så då gömde dom sig men nu är dom framme.



Den godaste frukosten

Hej, om det ska bli en bra frukost så tycker jag att man ska äta något av det här.
1. Bacon med ägg.
2. En riktig god macka med ost, skinka och paprika eller gurka på.
3. Bagett.
4. Pankakor.
5. Yoghurt eller fil med frukt eller bär i.
6. Scones.
7. Toast.
8. Milkshake.

Jag äter oftast inte det här men om jag väl gör det så tycker jag att det är jätte gott.
Vad tycker ni är en god frukost?


Min frukost idag.

Funkade inte tror jag

Hej, idag så gick jag in och kollade på min blogg och såg att inlägget som jag la in igår inte hade kommit upp. Så jag publiserade det igen och då funkade det. Kommentera järna om ni såg det inlägget igår eller inte. Inlägget heter Tiden gled iväg.

Tiden gled iväg

Hej, jag sa ju att jag skulle skriva några inlägg idag men det blev inte så ändå för när jag kom hem så gick jag in på daton och gjorde det som jag älskar att göra nu för tiden. Sen gled tiden iväg och sen kom min kusin. Han ska äta middag hos oss sen så ska vi i min familj och han gå på bio. Det är en födelsedags present till honom. Bion börjar klockan halv nio och håller på i 2 tim och 20 min så vi kommer komma hem sent i kväll. Vi kommer kolla på Robin Hood. Har inget mer att säga förutom att vi hade fotografering idag i skolan. Blev ganska nöjd på fotot men det hade inte spelat någon roll för vi kommer ändå bara beställa katalogen.
Hej då, det var allt för idag :D
Här är trailen.


Skriver bara lite...

... så att ni/du inte undrar varför det inte blev något inlägg idag, men nu blev de det.
Jag har inte lust att blogga idag vill hellre läsa min bok innan jag ska på fotboll klockan halv åtta. Skriver förmodligen i morgon.
Hej då :)

Bilden som jag ville lägga upp gick inte att ladda upp så det bliden den här i stället.

Bild från Grekland :D

Fångarna på fortet

Hej, nu blir det mitt sista inlägg för idag. Nu så ska jag sätta mig vid tven och fortsätta kolla på Fångarna på fortet. Jag skriver mera i morgon om jag har tid eller har lust.
Kollar ni på det, i sånna fall gillar ni det??


Äggfria pankakor

Hej, när jag kom hem från skolan så viste jag inte vad jag skulle äta till mellis, men sen kom jag på att jag kunde ju vara lite onyttig idag och äta pankakor men eftersom att vi inte hade ägg hemma så gick jag in på internet och sökte på äggfria pankakor och då kom det upp ett recept som jag tyckte lät bra. Dom blev ovanligt bra och jag lyckades varje gång med att vända på dom. Dom smakade som helt vanliga pankakor. Här kommer lite bilder på mina pankakor.



Kort och regnig dag

Idag så började vi klockan nio och slutade tolv. Vi fick sluta tidigt för alla lärare skulle på möte. Idag så skulle vi egentligen till rådsparken och göra något där (vet inte vad). Men det var för dårligt väder så vi stannade i skolan. Idag så fick vi våra skåp, jag fick ett underskåp men sen nästa termin så kommer vi byta så dom som fick ha underskåp får överskåp. Får bara inte tappa bort min nyckel. När jag gick hem så regnade det jätte mycket så när jag var hemma så var jag genom blöt. Här är en bilder som jag tog när jag kom hem.


Hejdå :D


2 timmar & 40 minuter i skolan!

Hejsan!
Igår så var det den andra dagen i skolan. Vi hade en aktivitetsdag och det ända man gjorde var att gå runt till olika stationer med sin grupp och samla massa poäng . Den dagen så började vi klockan 09.20 och så slutade vi 12.00 så det blev en väldigt kort dag. När jag sen kom hem så var min syrra hemma för hon hade inte börjat skolan än. Vi gick ner till centrum för att hon skulle köpa en kalender och sen så kollade vi lite i affärer och jag hittade två fina tröjor och en bikini, överdelen passar till min under del och tvärt om.

Klicka på bilden för att se i större format.

Hejdå <3

Veckans bild

Här kommer veckans bild som det var länge sen jag la upp senast.


Första dagen i skolan

Hej, idag så kom jag till skolan klockan nio. Eftersom att det var första dagen i skolan så det ända vi gjorde var massa olika lekar för att kunna lära sig alla namnen. Sen åt vi lunch och vi åt köttbullar med potatis. Den sista timmen innan vi slutade så fick man ett papper där det stod massa frågor om skolan som man skulle svara på. Man fick gå runt i skolan och kolla upp frågorna, t.ex. vilken tid matsalen har öppet och såna frågor. Det var runt 60 frågor men jag och Ebba han bara 25 men vi hade bara 25 minuter på oss. Sen vid ett så fick vi gå hem.
Här kommer en bild från Grekland :D



Farsta

Hej, idag efter jag hade spelat match så åkte vi till Farsta och kollade bl.a efter skor till mig, jag hittade inga men jag hittade lite andra saker.
1. Kalender

2. Tjock tröja

3. Torrschampo

Fotbolls match!!!

Idag så har jag spelat match jag fick skjuts av Emelies mamma i morse. Matchen började klockan elva, den första halv leken så gick det inte så jätte bra men sen efter ett tag så kom vi i gång. I andra halv lek så gjorde vi ett mål och det var då det gick som bäst. I slutet så var alla jätte trötta och vi hade bara två av bytare och några var skadade. Men vi vann i alla fall med 1-0 mot Tungelsta. Nu så har jag jätte ont i benen både sen igår och sen idag så jag kan inte vara med på matchen som är i kväll för jag har tränings värk i benen så jag knappt kan gå.
Hej då :)
                                            


Fotbolls dag :)

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, det bara för att jag har haft det så bra dom senaste dagarna så jag har inte haft tid. Jag och Hanna gick aldrig på bio men i stället så följde jag med henne hem och så kollade vi lite på film och spelade kort. Efter jag hade varit hos henne så åkte mamma och jag hem till våra kompisar och var där och grillade med dom. Vi var inte där så jätte länge för nästa dag så skulle jag upp tidigt för jag skulle ha fotboll hela dagen. Vi samlades vid halv nio och sen så spelade vi fotboll i några timmar och sen så åt vi lunch i Segeltorps ishockeyhall. Efter det så gick vi tillbaka och spelade brännboll på grusplanen, när vi spelat klart så gick vi och kollade på matchen som höll på att spelas på gräsplan en liten bit där ifrån. Sen på kvällen så sov jag över hos Emelie.
Det blir en bild från Grekland för jag hittade ingen fotbollsbild :)

Helt okej

Fotbollen gick ganska bra, förutom att jag skrapade upp knät lite och att jag fick vänta i en timme på mamma bara för att hon och hennes kompis gick vilse i spåret, som ligger vid fotbolls planen. Men jag fick sitta och vänta i tränarens bild med två andra i laget. Men det gjorde inte så mycket att jag fick vänta för jag hade så bra sällskap. Sen vill jag bara säga att det var FULLT med myggor där så det var lite jobbigt för dom skulle ju på en hela tiden. Sen i morgon så kommer vi nog inte kolla på Vampyrer suger för alla säger att den är så himla dårlig. Kanske ser Eclipse istället om inte Hanna har sett den.


Fotboll

Hej, nu kommer ett lite kort inlägg innan jag ska på fotboll. Snart så ska jag äta mat, det blir bläckfiskringar :)
Det här blir min första fotbollsträning efter sommarlovet, hoppas det kommer gå bra. Jag kanske skriver mera sen efter träningen vid nio men jag får se.


Hejdå :D

Vampyrer suger

Hej nu är jag tillbaka till Stockholm igen. Resan gick utmärkt och han läsa en del i min bok som är sjukt bra just nu. På måndag ska jag till skolan igen men innan dess så har jag massa saker jag ska göra. Ikväll så ska jag på fotbollsträning och på lördag så ska jag också träffa laget. En hel dag med laget från halv nio till fyra, en uppstart inför hösten. Sen i morgon så ska jag och Hanna kolla på bio klockan kvart över tre. Vi kommer se filmen Vampyrer suger, hoppas den är bra.
Har ni sett den??


Bra dag

Hej, idag så ska jag och pappa åka in till Helsingborg för vi hade tänkt att bowla. Efter vi har bowlat klart så kommer vi åka och köpa present till våra kusiner som vi ska till vid 6 tiden i kväll. 3 av mina kusiner har fyllt eller ska fylla år så då firas dom samtidigt. Nu efter jag har skrivit klart det här inlägg ska jag fixa lite låtar till min mp3. Vad ska ni göra för något idag?
Hejdå :DDDD

Föresten är det någon som vet hur man får bort den vita ramen runt bilden????

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår :)


En av tårtorna som jag och pappa gjorde.
    
     En av blommorna som jag plockade som var till tårtan. Blommorna är ätbara.

En fjärilslarv som en av mina kusiner hittade.

Kommentarerna...

...har visst vissnat, hoppas det bara är för tillfället. Det är nog bara för att det är sommarlov så har inga tid att kommenterta. Här kommer några bilder på Ozzy :D


Blöt hund efter att ha varit ute i skogen och badat i dom smutsiga pölarna.

Trött hund (stängda ögon)

Trött hund (öppna ögon)


Muffins

Hej, här om dan så hade vi kräftskiva hemma hos oss. Har inget att skriva om det, ja förutom att vi åt kräftor då men...
sak samma vi hade kräftskiva.
Dagen efter det så åkte jag till pappa med tåg, klockan halv nio gick tåget så jag var ganska trött när jag var framme. På kvällen så åt vi tacos, så nu blev det tacos 3 dagar i rad, men det gjorde inget. Idag klockan halv tre så kommer det gäster hit för vi ska fira Emil han fyller 15. Så då blir det muffins och tårta. Jag och pappa bakade muffins igår (Dumle muffins) dom blev jätte goda.


Bild från:
http://www.recept.nu/1.122083/leila_lindholm/efterratter_godis/mjol/leilas_dumlemuffins
Hej då :D


Tacos och ännu mer tacos

Hej, igår så åt vi tacos och det var jätte gott som vanligt. Sen idag så var jag hemma själv hela dagen för mamma jobbade och Amanda var hos en kompis. Jag åt rester idag till lunch, det som blev över från tacosen igår. I morgon så ska jag till pappa, tåget går vid åtta på morgonen så jag får nog börja packa nu. Jag ska vara där från lördag - torsdag. Sen börjar skolan på måndagen, jag kommer börja klockan nio den dagen. Sen i kväll så kommer det komma lite gäster hem till oss för vi ska ha kräftskiva (skriver mera om det senare).
Lite slarvigt skrivet, men det får duga.


Tacosen från igår.

Tacosen från idag.
Hejdå :)

Det blir inget...

Jag har ångrat mig det blir ingen semesterblogg ändå. Visa lite bilder får duga.

Semester blogg

Hej, jag la aldrig in något inlägg idag förns nu för jag har haft fullt upp hela dagen. För er som är intresserade om vad vi gjorde Grekland så håller jag på och göra en blogg där jag skriver om dom 2 veckorna när jag var i Grekland. Säger till när den är färdig. Men kommer jobba hårt på den i morgon.
Hej då, hörs och syns :D


Bild från Grekland/Thassos ♥

Tillbaka från paradiset

Hej allihopa nu är jag tillbaka från Grekland och har haft det JÄTTE bra där. Jag och mamma var nyss i centrum och handlade mat och några nya böcker. Har inte direkt någon lust att blogga nu men skriver mera senare när jag har lust. Nu så ska jag packa upp lite saker och sen så ska vi äta middag.
Hejdå :DDD


RSS 2.0