Som ett vinterland

Hej allihopa!
I morse när jag vaknade såg det ut som på bilden nedan. Alla hus, gator och träd var täckta med snö, så himla fint tycker jag! Det är dock ganska kallt, fast det blir ljusare nu vilket jag tror vi alla behövde. Jag vet dock inte hur det ser ut i resten av Sverige, vintern är i alla fall här och jag hoppas snön stannar nu så det inte blir slaskigt och blött. Träningen blev inställd idag pga att fotbollsplanen var täckt med snö, vilket jag tyckte var ganska skönt eftersom det blir väldigt kallt att spela i sånt här väder. Jag har därför läst hela kvällen och kommit en bra bit i boken som vi läser i skolan. Just nu läser vi Onskan som är en väldigt bra bok tycker jag!
I morgon är det fredag, vilket ska bli väldigt skönt. Efter skolan ska jag och några till hem till en i klassen och kolla på film så det ska bli kul. Vet inte om jag hinner blogga i morgon, men vi hörs snart igen. Ha det bra :)


Dagarna som gått

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering den senaste dagen, jag har haft fullt upp med annat och helt enkelt inte haft tid. En kort sammanfattning av dessa dagar kommer här. Igår ösregnade det så gott som hela dagen medan jag gick i skolan. På kvällen hade jag träning, vilket blev väldigt blött fast när man vän kom igång var det inte ett dugg kallt fastän det var tre grader och regn.
Idag var det en lång dag då jag kom hem klockan fem efter att jobbat över på slöjden. Då började det snöa väldigt mycket och så har det fortsatt nu, längtar tills jag vaknar upp i morgon och ser hur mycket snö som kommit under natten. Godnatt på er!
Här är en bild på det jag åt till middag idag, mums! ;)


Från förra helgen

Hejsan!
Här är några bilder som jag tog förra helgen när jag var och hälsade på mina vänner i Västervik! Vi hade väldigt roligt och jag hoppas vi kommer kunna ses snart igen. Jag tog dock inte så många bilder för vi hade fullt upp med att göra massa andra roliga saker. Sista dagen gick vi dock ut en liten stund och fotade! :)
COPYRIGHT!

Måndaaaaag

Hejsan!
Då var den måndag igen och jag längtar redan till fredag, haha. Jag ar en ganska lugn vecka med tanke på att jag mest har läxor och endast ett prov som är på fredag. Jag ska försöka göra klart några av läxorna nu så jag har mer tid till att plugga till spanska provet jag har på fredag. Skolan idag var lika rolig som vanligt, jag tror inte jag har skrattat så mycket i skolan som jag har gjort de senaste veckorna. Allt är tack vare mina vänner som lyser upp alla dessa skoldagar♥ De bilderna jag sa att jag skulle visa från förra helgen kommer kommaupp i morgon, I pomise! :)
COPYRIGHT!

Bästa kvällen!

Hej allihopa!

Igår vaknade jag kvart i elva och fick lite panik, för jag tyckte jag sovit bort hela dagen. Jag skulle nämligen på gymnasiemässan och ville ha det avklarat så tidigt som möjligt eftersom jag hade läxor som jag behövde göra. När klockan var ett var jag hemma igen och nu har jag blivit ännu säkrare på vad jag ska välja, men jag vet ändå inte till 100 procent än. Klockan halv fem begav jag mig hem till min kompis Martina, jag åt middag där och sen efter vi gjort i ordning oss gick vi och mötte några vänner. Vi gick och köpte lite snacks i affärer och sen gick vi hem till min kompis där vi skulle vara hela kvällen. Först kollade vi på film, sen när vi dock skulle kolla på den andra filmen pratade vi mest bara under hela filmen. Vi hade väldigt roligt tillsammans och det är något som vi verkligen måste göra om. När klockan var tolv hade alla gått hem och då satt jag och Martina vid teven ett litet tag innan vi gjorde i ordning oss och gick och la oss.

I morse gick vi upp vid nio, åt frukost osv. och nu är jag hemma igen och ska snart börja göra läxor så jag blir klar med de så fort som möjligt. Det skulle vara så skönt att bli klar med de så jag bara kan ta det lugnt sen på eftermiddagen. Jag är inte vara inne på datorn så mycket mer idag så det kommer komma upp ett tidsinställt inlägg lite senare. Ha det bra! :) Jag har tyvärr inga bilder från igår så det fick bli en gammal bild från höstlovet.

COPYRIGHT!


Andra gången!

Hejsan!
Idag är det äntligen fredag, vilket jag verkligen behövde. Det har varit en ganska lugn vecka i skolan dock har jag haft träningar som gjort att det har varit fullt upp hela veckan.
Jag kom hem från skolan vid ett tiden idag efter en väldigt bra dag, hade som ett slags no prov så det var i alla fall skönt att få gjort. Sen hade jag lika roligt som vanligt med mina kompisar (tack för att ni finns). Nu ikväll var jag och såg Breaking Dawn med några kompisar och det blev andra gången för mig att se den. Var nästan mer uppspelt än mina kompisar som inte hade sett det, haha jag tycker den är så bra! Jag kom hem för ungefär en timme sedan och nu ska jag gå och lägga mig för jag kan inte sova hur länge som helst i morgon (berättar varför i morgon) :)
COPYRIGHT!
 

Gymnasiemässan

Hejsan!
Jag han aldrig blogga igår för jag hade fullt upp hela dagen. Först var jag i skolan till klockan tre och sen tog jag bussen till ett ställe där jag skulle ta en spruta. När jag sedan kom hem pluggade jag stenhårt hela kvällen (hoppas till och med över Greys som jag kommer titta på reprisen av på söndag) inför provet jag hade i morse.
Idag hade jag endast två lektioner och sen åkte jag och klassen till gymnasiemässan och så var vi där i ungefär två timmar då vi åkte hem. Det finns så himla mycket att välja på så för mig är det inget lätt val. Om ni har några tips om gymnasievalet/gymnasiet så lämna gärna en kommentar! :) Under kvällen har jag haft fotbollsträning och sen pluggat. I morgon är det fredag, vilket ska bli hur skönt som helst för jag slutar 12.35 och i vanliga fall slutar jag 14.30 :D Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med fredagen, godnatt!
COPYRIGHT!

Helt slut..

Hejsan!
I morse skulle jag haft slöjd första lektionen, så blev det dock inte för våran lärare var sjukt så vi hade en och en halv timmes hål då vi satt och snackade med varandra. På lunchen hade jag och min kompias väldigt roligt med några andra i klassen och vi satt och snackade en hel det om allt möjligt och vi kanske ska hitta på något tillsammans i helgen så det ska bli kul. Sista lektionen hade vi simning och jag tycker det är väldigt jobbigt, för jag blir så himla lätt trött. Jag kan springa hur långt som helst men simma är inte direkt min starka sida, speciellt inte när man ska simma 20 längder på olika simsätt. Ikväll har jag fotbollsträning och innan dess ska jag försöka hinna plugga lite. Nu ska jag i alla fall äta medan jag kollar på Portkod 1321, har ni sett det? Om inte kan ni kolla på det på svtplay, väldigt bra tycker jag! :)
BILDKÄLLA!

Ny vecka

Hej allihopa!
Då var det måndag igen och jag hade faktiskt en ganska bra start på veckan. Jag har dock gått runt och frysigt hela dagen i skolan, annars var det bra. Dagen var ganska lång och när jag kom hem pluggade jag lite och sen slumrade jag till och med till. Jag måste gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt i morgon, vilket jag inte gillar eftersom jag inte direkt är en morgon människa. Hoppas ni i alla fal har haft en bra måndag, vi hörs snart igen :)
COPYRIGHT!

Snart hemma igen

Hej allihopa!
Just nu är jag i Linköping och väntar på att tåget till Stockholm ska avgå. De fanns gratis wi-fi här så jag passade på att skriva ett snabbt inlägg. Helgen i Västervik hos mina kompisar har varit väldigt bra och jag hoppas vi kan ses snart igen. Jag kommer komma hem vid åtta men tror inte att jag kommer orka blogga då så vi hörs i morgon igen, ha det bra! :)


Lördagsgodis

Hej alla kära läsare!
Igår kom jag hit till Västervik och då åt vi chips med dipp och sen pratade vi en hel del. Idag vaknade vi vid tio tiden, åt frukost, gjorde i ordning oss och sen gick vi in till stan kollade i affärer och åt lunch. När vi kom hem åt vi godis som vi köpt och sen kollade vi på reprisen av xfactor. Just nu spelar vi kort och lite senare ska vi äta på en resturang för att fira deras släkting. Ha en bra lördagskväll nu! :)


Träning

Hej allihopa!
Inatt sov jag tio timmar, vilket var väldigt skönt. Jag kunde gått och lagt mig tidigare än tio och sovit mera, men jag hade glömt bort att det var Grey´s Anatomy från nio till tio. Trots att jag sov så pass länge var jag väldigt trött hela dagen i skolan. På idrottslektion idag skulle vi redovisa för våran lärare ett träningsprogram som vi gjort och det var ett väldigt jobbigt program jag gjort kan man säga. Det var inte så jobbigt att jag inte orkade, men var så trött och har inte styrketänat på ett tag så det var tufft. Snart ska jag ta bussen till fotbollsträningen som börjar halv och sen lär jag komma hem runt halv tio igen. Jag har precis packat klart, för i morgon efter skolan jags ka åka till mina vänner som bor i Västervik så det ska bli kul. Jag lär förhoppningsvis hinna blogga någon gång i morgon så vi hörs då! :)
COPYRIGHT!

Rihanna - Diamonds


Oförglömligt! <3

Hejsan!
Igår hade jag en av de bästa kvällarna på länge. Efter skolan åkte jag hem lite snabbt, fixade i ordning allt och åkte direkt in till stan där jag mötte upp min kompis. Vi åkte hem till hemma, åt middag, tog det lugnt och sen åkte vi och köpte saker till bion. Lite godis, dricka och sen en macka till pausen, vi fick även popcorn och dricka där. Den första delen började någon gång efter ni och slutade tjugo över elva då vi fick vänta tills midnatt. Då visades det sista delen för första gången och alla i hela salongen var verkligen förväntansfulla. Det är absolut den bästa av Twilight filmerna och jag vill bara se den en gång till för det var så himla bra!! Var sjukt nervös under filmen och jag både skrattade och fällde några tårar. När den var slut var klockan två och sen tog det ungefär en halvtimme innan jag var hemma. Det var svårt att sova med lyckades somna strax efter fyra. Eftersom jag hade skola idag blev det endast 2-3 timmars sömn, ändå klarade jag mig hyfsat i skolan. Jag var inte dö trött, men mådde väl inte så jättebra. Nu är jag väldigt hungrig och ska göra lite mat, kanske kolla på något avsnitt av någon serie och sen ska jag gå och lägga mig så tidigt som möjligt :)
En bild som jag tog på lovet, jag gillar att den är suddig för då blir det en helt annan känsla.
COPYRIGHT!

Twinight med bästaste!

Hejsan!
Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, eller? Nej egentligen inte, skolan har varit vanlig och alla andra människor, det är bara jag som har varit väldigt fummig. Det kan bero på att jag knapp sovit något den här veckan. Jag sov i alla fall åtta timmar inatt och det är bra om man jämnför med igår då jag bara sov sex timmar, inte bra alls kan man ju säga. Ikväll är det en mycket speciell kväll för då ska jag och min kära vän Olivia på Twinight då vi ska kolla på den sista filmen av Twilight, första och andra delen. Det kommer sluta väldigt sent, runt två tiden tror jag eftersom de kommer visa den sista filmen efter midnatt. Jag kommer säkert vara jättetrött i morgon fast det kommer det vara värt. Den här kvällen kommer bli den bästa på länge och snart ska jag och min kompis åka iväg så vi hinner köpa saker att äta under bion. Jag kommer berätta allt i morgon, ha det bra! :)

Förbered er!

Hej allihopa!
Jag har knappt några läxor den här veckan så förbered er på många inlägg :D Det blir bara ett jättekort inlägg nu för jag måste sova, godnatt bloggar mer i morgon! :)


Min söta syster

Hejsan!
Här kommer några bilder som jag tog på min lillasyster på höstlovet. När vi tog de bilderna hade vi väldigt roligt och hon är så duktig när hon ställer upp på alla dessa bilder. Jag är faktiskt väldigt nöjd med de här bilderna, vad tycker ni? :)
 


 
COPYRIGHT!

Härligt med helg eller hur?

Hej allesammans!
Jag berättade aldrig om gårdagens dag. Det finns inte dock så mycket att säga det var fredag och jag hade en riktigt bra och rolig dag i skolan. När jag kom hem hade jag en väldigt mysig fredagskväll med familjen då vi åt hemmagjorda pizzor och sen kollade vi på film.
Just nu kollar jag på X factor på tv4play eftersom jag valde att kolla på film igår istället. När jag har kollat klart på det och ätit frukost kommer jag göra läxor och plugga lite. Senare ikväll kommer jag och några vänner i klassen gå på bio tillsammans så det ska bli kul. Jag får se om jag hinner blogga mer idag, men annars kommer det ett tidsinställt inlägg! :)
COPYRIGHT!

Föreläsning om 2VK

Hejsan!
Det här inlägget kommer bara handla om vad jag gjorde i onsdag för det var nämligen en ganska speciell dag.
Dagen innan hade vi haft tema dag (tema onskan) som jag berättat och sen på onsdagen var det fortsättning på det. Då kom det en man som heter Emerich Roth, känner ni igen det namnet? Han hade i vilket fall en föreläsning för oss där han berättade om andra världskriget och hur han hade deg under den tiden. Hans upplevelser och hut han levt/kunnat leva efter det. Det var väldigt intressant att lyssna på och väldigt berörande. Det som hände i konsentrationslägerna under den tiden känns overkligt och att då få träffa någon som var med om allt och få höra hans historia var overkligt.
Efter han hade pratat klart och svarat på frågor från oss fick vi även lyssna på en föredetta kriminell. När allt var klart åt vi lunch i skolan och sen kollade vi på filmen Pojken i randig pyjamas. Jag kan ju säga att det inte gjorde än gladare, slutet var så sorgligt och det blev den andra gången på dagen som jag höll på att fälla en tår. Jag har verkligen lärt mig mycket om andra världskriget nu och vill faktiskt inte veta fler detaljer. Jag har haft ett prov om det och ska snart ha ett till, men sen får det räcka.
För att avsluta det här så var det en oförglömlig dag och ville bara berätta för er om den. Det blev ett långt inlägg, men jag behövde skria av mig om det. Kommentera gärna era åsikter!


Stort tack! <3

Hej!
Vill bara säga ett stort tack till mina trogna läsare som skriver så fina kommentarer till mig. Jag blir verkligen glad och önskar jag hade mer tid till bloggen än vad jag har. Skolan går trots allt före och det är mycket nu på hösten av nian. Jag ska dock försöka så gott jag kan! Nu ska jag sova för jag måste upp tidigt i morgon, godnatt :)

COPYRIGHT!


Speciell dag

Hej allihopa!

Idag var det en ganska så speciell dag i skolan. Förutom att vi hade temadag och inga lektioner så hade jag och mina kompisar väldigt roligt. På lunchen och mellan de olika "lektionerna" höll jag och mina kompisar på att flamsa (eller vad man nu ska säga) och jag kan väl erkänna att det gick lite överstyr ibland, men roligt hade vi. Det var länge sen jag hade det så roligt i skolan och så länge sen jag skrattade så mycket på en och samma dag. Vi umgicks även en hel del med killarna i vår klass idag och det gjorde bara allt ännu roligare. Det är faktisk roligt att umgås med killarna ibland också. Jag och mina kompisar hade nog inte haft så roligt som hade det om inte de hade varit med. Det blev i alla fall en dag som jag kommer minnas och tack vare att vi inte hade några lektioner och att vi hade det så roligt är jag väldigt glad just nu. Jag är inte heller lika trött som jag brukar vara när jag kommer hem från skolan, därför ska jag passa på att göra läxor nu innan jags ka dra iväg på fotbollsträning. Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft! :)

COPYRIGHT!

Då var lovet slut och dags för skola igen

Hejsan!
Idag var det första skoldagen efter lovet. vilket kändes sådär. Jag hade gärna velat ha lov ett tag till, men vem vill inte det? Det var i alla fall kul att få träffa mina kära vänner igen och dagen gick faktiskt fort ändå. Jag vet inte hur bloggningen kommer bli nu när skolan börjat, men allt beror på hur mycket läxor och prov jag har. Den här veckan har jag ganska mycket i skolan så det lär tyvärr inte bli så mycket inlägg. Jag har inte så många besökare ändå just nu så det kvittar kanske, men för er som fortfarande är kvar ska jag försöka blogga så mycket jag kan. Gör det ju inte bara för eran skull utan för min skull också eftersom det är kul att blogga och kolla tillbaka på om några år! Nu ska jag gå och lägga för det ju skola i morgon också, god natt! :)
Jag har inte hunnit ladda över bilderna som jag tog på lovet så det fick bli en bild som jag tog för några veckor sedan!
COPYRIGHT!

Stockholm

Hej allihopa!
Igår hade vi ett riktigt bra Halloween firande hos våra vänner. Vi åt riktigt god mat och vi hade väldigt roligt. Under kvällen spelade vi spel, pingis, var ute en liten stund och sen kollade vi lite på tv. Vi kom hem runt halv elva och sen tog det inte så lång tid innan vi alla sov, jag var så himla trött när jag kom hem så det var skönt att krypa ner under täcket. Nu ska jag och mina syskon åka tåg upp till Stockholm, jag lär komma hem runt fem tiden så jag får se om jag orkar blogga någonting då, annars lär det komma upp något inlägg nästa vecka. Hoppas ni har haft ett riktigt bra lov för det har jag haft! :)
COPYRIGHT!

Halloween

Hejsan!
Idag på förmiddagen åkte jag och mina syskon till farmor där vi åt frukost, spelade kort, jag sydde lite och sen fikade vi innan vi åkte hem. Om en timme ska jag och familjen åka iväg på en Halloween fest där vi ska äta god mat och bara ha det riktigt trevligt. Jag kommer inte direkt klä ut mig, men jag får se vad jag har för fina kläder jag kan ha på mig. Mina små syskon ska i alla fall klä ut sig och sen får jag se vilka fler som gör det. Nu måste jag duscha och göra iordning mig innan vi måste åka. Vi hörs i morgon om jag får tid för då åker jag hem till Stockholm igen. Ha en bra kväll allihopa :D
COPYRIGHT!

X factor och Ben and Jerry´s

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag, jag har dock bara tagit det lugnt, vilket har varit väldigt skönt. Jag och min syster städade vårat rum, vilket verkligen behövdes så det känns skönt att ha det gjort. Min stora syster kom nämligen hit idag och då vill man ju att det ska vara lite fint. Jag har även varit ute ett par gånger med Ozzy och vid lunchtid gick jag och handlade med min pappa och syster, då passade jag på att köpa en Ben and Jerry´s. I den affärer kostade det nämligen bara 44 kr så jag passade på att köpa en Cookie Dough som jag inte smakat innan och den var jättegod! Nu ska jag kolla klart på X facor med familjen och se vem som åker ut. Kollar ni på X facor? Vilken är eran favorit?
COPYRIGHT!

Gina Tricot

Hejsan!
Tidigare idag var jag som sagt i Helsingborg med min familj. Jag och min syster gick runt och kollade i affärer på Väla medan min pappa och min lillasyster var på Toys"r"us. Jag hittade några riktigt fina tröjor men två av de fanns inte i min storlek, vilket var väldigt irriterande. Jag hittade dock en tröja på Gina Tricot som jag köpte för endast 199 kr. Jag är så himla dålig på att visa saker som jag har köpt så här kommer en bild på tröjan på en gång! Vad tycker ni? Jag älskar den i alla fall :D Nu ska jag äta middag, hoppas ni har haft en bra dag så bloggar jag mer i morgon!
COPYRIGHT!

Shopping i Helsingborg!

Hej allihopa!
Idag vaknade jag runt tio tiden och sen dess har jag duschat, ätit frukost och gjort i ordning mig. Jag, pappa och mina två syskon ska in till Helsingborg idag för att shoppa. Eftersom jag har haft så mycket i skolan på senaste tiden så har jag inte haft till att shoppa, därför är jag riktigt shoppingsugen nu. Jag får hoppas att jag hittar några fina kläder för sist när jag shoppade hittade jag ingenting, bara ett par byxor, vilket brukar vara det svåraste för mig att hitta. Vi ska åka snart och jag måste hiinna gå ut med Ozzy innan dess så jag måste avsluta nu, vi hörs senare då det antingen kommer komma upp bilder som jag tog på min lillasyster eller på det jag köpte (om jag nu kommer hitta något). Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

RSS 2.0