Fika i stan

Hej!
Idag efter jag varit ute och sprungit så duschade jag och gjorde iordning mig. Jag åkte sedan in till stan med min kompis där vi fikade, kollade i affärer och pratade en hel del.
Ikväll hyrde jag o mamma en film ikväll på hemmakväll och idag blev det Clouds Atlas, vilket var en väldigt speciell film. Det vi såg igår tyckte jag var bättre, men Clouds Atlas tror jag att man måste se flera gånger för att gilla. Nu ska jag sova och sen ska jag upp lite tidigare i morgon för att hinna plugga o städa mitt rum innan jag ska träffa en kompis. Hoppas ni haft en bra dag! :)

En bild från Spanien.

 COPYRIGHT!

Chasing Mavericks

Hej!
Jag kan börja med att berätta om igår. Skoldagen var väldigt kort, jag hade endast två lektioner, biologi och sen matte. Jag åt lunch i skolan och sedan satt jag kvar där en timme och gjorde matte innan jag gick hem där jag fortsatte att plugga. När min mamma kom hem åkte vi till en restaurang för ovanlighetens skull där vi åt middag. Sedan gick vi till hemmakväll där vi hyrde film. Vi kollade på filmen Chasing Mavericks och det är absolut en av de bästa filmerna jag har sett, så otroligt bra! Verkligen ett tips till er som älskar film! :)
Idag vakande jag vid nio, var helt inställd på att spela match och sen visade det sig att min tränare klockan halv sju igår hade skickat ett sms att matchen var inställd. Det är nämligen så att ibland måste jag sätta på mitt 3G för jag att ska få sms, vilket är lite skumt. När vi precis börjat köra så satte jag på internet o såg att matchen var inställd. Så nu ska jag gå ut o springa istället när jag ändå har träningskläder på mig.
Skriver mer sen, ha det bra :)


Kommit igång på riktigt

Hej hej!
Skolan har verkligen kommit igång, därför kommer bloggandet bli mindre nu. Jag har redan fått massor med läxor och det är en hel del matte uppgifter varje vecka som jag måste göra.
Idag och igår har jag pluggat efter skolan och sen igår på kvällen kollade jag på idol innan jag gick o la mig. Nu ska jag snart ha fotbollsträning och sen när jag kommer hem ska jag gå o lägga mig nästan på en gång, för i morgon ska jag upp tidigt. Ha det bra! :)


Två bra dagar!

Hejhej!
Det har gått två dagar på den här veckan nu och båda har varit bra! Pluggandet har jag kommit igång med nu och igår satt jag med matten ganska mycket hos min pojkvän. Åkte nänligen dit efter skolan o var där till kvällen.
Idag har jag också varit tvungen att plugga, lite matte och sen har vi fått en spanska läxa till torsdag som jag börjat med. En rolig sak som vi gjorde i skolan idag var att vi skulle skriva ett brev som vi ska få sen i trean dagen då vi springer ut. Det var kul o skriva och jag undrar verkligen hur mitt liv kommer de ut då! Spännande!
Idag slutade jag i alla fall tidigt så det var skönt och sen hade jag ingen fotbollsträning. Därför hade jag mer tid till familjen och ikväll åt vi en riktigt god middag samtidigt som vi kollade på bland annat Idol. Älskar att sitta vid tven och äta, gör det alltid när jag äter ensam och ibland med familjen på helgerna. Just det! Idag gjorde jag nyttiga chokladbollar till mellis. Hehe det är så kul att experimentera så jag provade mig fram och det blev super-gott! Min syster sa att hon tyckte de var jättegoda så det var kul. Jag gjorde nästan samma som vanligt recept fast istället för socker hade jag dadlar, vilket gör att det fortfarande smakar sött! Bilder på dem kommer upp i det här inlägget i morgon.
Nu ska jag sova för det blir en lång dag för mig i morgon, slutar nämligen 16.50, ha det bra! :)

COPYRIGHT!

Kläderna från bloppisen

God morgon!
Idag har jag sov morgon till klockan kvart i elva, vilket är hur skönt som helst! Därför hade jag tid att gå upp o fota de kläderna jag köpte igår, är riktigt nöjd och allt sitter perfekt. Jag var nämligen tvungen att chansa lite, för jag var inte helt säker på att de skulle passa, men det gjorde de! Allt sammalagt kostade bara 240 kr, så det var billigt tycker jag!
COPYRIGHT!

Kräftskiva

Hejhej!
Den här helgen har verkligen varit grymt bra och det känns som att den varit lång, så det känns ju super-duper-bra!
Igår så var jag på en loppis på dagen och sen på kvällen hade vi en kräftskiva här hemma. Det var alla i familjens respektive som var med och sen våran morfar och hans sambo. Det blir nämligen sista gången min syster och de träffas på ett tag nu, för på onsdag flyttar min syster ner till Lund där hon ska plugga i tre år. Kräftmiddagen var i alla fall väldigt trevlig, rolig och gott var det också!
Idag gick jag upp tidigt för att åka in till stan till en bloppis som fyra bloggare anordnat. Det var kul o få träffa alla o framför allt kolla på alla fina kläder och jag hittade tre klädesplagg som jag tänkte visa bild på i morgon.
Under eftermiddagen har jag gjort massa matteuppgifter och det ska jag även fortsätta med i morgon. Här är några bilder från igår på kräftskivan!
COPYRIGHT!

Nyttiga brownies

Hej hej!
Igår gick det väldigt bra att simma! Jag trodde att jag max skulle klara 20 längder, men när jag hade gjort det, blev det tio till! Det blev alltså 30 längder och jag är faktiskt lite stolt. Jag är nämligen en sådan person som tycker det är jobbigt att simma, men kan springa länge innan jag blir trött. Vissa är ju tvärt om och dessutom simmar jag väldigt långsamt, haha alla simmar alltid om mig!
På kvällen åt jag middag med min mamma och senare gick jag ner till affären där jag mötte Danne och sen köpte vi lite gott till kvällen. Vi köpte nämligen saker så vi kunde baka nyttiga brownies. Jag hittade nämligen ett recept på en blogg som jag ville testa. Det var gott, men nästa gång ska jag nog lägga till o ta bort lite saker så det kan bli ännu godare! Vi kollade på Harry Potter som gick på tv medan vi väntade på att de skulle bli klara i kylen o sen var det bara att äta. Om ni är nyfikna på receptet är det bara att lämna en kommentar! :)
Här är en bild på dem och det var sååå gott att ha jordgubbar till!

 COPYRIGHT!

Fredaaag!

Hej på er!
Nu är det fredag, vilket känns väldigt bra! Dagen idag har varit rolig och det har inte alla varit jobbiga lektioner. Nu i början går vi (som sagt) bara igenom hur kursen kommer se ut och vi har därför inte börjat arbeta än. På biologin gjorde vi äggfarkoster med den andra naturklassen, vilket var kul. Våran blev faktiskt väldigt lyckad och ägget höll!
Även om det var en lugn dag idag så fick vi våran första läxa, vilket var i matte. Jag kommer förmodligen göra den i morgon och på söndag, för snart ska jag till simhallen och motions simma med min pojkvän. Sen blir det fredagsmyyyys!
Hoppas ni får en härlig fredags kväll! :)


Bra dag!

Hej!
Jag kan börja med att berätta att matchen igår inte gick så bra, vi förlorade och jag kan ju säga att jag inte direkt var nöjd med min insats. Men så kan det gå och det finns inte så mycket att göra åt det nu.
Idag var det första riktigt skoldagen och det kändes väldigt bra! Nu känns det bara bättre o bättre och jag börjar lära känna några nu, är inte helt forever alone i alla fall. De första lektionerna nu har vi gjort olika tester/diagnoser för att se hur man ligger till i de olika ämnena. Det är nämligen inte förrän nästa vecka som vi kommer börja med kurserna.
Efter skolan så träffade jag min pojkvän och några från min förra klass, så det var kul. Senare följde jag även med dem till träningen och så kollade jag på en liten stund innan jag blev hämtad av mamma. Ikväll har jag kollat på DN-galan och bara njutit av att inte ha några läxor/prov än. Jag skulle egentligen haft fotbolls träning, men vår tränare valde att ställa in det pga att vi haft så mycket fotboll den här veckan och vi måste ladda till helgens match. Hoppas ni haft en bra dag! :)


Soft

Hej!
Idag kommer det bli en riktigt soft dag! Det är nämligen ingen skola för min del, för det enda jag gjort var att gå till skolan för ett samtal med läraren. Det tog bara tjugo minuter och sen fick jag gå hem igen. När min pojkvän har slutat så kommer vi åka hem till honom, sen får vi se vad vi hittar på. Först kommer vi i alla fall äta lunch antingen ute eller hemma hos honom. Ikväll har jag match så det är skönt att jag har en hel ledig dag då jag kan göra vad jag vill. Bilderna från Spanien skulle jag ju lägga upp idag, men det var så många och det kommer ta ett tag innan jag har valt ut de jag ska lägga upp. Därför kommer de förmodligen komma upp i helgen istället. Ha det bra! :)
Det här är en bild som min pojkvän tog när vi var på väg hem från Spanien, såå fint! :)
COPYRIGHT!

Andra dagen

Hej allihop!
Nu har det gått ännu en dag i skolan och det känns helt okej. Det kommer säkert ta ett tag innan jag vänjer mig vid allt, men hoppas jag gör det så snart som möjligt. På torsdag så kommer vi börja enligt det nya schemat så då kommer skolan börja på riktigt. Efter skolan idag träffade jag in pojkvän lite kort (för han var i närheten av min skola) och så pratade vi innan jag gick hem till mig o han till sig.
Nu hade jag tänkt att gå o lägga mig och vila/sova ett litet tag innan jag ska äta. Ikväll är det nämligen fotbollsträning så jag vill få lite energi så jag orkar springa. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
Saknaaaaar!
Nu har jag lagt upp en del bilder från Spanien, men imorgon så kommer jag att lägga upp många fler i olika delar! :)
 COPYRIGHT!

Gymnasiet

Hej hej!
Igår kom jag hem från Skåne och då blev det tacos till middag med mamma, min syster och mormor och hennes man. Sedan kom min saknade pojkvän till mig och så kollade vi på film o bara tog det lugnt. Det var ju skola nästa dag för oss så vi orkade aldrig kolla klart på filmen, utan gick o la oss.
I morse hade jag gärna velat ligga kvar i sängen ett tag till, men det var bara att dra sig upp. Första dagen i den nya skolan var bra, trots att jag var trött så orkade jag med dagen bra. Det vi gjorde var mest att lära känna ens klass och sen en rundvandring på skolan. I allmänhet känns det bra och det kommer säkert bli bättre o bättre.
Efter skolan träffade jag min kompis och min kille o så pratade vi lite om skolan och de nya klasserna man fått. När de sedan gått tog jag en kort tupplur innan jag tog bussen till träningen. Det var så skönt att träna och det gick ganska bra också. Nu ska jag sova, ha det bra! :)

En bild som jag tog på flyet på väg hem från Spanien ♥

COPYRIGHT!


17813

Hej!
Igår när vi var i Hässleholm så gick jag o min syster i några affärer och då hittade jag ett nagellack som jag tyckte var väldigt fint. Jag tänkte använda det idag, då mina naglar inte är så fina just nu. Igår hade vi det väldigt mysigt här hemma, vi åt tacos till middagen och sen kollade vi på film och åt godis. Ett riktigt fredagsmys kan man säga.
Idag ska mina små syskon på kalas hos våran kusin som fyller år, medan jag och min stora syster ska åka o kolla när vår pappa och några kompisar till honom tävlar i bland annat badminton. Senare kommer de och deras familjer till oss på fest som vi ska ha här hemma, så det ska bli riktigt kul! Idag är sista dagen här i Skåne och sen i morgon kommer vi åka hem och sen börjar skolan igen.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
Här är ännu en bild från Spanien och gud vad jag saknar det!!
COPYRIGHT!

Hässleholm

Hej!
Dagen igår slutade väldigt bra, då jag, pappa och min lillasyster badade i jacuzzin innan vi gick o la oss. I natt sov jag i 10 timmar, vilket känns väldigt skönt och jag känner mig utvilad. Idag ska jag och min familj till Hässleholm där vi ska gå och kolla i affärer. Min lillasyster ska köpa fotbollsshorts och fotbollsstrumpor som hon behöver inför hennes första fotbolls säsong. Jag ska dock bara gå runt och kolla, jag har inte så mycket pengar så kommer förmodligen inte köpa något, men vi får se. Hoppas ni får en bra dag! :)
Det här är en bild som jag tog när jag var i Spanien, det är inne i rummet där jag sov.
COPYRIGHT!

Gårdagen

Hej!
Igår hade jag fullt upp hela dagen, därför blev det inte så mycket bloggande då. Min lillasyster och min låsas bror fyllde år så vi firade nämligen dem. Under förmiddagen bakade vi och förberedde inför kvällen då gästerna skulle komma. Det kul o träffa släkten igen och andra som jag inte sett på ett tag. Vi åt även god mat och fikade tårta och bakelser som vi bakat. Vi satt ute hela tiden för vi hade inte fått plats inne (vi var 30 pers), vilket var väldigt kallt. Innan jag åkte till Spanien kunde man gå i shorts, men det går inte längre! Strax efter nio hade alla i alla fall gått o då tog jag det bara lugnt innan jag gick o la mig. Jag hade inte kunnat sova ut på tre nätter så det var skönt att äntligen få göra det.
Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Jag var dock ute i skogen o gick med min syster och då gick vi lite mer än 6 km, men annars har jag bara legat o tagit det lugnt. Hoppas ni haft det bra!
Här är några bilder från igår :)

COPYRIGHT!

Ett halvår med världens bästa ♥


Packa upp o packa

Hej på er!
Nu är jag hemma i Sverige och kallt är det här! Jag har varit van vid minst 30 grader och nu är det knappt 20.
Vid midnatt igår kom jag i alla fall hem. Flygresan gick sådär, jag var väldigt trött och sen var jag törstig så när vi skulle handla visade det sig att de inte tog kontanter. Så det var lite jobbigt, men sen gick jag o bad en flygvärdinna om vatten och då fick jag ett glas.
På vägen hem från flygplatsen så somnade jag i alla fall i bilen så det var skönt, för i morse var jag nämligen att gå upp tidigt. Jag är nämligen på väg till Skåne nu för att träffa min pappa och mina syskon som också är där.
Jag har försökt att sova, men det går inte så jag får väll se om jag kan slumra till lite senare.


Sista dagen

Hej!
Nu är det inte långt kvar tills jag och min pojkvän ska åka till flygplatsen och ta flyget hem till Sverige igen.
Igår, vilket var den näst sista dagen här, så åkte vi till ett köpcentrum och kollade i affärer. Vi åkte även in till staden där vi gick runt o kollade innan vi åkte tillbaka till lägenheten. Innan vi gick ut för att äta middag så badade o solade vi lite vid poolen. Den sista kvällen här var väldigt bra och efter middagen så gick vi hem till några andra där jag och två andra tjejer satt på deras takterass och pratade. Det var väldigt mysigt och roligt att få prata o lära känna dem :)
Idag var det den sista dagen här och jag o min pojkvän åkte in till stan där vi gick till en pir och sen gick vi och kollade lite på en marknad. Det sista vi gjorde här var att åka till en saltsjö där vi badade, det var väldigt salt och på botten kunde man ta upp en hel näve med salt klumpar. Sjön var helt rosa som ni kanske på bilden nedan, vilket var speciellt.
Dagarna här har varit underbara och det känns trist att redan behöva åka hem, men jag kommer ha många bra minnen härifrån. Nästa inlägg jag skriver kommer jag vara i Sverige, ha det så bra! :)


Födelsedagsfirande och en massa bad

Hej!
Jag har det verkligen underbart här i Spanien och jag vill inte åka här ifrån. Hade gärna stannat till skolan börjar, vilket är om 9 dagar.
Igår var det födelsedags firande hela dagen, min pojkväns pappa fyllde nämligen 50 så vi har firat honom. På förmiddagen var vi ungdomar vid poolen medan de vuxna åkte på vinprovning. Vi badade o solade i poolen till lunch då vi gjorde i ordning mat i lägenheten. Klockan fyra var det sedan "poolparty" på ett hotell i närheten där alla samlades. Vi badade, fick ner till havet o kollade och tog en del bilder. På kvällen åt vi på restaurangen som fanns på hotellet. Vi åt jättegod mat med förrätt, varmrätt och efterrätt. Sen hölls det även tal och vi sjöng. Vid midnatt tog vi taxi in till stan där vi var vid en bar till klockan var två och då åkte vi hem. Vi somnade vid halv tre, så det blev inte så ny ner sömn när vi skulle upp tio nästa dag.
Idag har det varit en superhärlig och fin dag som vi spenderade vid havet där vi badade, solade och spelade volleyboll. Jag har fått en hel del färg idag kan jag ju säga. Innan middagen badade vi lite i poolen här hemma och sen blev det mat i lägenheten. Jag känner att det blev ett långt inlägg med bara massa "jag har...", men vet inte hur jag annars skulle ha skrivit allt. Hoppas ni haft en bra dag! :)


Första dagen!

Hej!
Jag trodde inte att vi skulle ha wi-fi här, men det visade att grannen som också är svenskar lånar ut deras till oss. Så nu kommer jag kunna blogga lite i alla fall, så mycket jag har lust med.
Igår kom vi fram klockan ett på natten och klockan två hade vi kommit oss till rätta. I morse blev vi väckta tidigt då vi skulle äta frukost och sen har vi badat och solat hela dagen. Första dagen är det lätt att man bränner sig så vi smörjde in oss med solkräm och gick sedan till poolen som låg en minut ifrån lägenheten.
Vid lunch tid kom de andra med deras flyg och då åt vi lunch tillsammans. Vi är 17 som är här tillsammans (tror jag) och nu har alla kommit. Efter lunch blev deg mer sol o bad, det är så himla varmt, därför måste man vara i poolen nästan hela tiden. Mat tiderna är även annorlunda här och ikväll åt vi middag klockan tio på kvällen.
Nu ska vi i alla fall sova för det blir en lång dag i morgon också, hoppas ni har det bra hemma i Sverige! :)


Om några timmar sitter jag på flyget

Hej på er!
Jag tänkte skriva ett inlägg igår, men efter min träning var jag väldigt trött både fysiskt och psykiskt (då vi hade teknikövningar och fys p.g.a vi var endast fem stycken på träningen) så jag gick o la mig ganska snabbt. Trots det tog det en timme för mig att somna, men under natten sov jag väldigt gott! När jag vakande i morse så kände jag mig verkligen utvilad!
Idag har jag bra packat för klockan fyra idag så ska jag till flygplatsen med min pojkvän och hans brorsa. Sen ikväll när vi är framme kommer deras pappa att hämta oss på flygplatsen. Det ska verkligen bli kul och jag har sett fram emot det här väldigt länge nu!
Jag kommer förmodligen inte blogga någonting där, så vi ses den 12 augusti då jag kommer hem! :)

COPYRIGHT!


Målat

Hej!
Idag var det en seg morgon och jag var väldigt trött när jag vakande. Fotbollsträningen igår gick bra och jag var väldigt trött i benen efteråt.
Vid elva idag började jag måla på huset och sen målade jag i två timmar innan jag gick in för att göra lunch. Nu ska jag ner till centrum för att kolla i några affärer, sen kommer jag börja packa lite inför i morgon innan fotbollsträningen ikväll.

Hoppas ni får en bra dag! :)

 

Gålö havsbad

Hej!
Idag händer det inte så mycket för mig, vädret är jättefint och varmt är det. Hittills idag har jag bara tagit det lugn och slappat, men lite senare så har jag fotbollsträning. Den är från halv sju till åtta så det är skönt att den inte så sen, med tanke på att jag har en del saker att fixa med innan jag åker till Spanien om två dagar! Här är bilderna från igår som jag tog när jag var på Gålö med min mamma och pojkvän.
COPYRIGHT!

Havet

Hej på er!
Just nu ligger jag vid havet och solar och jag har precis tagit ett dopp i vattnet. Det är väldigt fint väder idag och varmt är det. Därför är det väldigt skönt att ligga vid havet där det fläktar lite. Vi kommer nog vara här större delen av dagen och vi har med oss matsäck som vi snart ska äta. I morgon kommer det komma upp några bilder från idag som jag har tagit med min kamera. Ha en fortsatt bra dag! :)
En bild från instagram som jag nyss la upp (stefansdotter21).


Fruktsallad med vaniljglass

Hej!
Igår har det verkligen varit en lugn dag, men jag har inte kunnat vara ute så mycket för det har varit väldigt varmt. Vi bestämde oss nämligen inte för att åka och bada någonstans och då är det jobbigt att vara ute en hel dag. Istället var vi i centrum ett litet tag och kollade i affärer och sen gick vi till mataffären och köpte frukt och glass. När vi kom hem så åt vi middagen och satte på en film. När den var slut så gjorde vi i ordning fruktsallad och sen tog vi fram vaniljglass till det innan vi satte på en till film. Hoppas ni haft en bra dag :)
COPYRIGHT!

Lördag

Hej!
I morse gick jag upp klockan nio, men det blev ingen målning som vi egentligen hade tänkt. Mamma åkte till utö, men jag valde att stanna hemma så det blev hemma-träning istället för min del. Annars har jag haft en lugn morgon och vädret är underbart! Idag har jag inget alls planerat så jag får se vad jag hittar på. Hoppas ni får en bra lördag :)
COPYRIGHT!

Vid stranden

Hej!
Först vill jag bara säga att träningen igår faktiskt gick bättre än vad jag trodde. Det var kul o komma tillbaka och det var väldigt skönt med ordentlig träning igen. Jag kommer hinna träna två gånger till innan jag åker iväg och blir borta i två veckor.
Idag har det varit underbart väder hela dagen och jag har varit iväg med min familj och pojkvän. Vi åkte till ett badställe där vi badade o solade under hela eftermiddagen eftermiddagen. Det var verkligen hur skönt som helst! Ikväll har det bara varit jag o mamma hemma och vi har nyss ätit en riktigt god middag! Senare ska vi kolla på film innan vi går o lägger oss. I morgon ska vi nämligen upp tidigt för att måla och sen ska jag träna. Hoppas ni haft en bra dag! :)
Här är en bild från instagram på mig frön idag, jag heter stefansdotter21. Följ mig gärna!


Träning

Hej!
Idag började jag dagen med ett träningspass och sen har jag tagit det ganska lugnt. Städade undan kläderna som jag rensade igår och sen följde jag med till affären för att handla. Nu ska jag nog gå och lägga min o vila, för ikväll har jag den första fotbollsträningen efter uppehållet och jag måste därför få lite ny energi. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! :)
COPYRIGHT!

RSS 2.0