Filmkväll

Hej, igår kväll så hyrde vi 3 filmer och vi han kolla på 1 och en halv. Dom som vi hyrde hette Vägen, Vinyan och Hachiko. Sen på köpte vi chips och popcorn också. Först så kollade vi på filmen Vinyan men vi kollade bara en haltimme på den sen så bytte vi film för det hände inget.
På baksidan stod det:
Hur långt kan en människa gå för att rädda sitt barn? Något fansanfullt gömmer sig i hjärtat av den okända Thailändska djungeln där Jeanne och Paul hamnat på jakt på sin som vars kropp sköljdes bort av Tsunamin, och aldrig återfanns. Jeanne vägrar ge upp tanken på att sonen är död och tvingar paret djupare och djupare in i regnskogen alltmedan mystiken tätnar omkring dem.
1.32 minuter lång.
Vi satte på filmen Hachiko istället och den var där i mot bra (tips: se den!).
På baksidan stod det:
När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och han husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. men en dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många människor som passerar stationen, och det hjälper hunden med mat och varma ord.
Baserad på en sann japansk historia. 1.29 minuter lång.
Den sista filmen som heter vägen har vi inte kollat på än, men det kommer vi göra idag.



Kommentarer
Postat av: Gabby ♥

Mysigt ;) Alla säger att den där Hachiko-filmen är asbra <33

2010-07-27 @ 13:32:59
URL: http://gabbsys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0