Nya fotbollsskor! ♥

Hej allihopa!
Jag var och köpte fotbollsskor tidigare idag och jag hittade ett par som jag gillade väldigt mycket. De var sköna och riktigt fina, älskade färgen. Det var den senaste färgen från Nike och jag gillade verkligen dem, lysande och fräcka! Sen beställde vi en ny overall till mig, även en ny fotbollsväska. Så nu är jag redo för fotbollssäsongen! :)
Nu har det mesta av snön smält bort, så det kommer för hoppningsvis vara borta i morgon. Nu är skiner solen ute och det är varmare än tidigare, så det är skönt. Ikväll kommer jag bara vara hemma och så kommer jag att kolla på finalen av Gladiatorerna med min syster. Jag gillar verkligen det programmet så det ska bli spännande att se vilka som vinner. För det är väl en tjej och en kille? Sen är det Earth Hour mellan 20.30-21.30 så då ska vi släcka alla lamporna och tända en massa ljus. Dock kommer vi ha teven på eftersom att vi vill kolla på Gladiatorerna. En bild på mina nya fotbollsskor + två nya läkerol askar som jag köpte idag!
COPYRIGHT!


Snö?!

Hej allihopa!
Idag vaknade jag ganska sent, jag vaknade vi elva och i vanliga fall brukar jag vakna vid 9-10. Eftersom att jag har gått upp så tidigt varje morgon den här veckan så behövde jag väl sova ut.
Idag skulle jag gå på bio med några kompisar, men det blev tyvärr inte så för de kunde inte ändå :( Så jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag ska i alla fall köpa nya fotbollsskor och jag kommer åka iväg när som helst. Kanske kommer jag göra saker på min "att göra lista". Men jag får se vad jag kommer att ha lust med.
Just det, glömde säga att det snöar ute, haha. Ni som bor i Stockholm kanske redan märkt det men till er andra. Jag vill verkligen inte att det ska vara snö ute, jag vill att det ska vara vår. För en vecka sedan var det hur fint väder som helst. Men nu ville tydligen snön komma tilllbaka -.-
Hoppas ni kommer ha en bra dag så hörs vi senare! :)
Min blogg ska inte plågas för att det snöar idag, så det får bli en vår bild istället!

COPYRIGHT!

Efter regn kommer sol

Hejsan!
Egentligen kunde jag ha bloggat mycket tidigare, men när jag kom hem strax efter tolv var jag helt slut. Jag var väldigt trött och hade ont i fötterna. Så jag kollade först lite på tv, men sen somnade jag i soffan och sov i nästan två timmar. Det var väldigt skönt att få sova ut, vilket jag inte fick göra i morse. Nu kommer jag orka vara vaken efter nio i alla fall, haha.
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Jag kommer väl kolla på Let´s Dance, men annars händer det ingenting.
Ha en bra fredag allihopa! :)
En bild som jag tog alldelles nyss ut genom mitt fönster. Om man inte orkar gå ut kan man ju bara fota vid fönstret, smart eller hur?

COPYRIGHT!

Happy ♥

Hej allihopa! :D
Idag på träningen var det väldigt roligt och det gick bättre än vad jag trodde! Kommer verkligen vilja träna med dem igen nästa vecka. Jag lär mig också mer när jag träningen med äldre, så det är ju bra. De körde också lite andra övningar som inte vi brukar göra, vilket är väldigt roligt. Får så himla mycket mer energi efter jag har tränat, dock är det lite synd eftersom att jag måste gå och lägga mig snart. Ska ju upp fem i morgon bitti... men det positiva är att det är fredag! :D
Den här helgen kommer verkligen vara bra! På lördag kommer jag träffa mina underbara vänner Sofie och Martina och så ska vi kolla på bio. Saknar verkligen de fastän det bara gått snart en vecka. Sen på söndag ska jag spela träningsmatch, vilket verkligen kommer att bli roligt! Det är första gången vårt lag spelar tillsammans efter sammanslagningen med lagen.
Nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar gå upp i morgon. Vi hörs i morgon igen alla underbara läsare! :D
En gammal bild, men jag tyckte den var passande till inlägget!


COPYRIGHT!

Våren är äntligen här!

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag på bageriet, alltid lika roligt att testa nya saker. Idag slutade jag till och med lite tidigare, så nu ska jag passa på och göra lite läxor som jag gärna bara vill slänga åt sidan. Men jag veta att det måste göras, så det är väl att börja -.- Synd att jag måste göra läxor, annars hade jag gärna gått ut och fotat i det fina vädret!
Ikväll har jag träning, eller jag ska träna med damlaget så det är egentligen inte med mitt egna lag. Men några från mitt lag ska också vara med. Jag får se hur det kommer att gå, men jag hoppas i alla fall att det kommer gå bra. Vet inte om ag bloggar mer idag, men då hörs vi i morgon i alla fall! :)
En bild som jag tog för någon dag sedan!

COPYRIGHT!

Hur gammal är du?

Hejsan!
Här är en liten omröstning som jag alltid velat göra. Jag undrar hur gammla ni är som läser min blogg. Fyll i den som passar bäst och klicka sedan på rösta! :)

                                  
Bloggextra.se


Träning och Grey´s ikväll!

Hej allihopa!
Idag har det varit lika roligt som vanligt på bageriet och jag fick testa på nya saker. Dock slutade jag lite senare än vad jag skulle, men det är inte hela världen, bara det inte fortsätter varje dag. Man vill ju sluta den tiden som är sagd.
Ikväll har jag fotbollsträning och efter det kommer jag kolla på Grey´s Anatomy, så det blir en riktigt bra kväll. Nu ska jag göra några små grejer och sen får jag se om jag kanske tar ett liten tupplur innan träningen!
Ha det bra allihopa så hörs vi! :)
En ganska ful bild, men den är från träningslägret i alla fall!

COPYRIGHT!

Top Model Sverige!

Hej allihopa!
Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt, för i morgon måste jag gå upp klockan fem. Eftersom att jag praoar på ett bageri så börjar jag tidigt. Men innan jag går och lägger mig ska jag kolla på Top Model Sverige som börjar snart. Nu är det inte många kvar och jag vet inte riktigt vem jag tror kommer vinna, det är jämt tycker jag! Ska ni kolla på Top Model?
                                                       BILDKÄLLA!

Orkide

Hej allihopa!
Idag har det varit en bra dag, men just nu har jag väldigt ont i fötterna. Eftersom jag har varit på en bageri hela dagen så har jag gått ganska mycket men också stått stilla. Sen efter träningen igår hade jag ont i fötterna, så nu ska jag bara vila. Jag och mamma ska åka och köpa ett par nya fotbollsskor till mig idag, för de jag har är väldigt slitna. Det kan också vara därför jag har fått ont i fötterna. Nu orkar jag inte blogga mer, så vi hörs lite senare eller i morgon! :)

COPYRIGHT!


Veckans citat

Hejsan!
Här är veckans citat! Har inte så mycket att säga om det, så säg gärna vad ni tycker och tänker! :)

"Everything will be okay in the end. If it´s not okey, it´s not the end."

COPYRIGHT!

Bakelser

Hej allihopa!
Nu är jag hemma från praon, eller jag kom hem för ungefär en timme sen. Det har varit en lång förmiddag, men tiden har gått ganska fort för det var väldigt roligt. Föst fick jag göra en massa semlor (att de fortfarande säljer det?), sen fick jag dekorera tårtor, paketera och sen lite andra saker. Det var roligt, men nu är jag väldigt trött. Nu ska jag gå och lägga mig och sova i en timme, för jag har träning ikväll och då måste jag vara pigg och få lite mer energi för att orka!
En bild som jag tog härom dagen när det var väldigt fint väder!

COPYRIGHT!

Våffeldagen

Hejsan!
Idag har det varit en väldigt slapp dag, men jag gillar det! Jag behöver vila för att jag orka gå upp klockan fem varje dag i två veckor. Jag ska nämligen praoa på ett bageri och då börjar jag 06.00 och slutar 12.00.
Idag är det våffeldagen och självklart har jag ätit våfflor. Jag äter nästan aldrig våfflor, men idag åt jag det till lunch. Ikväll kommer jag gå och lägga tidigt eftersom jag måste gå upp så tidigt i morgon, men jag kommer blogga när jag kommer hem efter tolv. Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi snart igen :)

COPYRIGHT!

Snödroppe

Hejsan!
Idag vaknade jag ganska tidigt, och eftersom man skulle ställa fram klockan så skulle det egentligen blivit ännu tidigare. Jag har hunnit äta frukost, gjort i ordning mig och nu sitter jag här framför datorn och vet inte vad jag ska göra här näst. Jag har en VÄLDIGT lång att göra lista, men det gäller bara att välja någonting som jag ska göra just idag. Det är ganska tråkiga saker, men det måste göras. Så idag ska jag nog göra lite läxor som vi fått nu över praon och så ska jag passa på att fota för det är fint väder idag. Dock lite molnigt, men varmt i alla fall!
Här är en bild som jag tog i fredags, strax innan solen gick ner :)

COPYRIGHT!


Middag med gäster

Hej allihopa!
Jag vet inte varför jag inte har bloggat förrän nu, men jag antar att jag inte haft tid. Jag vaknade ganska sent i morse och tog det väldigt lugnt. Jag har fotograferat min syster lite idag och sen har jag stor städat mitt rum. Dock var det inte så stökigt innan med det behöves damtorkas och damsugas!
Klockan sex så kommer det gäster hem till mig eftersom min syster fyllde år i onsdags och då ska vi fira henne. Det blir middag och sen någon efterrätt till. Senare ikväll ska jag nog kolla på Gladiatorerna, men jag får se.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi lite senare när jag får tid igen! :)
En bild från i onsdags!

COPYRIGHT!

Fotografera i underbart väder!

Hejsan!
Idag har det varit en ganska intensiv dag. Jag började med att ha so prov, idrott, matte prov och sen hade fortsättning på so provet och den två sista lektionerna var väl helt okej. Men nu ÄNTLIGEN är veckan och proven slut. Nu har jag tre veckors ledighet framför mig, dock är jag på prao två av veckorna. Fast det är inte lika jobbigt som att gå i skolan.
Det är riktigt varmt och fint väder ute, så jag gick ut och tänkte fota men då visade det sig att batteriet var slut... så det var bara att gå in igen. Så nu ligger den på laddning, men om en liten stund ska jag ut igen innan solen hinner går ner!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt och jag och mamma kanske ska till några vänner, för min syrra "övertar" huset ikväll. Vi får nämligen inte vara hemma eftersom hon ska jag kompisar som kommer hit.

COPYRIGHT!

Snart fredag!

Hej allihopa!
Jag glömde helt bort att jag skulle blogga idag i skolan, hehe. Men nu kände jag att jag var tvungen att skriva ett inlägg eftersom det står god morgon på det förra inlägget...
Idag efter skolan har jag pluggat väldigt mycket till so provet som jag har i morgon, så nu gäller det bara att komma ihåg allt. Nu ska jag sova, god natt allihopa! :)
En bild från förra helgen!

COPYRIGHT!


God morgon!

God morgon alla läsare!
Idag fick jag lite tid över och därför passar jag på att blogga lite. Idag börjar jag nämligen kvart över nio så jag ska ta bussen som går 08.47 :) Jag slutar halv fyra idag och direkt när jag kommer hem måste jag plugga till mitt so prov som jag har i morgon. Igår pluggade jag till matte provet som jag ska ha idag direkt på morgonen. Men efter de två proven kan jag bara ta det lugnt för sen har jag prao i två veckor och kommer ha all tid i världen för att blogga. Jag kommer blogga idag i skolan, men sen blir det ingen mer bloggning förrän i morgon eftersom att jag måste plugga. Nu måste jag sätta på mig ytterkläderna och gå till bussen, vi hörs! :)

COPYRIGHT!

Grattis syster! ♥

Hej allihopa!
Idag fyller min syster Amanda år så ett stort grattis till henne på 19-års dagen! Imorse fick hon frukost på sängen och presenter. På lördag kommer vi fira henne och gå ut äta middag på en resturang.
Idag när jag kommer hem kommer jag plugga och sen ska jag på fotbollsträning. Jag hinner inte blogga så mycket den här veckan, men nästa vecka när jag har prao har jag mer tid. Vi hörs när jag har tid igen! :)
En bild från i morse!


COPYRIGHT!


Mycket just nu!

Hej alla underbara läsare!
Jag är i skolan nu och har nyss ätit lunch, jag bloggar väldigt ofta i skolan nu för tiden! Men det är bara bra för då behöver jag inte tänka pä det när jag kommer hem. Idag slutar jag klocka tre och sen när jag kommer hem blir det plugg plugg plugg. Jag har två prov den här veckan så jag har fullt upp just nu. Ha det bra allihopa så hörs vi kanske ikväll!
En bild på mig från igår :)

COPYRIGHT!


I love football ♥

Hej allihopa!
Just nu är jag i skolan och jag och mina vänner sitter och väntar på att våran lektion ska börja. Jag funderar på att hoppa över min fotbollsträning ikväll för jag har en massa plugg och jag har nyss haft träningsläger. Men jag är inte 100 % säker än. I vilket fall så kommer jag inte hinna blogga när jag kommer hem, därför bloggar jag nu.
Hoppas ni får en bra dag allihopa, själv slutar jag skolan 16.20 -.-


COPYRIGHT!


Min helg ♥

Hej allihopa!
Den här helgen har varit väldigt lång, men tidiga mornar och sena kvällar! Jag har haft väldigt roligt, och mitt fotbollslag är verkligen underbart. Igår på lördagen så samlades vi tidigt på hotellet vi skulle bo på och sen hade vi träning, lunch, träning och sen kom vi tillbaka till hotellet igen för att äta middag. Efter middagen så gick vi och köpte godis och när vi kom tillbaka till hotellet spelade vi lite kort, snackade och tittade lite på tv på ett av rummen. I morse fick vi gå upp väldigt tidigt för att äta frukost sen hade vi två träningspass och teori. Vid tre tiden var den sista träningen slut och då åkte alla hem.
När jag kom hem så duschade jag, packade upp, åt mat, pluggade och nu ska jag snart gå och lägga mig. Ha det bra alla underbara läsare så hörs vi i morgon igen! :) En bild som jag tog på lägret (mina fotbollsskor).

COPYRIGHT!

Loreen - My heart is refusing me

Hejsan!
Eftersom jag sist la upp låten Loreen sjöng i Melodifestivalen i år, så tänkte jag lägga upp den hon hade med förra året också! Vilken tycker ni är bäst? My heart is refusing me eller Euphoria? Själv tycker jag Euphoria :)

Fotbollsläger!

Hejsan!
Just nu är jag på fotbollsläger och jag är jag helt slut efter två långa träningar idag. Nu sitter jag och några andra i laget och tittar på tv. Bloggar mer i morgon om jag har tid. Ha det bra allihopa! :) Här är en gammal bild på mig!


COPYRIGHT!


Veckans citat

Hej allihopa!
Här kommer veckans citat! Säg gära vad ni tycker om den :)

"Vänner är änglar som lyfter dina fötter när dina vingar har glömt bort hur man ska flyga."

COPYRIGHT!

It´s the little things that make life big ♥

Hej allihopa!
Idag har jag haft en lika bra dag som igår med MYCKET skratt! Jag har verkligen världens roligaste vänner! På lunchen skrattade Sofie så mycket så hon började gråta, hon skrattade åt en bild på mig, schysst eller hur? ;) Haha :D Sen har jag haft ganska slappa lektioner, eller i alla fall ganska roliga. På NO gjorde vi blodprov på oss själva så det var inte så ansträngande. Jag hade A+, vad har ni?
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och så ska jag göra lite läxor och packa för i morgon och på söndag ska jag på träningsläger. Jag kommer därför inte kunna blogga (tror jag), men vi får se. Kommer i alla fall göra minst ett tidsinställt inlägg per dag! Vi ses så fort jag har tid igen, och ha fortsatt bra dag allesammans! :)


COPYRIGHT!

A nice day! ♥

Hej allihopa!
Min dag började med att jag missade bussen, men det gjorde ingenting för jag kunde bara ta en annan buss, så som tur var kom jag inte försent. Min dag har varit väldigt bra och jag har haft väldigt roligt med mina vänner Sofie och Martina! Jag hade bl.a. ett spanska förhör idag som det gick väldigt bra på (tror jag fick alla rätt) så det känns riktigt bra.
Jag och Sofie hade ju en deal där jag skulle sjunga för henne och hon för mig. Så på rasten spelade jag upp en liten trudelutt, haha det var lite pinsamt kan jag ju säga. Var tvungen att gå där ifrån. Fast båda tyckte det var bra, så nu är det bara Sofies och kanske Martinas tur. Från lunchen och framåt hade vi väldigt roligt, det är svårt att skriva hur roligt vi hade det. Men ni försåt säkert fastän jag inte berättar vad som var roligt. Jag kan aldrig berätta något roligt som jag upplevt för då låter det inte alls lika roligt (för man måste vara med), haha hoppas ni förstår vad jag menar. Det här inlägget blev ganska långt och jag har inte tid att blogga mer nu för jag måste göra läxor som är tills i morgon. Jag kanske bloggar mer ikväll om jag har tid! :)

En bild på min söta lilla syster Gabriella!

COPYRIGHT!

22.46

Hejsan!
Ikväll har jag varit på träning och resten av tiden har jag pluggat, dock inte från nio till tio då jag kollade på Grey's Anatomy. Nu måste jag sov så att jag är pigg i morgon, vi hörs!
En bild jag tog igår i skolan på mig och mina vänners converse! :)


Lite babbel

Hej allihopa!
Min skoldag började med att jag hade hemkunskap och då vi gjorde vi ungersk gulash gryta och jag blev väldigt mätt. Sen hade jag bara en lektion till lunch, så nu på lunchen åt jag bara lite sallad för jag var inte så hungrig. Det är alltid så på onsdagar, vilket är lite irreterande eftersom det blir för långt mellan hemkunskapen och tills jag kommer hem. Nu ska jag sluta prata om mat och säga något annat. Det här kanske inte är så roligt, men på spanskan råkade jag skriva jär när jag skulle översätta en text, men egentligen skulle jag skriva jag, haha lite skillnad mellan jag och jär.
Nu får jag sluta blogga för jag pratar ändå inte om något intressant. Bloggar mer när jag kommer hem istället.

COPYRIGHT!


Ännu ett fint litet vårtecken!

Hej allihopa!
Idag har jag hunnit en del läxor, vilket jag tycker är skönt. Dock har jag en hel del kvar, två prov och några små läxor :/ Fast det är bara den här veckan och nästa vecka kvar sen har jag prao i två veckor, vilket kommer lite skönare för då slipper jag läxor och prov. Sen efter praon har jag påsklov, så tre veckor utan skolan! :D
Ikväll har jag kollat på Top Model Sverige, och det är verkligen inte många kvar nu, bara fyra stycken och jag har ingen aning om vem som kommer vinna. Dock tror jag att Rebecka har en bra chans! Vem vill eller tror ni kommer vinna?
Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs i morgon! :)

COPYRIGHT!

Ozzy

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och jag har bara två lektioner kvar, dock är den sista lektionen två timmar. När jag har slutat kommer jag gå hem till mormor för att plugga så det blir ingen bloggning förrän ikväll. Min mobil håller på att ladda ur så hinner inte blogg mer nu. Vi hörs! :) Här är en bild på söta Ozzy!

COPYRIGHT!


Härlig träning!

Hej allesammans!
Min vän Sofie har verkligen kommit igång med bloggning nu och det känns som att jag bloggar väldigt lite om man jämför med henne. Så jag kämpar på haha! :D Jag antar att jag inte har lika mycket tid som henne, men får bli bättre på att göra tidsinställda inlägg!
För ungefär två timmar sedan kom jag hem från en riktigt härlig fotbolls träning och jag kände verkligen att jag kämpade bra. Jag börjar ganska tidigt i morgon så nu ska jag göra i ordning mig och så hörs vi i morgon igen! :) Ha det bra allihopa och TACK för att fina kommentarer jag fått de senaste dagarna! ♥
Här är bara en random vald bild!

COPYRIGHT!


School

Hej allihopa!
I morse skulle jag ha gått upp sju, men jag försov mig i tjugo minuter så jag blev lite stressad eftersom jag skulle duscha också. Fast som tur var han jag, för jag fick skjuts till skolan ^^
Just nu har jag lunch rast och ska snart ha matte. Idag går jag i skolan till 16.20 så det är lite trist och när jag kommer hem ska jag direkt på träning, men det är iof roligt! Jag kommer därför inte hinna blogga när jag kommer hem för jag ska försöka hinna göra lite läxor också. Här är en bild på mig från i lördags! :)


Veckans citat

Hejsan!
Nu äntligen börjat jag med veckans citat igen! Kommentera gärna och säg vad ni tycker om citatet, eller om ni har något speciellt citat ni gillar! :)

COPYRIGHT!

Vårtecken!

Hejsan!
På lovet hittade jag det första vårtecknet hos pappa och här är en bild på den lilla krokusen! :) Har ni hittat något vårtecken än?

COPYRIGHT!

Solen skiner idag med!

Hej allihopa!
Igår hade jag en riktigt mysig ikväll, men Melodifestivalen och god mat! Jag blev väldigt glad när Loreen vann eftersom jag ville att hon skulle vinna, så nu är det bara att hålla tummarna i den stora finalen som är i maj.
Idag ska mest plugga för jag har två prov snart och en massa små läxor som jag inte hunnit i helgen. Sen ska jag kanske träffa en kompis, men jag får se om det blir av eller inte (om du ser det är inlägg Olivia smsa mig). Vi hörs senare!
Här är en bild som jag tog på Sportlovet!

COPYRIGHT!

Loreen - Euphoria

Hej allihopa!
I årets Melodifestival så hoppas jag att Loreen vinner! Dock tycker jag Molly, Ulrik och Danny också var bra, men jag tror Loreen har en bra chans sen i den stora finalen! :) Vem vill ni ska vinna?

Sofie ♥

Hej allihopa!
Min kära vän Sofie har bloggat ganska länge nu, men hon har nyss haft paus efter att någon hackade hennes blogg :( Fast nu är hon tillbaka igen och jag skulle bli så glad om ni kunde besöka hennes blogg och kanske lämna en kommentar. Så hon kan få komma igång med sin blogg igen och få tillbaka lite besökare! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg! :)
En bild på mig och Sofie, dock är jag i bakgrunden :P

COPYRIGHT!

Hur ser min dag ut?

Hejsan!
För ungefär två timmar sedan kom jag hem från min fotbollsträning som var en timme lång. Det är verkligen skönt att träna för man får så mycket mer energi och orkar göra de tråkiga sakerna. Som till exempel läxor som jag måste göra idag, jag måste också städa mitt rum, om jag hinner. Jag har inte damsugit och damtorkat på ett tag så det är dags för det nu!
Ikväll är jag och min familj bjudna till några vänner på middag och vi ska åka härifrån klockan fem, så innan dess måste jag har gjort lite läxor och sånt. Kommer inte kunna blogga då, men gör tidsinställda inlägg! ;)
Ha det bra så hörs vi senare!

COPYRIHGHT!

KONY 2012

Hej allihopa!
Till alla er som inte sett den här videon än, kolla på den och lägg ut den på din blogg, facebook osv! Du kommer inte ångra att du spenderade 30 minuter av din tid, jag lovar för det gjorde inte jag!


"Tillbaka"

Hejsan!
Nu är jag "tillbaka", efter en dag uppehåll, hehe. Det var inte direkt något uppehåll, men anledningen varför jag inte bloggade igår var för att jag var hos mormor och gjorde läxor och sen åt min familj middag där så jag han helt enkelt inte. Det hände inget speciellt igår, var i skolan som vanligt och sen var jag hos mormor som sagt.
Idag har jag varit ganska trött hela dagen, och nu på efter middagen känner jag hur gärna jag vill sova. Fast det ska jag inte, får vänta tills ikväll. Jag är alltid helt slut på fredagar och måste gå och lägga i hyfsat för att orka gå på träningen jag har på lördagar klockan elva. Det händer inget speciellt ikväll, ska bara vara hemma och ta det lugnt. Ska bara fixa några grejer som jag iunte kommer ha tid med i morgon ;) En bild som jag tog för ett par veckor sedan, men glömt att visa!

COPYRIGHT!

Grey's Anatomy säsong start! ♥

Hej allihopa!
Just nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy säsongs start och dubbel avsnitt som håller på från 21-23 :D Det är verkligen min absoluta favorit serie. Jag har längtat så mycket och har haft nedräkning på mobilen och allt. Haha lite överdrivet kanske, men jag är beroende av det. Kollar ni på det??
Just det, idag i skolan dissekerade vi lunga, härta, lever och njure från en gris. Det var väldigt intressant och lite speciellt, har aldrig känt på ett hjärta innan (om ni förstår vad jag menar).
Nu ska jag fortsätta titta på Grey's så vi hörs imorgon! :)


COPYRIGHT!


Hemkunskap

Hejsan!
Just nu är jag i skolan och snart ska jag ha engelska lektion så det blir ett kort inlägg. Idag är jag betydligt piggare och det känns väldigt bra! När jag kommer hem ska jag göra läxor och sen ska jag på fotbollsträning, så jag hinner tyvärr inte blogga då, därför bloggar jag nu. Ikväll är det dubbel avsnitt av Grey's Anatomy för det är säsong start! :D Jag bloggar kanske när det är reklam, men jag får se!
Här är en bild på några bullar jag bakade i morse på hemkunskap lektionen, med mandelmassa i :)


Låter det bra?

Hejsan!
Idag har jag varit väldigt trött hela dagen, dock är jag lite piggare nu än vad jag var i morse! Jag har inte tid till att blogga mer just nu för jag måste göra läxor. Men innan jag säger hej då, så vill jag säga att jag hade tänkt att börja med veckans citat, veckans blogg o.s.v, låter det bra?
Hej då, bloggar mer ikväll om jag har tid!

COPYRIGHT!

Tack allihopa! ♥

Hejsan!
Idag har jag haft en väldigt bra dag och för ett par timmar sedan kom jag hem från min fotbollsträning! Jag har egentligen inte tid att blogga, men jag vill bara säga tack till alla fina kommentaren jag har fått de senaste dagarna! En dag fick jag nästan 40 kommetarer så TACK till alla er som tar er tiden och kommenterar och självklart alla som besöker min blogg! :)
Som tack visar jag er en bild jag är riktigt nöjd med! Vad tycker ni?

COPYRIGHT!

Dag 30 - Fem bra saker som hänt under under dessa 30 dagar

Hejsan!
De fem bra sakerna som hänt under de här 30 dagarna är bland annat:

• Bokade språkresa till England
• Det gick jättebra på en fotbollsträning
• Hanna och Emmie kom till mig
• Hade sportlov!
• Hittade vårtecken
                                        Emmie, Hanna och jag ♥

COPYRIGHT!

Call Me Maybe


Dag 29 - Favorit ställe

Hejsan!
Sitter förmodligen på tåget nu, men har inte tid för bloggning idag så det får bli tidsinställda inlägg. Mitt favorit ställe är nog Thailand, för det är så lugnt och skönt där. Alla människor är så snälla (de flesta i alla  fall) och maten är så god. Men framförallt är det varmt där året om, och det är hur skönt som helst! Fast jag vill inte direkt bo där eftersom jag har hela min familj och alla vänner här i Sverige. Men här hemma är mitt favorit ställe mitt hus, det känns alltid bra att komma hem! :)
En bild som är tagen i Thailand!

COPYRIGHT!

Dag 28 - Mitt rum

Hej allihopa!
Eftersom jag har två rum, ett hos mamma och ett hos pappa hade jag tänkt att visa två bilder. Men nu är det så att jag inte har någon bild på någon av mina rum så tyvärr kan jag inte visa det. Fast någon gång kan jag visa mitt rum i hos mamma i alla fall som är i Stokholm. Rummet hos pappa är ganska litet om man tänker att vi är fyra som delar samma rum, men det funkar.
Rummet hos mamma är lika stort som hos pappa, men känns större eftersom jag har det för mig själv. Hos mamma har jag ett ganska så vitt rum, som är ganska nymålat. Dock är jag inte riktigt färdig med mitt rum än, men i sommar ska det bli klart! Jag hinner inte blogga mer ikväll, för vi ska snart äta middag och sen blir det Melodifestivalen. Vi hörs i morgon!

COPYRIGHT!

Hamburgare i solen

Hejsan!
Just nu sitter jag och äter hamburgare och dricker varm oboy i solen! Det är underbart väder ute och jag bara njuter! Vi hörs senare! :)

COPYRIGHT!


Utomhus

Hejsan!
Just nu är jag utomhus och fotograferar! Min lilla syster håller på och lär Ozzy massa olika trix och lite agility, går slalom mellan pinnar och så vidare. Jag har tagit en hel del bilder nu på lovet som jag självklart kommer visa er. Även lite bilder som jag tog när Hanna och Emmie var hos mig. Nu ska jag fortsätta och fota, så hörs vi senare och då kommer dagens 30 dagars inlägg upp! :)


COPYRIGHT!


God morgon!

God morgon allihopa!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan och nu ska jag äta frukost och göra iordning mig. Idag är det inget bestämt, men jag ska göra lite "läxor", gå ut i det fina vädret och fota, kolla klart på filmen BD part 1 som jag inte såg klart på igår och sen ikväll blir det att kolla på Gladiatorerna eller Melodifestivalen! Vi hörs senare :)
En på mig från igår när jag var ute och fotade!

COPYRIGHT!


Dag 27 - En person som alltid gör mig glad

Hejsan!
EN person som gör mig glad?! Det är ju flera stycken som gör mig glad, jag kan inte bara välja en. Alla mina vänner gör mig glad och om jag bara väljer än så känns det inte rätt eftersom det inte bara är en. Men för att det ska kännas bra så blir det ingen människa.. haha det får blir Ozzy, hunden vi har oss pappa :)

COPYRIGHT!

Solen skiner!

Hej allihopa!
Idag vaknade jag vid tio och sen har jag ätit frukost och gjort iordning mig. Nu ska jag snart gå ut med min lilla syster, för vi ska se om vi hittar några vårtecken att fota! Gästerna kommer inte komma förrän ikväll så jag har tid för annat under dagen och då passar jag på att gå ut! Vi hörs senare!
En bild jag tog alldeles nyss :)

COPYRIGHT!


Spegel

Hejsan!
Just nu ligger jag i sängen och hade tänkt att läsa, om jag orkar. Nu ikväll har jag kollat på once upon a time och revenge med min pappa, två riktigt bra program! I morgon kommer det komma gäster hit för att fira mig i efterskott. Ska försöka hinna blogga så mycket som möjligt, men ett inlägg på morgonen blir det i alla fall! God natt så hörs vi i morgon!
En bild på mig från igår då jag hade lockigt hår!

COPYRIGHT!


Dag 26 - Något du vill ha just nu

Hejsan!
Just nu vill jag ha fotbollsträning, för det var så länge sen jag tränade! Senast jag tränade var i måndags förra veckan. Sen de 3 träningarna efteråt kunde jag inte för jag hade läxor, kompisar som hälsade på och sen blev det lov. På loven är jag hos pappa och då kan jag inte träna eftersom det är så långt bort. Men på måndag börjar jag igen! Just det, en till sak jag vill ha och det är vår! Jag vill att våren ska komma så jag kan fota vårtecken! Ett vårtecken jag fotade förra året! :)

COPYRIGHT!

Gott och blandat

Hejsan!
Igår efter vi hade städat gjorde vi inte så mycket, därför blev det bara 30 dagars inlägg. Men på kvällen så kollade jag i alla fall på matchen som Sverige spelade mot Koatien, som var en väldigt bra match tycker jag! Kollade ni på den?
Idag är det inget bestämt, men nu på morgonen har vi kollar på filmer från Thailand och sen lite senare ska jag göra lite saker som jag inte har tid med annars. Till exempel skicka bilder till Hanna och Emmie och så vidare. Vi hörs senare och då kommer 30 dagars inlägget upp! :)

COPYRIGHT!

RSS 2.0