Mycket skrivande

Hej, hade inte tid att blogga förrän nu för jag har gjort läxor i 2 timmar sen jag kom hem så nu känner jag mig verkligen färdig, har skrivit jätte mycket idag känns det som så jag är helt slut i händerna :) Senare i kväll så ska jag kolla på Harry Potter 3 med mamma och i morgon blir det HP 4 :) För övrigt så har jag haft en jätte bra och rolig dag med mycket skratt :D
Gammal bild

(kopiering förbjuden!)


Tovigt hår

Hej har inte så mycket att skriva om egentligen men mitt hår är väldigt tovigt nu för jag hade lovat Yar och Ebba att spreja mitt hår så det blev lite volym för dom ville se hur det såg ut. Men mitt hår blev bara tovigt, hela mitt hår är en enda stor tova som jag ska borsta ut nu innan fotbollen. Jag kommer frysa ihjäl på träningen men jag får sätta på mig varma kläder :)
Före:

Efter:


Syskon kärlek 1

Det här är syskon kärlek för mig :) Lite suddig men den duger gott och väl :)

(kopiering förbjuden!)

Pepparkakor m.m

Hej, idag har Hanna varit hemma hos mig och bakat pepparkakor och så har vi spelar sims :) Efter hon hade gått så kom det några gäster som skulle dricka lite glögg och fika men pepparkakor, lussebullar och jul godis :)
Dom 6 fösta bilderna är tagna med Hanna och dom 3 sista innan gästerna kom.



(kopiering förbjuden!)

1 advent

Hej, idag är det 1 advent och Hanna ska komma hem till mig snart och då ska vi baka pepparkakor :) Igår så pyntade vi lite här hemma så det blev lite mysigare. Vi satte upp massa olika julsaker. Här är några bilder, gjorde även i ordning min mini julgran.
                   
                              
                                    (kopiering förbjuden!)


Bilder från igår

Hej, här kommer det lite bilder från igår när vi var på Fridays.



(kopiering förbjuden!)

Fridays

Hej, just nu så sitter jag i bilen på väg in till stan, vi ska lämna Amanda för hon ska till pappa. Det här blir nog det ändå inlägget idag för att efter vi lämnat Amanda så ska jag och mamma äta middag på Fridays med våra kompisar Lena, Lennea och Olivia:) Innan idag så kollade jag på Harry Potter och hemligheternas kammare som jag har lånat av Ebba. Hej då ses i morgon:)
(kopiering förbjuden!)

Två av mina favoriter...

... är kvar i Idol. Jag hejar på Minnah & Jay. Olle är också jätte bra men jag har precis börjat gilla honom med. Måste någon åka ut nu?! :) Nu är jag hemma igen efter en lång kväll hon vännerna, är jätte trött efter den här långa veckan och det ska bli skönt att sova nu :) Hej då.
En bild från förra vintern när jag var i Sälen :)


(kopiering förbjuden!)

Veckans bild

Oj nu var det länge sen jag hade veckans bild. Ibland glömmer jag det :)
Den här bilden togs i sommras på min kompis landställe

(kopiering förbjuden!)

(trött idag)

Hej nu är det äntligen fredag och jag har varit jätte trött hela veckan, men äntligen får jag sova ut. Idag så gick 3 hem från skolan för att dom mådde dåligt efter den jobbiga idrottslektionen, så jag får hoppas att jag inte blir sjuk. Idag så kommer vi äta middag hos våra vänner klockan halv 6 och sen ska vi stanna där och kolla på Idol :) Det var allt just nu, hej då skriver kanske mer senare :)

Bild från i sommras (kopiering förbjuden!).

Fotboll i snön :D

Hej kom hem från fotbollsträningen för ungefär en timme sedan, trodde att den skulle bli inställd eftersom det snöar jätte mycket ute, men dom hade tagit bort nästan all snö från planen så vi kunde spela idag. Det gick jätte bra för mig på fotbollen idag och dribblade av Ebba och några andra. Det gick inte bara bra för det, men det kändes bra över huvud taget. Ska äta nu så det blir inga fler inlägg idag. Hej då :D
Bild från dagens snö.

Väntar på att bli hämtad från skolan (händer aldrig, men nu kunde hon hämta mig).


Om mig

Här är några saker som ni kanske inte visste om mig.

1. Gillar inte att vara sjuk för då missar jag skolan.

2. Ebba har varit en av mina bästa kompisar sen 3:an och vi kommer alltid att vara.

3. Säljer jultidning i år.

4. Sjunger när jag är ensam och är medveten om att jag sjunger jätte fult.

5. I ett år så var jag målvakt och inte back som jag spelar nu.

6. Hade en två kaniner när jag var liten som fick kaninungar som bodde i vårat badkar (stort badkar).

7. Vill åka till U.S.A

8. Kan äta all mat som finns (men vissa gillar jag mer och mindre).

9. Kan tänka mig att jobba som fotograf eller på ett sjukhus.

10. Vet inte vad jag ska skriva på den sista :)

Nu ska jag på fotboll, ses senare :)

Är hemma nu :)

Hej nu är jag hemma och snart så ska vi äta middag, det bli kyckling klubbor, gott gott.
Här är en bild på Hanna & Marre när vi väntade på bussen i snöstormen och en massa andra bilder från dagen :D


(kopiering förbjuden!)

Det doftar gott...

Hej, just nu så är jag hemma hos mormor, jag har bakat pepparkakor och nu så är jag färdig. Det doftar fortfarande pepparkakor i hela köket. Ska snart åka hem men under tiden så ska jag vara inne på datorn :)
Har ni bakar pepparkakor än? :)

Ett mysigt pepparkakshus :)
Källa

Robot Unicorn Attack

Hej, skriver lite till idag för jag har inget allt göra. Är ganska mätt nu efter maten och innan var jag jätte hungrig. Ska spela ett spel på facebook nu som jag är beroende av, och sen ska jag kolla på Biggest loser sverige som jag missade igår.
Spelet som jag inte kan sluta spela.

Källa

Kallt...

Hej, det är jätte kallt ute just nu och det blåser också det gör att det blir kallare, men tur att jag inte har fotboll idag då :) På datorn visar det att det är 1- men det kan inte stämma det måste vara minst 5 - 10 minus. Jag brukar inte frysa så mycket men nu kan jag säga att jag håller på att frysa ihjäl. Har inga läxor att göra bara en rättnings uppgift som jag ska göra nu och sen ska jag bara slappa och kanske kolla på någon film :)
Ses senare :)


Bild från i vintras
(kopiering förbjuden!)

SO - prov

Hej det här blir det ända inlägget idag för jag ska på fotboll om en timme och sen när jag kommer hem ska jag träna till SO - provet som är tills i morgon :)
Hej då :D
Gammal bild som är tagen för lite mer än 1 år sedan.

(kopiering förbjuden!)

Pizza!

Hej, idag har jag haft lite tråkigt, men nu har jag lite roligare för jag är färdig med mina läxor, resten får jag ta i morgon i skolan. Nu så ska jag gå in på facebook och sen ska jag äta pizza till middag :)

Källa

Musik tema 4

Nu är det sista dagen jag har musik tema men idag bli det bara mina sista faoriter :)
Mina favoriter:



Harry Potter + läxor

Hej, nu på förmiddagen så kollade jag på en Harry Potter film som gick på femman, inte så jätte bra jämfört med dom andra, det var de vises sten, alltså den första. Nu efter jag har varit inne på daton så ska jag göra läxor, båda är tills på tisdag. Kommer inte testa på badminton idag för jag måste göra dom där läxorna.
Det var nog allt, ses senare :)

Vill gärna se den senaste Harry Potter filmen som har premiär nu :)
Källa

Musik tema 3

Nu har jag kommit till musik tema 3.

Mina favortiter:



Läsarnas favoriter:



Nya fiskar

Jag har ingen lust att skriva en massa just nu så jag gör en lista på vad jag har gjort och ska göra nu i helgen.

Städa rummet

Göra rent akvariumet

Köpa fiskar och växter

• Lägga ut saker på blocket

• Göra läxor

• Hjälpa till och bära ved

• Testa på badminton för andra gången

Lite bilder på dom nya fiskarna och växten


Tagna med mobil (dårlig upplösning)


Musik tema 2

Hej, nu är det andra gången jag lägger upp musik, båda läsarnas och mina blir det den här gången :)
Läsarnas favoriter:



Mina favoriter:



Simma eller springa?

Jag föredrar att springa/jogga :)
Hej, nu är det äntligen fredag och det betyder att det är helg. Ibland önskar jag att men hade lite längre helg så man var ledig hela fredagen, men det skulle nog bara kännas konstigt :) Idag hade vi simtest i skolan och det gick ganska bra förutom att jag blir jätte andfådd av att simma, man skulle simma 10 längder bröstsim och 10 ryggsim och sen skulle man göra massa andra saker också, så jag blev lite andfådd (har bättre kondition ovanför vattnet).
Glöm inte att kommentera någon låt som jag förmodligen kommer lägga upp! :)

(kopiering förbjuden!)

Musik tema resten av veckan!

Hej, det är bara 3-4 dagar kvar av den här veckan och då hade jag tänkt att ha musik tema. Lägger upp två låtar om dagen och om ni vill att jag ska lägga upp eran favorit låt så är det bara att kommentera. Jag kommer ha: mina favoriter och läsarnas favortiter :D
Mina favoriter 1:



Massa läxor

Hej, det här blir nog det ända inlägget idag för jag har massa läxor att göra nu så ni får klara er utan mig tills i morgon ;) :)

Tränar inför matteprovet som är i morgon.

Hej hej!

Jag har inte kunnat blogga så mycket på sistonde för jag har gjort läxor nästan hela dagarna. Men i morgon så ska vi till sydpoolen med klassen och det ska bli jätte kul, tror jag :D Vi ska samlas vid stationen vid nio så vi kommer få sovmorgon! :) Jag ska ta med mig lite pengar också så jag kan handla mat där :)
Gammal bild :)

(kopiering förbjuden!)


Sorry...

Blir inte så jätte mycket bloggande just nu för jag har läxor att göra! :)

Udda bilder

Här kommer några bilder som jag tog en halvtimme innan kameran gick sönder :) :(

    

(kopiering förbjuden!)

Badminton

Hej, idag så var jag och testade på badminton, träffade två i mitt fotbollslag som också gick där så det var ju kul :) Är ensam hemma just nu men dom andra kommer hem snart, men nu så ska jag göra en svenska uppgift som ska vara klar tills i morgon.
Hej då :)

(kopiering förbjuden!)

Nya jeans

Hej, igår när vi var inne i stan så köpte jag ett par jeans som är jätte sköna. Vi var där så gott som hela dagen så vi åt lunch där, för mig blev det thai mat. 

 
Jeans från H&M för 199 :)
Källa


Är i stan :)

Hej, just nu så är jag inne i stan med familjen och kollar i affärer och bara myser :) Skiver kanske något inlägg sen när jag kommer hem :)  En gammal bild :)

(kopiering förbjuden!)

Äntligen helg!

Här kommer lite bilder från igår när vi hade lite fredags mys. Bilderna är tagna med mobilen eftersom att kameran är sönder :(


   


Idol dax!

Hej skriver bara lite kort innan jag ska sätta mig framför tvn och kolla på Idol :)
Vem hejar ni på?
Duettdags för idolerna! 
Källa

Veckans bild

Hmm.. det här är en av dom finaste bilderna jag har tagit i år :D

(kopiering förbjuden!)

Den är sönder!

Hej, jag har en tråkig nyhet. Min kamera är sönder, jag vet inte var som hänt jag tappade den inte eller någon sånt utan när jag skulle sätta på den gick det inte och det kom upp: objektivfel, återstarta kameran, och jag har återstartat den ganska många gånger nu :(
Så nu kan jag inte lägga upp lika mycke bilder som innan på ett tag. Jag hade en garanti på kameran men jag tror att den har gått ut nu för jag har snart haft den i 2 år :( :(
One of my dreams...

(kopiering förbjuden!)

Hmm...

Har inget att skriva om just nu men idag efter skolan så var tvungen att gå hem för jag hade glömt busskortet hemma. Det tog nästan 40 minuter och jag gick ändå ganska snabbt, det var inte så himla kul men nu är jag hemma i alla fall. Ska göra lite engelska läxa nu och äta mellis :)
Bild från igår (det är fortfarande snö ute!)

(kopiering förbjuden!)

Snö igen!

Hej, kom hem från skolan nyss. Stog och vänatade på bussen i 20 minuter för min buss går inte så ofta. Det snöar jätte mycke ute och det vill aldrig sluta. Det snöar mera nu än var det gjorde då innan höstlovet. Tror att det här kommer hålla i sig lite längre än sist. Får se hur det blir med mina fotbollsträningar framöver :)
Hej då :D
Bilder från idag:

   

Nu blir det lite varm choklad (den här bilden tog jag på lovet).

Kort

Hej, blir bara lite kort nu ska sätta på mig fotbollskläder snart och så ska jag äta lite mat. Skriver nog inte mera idag. Skrev bara lite nu så ni inte undrar varför jag inte hade mer tid att blogga :)
Hej då.

Till Stockholm

Hej nu så sitter jag i bilen på väg till Stockholm. Försöker att läsa utan att jag mår illa men det går inte så jätte bra. Vi kommer att stnna och äta snart för jag börjar bli hungrig. Skriver nog inte mara idag för sen när jag kommer fram har jag fullt upp med att packa upp och fixa iordning tills i morgon när skolan börjar.
Här kommer en bild från igår.

(kopiering förbjuden!)

Mitt andra boktips

Hej, det här blir mitt andra boktips det förra gjorde jag i Juli i sommras men jag har inte läst någon speciell bra bok på sistonde men nu på höstlovet så läste jag en jätte bra bok som heter Förföljaren som jag rekomenderar. Den är lätt läst och spännande i mellan åt. Det är en bok som jag fasnade för nästan på en gång. Men du måste vara en hyffsd läsare för att förstå hur allt hänger ihop men det är lungt om du läser lika bra som mig eller bättre. Om ni inte vill köpa den så ska ni låna den av mig genom att höra av er via bloggen, resten ordnar jag. Så här står det på baksidan:

Ända sen han fick syn på henne på konfirmationsporträttet har han följt henne som en skugga. Han vet nästan allt om henne. Vilken musik hon gillar. Vilken tid hon kommer hem från skolan. Vilka kvällar hon brukar träffa pojkvännen. Till och med vilken parfym hon använder. Hennes lakan doftar av den.
   Nu har han väntat länge. I över en timme har han stått på den mörka gångvägen, och han har börjat undra varför hon dröjer.
  Malin har ingen aning om att någon långsamt smyger sig allt närmare inpå henne. Hennes pojkvän Adnan anar inte att det finns fler som tycker om att titta på hans tjej. Men snart ska deras liv förändras totals ...


Bilder från idag

Hej, nu så ska jag visa lite bilder från idag när vi cyklade iväg och hade picknick.

    
    
    (kopiering förbjuden!)

Sista dagen

Hej, idag så är det sista dagen som jag är här hos pappa och snart så ska vi gå ut och cykla och sen vid 2 så kommer pappa & Åsa åka iväg för dom är bort bjudna på middag då är vi ensamma hemma och då ska vi bl.a kolla på film.
Här kommer en låt :)

Ut och fota

Hej, snart så ska jag gå ut med Anglica och fota lite. Gabriella ska nog inte följa med för vi har nyss bråkat och jag är jätte sur på henne just nu.
Men sen när jag vi kommer tillbaka så ska vi äta varm choklad och bullar som vi bakade hos farmor.
Hej då <3

boring...

Hej, jag har ingen ork alls för något just nu. Börjar tänka på skolan nu och alla läxos, men jag försöker att tänka på sommarlovet eller något liknande  istället som får mig på bättre humör. Angelica och Gabriella kollar på film och det har dom gjort hela dagen nu och jag har suttit vid daton för jag har inget att gör. Den här dagen är väldigt tråkig. Förlåt om jag skriver lite trista saker just nu men det är för jag är trist idag...
ses senare, ska se till att göra något nu, kanske läxor... som jag egentligen inte har :)
Det här fick mig på lite bättre humör :)

En slapp dag

Hej, hitills idag så har jag läst en massa och kollat på Harry Potter Halvblodsprinsen som vi lånade igår på bibblan. Angelica och Gabriella hade inte sett den så jag såg den med dom. Igår kväll så var vi hos farmor och åt middag, det var jätte god mat vi fick, det var kött soppa.
Senare idag så ska vi nog gå ut lite men nu så ska jag fortsätta läsa min braiga bok Förföljaren :)
Trailern för Halvblodsprinsen.

Veckans bild

Här kommer veckans bild :)

(kopiering förbjuden!)

Dagarna som gått

Jag vet att jag inte har bloggat på 3 dagar men det är för att jag ar haft fullt upp så nu ska jag visa vad jag gjort under dom här 3 dagrana genom att visa lite bilder :)
Måndags:
Båt till Danmark


Tisdags:
Hos farmor med Angelica


Onsdags:
Busfabriken + badhuset


Kunde inte ha alla bilderna i vanlig storlek så det fick bli miniatyr :)
(kopiering förbjuen!)

RSS 2.0