Dagarna rullar på

Hej! 
Jag har inte bloggat på flera dagar på grund av massa olika anledningar. I helgen var jag hos Danne där jag var med o firande hans mamma. På söndagen blev det plugg så gott som hela dagen då jag hade kemiprov igår. Jag har även hunnit med en del träning som vanligt.
Idag började jag dagen med nationellt prov i engelska, sedan gick jag i skolan till halv ett. Då gick jag och kollade i affärer och sen gick jag tillbaka till skolan för att räkna matte. Vid fyra tiden mötte jag min pojkvän och en kompis och då gick vi och tränande tillsammans på sats. De provtränade nämligen där idag och nu ska de förmodligen börja träna där också så det ska bli kul att få sällskap ibland! :)

230414

Hej!
Nu har skolan kommit igång och jag har en känsla av att det kommer bli tufft nu de sista veckorna i skolan. Igår hade jag mitt tal, vilket det gick bra på och sedan fick jag även tillbaka mitt biologiprov som jag blev nöjd med! På så sätt var det en bra start, men proven börjar komma nu igen och det är mycket då vi ska ha nationella. Ikväll var jag tvungen att hoppa över träningen då jag hade massa läxor jag behöver göra. Nu har jag precis kollat på Greys Anatomy och ska nu gå och lägga mig då jag börjat redan klockan 8 i morgon. 

Skola i morgon

Hej!
Det enda jag har gjort idag är att flytta över möbler till mitt nya rum och skrivit/tränat på mitt svenska tal jag ska hålla i morgon. Jag började med att flytta klart alla saker, vilket jag var klar med strax efter lunch. Sedan skrev jag klart mitt tal och tränade på det så jag kan det hyfsat bra i alla fall. Jag har knappt varit ute idag trots det fina vädret, men ibland får man prioritera vissa saker. Det känns i alla fall skönt att jag hann byta rum innan skolan började så nu är det bara lite småsaker kvar som tex sätta upp gardiner och tavlor, men det får jag vänta med till nästa helg. Nu är lovet slut och det har faktiskt varit en av de bättre loven måste jag säga, har haft det hur bra som helst! Hoppas ni haft en bra påskledighet ni med! :)

En dag i stan


90 minuter

Hej!
Jag har inte bloggat någonting alls sen jag kom hem från pappa för jag har helt enkelt inte haft tid för det. På torsdagen satt jag på tåget i 5 o en 1/2 timme och den långa resetiden berodde på att vi stod stilla i en timme under resans gång. Direkt när jag kom hem tränade jag, packade upp och sen åkte jag till min pojkvän i Täby. Det var väldigt mysigt att få träffas igen och vi hade en riktigt härlig kväll tillsammans. På fredagen tog vi det lugnt, spelade tv spel, gick ut o spelade lite fotboll och sen på kvällen åt vi påskmiddag, badade jacuzzi och kollade på filmer. Igår hade vi ännu en härlig dag då vi åkte in till stan, åt lunch, var i Kungsträdgården och kollade i affärer innan vi skiljdes åt. Nu under lovet har jag handlat en hel del nya kläder, vilket känns väldigt kul! Därför tänkte jag visa de kläderna i morgon så ni får se vad jag köpt! Idag började jag dagen med 90 minuter cykling, vilket var väldigt tufft och sen har jag flyttat saker från mitt nuvarande rum till det bredvid då jag ska byta till det. Nu ska jag göra iordning mig innan vi får gäster här hemma, ha det bra! :)

Soligt

Hej!
Nu har de två sista dagarna här hos pappa gått och det har varit så mysigt att vara här! Vi har hunnit övningsköra varje dag och det har bara gått bättre o bättre så det är jättekul! Igår och idag har vi även tränat på gymmet och igår sprang jag ungefär 6 km på löpbandet och idag blev det 1.5 mil på Crosstrainingen. När jag sprang igår var det första gången på väldigt länge plus att jag inte alls är van att springa på löpband, vilket har lett till att jag har fått ont i höfterna. Förmodligen på grund av överansträngning, men det går säkert över snart. Ikväll var det en riktigt härlig kväll då vi grillade ute (som ni kan se i videon nedan) och sen kollade vi på film. Nu ska jag sova då jag redan ska upp klockan 7 i morgon för att ta tåget hem som går klockan nio. Hoppas ni haft en härlig dag! :)

Grillkväll


Shopping

Hej!
Idag har jag haft en väldigt bra dag! Jag och pappa började med att åka till farmor där vi fikade och fick även träffa deras hund för första gången. När vi varit där åkte vi till Helsingborg där pappa spelade tennis medan jag shoppade och jag hittade en hel del fina kläder. Under eftermiddagen övningskörde jag och det går bara bättre o bättre! Nu ska jag gå o lägga mig o läsa lite, ha det bra! :)

2 dagar

Hej!
Nu är det andra dagen här hos pappa och det har varit väldigt mysigt hittills! Igår var vi på skäralid som är ett jättefint ställe där det finns en massa rundor man kan gå i skogen och vid en sjö. Det finns även ett café där vi fikade innan vi åkte hem. Vi badade jacuzzi och sen på kvällen blev det en trerätters middag och film. Idag ska jag övningsköra med pappa, träna och även försöka ta fram matteboken och arbeta lite i den. Hoppas ni får en bra dag! :) En bild från igår!

Tågresa


Bra dagar

Hej!
Det har varit dåligt med att blogga igen, men på lovet kommer det bli mycket bättre då jag inte går i skolan. Jag tänkte i alla fall sammanfatta de senaste dagarna lite kort. I tisdag hade jag en riktigt skön dag och jag fick mycket gjort. Skoldagen var kort, vilket jag utnyttjade och gick o tränade efteråt. Sedan var jag hos mormor ett litet tag för att hämta några kläder hon lagat och umgås med henne. Igår och idag har också bra dagar och nu har jag verkligen kommit igång med träningen efter min förkylning. Vi hade nämligen två riktigt jobba pass på idrotten den här veckan. Idag var jag på Dans Step och efter tre gånger har jag verkligen blivit duktigare och eftersom jag nu han koordinationen blir passet mycket jobbigare. Nu ska jag packa lite iför i morgon då jag ska till pappa o sen ta det lugnt. Ha det bra! :) Fick hem den här boken idag, så himla glad!

Ingen ork

Hej!
Jag har haft en del tid o kunna blogga, men jag har istället inte haft någon ork. I helgen var jag förkyld och mådde delvis inte så bra. Men jag var med min pojkvän på lördagen och sen på söndagen jobbade jag med mamma. Det är lugnt i skolan nu, men det finns ändå en del som jag måste göra innan lovet. Bland annat ett svenska tal och matte. Idag har jag en kort dag i skolan och jag tänkte träna efter skolan för förkylningen är mycket bättre! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, hoppas ni får en bra dag! :)



Äntligen fredag!

Hej!
Nu är det fredag och det känns jätteskönt, jag har verkligen längtat till den här fredagen. Jag gjorde mitt sista prov innan påsklovet som är nästa vecka o det känns jättebra plus att det kändes väldigt bra på provet! Efter skolan gick jag o tränade, vilket kändes väldigt skönt! Dock vet jag inte om det var jättesmart för i morse vaknade jag förkyld och jag hoppas inte det blev värre nu. Men jag lyssnade på min kropp när jag tränade så det ska nog inte vara någon fara. Nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance, ha en fortsätt bra kväll! :)

Frukost


Torsdag

God morgon!
Det är några minuter kvar tills jag börjar min första lektion så jag tänkte passa på o blogga lite. Igår på engelska nationella gick det väldigt bra och dagen var väldigt bra i allmänhet också! Det var underbart väder så jag och Danne gick tillsammans från min skola och hem till honom, vilket tog ungefär en timme.
Idag börjar jag tidigt, vilket betyder att jag inte är så jättepigg. Det kommer bli en lång dag i skolan för jag ska även stanna på extra matten efter skolan och då brukar jag komma hem vid halv fem tiden. Ikväll kommer jag träna och sen plugga till mitt biologiprov som jag har i morgon. Hoppas ni får en bra dag! :)

Resursdag

Hej!
Igår hade jag en väldigt lång dag i skolan då jag skrev ett prov efter jag slutat pga att ville höja mitt betyg på ett tidigare prov vi hade gjort. Idag har jag resursdag, vilket är jätteskönt, speciellt när onsdagar är en av de längsta dagarna på veckan. Hittills idag har jag pluggat biologi och snart ska jag iväg till skolan för att ha muntliga nationella i engelska. Jag är ganska nervös inför det, men det är bara i en halvtimme så jag får hoppas att tiden går fort. Sen efter ska jag träffa min pojkvän och kommer vara hos honom resten av dagen. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!
Just nu :)

RSS 2.0