Snart påsklov

Hej, igår så var jag i skolan för jag kände mig bättre men det var lite svårt att prata för jag var hes. Så idag bestämmde jag mig för att jag skulle vara hemma så jag verkligen slulle bli frisk innan påsklovet.
Idag har jag haft lite tråkligt har inte haft något att göra, jag har kollat på tv och läst lite. Men jag måste nog träna på mina engelskaglosor som är tills i morgon i fall jag kommer till skolan morgon. Men sen måste jag packa också för jag ska till pappa i morgon.

                


...

Jag har inte skrivit något på ett tag på grund av att jag är sjuk och har varit det sen i fredags. Men jag kommer förmodligen till skolan i morgon. Men jag kan nog inte komma på fotbollen ikväll för jag har ont i halsen. Men jag kan nog komma på onsdags träningen.
                    

Veckans bild

Veckans bild har jag inte lagt upp på ett tag för jag hade glömt det. Men den här bilden tog jag i måndags

           

Mycke fotboll :D

Jag har fått reda på att vi ska ha en massa träningar den här veckan, det ska bli roligt! Men på söndagen så är det inte säkert att jag kommer att vara med, jag får se om jag blir kallad.

Tisdag kl. 18.00-19:30 (träning)
Onsdag kl. 17.00-18.00 (träning)
Fredag kl. 17.00-18.00 (träning)
Lördag kl. 13.00-14.30 (träning)
Söndag kl. 16.00-18.00 (tränings match)

       

En annan dator

Hej, i fredags så sa jag att jag hade köpt en dator men sen när vi kom hem och skulle uppkoppla oss till internet så gick det inte för dom på Elgiganten hade gjort någon inställning så det gick inte och den datorn var den sista dom hade så vi köpte en annan som vi hade tänkt att köpa om vi inte köpte den andra. Så i lördags så åkte mamma och köpte den i stället medans jag var hos Ebba och den som jag har nu är lite bättre också. Men nu så funkar internet på den datorn som jag har nu. Jag sov över hos Ebba i lördags men innan jag kom hem till henne så var jag på fotbollsträning som höll på till klockan halv tre. Men sen när jag kom hem var det fullt upp med att hjälpa till med att ordna med Amandas tjej middag som hon skulle ha. det var därför jag sov över oss Ebba för jag fick inte vara hemma. Jag kom till Ebba vid 6 och då när jag kom dit så gick vi och handlade lite godis som vi skulle ha lite senare. Vi åt mat sen kl. sju och vi åt kött med potatisgratäng. Jag och Ebba kollade inte på tv så mycke utan vi var i gästrummet och läste och spelade lite dator. Men sen lite senare när vi började bli trötta så gick vi och la oss och läste lite. På morgonen så vaknade jag klockan åtta och det gjorde Ebba med. Vi gick upp och åt frukost och sen så satte vi oss vid datorn och jag spelade lite Sims tills min mamma kom och hämtade mig för vi skulle hem för det skullem komma gäster hem till oss eftersom att Amanda fyllde år igår.
Så här ser den datorn ut som jag nu, det är en länk till bilden.

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewProductMaximage-Popup?ProductSKU=PAP6301SC


Ny dator

Hej, Igår så åkte jag och mamma till Elgiganten i Kungens kurva för vi skulle kolla på en dator till mig. Vi var där i ungefär en timme och vi hittade sen en dator som jag ville ha. Idag så var jag i skolan som vanligt och idag så skulle man läsa upp sitt arbete inför klassen som handlade om ett land i Asien, så jag läste om Indonesien som jag hade skrivit om. Vi slutade klockan tio över ett och sen när jag kom hem så började jag städa lite på skrivbordet så jag kan få plats med datorn sen när vi har kopplat in alla sladdarna som vi ska göra lite senare.
Jag har inte så mycket mera att skriva om men jag kommer skriva lite i morgon, då kommer jag sova över hos Ebba.

                     


I Veckan

Hej, jag har inte skrivit något sen i Söndags men nu så ska jag skriva lite och ska försöka göra det dom andra dagarna framöver också.
Måndag: Jag var i skolan som vanligt och det ända som vi gjorde i skolan som bara gör en gång i veckan är slöjd. Det hade vi sista lektionen. Jag håller på att göra en tröja som jag snart är färdig med.
Tisdag: Det var en kort dag i skolan och efter skolan så hade jag fotbolls träning. Mamma skjutsade mig och Ebba dit. Men det var Ebbas mamma som hämtade oss.
I går: Det var också en kort dag men vi åkte skridskor från elva till tolv så vi hade med oss matsäck också och då så hade jag med mig kycklingklubbor och lite morötter. Men sen efter skolan så följde jag med Ebba hem. Vi kollade på en film och sen så spelade vi lite Sims men vi han inte riktigt klart för då så skulle jag hem. Mamma hämtade mig och sen så åkte vi hem.
Idag: Jag var ganska trött hela dagen och det var en lång dag. Men jag blev nästan färdig med ett skolarbete som vi har hållit på med i 2 veckor. Idag så kanske jag och mamma ska åka och kolla på en dator till mig men jag vet inte vilken jag vill ha men jag får se vilken det blir.
Just nu så håller jag på med att kolla på bilder till mitt arbeta som ska vara klart tills i morgon, jag hittade vissa som var jätte fina.
                       Bilder som är till mitt Indonesien arbete
         
        


Bio

Hej, i förre går så sov Olivia över hos mig och vi hämtade henne vid stationen klockan halv sju, för hon hade åkt tåg till Huddinge. När vi kom hem så åt vi mat efter en halv timme och sen efter det så hällde vi upp lite chips och godis som vi hade köpt på vägen hem när vi hade hämtat Olivia. Vi kollade sedan på Melodifestivalen. Men sen när Melodifestivalen var slut så kollade vi på filmen Bruce den allsmäktige och den höll på tills klockan tolv och efter det så var vi ganska trötta så då gick vi och la oss, men vi somnade inte förens vid ett.
Nästa dag så vaknade vi halv nio men vi gick inte upp på en gång men sen så åt vi frukost och lite senare så åkte Olivia hem och jag och mamma åkte och hämtade Hanna och Ebba för vi skulle kolla på bio på Heron City, vi kollade på Farsan. Den var väldigt rolig. Vi kom dit vid tre för bion började tjugo över tre. Vi köpte biljetter och sen så gick vi in till biografen. den var slut vid fem och då så hämtade min mamma oss och skjutsade hem Hanna och Ebba. När jag kom hem så gjorde jag inte något speciellt. Men innan jag skulle sova så läste jag ut min bok som jag läste, så idag så började på en av dom nya böckerna som jag köpte i Fredags.
Men sen idag när jag precis hade slutat så ringde mamma mig och sa att jag hade kommit in på Bild & Form. jag inte fått någon lapp hem för det hade blivit något fel. Så mamma ringde dom och frågade.

                                          


Sanning/Lögn

Här är en liten rolig sak som jag kopierade från min kompis blogg (www.mypinksite.blogg.se) men jag fick det såklart.


Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.

Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.
Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är lögn.

Sanning nr 4. Du ler nu för du e en idiot.

Sanning nr 5. Snart kopiera det här till alla så att alla andra idioter kan läsa det.

Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende på läpparna.

Visst är den bra.:-)

Böcker

Hej, igår så var jag inte hemma, utan vi var hos Anders, Eva, och Emelie. Vi kom dit för Eva skulle färga mamma hår och medan så satt jag och Emelie lite vid daton. men egentligen så skulle vi hem sen men det blev sen att vi åt mat där. Vi var där och åt mat och kollade på tv och när klockan ungefär var tio halv elva så åkte vi hem. Efter skolan igår så hämtade mamma mig för hon var ändå hemma, för hon hade varit hemma för att det hade ramlat ner en massa snö från taket på balkongen och det var något som hade gått sönder på taket så mamma var hemma hela dagen för det skulle komma en snickare och laga det och sen så var tvungen att ta bort det mesta av snön som var där. Men efter mamma hade hämtat mig så åkte vi hem och var hemma ett tag och sen åkte vi ner till centrum för vi skulle köpa hårfärg och böcker till mig. Egentligen så skulle vi göra det på torsdagen men när vi var där och hade valt några böcker så kom jag på att jag inte kunde handla på den affären med mitt present kort så vi åkte ner till Hudding Centrum igår och köpte dom som jag ville ha.
Idag så hade jag fotbolls träning inomhus från ett till halv tre och sen efter fotbollen så blev jag skjutsade hem av Ebbas föräldrar och när jag kom hem så planterade jag en kött ätande växt som jag hade fått för läng sen som jag nästan hade glömt bort. Men nu så sitter jag i soffan och väntar på att Olivia ska komma för hon ska sova över hos mig idag och vi sk kolla på finalen av Melodifestivalen.Jag ska visa bilder på dom böckerna som jag köpte.
                                         


To day

 

Hej, idag så hade vi spanska på morgonen och så hade vi läsning efter det när vi kom tillbaka till våran skola. Vi hade geografi efter maten och då så satt jag och Ebba ute i korridoren och arbetade och jag försökte övertala henna att berätta vad hennes favorit musik var men hon ville inte säja det för det var väll någon ovanlig musik hon gillade. Men sista lektionen så hade vi jumpa och då så hade vi fyra ländernas krig. När klockan var tjugo i treså slutade vi. Jag skrev inte så mycket om vad vi gjorde i skolan men jag ska skriva i morgon om vad jag köpte för böcker. Nu så är jag hemma och har varit det ett tag. Efter maten så ska jag och mamma på bokrea och köpa böcker till mig innan bokrean är slut, då så ska jag använda mitt presentkort.
Jag har också fixat en ny design men den är bara lite för omväxlingen. Jag byter säkert lite senare när jag har tid och kommer på vad jag vill ha för design.
         

...

Snälla kommentera lite jag tycker att det skulle vara jätte roligt. Jag får bara en eller ingen nu för tiden.

Gå järna in på mina kompisars bloggar:
www.forattminbloggebattreandin.blogg.se Gabbys
www.augustiibaarn.blogg.se Hanna Ls
www.bloggtroll.blogg.se Julias
www.hqney.blogg.se Hanna Hs
www.mypinksite.blogg.se Olivias

P.S Kan ha glömt någon men då får ni säga till D.S.

Dom sista dagarna på lovet

Jag ska skriva lite om vad jag har gjort dom sista dagarna nu på lovet när jag har varit hos pappa.

torsdagen så skulle vi till Väla i Helsingborg men det blev inte av för vi hade inte tillräckligt med tid. Så i stället så var vi hemma och jag kom på vad vi kunde göra i stället, vi kunde måla på tavlor och jag hade redan börjat med en tavla innan så jag fort satte med min. men Angelica och Gabriella började på nya. Men vi glömde att skriva namn och datum på så vi ska göra det snart. Vi höll på med det ganska länge och pysslade lite. Men vi var ute lite sen på eftermiddagen också med Ozzy. Sen så gjorde vi inte så mycket mera den dagen. Men sen så minns jag inte så mycket heller.


Men i Fredags så minns jag exakt vad vi gjorde. Vi åkte till den shopping centrumet Väla Jag tror att vi var där vid ett och då gick vi till en klockaffär för jag skulle leta efter en klocka som jag skulle få som födelsedags present av pappa. För jag hittade inte någon som jag ville ha sist jag var nere. men nu så hittade jag en men det tog ett tag innan jag bestämde mig. Först så hittade jag två som jag ville ha men jag kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha. Men efter som att pappa inte var men utan det var jag . Amanda och Sebastian som gick tillsammans, för dom små ville ju inte vara i affärer så dom var hemma hos våra kusiner som bor i närheten och pappa var där hemma hos dom med. Men vi ringde pappa och bad han komma och kolla på klockorna och så kunde han säja vad han tyckte. Men sedan när jag hade bestämt vilken jag ville ha så visad det sig att det inte fanns i min storlek så vi gick till en annan affär och då hittad jag en som jag ville ha. Vi åkte hem vid femtiden halv sex och när vi kom hem så åt vi mat. Sen så kollade vi lite på Let’s Dance också.


Igår så kollade vi på bio och vi åkte hemifrån kvart över elva för att vi skulle hinna ta ut biljetterna. Vi skulle kolla på "Det regnar köttbullar". När vi hade tagit ut biljetterna så gick vi till en godisaffär och köpte godis och dricka som vi skulle ha sen till bion. När vi kom tillbaka så fick vi vänta lite innan den började. när vi hade kollat klart på den så åkte vi och lämnade våran kusin för han hade också följt med och kollat. För Gabriella hade sovit över hos dom den natten. När vi kom hem så hade Ozzy en struma på ena tassen som satt fast med tejp för att när dom skulle klippa hanns klor så råkade dom klippa för långt in så det började blöda och han fick ont och det slutade aldrig riktigt sluta blöda så han fick ha den på hela natten. men har tyckte att det kändes annorlunda så han gick lite konstigt och när vi skulle gå ut och gå så satte vi folie oh en plastpåse på foten. Vi åt tacos till middag och det var jätte gott. Efter vi hade ätit mat så kollade vi på Melodifestivalen och åt lite taco chips och så åt vi glass också.


Idag så gick vi upp vid åtta för vi skulle åka vid tio så jag packade mina kläder och år frukost och sen så åkte vi mot Stockholm. Vi gjorde inte något speciellt på vägen hem men vi åt mat som vi hade med oss vid ett och sen efter det så fortsatte vi bara. Men nu så är jag hemma och ska äta en tidig middag för vi var ganska hungriga när vi kom hem. Pappa lämnade mig och Amanda först och sen Angelica och Gabriella. Sen efter jag har ätit så ska jag städa mitt akvarium lite.


Ny design

Jag vill jätte järna ha en ny design, men har ni något förslag??
Just nu så är jag inne på datorn och kollar lite på bloggar och hör låten som Anna sjöng i Melodifestivalen på radio.

          

Dom senaste dagarna...

Dom senaste dagarna så har jag gjort en massa olika saker. I måndags så var jag och Angelica hos farmor, vi gjorde massa olika saker som t.ex.: vi kollade på deras yngel som dom hade för dom hade blivit jätte stora sen vi kollade vi på dom sist. Vi bakade blåbärs muffins efter vi hade ätit lunch vid 2. Vi var där från 1 till klockan 6 och då hämtade pappa oss och när vi kom hem så höll dom på med maten så det tog inte så lång tid innan vi åt.
Igår så var det Gabriella och Amanda som var hemma hos farmor och då var jag och Angelica hemma. Lite senare på dagen så gick vi ner till Biblioteket med pappa och lånade 4 filmer och en bok som Angelica ville låna. Angelica valde två och jag två. Jag lånade filmen Bortspolad och filmen Horton och Angelica lånade två andra som jag inte minns vad dom hette.
Men idag så var vi och badade på Ugglebadet men våra kusiner. Vi åt inte frukost hemma utan på badet. Vi var där ganska tidigt. Vi badade där tills klockan var 12 och sen så åkte vi hem och nu så sitter jag vid datorn. Men lite senare i kväll så ska jag kolla på säsongs premiären av Grey's Anatomy.
Här är två bilder som jag tog innan jag åkte till pappa på fredagen.
           
    


RSS 2.0