Sommarjobb: brandstation (dag 9 arbete)

Hej allihopa! :)
Jag hann aldrig blogga igår för direkt efter jag slutat åkte vi iväg till några vi känner för att fira en födelsedag. Igår åkte vi iväg till Adelsö där vi var tidigare i veckan och förberedde målningen. Nu var det alltså dags att börja måla och de från Haninge station åkte också dit för att hjälpa till, vilket var roligt för då var jag lite med några tjejer i den gruppen och vi hade väldigt roligt tillsammans. När vi hade målat klart allt och till och med hunnit äta lunch så så åkte vi till en fotbollsplan, där det även fanns en strand där man kunde bada. Dock badade vi aldrig för det var för kallt ute tyckte jag. Våra handledare hade med sig bullar och kakor som vi åt, när klockan var runt tre bestämde vi oss för att börja ta oss tillbaka till våra brandstationer. Det var en lång resa hem och det tog mer än en timme, men vi hade väldigt roligt på vägen tillbaka så tiden gick fort. Jag pratade en del med min handledare på vägen tillbaka och det började med att jag frågade hur länge hon hade varit brandman och sen pratade vi om brandmannayrket, jobb, gymnasiet, rökdykningen och fotboll. Som de flesta vet inte jag vad jag vill jobba som nr jag blir äldre, men det jag vet är i alla fall att jag vill hjälpa människor, men på vilket sätt vet jag inte än.
Idag ska jag träffa min underbara vän Olivia och vi ska till Gröna lund idag, sen på kvällen kommer jag sova över hos henne. Jag bloggar så fort jag har möjlighet, ha det bra! :) En bild på mig som jag tog för några veckor sedan.
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 8 kall rökdykning/brandkunskap)

Hej allihopa! :D
Idag var det den roligaste dagen hittills på brandstation, det var kall rökdykning och trafikolycka som stod på schemat! Vi åkte till Botkyrka brandstation där vi skulle vara hela dagen. Vi från min brandstation och en annan station fick börja med trafikolycka och då pratade vi först om vad man ska göra när man kommer fram till en olycka och vad man ska tänka på. Sen fick vi testa och använda de verktygen man använder när man ska ta sönder/bryta loss dörrar osv på bilen. Vi klippte sönder bilen så tillslut kunde man ta bort hela taket och det gör man för att lättare ta ut personen så han/hon inte blir mer skadad. Det vad var roligt, men det som var roligast var att få testa på att rökdyka.
Först var vi tvungna att sätta på oss en par slags kläder som tål eld osv, syrgasmask, hjälm, hanskar och till sist 12 kg tunga gastuber på ryggen. Vi fick sedan gå in i ett kolsvart rum två och två med en vattenslang i ena handen och den andra handen skulle man leta efter en "människa" (docka) som man sedan skulle bära ut. Jag gick (kröp) först så jag hittade dockan när vi letat i några minuter, sen när jag skulle släpa tillbaka den tunga dockan hittade jag den andra, som var lite mindre och skulle föreställa ett barn. Jag gav den till den som var bakom mig och sen drog jag dockan medan jag kände med handen vid slangen så jag skulle hitta ut. När jag sedan kom ut var jag väldigt varm och svettig så det ar skönt att få ta av sig allt. Det är väldigt jobbigt att ha 12 kg på ryggen samtidigt som man ska släpa en docka som säkert vägde minst 50 kg. Det var dock inte meningen att man skulle ta ut båda dockorna, men eftersom jag hittade båda två så fick man bara ta en varsin. Jag fick därför beröm av min handledare :D
Det här blev ett väldigt långt inlägg, men det var så himla roligt så jag ville berätta det i detalj! :) Nu ska jag kolla på semifinalen mellan Tyskland-Italien, ha det ba allihopa! :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 7 arbete)

Hejsan!

Det här blir ett kort inlägg för jag ska snart sätta mig i soffan och kolla på fotboll, semifinalen mellan Portugal och Spanien. Våra vänner är här och vi har nyss ätit världens godaste middag, nu blir det jordgubbar och choklad framför teven!

Idag åkte vi till en lite mindre brandstation där vi skulle måla ett garage. Det tog ungefär en timme att åka dit, men vi han bara förbereda målningen för det fanns så mycket saker där inne och det mesta vi gjorde var att tejpa saker som det inte fick komma målarfärg på. Det var roligare än vad det låter som för vi hade musik på och så samarbetade vi, vilket alltid blir roligare. Nu har vi alla lärt känna varandra bättre och därför pratar man också mer, vilket är kul. Vi kommer åka tillbaka dit på fredag och börja måla, längtar lite till dess för på vägen dit kan man sova i bilen, hehe. Sen är det alltid roligt att måla tycker jag! :)

Vi hörs i morgon igen, då ska jag se om jag hinner lägga upp några midsommarbilder för nu är alla överförda till datorn! :)

COPYRIGHT!

 

Sommarjobb: brandstation (dag 6 polisen)

Hej allihopa!
Idag åkte vi till en larmcentral där vi fick lära oss om hur allt går till när det kommer ett larm och så fick vi se hur det ser ut där de tar emot samtalen. När vi hade varit där i några timmar åkte vi till en polisstation där vi fick se vad som fanns i polisbilarna och sen berättade de hur allt går till, hur de jobbar, vad som krävs för att bli polis, straff osv. Vi fick ställa frågor till dem och det blev en hel del så jag kommer inte rabbla upp allt. Det var i vilket fall som helst en väldigt bra dag, det var roligt och intressant! Ikväll så har jag inte gjort så mycket, men jag gick en långpromenad med min mamma, vilket var väldigt skönt. Nu ska jag göra i ordning mig och hoppa i sängs så jag orkar med morgondagen, ha det bra! :)
Det här är en av bilderna som jag tog på midsommarafton (fler kommer).
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 5 arbete)

Hejsan!
Idag arbetade vi på stationen och det sista vi gjorde innan vi fick sluta var att träna. Det jag gjorde var bland annat soppa, skura golv, tvätta slang och damtorka. Dagen har varit bra och den gick lika fort som den brukar göra. När jag hade slutat tog jag bussen till centrum där jag sedan gick den sista biten hem. Det har varit väldigt dåligt väder idag, därför var vi inne hela dagen. Ända sen jag kom hem har jag kollat på gamla Grey´s Anatomy avsnitt, vädret var dåligt och jag kom inte så något annat att göra.
I morgon har jag sovmorgon till klockan tjugo över nio så jag ska passa på att läsa lite ikväll, hoppas ni har ett bra sommarlov allihopa, vi hörs snart igen! :)
COPYRIGHT!

Hemma i Stockholm

Hej allihopa!

Jag har haft en riktigt härlig och roligt helg på våra kompisars landställe. Vi kom till dem i torsdags och idag åkte vi hem. På midsommar så hade vi först tipsrunda, där det dock inte gick så bra, men det var svåra frågor. När klockan sedan hade blivit lite mer så åt vi midsommarmaten och sen åkte vi till ett ställe en liten bit därifrån där det var midsommarfirande med olika stånd med som t.ex. chokladhjul. Det var en riktigt bra dag med jordgubbstårta och en massa annat gott, det var även väldigt fint och soligt väder så på kvällen kunde man se att alla fått färg i ansiktet. Dagen efter var det dock sämre väder, men vi var ändå ute och bland annat bastade och några tog sig ett dopp i det kalla havet. Vi gjorde en massa fler saker den dagen, men jag ska inte rabbla upp allt, dagen slutade i alla fall med att vi hoppade studsmatta så vi både svettades och skrattade så vi inte kunde andas.

Jag är väldigt trött just nu och jag ska kolla på matchen England-Italien innan jag ska gå och lägga mig. Bilder från den här midsommarhelgen kommer komma upp nästa vecka för just nu orkar jag inte ladda över bilderna till datorn osv. Vi hörs! :)

COPYRIGHT!


Sommarjobb: brandstation (dag 4 arbete)

Hej allihopa!
Idag var det halvdag eftersom det är midsommarafton i morgon, därför jobbade jag bara till tolv, vilket var väldigt skönt. Det var arbete på stationen idag och jag har bland annat soppat ett spår i skogen och tagit bort mossa mellan stenar på en uteplats. En massa skitjobb helt enkelt och jag kan ju säga att soppa bort löv från ett spår i skogen kändes lite onödigt.
Jag och min familj ska åka till våra kompisars landställe och fira midsommar där, vi åker inom en halvtimme så jag måste hinna packa klart. Det är inte säkert att jag kommer hinna blogga något eller ha möjlighet till det där, men vi hörs i alla fall på måndag om inte tidigare! Glad midsommar! :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (dag 3 HLR)

Hej allihopa!

Idag var det HLR och brandkunskap som stod på schemat. Vi åkte till en annan brandstation där vi fick lära oss om HLR och så fick vi göra olika övningar på en docka. Sen var det brandkunskap och då fick vi bland annat släcka en eld med en brandsläckare och en docka med en brandfilt. Dagen har varit bra och så fort vi kom tillbaka till stationen fick vi sluta och gå hem. Jag gick hem idag också, det tog lika lång tid som vanligt. På ett sätt kändes som att det gick fortare än det gjorde när jag gick hem igår, vilket var skönt för det tar så lång tid. Mist 40 minuter och det kan vara ganska långtråkigt, men nästa vecka funderar jag på att cykla istället.

När jag tillslut kommit hem så åt jag mat och sen bytte jag om till träningskläder och gick på ett pass (cirkelfys) med min kompis Martina. Det kändes riktigt bra efteråt och det är verkligen något vi måste göra om, jag älskar verkligen att träna.

Nu är jag väldigt trött och jag ska upp tidigt i morgon så godnatt allihopa!

COPYRIGHT!


Converse

Hejsan!
Det har varit några som velat att jag ska lägga upp fler bilder på bloggen så här kommer några bilder som jag tagit på min kompis converse! :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandsation (dag 2 arbete)

Hej allihopa!
Idag jobbade vi på stationen och det jag gjorde var bland annat damtorka, damsugat och sen har jag rensat ogräs. När vi städat i några timmar åkte vi till den brandstaionen våran handledare jobbar på och så fick vi en rundtur där. Det sista vi gjorde var att träna på våran station, jag spelade mest fotboll, men man kunde även gymma.
Jag kom hem för ungefär två timmar sedan och nu ska jag på fotbollsträning, ha det bra allihopa! :)
COPYRIGHT!

Sommarjobb: brandstation (första dagen)

Hej allihopa!
Idag jobbade jag från 08.00-15.00. I vanliga fall jobbar jag till fyra, men idag var det en ganska slapp dag och mest intro. För er som inte visste det så sommarjobbar jag på en brandstation i närheten av där jag bor och där ska jag jobba i tre veckor framöver. Eftersom det var första dagen idag så fick vi ett schema och så blev vi visade runt på brandstationen, vi fick även se vad som fanns i ambulanserna och brandbilarna. Det blev lite tid över och då spelade vi innebandy och fotboll, vilket var roligt! När vi hade ätit lunch så åkte vi till Lida där vi mötte de andra sommarjobbarna på de andra brandstationerna. Vi gick runt på olika stationer med sin grupp och så gjorde vi olika sammanbets övningar för att lära känna varandra bättre. Jag gillar min grupp för alla är väldigt snälla och vi kommer säkert ha väldigt roligt de tre veckorna framåt. När jag kom hem var jag helt slut i benen efter en lång dag + 40 minuters promenad hem, så det ska bli skönt att få krypa ner i sängen om några timmar.
Nu ska jag se om det finns något bra på tv, annars kommer jag läsa Zlatan boken, ha det bra allihopa, jag bloggar mer i morgon! :)

COPYRIGHT!


Sluta aldrig kämpa

Hej allihopa!
För ungefär en timme sedan kom jag hem från matchen och jag har nyss duschat. Idag när jag skulle till matchen tog jag bussen till ett ställe där jag sedan skulle bli hämtad, men jag kom inte så långt. Det var nämligen översvämning vid en av stationerna och runt hela det området så bussen slutade helt plötsligt sluta fungera. Så där jag var fast, men som tur var kunde de jag skulle få skjuts av hämta mig där bussen lagt av.
På matchen vi spelade så förlorade vi tyvärr och vissa stunder tycker jag att det var tungt och jobbigt. Fast jag tyckte ändå att vi kämpade bra och vi hade många målchanser. Vi fick in ett mål, men det räckte tyvärr inte :( Det var väldigt varmt att spela första halvleken så man blev dubbelt så trött än vanligt, men jag ska inte klaga för det var lika jobbigt för dem.
I morgon ska jag börja sommarjobba och jag börjar klockan åtta så jag ska gå och lägga mig nu, vi hörs snart igen! :)

COPYRIGHT!


Regnig dag

Hej allihopa!
Idag vaknade jag vid tio och sen har jag gjort i ordning mitt och ätit frukost. Om bara några minuter kommer en kompis som jag inte varit med på länge, vilket ska bli väldigt roligt. Det regnar väldigt mycket ute så vi kommer bara vara inne och kanske kolla på någon film. Jag får bara hoppas att det inte regnar när vi ska spela match, eller att matchen  blir inställd på grund av att det regnar så mycket (på nyheterna var det varning för mycket regn i Stockholmsområdet). Lite senare idag ska jag spela match och jag måste åka långt innan samligen är för det tar lång tid att åka dit. Jag  vet inte om jag hinner blogga så mycket mer idag eftersom min dag är fullbokad, men det kanske kommer ett tidsinställt!
Här är en bild som jag tog igår som jag är väldigt nöjd med! :)
COPYRIGHT!

Månen

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggar förrän nu, men idag har vi har firat min kusin och jag har därför inte haft tid. Sen har jag varit väldigt trött och har inte ens orkat sätta mig vid datorn förrän nu. Jag bloggar mer i morgon när jag vaknar!
God natt allihopa!

Skolavslutningsoutfit

Hejsan!
Här är en bild på min skolavslutnings outfit, allt är från GinaTricot. Jag hade skolavslutning i onsdags och då var det väldigt fint väder så kläderna passade perfekt till. När hade ni skolavslutning? Eller när ska ni ha? :)
Top: GinaTricot
Shorts: GinaTricot
COPYRIGHT!

Idag

Hej allihopa!
Idag vaknade jag vid nio och hitills har jag ätit frukost, kollat på tv och gjort i ordning mig. Idag har jag inget speciellt planerat, men jag hade tänkt att gå till centrum och köpa några saker som jag behöver. Jag hade även tänkt att passa på att läsa lite i min bok (just nu läser jag Zlatan boken), vilket jag inte gjort på väldigt länge. Ikväll spelar Sverige match mot England och jag hoppas verkligen att vi vinner, för det behöver vi för att ha en chans att komma vidare. England är ett bra lag, men det är vi med om vi bara kämpar riktigt mycket. Heja Sverige! :D
Vi hörs senare allihopa! :) Den här bilden tog jag när jag kollade på matchen som Sverige spelade mot Ukraina.

COPYRIGHT!

Sudent 2012

Hejsan!
Igår efter studentmottagningen var jag väldigt trött och därför la jag aldrig upp bilderna från min syster student, men nu kommer de. Det här är även det första inlägget jag skriver med det nya blogg.se. Den är lite svår att förstå sig på och just nu gillar jag den gamla mer, men jag får se om jag kommer gilla den om några dagar. Har ni testat det nya blogg.se? Vad tycker ni?
Här är bilderna från min systers student som togs för snart 2 veckor sedan! :)
Min syster ♥

Maten vi åt!

Min syster och jag ♥

Alla vi syskon ♥

Lite pynt och sen presentbordet.

COPYRIGHT!

SOMMARLOV ♥

Hejsan!
Idag hade jag skolavslutning, vi kollade på några uppträdanden och sen fikade vi klassrummet där vi även fick våra terminsbetyg. Jag är faktiskt ganska nöjd över det jag fick för jag har höjt mig i flera ämnen. Vi gav även våra lärare några presenter som tack för den här terminen.
Det känns skönt att det äntligen är sommarlov, men det dåliga är jag inte kommer kunna träffa mina kompisar förrän vi åker till England och det är mer än en månad till dess :( Nu har jag några lediga dagar framför mig, men sen kommer jag jobba i tre veckor framåt. Det ska bli kul att få tjäna ihop lite pengar genom att göra något som verkar vara väldigt roligt, jag ska nämligen jobba på en brandstation. Nu ska jag äta lite innan jag ska iväg på studentmottagning, bilder från min syster student kommer lite senare. Ha det bra allihopa! :)
Det här var den sista dagen innan sommarlovet, lite som på bilden.

COPYRIGHT!


Snart skolavslutning!

Hejsan!
Idag blev det ingen träning för mig, det var för dåligt väder så träningen blev inställd. Jag var väldigt sugen på att träna, ville rensa tankarna lite, men jag får väl vänta tills nästa träning som är på torsdag. Det slutade regna när klockan var runt sex och strax efter det blev det ganska fint väder, vilket var synd för då kunde vi egentligen ha tränat. I morgon är det skolavslutning för mig så jag ska gå och lägga mig nu, bilder från min systers student kommer i morgon istället. Godnatt! :)

COPYRIGHT!

Lycka är god hälsa

Hejsan!
Idag började jag klockan nio och då samlades vi i klassrummet där vi började med att skriva en enkät. Efter det städade vi bänkarna och även skåpen som jag sedan fick byta från överskåp till underskåp. Jag pratade också med min NO lärare om vad jag fick för betyg och vad jag ska tänka på inför nian, även lite andra saker. Efter det hade vi lunch. Det sista vi gjorde innan vi fick slutat var att kolla på dans och musik uppträdanden. När jag sedan stod och väntade på bussen var det väldigt soligt och varmt ute, men just nu ösregnar det ute och det känns som att det aldrig kommer sluta. Det åskar också ganska mycket så jag ska skriva så fort jag kan och sen stänga av datorn för säkerhetens skull.
Ikväll har jag fotbollsträning så jag får hoppas att det inte regnar lika mycket då. Ikväll kommer bilder från min syster student komma upp så håll utkik. Ha en fortsatt bra dag! :) En bild som jag tog när jag och Martina var ute och fotade för snart en vecka sedan. Önskar att det kunde vara så fint väder nu som på bilden.

COPYRIGHT!


Solig dag!

Hej allihopa!
Idag har det vart en väldigt solig och varm dag, men ett tag trodde man att det skulle börja regna, vilket det som tur inte gjorde. Vår klass åkte till det badstället jag och mina kompisar var i fredags, idag badade vi dock inte. Vi kom dit ganska tidigt, men vi stannade inte heller där så länge. Vi spelade lite fotboll, solade och åt våran matsäck + bullar från i fredags. När jag kom hem så la jag mig och solade på en gång, jag solade i ungefär en timme sen blev jag så trött så jag gick in.
Klockan fem idag så ska jag och en kompis kolla på niornas bal, det är alltid lika kul att se alla fint klädda. Sen har jag även en kompis som är där, så jag får se om jag träffar. Ikväll kommer det bli en fotbollskväll här hemma, många av min systers kompisar ska även hit och kolla. Sverige möter Ukraina för er som inte visste det, det ska väldigt roligt och spännande tycker jag. Ha det bra allihopa, vi kanske hörs senare om jag har tid! :) En bild på mig från idag (tagen av min kompis).

COPYRIGHT!


Godnatt ♥

God kväll allihopa!
Det blev aldrig av att vi sprang spåret, men istället hade jag, min syster och hennes kompis ett litet träningspass här hemma med olika styrkeövningar. Till uppvärmning körde vi kull, haha jag vet vad ni tänker, men det var faktiskt roligt och väldigt jobbigt (hur orkade man med allt som barn?!). Vi körde styrkeövningar som bl.a. situps, armhävningar, rygglyft och massa fler. När klockan sedan var 18 så kollade vi på matchen Spanien-Italien, medan vi åt tacos och pizza till middag. Ikväll har jag städat mitt akvarium, vilket är väldigt skönt att ha gjort, för nu ska jag köpa lite nya fiskar! :D Nu måste jag gå och lägga mig för jag ska vara i skolan klockan nio i morgon, godnatt! :) En bild som jag tog i fredags då himmelen var väldigt fin.

COPYRIGHT!


Älska mig igen

Hej allihopa!
Igår hade jag en riktigt bra dag med min kompis Olivia. Vi åt lunch hemma hos och sen vid fyra tog vi bussen till Heron City där vi köpte godis och dricka till bion. Vi kollade på filmen Älska mig igen och det var väldigt bra, om ni inte sett den så rekomenderar jag att se den! När vi kom hem satte vi på filmen The last song och när det var slut gick vi och la oss.
I morse vakande vi ganska sent, men jag har ändå hunnit med en hel del. Jag har hunnit storstäda mitt rum, och även dammsugat min mammas och syster rum för de kom hem idag. Idag har jag inte något speciellt inbokat, men jag ska i alla fall ut och springa med min syster och hennes kompis, sen får jag se vad jag hittar på. Bloggar mer ikväll! Tagen i onsdags när jag var ute och fotade med min kompis.

COPYRIGHT!


Världens bästa dag!

Hej allihopa!
Förlåt för att jag aldrig bloggade igår, men jag hade inte tid en enda sekund. Det var en av de bästa dagarna på länge och det var lite därför jag inte kunde blogga, jag ville nämligen inte förstöra dagen genom att vara inne på datorn. Jag varnar redan nu att inlägget kommer bli långt, men jag vill verkligen minnas den här dagen om jag läser det här inlägget om något år.
Igår på morgonen packade jag mina saker hemma hos Martina och klockan nio var vi i skolan där vi skulle baka bullar. Vi var i hemkunskapsklassrummet hela dagen, vi bakade ungefär 500 bullar sammanlagt. Det var väldigt rörigt när hela klassen skulle vara i samma sal och det blev väldigt varmt, men bullarna blev i alla fall goda. När de var färdiga gick vi ut och åt dem i solen med ett glas med saft. Jag hade med mig min kamera så det blev några riktigt fina bilder. När vi hade fikat klart så fick vi sluta och eftersom det var så fint väder ute och varmt så åkte vi hem och packade ihop badkläder och sen träffades vi i centrum där vi köpte jordgubbar och dricka. Vi tog sedan bussen till ett badställe där vi träffade några andra i våran klass och så spelade vi fotboll och badade. Det var årets första dopp och vi doppade oss till och med två gånger. Det var väldigt roligt och trevligt, vi umgicks med några killar i klassen som vi inte brukar vara med så det var kul.
När vi hade varit där ett tag så åkte vi hem, vi åt tacos till middag och lite senare åt vi fruktsallad och grönsaker med dipp. Vi satt och snackade väldigt länge så vi kollade bara lite kort på tv. Sen vid ett gick vi och la oss.
För några timmar sedan åkte mina kompisar Sofie och Martina hem och för en timme sedan kom Olivia min andra kompis som ska sova hos mig inatt. Nu ska vi äta lunch och sen ska vi åka och kolla på bio, ha det bra så länge så hörs vi snart igen! :)
Här är två bilder från igår!
 

COPYRIGHT!


Dagens

Hej allihopa!
Idag har det varit en riktigt bra dag i skolan med nästan inga vanliga lektioner, mest film. Jag och mina kompisar försökte även få ihop lite folk till morgondagen då vi ska grilla vid en sjö. Det gick sådär, men några har vi i alla fall fått ihop, haha. Idag var det även den sista riktiga skoldagen. Jag går i skolan några dagar till, men då har vi inga lektioner.
Just nu är jag hemma hos min kompis Martina och vi kollar på Grey's Anatomy (gamla avsnitt). Ikväll ska jag på fotbollsträning medan hon ska styrketräna. Jag hinner inte blogga mer idag, men här är i alla fall dagens outfit! Ha det bra allihopa :)

Top: Monki
Shorts: GinaTricot


Nya inköp

Hej allihopa!
Nu har jag packat klart och hunnit rensa lite i mina lådor. När jag är helt färdig, alltså efter jag har bloggat klart så kommer jag bli hämtad och åka hem till min kompis där jag ska sova två nätter framöver. När jag kommer hem till dem kommer vi äta mat och lite senare ikväll kommer jag kolla på säsongsfinalen av Grey´s Anatomy! Läääängtar! :D Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs! :)
Här är bilder på det jag köpt den senaste veckan!

Jeans shorts från Gina tricot.


Top från Monki.


Från H&M.


COPYRIGHT!


Sveriges nationaldag

Hej allihopa!
Idag vaknade jag vid tio och hittills idag har jag inte gjort så mycket. Jag har ätit frukost och sen har jag bara kollat på tv, men nu ska jag se till att göra något vettigt av dagen. Idag hade jag tänkt att rensa lite i mitt rum, jag har så himla mycket saker och speciellt i mina lådor. Jag tror dock inte att jag kommer hinna klart, men en liten bit på vägen i alla fall.
I morse åkte min mamma till flyplatsen för hon ska till Irland och vara där till söndag och eftersom min syster är hos pappa är jag nu ensam hemma. Jag kommer inte sova ensam i natt, utan jag kommer sova hos en kompis till fredag och sen får jag se hur jag gör. Jag vet inte riktigt vilken tid jag kommer komma till henne, men först måste jag packa. Det ska i alla fall bli roligt, för jag har nämligen inte sovit över hos någon när det har varit skola dagen efter, men det kommer säkert gå bra. Jag kommer kunna blogga, men det är inte helt säkert att jag kommer blogga lika mycket. Nu ska jag börja rensa lite, vi hörs om några timmar igen! :)

COPYRIGHT!


Grattis i efterskott!

Hej allihopa!
Den 29/5 fyllde min blogg 3 år, men just den dagen var jag väldigt upptagen och hade mycket att göra, därför glömde jag bort det. Kom på det igår och ville inte strunta i det, så grattis bloggen i efterskott. Jag kan inte förstå att jag har haft min blogg så länge, men det beror säkert på att jag aldrig haft en annan blogg. Ett tag ville jag skapa en ny för jag gillade inte namnet, men eftersom jag då hade haft den ett tag så ville jag inte ta bort den. Under de här 3 åren så har bloggen förändrats och blivit bättre, dock har jag inte så mycket fler besökare än vad jag hade för ett år sedan, men jag kämpar på. Om ni har något tips på hur jag kan förbättra bloggen så vill jag gärna höra!!
Ikväll på träning gick det bra och knäet/benet kändes bra. I morgon är jag ledig från skolan så bloggar mer då, god natt allihopa! :)

COPYRIGHT!


Mums!

Hejsan!
Idag har det varit en slapp dag i skolan. Vi har ibland annat spelat spel, gjort utvärderingar och fått bulle, kaka och glass på två av lektionerna som avslutning. Efter skolan åkte jag och några i klassen till centrum och köpte några presenter till våra två lärare, sen lämnade jag även tillbaka en sak jag köpt på H&M.
Just nu kollar jag på Unga läkare på kanal5 play, jag har nämligen missat tre avsnitt de senaste veckorna. Ikväll har jag fotbollsträning, vilket ska bli härligt för det var nästan en vecka sedan jag sist tränade. Jag är ledig i morgon eftersom det är sveriges nationaldag, så jag kommer även blogga ikväll när jag kommer hem! :)


COPYRIGHT!

Inte långt kvar

Hej allihopa!
Idag har det varit en lång, men bra dag i skolan. Jag har haft väldigt roligt och lektionerna har inte varit så ansträngande. Jag fick reda på lite terminsbetyg, både på matten, idrotten och bilden. Det känns att det inte är långt kvar innan sommarlovet är. Vi har inte några prov eller läxor längre, vilket är väldigt skönt.
Även om jag slutar skolan om en och en halv vecka så kommer fotbollen hålla igång ett litet tag till i alla fall resten av den veckan (slutar den 13 juni). Det börjar gå bättre för vårat lag nu och vi ligger i mitten i av serien men klättrar sakta uppåt. Vi får väl hoppas på en tredje plats i alla fall, de som ligger etta och två är nästan omöjliga att slå (känns det som). Sist jag tränade var i tisdag och efter det har jag ätit väldigt mycket och onyttliga saker så det ska bli skönt att börja träna igen, vilket är i morgon. I lördags vakande jag och hade ont i benet, runt knät, eller rättare sagt inne i knäet. Problemet är att jag inte riktigt kan känna exakt vart det gör ont, och det gör inte riktigt ont heller utan mer växtverk liknande. Det är helt enkelt lite svårt att förklara. Idag på idrotten fick jag en smäll på knäet när vi spelade fotboll och det gjorde inte direkt saken bättre. I vilket fall som helst så får jag hoppas att det snart går över. Bloggar mer i morgon, ha det bra!

Här är en bild som jag är väldigt nöjd med, den tog jag för ett par veckor sedan.

COPYRIGHT!

SKHLM

Hejsan!
Idag hade jag en riktigt bra dag mina vänner, vi var vid Skärholmen halv tolv och sen åkte vi hem vid tre tiden. Det jag köpte var ett par jeans shorts från Gina Tricot, ett svart skal och skärmskydd till in iPod, en parfym och en hårgrej (vet inte vad det heter) från H&M. Jag har inte hunnit ta någon bild på det jag köpte, men om någon dag kommer en bild komma upp! När jag kom hem kollade jag på Grey´s Anatomy som jag missade i onsdag, det var väldigt bra och spännande. Kan inte vänta till onsdag då säsongsfinalen är :D Jag är väldigt trött så jag kommer inte vara uppe så länge till, hoppas i har haft en bra dag! :)


COPYRIGHT!

Shopping

Hej allihopa!
Igår när jag var med pappa och Åsa bestämde vi oss för att kolla på film, så vi hyrde filmen New Year´s Eve och köpte lite godis. Filmen var väldigt bra och jag rekommenderar den för er som gillar romantiska komedier. När jag kom hem blev jag även klippt av min faster, det syns inte så mycket på längden. Det man ser är att det slitna är borta och är mycket fräschare, eftersom det knappt syns tyckte jag att det inte var lönt att lägga upp en bild heller.
Idag ska jag och mina två tjejkompisar åka till Skärholmen och shoppa inför sommaren. Jag behöver bland annat köpa ett par nya shorts. Det är så dålig väder ute så det passar perfekt att shoppa, för då man får inte dåligt samvete bara för att man är inomhus. Ha det bra allihopa! :)

En bild på min lillasyster som jag tog för ett par veckor sedan.

COPYRIGHT!

Regniga dagar

Hejsan!
Igår var det väldigt dåligt väder ute och det regnade hela tiden, men som tur var fick vi plats inomhus. Det var en riktigt lyckad dag med både skratt och gråt. På morgonen var jag i skolan lite snabbt bara för att skriva ett prov och sen vid halv ett var vi vid min syster skola och såg när hon sprang ut. Vid tre var det mottagning här hemma, vi åt en massa mat och onyttigheter. Jag gjorde bland annat marsipangrodor med chokladboll i (som jag ha gjort tidigare, bild kommer). För att sammanfatta dagen så var den väldigt lyckad. Min syster fick i present av mig en middag, hon och jag ska ut och äta på en restaurang och så bjuder jag såklart! Vet inte vilken dag det blir men snart i alla fall.
Idag är det också väldigt dåligt väder, så jag kommer mest vara inne. Eftersom min pappa är här uppe i Stockholm nu så ska jag passa på och träffa honom, så idag ska jag vara med pappa och hans fru. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, men vi får se vad det blir. Vad ska ni göra idag när det är så dåligt väder? Eller ni kanske har fint väder hos er? Bloggar mer ikväll, hejdå! :)

COPYRIGHT!


Grattis Amanda på studenten! ♥

Hej allihopa!
Idag tar min stora syster studenten, vädret är piss, men det gör inget för vi är glada ändå! Grattis på studenten världens bästa syster!!! :D ♥
För några dagar sedan tog jag den här fina bilden på henne! :)

COPYRIGHT!

RSS 2.0