Veckans bild

          Här är en bild som jag tog i fredags.

         

Det var fredag, lördag och söndag

Heej, jag ska berätta om vad jag har gjort i helgen.
På fredagen så gjorde jag inte något speciellt, men dagen innan så köpte vi chips och dipp till fredagen. Jag köpte en liten Marabo choklad rulle också. Efter maten så spelade vi ett spel som heter "Med andra ord" samtidigt som vi åt chips och kollade på Let´s dance.
På lördagen så hade jag fotboll vid ett och sen på kvällen så var mamma inte hemma för hon skulle på 40 - års fest, så det var bara jag, Amanda och Sebastian här hemma. Vi åt pizza som vi gjorde själva. Efter maten så kollade jag och Amanda på Robinson i mitt rum för att Sebastian ville kolla på en fotbollsmatch som var på tv. När det var den andra reklamen i Robinson så tog vi fram glass som vi åt. Sen när vi hade sett klart på Robinson så poppade vi popcorn och kollade på tv i vardagsrummet istället.
På söndagen så åkte jag skidor med Ebba. När klockan var tolv så hämtade Ebba och hennes pappa mig och sen åkte vi till Flottsbro. Vi kunde börja åka på en gång för vi hade allt vi behövde. Vi åkte i tre timmar och i mellan där så fikade vi. Vi han nog med ungeför 10 åk. När jag kom hem så åt vi mat och efter det så frågade Amanda om jag kunde göra bullar fast vi hade inte jäst så det blev socerkaka i stället.Lady Gaga

Nu så har jag bytt musiktema till bara Lady Gaga tema.

                        

Väggord

Hej, idag när jag var i skolan så den första lektionen hade vi spanska i Kvarnbergaskolan, jag gjorde några uppgifter i ett häfte som vi har fått. När vi kom tillbaka till vår skola igen så hade vi samling och sen så skulle vi städa och sätta i papper i pärmen, men jag behövde inte det, så jag jobbade i en extra bok istället. Lite senare så hade vi matte och efter matten så skulle vi läsa högt ur en bok inför dom som man satt vid samma bord som. Sista lektionen så hade vi engelska. Vi jobbade i våran engelskbok. När skolan var slut så gick jag hem ensam för att Hanna och Marre som jag brukar gå med skulle stanna och göra något, och dom visste inte hur lång tid det skulle ta. Men just nu så kollar jag på Grey´s Anatomy på tv, men jag passade på att skriva när det var reklam.
I förre går så satte vi upp ett väggord på våran vägg i vardagsrummet. Så här ser det ut.

           


Dom olika fiskarna

Jag ska visa fotton på dom olika fiskarna som jag har i mitt akvarium just nu. På den fösra bilden så finns det en scalare, jag har 2 sådana.


Dom här fiskarna heter Svärdbärare, det är en hona och en hane. Den smala är hane och den andra hona.
    
Den här fisken är en guppy och är en hane.

Den här är också en guppy fast en hona.
    
Den här fisken vet jag inte vad det är för sorts, men jag har två sådana. Den blå-röd som är bakom har jag 3 av och de är en neontetra.

Musiktema

Nu så har jag bytt musik tema, men det blev bara blandade låtar den här gången.

                                     

Ännu en dag

Idag så var det den tredje dagen i skolan och idag så var det en kort dag, vi slutade klockan 13:20. Det är mycket frost ute, även på alla träden, så att är bara vitt ute. På morgonen så hade vi spanska, och när vi kom tillbaka till våran skola så hade vi matte tror jag, sen hade vi rast och sen skulle vi göra en uppgift som handlar om boken "Eldens hemlighet". Sista lektionen så hade vi engelska och då fick vi en engelska läxa som var till på torsdag, så jag gjorde lite nu efter skolan. Men för 10 minuter sedan så kollade jag på Grey´s Anatomy, och snart så ska jag äta.

              


Söt bild

Nu på Jullovet så tog jag en jätte söt bild på Ozzy när han hade tagit min bok, (även hundar vill läsa).

         

Nu är jag 13

Hejsan, igår var det min födelsedag och jag fick massor av fina presenter. För på kvällen så hade vi släktfest. Vi bjöd hit 12 st personer, så det var ganska trångt för vi hade inte så jättegott om plats. Men det var inte så jättetrångt. Först så åt vi mat. Vi åt kycklingspett med pommes eller ris, de kunde man bestämma själv. Efter det så öppnade jag alla presenter. Jag fick: Ett påslakan, pengar så att jag kan köpa flera fiskar (ska göra det i morgon), en pyjamas, en hundtidning, och ett armband. Men det jag fick av mamma på morgonen var: Två böcker, 3 säsonger av Flight 29 down, och två kuddar. Av Amanda fick jag en neccesär + ett rosa nagelack till. Sen satte vi oss vid tv:n och kollade på Let´s Dance och åt chips och godis. Sen lite senare så åt vi glasstårta.
När jag var hos pappa så fick jag massa fina saker som jag kunde ha i mitt akvarium. Jag fick åka iväg och till en djuraffär och välja ut vad jag ville ha. Här är en bild på mitt akvarium med dom nya sakerna.

         

Veckans bild

Det här är en bild som jag tog i höstas.

        

Nyårsafton

Heej, iförregår var det ju Nyårsafton som ni vet, och efter frukosten så åkte jag och mina syskon till farmor. För vi skulle öppna våra julklappar som var från dom. Jag fick en bok som jag ville ha och en handduk som det står gäster på. När vi sedan kom hem så skulle gästerna snart komma så vi var tvugna att sätta på oss finkläder. Men jag hade redan på mig dom kläderna som jag skulle ha, så då hjälpte jag Angelica och Gabriella med deras frisyr. Vi åt föst förrätt, sen varmrätt, och när klockan var halv tolv så åt vi efterrätten. Jag såg många raketer men jag tog inte lika många kort. Dom 2 finaste fottorna ska jag visa.

       

       

Den 31/12

Hej, iförregår så var jag och mina syskon uppe kanska länge. För vi kunnde inte somna, så då berättde vi Bellman historier för varandra och Angelica berättade det roligaste.

Det var en gång en rysk, en tysk och Bellman.
Ryssen hade bara varit på fotbollsmatcher och det lag
han hejade på vann alltid.
Han kunde bara säga "det var vi det var vi, det var vi!"
Tysken hade suttit på restaurang hela sitt liv så
han kunde bara säga "kniv och gaffel, kniv och gaffel."
Bellman hade bara bott hos sin mamma hela sitt liv
så han kunde bara säga
"om jag får för mamma, om jag får för mamma."
Men en dag gick de ut tillsammans.
Då kom en polis som frågade:
- Var det ni som rånade banken i går?
- Det var vi, det var vi! sa ryssen.
- Jaså? Det säger du! Vad använde ni för vapen?
Tysken sa:
- Kniv och gaffel, kniv och gaffel!
- Då åker ni allt in i finkan, grabbar! sa polisen.
- Om jag får för mamma, om jag får för mamma, sa Bellman.


RSS 2.0