Nyårsfirande i stan

Hejsan!
Idag åkte jag till Farsta med min familj och kollade lite i affärer. Jag hittade en tröja från GinaTricot, en ganska vanlig vinröd långärmad. Nu är jag hemma igen och senare ikväll ska jag in till stan, äta på resaurang och kolla på fyverkerierna. Jag har inte så mycket mer att säga så jag bloggar mer i morgon, då kommer det kommaupp bilder från olika händelser år 2012! :)
Den här bilden tog jag för ett år sedan när jag firade nyårsafton i Thailand.
COPYRIGHT!

Godnatt!

Hej!
Idag efter jag kommit hem från IKEA var det klart vilken säng och vilken garderob jag ska ha till mitt rum, vilket känna bra att äntligen ha gjort. Jag längtar verkligen tills rummet är klart och jag lovar att det kommer för - och efter bilder (måste bara komma ihåg att ta en före bild). Nu ikväll kollade jag på film med min mamma och nu ligger jag i sängen och ska snart läsa innan jag ska sova. Godnatt, hoppas ni har haft en bra dag!


Filmkväll

Hejsan!

Igår var jag med min pappa och mina syskon till klockan var ett och då blev jag hem skjutsad. När jag kom hem gjorde jag i ordning mig och sen mötte jag upp två vänner, vi köpte lite snacks och sen gick vi hem till mig. Vi kollade på film och vi hann se väldigt många faktiskt, vi umgicks trots allt i ungefär nio timmar, från tre till strax efter tolv. De filmerna vi kollade på var Hangover, The Tourist Hangover 2 och Abduction. Vi lagade och åt även tacos tillsammans och hade väldigt roligt tillsammans.

Idag ska jag åka till IKEA med min mamma och syster och kolla på säng och en ny garderob till mig. Ha en bra dag allihopa! :)

 
COPYRIGHT!

Bästa julklappen! <3

Hej!
Idag har jag haft en väldigt bra dag med min pappa och mina syskon. I morse gick jag upp vid halv nio och vid halv elva mötte jag upp dem. Idag har vi bara tagit det lugnt, kollat på film, spelat spel och sen öppnade vi julklappar. I julklapp av pappa fick jag biljett till fotbollsmatchen den 6/2 när Sverige möter Argentina på Friends arena. Jag kommer gå på matchen med pappa och min syster. Det ska bli så himla kul och jag längtar verkligen till dess. Absolut den bästa julklappen på länge :) Nu ska jag gör i ordning mig och gå och lägga mig. Ha det bra allihopa!


Att planera

Hej allihopa!
Idag rensade jag klart i mitt rum så nu ska jag försöka se om jag hittar en bra garderob där jag kan förvara mina kläder efter jag blivit av med min gamla säng och byrå. Jag ska även måla i mitt rum så jag får hoppas att det hinner bli klart innan lovet är slut, loven går alltid så himla fort så det gäller att planera.Jag har även några vänner som jag ska träffa på lovet så jag hoppas tiden räcker till, eller så får jag försöka bli mer effektivare.
I morgon ska jag träffa pappa och kommer även sova över där han är nu så jag kanske inte kommer ha möjlighet att blogga i morgon. Det kommer i alla fall upp ett tidsinställt inlägg. Ha det bra!
COPYRIGHT!

Julafton 2012

Hej allihopa!
Här kommer bilderna från julafton! Förlåt om bilderna inte är så bra, jag fotade nämligen inte så mycket (konstigt nog) och då hade jag inte så många att välja på ;)
Självklart kollade vi på Kalle Anka klockan tre! ;)
Sedan åt vi julbord!
Julskinkan missade vi inte!
COPYRIGHT!

Rensa

Hejsan!
Igår tog jag det väldigt lugnt hela dagen, jag kollade en hel del på film, hjälpte till att skotta här ute och sen på kvällen kollade jag på Så mycket bättre - återträffen. Vi köpte en ny tv igår som är mycket större än våran förra så det är väldigt kul, det är mycket roligare att kolla på tv nu också.
Idag har jag bestämt mig för att rensa min byrå i mitt rum för vi ska måla mitt rum och köpa ny säng och innan dess måste jag ha rensat klart. Jag vaknade sent idag men jag ska börja så snart som möjligt. Det är inte så roligt att rensa, men med lite musik ska det nof fungera. Senare idag lovar jag att bilderna från julafton kommer komma upp!
COPYRIGHT!

Gårdagen

Hej allihopa!

Igår hade jag en väldigt mysig och bra julafton. På morgonen när jag vaknade öppnade jag min första present som var en tidning som jag kunde läsa där på julaftonsmorgonen. Sen vid två tiden kom gästerna, vi kollade på kalle anka, åt julbord och sen var det paketöppning. Ni undrar säkert vad jag fick i julklapp och det jag fick var, en jättefin pyjamas, boken Rör mig inte, Grey´s Anatomy säsong 8, touch vantar, ett armband, tre filmer, ett änglaspel och en kroppslotion. Jag fyller år om två veckor så då är det bara att önska sig det man inte fick i julklapp! ;) Efter julklappsöppningen gick vi ut och tog en promenad innan vi åt fruktsallad med grädde till efterrätt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, läsa och kanske kolla på en av filmerna jag fick. Dagen efter julafton är alltid så mysiga tycker jag. Det blev ganska sen igår, somnade halv fyra efter att ha chattat med en kompis ganska länge. Bilder från igår kommer komma upp senare idag om jag, här är i alla fall en bild på mig från igår! :)

 
COPYRIGHT!

Dan före dopparedan

Hej allihopa!
Nu är allt så gott som klart inför i morgon, vilket känns väldigt skönt. Idag har vi städat klart allt och så har vi gjort lite julgodis till i morgon! Ikväll åt vi tacos till middag och sen kollade vi på lite på tv och bara myste.
Jag längtar tills i morgon för det ska bli så himla kul och mysigt, jag älskar verkligen att fira jul! Tidigare ikväll fick jag ett litet ryck att dammsuga mitt rum för andra gången på en vecka och jag hade lite överskottsenergi så nu är jag väldigt trött (jag kan erkänna att jag dansade en del också, haha). Nu ska jag i alla gå och lägga mig så det inte blir för sent, det är ju trots allt julafton i morgon. Godnatt allihopa!
Här är en bild på det vi bakade idag (polkabräck).
COPYRIGHT!

Snart är allt klart inför julen!

Hejsan!
Igår var jag väldigt seg i huvudet hela dagen, vilket kan ha berott på att jag sovit alldeles för mycket den natten. Idag sov jag dock mindre än igår och känner mig konstigt nog mycket piggare. Igår han vi bara sätta upp granen så i morse klädde vi den. Snart ska vi åka hem till våra kusiner och lämna lite julklappar. Vi har snart städat klart här i huset och lite senare idag ska vi baka en massa så det ska bli mysigt! Här är en bild som jag tog alldeles nyss på våran julgran! :)
COPYRIGHT!

Vinsten - Luckiest Girl


Ingen passande bild

Hej allihopa!
Igår kväll slutade det med att vi i familjen gick på restaurang och åt. Först skulle vi ha ätit tacos hemma men vi hade inte alla ingredienser hemma så vi ska äta det på söndag istället. Idag vaknade jag ganska sent, vilket var skönt för nu har jag verkligen fått sova ut. Just nu håller jag på och kollar på Så mycket bättre på tv4play eftersom jag missade det i lördag (för en vecka sedan). Idag har jag inget planerat, det jag vet är att vi ska klä julgranen ikväll.
Det här är inte en så passade bild, men hade ingen annan för tillfället.
COPYRIGHT!

Min klädinköp den senaste månaden!

Hej allihopa!
Här är bilderna som jag egentligen skulle ha lagt upp i söndags då internet slutade fungera. Det här är de klädern som jag köpt den senatse måndaen som är köpta på Cubus, H&M, Monki och GinaTricot :)
COPYRIGHT!

Julavslutning

Hejsan!
Som sagt fungerar internet igen, vilket känns väldigt skönt. Idag var det sista dagen innan lovet började och vi hade julavslutning idag. Jag var i skolan klockan nio, då fikade vi i klassrummet, skrev en utvärdering och sen röstade på olika målningar som vi i nian har målat. Min bild var en av de som blivit utvalda så rötade jag såklart på den, hihi. Det fanns många fina så jag förväntningar mig inte att vinna. Senare kollade vi på uppträdanden och sen fick vi våra betyg innan vi sa hejdå till alla. När klockan var tolv var jag hemma och nu kollar jag på några avsnitt av Gossip girl. Nu är det jullov!! :D
COPYRIGHT!

Vet ni vad?!

Internet fungerar nu så det blir en hel del bloggning i morgon och i helgen! :D

Sista "riktiga" skoldagen

Hejsan!
Igår hade jag en väldigt bra dag och jag glömde bort att blogga när jag var i skolan (internet fungerar fortfarande inte). I förrgår var jag hemma hos min kompis igen och kollade klart på en film och städade hennes rum haha. Igår efter skolan åkte mina två vänner hem till mig och så kollade vi på filmen A walk to remember, åt en massa godis, pratade om allt och inget och sen lagade vi mat tillsammans. När klockan var strax efter nio åkte de hem och då kollade jag på det sista avsnittet av Grey´s Anatomy för i år. 
Nu är jag i skolan och eftersom det är sista dagen idag med "riktiga" lektioner blir det mest film på alla lektionerna. Det kommer bli sammanlagt 8 filmer vi sett på två veckor, två på spanskan, två på engelskan, en på so/svenska och en på no.

COPYRIGHT!


Snälla wi-fi börja fungera!

Hej allihopa!
Just nu är jag hemma hos min kompis och passar därför på att blogga nu när jag har internet. Som sagt fungerar inte internet hemma och det lär inte göra det på ett tag heller. Därför kommer jag bara kunna lägga upp instagram bilder från mobilen.
Jag kan berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna. I söndags då internet slutade fungera så var jag iväg med min kompis Ebba och min familj och så köpte vi julklappar till våra nära och kära. Igår efter skolan gick jag, Sofie och Martina hem till Sofie för att ge julklappar och kolla på film. Vi hade det väldigt roligt och mysigt på samma gång. Nedan är en bild på det jag fick av dem! Såå snällt av dem :) När jag kom hem var min andra vän Olivia där för hon skulle sova över hos mig. Vi kollade på filmen Abduction, åt Ben and Jerry's och sen gick vi la oss och prata en del innan vi somnade.
Idag har det varit en bra dag tycker jag, vet inte riktigt vad jag ska säga om den så det får väl bli lite ointressanta saker. Vi började med att ha sovmorgon till kvart över nio och sen hade vi slöjd då vi hade betygsnack och jag lagade Olivias tröja som var trasig. På so fortsatte vi med ett arbete som vi gör två och två, man ska köpa hus, bil osv och få ihop en budget efter de pengarna man får in (tror jag). På lunchen fick vi julbord som inte var särskilt gott. Sista lektionen hade vi fotboll på idrotten så det var kul. Efteråt hade vi även lite roligt då vi bestämde att vi kanske skulle göra något i morgon med några kompisar :)
Jag och min kompis har kollat klart på filmen The ugly true och nu ligger vi bara i soffan och tar det lugnt.

COPYRIGHT!


De som alltid kommer finnas där <3

Det här inlägget är till två av mina vänner, Sofie och Martina. Anledningen varför jag skriver det här är för att ni betyder så otroligt mycket för mig!
Nu har vi känt varandra i ett år och till och med lite mer än så och det har varit ett väldigt bra år. Jag har aldrig skrattat så mycket i skolan som jag gjort den här första terminen i nian. Det har inte gått en dag utan att vi har skrattat tillsammans och det var t.o.m nära att vi kissade på oss en gång, vilket är tur att vi inte gjorde! Utan er skulle jag aldrig klara av skolan. Det har varit mycket nu den senaste tiden i skolan och om jag inte hade haft så bra vänner som ni eller haft så roligt med er på lunchen hade jag aldrig klarat det. När jag är med er är det omöjligt att vara ledsen, ni gör mig glad och varje gång jag tänker på vilka underbara vänner jag har får jag ett leendet på läpparna.
Med er kan jag vara mig själv, vilket jag vet att ni redan märkt. Jag kan säga vad som helst till er och jag vet att ni aldrig skulle säga vidare det till någon. Vi finns för varandra i vått och torrt och utan er skulle skolan ha varit sååå tråkig!
Vi är så jäkla bra tillsammans och tänk på hur mycket vi har skrattat tillsammans och upplevt såna fantastiska saker. England resan gjorde att vi lärde känna varandra ännu mer, vilket jag är glad över.
Vi tre är så bra för varandra och vi kommer hålla ihop länge, det vet jag. Vi ska se till att vi träffas ofta även om vi inte kommer gå i samma klass på gymnasiet. Ni är mina solstrålar, tack för att ni finns här för mig och är såna underbara vänner som ni är <3<3<3
(Anledningen varför jag inte bloggade igår är för att internet hemma fungerar inte och jag vet inte när det kommer fungera igen. Under tiden bloggar jag i skolan så ofta jag hinner.)

COPYRIGHT!


Charlie St. Cloud

Hej!
Igår efter julbordet, när jag kommit hem så kollade jag på ett avsnitt av Gossip girl och sen kollade jag på filmen harlie St. Cloud som är en väldigt bra film! Idag ska jag och min familj in till stan och handla julklappar osv. Vi kommer åka om ungefär en timme och sen kommer vi inte komma hem förrän ikväll. Efter vi har julhandlat ska vi nämligen på resutrang med mormor och hennes man. Det kanske kommer upp ett inlägg ikväll, det beror på när jag kommer hem. Ha en bra dag! :)
COPYRIGHT!

Årets första julbord

Hej allihopa!
Igår han jag aldrig riktigt blogga ordentligt, jag har dock inte så mycket att berätta om gårdagen. Jag kollade på film på engelskan, svenskan och sista lektion blev inte av. Det va en ganska skön dag helt enkelt. På kvällen hade jag möte med mina tränare, vilket gick väldigt bra och sen resten av kvällen försökte jag läsa ut boken vi läser i skolan. Jag sov inte så många timmar jag hade behövt, jag kom dock en bra bit i boken som ska vara utläst på måndag.
Idag var det en ännu slapp dag i skolan med film enda fram till lunch och sen hade jag bara matte och hemkunskap innan jag slutade. Idag är det fredag och ikväll ska jag och familj iväg på julbord. Jag är väldigt trött och hoppas det inte blir alldeles för sent ikväll. Nus ka jag göra i ordning mig innan vi ska åka. Ha en bra fredagskväll! :) Här är en bild som jag tog idag när jag kom hem från skolan!
COPYRIGHT!

I morgon

Hejsan!
Orkar inte blogga nu för jag är alldeles för trött. Jag bloggar i morgon istället, (efter skolan) godnatt! :)


Du är den vackraste jag mött 12/12-12

Hej allihopa!
Idag är det den 12/12-12 och har varit även varit klockslaget 12.12, en massa tolvor kan man säga och jag missade det såklart (skärmfota mobilen och önska mig något). Det fick räcka med att jag drog tillbaka klockan och fotade sedan, haha det är lite typiskt mig kan man säga.
Den här dagen började i alla fall väldigt bra, istället för att ha NO lektion bestämde vår lärare för att vi skulle ta en promenad i en timme. Eftersom jag var lite sen så passade det perfekt och det var väldigt skönt faktiskt, vi hade även väldigt roligt. På både Engelskan och Spanskan kollade vi på film, vilket var väldigt skönt. Det blir slappa lektioner nu när det snart är slut på den här terminen och efter klockan tolv inatt är betygen satta. Idag gjorde jag klart min bild som jag målar och gjorde mitt sista prov den här terminen! Just det, hela dagen har jag lyssnat på Astrologen av Darin, tycker den är såå bra!
Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Grey´s Anatomy!! :)
COPYRIGHT!

Skrattanfall m.m

Hejsan!
Idag har det varit en väldigt rolig dag i skolan och som rubriker säger fick jag ett och annat skrattanfall så jag knappt kunde stå upp. Man skrattar så mycket att till slut kommer det inte ut något skratt alls och man blir tårögd. Det är tack vare mina vänner som jag har så roligt. Det fanns dock några mindre glada stunder under dagen som jag vill glömma bort.
Idag blev jag blev klar med mitt slöjdarbete, kom en bra bit på bilden jag målar och jag fick reda på lite betyg. På idrotten har vi även börjat med gymnastik som jag är sååå dålig på, kan bara göra en framåt kullerbytta och en banan hjulning. Efter skola pluggade jag mest so eftersom jag inte har några fler träningar förrän i Januari.
Just det, igår var det min namnsdag och då fick jag den här filmen nedan av mina snälla mamma :)


Vän

Hej allihopa!
Då var det måndag igen och det känns som att det inte alls var länge sen jag skrev ett måndag inlägg, vilket iof bara var en vecka sen. Nu började jag med att skriva såna onödliga saker igen, haha jag antar att jag är proffs på det. Idag I skolan fick jag tillbaka lite prov, kollat på film och haft i allmänhet haft en bra dag. Efter skolan var jag med min kompis hemma hos henne, hon hjälpe mig lite med so och sen snackade vi mest. Nu ska jag gå och lägga mig för jag måste upp tidigt i morgon, som vanligt...
COPYRIGHT!

När jag får tid

Hejsan!
Vid tre tillfällen idag somnade jag, alltså har jag varit väldigt trött hela dagen och knappt orkar göra någonting alls. Jag sov som sagt nio timmar i natt, det verkar dock inte ha räckt till. Jag har försökt göra läxor, men det blev inte så mycket gjort så jag får fortsätta i morgon. Jag sa att jag skulle lägga upp bilder på det jag köpt den senaste månaden, men det får bli en annan dag. Tiden gick så fort och efter jag kollat på säsongsavslutningen av både Solsidan och Helenius hörna orkade jag inte ta fram allt och fota. När jag gick in på datorn såg jag att jag hade vunnit en tävling hos Mathilda, vilket gjorde mig väldigt glad. Jag vann ett presentkort från caseapp.se där man kan göra sitt egna mobilskal! Nu ska jag gå och lägga mig läsa lite innan jag släcker lampan. Hoppas ni har haft en bra helg!
COPYRIGHT!

2 advent

God morgon!
Just nu är jag väldigt trött och håller på att kolla på filmen 27 dresses som är en väldigt bra film. Jag sov ungefär nio timmar i natt så jag borde vara pigg, det är jag dock inte. Sen åt jag för mycket till frukost så jag mår i allmänhet inte så bra just nu. Om en timme eller två har det säkert gått över. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, jag kommer nog läsa en hel del för jag ligger lite efter i boken vi läser i skolan. Det är tvensam om jag kommer gå ut idag för det är -15 ute, alltså väldigt kallt. Jag kommer dock kanske gå till centrum och köpa en till julklapp.
Det är mening att bilden ska vara suddig, haha jag vet inte varför jag valde att ha den suddig, jag kan dock tycka att det är fint.
COPYRIGHT!

Så mycket bättre

Hejsan!
Har ni haft en bra lördag? Det har jag haft och jag tillbringade den i ett köpcenter. Det kanske låter lite tråkigt men det var kul att gå runt och bara kolla på alla fina saker man vill köpa till familj och vänner. Jag har i alla fall köpt några presenter och vet vad jag ska köpa till några andra. Det finns dock många kvar att köpa och jag tycker det är minst lika roligt att ge bort presenter som att få dem så det ska bli kul att gå och handla igen. Den här tiden innan jul, från och med en månad innan tycker jag är en underbar tid. Det är så mysigt och att snön har kommit är ett stort plus! Just det jag köpte en ny mössa idag som är väldigt fin och mysig. Bild på den kommer i morgon och då kommer även bilder upp det andra saker/kläder jga köpt den senaste månaden som jag glömt att visa.
Nu ska jag sätta min i soffan och kolla på Så mycket bättre med min familj och äta lite godis som vi köpte på hemvägen. Ha en fortsatt bra lördags kväll nu! :)
COPYRIGHT!

Lördags morgon

God morgon på er alla!
Idag gick jag upp vid kvart i nio, kollade lite på julkallendern och snart ska jag äta frukost. Igår gick jag och la mig redan klockan tio för jag var så himla trött. Jag har ingen aning om vem som vann x factor men jag lär väl få reda på det innan jag hinner kolla på tv4 play. Idag har jag inga planer alls och börjar fundera på vad jag ska göra. Jag vet att jag måste göra läxor, jag vill dock inte göra det hela dagen så jag kanske ska åka iväg och köpa lite juklappar? Jag får se vad jag hittar på, nu ska jag i alla fall äta frukost för nu börjar min mage kurra.
COPYRIGHT!

Barnhemmet

Hej!
Nu är det äntligen fredag som jag alltid brukar säga! Igår kollade jag som sagt på Dirty Dancing på china teatern med min kompis. Den var väldigt bra och verkligen sevärd, något jag länge kommer att minnas. Det blev väldigt sent igår och jag sov runt sex timmar i natt. Jag klarade dock av dagen bra, första lektionen fick vi tillbaka spanska prov och sen började vi kolla på filmen Barnhemmet. Dagen gick väldigt fort och sista lektionen hade jag hemkunskap, vilket var en väldigt rolig lektion. Vi bakade bullar, hade provsnack och sen när vi slutat tog jag bussen hem. Ikväll kommer jag vara hemma med familj, kolla på film eller xafactor, äta tacos och bara ta det lugnt. Hur ska ni tillbringa eran fredag?
COPYRIGHT!

Mycket som händer nu!

Hej allihopa!
Den här veckan har varit väldigt intensiv med mycket läxor och prov. Som tur är veckan snart över och jag längtar verkligen till att få sova ut. Jag har inte sovit som mycket som jag behövt den här veckan och just nu är jag väldigt trött. Skoldagen har varit bra som den för det mesta brukar vara, jag har dock haft ett prov, två skrivuppgifter och "prov" på idrotten. Jag kom hem för ungefär en timme sedan och om bara några miuter ska jag iväg igen. Det är så himla mycket snö ute nu så det har varit lite kaos i trafiken, som tur är kom  jag inte försent till skolan i alla fall. Jag fick skjuss hem efter min sista lektion som var musik, vilket var väldigt skönt. Nu ska jag in till stan och kolla på Dirty Dancing med min underbara vän, jag kommer komma hem sent så det lär inte bli så mycket sömn i natt heller. Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Snön faller på planen

Hejsan!
Nu är denna långa dag äntligen över och den har trots allt varit ganska bra. I skolan hade jag många praktiska lektioner, vilket var skönt. Jag hade bland annat slöjd i ungefär fyra timmar sammanlagt, eftersom jag kunde gå ifrån min profil lektion för att jobba på slöjduppgiften. Jag har inte så mycket att säga om skolan, det var som vanligt, dock vet jag inte vad "vanligt" är längre eftersom alla dagar egentligen är väldigt olika.
Nu på kvällen hade jag utomhusfotbollsträning i snön, vilket faktiskt var kul. Det snöade väldigt mycket under hela träningen, det var dock bara fyra minus så det var inte så kallt som man kunde tro när man väl kom igång. I morgon har jag yttligare en lång dag framför mig så jag ska gå och lägga mig nu. Ha det bra! :)
COPYRIGHT!

Lång dag i morgon

Hej allihopa!
Jag glömde helt bort att blogga tidigare idag på grund av en massa plugg. Därför slänger jag in ett litet inlägg nu. Idag har jag varit ganska seg och trött fast jag har haft det väldigt roligt och skrattat en hel del som jag alltid gör i skolan. Igår fick jag även reda på av min kompis Olivia att vi ska gå på Obe Directions konsert så det ska bli riktigt kul! :D
Nu måste jag sova för det blir en lång dag i morgon med tidig skola, plugg och träning. Godnatt! :)


Julstjärna

Hej!
Idag vaknade jag och min kompis vid halv nio, eller vi hade rättare sagt satt väckarklocka för vi inte skulle missa julkalendern, haha. Jag har ätit frukost och snart ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig, min kompis har nämliget åkt hem nu. Lite senare kommer det nämligen gäster hem till oss och så ska vi äta lussebullar, pepparkakor och dricka glögg. Innan dessa måste jag bara hinna göra lite läxor så jag slipper sitta med det ikväll. LIte senare kommer det även komma upp lite bilder från helgen när jag bakade med min kompis osv.
Den här bilden tog jag igår, det är så mysigt nu när man börjat pynta med julstjärnor osv.
COPYRIGHT!

Äntligen en ny heder till bloggen!!

Hej allihopa!
För någon vecka sedan fixade jag en ny header som jag inte hunnit fixa upp på bloggen än. Nu är den dock klar och om jag ska erkänna själv så kanske det inte blev så jättebra. Lika dant som jag alltid har haft fast en annan bild med lite annorlunda färger. Jag är dock inte så duktig på det här med headers och design till bloggar så det här får duga än så länge. På jullovet ska jag vara hemma hela tiden coh då kanske jag kommer sitta någon dag och försöka göra någon förändring med bloggen. Bloggen känns lite död, eller rättare sagt tråkig. Jag vet inte vad ni tycker, fast eftersom jag fortfarande tycker det är roligt att blogga så kommer jag att fortsätta. Som jag har sagt innan så är jag inte ute efter att få många besökare utan jag har det här som en slags dagbok utan mina innersta tankar. De delar jag bara med några få vänner och min familj. Nu får ni säga vad ni tycker och vad jag kan förbättra med bloggen för att ni ska fortsätta läsa. Att vara anonym är helt okej, tar emot alla tips! ;) Före:
Efter:
COPYRIGHT!

1 december

Hejsan!

Igår hade jag en väldigt bra fredag med mina vänner. Efter en bra dag i skolan gick jag och några vänner och köpte lite chips, sen tog vi bussen till en av dem där vi satte på en skräckfilm som heter The dark. Den var bra, fast dock lite förvirrade ibland och  självklart var den läskig. När filmen var slut satte vi på den första sagan om ringen filmen som killarna gärna ville se på. Vi hade det väldigt trevligt och roligt tillsammans och när vi inte tittade på filmen satt vi och snckade om alla möjliga saker. När klockan runt halv åtta var jag tvungen att gå för då skulle jag till min familjs vänner där vi var hembjudna. Där kollade jag på x-factor med min kompis, åt godis och hade det väldigt mysigt.

Idag känner jag på mig att det kommer bli en så himla bra dag, jag vet inte varför men det bara känns som det. Snötäcket blir bara högre och finare för varje dag som går och nu på morgen städade jag i huset och nu är det väldigt fint här hemma. Snart kommer min kompis komma hem till mig och baka så det bli riktigt kul. Ha en bra första december allihopa! :)

Här är en bild som jag tog alldeles nyss från vårat vardagsrumsfönster.

COPYRIGHT!

 

RSS 2.0