Grekland ♥

Hej i natt klockan halv tre måste jag gå upp, för då så ska vi åka mot Arlanda. Vårat flyg går klockan 6 och vi kommer vara framme kvart över tio :D Så hela dagen i morgon så kommer vi nog bara bada och sola vid hotellet och kanske gå ner till havet. Kommer inte kunna blogga nu på 2 veckor. Men jag hoppas att det inte gör något.
Hit ska jag.
http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/grekland/thassos/skalaprinou/accomodations/pages/iliomare.aspx


Hej då, ses den 11/8, då kommer jag hem :D


Packar nu

Hej, håller på att packa alla mina saker nu så det är en massa saker på nästan hela mitt golv. Ska lägga ner allt i väskan nu. Det ända som fattas nu är mitt syklop som jag inte kan hitta :(


Filmkväll

Hej, igår kväll så hyrde vi 3 filmer och vi han kolla på 1 och en halv. Dom som vi hyrde hette Vägen, Vinyan och Hachiko. Sen på köpte vi chips och popcorn också. Först så kollade vi på filmen Vinyan men vi kollade bara en haltimme på den sen så bytte vi film för det hände inget.
På baksidan stod det:
Hur långt kan en människa gå för att rädda sitt barn? Något fansanfullt gömmer sig i hjärtat av den okända Thailändska djungeln där Jeanne och Paul hamnat på jakt på sin som vars kropp sköljdes bort av Tsunamin, och aldrig återfanns. Jeanne vägrar ge upp tanken på att sonen är död och tvingar paret djupare och djupare in i regnskogen alltmedan mystiken tätnar omkring dem.
1.32 minuter lång.
Vi satte på filmen Hachiko istället och den var där i mot bra (tips: se den!).
På baksidan stod det:
När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och han husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. men en dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många människor som passerar stationen, och det hjälper hunden med mat och varma ord.
Baserad på en sann japansk historia. 1.29 minuter lång.
Den sista filmen som heter vägen har vi inte kollat på än, men det kommer vi göra idag.



Tillbaka

Hej, nu är jag tillbaka från Ebbas landställe har inte så mycket att säga om det men jag har lite bilder här.

Deras stuga.

Gäststugan som jag och Ebba sov i.


Vi hyrade filmen Alice i underlandet.

Deras kompisar kom på lördagen och deras ena barn fyllde år på söndagen så vi firdade henne då.

När jag kom hem på söndagen så åt och jag mamma sushi till middag.

Åker bort

Hejsan, i morgon så ska jag till Ebbas landställe som ligger en timme här ifrån, så jag kommer inte kunna blogga på hela helgen men jag bloggar mera på söndag eller måndag. Dom hämtar mig tolv i morgon och sen hämtar mamma mig på söndag och då kommeer hon ha med min hamster till Ebba för hon ska passa den när jag är i Grekland.
Hej då vi ses så söndag eller måndag :D

Marley & jag

Hej, idag så har jag varit hemma oss Ebba hela dagen och nu när jag kom hem så satte jag på filmen Marley och jag. Fick den i julklapp förra året. Sen tidigare de året när jag fyllde år så fick jag boken. Såg den sen när det var biopremiär med en kompis och tyckte den var så bra så jag önskade mig den. Jag tycker att både boken och filmen är bra.
Har ni sett den eller läst den? I såna fall vad tycker ni om den?


Har inte tid över

Hej jag vill bara säga att jag inte har någon tid att blogga just nu eller kanske dom dagarna innan jag åker till Grekland för vi har fullt upp hemma. I morgon så kommer några hem till oss och ska slipa våra golv och då så kommer vi inte kunna vara hemma från tisdag till söndag. Så vi kommer bo någon annan stans. Kanske hon våra kompisar som är bort just nu. Men på fredag så ska jag till Ebbas land ställe till söndag så jag kommer ändå inte vara hemma. Imorgon så ska jag vara med Ebba förmodligen hemma hos henne men då så kan jag inte blogga. Här är en bild på mig som tog för 2 minuter sedan. Har på mig en gammal Huddinge tröja för jag har hjälp min syrra och målat hennes rum.


Den är inte så jätte fin med det får duga :)

Ska till stan i morgon

Hej, i morgon så ska jag och Amanda till stan och shoppa. Vi kommer åka härifrån klockan halv tio i morgon bitti. Innan idag så pockade jag ut nästan alla saker från mitt rum förutom dom saker som jag inte orkar bära. På onsdag så kommer det koma några hem till oss och dom ska slipa alla våra golv som vi har hemma hos oss så dom blir ljusare, för dom är så mörka. Det är därför jag måsta ta ut alla saker från mitt rum. Sen så ska vi måla om mitt rum också men det kommer vi göra efter vi har varit i Grekland för vi hinner inte göra det innan och sen på fredag så ska jag till Ebbas landställe och vara där till söndag :D
Här kommer tre bilder som jag tog för 5 minuter sedan på saker utomhus som har torkat nu när det har varit en så varm sommar.


Ett torkat träd.
       
        Ett torkat körsbärsträd.

Lite torkat gräs.


Tillbaka nu

Tjena, nu så är jag tillbaka från Gävle och har en massa bilder som jag vill visa er. Jag har haft det jätte bra och dom roligaste sakerna som vi gjorde var:

Bada
Åka ring
Spela Buzz

Eller egentligen så var allt roligt, jag skulle nog inte ha gjort någon lista. Här kommer bilderna :DD



Lite natur bilder.

Bilder på mig och Emelie och på en fågel i sitt bo.

Massa smultron som vi plockade. När vi spelade Buzz och svarta blommor.

Ska till Gävle i morgon...

...så jag kommer kanske inte kunna blogga på hela helgen. Här är två nya inköp:


Äntligen har jag köpt en bikini, köpt på H&M. Den köpte jag igår efter vi hade varit på Gålö.

Ett kamera fodral så att man kan fota under vattnet. Jag beställde den för någon dag sedan och nu så hade den kommit så vi hämtade ut den igår.

Jag i massa delar


Dårlig statistik

Hej, kollade nyss på min statistik och den har blivit jätte dårlig nu den senaste dagen.

Mån: 8
Tis: 5
Ons: 4
Tors: 2
Fre: 1
Ingen verkar vilja vara inne på min blogg just nu.
Alla verkar vara bortresta :(



Gålö

Hej, igår så var vi på Gålö och badade och solade. Vi åkte dit efter vi hade varit och köpt färg. Vi gjorde iordning pasta sallad som i hade med oss dit, så vi åt på en gång när vi kom dit. Då var klockan två. Här kommer några bilder från igår.


Måla om i rummet

Igår så kom jag hem och jag började prata om att jag ville måla om mitt rum. Men jag vet inte exakt hur jag vill ha det men jag hade tänkt så här:

Måla väggarna vita och en fondvägg. Vet inte vilken fond vägg och på vilken vägg som ska vara fondvägg. Sen vet jag inte heller om jag vill byta rum med min syrra som vill de. Nu så ska jag gå in på google och kolla om jag hittar någon, snart tillbaka...











http://www.photowall.se/?gclid=CKua-8nY6qICFVMqDgod4S-hXg











Hittade inte någon speciell och dom jag kollade på kostade väldigt mycket, så vi ska åka i väg och kolla på tapeter och färg nu.


Inte långt kvar

Hej, nu är det inte långt kvar tills jag åker till Grekland i två veckor. Vi kommer vara på en ö som heter Thassos och hotellet heter Ilio Mare. Så jag kommer inte kunna blogga på 2 veckor:( Men det kommer vara lite skönt att slippa tänka på det. Hur långt det är kvar kan du se längst ner på bloggen.


Bild på hotellet.

Blixtrana

Hej, i söndag när vi kollade på VM - finalen så blixtrade det jätte mycket. Kunde inte få någon bild. Eftersom att jag inte han ta. Men jag filmade lite men det klippet hade jag inte tänkt att lägga upp för när jag hämtade min kamera så hade nästan alla blixtrar försvunnit, så det är inte så roligt att kolla på. Det kom bara en blixt på hela vidion som var 2 minuter lång. Men här är en hemsida där det är någon som har tagit foton på blixtrarna som var den dagen. Han/hon (vet ej) hade tagit dom bilderna i Hässleholm som ligger nära där vi bor.
Det är riktigt coola bilder.

http://blixtar.se/func/forum/forum_viewtopic.php?78793.post

Hemresa i morgon bitti

Hej, i morgon så ska jag åka till Stockholm och vara där ett tag nu. Vi visste inte innan om vi skulle åka på måndagen eller på tisdagen. Men pappa och Åsa hade inte hunnit packa klart inför deras resa. Dom ska åka upp till Kiruna och bestiga Kebnekaise. Så dom bestämde att vi skulle åka i morgon i stället. Ja har packat klart allt, men det hade jag gjort igår också eftersom att vi kanske skulle ha åkt idag. Vi kommer att gå upp klockan halv 6 i morgon bitti så allt måste vara färdig packat i kväll. Jag kommer vara hemma sen vid 12 - 13 tiden i morgon, beror på hur många gånger vi stannar på vägen.
Från:

Till:

Tre rätters middag

Hej, på lördags kvällen så hade vi en tre rätters middag.
Till förrätt blev det:

Lax med någon röra i och sallad.
Till varmrätt blev det:

Kött, korv, bacon, potatis, tsatsiki och sallad till.
Till efterrätt blev det:

Hemmagjord glass. Den ena med Daim smak och den andra med schweizernöt.


Party

Hej, igår klockan 7 så var vi och firade våran kusin Albin. Han fyllde 14 år. Innan det så var vi inne i Kristanstad och vi mötte Amnada och Sebastian där och så gick vi lite i affärer och sen såg jag dom som var med i Made i sweden, allså Play. Här kommer lite bilder från igår när vi var hos våra kusiner.


Vi fick grilla egna spett till middag.
       
        Mina kusiner Måns och Nille leker.

A frog.
       
        One more.

Efterrätten, muffins och fruktsallad med glass.
       
        Amanda.

Det enda inlägget idag

Hej, snart så kommer jag åka med farfar och Marie in till Kristianstad och så kommer vi gå runt lite där tills vi åker hem till min kusin för han fyller år. Vi ska vara där klockan 7. Pappa och Åsa kommer också åka dit men hemifrån. Amanda och Sebestian är redan i Kristianstad. För dom har sovit över hos våra kusiner i 2 nätter. För Amanda ville umgås lite med Adela våran kusin innan vi åker tillbaka till Stockholm, som vi gör på tisdag. Så när vi är i Kristianstad sen så kommer vi hämta upp Amanda och Sebastian innan vi kommer åka till Albin som har fyllt år, så åker vi tillsammans till våra kusiner sen. Adela och Albin är syskon och det är hos dom vi ska till och det är dom som Amanda och Sebastian har sovit hos. Det kaske var lite komplicerat, men hoppas att fattade något jag sa.

Veckans bild

Här kommer veckans bild :D
Men glöm inte att kommentera ;)


(Kopiering förbjuden!)

Vet vilken, men vart finns den?

Hej, jag har inte köpt en ny bikini till sommaren än, fast det redan är sommar. Jag vet exakt vilken jag vill ha men har inte hittat i min storlek. Bara överdelen har passat. Men underdelen finns inte i min storlek :(
Men sen när jag kommer till Stockholm på tisdag så ska jag kolla om det finns i huddinge centrum. Så här ser den ut. Har ingen bild kom jag på :(
Så här kommer två sommar bilder på Angelica och Gabriella i stället.



Svaren på dom 3 frågorna

Svar på fråga 1 & 2:


 
Svar på fråga 3:
Att ta bild på en zebra med färgbild.

Min outfit idag

Hej, det här är min outfit idag:
Bilden blev tyvär lite mörk. Linnet är egentligen inte i den färgen som det är på bilden. Det är det linnet som jag köpte igår.

Rosa linne - BikBok
Vit kofta - H&M
Vita tajts - H&M
Vitt linne under - New Body
Klocka - Ur & Pen

Shopping

Hej, igår så var vi på Väla shopping center och jag hittade några saker som jag köpte.

Två linnen ett rosa och ett svart, 2 för 99 kr.
Boken När jag hör din röst, 79 kr.
Två nagellack, ett förstärknings nagellack och ett vanligt ljusrosa, två för 39 kr.
Förstärknings nagellacket är inte lila-blått. Man kan tro det.


    

Mitt första boktips

Hej, jag hade tänkt att jag skulle börja med att lägga ut boktips till er eftersom att jag läser så många böcker. Den boken som jag läste ut senast heter Boktjuven, den fick jag när jag fyllde år med började inte läste den förens efter några månader, för då hade jag redan massa andra böcker som jag höll på att läsa. Jag tycker att den boken var bra. Men jag vet inte vad ni gillar för böcker, så ni kanske inte gillar den. Det är bättre än vad jag trodde. I början så tycker jag att det inte händer så mycket. Men i slutet så är den bäst. Så här står det på baksidan:

Om du vill kan du väl följa med mig,
så ska jag berätta något för dig.
Jag ska visa dig något.


Tyskland 1939. Landet håller andan. Döden har aldrig haft mer att göra, och det är bara början. Nioåriga Liesel Meminger bor hos en fosterfamilj. Hennes föräldrar har tagits till ett koncentrationsläger och hennes lillebror är död. Liesel är en boktjuv - hon stjäl från nazisternas bokbål, från borgmästaren bibliotek, varhelst böcker finns att finna. Hon delar böckerna med sina grannar när det sitter i skyddsrummet och med den judiske man som gömmer sig i hennes källare. Detta är Liesels berättelse. Och berättelsen om dem som bodde på Himmel StraBe när bomberna föll.



Min paddla kanot dag

Hej, idag så har jag paddlat kanot och vi hade det jätte bra. Vi paddlade i fyra och en halv timme och så stannade vi på ett ställe och åt en varsin bagett som pappa hade gjort i ordning på morgonen innan vi åkte iväg. När vi paddlat dit vi skulle så åkte vi med bilen hem. Vi kom hem vid tiden och då la vi oss bara vid poolen och slappade lite innan vi skulle äta mat. I morgon så kommer vi kanske åka och handla på Väla. Har några saker som jag vill köpa, så det passar ju bra. Det jag vill köpa är:
Bikini (som jag inte handlat än!)
Skydd till min kamera så jag kan ha den under vattnet
Ett fint sommar nagellack
En eller flera böcker.
Solglasögon, om jag hittar några jag vill ha

Bilder från idag:


       

       
        (Gud hur kunde jag lägga upp den bilden på mig!?)
 
       

Paddla kanot

Hej i morgon så ska vi panddla kanot och kommer åka hemifrån klocken halv tio så jag hinner nog inte blogga. Så det blir nog inget inlägg i morgon. Är trött efter en lång dag så jag skriver inte mera nu.
Hej då.

Känade pengar idag :)

Hej, idag så var jag hemma oss farmor och målade hennes staket. Jag har varit där 3 gånger nu. Samanlagt 9 timmars målning. Sen när jag hade målat det sista som var kvar så fick jag mina pengar som jag hade känat ihop idag :)


Glass frågor

Hej, nu ska ni få svara på några glass frågor. Två är på bild och en är skriven. Jag säger svaret om några dagar.
Fråga 1 & 2.



Fråga 3.
Vad är höjden med slöseri?


Hello

Hej, jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men i tidigare inlägg så har jag sagt att jag inte hinner det ibland. Det jag har gjort dom dagarna som jag inte har bloggat så har jag:
Badat, solat, målat farmors staket, klippt gräset, ätit glass, cyklat, kollat på fotboll på tv, läst i solen och haft det väldigt bra :D
Det är väldigt varmt ute idag och det är 39 grader just nu i solen men det kommer nog bli ännu varme sen. Här kommer ytligare några sommar bilder.




Den sista bilden är lite äcklig. Det är märket på grisens skin! Grisen var märkt.

RSS 2.0